FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Kalevi Riikosen haastattelu vuodelta 1995

Kalevi Riikonen luennoi Rauni Leena Luukanen-Kilden sekä Anette Carlströmin kanssa Tukholmassa 15.3.

Lisätietoja tapahtuman kotisivuiltahttp://dennordiskakosmiskadagen.net/

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Kalevi Riikosen haastattelu vuodelta 1995

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • R. A. Tionaali sanoo:

  Miten minusta tuntuu, että tästä blogista on tullut pelkkä kaupallinen puffaussivu kaiken maailman konferensseille?

 • TheWonderer sanoo:

  @R.A. Tionaali

  Eipä tällä blogilla näytä enää mainonnan lisäksi olevan mitään sanottavaa. Vähän tulee sellainen olo että täällä vaan promotaan jotain Rauni-Leenan ja Kalevi Riikosen kaltaisten kirjailijoiden ja New Age-alan yrittäjien toimintaa. Rahastahan siinäkin taitaa olla loppujen lopuksi kyse, ei niinkään jonkin ”totuuden” etsimisestä…

 • Jugi sanoo:

  Ei herranjestas taasko tätä samaa Rauni-Leena roskaa… Eipä täällä mitään muutakaan oikeen nykyään ole.

 • Jacke sanoo:

  Kaikki loppuu aikanaan, jopa paranormaalit ilmiöt =)

 • Apinateoria sanoo:

  Eipä täällä kovin vilkasta ole viimeaikoina ollut. Lisää haamujuttuja, vaadin hillityn päättäväisesti.

  T: kymm1tus_boy -02

 • Entity sanoo:

  Ilmeisesti Wespa on jotenkin sidoksissa noihin konferensseihin, joten sallittakoon mainostaminen. Kalevi Riikonen ja Rauni-Leena Luukanen-Kilde eivät itseäni kiinnosta, vaikka RLLK onkin kyllä ulosantinsa puolesta yksi parhaista kotimaisista hörhöistä.

  Paranormaaleista asioista keskustelevien yhteisöjen luonnollinen kehityskaari tuntuu menevän siten että aikansa ufoista ja haamuista puhuttuaan ihmiset hurahtavat new age osastolle niin että heilahtaa. Veikkaan sen olevan seurausta palavasta halusta kokea itse jotain yliluonnollista. Itsekin olen huomannut että akupunktiokurssit ja meditaatioryhmät ovat väärällään ihmisiä, jotka haluavat saavuttaa valaistumisen välittämättä mitään siitä millainen tie olisi kuljettava sen saavuttamiseksi. Tiibetiläinen perinne puhuu sellaisesta ”epäpuhtaana astiana”, tarkoittaen sitä että oppilas tulee mestarin luo pää täynnä omia kummallisia ajatuksia vailla aitoa halua kuunnella opetusta ja tehdä harjoituksia. Mutta on toki muistettava, että luokittelu on olemassa, jotta oppilas voi tunnistaa itsessään oppimisen tielle tulevat ajatukset ja tehdä niille jotain.

 • JambaB sanoo:

  Voisit kyllä vähän edes yrittää tai sitten poistaa tän koko sivun kun tällä nyt jotkut käyvät vielä mutta en todellakaan usko että vakiintuneesti

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot