ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Videokokoelmaan Ehdotuksia

?Sain tässä ajatuksen ruveta tekemään Paranormaali Blogin omaa videokokoelmaa, josta tulisi n. 5 minuutin pituinen video, joka sisältäisi erilaista yliluonnollista videomateriaalia vähän tämän 24 luukku -videon tapaan. Videosta olisi tarkoitus tulla pieni esittelyvideo Parablogin tarjontaan.

Minkälaista materiaalia videolla pitäisi olla? Voitte myös ehdottaa parhaita videoita täältä blogista ja youtubesta ym. nettisivuilta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: Videokokoelmaan Ehdotuksia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • DonHessu sanoo:

    Erittäin hyvä idea! Toivottavasti on fiilistely musaa tyyliin tossa 24. kalenterissa se alku o/

  • DonHessu sanoo:

    Milläs softalla muuten laitat? Premierillä, Vegasilla..?

  • DonHessu sanoo:

    Hmmh, ainakin UFOista on pakko laittaa jotakin! 🙂 Muuta ei tuu nyt mieleen, ehkäpä väsymyksen vika… Eihän tässä ole vielä ees nukuttu 🙂

  • Regendos sanoo:

    Ufot ja kummitukset ovat automaattisesti listalla, sillä ne ovat kaksi ajankohtaisinta paranormaalia esiintymää. Lähinnä haemme materiaalia, jota pitäisi olla videossa. Parhaimmat ehdotukset tapahtuvat videomuodossa, vink vink.

    Minulta kyllä löytyy tuollaista salaperäistä musiikkia, että voin Wespalle ehdoitella kappalevalintoja sitten.

  • tomppa sanoo:

    yks ehdotus, älkää käyttäkö sellaisia pätkiä jotka on todistetusti todettu feikeiksi.. kuten tuossa teidän 24 luukun pätkässä oli se kohta missä ne viljapeltokuviot synty itestään. SE ON FEIKKI. Jimillä totta vai tarua sarjassa näky se ku haastateltii yhtä miestä, joka itse teki sen tietokoneella ja siinä näytetää vielä ku se väsää sitä.. se oli joku toimittaja joka halus vaa kattoo miten ihmiset luulee sen todeksi!

  • Regendos sanoo:

    Emme me voi aina tietää mikä on feikkiä ja mikä ei, mutta tieten tahtoen emme laita vääriksi todistettua materiaalia.

  • sanoo:

    Ei ehkä kannata ihan mitään järkyttävimpiä pätkiä laittaa siihen videoon, koska kuitenkin lähes kuka tahansa voi vahingossa tai tarkoituksella katsoa sen videon ja sitten järkyttyä siitä.

  • Wespa sanoo:

    Tomppa, se on aika kiistelty video, että onko se feikki vai ei. Monissa dokumenteissa se on esitetty aitona, mutta ”puf” sitten vaan yhtäkkiä tulee dokumentti, jossa ”näytetään miten se tehtiin”. Itse katsoin saman dokumentin ja ei siinä sen tekoa paljoa kyllä näytetty (lähinnä alkuperäistä videomateriaalia ja sitten sanottiin, että siinä on kaksi kuvaa yhdessä). Joidenkin ”tietojen” mukaan kyseiselle henkilölle maksettiin, että hän esitti sen omana teoksenaan.

    Feikki tai ei, niin moni on mm. Englannissa nähnyt viljapeltokuvioiden muodostuvan alle kymmenessä sekuntissa parin valopallon samalla pyörivän ympärillä. Tuo JIM:llä esitetty dokkari ei myöskään keskittynyt kiistattomiin todisteisiin, joita ovat mm. kuvion sisällä olevan viljan geneettiset muutokset, säteily, magnetismi ja symmetrisyys.

    Jos aihe kiinnostaa, niin suosittelen katsomaan aiheesta omasta mielestäni parhaan videon, joka perehtyy näiin kiistattomiin todisteisiin:
    http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2007/12/18/esitelma-viljapeltokuvioista/

    Vähän meni offtopiciksi, mutta täällä se on sallittua, kun tämä ei ole mikään foorumi. 😉

    Mutta siis selviä feikkejähän siihen ei ole tarkoitus laittaa, mutta jokaisesta videosta ja kuvasta voi olla välillä vaikea saada tarpeeksi tietoa, mutta omalla maalaisjärjellä ja saaduilla tiedoilla mennään.

    PS. , jos siihen laitetaan jotain järkyttävää, niin alussa on sitten 24-luukun tapaan varoitus, että video ei välttämättä sovi herkemmille katsojille. Niin ja mikä on sitä järkyttävää materiaalia, kun itse olen jo aika immuuni näille kaikille kummitus ym. videoille? Niin ja mitään säikäytysvideota siitä ei tule, että sitä ei tarvitse pelätä.

  • Wespa sanoo:

    DonHessu, tuon 24 luukku -videon tein käyttämällä ihan Movie Makeria parin pluginin kera. Saa nyt nähdä mitä ohjelmaa käytän tämän kokoelman tekoon, koneella olisi mm. Premieren ja mainitsemasi Vegasin 30 päivän trialit joita voisi opetella käyttämään.

    PS. Siitä jouluvideosta on nyt myös ehdottamasi youtubeversio, jonka pitäisi latautua nopeammin. 😉

  • DonHessu sanoo:

    Awww, moviemaker :// Noh, kannattaa tosiaan vegasia käyttää, helppo käyttöinen ja efektejä saa julmetun hienoja tehtyjä kun vähän opettelee.. Ja kannattaa.. Hmm ostaa se kokoversioksi.

  • nörääjä sanoo:

    pistetää siihe se e”nkeli nostokurjessa” juttu?

  • nörääjä sanoo:

    nii ja tottakai se pudonnut enkeli ^^

  • JambaB sanoo:

    Todella hyvä idea, kunhan siihen ei tuupata noin paljon näitä ufo hässäköitä niinkun joulukalenteriin tunnuttiin tuputtavan.

  • sanoo:

    No tuota tuota. Ainakin se punainen alieni, mikä näytti siltä kuin sillä olisi ollut verinen nahka, niin se ainakin on aika järkyttävä.

  • DonHessu sanoo:

    No ei sitä tarvi kattoa ku kerta sivullakin lukee että ”Huom! Sivusto sisältää materiaalia, joka voi pelottaa pieniä lapsia.”…

  • Makru sanoo:

    ”No ei sitä tarvi kattoa ku kerta sivullakin lukee että “Huom! Sivusto sisältää materiaalia, joka voi pelottaa pieniä lapsia.”…”

    Miksei se voisi myös pelottaa aikuisia? Eikö heikkohermoiset olisi osuvampi sana 😀

  • Wespa sanoo:

    Makru, olet oikeassa. Nyt se on korjattu. 😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto