Yhteistyössä
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Facebook

Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Aihealueeseemme kuuluu paranormaalin lisäksi myös salaliitot, avaruus, tiede sekä muut asiat ja ilmiöt, jotka ovat jollain tapaa normaalista poikkeavia tai mielenkiintoisia.

Järjestämme myös paranormaaleja ilmiöitä käsitteleviä luentoja ja tapahtumia.

Lue lisää...

Lähetä juttuvinkki

Keskustelutuokiot

Tulossa:

Keskustelutuokio #2
Aihe: Unet - Unien maailma, selkounet ja unihalvaukset
Ajankohta: Ei vielä tiedossa
Tarkemmat tiedot ilmotetaan blogissa myöhemmin...

Äänitteet:

#1 - Maan ulkopuolinen elämä ja sen mahdollisuus

Wespa Pasiradion haastattelussa - Aiheena paranormaalit ilmiöt

Kalenteri
kesäkuu 2017
matiketopelasu
« maalis  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Arkistot
Palkinnot

Missing 411 – David Paulides

DP on kryptozooligisti, tutkija ja kirjailija joka on tutkinut ihmisten katoamisia – varsinkin yhdysvaltain kansallispuistoissa tapahtuneita sellaisia. Katoamiset ovat voineet johtua eläinten hyökkäyksistä, itsemurhista tai muista tekijöistä, mutta hyvin monissa tapauksissa löydettyjen vaatteissa ei esimerkiksi ole ollut eläinten karvoja tms. Usein vaatteet on löydetty esim. pinkkana puunrungon päältä ja ruumis on löydetty metrien päästä jäätyneenä. Miksi ihmiset ottavat vaatteet pois päältä ennen kuolemaa? Tämä on hyvä kysymys… yksi monien muiden joukossa..

Tästä aiheesta on tehty äärimmäisen mielenkiintoinen Missing 411-dokumentti jota kovasti suosittelen. Dokkari löytyy mm. Vimeosta. Paulides on ollut myös monissa haastatteluissa, ja suosittelen että kuuntelet pohjustuksena jonkin niistä jotta ymmärrät paremmin mistä on kyse: YouTube, Paulidesin haastatteluja

Jaa sosiaalisissa medioissa:

3 kommenttia aiheeseen: Missing 411 – David Paulides

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Arska sanoo:

  Tämä miksi ihmiset ottavat vaatteet pois päältä ennen kuolemaa? Voisi liittyä hypotermiaan.

  Hypotermiatapauksissa ns. ”paradoksaalinen riisuutuminen” on melko yleistä. Sitä esiintyy vakavissa ja keskivaikeissa tapauksissa, joissa potilaista tulee sekavia ja arvaamattomia. He saattavat riisua vaatteitaan, mikä puolestaan johtaa yhä suurempaan lämmönhukkaan.

  Vaatteet pinkkana puunrungon päällä on aika eriskummallista ja luonnotonta jos potilas on sekava ja silti vaivautuu sekavana pinoamaan vaatteensa ennen kuolemaansa, olettaen voisi luulla että vaatteet ovat nimenomaan heitetty hajalleen pitkin kuljettua erämaa ympäristöä. Kuitenkin ruumis on löydetty vain metrien päästä jäätyneenä vaatepinkasta.

  Erittäin vaikea sanoa katoamisista ja ottaa kantaa mikäli katoamisia on ensin tutkittu välinpitämättömästi. Sen jälkeen erittäin vaikea ottaa selväpiirteistä kantaa ja selvittää niitä jälkeenpäin vuosien päästä enää järkevästi ja johdonmukaisesti.

  David Paulidesin kirjoittamien kirjojen sarjan dogumentin perusteella 411-luku seuraa kymmenen viime vuosikymmenen aikana ratkaisemattomia mysteeri katoamisia viidestä lapsesta Pohjois-Amerikan villialueilla. David Paulides on kryptozooligisti, tutkija ja kirjailija joka on tutkinut ihmisten katoamisia – varsinkin yhdysvaltain kansallispuistoissa tapahtuneita sellaisia.

  Kansallispuitot voivat olla aika arvaamattomia ja vaarallisia paikkoja jos ottaa huomioon että ne ovat laajoja alueta, jotka koostuu kokonaan täysin villistä luonnosta ja eläimistä jota nykyihminen vähän tuntee etenkään kadonneet lapset sinne laajoille alueille helppo kadota ja aivan lopullisesti jos vielä oikein kunnolla eksyy ja ilmansuunnistakaan lapset tuskin tietää mitään. Voisi olettaa että pienet muutaman vuoden ikäiset lapset tuskin siellä voisi liikkua paljon 1 ½ kilometriä kauemmaksi lähtöpisteestään vuorokauden aikana. Käsitin yhdestä video dogumentista että yksi kadoksissa oleva löytyi kuitenkin kaukaa ja erittäin korkealta jopa vuoren huipuilta 3000 metristä, joka on erittäin mysteeristä.

  Ensin tulee mieleen että katoamiset ovat voineet johtua eläinten hyökkäyksistä, itsemurhista tai muista tekijöistä, mutta hyvin monissa tapauksissa löydettyjen vaatteissa ei esimerkiksi ole ollut eläinten karvoja tms.

  Mieleen tulee petoeläimet kuten Karhut, Sudet ja Puumat. Mutta ehkä karvattomia eläimiä löytyy myös jos otetaan mukaan kryptozooligian, vaikka onkin näennäistiedettä, jonka tutkimuskohteita ovat eläimet, joista on erilaisia tarinoita ja silminnäkijähavaintoja, mutta ei tieteen kannalta luotettaviksi katsottavia todisteita.

  Kuuluisimpia kryptidejä ovat merihirviöt ja järvihirviöt, kuten Nessie, ja Mokele mbemben tapaiset tunnistamatonta lajia edustavat eläimet sekä lumimiehet, isojalat ja muut todellisiksi väitetyt kädelliset. Kryptozoologian harjoittajia eli kryptozoologeja kiinnostavat lähinnä suuret ja keskikokoiset eläimet. Näistä vain lumimiehet, isojalat ja muut todellisiksi väitetyt kädelliset voisi tulla kyseeseen, mutta hekin ovat kuvausten mukaan erittäin karvaisia ja näin ollen eivät kelpaa epäiltyjen listalle.

  Maailmassa paljonkin sellaista nähtävää johon ei heti paikalla ja välittömästi löydy todisteita, niin silloin skeptikot iskee tähän ärhäkän välittömästi. Ihminen luulee tietävänsä kaiken, mutta yllättyy aina kun lopulta todisteita sitten kuitenkin hyvin pitkien aikojen kuluessa löytyy… Monta eläinlajia on mm. luultu kuolevan sukupuuttoon mutta sitten on kuitenkin yllätys huomattu että näin ei olekkaan.

  Kryptozoologiset eläimet eli kryptidit voidaan jakaa kolmeen ryhmään:
  • Eläimet, jotka ovat kuolleet sukupuuttoon mutta joista on silti väitettyjä havaintoja.
  • Eläimet, jotka on havaittu ympäristössä, jossa niitä ei pitäisi esiintyä.
  • Eläimet, joita pidetään taruolentoina mutta joita väitetään nähdyn.

  Matelijoista suo ja jokisuisto aluella esiintyvät Krokotiilieläimet. Ainakin ne ovat vaarallisia jos puhutaan katoamisista, eli siis lapset voi kadota myös Krokotiilieläimien suihin. Tämä on kuitenkin huono vaihtoehto jos kaikki katoamiset ovat tapahtuneet esim. luonnossa vouristossa tai korkealla maasto alueella, jossa ei esiinny Krokotiilieläimiä.

  Nämä katoamiset ovat erittäin valitettavia ja ikäviä perheille, jotka ovat joutuneet tällaisen ratkaisemattoman mysteeri tragedian uhreiksi.

  Ufologiasta tulee mieleen UFO-sieppaustapaukset, jotka myös sopii tähän mysteeri katoamis- teemaan. Itse en kuitenkaan usko että avaruusolennot olisivat asialla ja järjestäisi traagisia katoamisia ihmisille.

  Itseäni ihmetyttää että Ufologia ei ole kansainvälisen tiedeyhteisön tieteelliseksi hyväksymä tutkimusala, vaikka alalla toimii selkeästi tieteellisyyteen pyrkiviä tutkijoita ja jopa tiedemiehiä…

  Miksi ihmiset ottavat vaatteet pois päältä ennen kuolemaa? Hyvä kysymys…

  Tästä tulee mieleen silloisessa Neuvostoliitossa tapahtunut mysteerinen ns. Djatlovin solan onnettomuus, joka oli yhdeksän henkilön retkikunnan kuolemaan johtanut onnettomuus Pohjois-Uralilla 2. helmikuuta vuonna 1959. https://fi.wikipedia.org/wiki/Djatlovin_solan_onnettomuus

  Sola, jossa onnettomuus tapahtui, on myöhemmin nimetty Djatlovin solaksi siellä menehtyneen vaellusryhmän johtajan, Igor Djatlovin mukaan. Neuvostotutkijoiden johtopäätös oli vain, että ”tuntematon pakottava luonnonvoima” oli aiheuttanut kuolemat. Alue suljettiin kolmeksi vuodeksi tapauksen jälkeen.

  Erittäin ristiriitaista tapauksessa on että kaikki ryhmän jäsenet olivat kokeneita pitkänmatkan- hiihtäjiä ja vuoristossa liikkujia ja silti heidän kokemuksesta huolimatta he menehtyivät mysteerisesti kaikki. Olisi voinut olettaa että edes joku heistä jää henkiin. Silminnäkijöiden puuttuminen ja tapauksen myöhempi tutkimus on herättänyt paljon kysymyksiä. Tapahtumien kulku on jäänyt epäselväksi, koska henkiinjääneitä ei ole.

  Todisteiden mukaan ryhmä oli hylännyt leirinsä yöllä, kun he olivat jo nukkumassa. Vaikka pakkanen oli kova (-30 °C:n paikkeilla) ja myrskysi, heillä ei ollut paljon vaatteita yllään. Joillain oli vain yksi kenkä, toisilla ei ollut kenkiä ollenkaan tai oli vain pelkät sukat. Joillain oli yllään riekaleita toisten kuolleiden vaatteista. Ne oli ilmeisesti revitty siinä vaiheessa kun osa uhreista oli jo kuollut.

  Tutkimusraporttien julkisiin osiin perustuvien lehtitietojen mukaan:
  • Kuusi ryhmän jäsentä kuoli hypotermiaan ja kolme kuolettaviin vammoihin.
  • Lähistöllä ei ollut merkkejä muista ihmisistä.
  • Teltta oli revitty auki sisäpuolelta.
  • Uhrit kuolivat 6-8 tuntia viimeisen ateriansa jälkeen.
  • Kaikki ryhmän jäsenet lähtivät teltasta omin voimin.
  • Mansi-kansa ei voinut olla syyllinen kuolemiin, sillä kuolettavat vammat olivat liian suuria ollakseen ihmisen aiheuttamia ja pehmeät kudokset eivät olleet vaurioituneet.
  • Säteilytutkimuksissa ilmeni korkeita pitoisuuksia joidenkin uhrien vaatteissa.

  Lopputulemana oli, että kuolemat aiheutti ”tuntematon pakottava luonnonvoima”. Tutkimukset lopetettiin virallisesti toukokuussa 1959, ”koska syyllistä ei ollut”. Asiakirjat vietiin salaiseen arkistoon, ja niiden valokopiot tulivat julki vasta 1990-luvulla, mutta osa papereista oli kadonnut.

 • 4gih5q3ynzac52aivz

  baidu

  baidu

  m6fapnkjfkiy4k04a1

 • Do you keep in mind when the bag phone was first launched? Do you remember when it evolved into a gadget that you could actually consider with you? When this technology initial arrived out it price anyplace in between $200 to $400 bucks! These days, if you saw someone with this type of technologies, you would believe to yourself, ”what it wrong with that person”? The checklist of advancements in our daily life from many years gone by goes on and on, and now we are about to enter into a new change in technologies with the newest development, the video telephone.

  Now whilst nonetheless in the Google Play shop, search ”Astro Supervisor” and obtain Astro File Manager with Clouds. Open this app, (you’ll require to be registered with some cloud solutions like Fb or Google Generate) established up your cloud services (too poor they don’t have Amazon Cloud!) and then you’ll see it allows you swipe still left or right. Swipe to the correct (which indicates clicking the still left mouse button and shifting the panel to the left, if this could get much more confusing) click on on Application Manager. You’ll see the applications installed under ”Installed Apps.” Scroll on down to WORDSearch and click on the 3 verticle containers to the right, and click on on ”Backup.” As soon as you’ve done so, swipe the panel back again to the still left so that you’ve got a tree of directories on your get virtual sms number.

  With VoIP, customers spend one reduced month-to-month charge for phone service. And, the stunning factor is that all the features are integrated in the charges; with some features not even becoming offered by the phone businesses like voicemail to e-mail and call forwarding to name a few. Now here is the mind blower: included in the reduced monthly charge is limitless contacting to the US and Canada! The industry standard for VoIP services is anyplace from $15 to $25 per month; not bad cost saving at all.

  Google Voice also utilizes speech-to-text technology to change voicemail recordings into text, so you can study messages instead than listen to them. Occasionally this functions great. More frequently, though, you get gibberish interleaved with snatches of coherency. (Sample transcription snippet: ”Hi Harry, it’s deported calling once more from the exact same broke Housing Corporation, I’ve just tried to destroy really feel fine. ”) It’s usually sufficient to assist you determine out who called, at minimum.

  And the biggest benefit – IT’S Cheap! I pay $14.99 plus some tax and such, but not the ump-teen taxes, charges, fees, and so on. like the phone business charges.

  That is truly it, a pc, totally free software program, a micorphone, digital camera and a $20 desk lamp and you are ready to video chat like a professional. So go ahead, place the telephone down, you gained’t need it any more.

  http://evilavatar.com/forums/member.php?u=41201

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SecretsOpen
Graafista suunnittelua
Graafista suunnittelua
Kirjat, kirjakaupat ja lehdet
Ääretön verkkojulkaisu

Tajunta kauppa

Tähteläiset
Koulutusta
Tähtitieto