ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

John Schuessler puhuu Ufoista

MUFON:n tutkija John Schuessler puhuu eri vuosikymmenien ufotapahtumista ja ns. ufo hot spoteista.

http://www.youtube.com/watch?v=W–aDiqFmfQ

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: John Schuessler puhuu Ufoista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hexaa sanoo:

    NONIIn..
    Toivottavasti ihmiset nyt viitsisivät katsoa tämän alusta loppuun.
    siis tämäkin pätkä tukee sitä väitettä mitä olen jo ajatellut jonkin aikaa seuraillessani kaikkia dokumentteja ja kirjoja,. siis ufoja on kokoajan maan läheisyydessä ja ne tutkivat varmaan parasta aikaa ihmisen kehitystä jne rakennelmia ja pörräävät tuola jossain. voisin jopa väittää että jos nyt ihminen rakentaisi suuren pyramidin tai räjäyttäisi suuren pommin jossain päin maailmaa ja kamerat kuvaisiavat kohtaa yötäpäivää, niin saattaisi olla että voitaisiin saada kuvia ufoista.

    mutta se nyt kuitenkin mitä yritän sanoa on että, valitettavasti suurin osa ihmisistä tyrmää todisteet ufoista eikä täten halua viedä viestiä syvälle mieleensä että ”hei hetkoken tämähän on totta ja asiat voi hyvinkin olla näin”.. vaan sulkee korvat” kuvainnollisesti” . ja yrittää saada ne ihmiset jotka tietävät toista ja uskovat todisteiden nojalla ufoihin. peruuntumaan ajatuksissaan ja uskomaan niitä mitä valtaosa ihmisistä ajattelee. ehkä hieman vaikeasti selitetty mutta kuitenkin tämä johtaa siihen oravanpyörään että vain harvat yrittävät ja jaksavat taistella niitä ” aivopesijöitä vastaan” näiläkin foorumeilla jotka huutavat feikkiä joka kohtaan ja niitä toisia jotka yrittävät syöttää sitä samaa roskaa lukijoille, katsomatta edes kyseistä dokumenttiä JA niin edelleen

  • Pete sanoo:

    Niin no ihmiset uskoo pitkälle sen mitä vanhemmat, koulu ja yhteiskunta on opettanut. Eli tavallaan meidät kaikki on aivopesty pienestä pitäen vaikka sitä luullaan että me ollaan niin sivistyneitä että. Omalla järjellä ajattelu ja asioiden kyseenalaistaminen kunniaan sanon minä. Ja se tarkoittaa erityisesti sen tiedon kyseenalaistamista mitä nykyään pidetään virrallisesti totena. Sillä historia on opettanut että mikä on nyt totta on jonkin ajan päästä tarua tai enää vain hyvin pieni osa totuutta.

    Mutta hyvin monet ihmiset vain sokeasti huutavat sitä mitä heidän päähän on syötetty esim. median toimesta. Ja nykyinen virallinen ajatus on että Ufoja(siis ulkoavaruuden asukkien ohjaamia aluksia) ei ole ja joka niitä näkee joko erehtyy, valehtelee tai on hullu. Tämäkin on siis meille syötetty malli joka näkyy uppoavan yhä ihmisiin.

    Tämä riippumatta siitä että silminnäkijähavaintoja on kautta historian ja vaikka kuinka luotettavilta todistajilta, mukaanluken monet tutkahavainnot jne.Eli jos järjellä ajattelee niin mielestäni on selviö että ufoja on.

    Jostain syystä he vain eivät vielä ole halunneet ”laskeutua valkoisen talon nurmikolle”. Ehkä pitävät meitä vielä liian primitiivisenä rotuna koska tapamme yhä toisiamme ja tuhoamme planeettaa. Todennäköisesti vain näyttäytyvät silloin tällöin jotta meidän tietoisuus heistä kasvaisi ja ehkä me siinä sivussa.

    Ufohavainnothan lisääntyivät huimasti sen jälkeen kun räjäytimme ensimmäisen atomipommin. Todennäköisesti meistä tuli siinä vaiheessa kiinnostavia kun keksimme tuon vaarallisen lelun.

    Mutta siis.. mitä sitten vaikka monet huutaa sitä feikkiä. Se ainakin on helppoa ja turvallista. Ei tartte lähteä sille polulle että ”entä jos niitä on oikeasti”. Se voi olla monelle todella pelottava ajatus. Mehän kun ollaan tietenkin luomakunnan kruunu ja universumin ainoa, paras ja kehittynein rotu.

  • Trollen sanoo:

    ”Tämä riippumatta siitä että silminnäkijähavaintoja on kautta historian ja vaikka kuinka luotettavilta todistajilta, mukaanluken monet tutkahavainnot jne.Eli jos järjellä ajattelee niin mielestäni on selviö että ufoja on.”

    Köh. Ufot ovat aivan todellisia, mutta miksi ne aina pitää yhdistää heti välittömästi maan ulkopuoliseen elämään? Ufoista voi olla todisteita mutta ei siitä, että ne olisivat maan ulkopuolelta. Ottakaa huomioon esim. teoria, että ufot olisivat area 51:sellä kehiteltyä salaista sotateknologiaa. Maan ulkopuolisten vierailu maankamaralla nyt on jo liian kaukaa haettua.

    On aivan käsittämätöntä ajatella, että jostain kaukaiselta planeetalta onnistuttaisiin suorittaa niinkin pitkiä matkoja ja saatika sitten, että jotakin vihreää pientä miestä paljon kiinnostaisi tänne sivistymättömälle planeetalle tulla sunnuntaiajelulle, jos heillä on niin kehittynyt tekniikka, joka mahdollistaisi tämän.

  • Hexaa sanoo:

    Trollen hahahaha..
    luulet tosiaan että kaikki kyseiset havainnot ja kappaleet joita paraaikaakin yritetään ristitään mysteereiksi ympäri maapalloa, niin ne olisivat jotain nasan mustan rahoituksen tuotetta? ei todellakana voi pitää paikkaansa väität varmaan kohta etät nasa on piirrellyt luolamaalaukset ja kyseiset peltokuvitkin mm mmm..

    JOo. ja väittteesi siitä että Maan ulkopuolisten vierailu maankamaralla nyt on jo liian kaukaa haettua. niin no ennyt menis kyllä sanomaan. ota huomioon että ihminen on vasta asunut täälä puolen avaruutta kyseisellä maapallolla vain hetken aikaa muuhun avaruuden ikään verrattuna.
    ja se kykenee jo lähettämään ihmisiä marssiin ja muille planeetoille siis yrität varmasti väittää etteikö ihmiset olisi muka tärkee tutkimusta kyseisille ufoille?

    no voin sanoa että yhtä tärkeää kuin ufot olisivat meille.
    tottakai ne varmasti tahtovat kehityä joka teknologian saralla ja ottaa selville miten juuri medän civiilisaatio on lähtenyt liikkeelle Ynm YNM!
    ——————-
    On aivan käsittämätöntä ajatella, että jostain kaukaiselta planeetalta onnistuttaisiin suorittaa niinkin pitkiä matkoja
    —-> ei ei ei
    siis sinä ilmeisesti luulet ett- no otetaan asia näin .. Jos ufot ELi ne alienit
    oletetaan nyt etät niitä on avaruus pullollaan eri kasteihin luettuna jne .
    no yksi kyseinen rotus sitten on saanut jonkinlaista vihiä että me asumme täälä
    niin siihen tuskin tarvitaan kovin paljon suurempaa tietoisuutta teknologiassa
    kuin meillä on juuri nyt oletetaan että kyseisen ufo rotu on ollut vaikka 2000v enemmän olemassa kuin meidän, joka on harvinaisen pieni aika kuitenki verrattuna jos ajattelee järjellä’. niin se jo varmasti auttaisi siihen keitykseen että ne aivan varmasti voisivat tulal tänne vaikka kuinka kaukaa!

    no kaikessa lyhykäiosyydessä kumoaisin väitteesi..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto