ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lähikontakti Zimbabwessa

Zimbabwe, Afrikka. 62 lasta näki maahan syöksyneestä UFOsta nousevan olennon, jolla oli mustat isot silmät.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7626239830874428882

EDIT: Kyseiset lapset ovat nyt nuoria aikuisia ja heitä on käynyt haastattelemassa tulevaa dokumenttia varten amerikkalainen Randall Nickerson. Lue lisää tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

20 kommenttia aiheeseen: Lähikontakti Zimbabwessa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Makru sanoo:

    No minnekäs se UFO sitten hävisi? Miksei sitä näytetty vai lensikö se samantien pois? Entä mitä olennolle tapahtui?

  • Minävainitemää sanoo:

    Niijust..ikinä ei ole sitä ufovempelettä missään!

  • Wespa sanoo:

    Nyt täytyy johtopäätös tehdä vain 62 lapsen lausunnon perusteella. Jokaisella tarina oli johdonmukainen, jotenka tästä voi päätellä, että jotain siellä tapahtui. Huijaus olisi huomattu helposti, sillä silloin jokaisen lapsen tarina olisi poikennut paljon toisistaan (esim. joku olisi nähnyt yhden olennon ja toinen kaksi jne.) ja haastattelun suoritti tunnettu psykiatri, joka olisi huomannut valehtelun tms. aika helposti…

    Uskotteko kaikkien 62 lapsen valehtelevan ja miksi he valehtelisivat?

    UFO luultavasti lensi pois sinne mistä oli tullutkin ja valitettavasti Zimbabwessa tuskin on kauhean monta kameraa, varsinkaan lapsilla.

  • Makru sanoo:

    No kait siitä aluksen törmäyksestä jonkinmoinen monttu maahan ois jääny (?)

  • nörääjä sanoo:

    jep… mielenkiintosta…

  • Issmo sanoo:

    Onhan tässä varmaan jotain perää kun kerrankin kyseessä on noin iso joukko eikä vaan amerikkalainen tyyppi videokameran kanssa

  • seksiseppo sanoo:

    Miust nuo lapsetkii näyttää aika alienmaisilt. Hehheh, jos tuon yhen plikan vanhemmat vaan tuli hakemahan lastaan? 😀

  • juhis sanoo:

    saattas suurin osa noista penskoista olla tommosen jälkeen jossain hoidossa, ite varmaan ainaki oisin hoidon tarpeessa jos oisin tommosta ollu todistamassa…

  • Ufomies sanoo:

    Objection! The prosecutor is leading the witness!

  • Assassin sanoo:

    Eiköhän tässä ole kyse suuren luoka kusetuksesta. Lapset on vaan käsketty tekemään niin, annettu tarkat ohjeet miten piirtää alieni ja alus ja kertoa tarina. Ei se niin vaikeaa ole, kun lapsethan oppivat parhaiten.

    Muuten olisi ollut uskottava, mutta kuuluisa lentävä lautanen, ja Salaiset Kansiot- tyylinen alieni ei oikein vakuuta.

  • rampe+viisas 7 luokkalaine sanoo:

    jos olisin ollu siel niin olisin juossut pakoon varsinkin lapset miksi he eivät juosseet pakoon?

  • Maria :I sanoo:

    Just joo. Ei oo kovin uskottava video. Ei näkyny mitään todisteita. Se niistä UFOista. Ja tosiaan, miksei UFOsta jäänyt jälkeä maahan? Toisaalta monet oli piirtänyt UFOlle ns. ”jalat”… Äh.. En tiiä.. No aika pöljä filmi.

  • Ruby sanoo:

    Ois kyl kiva jos joku teistä skeptikoista näkis alienin ja joutuis vaikka niiden koekaniineiksi ja sitten entiset skeptikkoystäväsi nauraisivat sulle ja väittäis paskanpuhujaks.

  • Ruby sanoo:

    No ton luokan skeptikko nyt ei uskois ufoihin vaikka näkis omilla silmillään. Joutuisit vaan hoitoon loppuelämäkses ja kaikki entiset skeptikkoystäväs naurais sulle.

  • Kuolonuhri sanoo:

    Miksei olisi voinut olla ufo? Kyllä ainakin minä kuvittelen, että 62 LAPSEEN vois luottaa. 3 pikkusiskon omistajana olen huomannut, että lapset eivät osaa valehdella, ainakaan niin, että se kuulostaisi uskottavalta. Eivät edes silloin, vaikka heille olisi tarina kuinka hyvin opetettu.

    Itse ainakin uskon. Ja eiköhän Ufoilla/ Alieneilla ole keinonsa hävittää jälkensä.
    ( Tiedän, eiväthän ne yleensäkkään vierailun jälkeen hävitä esim. maasta jälkiä, mutta entäpä kun alus tipahtaa? Taitaa siinä alienkin kokea aika kovan kolauksen ja nöyryytyksen. Kyllä minäkin todisteet hävittäisin. )

  • Grandimies sanoo:

    ”Muuten olisi ollut uskottava, mutta kuuluisa lentävä lautanen, ja Salaiset Kansiot- tyylinen alieni ei oikein vakuuta.”

    Mistähän nämä afrikkalaiset lapset mahtaa olla nuo vaikutteet saanu kun juuri tuossakin sanottiin että afrikassa perheillä ei ole edes televisiota internetistä puhumattakaan… Radiosta tuskin näkee miltä ufo tai alieni näyttää… Enkä minäkään usko kaikkien 62 lapsen valehdelleen. Vaikka loput 55 olisikin valehdellut niin joka luokasta löytyy aina se hiljainen kiltti tyttö mikä puhuu totta ja jos kaikki veisaa saman virren, en usko että kyseessä on ”joukkokusetus”.

  • juupa sanoo:

    ihmettelen miks kaikki on sillee et joo ne tappaa meijät tai ne tulee sanoo et mailma loppuu tai jotai sellast en ite sano et uskon mut miks kukaa ei ikin kelaa et ne voi tehä ihan samaa ku ihmisetki niiku tutkii tätä mailmaa niiku me tyylii kuuta tai avaruutta ne on vaa edellä meitä jos niit ny ees on mut hei kelatkaa jos nasa pystyy valvoo avaruutta joku 3 prossaa ja siin on meijän maa pallo ni mitä ihmettä on ne loput 97 prosenttii >:D miettikää 🙂

  • mio sanoo:

    kumma kun siit ufosta ei jääny jälkee..
    ja tää mustasilmänen tyyppiki katos sit samantien.. juuu.. joko tää on ihan tosi juttu tai sit näyttelijäkersat on saanu mukavasti taskurahaa. kumma kun eivät olleet kovin säikähtäneitä.. vois toi tietty olla tottaki, en rupee tuomitseen sen enempää.

  • eba sanoo:

    Miks alienit just tolta näyttää/näyttäis? Toi on niin stereotyyppinen alieni että…

  • Wespa sanoo:

    Tuo stereotyyppinen alieni on tullut kuvituksiin ja elokuviin ensimmäisistä kontaktitapauksista. En ihmettele siis jos näitä monetkin kontaktihenkilöt näkisivät.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto