ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Suojelusenkeli

Nainen joutui vakavaan onnettomuuteen, jonka jälkeen onnettumuuspaikalta otettiin valokuvia. Yhteen valokuvista ilmestyi jokin hahmo. Ihmeellistä on, että kuski selvisi hengissä. Onko kuvassa siis mahdollisesti suojelusenkeli, joka pelasti naisen hengen?

http://www.youtube.com/watch?v=qruSqf5-kK8

Tykkäys ja jakotoiminnot:

36 kommenttia aiheeseen: Suojelusenkeli

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Haukka sanoo:

    ”Ihmeellistä on, että kuski selvisi hengissä.”

    Ihmeellisempää olisi jos kukaan ei koskaan selviäisi auto-onnettomuuksista elävänä, vaikka kyse olisi vakavistakin sellaisista. Sellainenhan olisi todennäköisyyslakien vastaista.

    Kuvitellaanpa teoreettinen tilanne, jossa jokaiselle maapallon ihmiselle (n. 6,7 miljardia ihmistä siis) annetaan arpalippu ja yksi, vain yksi ihminen voittaa varmasti. Vaikka yhden on varmasti voitettava, voittaja lähes 100% varmasti kiittää voitostaan jotain jumalia/suojelupyhimyksiä/enkeleitä, vaikka oli täysin varmaa, että yksi voittaa arvonnan. Auto-onnettomuudessa on varmasti suurempi mahdollisuus ”voittaa” eli selvitä hengissä, kuin edellisessä esimerkissä mutta silti ihmetellään miksi näin tapahtuu ja kiitellään jumalaa tapahtuneesta pelastumiseta. -_-

    Ja kuinkahan monta onnettomuutta piti tapahtua ennen kuin filmille saatiin tallennettua ”enkeli”? Miljoona onnettomuutta? Mitä jos nainen olisikin kuollut ja ”enkeli” olisi vielä ilmestynyt filmille? Olisiko kyseessä yhä ”suojelusenkeli” vai pidettäisiinkö sitä tällä kertaa onnettomuuden aiheuttaneena demonina tai kuolleen naisen sieluna, joka jää kummittelemaan onnettomuuspaikalle?

    Minun mielestäni naisen pelasti turvatyyny, hyvä onni ja todennäköisyyden lait ja valokuvassa on jokin kuvausvirhe.

  • Markku sanoo:

    Samaa mieltä. Eikö ”enkeli” olisi voinut estää onnettomuutta kokonaisuudessaan? Jos taivaallinen sekaantunminen oli asiassa mukana, niin pakkoko sitä peltiä ylipäänsä oli rytisyttää?

  • j0int sanoo:

    tuski nekää kaikkeen pystyy ja eiks oo tärkeint et se selvii hengissä?

  • makkara sanoo:

    Sormi menny kuva etee, viime hetkel ottanu pois, siit tulee tommone.

  • idanblogi1 sanoo:

    En usko, että oli enkeli.

    Se olisi liian hurjaa.

  • Kerttu sanoo:

    Mix se suojelusenkeli siinä enää hilluis kun kolari on jo ohi. Voihan tuo olla savua jos joku vetää röökiä lähettyvillä.

  • gh0stb0y sanoo:

    Arvasin heti että täälä on tyyppejä jotka sanoo ettei kuva ole aito tai se on feikki… Heti ku on joku valokuva juttu nii heti kaikki on sanomassa että se on feikki. Kohta tälläsiä juttuja ei kannata edes laittaa tänne?

  • Kerttu sanoo:

    Ei kannatakaan laittaa! Nykymaailmassa ei voi uskoa enää mihinkään kun on kaikenmaailman votosopit, holokrammit, rahanahneet ja kiusantekijät. Voiko luottaa edes omaan havaintoonsa, kun se voi olla vaan aivohäriö. Ja jos on useampi todistamassa samaa, niin sitten se on joukkohypnoosi. Skeptisyys on hyvästä ettei ihan höperöksi tule, mutta emäskeptikot ovat kapeakatseisia iänikuisia saman kuopan kaivajia kun ne vois ees kokeilla joskus kaivaa eri kuoppaa.

  • Miluli sanoo:

    en minäkään oikein usko tuon olevan oikea. Se on voinut tulla siitä sormesta niinkuin makkara sanoi… Toi on ihan selvä feikki.. Mutta minustakin täällä alkaa olemaan liikkaa sellasita ”tuo ei oo totta” ”tuo on selvä feikki” me emme ole olleet paikalla niin emme voi todistaa sitä.

  • Haukka sanoo:

    Kuvahan voi olla aito mutta tuskin kuvassa on mikään enkeli. Kuten sanoin, jos nainen olisi kuollut, tuossa kuvassa oleva hahmo olisi tulkittu varmaan onnettomuuden aiheuttaneeksi demoniksi, kuolleen naisen haamuksi tai joksikin muuksi maahiseksi joka kampitti auton tieltä. Oikeastaan ei ole mitään mikä viittaa mihinkään jumalalliseen väliintuloon, puhumattakaan kun asiaa ajattelee loogisesti.

    ”Ja jos on useampi todistamassa samaa, niin sitten se on joukkohypnoosi”

    Joukkohypnoosia/hallusinaatiota ei ole olemassa, koska useat ihmiset eivät voi jakaa täysin samaa harhaa tai unta. Joukkovalhe sitä vastoin voi olla olemassa mutta se onkin sitten hankala toteuttaa ja pitää yllä.

  • - sanoo:

    Haukka, aamen.

  • rezaR sanoo:

    ”tuski nekää kaikkeen pystyy ja eiks oo tärkeint et se selvii hengissä?” Eikös jumala pysty tekeen mitä vaan ja enkeli on jumalan sanansaattaja,niin kyl sen yhen auto-onnettumuuden voi estää.

    ”Arvasin heti että täälä on tyyppejä jotka sanoo ettei kuva ole aito tai se on feikki…” Ihmisillä on nykyään helpompi uskoo tuon olevan feikki, koska se on niin helppo tehdä. Ja koska en usko jumalaan enkä enkeleihin ja tuo näyttää niin naurettavala soperrukselta, että jää vain yksi vaihtoehto eli feikki.

  • Tanja sanoo:

    ”tuski nekää kaikkeen pystyy ja eiks oo tärkeint et se selvii hengissä?”

    Vähän off topic, mutta mieluummin kuolen, kun elän letkuissa vihanneksena lopun elämääni. Ei se hengissä pysyminen aina ole se paras vaihtoehto.

  • Jöö sanoo:

    Tää juttu on meillä videolla… joskus tullu telkkarista ja porukat on nauhottanu.

  • Saara sanoo:

    Ööö.Eikös Enkelit yms. ole selvempiä,eikä tuommosia niin sanotusti pilviä??

  • Jaarno sanoo:

    Vähän ehkä offtopicia mutta kirjotanpa kuitenkin. Typerää että ihminen aina kiittää Jumalaa/tjsp. selviämisestä jostain onnettomuudesta. Esim. Jimillä näkyy sarja Uskomattomat Videot jossa monet kiittävät jumalaa siitä että joku on tullut paikalle ja pelastanut hänet vaikka palavasta autosta. IHMINEN siinä pelasti toisen ihmisen. Ei Jumala. Monesti IHMINEN kestää iskut joita tulee vaikka moottoripyöräonnettomuudessa.
    Itseään heidän pitäisi kiittää ja hyvää onnea. Itse siinä se onnettomuus kestettiin tai joku toinen ihminen auttoi. Ihminen on se jumala jota voi kiittää siitä että kestämme.
    En kyllä tiedä miten itse reagoisin jos selviäisin vakavasta onnettomuudesta. Sen näkee ehkä joskus.

  • tyttönen sanoo:

    toi vois olla oikee… oon kuullu monista tällätteistä tapauksista mut en voi sanoo varmasi onks tää oikee vaiko ei… :S

  • miluski sanoo:

    toi on kyl jotain savua

  • _Odin sanoo:

    Itseään heidän pitäisi kiittää ja hyvää onnea.

    No mikä se hyvä onni sitten on enkeli?? miks pitää uskoa hyvään onneen jos ei uskota esim enkeleihin ja muihin kummajaisiin sori off topic

  • Chileira sanoo:

    En tajunnu. T_T ?

  • Nimetön sanoo:

    Tuo ei ole totta. Tutkimme kuvaa (emme aitoa) ja saimme selville sen olevan vain tupakan savua. Jos etsitte youtubesta tuosta videoita on siellä myös video jossa yksi mies polttaa tupakkaa ku kuvia otetaan.

  • Dells.Co sanoo:

    mul ei näy mtn

  • kUKKO sanoo:

    Karmaisevaa..

  • Phoebe sanoo:

    Mitäs ihmeellistä siinä on, jos enkeli ilmestyy tupakan savusta? Joka tapauksessa siinä on enkelinhahmo (jokainen päättää itse onko vai ei, tämä on minun mielipide).

  • Sassa sanoo:

    Kylla mina uskon syvasti tahan valokuvaan, jotkut uskoo jotkut ei, mina tiedan itse etta henkimaailma on olemassa ja olen itse kokenut sen. Siita lahtien kun olen ruvennut parantamaan ihmisia reikilla. Sessioistani otettiin omalla digi kameralla valokuvia ja kuvaan ilmestyi energia palleroita jotka on super kirkkaita. Aivan mieletonta. aamulla pyysin mielessani etta jotain tallaista ilmaantuisi, ikaan kuin todisteeksi itselleni…. Oli todella jannaa ja kaunista… Valokuvat on tallessa ja toivosin niita ilmaantuvan lisaa ja kokemaan jotain samankaltaisia kokemuksia. Me EMME ole yksi, uskoitte tai ette.

  • rezaR sanoo:

    ”Me EMME ole yksi, uskoitte tai ette.” EMME OLEKKAANN !! Kerron sulle salaisuuden. psst* on myös kuvanmuokkaus ohjelmia… Elä kerro kellekkään!

  • Ammo9 sanoo:

    Meinasin ensin olla kommentoimatta, mutta kommentoin silti. Ekaks:
    kuvat on kehitetty ilmeisesti suoraan, siis ilman muokkausta. Tokaks:
    Mikähän laahus sillä on siinä perässä? Kolmanneks:
    Mitä se teki siinä tapahtuman jälkeen, siunas auton vai? Mutta eihän sitä koskaan tiedä…

    Mutta uskon kuitenkin, että jotain on kyllä olemassa (yliluonnollista), mutta sitä en tiedä, mitä se on. Mutta kenties se selviää joskus… ;D

  • Demi.fi sanoo:

    Pyh!

  • waLLu sanoo:

    Luulen tuon kans olevan jtn savua, ja uskoisin että kuvaa ei oo muokattu…

  • ense sanoo:

    Tämä kuva todistaa että enkeleitä on!! Ja niitä on ollut jo kauvan

  • 666beelzebub666 sanoo:

    Itse uskon, että kuva on ehta, mutta en todellakaan usko, että tuo savu härveli on enkeli.

  • STEMU sanoo:

    gh0stb0y (12:14:06) :

    Arvasin heti että täälä on tyyppejä jotka sanoo ettei kuva ole aito tai se on feikki… Heti ku on joku valokuva juttu nii heti kaikki on sanomassa että se on feikki. Kohta tälläsiä juttuja ei kannata edes laittaa tänne?


    ghostboy, millainen maailma olisi jos uskoisimme kaikkeen? En edes haluaisi ajatella, poliisit uskoisivat täysin perättömiä valheita, joku tienaisi miljoonia kuvalla, jossa on vaikkapa itse piirretty tikku-ukko, joka näyttää alienilta.
    Itse etin kaikki mahdolliset syyt, että on feikki.

  • linnea sanoo:

    uskon et se oli enkeli olen itse nähnyt enkelin,silloin kun äitini kuoli syöpään. näin enkelin ennen hautajaisia sen jälkeen en nähnyt se heijastui kahvinkeittimen kautta ilalla, kun poltin liesituulettimen edessä tupakkaa ja näin sen muutomia kertoja en ole enää nähnyt ja näytti samalta kuin tuo enkeli tuossa kuvassa ja outoja kokemuksia oli 4päivää äitini kuoleman jälkeen.uskokaa tai elkää

  • myhsp sanoo:

    Voi että kun ihmiset keksivät kaikkea ja valehtelevat itselleen. voi voi Tämä voi olla todellinen enkeli 😀 Tälläisiä asioita tapahtuu maailmassa paljon, mutta niitä ei julkisesti kerrota, koska ihmiset eivät voi usko maailman suurinta totuutta. Jumala on ja pysyy, Jeesus on hänen poikansa ja kaikilla joilla on usko häneen saavat ylleensä armon! lukekaa raamamatusta hyvät ihmiset. itse olen kokenut pyhän hengen, enkeliä en ole täysin silmilläni nähnyt, mutta jotain sen tapaista. Olen kuullut Jumalan puhuvan minulle ja osoittavan raamatusta paikkoja, jotka puhuttelevat!

  • minä tässä vain sanoo:

    joo, mäkin uskon suojelusenkeleihin. ja kyl toi tossa kuvassa on varmaa oikee. kai sillä Jumalla joku syy tohon onnettomuuteen oli, ku se anto sen tapahtua, mut pelasti sen naisen hengen

  • Ranttali sanoo:

    On tietysti hienoa uskoa täysin lapsenmielisesti mihin vain, mutta noita ihmisen ja enkelin hahmoisia valoheijastumia ja enkelipalloja kyllä sellaisissakin kuvissa, joissa ei mitään yliluonnollisia voimia varmaankaan läsnä ole. Ihmiset vaan näkevät kaikessa mahdollisessa läheskään sinnepäin olevassa savu-/sumipilvessäkin enkeleitä, omaisia, lemmikkejä, Jeesuksen, humanoideja, ennusmerkit tms., koska ovat liian hädissään ja hämmentyneitä selittääkseen kokemiaan asioita muuten. Mutta jos se heitä lohduttaa ja vahvemmaksi saa, niin hyvä. Se taas, miksi moniin ainakin aiempien aikojen valokuviin ilmestynyt hahmo vasta ”jälkeenpäin”, johtunut juuri kameran sisäisistä heijastumista, koska ei kaikki varsinkaan filmille tuleva heti etsimessä näkynyt.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto