ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Haamutiimi, viimeinen jakso

Ghost Hunters – viimeinen jakso 26.4.2008

Crescent-hotellin aavesotilas

Kaikkien Haamutiimin ystävien harmiksi sarja päättyy, mutta tiedotamme ajoissa tulevista uudemmista jaksoista, jotka alkavat taas näkyä.

TAPS kutsutaan tässä viimeisessä jaksossa Arkansasiin, Eureka Springsiin tutkimaan hotellia, joka on ollut entinen huijareiden syöpäparantola. Rakennus on rakennettu 1886. Rakennuksen osti 1930-luvulla huijari, joka uskoi pystyvänsä parantamaan syövän, mutta satoja ihmisiä kuoli. Hotellin ollessa vielä syöpäparantola, sijaitsi kellarissa ruumishuone, johon TAPS tutustuu yllättävin löydöksin.

Arkansisiin saapuessaan Jason ja Grant tapaavat hotellinjohtajan Jack Moyerin, historioitsija Ken esittelee paikan TAPSille. Tarinan mukaan hotellin ruokasalissa on aktiivista toimintaa, salissa kummittelee viktoriaanisen ajan haamu, mies nimeltä Jacop. Tarinan mukaan Jacop istuu ruokasalin eräässä pöydässä odottaen aamiaiselle nuorta naista, johon oli syvästi rakastunut, tämä tarina johtaa juurensa jopa viktoriaanisilta ajoilta asti.

Toinen tarina keskittyy Tohtori Ellisiin, joka oli hyvin arvostettu lääkäri 1880-luvulla. Hänet on nähty kummittelevan hotellissa. Hänet voidaan tarinan mukaan nähdä miehen viktoriaanisessa asussa tulevan hissistä ja sitten kävelevän oven läpi.

Myös huoneessa 419 väitetään kummittelevan, yöpyvien vieraiden tavarat ovat löytyneet aamuisin pakattuna laukusta, ja laukku on ollut huoneen ulko-ovea vasten. Ei aikaakaan kun eräs TAPSin jäsenistä huomaa jotain outoa. Huoneessa 419, jossa Grantin oli määrä nukkua tapahtui kummia. Dustin menee asentamaan huoneeseen kameraa, eikä meinaa saada ovea auki, oven auki saatuaan Dustin huomaa, että Grantin kannettavan laukku oli vasten ovea. Dustin päättää mennä kertomaan asiasta Grantille, joka vastaa jättäneensä laukun tv:n eteen. Dustin asentaa kameran kuvaamaan tv:tä, jotta laukkujen siirtyminen saataisiin nauhalle

Valot sammutetaan ja tutkimus pääsee alkamaan.

Aluksi Steve ja Dustin tutkivat huonetta 2005. Huoneen tarina on karmaiseva. Syöpäparantolan aikaan ihmiset, joiden tuskia lääkkeet eivät enää lievittäneet, vietiin sinne kuolemaan. Steve ja Dustin saavat muutamia EMF-lukemia, mutta he epäilivät korkean lukeman johtuvan kuumavesialtaasta.

TAPS tekee tutkimusta ympäri hotellia, EMF-tutkimusta ja valokuvia. Grant ja Jason tutkivat kellarin, joka toimi aikoinaan ruumishuoneena, pian kameraan tallentuikin jotain, hahmo. Yleensä lämpökamerat eivät tallenna mitään vaikuttavaa, mutta nyt TAPS sai talleteen selvästi kameraan hahmottuneesta hahmosta. Hahmo tallentui puolen metrin päähän Jasonista ja Grantista. Aluksi Jason ja Grant yrittivät toisintaa tapahtumaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. He eivät saaneet samanlaista ilmiötä aikaiseksi. Hahmo ilmestyi vanhan kaapin luo, oudointa siinä oli varmaan se, että kaapin numero ”2” hehkui lämpökamerassa lämpimänä, vaikka se oli tehty tavallisella valkoisella spray-maalilla, joten siihenkään TAPS ei saanut mitään selitystä. Grant ja Jason näyttivät nauhan Stevelle, joka myös oli sitä mieltä, että tallenteessa on selkeä hahmo, joka muistutti ihmistä armeijalakki päässään.

TAPS päätti yrittää tutkia tallenteen jokaiselta kantilta, muttei löytänyt selitystä kameraan tallentuneesta hahmosta, sillä heijastus se ei ollut. Hotellin johto oli tyytyväinen TAPSin löydöksiin.

Seuraavaksi TAPS menee alueen kummittelevampaan taloon, jossa he tapaavat talonomistajan, meedio Carrollin. Carroll sanoo tuntevansa, hänen sanojaan lainaten ”näkymättömät ystävät” talossaan. Talo liittyy syöpähoitolaan siten, että talossa on asunut Tohtori Ellis, joka toimi lääkärinä Crescentissä syöpähoitolan aikoihin. Talossa on tapahtunut paljon omituisia asioita, mm. askelia ja ääniä, Carroll kertoo, että muutamia omistajia sitten meteli oli ollut niin häiritsevää, että rakennus oli jouduttu manaamaan. Talon yläkerran huoneessa on nähty nainen viktoriaanisessa asussa lukemassa kirjaa ulokeikkunalla.

Dustin ja Dave lähetetään tutkimaan lähimetsää, johon liittyy myös paljon tarinoita aaveista ja oudoista eläimistä. Jälleen valot sammutetaan ja on aika aloittaa tutkimus, myös meedio ja talonomistaja Carroll liittyy mukaan tutkimukseen käyttäen omia metodioitaan.

Dave ja Dustin tekevät tutkimustaan metsässä ja pian Dave näkeekin kameransa läpi kiiluvat silmät, valitettavasti se osoittautuu vain pelokkaaksi metsäpeuraksi, metsän asukkaat eivät näyttäytyneet TAPSille.

Samaan aikaan talossa Carroll esittää toivomuksensa tehdä Jasonille psyykkisen luennan. Jason suostuu ja Grant kuvaa lämpökameralla tapahtuman. Jotain outoa tapahtuu, mutta Grant ei voi puhua asiasta asiakkaan kuullen, Carroll tekee vaikutuksen Jasoniin meedionkyvyillään. Myöhemmin Grant kertoo Jasonille, että näki lämpökamerassa jotain ennennäkemätöntä silloin kuin Carroll luki Jasonia.

Grant onnistui tallentamaan lämpökameralleen jotain mitään ei oltu koskaan ennen nähty. Aina kun Carroll yritti lukea Jasonia, alkoivat värit Carrollin ympärillä välkkyä ja kameraan tallentui melkoinen psykedeelinen värishow. Tallenne näyttää siltä kuin Carroll olisi imenyt Jasonista energiaa. Oliko Carrell sitten oikea meedio? Grant kertoo tallenteen olevan vain yksi teoria. Nähtyään nauhan Carroll on tyytyväinen, hän sanoo tallenteen vahvistavan sen, mitä meediot tekevät, heidän auransa ja energiansa vaihtavat väriä, joten lämpökamera onkin loistava todiste siitä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Haamutiimi, viimeinen jakso

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • KP sanoo:

    Omasta mielestä nämä TAPS ryhmä on aika huono. Itse kyllä enemmin olisin vähintään 2-4 päivää aina yhdessä paikassa tutkimassa, eikös nämä kaverit käy päivän reissun aina jossain, olla korkeintaa 1 yö jne ja lähtee pois ? tällaisen kuvan sain kun 1 jakson katoin ja sen jälkeen en ole seurannutkaan koko sarjaa.

  • eveimmonen sanoo:

    Tutkimuspäivien määrä varmasti rajoittuu päivätyön myötä.

  • Infrequentia sanoo:

    Täysin samaa mieltä eveimmosen kanssa. Heillähän on päivätyö ja perhe, eivät he voi omistautua kokonaan kummittelujen tutkimiselle.

    Olivat taas jättäneet parhaan jakson viimeiseksi, se sotilaaan hahmo oli kyllä vakuuttava. 😮 Plus ne lämpötilanvaihtelut tämän meedion lähellä, erittäin mielenkiintoista. Laittavatkohan uutta tuotantokautta syksyllä? Tiedättekö saako mistään näitä tuotantokausien bokseja ostettua?

  • Gissa sanoo:

    Kyllähän ne useinkin on parikin yötä tutkimassa, sarjassa ei vaan pystytä kovin pitkiä ajanjaksoja näyttämään kun ohjelma-aika on rajallinen. Siksi tutkimukset näyttää välillä hätäisiltä ja kiireisiltä.

    Paras sarja kyllä, ja tosi jännä jakso 🙂 Itse olen katsonut koko sarjan jo neljännelle kaudelle netistä.

  • Tanja sanoo:

    Onko jatkosta tietoa? Jos ei niin voisi käydä kuumottamassa Jimiä sähköpostilla, että mitenkäs ne nyt noin hyvän sarjan menivät lopettamaan.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos Eve tästä hienosta artikkelista. Oikein kiinnostavaa luettavaa.

  • eveimmonen sanoo:

    Hei kaikille jotka kyselivät Haamutiimin jatkon esitysajankohdasta, olen lähettänyt Jimille kysymyksiä asiaa koskien, toivottavasti saamme pian vastauksen.

    Ja kiitokset Wespalle.

  • Arctica sanoo:

    hitsi mä aloin kattoon tota sarjaa vasta sillon kun viiminen jakso tuli.

  • gh0stb0y sanoo:

    Onko tulossa TAPSIN tilalle muita kummitus aiheisia ohjelmia???

  • Hensbe sanoo:

    Hyvä artikkeli.. 🙂
    Ja mielenkiintonen jakso ollu.. Enkä tietenkää muistanu sitä kattoo.. 🙁
    Mutta tässä jutussa kyl kerrotaan kaikki mitä siinä on tapahtunu.. 🙂
    Kiitos Emppu <3

    Tiiät kyl kuka tän kommentin on laittanu.. 😀

  • laturi sanoo:

    hmm.. tapsihan on pelkkää tositv:tä! kaikki tositv-sarjat lienee skriptattuja

  • jaaco96 sanoo:

    saisko jaksoo sivulle

  • Ode sanoo:

    apua

  • Ode sanoo:

    kaikki arvatkaa mitä?

  • Anpsa sanoo:

    KP (12:25:26) :

    Omasta mielestä nämä TAPS ryhmä on aika huono. Itse kyllä enemmin olisin vähintään 2-4 päivää aina yhdessä paikassa tutkimassa, eikös nämä kaverit käy päivän reissun aina jossain, olla korkeintaa 1 yö jne ja lähtee pois ? tällaisen kuvan sain kun 1 jakson katoin ja sen jälkeen en ole seurannutkaan koko sarjaa.

    —> Ne ei tutki vaan 1 päivää 😀 koska niillä on aina melkeen 25-30 tuntia videomateriaalia sun muuta elikkä ne tutkii monta yötä mutta se on vaa tiivistettynä 🙂

  • Aen sanoo:

    25-30 tuntia videomateriaalia yhdestä yöstä, eri kameroista.

  • bitefight sanoo:

    booring! tää on änitä feikki ohjelmia

  • tiedä häntä... sanoo:

    mun mielestä tää ohjelma on kiva 😛

  • Fake? sanoo:

    Mistä te edes muka tiedätte, että koko ohjelma on huijausta? Vain siksi, koska ette usko kummituksiin tai mihinkään paranormaaliin ja näinpä koko ohjelma on pötyä? Tai sitten teillä on vain kumma tunne siitä…

    Itse en alkaisi mitään väittämään, ennen kuin tiedän ohjelman teosta ja taustoista tarvittavat asiat.

    Mutta omasta mielestäni loistava sarja mutta harmi vain, että loppui,

  • Totuus sanoo:

    Wespa, onko tietoo alkaako uusia jaksoja tulemaan jimiltä? Tai tietääkö kukaan. Katon aina tän mut nyt jäi sit tauolle. Vastaileppa, Wespa

  • eveimmonen sanoo:

    Totuus//

    Uusia jaksoja ei näillänäkymin tule. Ohjelma on myynyt jimille 1 kauden, ja puolet 2 kaudesta, eli 2 kausi katkeaa kesken. Ja koska sarja ei ole jatkuvaluonteinen, on aika epätodennäköisetä että Haamutiimi jatkuu.

  • Nyamo sanoo:

    Joka lauantai piti kattoo toi tai viikonloppu meni pilalle, nyt on joka viikonloppu surkea =( Tietääkö kukaan myydäänkös näitä dvd:einä Suomessa? Oli jännä sarja, varsinki ku ne löysi todisteita (mm. sotilaan hahmo kaapin edessä)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto