ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaaleja taideteoksia – Luukku 6

Joulukalenterin kuudes luukku on avautunut ja sieltä paljastuu…

Luukku #6 – Painting by Alex Grey

Luukku 6

Kuvan lähde: alexgrey.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Paranormaaleja taideteoksia – Luukku 6

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Hexa^ sanoo:

    hieno kuvaus kyllä-

  • Jorma sanoo:

    upea kuva

  • Minä vain sanoo:

    Aika jännä 😀

  • Eric sanoo:

    Paranormaaleja taideteoksia ja Alex Grey? You idiots.

  • jatu sanoo:

    Mitäs idioottimaista siinä on? Hieno kuva.

  • Wespa sanoo:

    Eikö Ericin mielestä kuvassa näy mitään paranormaalia kuten henkiolentoja?

    PS. Alex Greyn voisi taiteilijana laskea aika paljolti enemmän ”paranormaaliksi taiteilijaksi” psykedeelisten kokemustensa varjolla kuin monet muut taiteilijat.

  • Reiska sanoo:

    Psykedeliassa ei ole mitään paranormaalia. Jos väitä näin, et ymmärrä mistä siinä oikeastaan on kyse. Sekoitatko psykedelian myös hippien suosimaan new ageen?

  • Wespa sanoo:

    En puhunut itse psykedeeleistä tai niiden käytöstä vaan lähinnä niiden kautta saaduista kokemuksista jotka voidaan tulkita yliluonnollisiksi. Toki asiasta voi olla montaa eri mieltä, että mitä ne loppupeleissä sitten oikeasti ovat (tulkinta) tai eivät ole. Kuva itsessään kuitenkin sisältää yliluonnollisia elementtejä ja näin sopii hyvin mielestäni kalenteriin. 🙂

    PS. Suosittelen katsomaan dokumentin nimeltään The Spirit Molecule, jossa myös Alex Grey on puhujana.

  • Reiska sanoo:

    En minäkään, ja ei, se ei sisällä mitään yliluonnollisia elementtejä. Paitsi jos alitajunta lasketaan jotenkin yliluonnolliseksi. Viimeksi kuin tarkistin niin sitä ei laskettu.

    ”The term psychedelic is derived from the Greek words ψυχή (psyche, ”soul”) and δηλοῦν (deloun, ”to manifest”), translating to ”mind-manifesting”. A psychedelic experience is characterized by the perception of aspects of one’s mind previously unknown, or by the creative exuberance of the mind liberated from its ostensibly ordinary fetters.” -Wikipedia

    Tunnen henkilökohtaisesti sekä suomalaisia että ulkomaalaisia psykedeelistä taidetta tekeviä taiteilijoita ja he ovat kanssani samaa mieltä.

  • Jaapi sanoo:

    ”Eikö Ericin mielestä kuvassa näy mitään paranormaalia kuten henkiolentoja?”

    PS. Alex Greyn voisi taiteilijana laskea aika paljolti enemmän “paranormaaliksi taiteilijaksi” psykedeelisten kokemustensa varjolla kuin monet muut taiteilijat.”

    Nuohan eivät ole henkiolentoja vaan oikeita henkilöitä, jotka ovat inspiroineet Alex Greytä, kuten van Gogh, Frida Kahlo, Rembrandt…Alex Grey on amerikkalainen psykedeeliseen ja visionaariseen taiteeseen erikoistunut taiteilija, joka on luonut myös spirituaalisesti vaikuttuneen taidefilosofian, jolla ei mielestäni ole mitään tekemistä paranormaalien ilmiöiden kanssa.

    ”En puhunut itse psykedeeleistä tai niiden käytöstä vaan lähinnä niiden kautta saaduista kokemuksista jotka voidaan tulkita yliluonnollisiksi. ”

    Jaahas, mistähän asti hallusinaatiota on alettu luokittelemaan yliluonnollisiksi? Onko mielen sisäiset kuvat kuten unet, muuntuneet tajunnantilat automaattisesti yliluonnollisia?

    Ps. Suosittelen vähän perehtymään Alex Greyn metodeihin, ennen kuin latelee tuollaisia kommentteja. Taideteoksia ei voi mielestäni luokitella yliluonnolliseksi, vaikka pohjana olisi jokin yliluonnollinen tapahtuma. Enkä usko, että Alex Grey pitää hallusionaatiota, visioitaan mitenkään yliluonnollisina tapahtumina, sen verran mies on kuitenkin tutustunut esim. aivokemiaan, psykologiaan, filosofiaan. Jos teoksissa esiintyy kristus hahmoja, astraali hahmoja sun muita peikkoja ja menninkäisiä, en luokittelisi sitä yliluonnolliseksi taiteeksi. Jos näin on, niin siten varmaan tarusormusten herrasta, joulupukki, aku ankka ja batman on myös yliluonnollista!

  • Jaapi sanoo:

    Jos taiteessa esiintyy ”yliluonnollisia tapahtumia” kutsutaan tälläistä taidetta usein käsitteillä mm. psykedeeliseksi, surrealismiksi, visionaariseksi, maagiseksi realismiksi. Taide ja arkitodelliset ilmiöt erotetaan toisistaan. Varmasti Alex Grey on kokenut elämässään paljon yliluonnollisilta tuntuvia tapahtumia, mutta usein vaihtoehtoisilla päihteillä on ollut näihin tapahtumiin vaikutusta.

  • TheDude sanoo:

    Voin kertoa että jos kolme henkilöä on toisistaan tietämättä nähnyt saman hallusinaation ja eri tapauksessa joku saanut mututietoa lähitulevaisuudesta, niin kyllä niillä psykoaktiivisilla ”työkaluilla” jotain avautuu. Ei sitä ymmärrä ennen kun on kokeillut, mutta en tietenkään kehoita siihen koska se on omasta itsestään täysin kiinni oleva ratkaisu.

  • Wespa sanoo:

    Jos haluaa laajentaa näkökulmaa, niin suosittelen katsomaan kyseisen dokkarin jonka mainitisin. Monet henkilöt uskovat, että aivot on vain vastaanotin ylemmille taajuuksille. Normaalisti vastaanotamme ns. materiaalista maailmaa, mutta eri tapoja on virittäytyä kokemaan toisia ulottuvuuksia. Aivot luovat/vastaanottavat/filtteröivät (johtuu näkökulmasta) kokemamme asiat, harva sanoisi että normaali maailmamme on vain illuusiota, se on kuitenkin aivojen toiminnan johdosta valmistunut kuva jota voi muuttaa monillakin tavoilla. Eri näkökuömiin voi perehtyä moneltakin eri tasolta ja monistakin eri näkökulmista, aina filosofiasta ja psykologiasta lähtien. Se, että onko joku sitten yliluonnollista tai paranormaalia on ihan tulkitsijasta kiinni. Oman tulkintani tein kuvan pohjalta koska siinä on takana mm. selvä henkiolento joka lähettää maalarille energiaa tms; myös muita kuolleita maalareita seuraa tulkintani mukaan henkiolentoina maalaustapahtumaa.

    Aivojen toiminnasta johtuen koet tämänkin tekstin lukemisen, sekä edessäsi olevan näytön. Jos aivosi olisivat erilaiset tai virittäytyneet eri taajuuksille kokisit sen eri tavalla. Koemmeko kaikki asiat samalla tavalla ja miten aivojen eri prosessit vaikuttavat tähän kokemukseen ja mikä maailma lopulta on oikea, vai onko mikään? Siinä monia mielenkiintoisia kysymyksiä joita voi lähteä pohtimaan. 🙂

  • Entity sanoo:

    Eipä ole noita psykedeelejä tullut kokeiltua, mutta ne ovat vaikuttaneet henkiseen perinteeseen. Ei se ole pelkkä vitsi, että uskontojen profeetat ovat syöneet sieniä ja nähneet näkyjä.

    Onko henkisyydellä ja uskonnoilla mitään tekemistä paranormaalin kanssa, se on jo toinen asia. Puhutaanhan mytologioissa ihmeteoista, kontakteista toisten maailmojen asukkaiden kanssa ja toisiin todellisuuksiin matkustamisesta, jotka ovat paranormaaleja ilmiöitä. Kuitenkin ihmismieli on mestari keksimään jälkeenpäin paranormaaleja ja uskonnollisia kokemuksia tapauksiin, jotka olisi ehkä selitettävissä muutenkin.

    Hieno kuva kuitenkin.

  • Reiska sanoo:

    ”Oman tulkintani tein kuvan pohjalta koska siinä on takana mm. selvä henkiolento joka lähettää maalarille energiaa tms; myös muita kuolleita maalareita seuraa tulkintani mukaan henkiolentoina maalaustapahtumaa.”

    Sun ei Wespa kannata taidekriitikoksi alkaa…

  • lownrgy sanoo:

    no eiks toi oo niinku taiteilijan omakuva, taide itessään on yks iso paranormaali käsite.. ihan suotta väännätte.

  • lownrgy sanoo:

    nyt kun katoin nuo muut luukut niin ei toi teos ole missään nimessä linjauksessa noiden muiden maalausten kanssa, yhtä hyvin vois tonne heittää jotain van goghia.. ymmärrän kitinänne. ehkä se tossa valinnassa tökkii enemmänkin että muut on concept artia ja tää ei.

  • Entity sanoo:

    miukumauku, tehkää ite parempi. =)

  • lownrgy sanoo:

    niinpä, jotkut ne kyllä ottaa ihmeen vakavasti nää taidehommat..

  • Jaapi sanoo:

    ”niinpä, jotkut ne kyllä ottaa ihmeen vakavasti nää taidehommat..”

    Taide on vakavaa. Asiatonta taiteen tulkintaa tulee kritisoida kovalla otteella ja taiteen tekijöillä ja tutkijoilla on tässä asiassa suuri valta.

  • lownrgy sanoo:

    kritiikin taidetta kohtaan tuleekin olla vakavaa, kritiikki taiteen tulkintaa kohtaan.. noh.. se nyt on lähinnä kornia.

  • afvhb sanoo:

    Yliluonnollinen kokemus psykedeelien tai meditaation kautta johtaa samaan lopputulokseen- yliluonnolliseen kokemukseen. Erona on ainoastaan lopputulokseen käytettävä reitti. Vastaanväittäjillä ei ole henkilökohtaista kokemusta aiheesta.

  • lownrgy sanoo:

    totta. reitistä riippuen erona on myös tarkoitusperä- ja hakuisuus ja sen myötä tulkinta on erilainen. yliluonnollinen kokemus sinänsä on jo terminä vähän hassu, mitä yliluonnollista siinä on että kokee jonkilaisen erikoiselta tuntuvan uuden kokemuksen, yksilön kokemushan on aina subjetkiivinen vain ja ainoastaan, joten silloinhan se on jo myöskin todellinen 😀

  • turret tusk sanoo:

    iha jees.. mut vois se olla hienompikin.. iha kiva kuitenkii..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto