Yhteistyössä
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Facebook

Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Aihealueeseemme kuuluu paranormaalin lisäksi myös salaliitot, avaruus, tiede sekä muut asiat ja ilmiöt, jotka ovat jollain tapaa normaalista poikkeavia tai mielenkiintoisia.

Järjestämme myös paranormaaleja ilmiöitä käsitteleviä luentoja ja tapahtumia.

Lue lisää...

Lähetä juttuvinkki

Keskustelutuokiot

Tulossa:

Keskustelutuokio #2
Aihe: Unet - Unien maailma, selkounet ja unihalvaukset
Ajankohta: Ei vielä tiedossa
Tarkemmat tiedot ilmotetaan blogissa myöhemmin...

Äänitteet:

#1 - Maan ulkopuolinen elämä ja sen mahdollisuus

Wespa Pasiradion haastattelussa - Aiheena paranormaalit ilmiöt

Kalenteri
huhtikuu 2012
matiketopelasu
« maalis touko »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Arkistot
Palkinnot

Mysteerien Aika sivusto on nyt avattu!

MysteerienAika.com näki tänään päivänvalon.

Sivusto on nyt avattu ja sieltä löytyy jo muutama mielenkiintoinen artikkeli, juttua mm. vapaamuurareista ja Paavo Kinnusen kontakteista toisiin ulottuvuuksiin.

Mysteerien Aika käsittelee mm. henkisyyttä, paranormaalia, mysteereitä, rajatietoa ja hyvinvointia kaikessa laajuudessaan.

Käy tutustumassa uuteen sivustoon tästä linkistä. 🙂
mysteerienaika.com

Paranormaali Blogi toimii yhteistyössä Mysteerien Ajan kanssa ja sivustoilta löytyy mm. sama Tapahtumakalenteri & Palvelut -osio.

Jaa sosiaalisissa medioissa:

4 kommenttia aiheeseen: Mysteerien Aika sivusto on nyt avattu!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • J.F.Byers sanoo:

  Nuo sivuthan on ihan suora kopio Paranormaaliblogista 😛 Makes no sense

 • Valeria sanoo:

  Mietin, että miksi ripotella samaan kategoriaan kuuluvia asioita kahdelle, tai jopa kolmelle (paranormaali, henkimaailma, mysteerien aika) eri sivustolle, kun kaikki voitaisiin pitää yksissä kansissa? Määrä harvoin korvaa laatua eikä kolme, samankaltaista ja kovin keskeneräistä sivustoa ole millään tapaa parempi kuin yksi laadukas, they say. Parempi siis panostaa yhteen ja myös näillä uusilla sivustoilla todennäköisesti hakemasi taloudellinen tuotto seuraa kyllä perästä.

 • tupi sanoo:

  olen ihan samaa mieltä. kolme sivustoo samaan aiheeseen liittyen samalta tyypiltä on ehkä jo liikaa. Miksi ei voisi tehdä yhtä hyvää. kaikki jää sit vähä oman onnensa nojaan. Siks tämäkin paranormaaliblogi on menny huimasti alaspäin sisältönsä suhteen. ei riitä aika eikä jaksaminen.

 • Wespa sanoo:

  Mysteerien Ajalla olikin tarkoitus vähän yhdistää näiden kahden aikasemman sivuston sisältöä. Paranormaali Blogi kun on ollut enemmän yliluonnollisia ilmiöitä ja salaliittoja käsittelevä ja Henkimaailma sitten enemmän henkisiä juttuja ja mm. kanavointia käsittelevä. Mysteerien Ajan aihealueen ollessa laajempi voi sinne postata molempia juttuja, kuitenkin tarkoitus on samalla pitää Paranormaali Blogi pystyssä ja lisätä tännekkin mielenkiintoisia juttuja, tarkoitus ei ole siis hylätä sivuston ahkeria seuraajia. 🙂

  Jonkinlaista laajennusta tässä ollaan siis tekemässä/käymässä. Katsellaan miten asiat edistyy, se on jokatapauskessa varmaa, että sisältöä tulee ja asioita tutkitaan. Toivottavasti pysytte mukana ja nautitte. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SecretsOpen
Graafista suunnittelua
Graafista suunnittelua
Kirjat, kirjakaupat ja lehdet
Ääretön verkkojulkaisu

Tajunta kauppa

Tähteläiset
Koulutusta
Tähtitieto