ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kuollut nainen heräsi henkiin

Yhdysvalloissa on sattunut kummallinen tapaus, jossa 59-vuotias nainen on herännyt henkiin.

Val Thomas niminen nainen lähetettiin sydänkohtauksen takia sairaalaan, jossa hän oli kuolleena 17 tuntia, jolloin hännen aivotoimintansa oli täysin lakannut eikä pulssia ollut ollenkaan. Ihmeen kaupalla Val kuitenkin alkoi 17 tunnin rupeman jälkeen yhtäkkiä hengittämään ja puhumaan.

Myöhemmin Val Thomas lähetettiin Clevelandiin erikoislääkärille, joka totesi hänet täysin terveeksi.

Kyseessä on luultavasti ollut taas yksi kuolemanrajakokemus. Tällaisia tapauksia sattuu aina silloin tällöin ja mm. oma mummini on ollut kuolleena n. tunnin ajan ja palannut samalla tavalla ihmeen kaupalla takaisin elävien kirjoihin. Mummini kertoi myös lähellä kuolemaa käyneiden ihmisten tavoin kertomuksen, jonka mukaan hän oli noussut pimeää tunnelia ylös päin kohti valoa, jossa hän tapasi valon/Jumalan, joka sanoi ”aikasi ei ole vielä tullut”.

Tällaiset tapaukset ovat edelleenkin mysteerejä ja lääkärit eivät pysty selittämään miten on mahdollista palata takaisin elävien kirjoihin, kun pulssi ja aivotoiminta on lakannut kokonaan.

Lähde: iltalehti.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: Kuollut nainen heräsi henkiin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • korvapuikko sanoo:

    Nuo kuoleman rajakokemukset on jo selvitettykin että miksi tuommoisia nähdään meinaan se on mielikuvituksen tuotetta, lukekaa vaikka tieteen kuvalehden sivuilta

  • TheMagician sanoo:

    Eikö niistä ole Penn & Teller jaksokin? En muista mitä siinä niistä sanottiin, mutta oma mielipide on, että ne ovat unia, joita on nähty ennen kuin on henki lähtenyt.

  • korvapuikko sanoo:

    melkei sitä tarkotinki toisin sanoen

  • Tiia sanoo:

    Sama juttu mun äitillä, kun sillä on ollu kuolemanraja -kokemus. Sille Jumala oli sanonu myös että ”Sinun aikasi ei ole vielä tullut”.

  • gh0stb0y sanoo:

    Voodoo noidan tekosia! ^ ^ Onhan noita juttuja monia. Outoa on kumminkin että Val Thomas on naisen nimi. Jos Val on etunimi niin on se ymmärrettävämpää, mutta kumminskin outo naisen nimi…

  • TheMagician sanoo:

    No onhan noita Suomessakin. Muistaakseni ala-asteella naissijaisen etunimi oli Jaakko tai jotain vastaavaa.

  • TheMagician sanoo:

    Tuli tuossa muuten mieleen, että eikö keho ala mätänemään ja tuottamaan myrkyllisiä nesteitä mitälie heti kuoleman jälkeen? Joku voisi tarkentaa jos tietää paremmin.

  • Minä täällä sanoo:

    Ohhoh…! : O En voisi uskoa tota. Mutta se taitaa olla totta. O_o Ois kivaa, jos se ois ollu uutisissa. En kyl kato, joten en tiiä, onko se tullu uutisiin.

  • TheMagician sanoo:

    Kävin interneteistä lukemassa ja tosiaan parin ensimmäisen päivän aikana kuoleman jälkeen ihmiskeho alkaa tuottamaan erilaisia kaasuja, nesteitä ja muita tuotteita, jotka aiheuttaa VOC päästöjä ja mätänemistä. Eli jos on 17 tuntia kuolleena niin paljonkohan on ihmiskeho päässyt sinä aikana tuhoutumaan? Ei ulkoisesti yhtään, mutta sisäisesti varmasti jonkin verran.

  • Wespa sanoo:

    korvapuikko kirjoitti:
    Nuo kuoleman rajakokemukset on jo selvitettykin että miksi tuommoisia nähdään meinaan se on mielikuvituksen tuotetta, lukekaa vaikka tieteen kuvalehden sivuilta

    Noita ei voida edelleenkään selittää, sillä ei ole olemassa ainetta tai mitään mikä voisi tuottaa aivoissa juuri tietyn tapahtuman tai tuntemuksen ja silti 99% kaikista kuolemanrajakokemuksista on toistensa kaltaisia. Normaalistihan jos ihmisen aivoihin laitetaan vaikka sähköimpulssi, niin kokemus on ihan täysin randomi. Ei ole siis tapaa, jolla saataisiin juuri tietty kokemus aikaan ja näin ollen kuollessa pitäisi nähdä esim. tonttuja, ihmemiehiä, teletappeja ym. täysin randomisti… Ainut selitys on siis aito kokemus, joka tapahtuu aivojen ulkopuolella.

    Toiseksi ei ole vielä pystytty selittämään, että miten henkilö voi yhtäkkiä herätä henkiin, kun pulssi ja aivotoiminto on lakannut.

    PS. Val ei ole mitenkään erikoinen naisen nimi Amerikoissa ja Thomaskin on kohtuu yleinen sukunimi.

  • korvapuikko sanoo:
  • DonHessu sanoo:

    Ihan hieno juttu, mutta varmasti rahaa ja myy jotaki omaa tarinaa lehdistölle ”näin valon, ja kuulin ympärilläni kaunista Enyan laulua näkymättömästä radiosta ja näin Jumalan joka sanoi olet Pyhä, sinulle pitää antaa rahjaa fhpdfklömkfhkdmklö avi .mp3”

    -.- Anteeksi.

  • Wespa sanoo:

    Tuossa korvapuikon linkistä ei sinäänsä löytynyt vielä mitään selitystä…

    Oxfordissa Englannissa toimivan Radcliffen sairaalan neurologi John Marshall on sitä mieltä, että sveitsiläiskollegoiden havainnot eivät sinänsä kumoa jos eivät tuekaan nykyisiä käsityksiä kehostairtautumiskokemuksista.

    Hän pitää kuitenkin mahdollisena, että uusi tieto auttaa tutkijoita löytämään ilmiölle tieteellisen selityksen. Jos asia osattaisiin selittää, ihmiset uskaltaisivat kertoa avoimemmin ehkä hieman traumaattisistakin kokemuksistaan pelkäämättä leimautumista.

    Se, että ruumiistairtautuminen voidaan jollain kokeella toistaa ei tee siitä sen epäaidompaa, vaan päinvastoin. Tuo henkiin herääminen jää kuitenkin edelleenkin täydeksi mysteeriksi eli se, että miten aivotiminta ja pulssi voi palata usean tunnin pysähtymisen jälkeen ilman avustusta.

    Muutenkin on mielenkiintoista, että mm. syntymästään sokeana ollut ihminen on nähnyt ruumiistairtautumiskokemuksensa aikana.

  • Haukka sanoo:

    ”Muutenkin on mielenkiintoista, että mm. syntymästään sokeana ollut ihminen on nähnyt ruumiistairtautumiskokemuksensa aikana.”

    Kyllä sokeat (niin syntymäsokeat kuin myöhemmin sokeutuneetkin) näkevät mm. unia kuten kaikki muutkin. Eivät silmät ole ainoa elin joka osallistuu näköaistimuksen tuottamiseen, vaan valtaosa näköaistimuksesta syntyy aivojen näköalueella. Siellä muokataan silmästä saapuvaa kuvaa aika paljon, kuvan koveruus on korjattava, käännettävä kuva oikein päin, sokea piste poistettava, häivytettävä verkkokalvolla olevien verisuonien varjot jne. ja varmaan tärkeimpänä, syötetään se lopullinen kuva tietoisuuteen jossa se nähdään.

    Eli jos ihminen on syntymäsokea ja vika on silmässä, ei se estä näkemästä, jos aivojen näköalueet ovat kunnossa. Tähän perustuvat nämä uudet näköproteesitkin, jotka syöttävät impulssia kamerasta suoraan aivoihin, jossa se tulkitaan kuvana.

    Mitä muuten jos kaikilla ihmisillä, ja miksei muillakin eliöillä, kuollessa tulee tämä ”sinun aikasi ei ole koittanut”/valoisa tunneli kokemus mutta kuolleethan eivät palaa kertomaan siitä? Ja tällä tarkoitan lopullisesti kuolleita.

  • kani sanoo:

    vau mikä juttu!!

  • gh0stb0y sanoo:

    Näitä juttuja ei ole siksi uutisissa kun ne on niin yleisiä. Jos näitä tulisi uutisissa, ainakin joka kuukausi tulisi yksi tai kaksi tähän liityvää.

  • jeppe sanoo:

    joo-o, mut eikös ihminen ole aivo kuollut kun aivot eivät saa happea 3-5min vai olikos se 20min jälkeen jos aivot eivät saa happea niin on ”aivokuollut” ja tossa ollaan oltu 17tuntia ”kuolleena” ja heränny henkiin ja TÄYSIN terve? pistää hiukan epäilyttämään….Mut hienoahan se on jos on totta ja hengissä ois muuten kuollut aikas aikaisin…..vielä on elämää edessä.

  • anonym sanoo:

    No tuossahan juuri sanotaan, ettei tuota ERIKOISTA TAPAHTUMAA voitu selittää mitenkään.

  • Kerttu sanoo:

    Uusi Aika se vaan tekee tuloaan!

  • Totuus sanoo:

    ”mielikuvituksen tuotetta” ?
    Eipä pelkällä mielikuvituksella sydän pysähdy. Ihan totta voi olla. Ei tohon muuta selitystä oiken olekkaan.

  • Bam sanoo:

    Niin aika outoa, etteivät aivot ole muka tuosta mitenkään kärsineet.
    Toisaalta voisin uskoakin näihin ja jos ovat tosia, niin sehän voisi olla merkki siitä, että ihmisillä on erikseen sielu ja ruumis.

    En kyllä ihan täysin voi noihin uskoa, toisaaltahan voisi olla mahdollista, että aivot jotenkin tuottaisivat illuusion kuolemasta, toisaalta taas mitä järkeä niiden on sellaista tuottaa, koska eihän ne siitä sen kuoleman jälkee mitään hyödy. Ja sitä vastaan on myös sekin seikka, että osahan näistä on voinut seurata tapahtumia ruumiinsa ulkopuolelta ja jälkeenpäin kertomaan mitä siellä on sanottu tai tapahtunut. Jos aivoissa ei ole toimintaa niin eiväthän ne voi ottaa vastaan viestejä kehon ulkopuolelta.

    Aina on kuitenkin huijauksen mahdollisuus?

  • korvapuikko sanoo:

    Iltalehden sivuilla ei puhuttu mitään että sillä olisi ollut kuolemanraja kokemus. Että taisi Wespa vähän johdattaa harhaan…

  • Eric sanoo:

    Ilmiöille voisi olla selitys siinä, että kuoleman yhteydessä aivot vapauttaa hurjia määriä erilaisia kemikaaleja, ehkä myös vahvinta psykedeeliä nimeltä DMT. Ei siis kovinkaan ihme, että siinä tilanteessa tulee nähtyä että tunnettua vaikka mitä kummallista. Siinähän on kunnon trippi hyperavaruuteen.

  • Wespa sanoo:

    korvapuikko, en tuossa väitä, että kyseessä olisikaan kuolemanrajakokemus. Kerron vain, että tuollaisissa tapauksissa ne on yleisiä…

    Kyseessä on luultavasti ollut taas yksi kuolemanrajakokemus

  • Larty sanoo:

    Eli koska me emme tiedä mistä tällaiset ihmetapaukset johtuvat, täten niillä on oltava yliluonnollinen, todellisuuden ulkopuolinen syy? Aika säälittävää touhua koko ”rajatiede.”

  • Larty sanoo:

    ”Ainut selitys on siis aito kokemus, joka tapahtuu aivojen ulkopuolella.”

    Roskaa. Älytöntä roskaa. Menettäisit kuule työsi jos olisit tiedemies ja väittäisit tuollaista tieteellisen tutkimusmetodin vastaista huuhaata.

    ”Toiseksi ei ole vielä pystytty selittämään, että miten henkilö voi yhtäkkiä herätä henkiin, kun pulssi ja aivotoiminto on lakannut.”

    Entä sitten? Seuraako tästä loogisesti jokin päätelmä, vai mitä ihmettä tämä on olevinaan?

  • Loather sanoo:

    Mä ainakin uskon että tuo on kuolemanrajakokemus, miksipä ei olisi. voi että te skeptikot ootte rasittavia ääliöitä…

  • Wespa sanoo:

    Okei muotoilin asian vähän väärin. Kyseessä ei tietenkään ole ainut selitys, mutta vielä ei ole pystytty todistamaan aitoa aivojen ulkopuolella tapahtuvaa kokemusta vastaan. Kun aivot ovat aivokuolleet ei niissä liiku minkäänlaista tietoa, eikä impulsseja tms. Tästä voi siis tehdä vain yhden järkevän päätelmän, joka on se että se tapahtuu jonkun muun saatteleman (sielun kokeamana).

    Ruumiistairtautumista ollaan tutkittu jo 60-70 luvulla, jolloinka saatiin positiivisia todisteita asian aitoudesta. USA:n valtion testeissä mm. henkilö tunnisti toisessa huoneessa olevia merkkejä ja esineitä, kun meni sinne ruumiistaan irtautuneena. Tästä huolimatta testit lakkautettiin ja niistä pidettiin suu kiinni. Kannattaa hakea kyseisen testihenkilönä olleen henkilön esitelmä aiheesta http://www.livevideo.com/ -sivustolta. Käytä vaikka hakusanaa ”out of body”, niin löydät kyseisen dokumentin, jossa henkilö kertoo näistä kokeista ja positiivista tuloksista.

    Yhdessä dokumentissa mm. testattiin ryhmää, jossa oli kokeneita ruumiistairtautujia, joidenka sitten piti piirtää mitä näkivät, kun jäljittivät tiettyä henkilöä. Kohdehenkilö ajoi moottoripyörällä ja moni koehenkilöistä huomasi, että kohde liikkui ja pystyi piirtämään mm. ympärillä olevia nähtävyyksiä ja yksi piirsi jopa t-paidassa olleen kuvion…

  • GiH sanoo:

    ”Tästä huolimatta testit lakkautettiin ja niistä pidettiin suu kiinni. Kannattaa hakea kyseisen testihenkilönä olleen henkilön esitelmä aiheesta http://www.livevideo.com/ -sivustolta. Käytä vaikka hakusanaa “out of body”, niin löydät kyseisen dokumentin, jossa henkilö kertoo näistä kokeista ja positiivista tuloksista.”

    Aika varmalla pohjalla koko tutkimus, kun vain koehenkilön sana on vastassa. Yhtä hyvin kadulta voi hakea pummin ja laittaa hänet kertomaan ruumiistairtautumisestaan juotuaan litran pirtua…

    Toinen dokumentti voi olla feikki, kun ei olla todistettu tieteellisesti.

  • maukka sanoo:

    Kyllä se on pojjaat niin että jos on 17 tuntia ruumishuoneen kylmiössä ja herää henkiin niin on se ihme! Turha siinä on mussuttaa ja epäillä mitään!

  • SavedSinner sanoo:

    Kyllä se maukka näin asia on. 17tunnin ikäistä jääkaappiviileetä ihmisenfilettä ei saa nousemaan itsestään ylös. Ihme mikä ihme. Miksette ihmiset voi uskoa kun teillä on todisteita?

  • j0int sanoo:

    en tajuu miten ihmiset luottaa nii vitusti tieteeseen, ihmisten keksimää joka sana niikuin kaikki muukin?

  • Demorior sanoo:

    Sen vain tahtoisin tässä sanoa että 17 tuntia ilman happea niin aivot siinä kuolee. Luulen että se on ollut vaan jossain koomassa tai halvaantunut? Tai sitten se johtuu vaan siitä että olen ihminen eikä aivoni kykene käsittämään sitä että tuollaista voisi tapahtua.

  • OmaKokemus sanoo:

    Itselläni on ”nousin pimeää tunnelia ylös päin kohti valoa”-kokemus, ja se liittyi siihen hetkeen, kun jouduin hengityskoneisiin. Mutta samaan aikaan muistan tiettyjä asioita edelleen tilanteesta, mutta en nähnyt ihmisiä ympärillä (hoitsuja , jotka laittoi mut hengityskoneeseen) Tuntomuisti on, että ranteistani pidettiin kiinni samaan aikaan, kun nousin sitä ns. pimeää putkea ylös ja kohotessani ylöspäin näin kirkkaan valon putken yläpäässä ja samaan aikaan muistan, kun olin siellä putkessa, niin potkin aivan kamalasti. Mikähän kokemus tämä olisi?

  • Piekäinen sanoo:

    mä en usko tätä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto