ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

SubTV – Piiri

Subilla alkaa pyörimään tulevaisuudessa Piiri -niminen sarja. Sarjaan haetaan nyt paikkoja, joissa kummittelee.

Etsimme näitä paikkoja, sekä ihmisiä jotka ovat valmiita keromaan meille tarinansa näistä paikoista. Jos sinulla on selittämättömiä kokemuksia, kerro niistä meille.

Tulemme meedion kanssa paikan päälle katsomaan ja kertomaan, mitä hän tilassa näkee ja kokee. Ota yhteyttä ja kerro kokemuksistasi.

Jos siis tiedät jonkun paikan, jossa kummittelee, tai jos sinulla on selittämättömiä kokemuksia, niin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@vandermedia.fi .

Lisätietoa SubTV:n Piiri -sivulta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

28 kommenttia aiheeseen: SubTV – Piiri

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • BlackDeath sanoo:

    tuon piirin porukan vois kyl lähettää muutamiin paikkoihin..Mutta en ilmoittamaan mene, kun en kuitenkaan tiedä niistä paikoista tarpeeksi..

  • julle sanoo:

    Tällästä viihdettä ollaan jo tovi kaivattu, mielenkiintoista.

  • Infrequentia sanoo:

    Olen vähän ennakkoluuloinen tämän ohjelman suhteen koska käyttävät pelkkää meediota tutkimuksissa.. Mutta voihan se osoittautua ihan mielenkiintoiseksi, varsinkin kun on kotimainen ohjelma kyseessä.

  • julle sanoo:

    Todellakin mielenkiintoista, jos tää menee ihan penkin alle nii kyl ainakin kunnon naurut saa joka jaksosta.

  • Arctica sanoo:

    aika kiinnostava ohjelma kyllä. voishan sitä joskus kattoakkin.

  • Agnes sanoo:

    Paikkoja, joihin porukan lähettäisi on tosiaan paljon eikä kaikki paikat ole välttämättä enää kenenkään omistuksessa. Jo pelkästään Turun ja Porin Läänin alueella on paljon mökkejä, hylättyjä taloja ja metsäalueita, joista liikkuu mitä karmaisevimpia juttuja. Vaikka suurin osa olisi urbaaneja legendoja, kokeneita todistajia löytyy useamman sukupolven ajalta tietyiltä alueilta ja jo heidän kertomuksensa kuuleminen olisi monelle mielenkiintoista.

  • 666Bandaged sanoo:

    mä ainakin ajattelin kattoo ekan jakson vähintään, käy vähän mielenkiintoiseks:D

  • Assassin sanoo:

    Katsotaan nyt mitä tämäkin tuo tullessaan. Tosin jos pelkästään meedion kanssa lahdetään hihhuloimaan, en odota paljoakaan ohjelmalta. Ei nuo meediojutut välttämättä minun juttuni ole…

    Eikö Suomessa ole varaa kaiken maailman laitteisiin, jos vain meedion avulla pitää tutkia? 😀

    Taas kerran Suomessa köyhä yritys matkia ulkomaalaisia ohjelmia.

  • Bastardo18520 sanoo:

    Paikkoja on ja voisin vaikka ilmottaa muutaman, mutta jos ilmoitan paikasta eihän itse ole mentävä ohjelmaan eikä kertoa julkisuuteen paikan siaintia? 🙂

  • mikko sanoo:

    Olen skeptinen ohjelman onnistumisen suhteen en niinkään aiheen. Subilla on ollut tapana tuottaa huonosti tekemiään ohjelmia. Kyllä sen pitäisi olla ghost hunters tyyliin toteutettu eikä pelkästään meedion avulla.

  • Candy sanoo:

    Kiinnostava ohjelma. Vihdoinki joku sellanen. Todellakin aion katsoa kun alkaa! Odotan innolla ^^

  • Megadeth jätkä sanoo:

    voiko joku kertoa että koska tää ohjelma alkaa?:(

  • Temppeli sanoo:

    Tiedän muutamia enemmän tai vähemmänkin kummittelevia paikkoja, mutta tosin juuri ne paikat ovat olleet ikivanhoja rakennuksia, jotka ollaan joko purettu tai poltettu. Kyllä, poltettu. Synnyinseuduillani on tapana polttaa jokin ikivanha rakennus pääsiäisenä, tosin luvan kanssa.

  • Ghost Hunter sanoo:

    Nehän käyttää meediota o_O Kyllä kannatais käyttää samoja välineitä kuin TAPS. ”Laitteilla saame selville kummitelun varmasti, tuntemuksiin luottamalla ei pitkälle pääse” Jason TAPSista (jotenki noin se sano, en muista sana tarkkaan)

  • piirica sanoo:

    Jännittävä piiri alkaa…yritän katsoa sitä aina silloin kun se tulee ! Varmaan kammottavaa olisi jos vintiltä kuuluu ääniä vaikka siellä ei ole ketään . ääk!

  • gh0stb0y sanoo:

    Tiiän ainakin yhen paikan jossa kummittelee/kummitteli. Muutimme pois vuosi sitten ex-kodistani ja sielä tapahtui kummallisia asioita.

  • Peku sanoo:

    ”Talut putoilevat seiniltä, ullakolta kuuluu askeleita vaikka siellä ei ole ketään.”
    Ohjelma on täys läppä!

  • vaikuttaa iha hyvältä

  • dangerous sanoo:

    kullostaisi todlella kiinnostavalta ja jännittävältä,pitää ehdottomasti katsoa!

  • kiinnostunut sanoo:

    Niin millonkahan tän pitäis alkaa kun ei mistään saa tietoa…? Saatan katsoa parikin jaksoa ja sitten vasta arvostella.. 🙂

  • jussi sanoo:

    eikö äiti ja isi oo kertonu, ettei kummituksia oo olemassa? en kyllä ymmärrä miten joku voi uskoa tämmöseen höpötykseen. samanlaista kusetusta se TAPS. ne jätkät keksiny melko hyvän pisneksen, tai sitte ne tosiaan itekki on niin tyhmiä että uskovat siihen:D:D:D:D

  • Wespa sanoo:

    Sun äiti ja isi varmaan tietääkin paremmin, kuin henkilöt, jotka ovat vuosia tutkineet kummittelutapauksia ja yrittävät löytää luonnollisia syitä, joita ei aina löydy?

  • ThMystrus sanoo:

    Itse haluaisin olla ryhmän mukana, mutta en lähetyksessä.
    Omasta mielestä yhdistämällä niin laitteet kuin tunteetkin tutkimukseen saa parhaan tuloksen. Henget sinänsä ei ole minulle paranormaalia vaan enemmän hengellinen asia. Skeptikot kun ei usko mihinkään kun tieteeseen, eikä tiede voi todistaa kaikkea. Kokemusta ei ole, mutta olisi tosin kiva kokea.

  • Mirja Eskelinen sanoo:

    On todella vastuutonta leikkiä näillä asioilla. Saatanan henkivallat ovat totta ja seuraukset saattavat olla kaukana mistään huvista tai mukavasta. Jos vastaava toimittaja olisi vähänkin seurannut viime päivien tapahtumia, hän tuntisi vastuunsa juuri nyt tämän ohjelman kohdalla. Tämä ohjelma kiinnostaa erityisesti nuoria, jotka eivät pysty käsittelemään sisältöä ja sitä viestiä, jonka tällaiset teot saavat aikaan. Tämä ei ole mitään ”kivaa”, vaan järkyttävintä saastetta mitä voi olla.

  • Hekasu sanoo:

    Tälläisiä paikkoja todella löytyy joissa tapahtuu outoja asioita.Yksi on lapsuuden kotini.En tiedä onko jo aiemmin siellä kummitellut mutta ukkini kuoli kun olin ehkä kuuden vuoden molemmin puolin.samana yönä kun hän henkäisi viimeisen kerran vuodenosastolla joku käveli talomme katolla.Myöhemmin samana aamuna äitini oli lähtenyt alakertaan tekemään meille aamupalaa ja ukkini oli seisonut rappusissa ja kun valo oli laitettu päälle niin hän oli hävinnyt.Nyt talossa asuu enää isäni yksin ja isäni ei tunne olevansa siellä yksin vaan hänellä on siellä jotain joka on hänen kanssaan.Yläkerrasta joka on aivan asumaton ja katto on jo painunut alas päin kuuluu askeleita ja ovien käyntiä.Talo on todella vanha.Olisi ihan mielenkiintoista ilmoittautua tähän ohjelmaan ja ottaa selville että kuka hän on joka siellä liikkuu….Koska jotain siellä varmasti on…

  • mikko sanoo:

    On kyllä pettymys tämä sarja. Mukailee toista hömppä sarjaa (Haunted Houses) missä käytetään meediota mikä ei anna mitään konkreettista katsojalle. Vaikka en nyt kaikkia meedioita haluakaan leimata hömpiksi. 10 minuuttiin venytetään puhumiseen mitä paikassa tapahtuu. yli 5 minuuttia meedion ’tuntemuksiin’ ja pari minuuttia itse talossa olemiseen yöllä missä ’näyttelijä’ kertoo tuntemuksistaan eikä mitään tallennu nauhalle. TAPS hoitais homman paremmin.

  • Tero Täysjärkinen sanoo:

    Haloo kaikki ghostbustersit ja muut lahopäät tässä teille vähän biisintynkää. Eiköhän rivaa…viraajat karkaa kun tuon kuuntelette.
    http://www.youtube.com/watch?v=pstpWhrjgXM

  • Jokke Salminen sanoo:

    Tampere, Pyynikintie 2, koulurakennus, useita havaintoja tervejärkisiltä ihmisiltä, sisällissodan aikana punaisten ylipäällikkö Hugo Salmela sai surmansa tässä rakennuksessa, kiinnostaisi monia, hissit kulkee ovet aukeilee, valot syttyy, jne.
    Talosta ja Hugosta tietoa netissä jonkin verran.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto