ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Päivän piristys: Katy Perry – E.T. feat. Kanye West

Hieno musiikkivideo. 🙂

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Päivän piristys: Katy Perry – E.T. feat. Kanye West

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Meiju sanoo:

    ’And I’m ready to go, Lead me into the Light’

    <3

  • jou sanoo:

    ällöttävän kornit sanat!

  • kabanossi sanoo:

    oonkohan joskus kuullut tän biisin baarissa?
    no, kaikkihan noi tollaset biisit kuullostaa samalta..

  • hirveetä sanoo:

    kauheeta skeidaa musiikiks.

  • Askapää sanoo:

    Just olipas paranormaalia!! Vai oliks tää nyt vaa sattumalta Wespan lempi musaa nii piti upata jollakin ”päivän piristys” verukkeella. Leijoja ja ledivaloja ne tossakin oli kyllä käytäny. Eli samaa sontaa yhtä kaikki

  • asdf sanoo:

    vissii törmäsit ats:ssässä?

  • Kaunotar sanoo:

    Iha järkky!

  • PIMEÄN PUOLEN JUTTUJA sanoo:

    ETTE SATTUNEET HUOMAAMAAN NOITA YÖKÖTTÄVIÄ REPTILIAANI SILMIÄ!HEI HERÄTYS!!!
    TODELLA PALJON PIMEYDEN SYMBOLISMIA, SAMAA SARJAA ON LADY GAGA SEKÄ BRITNEY, MYÖS MILEY CYRUS, JUSTIN BIEBER JNE JNE. SIIS WESPA, JOS TÄMÄ ON SUN MIELESTÄ HYVÄ NIIN TEEHÄN HIEMAN TUTKIMUKSIA JA MITEN IHMEESSÄ KOET TÄM’N HYVÄKSI VIDEOKSI???.SILLKAA MIND CONTROLLIA JA ANTIKRISTUS MEININKIÄ.
    JOKU SAATTAA PITÄÄ TÄTÄ VIDEOTA MAKEENA KOSKA ON HIENOT MEIKIT JA VAATTEET YMS. MUTTA KAIKEN SEN ILLUUSION TAKANA PIILEE PIMEYDEN JUTTUJA. KAIKKI UFO, E.T JUTUT EI OLE POSITIIVISIA. IHME ALIEN PALVONTAA!

  • Mr. JännäJuttu sanoo:

    Höpö höpö PIMEÄN PUOLEN JUTTUJA. Vaikka videossa palvottaisiin mitä tahansa, ei se tee siitä huonompaa. Jos Luciferin kanssa hypittäisiin hyppynarua, ei sekään muuta videota huonompaan suuntaan. Tuo on aivan loistava video. Komea, ja hyvin tarkasti kaikki kohdat suunniteltu. Symboleja löytyy, kuten itsekin sanoit. Aivan varmasti Wespakin tuon Illuminati-jutut tietää, muttei se sulje videon tykkäysmahdollisuutta pois.

    Ihan yhtä hyvin uskovaiset tuomitsevat ei-uskovaiset ihmiset. Höpötystä kaikki. Nyt sinä tavallaan tuomitset videon katsojat, kun väität esim. Wespaa UFO-palvojaksi. Itsekin tykkään katsoa kaikkea paranormaaliin/UFOihin liittyvää materiaalia, olisi se kuvattu mistä suunnasta tahansa (positiivisesta tai negatiivisesta). Mutta jos asioita alkaa tuomitsemaan sen takia, että se on negatiivista, annat voimavarasi negatiivisuudelle. Negatiivisuuden voit voittaa ainoastaan positiivisuudella.

    Käytännössä siis tarkoitan, että tuohonkin videoon voi suhtautua mielenkiinnolla ja huumorilla. Ei sitä tarvitse tuomita sen negatiivisuuden takia. Sehän on pelkäämistä, ja tuskin kukaan sitä haluaa.

    Sori, jos on liian hyökkäävän oloinen viesti. Se ei ole tarkoitus 😀

    Ai niin, onhan se Katy Perry melko söpökin 😉

  • Suppo Taalasmaa sanoo:

    No eihän ne sokeat näe ja kuurot kuule… The shall mingle themselves with the seed of men… alienipalvontaa alieni-seksii-devils-angles-langenneita enkeleitä yksi ja kaikki e.t spedet http://godswarri0r.blogspot.com/2010/10/they-shall-mingle-themselves-with-seed.html

    Onko kukaan sattumoisin kiinnittänyt huomiota noihin viime aikaisiin videoihin ja mainoksiin? Kaikille yhteistä on se, että langenneet enkelit kirjaimellisesti putoavat maapallolle, jonka lisäksi jokaisessa tuodaan voimakkaasti esille transhumanismia ja ihmisen + alienin yhdistelmää = saatanan luomus.

    Ensin Kaney westin videossa pudotaan taivaalta ja sotketaan siihen innanna, ishtar, ashtar = astaroth (yksi 72:sta demonista keys of solomonissa) ja sitä seuraa lady gaga (11+7=9 = 9/11 = 11:11) video born this way. sitten britney spears iskee uudella videollaan britney spears hold it against me, jossa hän hyvin alienin oloisesti putoaa langenneen enkelin tavoin maapallolle ja kirjaimellisesi raiskaa omat vanhat musiikkivideonsa. Sitä seuraa katy perryn alien-sex-hybridi-transhumanismi-reptiliaani-saatananpalvontavideo ja seuraavaksi on tulossa rihanna…

    Avatkaa rakkaat lapset silmänne totuudelle:

    http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gagas-born-this-way-the-illuminati-manifesto/

    http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/britney-spears-mind-control-and-hold-it-against-me/

    Kaikki johtaa lopulta takaisin raamattuun, babyloniin ja salomoon. vaan eihän sokeat sheeplet tätä näe, vaan he palvovat kaikkea e.t/alien/demon p***aa sumeilematta… huoh

  • kabanossi sanoo:

    suppo taalasmaa,
    ei, en ole huomannut. nyt mene takaisin sinne mistä olet karannutkin. saatat olla vaarallinen.

  • PIMEÄN PUOLEN JUTTUJA sanoo:

    Hei vain..

    Wespaahan en siis väittänyt alien palvojaksi vaan sitä itse touhua mitä ihmiset haluavat katsoa vapaaehtoisesti ja sitä musaa kuunnella yms. ja sulkevat silmänsä siltä mitä se todellisuudessa on. mutta joop, väittely ei ole mun juttu, ajanhaaskausta. aika ennalta arvattia juttuja täällä. Suppo taalasmaalla aika hyviä pointteja!

  • Abre los ojos sanoo:

    Video on kyllä hienosti tehty ja visuaalisesti näyttävä. Sen symboliikkaa ja ”sanomaa” ei silti käy kiistäminen. Eikö ketään ihmetytä mtv-videoiden vallitseva trendi?

    Vigilant citizen- ja Secret arcana -sivustoihin suosittelen kaikkia tutustumaan! Ne eivät sisällä raamattuhössötystä vaan kylmää faktaa mm. vapaamuurareista ja Egyptin mytologiasta, sekä Hollywoodista. Tietysti osa jutuista on silkkaa spekulaatiota, mutta joukossa on paljon outoja tosiasioita, jotka pistävät miettimään.

    Wespa erityisesti, kannattaa katsoa sivut läpi ja linkata niihin, ellet ole jo ehtinyt:)

  • Random sanoo:

    Ylistin just tätä videoo tänää facebookissa ku sisko näytti mulle tän. En yleensä kuuntele Katy Perryä mutta tää oli oikeesti hyvä. Ja btw. ihanat meikit!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto