ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Poltergeist tekee taas kepposia

Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: Poltergeist tekee taas kepposia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kalolo sanoo:

    Wou…

  • Kanankoipi sanoo:

    mielestäni aito..

  • jahas sanoo:

    Mielestäni kaikkea muuta kuin aito 😀

  • Smiii sanoo:

    Feikki. 🙂

  • Just sanoo:

    juu hyvinhän sitä valoa rämpytettiin = D

  • minttu sanoo:

    Jaa-a. Oli aivan jees kattoo illalla ja sitte kun oli kamun luona yötä nii se oli koko ajan kertoos kaikkia tollasia juttui… kiva…

  • BlackDeath sanoo:

    mitä tuo kuvaaja oikeen sanoo tuossa lopussa vai huokaileeko se vain 😀
    Meilläkin joskus joku leikkii valoilla..sit tääl vaeltelee jokin huokaileva tyyppi..vissiin pitkästyttää sitä 😀 kerran se aivastelikin..

  • Pettynyt sanoo:

    Näitä this video is no longer availabel on ihan riittävästi, eli jos panet jakoon huolehdi poistokin sitten kun ne tuolta youtuvesta katoaa. Tai kopsi itelle ja julkase omanas uusiksi ja linkitä siihen.

    Niin jotain ko videoiden luotettavuudesta kertoo se, että ne poistetaan noin pian.

  • Wespa sanoo:

    Youtube poistaa videoita, koska tietyt tahot käskevät sen henkilökuntaa poistamaan tiettyjä videoita, koska näitä asioita halutaan peitellä.

  • Wespa sanoo:

    Video on nyt taas korjattu.

  • tattoojim sanoo:

    Herranjestas teitä lapsia, ei kummituksia ja muita pöpöjä ole kun mielikuvituksessa. Tämä tarkottaa sitä että aitoja kuvia tahi videoita ei ole vaan
    kaikki on tehtyjä ja suurin osa vielä huonosti. Tietyt tahot tahtoo poistaa videoita, höpö höpö. Ja mikään mitä ei ymmärretä ei ole yliluonollista, se on ymmärtämättömyyttä. Ja jos tätä et ymmärrä olet vain tyhmä.

  • Mayi sanoo:

    Se on nii kaameeta ku tavarat alkaa liikkuu ”ittestään” x) Tulee iha paha olo joskus ku ei tiä, jos sil ei ookkaa mikkää kiva mielessä

  • onniman sanoo:

    Epäilyttävästi just tossa sängyllä teippirulla..

  • :))) sanoo:

    Monet tässäkin sanoo, että ’feikki’, muttei perustele lainkaan. Musta on suht. vakuuttava, vaikka outoa, että joku kuvaisi Simpsonit leffan traileria Simpsonit-leffan kotisivuilta x)
    Mut aina näissä huonolaatuisissa otoksissa voi olla pieniä siimoja, ja muita, eikä niitä kukaan edes näkisi, koska kuvanlaatu on suht kehno. Ja esimerkiksi youtubeen ei kovin hyvälaatuisia videoita edes saa 🙂

  • Dissu sanoo:

    Hyvin outoa! Mielestäni aito, koska tuon roskiksen kansikin liikkuu. Taisi poika/tyttö säikähtää pahemman kerran. Ehkäpä henki ei tykännyt, että The Simpsonit Movieta kuvattiin laittomasti. Halusi antaa opetuksen 🙂

  • Minö sanoo:

    Itse en kauheesti uskois tohon… Mut tietenkin voi olla mahdollista, ei tol mitää tekniikkaa näytä missään olevan et noi kaikki liikkuu teknologian avulla, JA jos satuitte huomaamaan, niin hänella on se spiritismi juttu, no mikä se nyt onkaa se mis on kirjaimet ja numerot mil voi puhuu haamun kanssa. Ja jos sen ”pelin/keskustelun lopettaa väärin, niin henki voi jäädä kummittelemaan sua. Joten kun hän on ehk varmaa sit leikkiny tota pelii väärin ja saanut pahan hengen kämppäänsä… Jos kerrotte miten noi kaikki liikku ihan tasantarkkaan niin voin luulla tota feikiksi.

  • Minö sanoo:

    Joo,,,,,, Eli nyt peruun ton mun edellisen kommentin. Unohtakaa koko juttu 😀 Kaikkiin ”liikkuviin esineihin” on kiinnitetty jokin todella ohut lanka. Jos todella tarkkaan kattoo ku se ketju liikkuu, nii huomee selvästi et siin on naru tai jokin kiinni kun se liikkuu sillee jännästi.:)

  • Gannondorf sanoo:

    olisikohan tämä ”todella ohut lanka” vaikkapa siimaa ?

  • Minö sanoo:

    Voisi olla.Mutta feikki koko video

  • Jenny&Jenna sanoo:

    Jenna:Ensinäkin tattoojim,kummituksia ja henkiä on olemassa.Mun isäpuolen mummon luona kuuluu askelia,jopa aamulla.Ovet aukeavat säpistä itsestään.Ja isäpuoleni mummo on asunut siellä ja kaikki sukuun kuuluvat tietävät,koska ovat kuulleet tätä.Mene toki itse sinne taloon,jos haluat.:)
    Jenny:Eihän tuo video hirveän uskottava ollut, eikä kyllä oikeastaan mikään muukaan video täällä, se minun täytyy itsekin myöntää. Mutta eihän niihin uskokkaan ennen kuin itse kokee sen. Mutta jotkut videot/kuvat ovat kyllä aivan liioiteltuja. Esim. ne videot, joissa on varoituksia, ettei saa katsoa videota liian läheltä tai kuvan kummitusta silmiin liian pitkään, ovat täyttä p*skaa. Ja tattoojim, kummituksia todella on olemassa. Et ehkä usko sitä, mutta kun itse joskus koet sen niin johan alkaa uskoa löytyä. ^^

  • minä_ sanoo:

    AIKA pelottava,ei kuitenkaan ihan järkyttävän pelottavaa.Ei toi kyl mikää feikkikää oo..

  • TK sanoo:

    Yeesh… Huomasiko kukaan että hänen kaappinsa ovi oikealla oli auki… Ei kuvannut sieltä yhtään joten ilmiselvästi joku vetelemässä siimoista.
    Ei sen roskiksen kanssa tarvii ku siimaa vähä enemmä. Laittaa sen sieltä nyrkkeily säkin koukun kautta ja sitte roskiksen kantee. Jos vähäki perehtyy videoitten muokkauksee nii pikkuasioitte poistamine käy helposti.

  • joppe sanoo:

    tää kaverihan harrastaa paranormaaleja ilmiöitä ja tietää jipot..huomaa ouija lauta nojaamassa..kuka hölmö nyt muutenkaan kuvaisi jotain simpsonien traileria videokamerallaan..

  • Iitu sanoo:

    mielestäni tuo on voitu tehdä tollee aika epäuskottavaa

  • Miro sanoo:

    Aika pelottava.. tärisee kuvaajallakin kädet ku juoksee pois 😀 samoin kävis mulle…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto