ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Criss Angel levitoi katolta katolle

Aika ovela illuusio/taikatemppu.

http://www.youtube.com/watch?v=ZlIwcVAxZsU

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: Criss Angel levitoi katolta katolle

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • aaAA sanoo:

    Tuohon minä en usko. Ihan hullua! Haluun nähdä eka omin silmin että uskoisin.

  • Alisa sanoo:

    miten voi tehä?

  • wadaap sanoo:

    se o salee et se on huijari, mu kaikki taikurit ovat, se on vaa mielenkiintoista miettiä et miten ne temput oli tehty

  • KP sanoo:

    ”e on vaa mielenkiintoista miettiä et miten ne temput oli tehty” Niinpä, kuten sekin missä tää Chris angel kävelee veden päällä, tiputtaa kengät jalasta sinne veteen,suoraan allensa. Samalla ihmisiä ui sit vielä veden alla jne.

  • TheMagician sanoo:
  • TheMagician sanoo:

    Pahoillani, ylläpito voi poistaa tuon ylemmän viestin, tuli pastettua väärä linkki, tässä se oikea paljastus: http://uk.youtube.com/watch?v=baHxmkiuptg

  • Mikko sanoo:

    Hassua, että aikana, jolloin kaikenmaailman digitaalistudiot luovat elokuvateattereihin aidolta vaikuttavia efektejä joiden tiedetään olevan harhaa, niin samalla uskotaan yhtä jenkkiä, joka sanoo temppujensa olevan aitoja 😛
    Tietenkin kaikki taikatemput ovat harhaa, mutta mielestäni hyvää taikuutta on vanhanaikaiset silmänkääntötemput, eivät tällaiset kamera- ja efektikikkailut.

  • Miska sanoo:

    voi olla että noi on tossa mukana ja tuolla ois korkeella helikopteri joka pitää sitä langoista, mutta sit ajattelin että eiköhän ne repeis ne langat tai sitte näkyis että takki on sillee niinku jännäst, en osaa selittää. Aika sika hyvä toi Criss angel nois silmän kääntö tempuis

  • Hepsu sanoo:

    ”voi olla että noi on tossa mukana ja tuolla ois korkeella helikopteri joka pitää sitä langoista, mutta sit ajattelin että eiköhän ne repeis ne langat tai sitte näkyis että takki on sillee niinku jännäst, en osaa selittää. Aika sika hyvä toi Criss angel nois silmän kääntö tempuis”

    Ei toi ole silmänkääntötemppu!

  • new technology sanoo:

    mä tiedän tasan tarkkan miten toi tehdään, en halua julkisuutta, mutta sen paljastan että kysessä on anti-gravitaatio teknologia. teknologia joka rikko fysiikkan lakeja mulla on kaikki materiaali todisteet mutten uskalla tuoda sitä julkiin se liitty ufoihin ja olen yks kontakteista. paljon muutakin mahdollista mitä, ette voi usko millän kuten vapaa energia ja aikamatkustus.

  • - sanoo:

    ”mä tiedän tasan tarkkan miten toi tehdään, en halua julkisuutta, mutta sen paljastan että kysessä on anti-gravitaatio teknologia. teknologia joka rikko fysiikkan lakeja mulla on kaikki materiaali todisteet mutten uskalla tuoda sitä julkiin se liitty ufoihin ja olen yks kontakteista. paljon muutakin mahdollista mitä, ette voi usko millän kuten vapaa energia ja aikamatkustus.”

    Kerroppa lisää?

    Selvä lavastus niinkuin melkein kaikki Criss Angelin temput esim. lasin läpi kävely, any one?. Näissä on mukana näyttelijöitä, jotka ovat mukamas ällistyneitä tempusta. Kohdassa -1:30 näkyy selvästi nosturin varjo Crissin varjoa alempana vasemmalla. Need more proof?

  • Simeoni sanoo:

    ’mä tiedän tasan tarkkan miten toi tehdään, en halua julkisuutta, mutta sen paljastan että kysessä on anti-gravitaatio teknologia. teknologia joka rikko fysiikkan lakeja mulla on kaikki materiaali todisteet mutten uskalla tuoda sitä julkiin se liitty ufoihin ja olen yks kontakteista. paljon muutakin mahdollista mitä, ette voi usko millän kuten vapaa energia ja aikamatkustus.’

    niimpä niin, taas yks päästään vialla oleva urpo

  • Simeoni sanoo:

    jos niin tasan tarkkaan olet yks kontakteista niin tee maailmalle palvelus ja ota asia ilmi. saa koko maailma hyvät naurut

  • Obituary sanoo:

    Tossa ei missään kohtaa kuvata kunnolla, että mitä Criss Angelin yläpuolella on. Ehkä siellä onkin helikopteri, tai jokin vastaava laite, joka vie Criss Angelia katolta toiselle joidenkin näkymättömien narujen varassa.

  • Kimmo Hätinen sanoo:

    Hyvin mielenkiintoinen ja näyttävä maan vetovoiman gravitaation kumoamisen taikatemppu, mutta miten? Jos paikalla olleet ihmiset kameran lisäksi ovat todella todistaneet itse tempun…Uskomatonta mutta teknisesti kaikkea voidaan kuvan manipuloinnilla yms. toteuttaa nykyään. Liikkuvan kuvan osalta se on tosin vaikeampaa kuin pelkän kuvan osalta eli väärentäminen esim.ufotodisteiden suhteen.

  • tyo sanoo:

    ‘mä tiedän tasan tarkkan miten toi tehdään, en halua julkisuutta, mutta sen paljastan että kysessä on anti-gravitaatio teknologia. teknologia joka rikko fysiikkan lakeja mulla on kaikki materiaali todisteet mutten uskalla tuoda sitä julkiin se liitty ufoihin ja olen yks kontakteista. paljon muutakin mahdollista mitä, ette voi usko millän kuten vapaa energia ja aikamatkustus.’

    niimpä niin, taas yks päästään vialla oleva urpo

    Tai pelkkä huijari!

  • Lateksi sanoo:

    jos te kaikki väitätte, et siä ylhääl ois helikopteri, ni selittäkää miten ne ihmiset jotka siä alhaal on ni on vaan et VAU. En usko et ne ihmiset siä alhaalla on mukana jutussa ja sanoo et criss leijuu ilmas ilman et siä ois helikopteri.. joten tää on tehty todella hyvin,enkäusko et siä ylhääl ois helikopteri tai vastaava,koska se temppuhan menis pilalle jos alhalla olevat näkisi sen kopterin..

  • Totuus sanoo:

    HOLLYWOOD Efektejä käyttää
    ————————-
    Tuolla oli toi linkki tost paljastuksest nii kyllä käyttää efektei. Eri päivän aikoihin kuvattu osissa.

  • SuiSeLi sanoo:

    ”jos te kaikki väitätte, et siä ylhääl ois helikopteri, ni selittäkää miten ne ihmiset jotka siä alhaal on ni on vaan et VAU. En usko et ne ihmiset siä alhaalla on mukana jutussa ja sanoo et criss leijuu ilmas ilman et siä ois helikopteri.. joten tää on tehty todella hyvin,enkäusko et siä ylhääl ois helikopteri tai vastaava,koska se temppuhan menis pilalle jos alhalla olevat näkisi sen kopterin..”

    Ku niiille on maksettu et ne esittää ihastunutta pösilö…

  • jjoo sanoo:

    onks Criss Angel sittenki huijari? >:o Harmi…

  • jjoo sanoo:

    >: o <–kylläkin piti laittaa xD

  • Jimbo sanoo:

    Ihmeellisiä epäileviä tuomaksia täällä.. miks toi ei vois olla mahdollista. Onhan levitointia tapahtunut aiemminkin aikojen saatossa ! Huikea temppu, oon livenä nähnyt tuon jampan kerran ja monilla neropatilla täälläkin loksahtais suu auki noita temppuja seurattaessa paikanpäällä.

  • maukka sanoo:

    videolla näky selvästi vaieri ! Tuo meikkipellehän on vaan rikkaiden lapsi jolla oli varaa tulla taikuriksi. On järkyttävää että tekee tollasia editointi väärennöksiä ja kehtaa sitten esittää hyvää taikuria.okei voihan se osata pari kolikkotemppua , mutta rahalla ja huijauksilla noita tehdään.Hän ajattelee itsekseen” mä oon kova jätkä kun kaulassa roikkuu killuttimia ja päässä on meikkiä,onneksi isillä on rahaa kun ne tv-shopin taikuri opetusvideot ei mua auttanut”

  • Pikku Alien sanoo:

    jee se on lintu

  • GoodMaryKK sanoo:

    täytyy opetella 😀

  • GoodMaryKK sanoo:

    siis ennen maailman loppuu 😛

  • gh0stb0y sanoo:

    helposti huijattavissa oleva temppu

  • mitä ihmettä tälläinen artikkeli tekee paranormaali blogissa? 😀

    Vertauskuvana varmaan olisi nyrkkeily blogiin laittaa wrestling mustelmia.

  • JD Matthew sanoo:

    Criss Angel on kova jätkä ja esiintyy 45 päivän päästä Cirque Du Soleilin kanssa jossain Vegasissako se nyt oli…. Cirque Du Soleil on maailman paras sirkus ever!

  • JD Matthew sanoo:

    vähän respektii

  • recal sanoo:

    Criss angel käyttää lahjottua yleisöä

  • Paljastaja sanoo:

    siis chris angel tekee noi temput niin että ne ihmiset ovat chrisin apulaisia ja niille maksetaan kaikki on tehty koneella ja selvää kusetusta!

  • edvin sanoo:

    jees. paitti et ois kiva jos selitätte sit samantien ne sen live levitaatiot yms..?

  • HEHHEH sanoo:

    Ihmeellisiä epäileviä tuomaksia täällä.. miks toi ei vois olla mahdollista. Onhan levitointia tapahtunut aiemminkin aikojen saatossa ! Huikea temppu, oon livenä nähnyt tuon jampan kerran ja monilla neropatilla täälläkin loksahtais suu auki noita temppuja seurattaessa paikanpäällä.

    ^

    ylempään viitaten olen v*ttu aivan samaa mieltä ! sielä varmaan on helikoptereita sata yms, ? kuuluu äänetki ja kaikki 😀

  • killokki sanoo:

    Onhan se normaalia kun ihmisiä kuljetetaan helikopterilla ilmassa että ei siinä kyllä katseet käänny… et jos joku ukko tuotais naapurin talon katolle ni ethän sinä siitä välittäis.

    Mulle ei kyllä tarttis makaa et mun pää kääntyis ja kattoisin ihmeissäni et ”Mitä !@#$% toi tuolla tekee?!?!?”

  • JJ sanoo:

    Sitä en tiedä miten se noi tekee, mutta jos se käyttäis palkattuja ihmisiä yleisönä ni aivan varmasti joku olis jo vuotanu sen julkisuuteen!

  • SaraEllinoora sanoo:

    Criss Angelin jutut on aina niin feikkejä. Kaikki noi tyypit tossa jotka väittää ettei ne ole koskaan ennen nähnyt tota tyyppiä valehtelevat. Sen kuulee äänensävystä ja huomaa kehonkielestä. Heidät on palkattu huutelemaan kaikenlaista ja saada katsoja uskomaan temppuum ja näkemään sen eri näkökulmasta. Katsokaa vaikka muitakin Criss Angelin ”temppuja” netistä. Itse en usko Criss Angelin temppuihin, ovathan ne mielenkiintoisia ja kekseliäitä, muttei niihin liity mitään paranormaalia. Vaan silmänkääntämistä.

  • nikko-- sanoo:
  • Kartsu sanoo:

    “jos te kaikki väitätte, et siä ylhääl ois helikopteri, ni selittäkää miten ne ihmiset jotka siä alhaal on ni on vaan et VAU. En usko et ne ihmiset siä alhaalla on mukana jutussa ja sanoo et criss leijuu ilmas ilman et siä ois helikopteri.. joten tää on tehty todella hyvin,enkäusko et siä ylhääl ois helikopteri tai vastaava,koska se temppuhan menis pilalle jos alhalla olevat näkisi sen kopterin..”

    ”Ku niiille on maksettu et ne esittää ihastunutta pösilö…”
    SuiSeLi kuule sori nyt vaan mut alkaa vituttamaan et luulet et niille on maksettu 😛 sitäpaitsi toi on tehty peileillä

  • Ghost Girl sanoo:

    Hehhee Hauskaa..Tuo ei TODELLAKAAN ole totta..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto