ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kummitusauto

http://video.google.com/videoplay?docid=5815826804435246301

Kiitokset JambaB:lle hyvästä vinkistä. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

28 kommenttia aiheeseen: Kummitusauto

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Skeptikko sanoo:

    Takaa-ajettu auto ”katoaa” kummasti aina, kun sitä ei näy kamerassa.
    Aitatemppukin onnistuu juuri siksi, että takaa-ajettu ei näy kamerassa kaiken aikaa. Myös tämä on ilmiselvä feikki, eikä tässä ole mitään paranormaalia eikä luonnollisista asioista poikkeavaa.

  • tippitappi sanoo:

    Joo, feikkausta taitaa olla 99.99% varmuudella. Aitatemppu nyt ei kumma ollut, sillä sen saa siihen helposti efektoitua.

  • Wespa sanoo:

    Joo tätäkin on helppo sanoa feikiksi, mutta tämä on poliisin kuvaamaa materiaalia ja esitettiin tv:ssäkin. Toki voitte väittää, että poliisi editoi videon ennenkuin lähetti sen eteenpäin, mutta itse en siihen usko.

  • KP sanoo:

    en osaa kyl sanoo tähän…mitään 😛 Siis onhan tämä nähny jo netissä jonku aikaa sit, mut, eipä tuosta osaa sanoa. aidan läpi se näyttää menevän, mut ei kai ”kummitusauto” polttais kumia ? Eikä vauhti minusta mitenkään yliluonnolliselta näytä. En väitä tässä nyt feikiksi, mut en mä tähän usko.

  • Kerttu Uimonen sanoo:

    Kattokaas 00:21 kohdalla kummitusajajan kasvoja. Hrr… kammottavaa.

  • JambaB sanoo:

    Tuskimpa tuota ainakaan poliisit on editoinut mutta jokuhan tuon on ohjelmaan laittanut. Vaikka kummituksiin uskonkin niin tätä on aika vaikee uskoa mutta kaikkihan on mahdollista.

  • Thebel sanoo:

    Aika aidota vaikuttaa. Sen kasvot oli pelottavat.

  • Mikko sanoo:

    joo….. jenkkien tekemä se on..en ihmettele jos on feikki.. mut JOS on feikki nii on hyvin kansa tehty… kyl mie taian kallistua uskomaan tähän että kyseessä on tosiaanki jotaki yliluonnollista… hrrrr… onhan tässä maailmassa nähty vaikka sun mitä nii ei tämä mikään uusi asia ole

  • ´jahas sanoo:

    Siis mitvit… luuleko tätä nyt joku idiootti ihan oikeasti joksikin kummitusautoksi? Autohan ilmiselvästi koukkaa aidan vasemmalta puolelta sen ohi ja jatkaa sitten aidan takana kulkevaa tietä pitkin. Ja tämäkö oli jotenkin yloluonnollista. Ei prkle teidän kanssa…

  • Thebel sanoo:

    Jahas, Etkö uomannut muuta kummallista. Alussa auo katosi taivaan tuliin ja ilmestyi tyhjästä. Eikä se kuskikaan kovin normaalin näkönen ollu.

  • Thebel sanoo:

    Sori kirjotusvirheet

  • tsöö sanoo:

    missä kohtaa te ainakin näitte henkilön kasvot?

  • joint sanoo:

    siinä kun se auto tekee u käännöksen ja menee iha sen eestä niin näkyy että siinä on joku ihminen ajamassa, ellei seki olisi aave, emt

  • tippitappi sanoo:

    Joo, sen kuskin kasvot oli kyllä hrrrrrr….. Ei kyllä välttämäti tekis mieli tollaasta nährä ite ilta-ajelulla.

  • Lasa sanoo:

    No mä en saa sen naamasta mitään selvää! ^^

  • Morgoth sanoo:

    Mistä lähtien kummitukset ovat ajelleet autolla…? Selvä feikki on.

  • Thebel sanoo:

    lisäksi auto yhdessä vaiheessa alkoi kiihdyttämään yliluonnollisen nopeasti. Auto ei varmasti ollut mikän normaali. Onhan jotku koneetki kummitelleet esim. Linconin (Vai jonku muun presidentin) juna.

  • Delcoja sanoo:

    Juu jos tarkkaan katotte minuutti 33sekunnin kohalt nii siit näkyy et sen aidan ylä tanko on toiselt puolelt irti

  • KP sanoo:

    Thebel, kohta jossa auto ” hävisi ” oli leikattu, näkeehän sen aivan selvästi. ja yliluonnollinen nopeus ? Auton viritys ? minusta ei ainakaa mitenkää yliluonnollista vauhtia mennyt

  • kadjuska^^ sanoo:

    mä ainakin uskon, sillä onhan poliisit luotetavia ihmisiä ei ne nyt mitään tämmöstä muokais. mut olis kyllä aika jännää nähä oikee kummitus kun kato aina luullu et kummituksii ei ole olemma ja sitten tulee jotain tämmöstä juttuu. aika jännää sanon minä.

  • Wespa sanoo:

    Tottakai video on leikattu ja editoitu jostain kohtaa, sillä olisihan se aika tylsää katsoa monta tuntia kestänyt takaa-ajo kokonaan alusta loppuun. Tuohon on siis laitettu vaan parhaat kohdat.

  • Jogu sanoo:

    En saanu kasvoista kunnolla selvää, mut sen verran mitä sain, ni oli muute aika kauheet 😀

  • Prometherion sanoo:

    Wespa: ”Tottakai video on leikattu ja editoitu jostain kohtaa, sillä olisihan se aika tylsää katsoa monta tuntia kestänyt takaa-ajo kokonaan alusta loppuun.”

    KP varmaankin viittasi tähän:

    Thebel: ”Alussa auo katosi taivaan tuliin ja ilmestyi tyhjästä.”

    Se nyt ei mihinkään kadonnut. Poliisien vauhti hidastui huomattavasti kun takaa-ajettava teki u-käännöksen. Poliisit joutuivat myös kääntämään autonsa ja siinä vaiheessa takaa-ajettavan auto oli jo keula menosuuntaan. Napakka kiihdytys ja siellähän sen perävalot näkyy. ”Auto ilmestyi tyhjästä”, poliisit ajoivat auton kiinni, mutta siitä on välistä leikattu pätkä. Sen näkee selvästi. Huomaa katkoviivan sijainti ruudulla kun auto on ”näkymättömissä” ja kun se ”ilmestyy silmänräpäyksessä takaisin”. Ja auto tosiaankin koukkasi siitä aidan vasemmalta puolen ohi ja jatkoi matkaansa suoraan. Kytät kätteli, minkäs teet.

    ”Eikä se kuskikaan kovin normaalin näkönen ollu.”

    Kuvataanpa sinua jollain käsikameralla nopeasti ohimennen, pistetään materiaali tuollaisena pikselimössöisenä streamina nettiin ja katsotaan kuinka normaalilta sinä näytät. 🙂

    Jos se oli joku jenkkispurgu, en ole varma haluanko edes nähdä sitä tarkemmin…

    kadjuska^^: ”mä ainakin uskon, sillä onhan poliisit luotetavia ihmisiä ei ne nyt mitään tämmöstä muokais.”

    …Niin. Poliiseillehan ei helppo raha kelpaisi, varsinkaan Amöriikän ”mammona on menestystä” -hengessä. Kyllä tällaisesta ”yliluonnollisesta” videosta varmasti jokunen kymppi maksetaan huuhaa-ohjelmissa, joita Raamattu-vyöhykkeen vapaa-ajattelijoille syötetään.

  • Haamulikka sanoo:

    Missä ihmeessä ne sen kasvot ehittiin nähdä?

  • Zeld sanoo:

    Se nopea glimpse siinä kun auto heittää u-kiepin, siinä ne kasvot ”näkyy”. Miksi tällaisiin videoihin täytyy aina pistää tota tylsää syntikkasaundeilla eteenpäin painavaa atonaalista musiikkia?

  • minätässähei sanoo:

    No hei haloo katsokaa tota naamaa, väitättekö että se on jonkun normaalin ihmisen naama? En minäkään saanut ensiksi mitään selvää naamasta mutta pausatkaa oikeessa kohdassa niin näette että se katsoo ihan selvästi päin kameraa. Googlasin että tämä Gardencity sijaitsee Australiassa eikä USA:ssa.
    Niin ja muutenkin tämähän on poliisin kuvamateriaalia eikä taka-ajovideoiden alkuperäiset videot luovuteta millekään ulkopuolisille, varsinkaan selvittämättömät kuten tämä yksi vaan ne arkistoidaan.
    Kyllä minäkin olen aina kriittinen tällaisia tarinoita kohtaan mutta, kyllä tämä aidolta näyttää…

  • -iitu sanoo:

    No mitä kummitusta tossa on ??

  • Roare sanoo:

    Siis onhan se aita voinut olla löysä sieltä alhaalta, tai siis ettei ole upotettuna siihen maahan. Silloinhan jos siitä ajaa autolla se nousee ja raapaisee kattoa vähän ja laskeutuu takasin maahan. Ne olisi ne pollarit varmaan voinu perässä vaan körötellä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto