ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit kokemukset – Marraskuu 2011

Tässä paranormaalien kokemusten marraskuisessa julkaisussa kerromme yhdestä ufokokemuksesta sekä aaveesta joka nähtiin Vihdissä.

Kokija: Rocket
Kokemuksen tyyppi: Ufokokemus
Paikka ja aika: Kuopio, 21.8.2009 klo 23:00

Tapahtuman kuvaus:

Olen ihan pienestä asti nähnyt taivaalla todella hämmästyttäviä valoilmiöitä, jotka ovat liikkuneet tavalla jota on vaikea selittää järjellä. Ensimmäinen kokemukseni oli kun olin 8 vuotias. Nyt tuollaisia valoilmiöitä olen nähnyt tähän ikään mennessä jo 17 kertaa + 3 kertaa valoilmiöitä selkeän esineen yhteydessä.

Kuitenkin hurjin sattui 2009 Elokuun loppupuolella. Vietin rauhallista koti-iltaa avopuolisoni kanssa kun sitten ehdotin hänelle, että kävisimme ajelulla kun on noin komea tähtitaivas ja kuu näkyi hyvin (olen ollut amatööritähtiharrastaja noin 10 vuoden ajan). Ensin hän ei lämmennyt ajatukselleni kun alkoi kuitenkin olla jo aika myöhä. Sitkeästi vaan jankkasin, että lähetään vain, haluan käydä ajamassa tuon hienon Saaristokaupungin lenkin.

Lopulta hän suostui ja lähdimme matkaan. Olimme Saaristokadun tien päässä noin klo 23. Huomasin hyvin pian taivaalla, oikealla puolella vesistön yllä, ison valkean valon. Tiesin heti, ettei se ollut tähti, planeetta tai linkkitornin valo jne. Sanoin avopuolisolleni, että ”kato tuota, nyt sä sen näet” ja hiljensin vauhdin autosta melkein pois, jolloin sitä saattoi tarkkailla hyvin.

Pian valo sitten lähtikin liikkumaan hitaasti. Se laajeni silmissä, teki jotain valojuttujaan, näytti muuttavan muotoaan jne. Jännitys alkoi kasvamaan ja halusin kiirehtiä vähän matkan päässä olevalle pysähdyspaikalle samalla seuratessame valoa.

Ehdin juuri levähdyspaikalle ja pysäyttää auton, kun se tuli sieltä puiden takaa järveltä sitten esiin ja olimme aivan ihmeissämme. Pelon sekaisin tuntein katselimme, kun tämä vaalean metallin hohtoinen suuri kiinteä ALUS TULI AIVAN ETEEMME siihen yläpuolelle ja niin hitaasti, että sitä ehti tarkkailla aivan rauhassa.

Se oli vaalea, kulmikas, noin viisi metriä korkea ja vähintään linja-auton pituinen selkeä alus kaikkine valoineen! Sen keskellä vaelsi taukoamatta eri väreissä taittuva valo koko matkalta. Keulassa välkkyi kirkas valo, ylä- ja alaosassa näkyi valoja, jotka myös vilkkuivat. Kiinnitimme huomiota myös korkeisiin ”mastoihin”, jotka olivat taivasta kohti ja erottuivat selvästi. Alus oli parhaimmillaan niin lähellä, että olisin osunut siihen kivellä!

Avopuolisoni pelkäsi kovasti ja hengitys kiihtyi. Alus näytti menevän ohitsemme, kunnes se oli kuskin, eli minun puolen kohdalla ja näytti koukkaavan hämmästyttävästi kääntyen meitä kohti. Silloin totaalinen pelko ja paniikki sai minusta vallan, vaikka olen vahva ihminen henkisestikin. Aloin hyperventiloimaan kiihdyksissäni, koska tunsin, että pyörryn silkasta pelosta. Jotenkin pysyin tajuissani ja kultani huusi minulle, että nyt lähdetään tai ne vie sinut. Kaahasimme kotiin…

Seuraavana päivänä tein ilmoituksen tapauksesta myös Suomen Ufo tutkijoille. Tapaus vaikutti avopuolisooni niin, että vaikka olin jo kertonut hänelle aiemmin omista muista kokemuksista, niin nyt hän ei epäile yhtään!

Kokija: Jullgubben
Kokemuksen tyyppi: Kummittelutapaus
Paikka ja aika: Vihdin leirikeskus, 20.12.2007

Tapahtuman kuvaus:

Vuonna 2007 olin partioleirillä Vihdin leirikeskuksessa. Meillä oli tilukset vuokrattuna pikkujouluja varten. Tuo oli ensimmäinen niistä muutamista sateisista ja lumettomista talvista, joita Etelä-Suomessa nähtiin ennen viime talven kovia pakkasia ja suurta lumimäärää.

Jossain siinä illalla lähdin pihan toiselle puolelle nukkumarakennuksesta hakemaan muistiota ja kynää, sillä mieleni teki kirjoitella runoja siinä illalla. Ilma oli kostea ja tuulinen ja sade ja kylmä viima aavemaisesti piiskasivat koko kehoa. Olin ajatuksissani nukkumarakennuksen ulko-ovella, kun satuin katsomaan postilaatikon suuntaan kallioiden liepeeseen kiven heiton päähän. Jämähdin paikalleni, en kauhusta vaan kummasta tunteesta. Näin postilaatikon kohdalla ryysyisen pitkäpartaisen ja pitkähiuksisen kulkurimiehen, harmaisiin ryysyihin pukeutuneena, joka väsynyt ilme kasvoillaan katsoi minua. En nähnyt hänen ilmettään kaukaa kunnolla, mutta jostain syystä mieleeni piirtyi tarkka ilme, kuin tuo mies olisi ollut aivan naamani edessä. Tajusin miehen kummitukseksi vasta sinä vaiheessa, kun huomasin ettei hän vastannut huuteluihini tai vilkutteluuni ja kauhistuksekseni huomasin, että mies oli osittain läpinäkyvä ja muutenkin aavemaisen oloinen.

Säikähdin tietenkin tilannetta ja otin jalat alleni ja juoksin rakennukseen, jossa ruokailu oli meneillään. Ovella vielä katsahdin postilaatikon suuntaan, mutta nyt siinä oli vain postilaatikko ja vanha kulkuri oli poissa. Sinä iltana kuittasin asian hermostuneella naurulla ja pistin mielikuvituksen piikkiin. Hieman myöhemmin kuitenkin ymmärsin kyseessä olleen oikea aave, eikä vain mielikuvituksen tuote.

Miksi mies minulle näyttäytyi ja mistä hän oli tulossa tai mihin menossa, sitä en tiedä. En myöskään ole kulkuriaaveesta Vihdissä sen koommin kuullut, ei lie vihtiläinen aave sitten.

 

Onko sinulle tapahtunut jotain outoa? Voit kertoa omista kokemuksistasi tällä lomakkeella. Mielenkiintoisimmat kokemukset julkaisemme blogissamme nimimerkillä tai täysin anonyymisti. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit kokemukset – Marraskuu 2011

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • aavekuiskaaja sanoo:

    toi aavejuttu oli pelottava.. tipuin tuolilta sen luettuani 😀

  • Malja sanoo:

    Joo ei vois olla enempää sepitetyn kuulosia

  • aavekuiskaaja sanoo:

    on toi kyllä keksitty ihan selvästi..

  • pikkuporsas sanoo:

    itelläni sänky seinää vasten ja seinän takana menee vaatehuone käytävä. puolen yön jälkeen jokin koputti niinku nyt oveen koputetaan mutta nyt seinälle juuri minun kohdalle jossa sänky on. vähän äkkiä menin alakertaan sohvalle ja valot ja telkku koko yön päällä. onneksi on kissa, kissathan kuulemma aistii yliluonnollista niin jos kissa nukkuu ylä kerras nii minäkin uskallan ja sillee.

  • aavekuiskaaja sanoo:

    mulla on koira joka haukkuu heti jos jotain tapahtuu.. onkin rodultaan westie..

  • aavekuiskaaja sanoo:

    no yöllä se saattaa herättää vähän väliä vaikka sen ei tarvitse käydä tarpeillaan.. räksyttää muuten kaikille vastaantuleville ja hyppii innoissaan vasten.. pitää oikein vetää se pois.. kiitos siitä kettingin pätkä vinkistä, pikkuporsas.. pitää testata..

  • Stellarium sanoo:

    Jos luonnollista selitystä haluaa hakea niin ensimmäisen jutun kuvaus sopisi lähinnä pakkolaskua tekevään kuumailmapalloon, jonka matkustajat yrittivät taskulamppuja heilutellen varottaa tulostaan.
    http://www.vastavalo.fi/kuumailmapallo-pallo-kuumailmapallo-58671.html

  • aavekuiskaaja sanoo:

    omalle lännelle en tee mitään.

  • daadadaaa sanoo:

    Ja kukaan muu ei tietenkään ollu näkemässä tuota ensimmäistä juttua? Ei hyvänen aika… Jos jotain bussin kokoista leijailee taivaalla kivenheiton päässä vilkkuvineen valoineen nii kyllä sen joku muuki olis huomannu ja ehkä asiasta olisi tullu joku suurempikin haloo??

  • Hara.Gyrgen sanoo:

    mä näin nyt vähän aikaa sitten työ kaverin kanssa hienon valo ilmiön.
    oisko ollut pari viikkoa sitten. en muista tarkka päivä määrä.
    Kokkolasta ajoimme nivalaan päin,niin sieviä ennen melko korkealla tuli aina valo pallo joka liikkui noin viisi senttiä monistautui kahdeksi valo palloksi liikkui taas vähän matkaa ja katosi.
    ekalla kerralla luulin et silmäni valehtelee. sit se tuli toisen kerran ja sanoin kaverille et tuossa se taas on katso se monistautuu kohta kahdeksi ja niin kävi..
    yhteensä kuusi kertaa se ilmestyi.. mut viidellä kerralla se muuttui kahdeksi..
    se oli sen verran kaukana mut selvästi et se yks valo pallo niin siinä oli aina kaksi valoa niinkuin autossa kun se ajaa kaukana kohti niin se näyttää vain yhdeltä valolta.. ja siitä se monistautu kahdeksi eli yhteensä neljäksi valoksi?

  • Joku sanoo:

    Stellarium…. melko kaukaa haettu selitys

  • joku sanoo:

    Hmm…Toi avve juttu on jotenkin tuttu.

    -Olin partioleirillä juuri samassa suunnassa, oltiin keräydytty isoimpaan huoneeseen juuri ennen kuin mentiin nukkumaan. oli halloween tema ja nuorimmat ja jothajat olivat pukeutuneet naamiais asuihin.
    Yksi johtajista oli pukeutunut joksikin ketä kukaan ei arvannut mitä se esitti(paitsi johtajat jotka olivat saaneet tietää asiasta) ja hän sanoi että hän kertoisi sen viimeisenä ohjelmana sinä päivältä.

    No…hän kertoi ja se oli näin.

    Vuonna 1993 syksyllä kun oli samassa talossa partioleiri.
    Ohjelmana oli suunnistus ja juuri ennen sitä opetettiin miten käyttää kompassia. Mutta yksi ryhmä(4 jäsentä) ei lainkaan kuunnellut, ja se suunnistus oli sudenpennuille.
    Kaikki ryhmät olivat palanneet paitsi yksi, ja se oli juuri se ryhmä joka ei kuunnellut.
    No lopulta he sitten palasivat, mutta vain 3 jäsentä! Ja he kolme olivat uhontaneet ihan kaiken, he tarvitsivat terapiaa, ja kauankin!
    Mutta kukaan ei tiedä mitä viimeiselle tapahtui.

    Liittyisikö meidän tarinat jotenkin yhteen kun ne oli samalla alueellakin.

  • joku sanoo:

    ai niin ja se johtaja esitti sitä kadonnutta sudenpentua,
    hänellä oli rikkoutunut kompassi ja rääsyset vaatteet ja paidassa oli partion oma logo

  • dednecker sanoo:

    Hara.Gyrgen: Ilmavoimien Hawk yöharjoitus, voit tarkistaa myös FUFORAN sivuilta sattuuko ajankohta johonkin samanlaiseen havaintoon.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto