FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Mysteerien Aika sivusto on nyt avattu!

MysteerienAika.com näki tänään päivänvalon.

Sivusto on nyt avattu ja sieltä löytyy jo muutama mielenkiintoinen artikkeli, juttua mm. vapaamuurareista ja Paavo Kinnusen kontakteista toisiin ulottuvuuksiin.

Mysteerien Aika käsittelee mm. henkisyyttä, paranormaalia, mysteereitä, rajatietoa ja hyvinvointia kaikessa laajuudessaan.

Käy tutustumassa uuteen sivustoon tästä linkistä. 🙂
mysteerienaika.com

Paranormaali Blogi toimii yhteistyössä Mysteerien Ajan kanssa ja sivustoilta löytyy mm. sama Tapahtumakalenteri & Palvelut -osio.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: Mysteerien Aika sivusto on nyt avattu!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • J.F.Byers sanoo:

  Nuo sivuthan on ihan suora kopio Paranormaaliblogista 😛 Makes no sense

 • Valeria sanoo:

  Mietin, että miksi ripotella samaan kategoriaan kuuluvia asioita kahdelle, tai jopa kolmelle (paranormaali, henkimaailma, mysteerien aika) eri sivustolle, kun kaikki voitaisiin pitää yksissä kansissa? Määrä harvoin korvaa laatua eikä kolme, samankaltaista ja kovin keskeneräistä sivustoa ole millään tapaa parempi kuin yksi laadukas, they say. Parempi siis panostaa yhteen ja myös näillä uusilla sivustoilla todennäköisesti hakemasi taloudellinen tuotto seuraa kyllä perästä.

 • tupi sanoo:

  olen ihan samaa mieltä. kolme sivustoo samaan aiheeseen liittyen samalta tyypiltä on ehkä jo liikaa. Miksi ei voisi tehdä yhtä hyvää. kaikki jää sit vähä oman onnensa nojaan. Siks tämäkin paranormaaliblogi on menny huimasti alaspäin sisältönsä suhteen. ei riitä aika eikä jaksaminen.

 • Wespa sanoo:

  Mysteerien Ajalla olikin tarkoitus vähän yhdistää näiden kahden aikasemman sivuston sisältöä. Paranormaali Blogi kun on ollut enemmän yliluonnollisia ilmiöitä ja salaliittoja käsittelevä ja Henkimaailma sitten enemmän henkisiä juttuja ja mm. kanavointia käsittelevä. Mysteerien Ajan aihealueen ollessa laajempi voi sinne postata molempia juttuja, kuitenkin tarkoitus on samalla pitää Paranormaali Blogi pystyssä ja lisätä tännekkin mielenkiintoisia juttuja, tarkoitus ei ole siis hylätä sivuston ahkeria seuraajia. 🙂

  Jonkinlaista laajennusta tässä ollaan siis tekemässä/käymässä. Katsellaan miten asiat edistyy, se on jokatapauskessa varmaa, että sisältöä tulee ja asioita tutkitaan. Toivottavasti pysytte mukana ja nautitte. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot