FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Pohjoismaiden Kosminen Päivä Ruotsissa

Ruotsin Tukholmassa pidetään Pohjoismaiden Kosminen päivä -tapahtuma. Piperska Murenissa pidettävään tilaisuuteen odotetaan noin 300 ihmistä.

Tapahtumassa luennoi Ruotsista Anette Carlström, Suomesta Kalevi Riikonen sekä nykyään Norjassa asusteleva Rauni-Leena Luukanen-Kilde.

Koodikielenä tällä kertaa toimii ruotsi. Täten alta löytyykin tapahtuman tiedot ruotsiksi. 😀

Den Nordiska Kosmiska Dagen

15.3.2014 – Stockholm
Piperska Muren
Scheelegatan 14, 112 28 Stockholm

Kl 10.30 – 11.30 Oneness Trainer, författare Anette Carlström: Mänsklighetens uppvaknande till högre medvetandet.

Kl 12.30 – 14.00 Kontaktperson, författare Kalevi Riikonen: Utomjordingar bland oss, Indigobarn och Karmans lag.

Kl 14.30 – 16.00 Bestseller författare, Dr Rauni-Leena Luukanen-Kilde: Världens största hemligheter, Resor till Mars och Mänsklighetens framtid.

Alla föreläsningar på svenska!

Inträdesavgift 500 kr vid entré

Kära kosmiska vänner från nära och fjärran!

Detta mystiska upprop har ljudit! Den stora uppgiften har börjat. Vakna upp, regnbågskrigare, Sollöpare, lysande varelser från galaktiska allianser, federationer och råd. Antika himmelsvandrare.

Det är dags att dela på er information åt varandra!

Välkomna!

Facebook: https://www.facebook.com/events/720993361253983/


Näytä suurempi kartta

Lisätietoja: http://dennordiskakosmiskadagen.net/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

90 kommenttia aiheeseen: Pohjoismaiden Kosminen Päivä Ruotsissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Höpönpöpö sanoo:

  Tässäpä teille taas muutama veden(lumen)pitävä todiste alienien vierailuista: http://www.sunnyskyz.com/blog/68/He-Walks-Around-For-Hours-In-The-Snow-Once-You-Zoom-Out-Wow- 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Sensuroitiinko tyy:n kommentti..?!?

 • TheWonderer sanoo:

  @Höpönpöpö

  ”Lumiympyrän” tekeminen on paljon helpompaa kuin saman tekeminen peltoon. Peltoympyröistä tekee mielenkiintoisempia se, että ne ovat monesti syntyneet keskellä yötä kenenkään havaitsematta jälkeäkään tekijöistä. En vielä menisi sanomaan että tuo laittamasi linkki ”debunkkaisi” myös peltoympyrät. Mutta hyvä esimerkki siitä että mahdollista se on.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Mikäs mainossivusto tästä on tullut?

  ”Peltoympyröistä tekee mielenkiintoisempia se, että ne ovat monesti syntyneet keskellä yötä kenenkään havaitsematta jälkeäkään tekijöistä.”

  Vai että maaseudulla keskellä yötä kenekään havaitsematta mitään…

  Kyllä kai huomaat kuinka absurdilta tuo kuulostaa, jos siis välttämättä haluaa hakea jotain outoa tapahtuneesta.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Vai että maaseudulla keskellä yötä kenekään havaitsematta mitään…

  Kyllä kai huomaat kuinka absurdilta tuo kuulostaa, jos siis välttämättä haluaa hakea jotain outoa tapahtuneesta.”

  Ei peltoympyröitä ole tehty aina seuduilla jossa ei elä ketään ihmisiä, jonkun omistamille ja hoitamille pelloille ne tehdään. Ja itse asiassa joissakin tapauksissa jopa lähelle maatilojen asuinrakennuksia ja kyliä. Ja jos miettii että huolellisesti tehdyn ja uskottavan peltoympyrän tekemiseen vaadittaisiin huomattavasti valoa ja helikopteri, niin olisi se aika outoa että kukaan ei huomaisi sitä, vaikka tapahtuisikin haja-asutusalueella. Ja täydellinen yön pimeys ei etenkään kesällä kestä kovin kauaa, minkä vuoksi on oletettavaa että operaatio vaatisi useita henkilöitä. Kyllä jopa maaseudulla sellainen porukka huomattaisiin.

  Olen kyllä lukenut useita skeptikkojen kirjoittamia ”selityksiä” peltoympyröiden synnylle, mutta yksikään ei ole vakuuttanut minua täysin siinä mielessä että se olisi selittänyt tarkkaan kuinka kaikki peltoympyrät ovat syntyneet.

 • TheWonderer sanoo:

  En nyt ala väittämään myöskään että ympyrät olisivat ”ufojen” tekemiä tai etteivät mitkään niistä olisi huijauksia. Todennäköisesti enemmistö peltoympyröistä on huijauksia, mutta on niitäkin joita on mahdotonta selittää…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Mihin siinä helikopteria tarvitaan?!? 😀 Tuokin jannu tallailee noita kuvioita yksin parissa tunnissa? Ja miten muka lumikuvion teko on ”paljon helpompaa” kuin peltokuvion? Useat ihmiset ovat aukottomasti osoittaneet ettei noiden väsäämiseen mitään uhvoteknologiaa tarvita, mutta mikäs uskoa horjuttaisi…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Lisäksi sinusta, TheWonderer, siis tarvitaan sekä täydellistä pimeyttä, että huomattavasti valoa..?!? Yritä nyt päättää… 🙂 Ja valoisat kesäyöt ovat muuten pohjoisen pallonpuoliskon harvinaisuus. Lisäksi kaipaat tarkkoja selityksiä kaikista kuvioista, että uskoisit noiden piirtelyn vaativan vain kekseliäisyyttä, viitseliäisyyttä ja jonkun verran matematiikan tajua, joita kaikkea löytyy avaruusolennoilta, joita täällä päin galaksiamme kutsutaan ihmisiksi. Sua voinee luvalla kutsua TrueBelieveriksi. 😉

 • TheWonderer sanoo:

  @Höpönpöpö

  En minä ”usko” mihinkään, vaikka sinä skeptikkona haluaisitkin niin asian nähdä! Kaikki jotka ovat kanssasi eri mieltä, eivät ole ”uskovia”. Minä itse pidän todellisena sitä asiaa josta on parhaimmat todisteet. Sinulta jäi lukematta myös tämä kohta kirjoituksestani:

  ”En nyt ala väittämään myöskään että ympyrät olisivat ”ufojen” tekemiä”

  Et saa nyt minusta mitenkään mitään ”TrueBelieveriä”… Ja en muuten usko että humanoidit ovat vierailleet maapallolla. Mutta kaipa sinulle on ihan sama mitä sanon kun niin ahkerasti vääristelet toisten sanomisia mielesi mukaan. Ei ole kovin hyvä tapa vastata argumentteihin!

  Ja mistä tuo lumiympyrän tekeminen oli kuvattu? Helikopteristapa hyvinkin. Ja ihanko sattumalta se kopteri oli tuohon paikalle saapunut?

  Ja pimeyttä ei tarvita. Miksi luulit minun väittäneen niin? Täytyy varmaan vääntää rautalangasta… Tarkoitin sitä että useat peltoympyrät ovat syntyneet yön aikana. Silloin ison peltoympyrän tekemiseen tarvitaan valoa. Yötön yö, jolloin on täysin valoisaa, on vain hyvin pohjoisessa. Peltoympyröitä on syntynyt huomattavasti etelämpänäkin.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Missä kohtaa vääristelin sanojasi? Etkö sanonutkin joidenkin kuvioiden olevan mahdottomia selittää? Eikö tämä viittaa siihen, että uskot niiden olevan jollain tapaa yliluonnollisia?

  ”Ja täydellinen yön pimeys ei etenkään kesällä kestä kovin kauaa, minkä vuoksi on oletettavaa että operaatio vaatisi useita henkilöitä.” Oletin aivan loogisesti, että tarkoitit tässä pimeyden olevan yksi vaatimus peltokuvioiden askarteluun. Toisaalta oletat, että niiden tekoon tarvittaisiin ”huomattavasti valoa”. Miksi ihmeessä? Eikö vaikkapa pieni otsalamppu riittäisi? Harvat ihmiset maaseudullakaan valvovat peltojensa äärellä öiseen aikaan oli sitten yötön yö tai eteläisemmän vyöhykkeen pimeys, joten miksi kuvioiden tekeminen ei onnistuisi molemmissa olosuhteissa?

  Totta kai kuvat kuvioista on otettu ilmasta käsin, mutta miksi tekovaiheessa tarvittaisiin minkäänmoisia lentohärveleitä?

  Skeptikkona vaadin logiikkaa päätelmiin.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Missä kohtaa vääristelin sanojasi? Etkö sanonutkin joidenkin kuvioiden olevan mahdottomia selittää? Eikö tämä viittaa siihen, että uskot niiden olevan jollain tapaa yliluonnollisia?”

  Ei niitä ole välttämättä mahdoton selittää. Ainoa asia mitä olen väittänyt, on se että toistaiseksi kaikenkattavaa ja aina pitävää selitystä ei ole olemassa. En väittänyt mitään mistään yliluonnollisesta. Ja aloit jopa selittää jostain ”ufoteknologiasta”…

  Logiikan puute ympyröiden synnyssä on juuri yksi asia mikä tekee peltoympyröistä mielenkiintoisia. Miksi ne syntyvät usein öiseen aikaan? Helpointahan olisi tehdä ne päivällä kun valoa on luontaisestikin. Mutta siitä huolimatta niitä syntyy öisin.

  On vaikeaa uskoa että yksittäinen ihminen pelkän otsalampun avulla voisi tehdä kovinkaan näyttävää peltoympyrää, ei ainakaan vain yhden yön kuluessa. Kuvioiden tekeminen vaatii tarkkoja mittauksia ja käsityksiä etäisyyksistä, mitä on todella vaikea tehdä vain yksinään. Sen vuoksi arvelen että myös tuolla lumiympyröiden tekijällä on ollut auttajia.

  Ihminen siis pystyy tekemään hienoja peltoympyröitä, mutta se vaatii paljon aikaa, erityisiä välineitä ja useamman tekijän.

  Ja on myös erikoista että peltoympyröiden sisällä on esiintynyt selittämätöntä säteilyä, joka on haitannut esimerkiksi kameroiden ym. elektronisten laitteiden toimintaa. Vuonna 2002 MIT-yliopiston tutkijat koittivat saada aikaan peltoympyrän ja säteilyvaihtelun, mutta epäonnistuivat. Ja jos huippuyliopiston tutkijat eivät onnistuneet, niin onko todennäköistä että yksittäinen ”peltoympyrätaiteilija” onnistuisi?

  Jos kaikkia peltoympyröitä ei voi selittää ihmisen tekemiksi, niin kuka ne on sitten tehnyt? Ufoselitys ei ole myöskään realistinen vaihtoehto, koska ufojen vierailua planeetallamme ei ole todistettu. Jäljelle jää se vaihtoehto, että osa peltoympyröistä on jonkin oudon luonnonilmiön aikaansaamia. Onhan totta että luonnossa esiintyy monesti matemaattisesti hienoja kuvioita. Miksei sama voisi päteä peltoympyröihin?

 • TheWonderer sanoo:

  Se että emme tiedä jotakin, ei tarkoita että siihen liittyisi jotain yliluonnollista. Kyseessä on vain tuntematon tekijä ja ilmiö.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Anteeksi vain, mutta sanoit, TheWonderer: ”Todennäköisesti enemmistö peltoympyröistä on huijauksia, mutta on niitäkin joita on mahdotonta selittää…” ja sitten ”Ei niitä ole välttämättä mahdoton selittää. Ainoa asia mitä olen väittänyt, on se että toistaiseksi kaikenkattavaa ja aina pitävää selitystä ei ole olemassa.” Joten taidat itse vääristellä sanomisiasi. Ufoteknologian mainitsin koska usein väitetään sen ettei näitä muka voi selittää ihmisen tekemiksi sillä, että ne vaatisivat jonkinlaista teknologiaa, jota meillä ei ole. En siis väittänyt sinun sanoneen niitä alienien tekosiksi.

  Öisin ja huomaamattomasti niitä luultavasti tehdään juuri siksi, että kaltaisesi spekuloisivat mahdottomilla vaihtoehdoilla. Mitä itse niiden tekemisen logiikkaan tulee, niin yhtä hyvin voit ihmetellä mitä järkeä on tehdä vaikka hiekkaveistoksia, maalauksia, tageja, kävellä metsässä, kerätä pullonkorkkeja tai ihan mitä tahansa mitä ihmiset tekevät harrastuksekseen ja aikansa kuluksi.

  Tietenkin on syytä olettaa, että ainakin suurimmat ja monimutkaisimmat kuviot on useamman kuin yhden ihmisen tekemiä, mutta niin ovat monet suuritöisemmät graffititkin, eikä ihmisten puuhastelu porukoissa ole koskaan ollut lajillemme epätyypillistä, joten mikä tässä ihmetyttää? Jos tutustut Simon Beckin työskentelyyn edes hiukan niin ihan itsekseen hän vaikuttaa toimivan toki mm. kompassia avuksi käyttäen.

  Ja tottahan toki nämä vaativat tarkkaa suunnittelua, mutta itse toteutus ei kummoisia apuvälineitä kaipaa kuten youtubesta etsimällä voit itsekin todeta.

  Onnittelut sinulle siitä, ettet pidä alien-selitystä uskottavana vaihtoehtona, mutta olisi mielenkiintoista nähdä esimerkki niin monimutkaisesta peltokuviosta, ettet usko ihmisen sellaista kykenevän valmistamaan, mutta pidät mahdollisena sen syntyneen jonkin luonnonilmiön aiheuttamana. Itse en ole törmännyt sellaiseen peltokuvioon, jota en pitäisi täysin mahdollisena ihmisvoiminkin tehdä. Kaikkihan näistä eivät ole ilmestyneet edes yhdessä yössä, vaikka siltähän se tietysti vaikuttaa jos ne havaitaan vasta valmiina.

  Säteilyväitteisiin en ota kantaa, kaikenlaista säteilyä on pallollamme vaihtelevia määriä, enkä ole vakuuttunut näistä väitteistä. En tosin niihin kovin hyvin ole perehtynytkään, mutta väitteet niistä vaikuttavat kyseenalaisilta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  P.S. Öinen aika on tietysti täysin loogista myös siksi, että useimmitenhan kyseessä on ilkivalta, jossa tuhotaan toisen omaisuutta eli viljasatoa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  P.P.S. Olisihan esimerkiksi juuri laittomia graffitteja huomattavasti helpompi maalailla päiväsaikaan, mutta jostain syystä niitä väsäillään mielummin öisin. Oletko nähnyt graffittia, jonka uskoisit siitä syystä jonkin luonnonilmiön muodostamaksi?

 • TheWonderer sanoo:

  ”Säteilyväitteisiin en ota kantaa, kaikenlaista säteilyä on pallollamme vaihtelevia määriä, enkä ole vakuuttunut näistä väitteistä. En tosin niihin kovin hyvin ole perehtynytkään, mutta väitteet niistä vaikuttavat kyseenalaisilta.”

  No joka tapauksessa sellaista on havaittu. Se onkin yksi syy sille miksen pidä kaikkia peltokuvioita ihmisen tekeminä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Rannekellot, puhelimet ja mikroaaltouunitkin säteilevät, onko se syy olla uskomatta, että ne ovat ihmisten tekemiä? Ihan oikeasti kiinnostaisi mikä on sun teoria noista peltokuvioista, jotka mielestäsi eivät voi olla ihmisen tekosia. Alienit hylkäsit ihan ookoo perusteluin, mahdollisista luonnonmuovaamista et vielä antanut esimerkkiä, vaikka sellaista pyysin ja kovasti haluaisin edelleen moisen nähdä.

  Omasta mielestäni noiden kuvioiden muodot viittaavat kyllä älylliseen suunnitteluun ja harkittuun toteutukseen, joten jos mielestäsi löytyy sellaisia, joita ei ihminen tai Maan ulkopuolinen älyllinen olento ole tehnyt niin mikä ihme sitten? Delfiinejä tai simppanssejakaan ei taida esiintyä viljavilla alueilla niin tiheään, että niitä voitaisiin noista syyttää…

 • Ogeli sanoo:

  Ei niiden kaikkien älyllisten muotojen tarvitse olla maan ulkopuolelta enkä nyt puhu ihmisistä. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  No, Ogeli, yllätäpäs mut jos sulta löytyy looginen teoria mikä pallomme älyllisistä eliöistä on viljapeltokuvioiden takana?

 • Höpönpöpö sanoo:

  BooooOOOOOOooooring…

 • Ogeli sanoo:

  Onkohan Agartha tuttu? 😀

 • Höpönpöpö sanoo:

  Kas kun ei Muumilaakso…

 • Höpönpöpö sanoo:

  Voiko joku oikeasti olla noin tietämätön yhtikäs mistään, Ogeli? Itse uskoisin jo ettei. Taidat olla trolli.

 • Höpönpöpö sanoo:

  TheWonderer: ”Jäljelle jää se vaihtoehto, että osa peltoympyröistä on jonkin oudon luonnonilmiön aikaansaamia. Onhan totta että luonnossa esiintyy monesti matemaattisesti hienoja kuvioita. Miksei sama voisi päteä peltoympyröihin?”

  Olet aikaisempien kommenttiesi perusteella mitä ilmeisimmin pohtinut viljapeltokuvioita oikein ajan kanssa päätyen yllä olevaan tulokseen, joten mikset nyt jakaisi kaikkien Parablogin lukijoiden kanssa muutamia kuvioita, jotka näkemyksesi mukaan ovat näitä luonnonilmiön aikaansaamia?

 • Ogeli sanoo:

  Höpönpöpö, sinä olet kyllä aidosti hauskin (kuivin) skeptikko jonka olen täällä tavannut! Tiedätkös mikä sinulta puuttuu? Mielikuvitus ja usko! Kyllä vaan. 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Aika jännä oletus, Ogeli, jos ottaa huomioon, että leipäni olen aina ansainnut nimenomaan mielikuvituksellani. Ehkä juuri siksi en koe tarvetta korvata ympäröivää todellisuutta saduilla ja fantasioilla.

 • Ogeli sanoo:

  Ah, eli satusetä luulee kaiken olevan vaan satua?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Et selvästi edelleenkään ymmärrä lukemaasi, Ogeli. Satusetä (siis henkilö, joka vaikkapa työkseen ammentaa mielikuvituksestaan) nimenomaan osaa tehdä eron faktan ja fiktion suhteen. Jos sulla ei taaskaan ollut mitään asiaa niin antais olla.

 • Ogeli sanoo:

  Mistä kuvittelet, että kaikki ajatukset, ideat ja mielikuvitus kumpuaa? ”Mielestäsi”, vai kenties sittenkin kollektiiviisesta tajunnasta eli eetteristä? Ihmiset toimivat vain tulkkeina ja kanavoinija, sitähän taide pitkältikin on oli se sitten kirjoittamista, musiikkia tai maalaamista. Ihmiset vaan antavat oman uniikin silauksensa sille.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ei sua jaksa eskokaan…

 • Ogeli sanoo:

  Ehkä tämä keskustelumme siirtyisi seuraavalla tasolle jos kokeilisit laajentaa tajuntaasi. 😉

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ihan oikeasti, Ogeli, mitä ihmettä yrität todistella näillä aivan älyttömillä heitoillasi ja henkilökohtaisuuksiin menevillä lapsellisuuksillasi? Kaikki tietävät jo, että olet saanut jostain päähäsi olevasi ylemmillä astraalitasoilla värähtelevä vanha sielu, mutta eikö tuollainen käytös olisi sellaiselle sopimatonta ja kaiken huipuksi täysin katteetonta egoilua?!? Muistutan, että harvoin tiedät nettikeskustelussa vastapuolen ikää saati yhtikäs mitään hänen elämänkokemuksestaan, kuten et nytkään. Tuommoisella absoluuttisen asiattomalla mussutuksella paljastat vain omat heikkoutesi.

  Selkeästi olet tervehenkisen tiedonjanoinen, mutta aivan yhtä selkeästi otat asioista selvää vain siltä kantilta, joka ennakkoon tuntuu sinusta jännimmältä. Ja vielä kehtaat jaella neuvoja tajunnan laajentamisesta…

  En todellakaan ymmärrä miksi jaksan yrittää avartaa omaa katsantoasi, mutta taidan pikku hiljaa luovuttaa.

 • Ogeli sanoo:

  Noh, mikäs nyt tuli, oliko satusetä mielestäsi vai loukaava sana? Muistaakseni vuosikausia olet tainnut meitä muita kutsua täällä ”hörhöiksi”. Kaikkiin juttuihini olet melko vähättelevästi suhtautunut ja minä olen puolestaan pilke silmäkulmassa sitten sinulle samalla tavalla heittänyt läppää, etkö sitä sitten kantti kestäkään?

  Koskaan en ole väittänytkään toimivani ilman egoani vaikka se nyt ei erityisen dominoiva olekaan. Sen verran kuitenkin toimiva se on, että se tykkää aina välillä lähteä lapselliseen leikkiin mukaan. Moni minut tunteekin kuivasta sekä kiusoittelevasta huumorintajusta, mutta koskaan en kyllä tarkoita loukata. Kuten sanoin, niin olisi mielenkiintoista tietää, että minkälaista keskustelu olisi kanssasi silloin kun tajuntasi on laajentuneessa tilassa. Normaalitilassa tuo keskustelu kun tuppaa olemaan vähän kiukuttelevaa. Minä en tosin mitään substansseja tarvitsisi tajunnatilan laajentamiseen, se tulee jo ihan luonnostaan. Ne substanssit ovat vaan työkaluja joilla voi sitten saavuttaa eri tiloja jos niin haluaa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Muistaakseni en ole kutsunut ketään hörhöksi vaan käyttänyt termiä ’hörhöily’ tarkoittaen sillä täällä usein esiintyvää tosiasioiden kieltämiseen pohjautuvaa halua uskoa mitä päättömimpiin teorioihin ja suoranaisiin satuihin. Termiä ’satusetä’ käytin itsekin itsestäni, joten tuskin sitä kovin loukkaavana tässä konseptissa pidän.

  Kaikkiin juttuihisi suhtaudun vähättelevästi siksi, että normaalisti esittämiesi kaltaisiin ’teorioihin’ uskotaan siinä viiden-kymmenen vuoden ikäisinä, mikä vielä on varsin ymmärrettävää koska useimmiten niin nuori ihminen ei vielä ole voinut kerätä kovin kattavasti kokemuksia eikä abstrakti ajattelu ole vielä kovinkaan kehittynyttä. Niin tein tuossa iässä itsekin.

  Huumorintajusi suhteen en sinuna olisi noinkaan itsevarma, tunnettu tosiasiahan on, että jokainen kuvittelee paitsi omaavansa loistavan huumorintajun myös olevansa mainio ihmistuntija. Ja, kuten sinunkin tapauksesi selkeästi osoittaa, ei noille uskomuksille aina katetta näyttäisi löytyvän.

  Kiukuttelijana minua ei kyllä edes kukaan ex-puolisoistani ole tohtinut pitää, mutta ehkä sitten kun sinullakin on omaa jälkipolvea ymmärrät miten turhauttavaa voi joskus jankuttajan kanssa keskusteleminen olla. Omat lapseni ovat jo olleet niin kauan aikaihmisiä, ettei tämäntasoinen jutustelu enää ole itselleni järin luontevaa.

 • Ogeli sanoo:

  Mielenkiintoista, että sanot: ”normaalisti esittämiesi kaltaisiin ’teorioihin’ uskotaan siinä viiden-kymmenen vuoden ikäisinä”. Jatkuvat ad hominemisi ovat kyllä huvittavia… Oletko varma ettet kärsi älyllisestä ylemmyyskompleksista? Sinun pitäisi lukea Laotsesi.

  Miksi muka ainoastaan tuollainen ajattelu olisi lapsilla, ikäänkuin lapset olisivat jotenkin vähemmän älykkäitä? Miksei 5-100 vuotiaat voi ajatella ja pohdiskella tuollaisia teorioita? Uskoisin, että valtaosa tämänkin sivuston käyttäjistä koostuu 20-40 vuotiaista. Miksi ”aikuiseksi” kasvaessa pitäisi muuttua tylsäksi ja omaksua vallalla olevat uskomukset ja ajatukset? Uskoin minäkin lapsena moneen asiaan mihin en usko enää kuten vaikkapa jolupukkiin ja parrakkaaseen jumalaan. Vaikka osaankin ajatella rationaalisesti ja loogisesti niin olen silti enemmän intuitiivinen ajattelija.

  Minä kun olen aina ollut sellainen, että olen tykännyt tutkia sellaisia asioita, jotka eivät näytä juuri pätkääkään kiinnostavan valtaväestöä. Vastaavasti minua ei juuri valtaväestön jutut kiinnosta vaan olen aina ollut ajattelemassa radikaalilla tavalla.

  Jankuttaja on kyllä väärä termi minua kuvaamaan, tosin olenpa usein pitänyt myös sinua jankuttajana. Miksi sitten ex-puolisosi ovat ex-puolisojasi? 🙂

  “Wonder is the beginning of wisdom.”
  Socrates

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”Miksi sitten ex-puolisosi ovat ex-puolisojasi?” Miten arvasinkaan sinun tarttuvan juuri tähän syöttiini. 😉

  Osoitit olevasi juuri niin kokematon kuin oletinkin. Elämän suuret salaisuudet valkenevat ehkä ajan myötä sinullekin, vaikka sitä nyt vielä onkin tavattoman vaikeaa uskoa.

 • Höpönpöpö sanoo:

  P.S. Sokrates tuskin osasi englantia, jota nykyisen kaltaisena ei hänen aikoinaan puhuttu missään päin maailmankaikkeutta. 😀

 • Ogeli sanoo:

  Kunhan kiusoittelen ja kyllä sinultakin huumori ”melkein” onnistuu, höpönpöpö. 🙂

 • Jaahas sanoo:

  Mitä mieltä Höpönpöpö on mustista-aukoista, juuri niistä, mistä tiedeohjelmissakin kerrotaan?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tarkoitat ilmeisesti mustia aukkoja? En usko niiden liittyvän viljapeltokuvioihin yhtikäs mitenkään, mutta jänniä ja mielenkiintoisiahan nuo ovat, mitä sitten lienevätkin. Tietoni mustista aukoista eivät riitä kovinkaan kummoisen mielipiteen muodostamiseen.

 • Jackie sanoo:

  hahahah, nauroin 666-777 kertaa tätä lukiessa, en oo ihan varma.

  Yks kysymys höpönpöpö: ”Miten arvasinkaan sinun tarttuvan juuri tähän syöttiini.” Oliko tämä jo kirjoitusvaiheessa syötti. Vai arvelitko vasta kirjoittamisen jälkeen hänen tarttuvan tuohon? Itse tiedät vastauksen, ei tarvitse kertoa. Se on kysymys itsellesi. Ogeli ei olisi ikinä puhunut tuollaisia asioita. Todella lapsellista 😉

  Ogeli. Tiedät varmaan hyvin että yhdessä vaiheessa kirkko väitti auringon kiertävän maata. Tämähän ei pidä paikkaansa. Todellisuudessa maa kiertää aurinkoa. Ymmärrät varmaan hyvin että vaikka kuinka uskoisit ja vaikka kuinka se näyttää siltä, että aurinko kiertää maata, niin fakta on se että maa kiertää aurinkoa. Sitä faktaa ei muuta vetovoimanlaki. Se fakta ei muutu vaikka 7 miljardia ihmistä uskosi toisin. Perimmäinen fakta on aina perimmäinen fakta. Tarkkaavaisuutta.

 • Jackie sanoo:

  Avoinmielisen etsijän mailmankatsomus muuttuu jatkuvasti. Niiltä osin mitä ei ole tieteellisesti todistettu. Toki voi alkaa uskomaan auringon kiertävän maata jos haluaa. Jokainen saa tehdä mitä elämällään haluaa.

  Etsijän tie päättyy löytöön. Joku löytää kristinuskon. Joku löytää buddhalaisuuden missä luovutaan kaikkien näkemysten lisäksi hiuksista, kulmakarvoista. Buddhalaisuudessa luovutaan jopa ajatuksesta maa kiertää aurinkoa, koska mitä merkitystä tuolla tiedolla on? Elämä on elämää muutenkin kuin näkemysien ja uskomusten kautta. Onhan toki eri buddhalaisuuden suuntauksia. Suuntaus näkemyksiin jne. Elämä on hyvin kiehtovaa. Ihmisten tapa löytää oma paikkansa elämässä myöskin. Mitä väärää siinä on jos seisoo kyltti kädessä tien poskessa missä lukee ”Katsokaa taivaalle, aurinko kiertää maata”. Joku tekee niin itsensä onnelliseksi.

  Itse olen kokemuksien kautta joutunut toteamaan että olemme jonkin sortin yksi symbioosi koko homma, ”elämä”. Kiellän tämän jatkuvasti ja selitän sen itselleni ihmisen psykologian perus toimintona sekä sattumana, että se vain näyttää siltä että olemme yhtä. Mutta omassa elämässä tapahtuu ”sattumia” mitä jo läheiset ihmiseni ihmettelevät. Siksi kehoitankin kaikkia luopumaan päihteistä ja siirtymään mahdollisimman kevyeen ruokavalioon sekä kevyeen liikuntaa, vaikka joogaan.

  En tiedä mitään jumalista taikka värähtelytaajuuksista taikka alieneista, luomisesta. en usko että pahemmin voimme vaikuttaa kohtaloomme. Hyvin vähän. Esim, terveellisellä elämällä. Tämä saa meidät vaistoamaan ja näkemään elämää hieman eri tavalla. Meidän mielemme ei enää tartu näkemyksiin ja voimme selkeinä matkata halki elämämme tässä paikassa, tässä ajassa, näissä kehoissa.

 • Jackie sanoo:

  Hmm. Korjaampas hieman. Taidan sittenkin tietää värähtelytaajuuksista. Ilmeisesti värähtelen 6D ykseydessä mistä vallitseva mailma, toverit, kanssaeläjät ympärillä laskevat värähtelytaajuuttani takaisin 3D tasolle. Tämä ilmenee minulle kokemuksina ajatusten muodossa ”sattuma” ”ihmisen perus psykologia”… Kiellän 6D perus olemukseni ja lasken itseni vallitsevaan värähtelytaajuuteen.

  Mutta olisihan se kerrassaan lapsellista alkaa puhumaan näin. Ennemmin sanon vain että sattuman tai kohtalon kautta olen päätynyt hetkellisesti hienoon elämäntilanteeseen missä saan harjoittaa hyvin terveellistä elämää kaikin puolin. Jossain vaiheesa saatan gonahtaa kaikin puolin ja ryypätä eläkkeellä pullon kossua päivässä. Mitä sitten? Kyllä se pietari taivaanportilla ymmärtää. Vaikkakaan en usko kuoleman jälkeiseen elämään. Vaan uskon seuraavaan elämään.

  Uskon että seuraavaan elämään siirtyminen tapahtuu ilman minkään näköistä tietoista kokemista. Uskon että se on kosmoksen perimmäinen fakta. Siirrymme elämästä elämään ilman minkään näköistä kokemista. Ja kun sitten tulemme seuraavan äitimme kohduta takaisin elämään alamme taas kokemaan. Kun on jokin väline millä kokea.

 • Jackie sanoo:

  Että jos jokupäivä ootte jonkin sortin jumalan tuomiolla ni sanokaa V*ttu gonahin niin pahasti siinä yhessä vaiheessa ette siun ajatukset siitä rauhallisen onnellisesta elämästä ihmisenä oikeen onnistunu, sori, ei mahtanu minkää.

 • Shōgun sanoo:

  Itse olen miettinyt viimeisen pari-kolme vuotta sitä mitä ehkä tapahtuu kun fyysinen ruumis sairastuu tai lakkaa toimimasta. Mitä enemmän sitä funtsii sen naurettavammalle tuntuu varsinkin länsimaisten uskontokäsitys joka pohjaa vahvasti raamattuun. Vaikka en uskonnoista perusta puupennin vertaa olen kuitenkin tullut sellaiseen käsitykseen että olemme osa jotain ? ja olemme jotenkin osana yhtä suurta tietoisuutta ja jonne palaamme kun fyysinen ruumis lakkaa toimimasta. No joku voi puhua sielusta, itse miellän sen tietoisuudeksi. Kuoleman pelko on ainakin hävinnyt josta ainakin lapsena kärsin. Monella varmaan on ahdistus siitä mitä tapahtuu ”kuollessa” ja syynä tähän pidän kirkkoja ja sen opetuksia /totuuksia. Viime vuosina on luonnossa kulkeminen ja siinä sivussa mm. marjastus olleet voimanlähteitä hullummaksi menneeseen työelämään. Monesti sitä miettii kuinka pääsisi jo irti työelämästä, sitä kun on tullut harrastettua n.34 vuotta. Tulen toimeen aika vähällä mutta se että ei kävisi ansiotyössä, tuntuu pelottavalta. Päähän tulee joskus kummallisia ajatuksia ja kysymyksiä varsinkin luonnossa kulkiessa ja tuppaa naurattamaan kun vaikka menee maanantaina työmaalle ja ihmiset puhuvat jostain arkisista ongelmastaan. En ehkä osaa pukea sanoiksi niitä tuntemuksia mitä nykyisin koen ja syy voi olla etten itsekkään tiedä mitä ajatel

 • Jackie sanoo:

  Shōgun. Kuolema on mielenkiintoinen asia. Tuskin sitä kenekään oikeasti tarttee pelätä. Mummo ja Vaari kokivat jo kuoleman joten mikä p*ska housu sitä ite on jos pelkää? Ei mummo ja vaarikaan sitä pelänneet, puhuivat aina että kohta lähtevät viimeseen leposijaan. Eivät millään tapaa mihinkään uskoneet. Ainakaan avoimesti.

  Jos tietäisimme mitä kuoleman jälkeen tapahtuu. Siihenhän on fakta. Kuoleman jälkeen tapahtuu näin. Se on fakta ja se tapahtuu kaikille. Emme vain tiedä vastausta. Jännitämme sitä kuin tuntematonta ihmistä kunnes taas kerran tajuamme että ihmiset on yleensä aina mukavia, poikkeuksetta.

  Joo tuo on kyllä tuttu tunne. Itse on ihan eri ajatuksissa kuin muut ihmiset ympärillä. Sempä takia tämmöselläkin blogilla sitä tulee pyörittyä että saa ees pientä sielunruokaa satunnaisesti muilta ajattelijoilta.

  Mutta jos lähestymme kuolema ajatusta toiselta kannalta. Miten se vaikuttaisi meihin jos saisimme vastauksen? Jos saisimme vaikka tietää että jotenkin pääsemme parempaan elämään kun teemme jotain. Tämä tekisi meistä suorittaja robotteja. Suorittaisimme elämämme läpi seuraavan elämän takia. Jos taas saisimme tietää ettei ole kuoleman jälkeistä saati seuraavaa elämää, tämä tekisi meistä psykopaatteja.

  Paras vaihtoehto olisikin se että on seuraava elämä, mutta emme voi vaikuttaa siihen tässä elämässä. Voisimme gonahtaa jos siltä tuntuu. Voisimme iloita jos siihen pääsemme.

  Olen hyvin skeptinen sen suhteen että tulen kokemaan mitään sen jälkeen kun aivoni sammuvat. Mutta vahvasti uskon että tietoisuus tarttuu taas kehoon. Keho tulee mailmaan ja kokeminen jatkuu. Sanotaan vaikka 50 miljardin vuoden päästä jossain kaukana, ehkä toisessa universumissa.

  Uskon että on olemassa joku tietty päämäärä. Että siirrymme aina kehittyneempään ja kehittyneempään kehoon. Kuin evoluutio apinasta ihmiseksi. Hidas prosessi.

  Mietippäs tätä Shōgun, jos tietoisuutesi tarttuu seuraavaksi hieman kehittyneempään kehoon mitä tämän hetken kehosi on. Ja yhteiskunta mihin synnyt. Paikkasi siellä on olla niitä arkisia diipadaapan heittäjiä. Arkiset heitot siellä ovat näitä juttuja mitä me tässä puhumme. Niin mitä ajatuksia sen mailman ajattelija ajattelisi kun katseli meidän arkisia juttuja. Mitkä tässä mailmassa on juttuja mitkä saa meidät naureskelemaan kun yksin luontopolulla käppäilemme.

  Jotkut puhuvat ykseydestä. Itse tykkään käyttää termiä symbioosi.

 • Jackie sanoo:

  Tästähän voimme tietysti johtaa että raamattu oli mitä mainoin väline tehdä ihmisistä suorittajia. Suoritetaan elämä päästäksemme taivaaseen. Rahaa kirkolle. Kuvottavaa… Joku fiksuhan raamatun kehitteli mahdollisimman suuren hallinan välineeksi. Siitä tullaan tähän päivään kun vieläkin vallitsee tämä suoritus kulttuuri.

  Takaisin pohdintoihisi kuolemasta. Ymmärrän että sinua kiehtoo ajatella aihetta. Saatat jopa olla kerran ajatellut ne oikeat vastaukset läpi mutta et tiennyt asian olevan niin. Tai sitten et ole ollut lähelläkään vastauksia. Mitäpä sillä on väliä, asiaan on fakta mitä emme tiedä.

 • Jackie sanoo:

  Lisätään vielä että mitä jos olemme tällä hetkellä siellä tietoisuudessa? Tämä materia, kehosi. Kaikki asiat ovat tuota tietoisuutta. Että kun kehomme lakkaa toimimasta emme ”palaa” mihinkään vaan alkaa vain lunnollinen seuraava vaihe.

  Olemme jo perillä, ei ole mitään mihin palata. On vain tämä hetki tässä tietoisuudessa missä etenemme mihin etenemmekään. Kun kehomme kuolee. On kokeminen jo seuraavan äitimme kohdussa. Emme tietenkään tietoisesti koe mitään ennekuin se keho saavuttaa itsetietoisuuden. Alkaa kyselemään miksi on itse eikä joku toinen.

 • Jackie sanoo:

  Joku kokee tällä hetkellä apinan keholla, joku norsun, joku kirahvin. He eivät tälläkään hetkellä koe näitä ihmisen käsitteitä elämästä ja kuolemasta. He vain menevät ja tekevät mitä tekevät. Mitä tapahtuu apinalle kun hän kuolee? Alkaako hän yht äkkiä kokemaan ihmisen käsitteitä jossain ”tietoisuudessa”? Mitä tapahtuu kirahville kun hän kuolee? Alkaako hänkin kokemaan jotain käsittellisiä asioita. Vai siirtyykö hän vain seuraavaan.

  Kaikkein lähinnä mahdollista totuutta lienee se että siirrymme seuraavaan kohtuun ilman minkään näköistä kokemista. Miksi ihminen olisi etuoikeutettu siirtymään tietoisuuteen tai taivaaseen. Eihän apina ymmärrä tuon taivaallista jos sille menee puhumaan tietoisuudesta tai taivaasta.

  Nyt kun olemme näitä ihmisiä. Ongelman ratkonta koneita. Törmäämme käsitteeseen kuolema ja rakennamme ratkaisun siihen. Vastauksen löytäessämme unohdamme kaikki nuo jotka kokevat apinan kehosta kirahvin kehoon. Emme ota heidän näkökulmaa huomioon aiheessa. Heillä ei edes ole näkökulmaa. Ja luulen että siinä piilee juurikin se vastaus.

 • Jackie sanoo:

  Lähdetäämpä vielä hienosäätämään tätä ajatuskuviota lisää ja otetaan apinoiden leijonien ja kirahvien näkökulmat mukaan.

  Kuvittele edessäsi ikkuna mistä näet hieman kehittyneemmään version ihmisestä. Tuo ihminen on nainen ja hän on raskaana. Kuvittele että näet tuon naisen kohtuun ja siellä kasvavan sikiön. Kuvittele kädessäsi pistooli. Kun ammut pistoolilla päähäsi siirryt ilman minkään näköistä tietoista tapahtumaa suoraan tuon äidin kohdussa olevaan sikiöön.

  Apinan näkökulma, siirtyy suoraan hieman kehittyneemmän apina äidin kohtuun.

  Leijonan näkökulma, siirtyy suoraan kehittyneemmän leijona äidin kohtuun.

  Jossain vaiheessa leijona polulla leijonat kehittyvät ja kehittyvät niin pitkälle että rakentavat avaruusaluksia ja lähtevät matkaamaan leijona rotuisina ympäri avaruutta.

  Me emme ole delfiinien tai leijonien polun kulkijoita. Olemme kädellisiä. Jossain planeetalla missä leijonat ovat hallitseva rotu, kädellisten poluilla roikutaan puussa.

 • Jackie sanoo:

  No voi bataatti. Kukaa oo sanonu mitää, tylsää porukkaa. Hitoksee köntsää housuun. Aiheesta toiseen. Laitoin bataattia perunamuussin sekaan kun radiosta vinkin kuulin. Tuli iha hyvää, makeaa kyllä mutta syötävää. Joskus ehkä laitan uudestaan mut en ihan vähään aikaan että ei se nii hyvää kummiskaa ollu.

  Jos mie iha huvikseni kerron tässä ohimennen teille mistä planeetan maa elämä on saanu alkunsa, mikä meidän tarkotus on ja sillee.

  Lähden kertomaan siitä että DNA sisältää informaatiota mistä käsin se kasvoi havaitsemaan ilman aaltoliikettä.
  Jos istutat omenpuun, saat omenapuun. Jos istutat kirsikkapuun, saat kirsikkapuun.

  Jos istutat DNA:n, saat mm. otuksen mikä havaitsee ilman aaltoliikettä. Saat ravintoketjun mikä tukee omaa kehitystään versosta kokonaiseksi omenapuuksi. DNA on siis siemen mistä kasvoi se mitä siitä siemenestä kasvaakaan.

  Lisätään tähän että voin selittää teille ”jumalana johdatuksesta” tieteellisesti, tai new age ihmisille voin selittää ”vetovoimanlain”. Jungia kiinnosti tää asia http://www.youtube.com/watch?v=BX_nMwYa-nw

  Kaikki DNA:ta sisältävä elämä on yhtä, yksi iso symbioosi tukemaan omaa kehitystään. Täten symbioosissa ollessamme se näyttää siltä että vedämme puoleemme sitä mitä olemme tai se näyttää siltä että jumala johdattaa.

  Ratkassaaha sit samalla vielä mistä elämä on peräsin.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011062113928880_ul.shtml

  Mitä todennäkösimmin Aurinko on istuttanu DNA siemenen tälle planeetalla. Auringon/tähtien tarkotus varmaankin on istuttaa elämää ympäri galaksia, ympäri universumia.

  Ollaanko sitten symbioosissa koko universumin kanssa? Sitä en tiedä kun jo tämä meidän ihmisten, eläinte, kasvien välinen symbioosi on vaikea havaita kuten Jungi totes että sitä pitää tutkia, mut ylempäähän se on jo ratkastu. Niin miten sitten lähtis kosmoksen välistä symbioosia tutkimaan?

  Nyt män köntsät housuu.

 • Jackie sanoo:

  Kuvitelkaa että olis iso sali, temppeli, pyhäkkö. Siellä ois kaikki universumin viisaudet ja kaiken keskellä istuis universumin vanhin sielu ketä Jumalaks kutsutaan. Se ois aika tajuton paikka se. Se ois ku yli 9000 vuotta vanha puu. Kehityksen huipulla oleva ikuinen juttu. Nii ikuine että se saa DNA puun kukoistuksen huipun näyttämää rikkaruoholta orkidean vieressä. Semmone paikka… semmone tajuton paikka.

  Sit yks kerta se vanhin sielu pyytäis yhen lukemattomista lähellä elelevistä sieluista luokseen ja sanois et mää tonne DNA mailmaan. Mie tiiä paremmi ku sie ni ala männä sinne. Voisitte vaa sanoa, no voi perketti, pakko se on männä.

  Sitte ku sieltä saapuisitte tänne, kantaisitte sielunne mukananne. Ihmettelisitte vaa: ”Voi v*ittu”

 • Jackie sanoo:

  Että ootte koko kosmoksen kanssa symbioosissa ja elelette semmoste tyyppie kanssa jotka kattelevat peilikuvaasa sun muuta. Ei mikää ihme että kun maalailee taulua neliapilasta ni kaveri jota ei oo pitkii aikoihi nähny tulee neliapila paita päällä extempore kylää, sit vaan ihmetellään ”sattumaa” joooo… sattumaa, noh mikäs siinä jos sitä sillä nimellä täällä halutaan kutsua.

 • Jackie sanoo:

  Mainittakoon vielä että DNA elämä on kokenu 54 kpl joukkotuhoja, suurin osa niistä on tapahtunu ilmastonmuutoksen johdosta. Ihminen ei pysty estämään sitä että seuraava joukkotuho ilmastonmuutoksesta johtuen on taas tapahtumassa. Että… Ottakaa rennosti. Matka on ikuinen.

  4-6 vuoden päästä oon kerenny löytää ajatukset/teoriat yksilön matkasta.

  Ote muistiinpanoistani:
  27.7.2009 Evoluutio, ampiainen kuolee pistettyään. Jos kyse on kilpailusta niin miksi ampiainen kuolee ”muiden puolesta”.

  5 vuotta oon kehitelly näitä juttuja, lukenu, tutkinu ja kehittäny teorian.

  Nyt alan seuraavaks kehittää teoriaa yksilön matkasta, yksilön tarkotuksesta. Yksilön kehityskaaresta. Tuun sitte jokupäivä kertomaa teille koska Ogelia kiinnostaa tietää muiden näkemysiä. Ehkä sitte nidon kaiken kirjaksi 20 vuoden päästä.

 • Jackie sanoo:

  Jos pystytte pyöräyttää mielen tän kaiken ympärille mitä kerroin ni saattaa tulla yrjö… Se on luonnollinen reaktio kun mailmankuva pyörähtää 360 astetta ja lähtee moonwalkilla nukkumaan.

 • Ogeli sanoo:

  Varsin mielenkiitoista ja kerrankin sait Höpönpöpön hiljaiseksi, Jackie. 🙂

 • Jackie sanoo:

  Nää on näitä provoja.

  Loppupeleissä minua ei kiinnosta nykyään enää muu kuin se onko edessäni olevat asiat rakennettu ihmisen luovuudella vai onko niissä kyse suuremmasta ihmisen käsityksen ylittävästä johdatuksesta.

  Minulla on siis lipaston päällä 9 esinettä. Yksi niistä on 40x30cm öljyvärimaalaus neliapilasta. Istuskelen aina jakkaralla ja katselen noita esineitä. Yksi noista esineistä on mm. A4 paperi mihin kehittelin joskus vuosia sitten sarjamenetelmän kulman likiarvon laskemiseen menetelmällä kateetin ja hypotenuusan integroiminen ympyrän piirille. Yksi esineistä on 7 vuotias synttäri lahjaksi saamani ametisti.

  Jokainen esine symboloi jotain. Öljyvärimaalauksen kautta pääsen tutkimaan synkroniteetin ulottuvuuksia jne. internetin ihmeellisestä siinä sivussa lukee Jungista sun muuta. Vihkon ja kynän kanssa noita tuijjottelen. Psykologiaa tutkin kun käyn sohvalle istumaan ja kuvittelen itseni katselemassa esineitä ja tutkin itseäni että voiko niiden esineiden kerääntymisen selittää puhtaasti psykologialla, ”luovuus selviytyminen teorialla” vai onko suurempi intuitio johdattanut ne esineet siihen kerääntymään.

  Ainut kysymys mikä on jäljellä: Onko yksilöllä tarkoituksen mukaisia kokemuksia, yksilöllistä johdatusta oman korkeamman minän tai jonkin sortin jumaluuden toimesta. Sielun kohtaloa mitä ei voi paeta. Vai onko kaikki kohtaamiset, kokemukset ihmisen luovuuden ja psykologian selitettävissä tai muunlaisien hengettömien asioiden selitettävissä.

  Kliseisesti ratkon tämän kysymysen vastausta Jeesuksen ja Saatanan vuoropuheluna. Kuvittelen Jeesuksen ja Saatanan väittelemässä aiheesta ja kirjoitan ylös väittelyn kulkua. Jeesus tietenkin on sitä mieltä että ”Jumala” johdattaa ja että meillä on yksilön kohtalo sekä tarkoitus kun Saatana on sitä mieltä että ”Jumalan” johdatuksen pystyy selittämään ihmisen psykologisena toimintona tai muina vastaavina hengettöminä ilmiöinä jumalan ollessa harha sekä yksi ihmisen keino selviytyä.

  Tämä on melko hauskaa kun ajatuksissani Jeesus usein viittaa lipastolla oleviin esineisiin missä vaiheessa Saatana jo miltein myöntämään jonkin sortin tarkoituksen ja johdatuksen, mutta kyllähän se kohta keksiikin oikein mainoin psykologisen toimintaperiaatteen mikä saa sen näyttämään johdatukselta.

  Sitä kun on kirjahylly täynny kirjoja yliopisto kemiasta aina Diana Cooperiin ni ainut mitä on jälellä etsimisen suhteen on katsella tuomarina ja kirjurina kun Saatana ja Jeesus keskustelee. Oon niille aina välillä sanonu että unohtakaa koko homma ja lähtekää juhlimaan, mut aina ne vaan tulee takas ja toteaa että niitä kyllä nyt tosi paljon kiinnostaisi tietää vastaus siihen väittelyyn mitä käyvät. Ja istunto aina alkaa Jeesuksen toteamuksella että yksilön tarkoitus, korkeampi minä, jumala johdattaa meitä yksilöinä. Ja saatana antaa oman kantansa.

  En tiiä kumpi noista tulee lopulta voittamaan. Saa nähhä.

 • Jackie sanoo:

  Taidan tässä ottaa taas kynän ja vihkon käteen ja hypätä mielikuvituksen kelkkaa kuten Einstein ratsasti valopallolla suhteellisuus teoriaa keksiessään.

  Itse vaan toimin Jeesuksen ja Saatanan väittelyn puolueettomana tarkkailijana. Noita väittelyitä on jo lukuisia vihkon sivuja kertyny.

  4-6 vuotta oon antanu aikaa tälle projektille että vastaus löytyy siihen onko meillä yksilöllinen tarkotus. Vai onko kaikki vaan yks virta missä kukkii ihmisen mielikuvituksen kautta käsitteitä kuten jumala ja tarkoitus kohtalo jne.

 • dfdfdfdffdddf sanoo:

  Eikö tuosta rauni leena huuhaa-kildeenistä pääse ikinä eroon? ”Tohtorin” (ollu joskus v. 76) naama on jo melko nähty

 • Jackie sanoo:

  Eiköhä tuo riitä.

  Jeesukselta Ogeli semmosia terveisiä että jatka vaan linjalla millä oot, kohtalo kantaa ja antaa ne kokemukset mitä tarvii.

  Saatanalta: Ikävä homma että elämä on potkinut niin paljon että mielikuvitus on pitäny ottaa turvaksi selviytyäksesi.

  Jeesuksella ja Saatanalla on molemmilla miljoonia kannattajia mutta kumpikaan ei tiiä faktaa. Kummalakin on oma usko, vakaa vahva usko.

  Jos minä puolueettomana otan jommankumman kannan itselleni, toisesta tulee minun varjo. En itse halua elää elämääni Jeesuksena koska tunnen Saatanana kannan enkä pysty hälle todistamaan toisin. Enkä halua Saatanana elää koska tunnen Jeesuksen kannan.

  Sanon vain Ying ja Yang, ja lähden pelaamaan vaikka biljardia. Tiedän että kaikkiin kysymyksiin on vastaukset ”faktat”. Sillä ei ole biljardin peluuni suhteen mitään merkitystä mitkä ne vastaukset on. Ihan sama mitkä on perimmäiset faktat kaikkiin kysymyksiin, se ei muuta sitä asiaa että välillä tykkään pelata biljardia ja juoda samalla kaljan. Vaikka tietäisin kaikkiin kysymyksiin vastaukset. Miten se mitään muuttaisi, biljardia pelatessa saattaisi mielessä käydä ”ainiin: 1+1=2” ja se siitä, peli jatkuisi. Olen vain vähän friikki ja tykkään pohdiskella sitä onko johdatusta vai ei.

  Kirjoittelen näitä asioita tänne sen takia koska tällä sivustolla on etsijöitä. Ja tiedän että monet solmut aukeavat kirjoituksieni avulla.

 • Ogeli sanoo:

  Kiitos vaan tiedosta. Huumorimiehiä kun olen niin kysynpä, että mitä viestejä Saatanalla ja Jeesuksella on Höpönöpölle? 🙂

 • Jackie sanoo:

  hahaha, naurattipas makiasti. No kuvitellaampa että tää tapani pohtia tuota tiettyä kysymystä on kuin kirjottaisin elokuvaa tai kirjaa.

  Elokuva/kirja kertoo Jeesuksen ja Saatanan väittelystä, elokuvan/kirjan nimi on:

  Oman kohtalon herra, vai herran kohtalon oma?

  Saatana ja Jeesus on taas käyny juhlimassa miljoonien faniensa kanssa ja elämä on pirun tylsää. Heitä ei kiinnosta muu kuin se onko kohtaloa vai ei. Käsikirjoittaja heittää mielipidekyselyn eteen henkilöstä höpönpöpö. Saatana lukee ensin kyselyn ja toteaa ”joo o, on tää minun fani, mut en kyllä tätä päästäis väittelemään puolestani”. Tulee Jeesuksen vuoro, ”Hmm… Tota, haluutkos Saatana väitellä tän yhen fundamentalisti fanini kanssa, ton joka kaivaa nenää tuolla”.

  Anteeks Höpönpöpö, tää tuli iha sen pohjalta että ”arvasit” Ogelin tarttuvan tiettyyn kohtaan omia kirjoituksiasi.

 • Ogeli sanoo:

  Kiitos vaan nauruista. 😀

 • Jackie sanoo:

  Sulla ja Höpönpöpöllä on täällä tää ikuinen väittely menossa kanssa. Ette ehkä oo ihan Jeesus ja Saatana. Mut hauska harrastus se on. Ite huvikseni huutelen ateistien leiristä uskovien leiriin ja uskovien leiristä ateistien leirii iha sen pohjalta mite uskon avaavani ovia eteenpäin omilla poluillaan.

  Tiiä sattumoisin kaikkiin kysymyksiin vastaukset 😉

  Jos kysytään mikä on elämän tarkotus, yksinkertasta, vastaus on X. Siinä se on mustaa valkosella vastaus. Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen, vastaus on Y. Siinä sekin on ratkastu mustaa valkosella. Muuttuuko biljardin pelaaminen suuntaan tai toiseen jos Y:n ja X:n arvot joku ratkasee. Ei muutu. Samalla tavalla jatkuu biljardin pelailu sun muu. Samalla tavalla jokupäivä kuolla kupsahtaa ja päätyy paikkaan X, oli ratkassu arvot tai ei.

  Niin absoluuttisen vastaus kaikkiin universumin kysymyksiin et oksat pois.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Ogeli: ”Varsin mielenkiitoista ja kerrankin sait Höpönpöpön hiljaiseksi, Jackie”

  Voi huokaus… Että oikein sai hiljaiseksi? 🙂 En mä jaksa lukea noin avuttomasti jäsenneltyä ja perusteltua liibalaabaa mitä Jackie-rukka suoltaa, joten jätänpä ihan omaan arvoonsa. Jos vuoropuhelua haluaa niin kandee hiukan miettiä mitä ja miksi kirjoittaa, omien huikeiden ’teorioidensa’ ajatusvirtamainen hehkutus on melkoisen vieraannuttavaa, etenkin kun nämä mullistavat ’teoriat’ on kuultu ja heppoisiksi havaittu jo iät ajat sitten…

 • Jackie sanoo:

  Nämä eivät ole omia teorioita. Nämä ovat vain ajatuskokonaisuuksia mitkä sisältävät sisälleen mm. Lynn Marguilisin yleisesti hyväksytyn endosymbioositeoria Darwinin teorian tueksi. Nämä ajatuskokonaisuudet sisältävät sisälleen James Lovelockin päivänkakkaraamaan mikä kuvaa mailmaa superorganismiksi.

  Tietenkin aasinsiltojen kautta kerroin asioita.

  Tämä ”Jackie rukka” pohdiskeli ala-asteella sisäisen mailman yhteyttä ulkoiseen mailmaan Jungin ajatusten tasolla havaitessaan naapuriin saapuvan ambulanssin sen jälkeen kun oli jostain kumman syystä etsinyt lelulaatikosta abulanssit ja leikkinyt niillä.

 • Jackie sanoo:

  Epäilin aina joulupukin olemassaoloa, 7 vuotiaana kirjoitin salaa kirjeen pukille ja piilotin sen. Jouluaattona pukin ollessa kylässä hain piilottamani kirjeen, tulin sukulaisteni ja pukin eteen sanoen heidän huijjaavan minua, tontut eivät hakeneet kirjettäni, pukki on normaali ihminen pukeutuneena joulupukiksi.

  Sanomattakin selvää, sukulaiseni huomasivat aivotoimintani ja alkoivat opettaa minulle evoluutioteoriaa, kosmologiaa, meditoimista.

  Kaikki on tullut siihen pisteeseen että tutkin kohtaloa.

  Ja sinä Höpönpöpö. Mitä sinä teet? Sinä olet se kirkon porteilla seisova tyyppi joka yrittää rajoittaa kanssaeläjien kasvua. Joka laittaa Korpenikuksen mielikuvituksen tuotteen aurinkokeskeisestä aurinkokunnasta kieltoon. Nauraa niille jotka eivät ajattele maakeskeisesti.

  Kaikkeus on Höpönpöpö joko virta missä jumaluus on ihmisesta kukkiva uni. Tai sitten on jonkin sortin jumaluus joka ohjaa virtaa. Tätä tutkin ollen osana virtaa joko vain virtana tai jonkin sortin jumaluuden ohjaamana virtana.

  Suustasi tulisi oksennus virta jos ajatusvirtaani kokisit. 😀

 • Jackie sanoo:

  Numerologiasta en niin välitä.

  Ensimmäinen viestini 11:11

  Toinen 11:56… 5+6=11. 11:5+6=11:11

  Jollekkin tämä saattaisi sisältää jonkin merkityksen. Olisiko se vain virtaa missä ihminen psykoligsin selityksin ”selviytyy” vai onko se jonkin sortin jumaluuden ohjaamaan virtaa missä jumaluus ohjaa ihmistä katselemaan ”valoa kohti”.

 • Jackie sanoo:

  Emme voi vain tietää. Siksi Jeesus ja Saatana väittelee koska heitäkin kiinnostaa tietää. Voimme vain uskoa jompaan kumpaan.

  Ja jos peiliin katsomme. Kyllä se vaan rehellisesti on niin että Jeesuksen fanit tykkää terveellisestä elämästä ja lähimmäisen rakkaudesta enemmän kuin Saatanan fanit.

  Istuuko sohvalla telkkarin ääressä juoden kaljaa vai katsooko henkistä yläpilveä youtubesta ja lähtee luontoon kävelemään.

  Et kyllä se vaan perketti nostaa ihmisiä aika paljon korkeemmalle värähtelytaajuudelle (huumori mielessä sanottuna) noi henkiset hommat. Jos jokaisella ihmisellä ois äiti amma alttarit kotona ni olishan tää suoranainen paratiisi tää mailma. En ymmärrä miten kaltaisillasi ihmisillä Höpönpöpö on niin kova hylkimisreaktio Kirsi Rantoa, Äiti Ammaa, Dalai Lamaa kohtaan, Gandhia.

  En siis vaan pysty käsittämään. Minkätakia et höpönpöpö rakentais Jeesus alttaria kotiin ihan vaikka sen takia että se muistuttais niistä elämän hyvistä asioista. Eikä sen tarvii olla Jeesus alttari. Vaikka mummon kutoma villapaita johokkin näkyville missä se muistuttaa aina lämmöstä. Et enää vaipuis niin pohjalle että puhut siitä miten Ogeli tarttuu tiettyyn kohtaan tekstejäsi…

 • Ogeli sanoo:

  Hyvää ystävänpäivää vaan teillekin, ystävät. 😀

 • Tietämätön sanoo:

  Maailman viisainta porukkaa täällä, jokaisella oma totuutensa.
  Ps. Paranormaaliblogi oli muinoin asiallinen sivusto, nyt se on mitä on.
  Pätekää lapset lisää.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  ”Emme voi vain tietää. Siksi Jeesus ja Saatana väittelee koska heitäkin kiinnostaa tietää. Voimme vain uskoa jompaan kumpaan.

  Ja jos peiliin katsomme. Kyllä se vaan rehellisesti on niin että Jeesuksen fanit tykkää terveellisestä elämästä ja lähimmäisen rakkaudesta enemmän kuin Saatanan fanit”.

  Vähän näin mystisestä ajattelusta!

  Voi hyvää iltaa taas, taas Jackie puhuu mistä ei ymmärrä pätkään vertaa mitään, eli Saatanan todellistä merkitystä. Mitä sen nimi pitää sisällään. SE EI OLE YHDEN ”HAHMON” NIMI VAA SE ON TITTELI JA KIELIKUVA/VERTAUSKUVA MONISTA ASIOISTA!

  Saatana joka tarkoittaa vastustajaa/vihollista kuvastaa ylipäätänsä asioita jotka vastustaa jotakin! + Ei pidä unohtaaa Saatanan merkitystä viel vanhempien kielen kuvan mukaan – eli Sanskritin.

  Ja täs pari faktaa mitä Jeesus sanonut, ja viel suomenkielisest Raamatusta, että menee nuppiin paremmin.

  Evankeliumi Luukkaan mukaan (Uusi Testamentti) – 12:49 – 53:

  ”Tulta minä olen tullut tuomaan maan päälle — ja kuinka toivonkaan, että se jo olisi syttynyt!”.

  ”Luuletteko, että olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? En suinkaan, vaan riitaa! 52 Tästedes saman perheen jäsenet ovat eri puolta: viidestä on kolme kahta, kaksi kolmea vastaan. 53 Isä joutuu vastakkain poikansa kanssa, poika isänsä, äiti tyttärensä ja tytär äitinsä, anoppi miniänsä ja miniä anoppinsa kanssa.”.

  TAI!

  Evankeliumi Matteuksen mukaan: – 10:34-39:

  ”Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. 35 Minä olen tullut nostamaan pojan isäänsä, tyttären äitiään ja miniän anoppiaan vastaan. 36 Viholliset ovat oman talon väkeä”.

  37 ”Joka rakastaa isäänsä tai äitiänsä enemmän kuin minua, ei kelpaa minulle, eikä se, joka rakastaa poikaansa tai tytärtänsä enemmän kuin minua, kelpaa minulle. 38 Joka ei ota ristiään ja seuraa minua, se ei kelpaa minulle. 39 Joka varjelee elämäänsä, kadottaa sen, mutta joka elämänsä minun tähteni kadottaa, on sen löytävä”.

  Jengi fanittaa Jessee, hahahaaa. Todistakaa Jeesuspellet, että mitä Jeesus on sanonut ja mitä ei, kun Raamattu puhuu todisteena, että mitä Jeesus olisi sanonut (ymmärten, että olisko sanonut ollenkaa/ollut elossa..HAHAH 😉 ). Te puhutte Jeesuksesta fanaattisesti, mutta ette ymmärrä sanojen todellista merkitystä. Ihminen joka ei lue mytologiaa, historiaa ja mystiikkaa, nii ei se tuu ymmärtää Jeesuksesta, saati sit Saatanasta mitään!

  Ihmiset jotka yhdistää Jeesuksen ja RAKKAUDEN yhteen, saa mut OKSENTAA JA PAHOIN!
  Rakkaus, vain ihmisten luoma termi (käsite) kiintymyksestä toiseen tai asioihin. Jota löytyy monia eri astetta vaikka mitä/ketä kohtaan. Monet eläimet tuntee kiintymystä toiseen, mutta ei tunne SANAA RAKKAUS!

  Rakkausta on monelaista!!

  Täst tulee mieleen gnostilaisten viisaudet hyvyydestä. Toki olen myös gnostilaisuutta, kuten myös muita uskontoja vastaan:

  ”In the middle of all this mass confusion, man thinks he knows what is good and what is evil. He also thinks that by doing what is called “good” and avoiding what is called “evil” he is completely fulfilling his duty. He does not know how confused he is, that he is living a lie, that he is continually deceiving himself and others. He does not know because he is asleep, because he has been brainwashed and because his Spirit has been nullified since birth. Most men call light that which is true darkness, and they perceive True Light as darkness. They call everything satanic originating from the demiurge “good” and everything which originates from the Unknowable God “evil”.

 • Jackie sanoo:

  Jeesus ja Saatana on Kuolemantuoja kirjoittamani fiktiivisen tarinan kaksi henkilöhahmoa jotka väittelevät siitä onko kohtaloa vai onko sattuma 😀

 • Jackie sanoo:

  Jeesus huomautta, katso nyt Saatana, kaikki on yhtä ja kaikessa näkyy jumalallinen kädenjälki. Huomaatko tämän Kuolemantuojan tässä. Hän pitää sisällään ”energiaa” tai tunnetta siitä ettei tiedä yhtään siitä mistä puhuu. Hän luule että tämä on jonkun toisen tila, mutta hän katseleekin vain peiliin ja kaikki syytökset ja huudot ovat vain omalle peilikuvalle huutamista. Hän lainaa huudoissaa peiliin katsomista. Tuolla Saatana näemme Jumalallisen kädenjäljen.

  Pöh, Saatana sanoo. Näet siellä jotain missä ei oikeasti ole mitään nähtävää. En vakuutu tippaakaan jumalharhastasi.

 • Ogeli sanoo:

  Kuolemantuoja tuntuu olevan vakuuttunut siitä, että maailmaa hallitsee ja kaiken takana on vain ja ainoastaan paha. Eikö se ole vähän tylsä näkemys? Kaikki koostuu dualismista tässä maailmankaikkeudessa… Valo ja pimeys, kylmä ja kuuma, yö ja päivä, mies ja nainen, syntymä ja kuolema jne. Ääretön luoja tosin on ehdottomasti kallellaan hyvään päin ja hänenkin allaan on paha, joka on vain erillisyyttä Luojasta.

 • Jackie sanoo:

  Saatana jatkaa. Sinulla on Jeesus ollut vaikea elämä. Psyykeesi on selviytyäkseen ottanut turvakseen mielikuvitus ystävän, ”jumal energian” tai miten ikinä ammennatkaan turvaa tuosta asiastasi. Minä elän Jeesus kuten sinä, elän terveellisesti, pidän huolta lähimmäisen rakkaudesta, mutta minulla ei ole ollut vaikeuksia saavuttaa tätä. Sinulla oli vaikeuksia siihen aikaan kun ”löysit” tai ”heräsit”. Sinun psyykkeessäsi on arpia mitkä ohjaavat mielesi kulkemaan ratoja pitkin mitkä saavat sinut näkemään suurempaa turvaa ja hyväksyntää. Ei ole Jeesus olemassa jumalia tai kohtaloa, kaikki on sattumaa.

 • Jackie sanoo:

  Jeesus vastaa Saatanalle: Timantti syntyy paineen alla. Samoin tietoisuutemme jalostuu paineen alla näkemään tätä suurta rakkautta mikä kaiken takana on. Ymmärrän kantasi Saatana, mutta minun mielestä et pysty näkemään jumalaa koska paineen alla et ole jalostunut timantiksi.

 • Jackie sanoo:

  Minä olen Saatana alusta saakka uskonut kohtaloon, jumaluuteen, ikuisuuteen. Vaikeudet vain herättivät minussa lisää sitä mitä minussa jo oli. Sinä sen sijaan et ole uskonut mihikkään, nyt kun olet mittalaitteillasi sekä tutkimuksillasi löytänyt kaiken mahdollisen tiedon tästä mailmasta missä elämme et vieläkään usko muuhun kun mittalaitteittesi tuloksiin. Kaiken selität matematiikalla ja tutkimuksillasi, kaiken mitä mailmassa tapahtuu. Ei ole mitään mitä et kykenisi mittalaitteillasi selittämään. Mutta olet unohtanut kysyä tarkoitusta. Mikä on tämän kaiken tarkoitus. Selität minun jumalan näkemiseni sillä että haen siitä lisää turvaa. Mutta minun silmissä Saatana minä olen sinä, ja sinä olet meistä se joka selittää miten.

 • Jackie sanoo:

  Minä puhun aina vertauskuvilla. Minä en tarvitse tieteellistä näkökulmaa puheissani. Minä näen Jumalan, ja se on kaikki mitä minun tarvitsee nähdä. Sinä tutkimuksillasi laajennat minun yhteyttä jumaluuteen, perimmäiseen. Minä ajattelin joskus että aurinko kiertää maata, tässä tunsin tarkoituksen, tässä näin jumalan, näin että meidän täytyy tarkkaavaisesti varjella sisällämme vallitsevia tunteita koska kaikki pyörii ympärillämme sen pohjalta mitä sisällämme on. Vuodet menivät ja sinä tutkit, kerroit minulle että maa kiertääkin aurinkoa, kerroit minulle psykologiasta, kerroit minulle tieteellisesti miten tunteeni tarttuvat muihin ihmisiin.

  Mutta huomaatko Saatana, jo silloin kun en tiennyt tieteellisesti yhtään mitään. Varjelin jo sisälläni olevia tunteita koska uskoin niiden tarttuvan muihin. En tarvinnut mittalaitteita koska kaiken luonut, kenet minä näen, keneen olen yhteydessä, tietää kaiken ja hän ohjaa minua elämässäni niinkuin on hyvä. Hän ohjaa minua luodussaan antamalla minulle merkkejä siitä mihin seuraavaksi. Sinä ehkä tiedät Saatana kaiken, kaiken toimintaperiaatteen. Mutta niin tietää hänkin joka on tämän kaiken luonut, ja hän ohjaa meitä luodussaan niinkuin on hyvä. Eikä meidän itse tarvitse vaivata liiaksi itseämme. Jumalan rakkaus on niin suuri että hän ohjaa meitä meidän parhaaksi ilman että meidän edes tarvitsee tietää niitä toimintaperiaatteita valinnoissamme. Sinulla on Saatana vaikeaa kun joudut itse ottamaan kaikki toimintaperiaatteet huomioon, löytämään ne. Minulla on helppoa, minun tarvitsi vain ottaa huomioon merkit ja merkit ohjasivat minua ottaen ne kaikki toimintaperiaatteet huomioon. Niin suuri Luojamme rakkaus on.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Jackie: ”Jeesus ja Saatana on Kuolemantuoja kirjoittamani fiktiivisen tarinan kaksi henkilöhahmoa jotka väittelevät siitä onko kohtaloa vai onko sattuma”.

  Tottakai se on fiktiivistä. Jotenki niin naurettavaa ajatella, että kaikki olisi kiveen kirjoitettu jo ennalta. Jeesus on myös Saatana tarinoissa, kuten myös Jumalakin, mutta ovat vain fiktiivisiä hahmoja. Mutta kuten itte sanoit, kaikki on todellakin vain sattumaa.

  Jumaluuksia ei ole. Kaikella on alunsa ja loppunsa, kuten myös ”jumaluuksilla” tarinoissa.

  http://www.youtube.com/watch?v=pLDioqaGmb0

  Ogeli: ”Kuolemantuoja tuntuu olevan vakuuttunut siitä, että maailmaa hallitsee ja kaiken takana on vain ja ainoastaan paha. Eikö se ole vähän tylsä näkemys? Kaikki koostuu dualismista tässä maailmankaikkeudessa… Valo ja pimeys, kylmä ja kuuma, yö ja päivä, mies ja nainen, syntymä ja kuolema jne. Ääretön luoja tosin on ehdottomasti kallellaan hyvään päin ja hänenkin allaan on paha, joka on vain erillisyyttä Luojasta”.

  Kyllä, paha hallitsee kaikkialla. Ja tääl planeetal dillet ihmiset uskontoineen, halltiuksineen, jne. Oliks tämä ääretön luojas itse universumi vai? Ja kun puhuit joskus siitä, että se kehitti tietoisuuden itselleen ajan mittaan, kun alkuräjähdys tapahtui? Mihin sä tiedät, että mihin se on kallellaan, pelkkään hyvään vai? Mikä on hyvä ja paha? Mä pidän juuri sellasia asioita monesti pahana, jotka pitävät niitä hyvinä, kuten myös gnostilaiset ajatteli.

 • Ogeli sanoo:

  Dear Kuolemantuoja,

  Ääretön Luoja on kaikkeus, kaikki universumit ja ne ovat loputtomia. Kabbalaan en ole vielä ehtinyt kovin paljon tutustua, mutta tiedätkö elämän puusta? Minä olen teosofiaan päin kallellani ja olen sitä tutkinutkin jo jonkun verran.

  ”Gnostilaisuuden todellisuuskäsitys oli jyrkän kaksijakoinen. Luominen kuvattiin gnostilaisissa myyteissä usein hyvän ja pahan voimien taistelun tai jumalallisen lankeamisen lopputuloksena. Käsitys maailman luomisesta sisältää useampia jumaluuksia. Aineellisen todellisuuden luoja oli alempi jumalolento, demiurgi, joka on syntyisin jumalallisessa maailmassa tapahtuneesta häiriöstä. Tämä luojajumala halusi luoda täydellisen maailman, mutta epäonnistui. Luojajumalan täydellinen maailma olisi ollut kuolematon ja katoamaton.”

  ”Mitä nyt Sefer Jetzirah opettaa jumalasta ja maailmasta ja luomisesta? Heti alussa se nostaa meidät puhtaaseen, korkeaan ja läpeensä rauhalliseen filosofiseen ilmapiiriin, paljastaen meille ensimmäisenä sen suuren totuuden, että jumalasta ei voi kiistellä, sillä jumalasta ei voi mitään sanoa eikä mitään tietää. Kuinka kukaan voisi tietää mitään siitä, joka ei ole ainoastaan kaiken tiedon mutta myös jokaisen tietäjän takana? En Sof on se kabbalistinen suuri salaisuus, joka on kaiken takana. Jos minä sanon tietäväni jotain En Sofista itsestään, niin juuri se minä, joka sanoo tietävänsä, on En Sofista lähtenyt sekin; kuinka minä siis voisin tuntea sitä, jonka ulkopuolelle en pääse? Ei, jumala on aina kaiken takana, on ikuisesti paljastamaton salaisuus. Kun uskonnoissa, esim. juutalaisessa, puhutaan Jehovasta, Adonaista, Herrasta, joka on juutalaisen kansan valinnut ja joka on ”ainoa jumala”, kuten sanotaan, täytyy ymmärtää, että tässä on puhe eksoteerisesta jumalasta, — ei salaisesta jumaluudesta, vaan erityisestä jumalan ilmennyksestä.”

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Teosofia
  http://www.teosofia.net/pe/suuret11.htm
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Gnostilaisuus

 • Höpönpöpö sanoo:

  Oletpa tosiaan ollut erityinen lapsi, Jackie. Yleensähän 7-vuotiaat eivät kirjoittele salaa Joulupukille siitä yksinkertaisesta syystä, että totuus tästä vedätyksestä on valjennut heille jo jokunen vuosi aiemmin.

 • Ogeli sanoo:

  Tässä teosofian pääkohdat, jotka vastaavat hyvin paljon Yhden Lakia:

  Teosofian mukaan kaikkien uskontojen taustalla on esoteerinen oppi, joka oli muinoin levinnyt ympäri maailman. Nykyisin se on löydettävissä täydellisenä vain muutamissa maanalaisissa kirjastoissa, jotka ovat henkisen veljeskunnan hallinnassa. Tästä opista osa on esitetty muinaisessa Dzyanin kirjassa, jonka runoista Blavatsky selitti osan teoksissaan Hunnuton Isis ja Salainen oppi.

  Tämän opin mukaan ilmenneen maailmankaikkeuden alkulähde on absoluutista eli Parabrahmanista ulosvirrannut jumaluusvoima, Logos. Se ilmenee kolminaisuutena siten että ensimmäinen, Isä-Äiti, on kaiken alkujuuri, toinen eli Poika aloittaa elämän ja muodon kaksinaisuuden, ja kolmas on maailmanjärki, jonka osia ovat ihmismonadit. Jokaisella galaksilla ja aurinkokunnalla on omat pienemmät Logoksensa. Kaikkeudenjärki ilmenee ulkokohtaisesti Fohatina, voimana, joka liittää kokoon muodot ja laittaa liikkeelle kosmisen kehityksenlain.

  Elämä ilmenee fyysisellä tasolla eri luonnonvaltakuntien kautta, joita ovat mineraali-, kasvi-, eläin- ja ihmiskunta. Jälleensyntyvät monadit kehittyvät näiden muotojen kautta karman lain ohjaamina jatkuvasti korkeammille asteille. Maapallo käy läpi seitsemän eri ilmentymää eli manvantaraa niin, että se ensimmäisen kolmen kauden aikana tiivistyy eteerisestä kiinteäksi, kunnes neljännen (eli nykyisen) kauden aikana kehitys muuttuu taas päinvastaiseksi. Maailmassa vaikuttaa mestareiden eli esoteeriseen viisauteen vihittyjen veljeskunta, jonka johtajana on aurinkokuntamme Logos, ja tämän alapuolella olentohierarkia, johon kuuluvat dhyan chohanit, kumaarat, buddhat, mahachohanit, chohanit ja mestarit. Blavatsky mainitsi useita mestareita, joita ovat olleet esimerkiksi Buddha, Zarathustra, Jeesus, Pythagoras ja Christian Rosenkreutz.

  Ihmiskunnan kehitys jakautuu seitsemään juurirotuun, jotka puolestaan jakautuvat useisiin alarotuihin. Nykyinen ihmiskunta edustaa viidettä, arjalaista, juurirotua ja on jo siirtynyt kehityksen ylöspäin vievälle, henkistävälle kaarelle. Juurirotujen vaihtuminen tapahtuu luonnonmullistusten kautta, jotka käsittävät mantereiden vajoamisia ja kohoamisia, ja voivat kestää satojatuhansia vuosia. Jokainen juurirotu käy läpi neljä ajanjaksoa eli yugaa, jotka ovat satya yuga, treta yuga, dvapara yuga ja kali yuga. Nykyinen ihmiskunta elää parhaillaan kali yugaa, joka alkoi vuonna 3102 eaa.

  Ihminen on mikrokosmos, ja eri planeettakausien kehityksellä on ihmisessä omat vastaavuutensa esimerkiksi aisteina sekä tajunnan eri tasoina ja ominaisuuksina. Ihmisessä voidaan siten erottaa seitsemän prinsiippiä, jotka ovat ātma eli kaikkiallinen henki, buddhi eli henkinen sielu, manas eli inhimillinen sielu, kāma rūpa eli himo- tai tunnekeho, linga sharīra eli fyysisen kehon kaksoispuoli ts. astraalikeho, prāna eli elonhenkäys elävässä olennossa ja sthūla sharīra eli fyysinen keho. Neljännen juurirodun aikana ihmiskunnassa oli vielä toimivana ”kolmas silmä” eli henkinen näkökyky, jonka fyysinen elin on nyt surkastunut ja tunnetaan käpyrauhasena.

  Monadien henkinen kehitys tapahtuu karman lain kautta, mutta ihmisyksilö voi nopeuttaa omaa kehitystään elämällä moraalisesti oikein. Rukoilu sen tavallisessa merkityksessä on epäjumalanpalvelusta, koska eksoteeristen uskontojen jumalat (kuten Jehova) ovat rajallisia, luotuja olentoja. Ihmisen sen sijaan tulisi pyrkiä toimimaan sopusoinnussa oman jumalallisen itsensä eli ātma-buddhi-manaksen kanssa. Ihmisen kuollessa kolme alinta prinsiippiä tuhoutuvat ja neljä ylintä jatkavat kāma lokaan, joka vastaa katolilaisuuden kiirastulta tai antiikin mytologian Haadesta. Tämän jälkeen ātma-buddhi-manas irtaantuu kāma rūpasta ja jatkaa devakhāniin eli taivaaseen, jossa se pysyy tietyn aikaa. Tämän jälkeen se jälleensyntyy maailmaan.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: ”Ääretön Luoja on kaikkeus, kaikki universumit ja ne ovat loputtomia”. Et vastannut vielä, että löytyykö kaikkeulta tietoisuus, älyä luoda ja tuhota? Onko meidän universumil tietoisuus, ja muilla universumeil myös?

  Mä en arvosta mitään Kabbaloita, tai muitakaan uskontoja/uskomuksia.

 • Ogeli sanoo:

  Kyllä. Ja uskomus on myös se, että kaiken takana olisi pahuus. 😉

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: Tosta tulee mieleen vanhoi uskomuksia, että pimeys loi valon, että se valo palvoisi pimeyttä ikuisesti. Olihan pimeys ennen alkuräjähdystäkin. Mm. jotkut satanistit palvovat pimeyttä (eikä mitään hahmoa) – voimaa, mustaa energiaa/materiaa, jota on avaruus täynnä. Eli jos sun universumilla löytyisi tietoisuus, nii sillon myös pimeydellä löytyy tietoisuus, ku pimeys oli ennen valoa. Mutta joo, mä en usko universumin tietoisuuteen, saati sitten pimeyden tietoisuuteen, mitä jotkut ihmiset uskoo.

  Mutta jotkut tiedemiehet ovat sanoneet, että tuolt löytyy monia universumeita (like the bubbles), ja meidän universumi syntyi toisen universumin kuollessa.

 • god sanoo:

  Voi luoja kun on trolleja liikenteessä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Olisivatkin trolleja, god…

 • Ogeli sanoo:
 • Havaintoja ufojen kohtaamisesta:
  – havainnot lisääntyvät sekä muuttavat muotoaan
  – ensireaktio kohtaamisesta lähes poikkeuksesta pelko
  – kohtaamiset ovat tapahtuneet sellaisille, jotka ovat sitä tahtoneetkin
  – ufosieppaus ilman asianomaisen lupaa
  – rikin haju, mm. viljaympyröiden läheisyydessä
  – kokemusta seurannut paha olo ja jopa masennus

  Vaikka todisteet ja havainnot ovat kaikille samat, niin niistä tehdyt tulkinnat poikkeavat ja monesti juuri itsestämme tulevista lähtöolettamuksista sekä median tuottamista mielikuvista johtuen.

  Kuuluisimmista ufotutkijoista niin tri John Mack kuin tri Jacques Vallée molemmat ovat vastoin yleistä tulkintaa päätyneet johtopääökseen, että nämä muukalaiset eivät todennäköisesti tule ulkoavaruudesta vaan sisäavaruuden toisesta ulottuvuudesta. Koska havaitut alukset ovat vähässä ajassa kehittyneet 1890-luvun ”haamu ilmalaivoista” 1940-luvun lentäviin lautasiin ja havainnot lisääntyvät sekä muuntavat muotoaan niin että esimerkiksi 1960-luvulla alkoivat ufosieppaukset, niin kertoo se siitä, että kyseessä ei ehkä ole tuhansia vuosia edellä olevat ulkopuoliset älykkäät olennot, vaan ehkäpä nämä muukalaiset ei olekkaan täysin ”muukalaisia”.

  Sillä, on myös mainittu, että monella tavalla tämä ilmiö muistuttaa suuresti demonologista kohtaamista. Kokemukset ovat tapahtuneet ihmisille, jotka ovat olleet jo tekemisissä okkultististen ja esoteeristen toimien kanssa kuten Rauni-Leena Luukkanen-Kilde, jonka kohdalla ufo kokemukset alkoivat paljon myöhemmin okkulstististen kokemuksien jälkeen, ja nämä ihmiset ovat myös monesti itse halunneet kohdata tällaisen voiman. Ja jotkut tällaisen muukalaisen kohdanneet ovat jopa onnistuneet ajamaan sen pois Messias Jeesuksen nimessä, joka myös kertoo että kyse on enemmän hengellisestä tapahtumasta.

  ”Siihen aikaan olivat sankarit maan päällä: ja myös sitte, kuin Jumalan pojat makasivat ihmisten tytärten kanssa, ja he olivat siittäneet heille (lapsia): nämä olivat valtiaat, ne muinen kuuluisat miehet.” – 1. Mooses 6:4

  Joka tapauksessa nämä muukalaiset ovat käynneet maan päällä aikaisemminkin, jolloin he saivat lapsia ihmisten kanssa ja heitä kutsuttiin Jumalan pojiksi (B’nai Elohim) eli enkeleiksi, jotka ovat Jumalan suoria luomuksia eivätkä ne ole syntyneet. Muinaiset Kirjoitukset kertovat, että kolmas osa enkeleistä lankesi ja osa näistä tuli maan päälle antediluviaaniseen maailmaan, josta kaikki muinaiset kulttuurit kertovat. Lopulta ne aiheuttivat universumin Luojan tuhoamaan koko saastuneen maan, sillä ”kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä” (1. Moos. 6:11) eli tuli geneettisesti korruptoituneeksi. Tämä näyttäisi myös olevan nyt agendana, sillä ufosieppauksiin on liittynyt sperman ja munasolujen kerääminen. He siis tekevät työtä ja heillä on lopullinen agenda.

  Heidän enkeli-ihmis hybridejään muinaiset heprealaiset kirjoitukset kutsuvat sanalla Nephilim ja Kirjoituksien mukaan he tulevat jälleen tarjoten ihmiskunnalle selityksen, kun miljoonat ihmiset katoavat galaktisessa paossa. Tästä lisää seuraavissa artikkeleissa.
  http://ennustuksia.com/kadonnut-maailma/
  http://ennustuksia.com/2013/05/25/nephilim-paluu/
  http://ennustuksia.com/2013/12/01/ilmavallan-hallitsijan-joukot-tulevat/

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot