ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit Kokemukset (Toukokuu 2007)

Kokemukset Tammikuu 2007Tuntematon kirjoitti:

Olimme kaveriporukalla käymässä eräällä rauniolla, jossa joskus aikanaan perheen isä oli seonnut ja murhannut tyttärensä ja vaimonsa sekä lopulta itsensä.
Kuljeskelimme ympäri sitä paikkaa. Kaverini pysähtyi yllättäen ja kertoi että häntä alkoi todella ahdistamaan, sanoin että voimme mennä takaisin autolle, mutta hän halusi jatkaa.
Pysähdyimme sitten jonnekin pitkäkasvuisen heinikon reunalle ja katselimme ympärillemme. Näimme, kuinka heinät lakosivat ympärillämme kuin tuulessa, mutta ilma tuntui seisovan. Kuulimme jonkun juoksevan pienen matkan päässä meistä, mutta emme nähneet mitään. Seisoimme siinä jonkun aikaa ja katselimme ja kuuntelimme vain ympäristöä.
Itse lähdin jo takaisin autolle päin, mutta pysähdyin pienelle aukealle. Siinä seisoessani tunsin jonkun koskevan jalkaani, mutta kun katsoin mikä se oli en nähnyt siinä mitään.

Jokin tuossa paikassa jäi kutsumaan minua. Siitä asti, kun lähdimme, jokin on halunnut minun palavaan sinne. Oli mikä oli, minä palaan vielä.

– Tuntematon

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

Yksi kommentti aiheeseen: Paranormaalit Kokemukset (Toukokuu 2007)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Myös esimerkiksi tätä kautta voi ilmoittaa omakohtaisista kokemuksistaan:
    http://www.psilab.info/kokemukset.html
    Alan tutkimuksen luonteeseen kuuluu nojautuminen osaltaan ihmisten kokemuksista saataviin tietoihin, joten tutkijat ovat kiitollisia jokaisesta ilmoitetusta paranormaalista kokemuksesta. Monet tutkijat omaavat myös valmiudet tarjota kokijoiden käyttöön tarvittaessa oman asiantuntemuksensa ja henkisen tukensa mahdollisesti kokemuksiin liittyvien negatiivistenkin puolien käsittelemiseksi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto