FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kosmisia Kohtaamisia Päivölässä

Tähtitieto järjestää 8-9.6.2013 Kosmisia kohtaamisia viikonlopun Päivölän Kansanopistolla Valkeakosken Tarttilassa. Luvassa on mielenkiintoisia luentoja, hiljentymis- ja energiakeskityksiä, luonnon rauhaa, unohtamatta keskutelutuokiota iltanuotiolla. Tule mukaan kertomaan oma tarinasi.

Tähtitieto järjestää elämänlaatuun liittyviä luentoja ja koulutus seminaareja. Olemme tehneet yleisölle suunnattua yhteistyötä rajatiedon-, kasvatustieteiden- ja terveysalan huippuosaajien kanssa. Tavoitteena on saada ihmiset ottamaan vastuu omasta elämästään. Tämä toteutuu toimimalla kosmisten lakien mukaan ja elämällä luonnon ehdoilla tasapainoisen kehityksen ylläpitäjänä, kertoo Kalevi Riikonen.

8.-9.6.2013 – Tarttila (Valkeakoski)

Kosmisia Kohtaamisia

Lauantai 8.6.

Klo 8.00 – 10.00 Kirjautuminen ja majoittuminen Päivölän Kansanopistolle.

Klo 10.00 – 10.30 Päivien avaus; Elämäntapayrittäjät Eija ja Kalevi Riikonen.

Klo 10.30 – 12.00 Positiivinen mielenhallinta ja meditatiiviset harjoitukset nostavat urheilijan energiakapasiteettiahuippuunsa eri suorituksissa; Suomen mestaruustasolta, Kari Järventaus.

Klo 12.00 – 13.30 Lounas

Klo 13.30 – 15.00 Velhojohtajuus-ajatuksia johtajuudesta, tuhosta, työelämän magiasta ja yhteisönä kehittymisestä; Hallintotieteiden tohtori Harri Hietikko.

Klo 15.00 – 15.30 Kahvi / tee tauko

Klo 15.30 – 17.00 Käytännön esimerkkejä sielun ja persoonan energiatasapainottelusta arjen elämässä; Esoteeristen tieteiden tohtori Tuija Robbins avustajineen.

Klo 17.00 – 18.30 Päivällinen

Klo 18.30 – 20.00 Haasteet Suomen kansallissielun energiakentässä, sädeopin ja astrologian tulkinnan mukaan; Esoteeristen tieteiden tohtori Tuija Robbins.

Klo 20.00 – 20.30 Iltapala

Klo 20.30 alkaen Kosminen Rauhan ja Maan Palvelus (Juhlasalissa). Useampi vetäjä.

Edellisen lisäksi energistä yhteistoimintaa ja yllätysohjelmia.

Sunnuntai 9.6.

Klo 8.30 – 9.00 Aamuvirittäytyminen; Ohjaa FM Eija Riikonen.

Klo 9.00 – 10.00 Aamupala

Klo 10.00 – 11.30 Naapuritähtikansat ja Galaktisen valon Liittoutuma Sheldan Nidlen mukaan; FM Amandeo Ananta.

Klo 11.30 – 12.30 Lounas

Klo 12.30 – 14.00 Tähti-ihmiset ja enkeli-ihmiset yhteiskunnallisina vaikuttajina; Aurinko-Maa ry:stä ja Kultaisesta Akatemiasta opettaja Tarja Salomaa.

Klo 14.00 – 14.30 Kahvi / tee

Klo 14.30 – 16.00 Yhteydet Maa-planeetan ulkopuolelle; Elämäntapayrittäjä Kalevi Riikonen.

Klo 16.00 – 16.30 Päivien energisoiva yhteenveto; FM Eija Riikonen

Aika: 8-9.6.2013 La klo 10 sunnuntaihin klo 16.30 saakka
Paikka
: Päivölän Kansanopisto, Päivöläntie 52, 37770 Tarttila (Valkeakoski)
Tiedustelut ja ilmoittautuminen
: Päivölän Kansaopisto puh. 03-2332200 toimisto@paivola.fi

www.paivola.fi/intensiivikurssit/kosmisia-kohtaamisia

Muuta: Muista osa-aikaisista vaihtoehdoista neuvoteltava Päivölän Opiston kanssa.

Yhdessä järjestävät: Tähtitieto www.tahtitieto.fi ja Päivölän Kansaopisto www.paivola.fi

Osallistumismaksu:
Kaksi päivää täyshoidolla ja opetuspaketilla yhteensä 175 €
Yksi päivä täyshoidolla ja opetuspaketilla yhteensä 115 €

Toimintaa tukemassa mm: Mysteerien Aika http://mysteerienaika.com/ Paranormaali Blogi http://paranormaaliblogi.net/ Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä http://www.nwohavaintoja.blogspot.fi/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Kosmisia Kohtaamisia Päivölässä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • LosMonos sanoo:

  Kuka sammuttaa illalla valot ja entä jos ei halua mennä vielä nukkumaan?

 • Entity sanoo:

  Onko yhteishaku vielä käynnissä, haluaisin opiskelijaksi esoteeristen tieteiden tiedekuntaan. En ole tosin varma tahtoisinko ihna tohtoriksi asti, mutta kuka tietää. Luulisin että esoteeristen tiedeiden maisterinakin olisi jo hyvät työmahdollisuudet kurssirintamalla.

 • Ogeli sanoo:

  Onpa täällä paljon skeptisiä ihmisiä liikkeellä. Antaa kaikkien kukkien kukkia!

 • Make sanoo:

  Ogeli hyvä, minkä asian suhteen tässä tarvitsisi skeptinen olla?

 • Ogeli sanoo:

  Se, että tämä leimataan tämä huuhaaksi.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Mistä johtuu, että paranormaaliaktivistit tuntuvat olevan aina keräämässä rahaa itselleen?

  Vähentää kovasti uskottavuutta, kun ”Kuulet kyllä totuuden, mutta vain jos maksat 100 euroa (etukäteen, ilman palautusoikeutta)!”.

  Tulikin mieleen, onko olemassa mitään koottua Wiki–tyyppistä paranormaali-sivustoa jossa:

  a) Informaatio on käyttäjälle ilmaista.

  b) Ei mainosteta epämääräisiä herätyskokouksia tms. vastaavia ”konferensseja”.

  c) Sisältää pääasiassa vain useiden riippumattomien lähteiden havaitsemia tai useissa lähteissä mainittuja tapahtumia.

  d) Käytetään lähdeviitteitä.

 • Jaahas sanoo:

  Ei muuta kuin R.A. Tionaali järjestämään luentoja ja kursseja omasta pussista ilmaiseksi kaikille.

 • Make sanoo:

  R.A. Tionaali, siksi koska ihmisten tyhmyydellä ja hyväuskosuudel on helppo rahastaa. Penn & Teller: bullshit tarjoaa tästä esimerkkejä oikei urakal.
  Ps. Mitäpä luulet että löytyykö jostain joku paranormaali-wiki jossa on ”lähteet” 😀 aiheutti melkosen penkiltä putoomisen näin väsyneenä

 • Wespa sanoo:

  Mistä johtuu, että paranormaaliaktivistit tuntuvat olevan aina keräämässä rahaa itselleen?

  Jos jotain tekee työkseen, niin se on tapa hankkia rahaa. Jos siis esim. luennoi tai järjestää tapahtumia, niin tästä tulee rahaa samalla tavalla kuin esim. kaupan kassalla työskentelemisestä. Kuitenkin oletuksesi on vääränlainen, paljon tehdään myös ilmaiseksi – on olemassa luennoitsijoita jotka kattavat lähinnä matka -ja muut kulunsa luennoilla, tekemättä voittoa (silti rahaa pitää esim. lipputuloilla saada, jotta saadaan tilavuokra ja muut maksettua).

  Jos oletetaan, että saat halvalla vuokrattua jostain luennointitilan laitteistoineen 500 eurolla ja matkakulusi ovat vaikka 10 euroa, niin olisitko valmis R.A. Tionaali luennoimaan ilmaiseksi tehden samalla 510 euroa miinusta?

  Toki internet on hyvä lähde jakaa tietoa ilmaiseksi, vaikkakin sivuston ylläpidossakin on kustannuksensa. Parablogin tarkoitus on jakaa tietoa ja kattaa mainoksilla domain -ja palvelinkulut ja siinä samalla saada leipääkin pöytään, kuitenkin niin että käyttäjille kaikki tieto on ilmaista (poislukien esim. kuvatut extraluennot).

  Yleensä kurssit ja luennot maksavat, oli sitten kyse paranormaalista luennosta tai ei. Pitää ymmärtää, että luennoitsemisesta tulee myös kuluja (laitteet, tilavuokra, tilaisuuden mainostaminen, matkakulut, mahdollinen yöpyminen jne.). Jokaisella on myös oikeus tehdä sellaista työtä kuin hän haluaa, oli se sitten autojen korjaaminen tai luennoitseminen. Jokaiselle alalle löytyy oma asiakaskuntansa, joka on valmis maksamaan. Tuntuu hassulta, että tästä käydään yleensäkkään vielä keskustelua ja kovasti ovat tietynlaiset ihmiset rahaa vastaan, varsinkin jos kyse on luennosta tai kurssista joka liittyy yliluonnolliseen (liekö kyse kateudesta tai liiallisuuksiin menevästä huijatuksi tulemisen pelosta?).

  PS. On olemassa myös ihmisiä, jotka eivät käytä nettiä tai muita tietolähteitä ja heille luennot, kurssit ja kirjat ovat ainoa tapa kartuttaa tietovarastoa.
  PPS. Tarkoitit varmaan tämän tyyppistä sivustoa? http://fi.paranormaali.wikia.com/wiki/Etusivu

 • Karhu IV sanoo:

  Tuon täytyy olla aivan karmeaa huuhaata.. jos joku menee sinne niin ottakaa videokamera mukaan 😀 Löytyisiköhän joku yllytyshulu joka soluttautisi tuohon mestaan kameran kanssa ja tekisi dokumentin ko. ”salaseurosita” 😛

 • Wespa sanoo:

  Poistelin muutamia asiattomia/pilkallisia kommentteja. Jäitä hattuun ja pidetään keskustelu asiallisena…

 • jatu sanoo:

  Itse osallistuisin todella mielelläni vaimon kanssa, mutta raha on esteenä.
  Hinta on mielestäni halpa, mutta kun ei ole niin ei vaan ole. 🙁

 • Ogeli sanoo:

  Jatu, pyydä universumia manifestoimaan sinulle tuo summa niin huomaat vielä kuinka se siunaantuu sinulle ennen tuota tapahtumaa. 😉

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Jos oletetaan, että saat halvalla vuokrattua jostain luennointitilan laitteistoineen 500 eurolla ja matkakulusi ovat vaikka 10 euroa, niin olisitko valmis R.A. Tionaali luennoimaan ilmaiseksi tehden samalla 510 euroa miinusta?

  Tjaa-a…Tehdäänpäs vähän laskentoa…

  Päivälipun hinta: 115 e
  2 päivän lipun hinta: 175 e

  Jos vähennetään kokouspaikan kustannukset (hinnat netistä, voi olla isommat/pienemmät riippuen sopimuksista):

  Päivälipun hinta: 85 e
  2. päivän lipun hinta: 55 e

  Jos oletamme, että paikalle saapuu sellaiset 100 henkeä päivässä, joista 75 ostaa 2 päivän lipun, saamme lipunmyyntituloiksi:
  2 x 25 x 85 e + 75 x 55 e = 8375 euroa.

  Jaetaan tuo 8 henkilöllä (luennoitsijat + järjestäjä(t)) ja vähennetään heidän asumiskulut, niin saamme summaksi suuruusluokkaa 900 euroa n. 2-4 tunnin luennoitsemisesta. Jos tuosta vähennetään matkakulut ja verot (oletan että kaikki osallistujat ovat ns. yrityksiä), niin ei tuo 500-600 euroa (+ safkat/majoitus) per nenä 1-2 päivän luentonakista nyt ihan niin pahalta kuulosta.

  Itse asiassa, suht peruskonsultin palkkiohaarukka. Toisaalta 3-4 konferenssilla kuussa voisi hyvin elättää itsensä mukavasti (+ oheistuotemyynti).

  En kuitenkaan sanoisi, että he tekevät työtänsä – sillä työtähän paranormaalikonsultointi tai -asiantuntijuus on – mitenkään ilmaiseksi.

 • Wespa sanoo:

  R. A. Tionaali, laskelmistasi jäi pois mm. mainostuskustannukset… Pitää varmistaa, että saa tarpeeksi ihmisiä paikalle (olisi rahallinen katastrofi jos tulisikin vain esim. 10 ihmistä) ja tähän vaaditaan rahaa (mainosten teettäminen [jos ei tee itse], lehtimainokset, nettimainokset, flaijerit yms.).

  Järjestäjät ovat varmasti tehneet laskelmansa kustannusten kautta (luennoitsijoiden palkat, tilavuokrat, mainostuskustannukset yms.) ja suhteuttaneet ne lipputuloihin, toki tarkoitus varmasti tässä, kuten muissakin tapahtumissa (esim. musiikkitapahtuma), ei ole jäädä tappiolle, vaan tehdä myös mahdollista voittoa, jotta tässä elämässä pärjää ja saa sitä leipää pöytään.

  Tapahtumien järjestäminen on myös monesti useiden kuukausien urakka, johon osallistuu useampi ihminen. Urakan aikana pitää sopia luennoitisijat, etsiä sopiva tila, järjestää mainokset ajallaan lehtiin (myös tehdä ja suunnitella graafiset mainokset, ellei näitä teetätä jollain muulla joka on lisäkustannus), laskea kustannukset, miettiä lippujen hinnat, selvittää kulkureitti ja läheiset hotellit, ottaa yhteyttä eri ihmisiin, palkata järjestyksen valvoja sekä esim. valaistusta ja videotykkiä hoitava henkilö jne…

  Tapahtumapaikalle mennään vielä järjestämään asioita monesti muutama tunti ennen aloitusta, pitää laittaa luennointitila kuntoon ja mahdolliset näytteilleasettajien tilat pitää järjestää paikoilleen jne…

  Tapahtuman jälkeen tila järjestetään kuntoon, järjestetään pöydät paikoilleen, joko siivotaan itse tai maksetaan siivouspalvelusta. Myös muita mahdollisia sivukuluja voi tulla, joita en ole tässä maininnut.

  Itseasiassa tuo heittämäni 510 euroa oli hyvinkin alakanttiin (mm. kunnollinen tila jossa on videotykit ja paikkoja tarpeeksi paljon, esim. auditorio maksaa kahdelta päivältä jo muutaman tonnin luokkaa), mutta kuten jo omista laskelmistasi näit, niin tapahtuman järjestäminen ilmaiseksi ei oikein toimi. Vaikka tekisikin +-0 asenteella, niin silti on pakko ottaa lipputuloja, ettei jää miinukselle.

  Jätit vastaamatta kysymykseeni. Jos kuitenkin oletetaan, että pääset todella halvalla ja vain 510 euroa olisi kustannukset, niin olisitko valmis järjestämään tapahtuman ilmaiseksi tehden miinusta? Rahahan oli tässä se alkuperäinen pointtisi.

 • Marianne sanoo:

  Harvemmin luennoitsijat viitsivät ilman palkkaa tehdä töitänsä. Jokainen voi olla toisen työstä mitä mieltä tahansa mutta onneksi se ei vaikuta palkanmaksuun tai oikeuteen. Wespa jo hyvin purkanut kuinka työlästä on järjestää tapahtumia ylipäätänsä. Tsemppiä vaan niille jotka viitsivät järjestää erilaisia tapahtumia!

 • R. A. Tionaali sanoo:

  R. A. Tionaali, laskelmistasi jäi pois mm. mainostuskustannukset…

  Onko tämäkin artikkeli sitten tuollainen maksettu mainos?

  Kuinka paljon tätä mainostetaan lehdissä tai televisiossa?

  Entä netin blogeihin ujutettuun sissimarkkinointiin, joka on käytännössä ilmaista?

  mm. kunnollinen tila jossa on videotykit ja paikkoja tarpeeksi paljon, esim. auditorio maksaa kahdelta päivältä jo muutaman tonnin luokkaa

  Jollet huomannut olen vähentänyt laskussani jo kokouspaikan vuokran, joka on netistä saatavilla.

  Minimihinta kahdelle päivälle on luokkaa 2400 euroa (sisältäen 20 hengen ruokailun, tilavuokran ja yöpymisen) ja olen vähentänyt laskelmissani jo tämän osuuden (eli 2 päivän lipun hinnasta jää 55 euroa/lippu järjestäjille).

  No joka tapauksessa olennainen pointti viestissäni oli se, että tehtäsiinkö tälläistä jollei siitä maksettaisi?

  Ei millään pahalla, mutta näistä paranormaalikonsulteista tulee vahvasti mieleen television tekopyhät saarnamiehet, joiden kuumille linjoille soittaminen maksaa sen 20 euroa/kerta.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Jätit vastaamatta kysymykseeni. Jos kuitenkin oletetaan, että pääset todella halvalla ja vain 510 euroa olisi kustannukset, niin olisitko valmis järjestämään tapahtuman ilmaiseksi tehden miinusta?

  Mitenkäs tämä jäikään välistä…Silmät harottaa, kun kiiressä lukee.

  Ensin ajattelin vastata tähän tyyliin:
  Miksi järjestäisin tapahtuman ilmaiseksi, kun ihmiset ovat valmiita maksamaan siitä, että kuulevat asioita joita he haluavat kuulla? Voisin kertoa pyramidiparannuksesta ja henkilinjoista puutaheinää ja heittäsin parit faktat mukaan, kuten kuinka professori XXXn mukaan mystinen luku pii sisältää kaiken maailman informaation, samalla kun yleisö kuuntelee lumoutuneena.

  Mutta tarkemmin mietittyäni…

  Itse kirjoitin eilen reilun tunnin verran vastausta täällä heitettyyn kysymykseen, vaikka tiedän että sen vastauksen lukee vain aniharva ja vielä harvempi ymmärtää asian tai edes uskoo viestin sisältöön.

  Jos laskee tuntipalkkaa, niin viestin kirjoittaminen maksoi minulle 20 euroa ilman että sain siitä oikeastaan mitään hyötyä (mitä nyt vähän tuli jäsenneltyä omia ajatuksiani), eli tein sen täysin persnetolla.

  Tästä on helppo johtaa, että varmasti olisin valmis myös maksamaan siitä, että pääsisin puhumaan 100lle kiinnostuneelle ihmiselle omasta asiastani. Näin muuten toimitaan käytännössä kaikissa tiedekonferensseissa, joissa on lähes aina osallistumismaksu.

 • Wespa sanoo:

  Dodi mahtavaa, siitä vaan järjestämään luentoa jonnekkin. 🙂

  PS. Lehtimainonta on pakollista jos meinaa ihmisiä saada paikalle enemmän kuin 5 tai hyvällä tuurilla 10. Tosin kaikki mainostuskanavat kannattaa käyttää, Parablogista löytyy varmasti myös asiasta kiinnostuneita ihmisiä. 🙂
  PPS. Voin kertoa tapahtumien järjestyksessä mukana olleena, että voitolle pääseminen ei aina ole helppoa, kaikki pitää suunnitella tarkkaan ja silti välillä ei päästä tavoitteisiin. Toivotaan, että tapahtumaan tulee paljon asiasta kiinnostunutta porukkaa. 🙂

 • Wespa sanoo:

  Itseäni kiinnostaa myös seuraava tieto. Kuinka monessa alan messussa (missä messuissa?) tai tapahtumassa R. A. Tionaali on käynyt?

 • Entity sanoo:

  Eli, Wespa, pysyt edelleen kannassasi, että rahan valta on suurempi kuin hengen? Eli siis sellaista henkisten asioiden opettajaa ei ole, joka ei pysty nousemaan maallisen mammonan yläpuolelle, vaan päin vastoin se on hänen toimintansa edellytys? Maailma on väärällään ilmaisia luentopaikkoja, Suomessakin on juuri alkamassa kesä ja maksuttomien tilojen viihtyisyys kasvaa aika hurjasti.

  Opettajan ja oppilaan kohtaaminen on parhaimmillaan silloin kun se on ”kohtalon johdattama”, eli kun oppilas on valmis opettaja löytyy. Rahalla ei saa kaikkea.

 • Jaahas sanoo:

  ”Maailma on väärällään ilmaisia luentopaikkoja…”

  Viitsisitkö mainita muutaman, missä voi viikonloppukursseja pitää näin?

 • Wespa sanoo:

  Entity, rahattoman tapahtuman järjestäminen on toki myös mahdollista, mutta se vaatisi paljon rahaa. Miljonäärinä olisi helppo järjestää omaan laskuun tapahtumia. Tai vaihtoehtoisesti rahattoman tapahtuman voisi järjestää jos kaikki lähtisivät projektiin ilmaiseksi mukaan (tapahtumapaikan omistaja, luennoitsijat, hotellit jne.). 🙂

  Vaihtoehtona voisi järjestää omia luentoja pienimuotoisesti vaikka kotonaan, mutta esim. omaan yksiööni ei mahtuisi mukavasti juuri 10 ihmistä enempää. Onneksi meillä on kuitenkin netti.

  Toisaalta raha voi toimia myös motiivina siihen, että tekee parempaa jälkeä ja suunnittelee parempaa materiaalia jne. 🙂

  Tällä hetkellä elämme rahajärjestelmässä, jossa on vaikea tulla toimeen ilman rahaa (leipä, asunto, matkustus yms. maksavat), tulevaisuudessa siirrymme kuitenkin mitä luultavammin resurssipohjaiseen talouteen, jossa raha ei ole esteenä esim. luentojen järjestämiselle.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Dodi mahtavaa, siitä vaan järjestämään luentoa jonnekkin.

  Viimeksi pidin seminaariluennon tuossa syksyllä. Tosin tilat ja kuulijamaksu (kaikille 6lle :-D) olivat ilmaisia. 😉

  Voin kertoa tapahtumien järjestyksessä mukana olleena, että voitolle pääseminen ei aina ole helppoa, kaikki pitää suunnitella tarkkaan ja silti välillä ei päästä tavoitteisiin. Toivotaan, että tapahtumaan tulee paljon asiasta kiinnostunutta porukkaa

  Tähän on helppo yhtyä.

  Itsekkin toivon että tekevät tilaisuudesta hyvää tiliä, jotta voin jatkaa menestyvien paranormaalikonsulttien kritisoimista jatkossakin! 😉

  Itseäni kiinnostaa myös seuraava tieto. Kuinka monessa alan messussa (missä messuissa?) tai tapahtumassa R. A. Tionaali on käynyt?

  En käy kovin monessa maksullisessa tapahtumissa noin ylipäätänsäkään.

  Muutenkin, jos kiinnostaa asialuennot, niin yliopistoihin pääsee muistaakseni kuuntelemaan (lähes) kaikkia luentoja ilmaiseksi. Eli jos esim. maan rakenne tai suhteellisuusteoria kiinnostaa, niin eikun kuuntelemaan perusluentoja lähimpään yliopistoon.

 • Silence sanoo:

  Valitettava fakta on ettei tässä kapitalistisessa maailmassa kukaan voi elää ilman rahaa.

  Jos esimerkiksi minä en ota toisilta rahaa, niin silloin ketjun pitäisi edetä niin ettei kukaan muukaan vaadi minulta rahaa ja jotta tällainen systeemi toimisi, niin lopulta kukaan ei saisi ottaa keneltäkään rahaa – raha pitäisi unohtaa. Näin paranormit ihmisetkin voisivat pitää ilmaisia luentoja.

 • Karhu IV sanoo:

  Niin mutta sillon kaikkien pitäs tehdä myös just saman verran töitä, tai muuten se ei toimisi ollenkaan, sillä silloin heillä ei olisi mitään mitä antaa muille, pelkästään ottaisivat. Rahajärjestelmän etu tuollaiseen nähden on se, että kun jotkut tahkoavat niin isosti rahaa, että siitä verottamalla jää niin paljon yli, että toisten ei tartte tehdä mitään, ja toisaalta jotkut voivat elää upporikkaina. Rahajärjestelmä siis lienee ihannejärjestelmä ihan kelle tahansa. Ilman rahaa jokainen joutuisi puurtamaan hommia yhtä lailla, eikä voisi valita.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot