ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Avaruusolennot näyttäytyvät

Monet ovat puhuneet, että jos avaruusolentoja on olemassa ja he tietävät meidän olemassaolostamme, niin miksi he eivät ole näyttäytyneet maailmanlaajuisesti. Tähän on mahdotonta vastata, mutta Blossom Goodchild on saanut viestin, että tällainen ilmestyminen tapahtuu 14.10.2008 tienoilla. Hän sai tiedon ilmeisesti automaattikirjoituksen välityksellä.

Tiedän, että tästä alkaa suuri spekulointi, että käykö niin vai ei, mutta emme voi muuta kuin odottaa tätä tapahtuvaksi.

Suuri alus ilmestyy siis 14.10.2008 ja on paikallaan kolme vuorokautta todistaakseen ihmisille muiden älyllisten rotujen olemassaolon.

Valon tuojat (The Federation of Light) kertovat, että he tulevat rakkaudessa auttamaan meitä ja maapalloamme siirtymääm uudelle tasolle. He ovat pyytäneet levittämään tätä viestiä mahdollisimman monelle ihmiselle auttaakseen meitä valmistautumaan tähän historialliseen kohtaamiseen.

VIESTI VALON TUOJILTA:

JOHTAJILLE, VALTIOILLE, HALLITUKSILLE, POLIITIKOILLE JA KAIKILLE MAAPALLON KANSALAISILLE

Lokakuun 14. 2008 suurikokoinen alus ilmestyy taivaallenne etelään ja se tulee peittämään montaa valtiotanne. (tässä voidaan myös puhua viestin vastaanottajalle suoraan, eli mahdollisesti Australian eteläosaan ja peittää montaa osavaltiota)

Annamme teille nimen Alabama. (valtion vai aluksen nimi?)

On päätetty, että me tulemme olemaan ilmatilassanne vähintään kolme vuorokautta.

Tänä kyseisenä aikana tulee olemaan paljon sekaannusta. Suurimmat toimivaltanne tulevat tunkeutumaan meidän suojakenttäämme, joka ympäröi alustamme. Tämä turvakenttä on meille tärkeä ja se tulee olemaan ”farssi” niille jotka yrittävät kieltää, että tulemme hyvissä aikein.

Tiedä tämä:

  • Emme tule valloittamaan maapalloanne
  • Tulemme auttamaan
  • Emme tule tuhoamaan
  • Tulemme antamaan teille toivoa

Olemme olentoja toisilta planeetoilta ja olemme valmistautuneet tähän tapahtumaan ikuisuuksia.

Pyydämme jokaista ihmistä, jotka lukevat nämä sanat hyväksymään sydämessään totuus, joka on sisällä. Siten tiedät, että tämä tulee tapahtumaan.

Tulee olemaan monia jotka kieltävät. Tulee olemaan monia jotka väheksyvät ja unohtavat.
Tulee olemaan monia jotka tietävät, että tämä on totuus.
Kumpi tahansa oletkaan, tulkoon tämä ymmärretyksi. Se tulee tapahtumaan.

Annamme teille mahdollisuuden kuvata tätä kyseistä alustamme, mutta emme tule tekemään henkilökohtaista kontaktia. Tällä näytöksellä tulemme vain esittelemään alustamme teille.

Kerromme teille, että se todella on tarpeeksi iso pala purtavaksi.

Kaikenlaisia keinoja tullaan yrittämään, jotta suojauksemme saataisiin läpäistyä, mutta ne eivät tule onnistumaan.

Meidän pitää ensin todistaa, että tulemme rakkaudella, sekä hyvällä tahdolla ja siksi emme voi heti tehdä henkilökohtaista käyntiä.

Tiedä tämä:

  • Tämä on alku, ei loppu.

Valtionne ja medianne yrittävät peittää meidän olemassaolomme. Se tulee epäonnistumaan. Mediallanne ei ole muuta vaihtoehtoa kuin esittää totuus. Kaikki tulevat näkemään sen.

Maapallon ystävämme. Älköön olko peloissanne. Luota siihen, että me tulemme tuomaan laskukierteen niille, jotka eivät aja maapallon hyvinvoinnin etuja.

Jos emme puutu asioihin nyt, niin kuin olemme suunnitelleet ikuisuuksia, pelkäämme, että silloin on jo liian myöhäistä.

Toivomme, että hyväksytte meidät rakkaudella.
Se on syy miksi tulemme.

Sanomiset, että maailmanne on ollut tietoinen tästä median, television ja elokuvien kautta jne. eivät ole pelkkää huuhaata. Olemme kylväneet pieniä tiedonjyväsiä totuudesta planeetallenne valmistaaksemme teitä näitä päiviä varten.

Todellakin, tulemme rauhassa.
Täyttäkää sielunne luottamuksella tähän.

Olemme siskoja ja veljiänne toisilta planeetoilta. Teknologiamme on paljon kehittyneempi, kuin niillä, jotka hallitsevat ja ovat johtavissa asemissa ja he tietävät tämän. Täten he tietävät, että ei ole mitään järkeä ”esittää” että he tarvitsevat aseita tuhotakseensa meidät.

Tänä kyseisenä päivänä ilmestymme ja pyydämme teitä kuuntelemaan sydämiänne, eikä heidän sanojaan jotka ovat suuressa valtansa menettämisen pelossa.

Liian kauan maailmanne on ollu pilven alla, josta suurin osa on ollut tiedostamaton. Jos olet halunnut tietää totuuden, joka on piilotettu sinulta, sinun on pitänyt olla peloissasi ja suuressa epäuskossa. Nyt on aika sielujen tulla hyäksytyksi sellaisina kuin ne ovat. Sinetti tullaan irroittamaan/rikkomaan.

Ole iloissasi.
On aika sille.
Tiedät tämän sydämessäsi, niin kuin tiedät oikean syyn vierailullemme.
Tuodaksemme sinulle ymmärryksen rakkaudesta. Tiedä tämä.

Ole valpas. Pidä katseesi taivaissa.

Pidä rakkaus sydämessäsi.

Me valon tuojat kirjaudumme ulos ja annamme sinulle voimaa ja toivoa samalla kun alamme valmistelemaan muutosta uuteen aikaan.

Jokainen teistä on valittu olemaan täällä tätä hyvää muutosta varten.
Valitse nyt hyväksytkö sen rakkaudella, vai hylkäätkö sen pelolla.

Täyttäköön suurin sielusi aspekti sinut valolla kun liikut rohkeasti eteenpäin.

Viesti loppuu.

http://www.youtube.com/watch?v=Pn87x_-H9pM

Lähde: lightworkers.org

EDIT:

Toinenkin henkilö on saanut kanavoinnin/automaattikirjoituksen avulla tietoonsa saman päivämäärän ja alla olevassa videossa siitä lisää. Viesti on lähes sama, mutta tässä kerrotaan tarkemmin vielä kyseisestä tapahtumasta ja syistä.

Osa 1

Osa 2

Tuossa videossa kerrotaan myös, että päivä ei välttämättä ole 14.10.2008, mutta kuitenkin lokakuun puolen välin paikkeilla. Päivämäärää voidaan siis muuttaa, jotta voitaisiin estää vastatoimet aluksen ilmestymiselle.

EDIT:

Kolmaskin henkilö (Adam DeGray) on kanavoinut tämän viestin ja taas tulee ilmi lisää yksityiskohtia. Lue lisää tästä.

Lisää tietoa myös kontaktiin liittyvistä tiedoista tällä 14.10.2008 omistetulla sivulla.

Tässä vielä ufodigestin juttu Blossomista ja kappas vaan tässäkin mainitaan uusi lähde, joka on saanut saman tiedon!

Merkitkää siis kalenteriinne lokakuun 14:sta päivä ja muistakaa jakaa viestiä eteenpäin.

Voitte jakaa tätä linkkiä, lisätä sen allekirjoitukseen foorumeilla jne:
http://paranormaaliblogi.net/2008/09/16/avaruusolennot-nayttaytyvat-14102008/

Suomennoksen/tekstin kopionti on sallittua, kunhan siinä mainitaan lähteeksi http://paranormaaliblogi.net tai tämän artikkelin osoite, joka on annettu yllä.

Tästä klikkaamalla näet kaikki Paranormaali Blogin aiheet, jotka liittyvät kyseiseen tapahtumaan.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

605 kommenttia aiheeseen: Avaruusolennot näyttäytyvät

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Kysykää itseltänne seuraavia kysymyksiä.

    Haluatteko tämän tapahtuvan? Oletteko valmiina muutokseen? Jos tällainen kohtaaminen tapahtuu, niin oletteko valmiina kehittymään henkisesti, vai pelkäättekö muutosta?

    On tärkeää, että teette itse päätöksen sydämessänne, ettekä anna muitten vaikuttaa valintaanne.

    Jos haluatte tämän tapahtuvan, niin ainakin toivokaa ja antakaa sen tapahtua, vaikka ette siihen uskoisikaan.

  • Totuus sanoo:

    Näkyykö suomessa mitään ilmestystä? Ric Halstead menettää kyl maineensa ja saa kritiikkiä tai jotain tapahtuu varmaan tolle jätkälle jos ne ei sitte tulekkaan. Aika suurii sanoja mennä sanoo vaan että ne tulee tiettynä päivänä. Toivottavasti kummiskin nään jotain

    Ja muutes ”Valtionne ja medianne yrittävät peittää meidän olemassaolomme. Se tulee epäonnistumaan. Mediallanne ei ole muuta vaihtoehtoa kuin esittää totuus. Kaikki tulevat näkemään sen.”
    ——
    Meikän nimi on tuolla 😀

  • Totuus sanoo:

    Vielä sitte. Ettei nyt vaan olis joku julkisuustempaus. Että haluaa tulla vaan julkisuuteen vai onko kenties toi Ric Halstead minkäänlaisessa julkisuudessa?

  • Elli sanoo:

    Haluais niin uskoa, mutta suhtaudun skeptisesti muistaen aiemmat toteutumattomat ennustukset. En tiedä kuka tää kyseinen Halstead-heppu on.. Niinku jo todettiinkin: pakko odottaa tota päivää(itse odotan innolla) 😀 Olettaen JOS näin kävis, niin antaa tulla vaan! Jauhot vihdoin suuhun skeptikoillekin;)

  • Wespa sanoo:

    En usko, että on mikään julkisuustempaus. Hän vain jakaa informaatiota netin avulla. Tietääkseni minkäänlaisia haastatteluja tms. hän ei ole antanut eikä hyödy mitenkään rahallisesti.

    PS. Korjasin asiavirheen. Viestin kanavoijana toimi siis Blossom Goodchild, eikä Ric Halstead.

  • Kristhor sanoo:

    onhan noita ennenkin ollu, ja ovat paljastuneet huijareiksi tai/ja hulluiksi. Jehovan todistajatkin ovat ennustaneet maailmanloppun ties kuinka monta kertaa, eikä kertaakaan oo menny nappiin 😀 miks tää olis oikeessa?

  • Kristhor sanoo:

    sitä paitsi telepatia on aika arveluttava viestinnän muoto, joskus vaikuttaa siltä, et mun serkku lukis mun ajatuksia, koska just sillä hetkellä kun se ajattelee mua nii multa tulee viesti tai puhelu.

  • WM_ sanoo:

    Aivan mahtavaa! Olisin todella kiitollinen jos tämä tapahtuisi!! En malta odottaa! 🙂

  • s3nsi sanoo:

    Toivokaa, että he todella näyttäytyvät 14. lokakuuta. Siinä ei menetä mitään. Jos he eivät tule, voin sanoa että ihmiskunnalle on vaikeat ajat tiedossa, lukuunottamatta niitä v**tupäitä jotka suunnittelevat meidän lahtaamista. Heidät tunnetaan nimeltä Illuminati.

    Perjantaina klo 00:00 Suomen aikaa on radiohaastattelussa Blossom Goodchild.

    Tässä suora linkki tuohon nettiradioon.

    http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

  • JFK sanoo:

    Juuh eikun vain tervetuloa. Johan tässä on odoteltu.

    Tuossa viestissä pisti pahasti silmään tämä kohta :
    Tiedä tämä:

    * Emme tule valloittamaan maapalloanne
    * Tulemme auttamaan
    * Emme tule tuhoamaan
    * Tulemme antamaan teille toivoa

    Jotenkin tuli mieleen hyökkääjän propaganda.

    Noh kk päästä sen näkköö mitä sieltä tulloo vai tullooko mittään.

  • Spiff sanoo:

    Olen tietty hieman skeptinen lähteen aitoudesta, mutta toivon että tämä on totta. Hävisisi ainakin viimeisetkin epäilykset kaikilta ja turhat peittelyyritykset vois loppua. Tämä pallo on niin paskassa jamassa että melkeen mikä tahansa muutos on parempaa. HUOM! ”melkeen”.
    Siis ehdottomasti en pelkää mitään tällaista, haluan muutosta, mutta suhtaudun kuitenkin varauksella täysin vieraan elämänmuodon katteettomaan lupaukseen – luonnollisesti.

    Eikös äiti muistaakseni sano ettei saa mennä tuntemattomien kyytiin.

  • Stuge sanoo:

    Niin aina…..Mulla on hammaslääkäri samana päivänä, toivottavasti tulee ennen kello 11.15. Kyllähän näitä ennustuksia on ollut ajanlaskusta lähtien, nyt se on vaan helpompaa esittää kaikkien kuultavaksi netin avulla. ”Hän sai tiedon Amerikan intiaanien hengeltä “White” ilmeisesti telepatian välityksellä”, uskooko joku oikeasti vielä 2000-luvulla tälläseen uskomattomaan shaibaan. Ei muuta kun katse kohti taivasta ja odottamaan maailman ihmettä, mutta älkää sit olko sit kauheen pettyneitä kun se 14. päivä lokakuuta tulee olemaan samanlainen päivä kun edellisetkin…Eli ihan normi päivä ilman avaruuden lähettiläitä.

  • Vic Rattlehead sanoo:

    Ihan mielenkiintoista. Saa kyllä isot naurut jos tuolloin ei mitään tapahdu(kuten ehkä ihan inasen luulenkin), mutta eihän sitä koskaan tiie.

    Innolla odotan vaikka epäileväinen olenkin 😀

  • Hot the Pot sanoo:

    Jees, vihdoinkin alkaa tapahtumaan 🙂

  • Vic Rattlehead sanoo:

    Se on muuten päivä ennen mun synttäreitä. Olisi suhteellisen kiva synttärilahja. 🙂

  • Kristhor sanoo:

    propagandaa? luulis ufojen keksivän jotain pirullisempaa. jos ne tulee, niin ne tulee rauhassa

  • Spiff sanoo:

    Kuin myös. Pitää pyytää lautassilmät mukaan synttäreille. Ja lahjaks oma alus kiitos.

  • Kristhor sanoo:

    pelastaako ufot ihmiset nälänhädältä ja ilmastonmuutokselta? 😛

  • Tarjuccia sanoo:

    kiva, olen just silloin rapakon tuolla puolen. en varmaan pääse sieltä enää sen jälkeen pois 😛

  • Antti sanoo:

    Joo… Ehkeivät nyt kuitenkaan tule ristimään maapalloa ”Alabamaksi” 😀

  • Masteri sanoo:

    Olis kyllä aivan mahtavaa jos ne tulisi. Toivottavasti tulevat sitten kanssa rauhassa, eikä sotimaan. Niinkuin tuossa joku jo sanoikin, melko propagandalta tuo kuullostaa, mutta en tiedä… Ehkä se ei olekkaan.

  • calico jack sanoo:

    Pidän tiukan skeptisen linjan kyseiseen päivämäärään asti. Saattaapa tosin olla, että skeptisyys moisia juttuja kohtaan jatkuu 14.10.2008 jälkeen.

    Eikö historia ole teitä kansalaiset opettanut, että näitä per*****n näyttäytymis ennustuksia on ollut lukemattomia määriä aikaisemminkin. Taidankin tästä lähtien laittaa moiset ”merkittävät” päivämäärät kalenteriin ja käydä esimerkiksi nauttimassa tuopin jotain hyvää belgialaista ölppää idiotismin kunniaksi. Eli odottelen innolla päivämääriä 14.10.2008 ja 21.12.2008 – bottoms up boys *burb* XD

  • mars sanoo:

    onkohan tolla tarkotettu sitä että sen on pitäny kirjottaa tuo viesti että kaikki voi lukea sen vai joku tehny pienen kömmähdyks jos on keksitty juttu :O ? hmm aika ristiriitasta.

    Hän sai tiedon Amerikan intiaanien hengeltä “White” ilmeisesti telepatian välityksellä

    Pyydämme jokaista ihmistä, jotka lukevat nämä sanat hyväksymään sydämmessään totuus, joka on sisällä. Siten tiedät, että tämä tulee tapahtumaan.

  • Masteri sanoo:

    Jos tuo tapahtuu, ni tietenkää ne ei Suomeen tule :D. Pitäs vissii matkustaa johonki keskieuroopan maahan.

  • Tipunen sanoo:

    Calico jack: ”Eli odottelen innolla päivämääriä 14.10.2008 ja 21.12.2008 – bottoms up boys *burb* XD”

    21.12.2008? mitä sillon tapahtuu?

  • Haukka sanoo:

    Minun mielestäni ei tule tapahtumaan mitään. Tuhannet kerrat on jo yritetty samaa. Nämä ovat enemmänkin uskonnollisia (ts. jollain napsahti päässä) kokemuksia, vrt. esim. seuraavia:

    1.) Valo-olennot tulevat ja pelastavat – *INSERT PROPHET HERE* tulee ja tuo valon mukanaan ja pelastaa ihmiskunnan.

    2.) Kun mitään ei tapahdu syytetään hallitusta – syytetään paholaista, demoneita ym.

    Ihmisillä on outo ja oikeastaan melko typerä tapa liittää automaattisesti valo kaikkeen hyvään, samoin oletetaan oudosti että ”korkeammat energiatasot/ulottuvuudet” (mitä ne sitten lienevätkin) ovat automaattisesti parempia kuin nykytilanne ja alemmat huonompia.

    Mitä jos tulisi ihan aito viesti joltain olennoilta jotka kertoisivat tuovan meille pimeyden ja vapauttavan meidät alemmille energiatasoille ja se olisi meille hyväksi? Ei taida enää kuulostaa niin houkuttelevalta vaikka viesti on täysin sama.

    No saapa ainakin taas nauraa kun mitään ei tapahdu ja ”profetian” välittäjät keksivät ties mitä hallitus-teki-sen selityksiä. Voin toki olla väärässäkin mutta menneet tapahtumat puhuvat puolestaan.

  • Haukka sanoo:

    ”Ihmisillä on outo ja oikeastaan melko typerä tapa liittää automaattisesti valo kaikkeen hyvään, samoin oletetaan oudosti että “korkeammat energiatasot/ulottuvuudet” (mitä ne sitten lienevätkin) ovat automaattisesti parempia kuin nykytilanne ja alemmat huonompia.”

    Lisään vielä tähän aiemmin itse sanomaani, että tässä on selvä taivas/paratiisi ja helvetti/kadotus-asetelma.

  • Wespa sanoo:

    Valo-olento on vain kuvaus hyvästä olennosta, eikä välttämättä tarkoita sitä kirjaimellisesti.

    Valo on kuitenkin suurempi voima kun pimeys ihan fysikaalisestikkin. Valossa on lämpöä ja energiaa (mitä kirkkaampi valo sitä enemmän energiaa se säteilee jne.), kun taas pimeydessä on vähemmän lämpöä ja vähemmän energiaa. Millä on fysiikan mukaan kovin nopeus? Vastaus: Valolla.

    Kyseessä ei ole mikään ihmepelastaminen, vaan lähinnä maan ulkopuolisen älyn olemassaolon todistaminen ja tätä kautta homma lähtee soljumaan.

    Mielestäni tämä ei liittynyt mitenkään taivas vs. h*lvetti asetelmaan ja tähän on turha vetää mitään uskontoja.

    PS. Ne tulevat, jos suurin osa ihmiskunnasta haluaa niiden tulevan. Tässä lisää tietoa http://www.youtube.com/watch?v=lnEi7BgO5uE

  • jandera sanoo:

    Hmm… No, saa nyt nähdä. Kuitenkin tässä voi ajatella asiaa vielä skeptisesti hymähdellen, mutta jos sieltä tosiaan jokin alus tupsahtaa esiin niin whoah. 8’D

    Btw, typo: sydän > sydämestä, ei sydämmestä. ”Kahta ämmää ei mahdu yhteen sydämeen”. 😉

  • Wespa sanoo:

    Typo korjattu. 🙂

  • calico jack sanoo:

    ”21.12.2008? mitä sillon tapahtuu?” Oikea päivähän siis oli 21.12.2012 ..ooops 😀

  • Tipunen sanoo:

    No mutta, mä ainakin kannan koko päivän kameraa mukana 😀

    Silmät valppaina 🙂

  • Mörkö sanoo:

    Mistä nimi Alabama?
    Ettei vaan olis taas jenkkihihhuleiden keksimä juttu?

  • Jugger sanoo:

    Ei tämä kyllä omasta mielestäni tunnu mitenkään uskottavalta. Ellei sitten ole joku hullu temppu jonka avulla saadaan New World Order.

    Mutta en kyllä usko että mitään tapahtuu.

  • Wespa sanoo:

    Alabama on ainakin yksi osavaltio Amerikoissa, mutta en tiedä liittyykö tämä tähän juttuun osavaltiona, vai tarkoittaako se jotain muuta.

  • Huttu sanoo:

    Mielenkiintoista mutta mitään ei tule tapahtumaan. on se niin monet kerrat kuultu ja nähty

    korkeintaan cgi-velhot vetäsee netin täytteen itsetehtyjä muukalaisten saapumisklippejä yms. scheisenderiä

    tosin jos ilmestyy muukalaisia, niin, öh .. syön bokserini 😀

    ihmetyttää kyllä se että se joku toinenkin sälli saanut lähes vastaavan ”viestin”. Voi olla että siinä tulee käymään niin että tuon ksyeisen päivän jälkeen ei hetkeen kuulla mitään sitten pims ! ilmestyy uusi viesti jossa sanotaan että olemme liian vihamielisiä heidän ilmestymiselle ja syytetään maailmaa.

    Sitten jossain siellä amerikassa pieni joukko jotain no lifereita hihittää autotallissa siitä että miten he sai koko maailman ufo-intoilijat kastelemaan housunsa jännityksestä

  • Ninyo sanoo:

    Olisi kyllä todella hienoa jos tämä tulisi tapahtumaan. En tiedä pystyykö tuohon uskomaan, mutta sisimmissään sitä haluaisi. Katsotaan mitä käy sitten 14.10.

  • Assassin sanoo:

    Yksi mikä ainakin tekee tästä enemmän uskottavan kuin muista ennustuksista on sen ajankohta, joka on uutiseen nähden melko pian.

    Ja eniten informaatiotakin on tullut tästä päivästä, ainakin Wespan kirjoituksen perusteella.

    No ainakin tämä on ennen 21.12, eli olisiko näillä tapahtumilla mahdollisesti jotain yhteyttä?

    Jaa-a, katsotaan mitä tapahtuu. En ole uskovien enkä skeptikkojen puolella tässä tapauksessa vaan siinä rajoilla.

  • Totuus sanoo:

    Haluan kyllä nähdä tämän päivän. Mutta en toivo mitään uutta teknologiaa maapalloon. Vaan toivon että he käyvät täällä vain kerran. Eikä siten että alieneita kävelee katuja pitkin ja lentelee ties millä laitteilla

  • Sorvu sanoo:

    Joo joo….. ”tulemme rauhassa” Tätä toivon että tuo lausahdus pitää paikkaansa! Haluan nähdä tuon päivän… 3vuorokautta! Mitenköhän sitten aikovat auttaa?? Viemällä meidät pois maapallolta ja viemällä meidät johonkin maailmanloppua pakoon??

  • Sorvu sanoo:

    Eikä siten että alieneita kävelee katuja pitkin ja lentelee ties millä laitteilla

    Tämähän olisi hienoa! Alieneita kävelisi ja lentelisi kaikilla jutskilla…

  • Jonizz sanoo:

    Woah todella hieno uutinen saa sitten nähdä tapahtuuko oikeasti näin 🙂

  • napalmi sanoo:

    Voisinpa melkein taata ettei tämä tule tapahtumaan, mutta toisaalta, eihän sitä aina tiedä. Sen kuitenkin sanon, että näiden galaktisten liittojen sääntöihin kuuluu, että he eivät saa millään tavalla sekaantua esim. Maapallon ihmisten kehitykseen, kunnes olemme kehittyneet henkisesti niin, että hyväksymme muun elämän Maapallon ulkopuolella. Tämmöinen ilmestyminen meidän Maapallon ihmisten näin varhaisessa evoluution vaiheessa aiheuttaisi vain monta kuolemaa.

  • Krisu sanoo:

    Tuota päivää odotellessa sit.. Ois kyl siistiä jos toi pitäisi paikkaansa.. Tervetuloo vaan ;D

  • Krisu sanoo:

    Ja Wespa, upeat sivut sinulla 🙂 Hatun noston arvoiset 🙂

  • rezaR sanoo:

    Aika jännä juttu… Tuohon että allut tuhoais meidät uskon, että heidän teknologialla se olisi helppoa, niin miksi tämä pitäisi tehdä niin vaikeasti. Voi olla tietty mahdollista, että tämä alus ei olisi varustettu aseilla. Eka epäilys on, että miksi tämä ei olis totta on miten alienit on päässy tänne? Heidän olisi pitänyt keksiä valoa nopeampi alus, joka on ihmistutkimusten mukaan mahdotonta.

  • Huttu sanoo:

    jos ne hyödyntää jotain kvanttfysiikkaa, silloin ei oikeastaan ole rajaa koska ne ovat superpositionissa.

  • Huttu sanoo:

    tai tosiaan loikkivat ulottuvuudesta toiseen jolloin etäisyydet varmaan heittää kärrynpyörää

  • Mikko sanoo:

    Mistä kukaan tietää millasia sääntöjä niitten galaktisella liitolla on…? Ja se päivämäärä ei välttämättä oo just tasan se 14.10.

  • Spiff sanoo:

    ”Heidän olisi pitänyt keksiä valoa nopeampi alus, joka on ihmistutkimusten mukaan mahdotonta.”

    Niinpä 🙂

  • Tiia sanoo:

    Johan tätä on odotettukkin ! Odotan että he tulevat ja tämä kansakunta saa siirtyä seuraavaan ulottuvuuteen hiljalleen ! Toivottavasti näen tuon aluksen ja jossain vaiheessa nuo avaruuden muut asukkaatkin =). JOS TÄMÄ ON TOTTA NIIN IHMISET SAAVAT OMILLA SILMILLÄNSÄ NÄHDÄ JOTAIN ODOTTAMATONTA JA USKOMATONTA, mitä koskaan ihmisen aikakaudella ei ainakaan ole nähty. Media ei voi enää kieltää, ei ilmavoimat, eikä Venäjä ja eikä USA, eikä kukaan ! Tervetuloa Tellukselle minun puolestani.

    Nimimerkillä
    Kyllästynyt maapallon nykyiseen tilanteeseen

  • rezaR sanoo:

    Oliskohan samanlainen juttu operaatio väärä liputus viimevuonna.

  • jeje sanoo:

    No jaa. Tässä on kyllä ihan sama asetelma kuin missä tahansa kummitus&henki jutuissa. Ne näkee jos niihin uskoo. Tuossa on jo muutenkin pari turhan selvästi selittelevää lausetta jos mitään ei tapahdukkaan. En oikein usko tähän

    Mutta ei minua haittaisi vaikka jotain tapahtuisi. Mutta kuitenkin tuntuu siltä että vaikka mitään ei tapahtuisi silti joiltain separeilta saa kuulla ties minkälaista uutta salaliittoja ja uskontoa. Muuten, miten on, olisiko tämä todiste joitain uskontoja vastaan jos tämä tapahtuisi.(ihminen on jumalan kuva jne.)

  • Wespa sanoo:

    ”Heidän olisi pitänyt keksiä valoa nopeampi alus, joka on ihmistutkimusten mukaan mahdotonta.”

    Ei kukaan ole puhunut valoa nopeammasta aluksesta. Newtonin lakien mukaan on hyvinkin mahdollista taivuttaa itse avaruutta tai aikaa ja täten matka on lyhempi. Ei tarvistse siis suuria nopeuksia jos matkasta saa lyhemmän. Myös madonreikien käyttö on mahdollista.

  • shakaali sanoo:

    onko mun ensimmäinen kommentti poistettu?

  • shakaali sanoo:

    …ja toinen. ihan oikeasti, miksi?

  • Wespa sanoo:

    http://paranormaaliblogi.wordpress.com/faq/

    1. Viestisi tai nimimerkkisi sisältää kirjosanan tai kirosanoja, jolloinka se menee yleensä suoraan spämmineston avulla roskakoriin.
    2. Viestisi sisältää siansaksaa tai se on muuten turha (esim. ajfhafahfjak tai LOL WTF)
    3. Viestisi on loukkaava. Mielipiteen saa sanoa, mutta yrittäkää olla loukkaamatta muita, jotka ovat eri mieltä.
    4. Viestissäsi on kaksi linkkiä tai enemmän. Spämmin takia nämä pitää ekaksi vahvistaa ylläpitäjän taholta.

    Poistin tästä keskustelusta parikin viestiä. Syynä oli se, että yksi ei liittynyt tähän keskusteluun, yksi oli ilman järkevää sisältöä ja yksi loukkasi toisten mielipiteitä.

    En muista mikä noista oli sinun jos mikään.

  • Wespa sanoo:

    Muuten, miten on, olisiko tämä todiste joitain uskontoja vastaan jos tämä tapahtuisi.(ihminen on jumalan kuva jne.)

    Mielestäni olisi ja hyvä vaan. Monet ihmiset ovat liian paljon uskontojensa johtajien (vatikaanin yms.) hallinnassa. Toki jotkut uskonnot ovat hyväksyneet avaruusolentojen olemassaolon, mutta voisin hyvinkin ajatella että esim. vatikaani julistaisi nämä myöhemmin demonistisiksi.

    Näistä asioista osittain puhutaan tuossa alimmaisessa kaksiosaisessa videossa ja viestissä.

  • shakaali sanoo:

    Jos kyse oli siitä, että saattaa loukata jonkun mielipidettä, niin miksei poisteta viestejä tyyliin ”höhöö. kyl skeptikot on sit tyhmiä. LOL OMG”. Niitäkin on näkynyt… Vaikka tarkoitus ei minulla ollut loukata ketään.

    Varsinainen pointtini oli, että kuka tahansa olisi voinut keksiä tuollaisen viestin. Maailmanloppuja ja muita suuria muutoksia on ennusteltu paljon ja tähän asti mikään ei ole toteutunut. Tuo kuulostaa niin new age huuhaalta kun mahdollista.

  • shakaali sanoo:

    niin ja tuo kuulostaa niin uskonnolliselta sanomalta… ”me tuomme rauhan ja henkisen tasapainon. teidän tarvitsee vain uskoa”.

  • Wespa sanoo:

    Kyllä niitä skeptikkojenkin loukkauksia on poisteltu, mutta jostain syystä enemmän loukkauksia tulee itse skeptikoilta (tai sellaiseksi itseään kuvailevilta).

    Mielestäni sinun kannattaisi ottaa huomioon, että ainakin kaksi eri henkilöä ovat saaneet kyseisen viestin ja molemmissa tieto on ollut lähes identtistä.

    Kysymykseni sinulle kuuluu kuitenkin. Haluatko/toivotko sen tapahtuvan, vai pelkäätkö muutosta?

  • Tiia sanoo:

    Minkä kokoinen tarkalleen toi alus on sitten? Olis se kiva nähdä täälläkin, muuta ku USAssa ;P

  • Wespa sanoo:

    Aluksen koosta en osaa sanoa mitään, mutta sen pitäisi olla niin valtava, että se ei jätä mitään arvailujen varaan. 🙂

  • Tiia sanoo:

    http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopic.php?t=1552&forum=phk

    Luin tollasta myös ja kannattaa myös netistä katella noita juttuja liittyen tohon päivämäärään.

  • ^jay^^ sanoo:

    Toivottavasti tulee 😛

  • shakaali sanoo:

    wespa: jos ei oteta huomioon päivämäärää (joka tässäkin on epämääräinen), niin viestien sisältö ihan oikeasti on aika kliseistä. mutta toisaalta totuuden tulemme kyllä huomaamaan. he siis tulevat about lokakuun keski/loppupuolella?

    itsekin ainakin jollain tavalla toivoisin varmistusta muualla kehittyneestä elämästä. toisaalta vähän pelkään. mutta ennen kaikkea epäilen, ettei se tänne tule. korkeintaan lähettävät viestin.

  • Tiia sanoo:

    Joskus itellänikin tuntuu, että tulis päähän jotain viestiä joltai toiselta ja aiheena on sitten just tää maapallon tulevaisuus ja eri energiat ja sillei.
    Pitää olla tässä nyt silmät ja korvat tarkkana. Minä aion valvoa ainakin myöhään 14.10, vaikka koko yön. Haluan uskoa ja toivon, että todellakin tulis tapahtumaan tuo. En todellakaan halua, että ihminen tulee tuhoamaan ajansaatossa ittensä oman ymmärtämättömyytensä takia. Kiitos sille avulle, joka avaruudesta tulee pelastamaan tätä kansakuntaa.

  • Wespa sanoo:

    http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopic.php?t=1552&forum=phk

    Luin tollasta myös ja kannattaa myös netistä katella noita juttuja liittyen tohon päivämäärään.

    Kiitos Tiia linkistä. Tuo on nyt ainakin kolmas eri henkilö, joka on tuon tiedon kanavoinut ja hänen viestinsä on tuossa käännetty suomeksi. Lisäsin tuon linkin itse artikkeliinkin. 🙂

  • Tiia sanoo:

    Tunnen aluksen olevan jo matkalla. Mitäköhän Rauni-Leena sanoo tästä ?

  • Jonizz sanoo:

    ”Muuten, miten on, olisiko tämä todiste joitain uskontoja vastaan jos tämä tapahtuisi.(ihminen on jumalan kuva jne.)”

    olisi kyllä ihan hyvä että olisi uskontoja vastaan varsinkin kristinuskon…
    Monet ihmiset on aivan liika hallituksen ja uskonnon vallassa..

    Niin kuin Mulder sanoo: ”I want to believe” ;D

  • shakaali sanoo:

    rauni-leena on varmasti innoissaan, mutta kuinka moni noista viesteistä on oikeasti toisistaan riippumattomia?

  • Tiia sanoo:

    Joo, Vatikaani ja eritoten varmaankin oikein vanhoilliset katolilaisuskonnon piirit menis sen jälkeen ihan sekasin kenties. Mitäköhän paavi sitten sanois ?
    Veikkaampa, että se menis joko hiljaseks, tai sitten sanois tapahtuman olevan joko Jumalan tai paholaisen tekosia.

  • Tiia sanoo:

    Harmi vaan, että eivät nuo olennot ota mukaansa <: . Oikeesti olis kiva lähtee vaihto-oppilaaks niitten mukaan vähäks aikaa :D. Njoo, älkää nyt kässätkö väärin, mut jostai oon joskus lukenukkin et jotkut valtiot olis harrastanu sellastakin.

  • Tiia sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=P8c0ppYYT6o <- kun tuon katsoin niin alkoi kyllä vähän pelottamaan ;S

  • Kristhor sanoo:

    oon kyllä kuullut, että tää nykyinen paavi uskoo ufoihin (uutisissa)

  • Sissijuusto sanoo:

    Mikä tekee meistä niin ihmeellisiä että avaruudesta tulisi vierailijoita tänne? Me olemme muurahaisia heille.

  • Esko sanoo:

    Joo… Tietenkihän ne tullee tänne. Kutsu ne kahville jos näät.

  • julle sanoo:

    Rauni-Leena saa sydänkohtauksen vähintään.

  • köhmä sanoo:

    hmm.Pistää kyllä epäilyttämään.. Ensin sanotaan että vasta toimet ei hyödytä,sitten sanotaan että päivämäärää voidaan muuttaa että vältettäis vastatoimet jne,jne.. olishan paljon järkevämpää, ilmestyä kertomatta kenellekkään mitään etukäteen.

    ja niin paljon on ollut humpuukia,kaiken maailman verkon sytyttämiset ynnä muut.Mun villi veikkaus on että mitään ei tapahdu,joskaan se ei ole mahdotonta

  • turbo sanoo:

    Jaa mä uskon ton totta kai ne tulee vähän sairasta pelotella ihmisiä.

  • turska sanoo:

    Lokakuun 14. 2008 suurikokoinen alus ilmestyy taivaallenne etelään ja se tulee peittämään montaa valtiotanne

    en jaksa odottaa, ois mahtavaa jos vihdoin pystyttäis todistamaan että jotain siellä avaruudessa on

    mitähän alabama mahtaa tarkoittaa, jonkinlainen ”koodi” kenties?

  • Kristhor sanoo:

    Onkohan alus niin iso ettei NASA tai hallitus tai whatever pysty sitä peittelemään? jos se on nii ku pienen kaupungin kokoinen, nii siinäpä olis NASAlla selittämistä 😀 menis varmaan luu kurkkuun

  • Kua sanoo:

    Luvassa hulinaa! 😀 Jos, JOS, tää olisi totta niin kuinkahan moni ihmisistä sekoais. Toteutuessaan tiedossa ois melkoset hulinat ja joukkohysteriat 😀

    Mutta niinkuin monet muutkin, katsotaan tapahtuuko mittää

  • Pena sanoo:

    Jos ”he” todella tulevat se voi olla myös ansa. Minusta ihmis kunnan täytyy kuintenkin varautua tätä vastaan, jos ”he” eivät hyökkää emmemekään.
    Ps.Lukiin silmät pyöreinä tätä.

  • Aleksi sanoo:

    Ja p*skat ei mitään alieneita tuu ees.

  • Wespa sanoo:

    Pistää kyllä epäilyttämään.. Ensin sanotaan että vasta toimet ei hyödytä,sitten sanotaan että päivämäärää voidaan muuttaa että vältettäis vastatoimet jne,jne..

    Niimpä. Pointti oli siis se, että vastatoimet eivät hyödytä, sillä päivämäärää voidaan siirtää päivällä parilla.

    Vastatoimia voi olla erilaisia mm. yritys tulittaa alusta, joka saadaan helposti estettyä, mutta esim. alueen täydellinen evakuointi ennen aluksen ilmestymistä voisi olla sellainen vastatoimi, joka vaatisi päivämäärän siirtämistä toiseen ajankohtaan ja/tai paikkaan. Nämä toimet tullaan kyllä estämään.

  • shakaali sanoo:

    mä ainaki lupaan tehdä itelleni jonkun ”ne tulivat sittenkin” polttotatuoinnin, jos oikeasti niin tapahtuu…

  • napalmi sanoo:

    turska (17:34:45) :

    mitähän alabama mahtaa tarkoittaa, jonkinlainen “koodi” kenties?

    ____________________________________________________________________

    Tarkoittaa yhtä Jenkkien osavaltiota.

  • Pena sanoo:

    Ohhoh mituutissa tuli 3 kommenttia. Uskon että tästä tulee suosituin artikkeli.

  • Haukka sanoo:

    Wespa (12:31:56) :
    ”Valo on kuitenkin suurempi voima kun pimeys ihan fysikaalisestikkin. Valossa on lämpöä ja energiaa (mitä kirkkaampi valo sitä enemmän energiaa se säteilee jne.), kun taas pimeydessä on vähemmän lämpöä ja vähemmän energiaa. Millä on fysiikan mukaan kovin nopeus? Vastaus: Valolla.”

    Valo ei itsessään taida olla lämpöä vaan kuumat kappaleet voivat säteillä valoa. Lämpö on atomien tai molekyylien värähtelyliikettä ja se on vain yksi energian monista muodoista.

    On todella yleinen virhe luulla, että energia on yhtä kuin jokin valoa hohtava pilvi joka leijailee ympäriinsä. Mutta fysiikka määrittelee asian näin: ENERGIA ON KYKY TEHDÄ TYÖTÄ. Työn avulla taas voi vaikka sitten lämmittää jotain esinettä tai saattaa se liikkeeseen, samalla energia muuttuu muodosta toiseen.

    Ja kyllä, fysiikan mukaan valon nopeus on periaatteessa suurin mahdollinen nopeus. Sitä et varmaan tiennyt, että valo on vain ohut kaistale sähkömagneettisen säteilyn spektrillä (on hankala käsittää näkyvän valon aallonpituuden suppeutta) ja kaikki sähkömagneettinen säteily liikkuu valon nopeudella.

  • Odottelij sanoo:

    Sweet home Alabama
    Where the skies are so blue
    Sweet Home Alabama
    Lord, I’m coming home to you

  • Tunhhu sanoo:

    HIENOA! 😀 .. ei voi muuta sanoa.. jos tämä toteutuu niin kyllä sitä on saanu mahdollisuuden elää hienoon aikaan pallolla.. pääsee todistamaan uskomatonta tapahtumaa ( silti hieman skeptisyyttä ilmoilla) 😉 .. mutta uskon ja toivon todella, että tällä kerralla ennustus todella toteutuis.. maailman olis pakko muuttua.piste.

  • Finshady sanoo:

    Osa NWO:n (New World Order) agendasta, ihmiskunnan ja maailman totaalisesta hallinnasta on aina ollut hallita massoja pelolla.

    Maailmansotien jälkeen on ihmiset saatu peloissaan/raivoissaan toimimaan NWO:n etujen mukaan, sekä luopumaan perusoikeuksistaan yleisen ”turvallisuuden” nimissä pelottelemalla heitä esimerkiksi nyt ajankohtaisella ja heidän masinoimalla ”sodalla terrorismia vastaan”.

    Heidän agendansa tulee täyttymään kun ihmiset liittyvät yhdeksi pelokkaaksi ja tottelevaiseksi lammaslaumaksi yhteisen globaalin uhan alla joka tulee olemaan heidän masinoimansa ja feikkaamansa vaara planeettamme ulkopuolelta jota vastaan kaikki maailman kansat joutuvat valmistautumaan puolustamaan ihmiskuntaa..

  • köhmä sanoo:

    …. .hyvä pointti oli kyllä toi evakuoimis mahdollisuus. ja voi olla että illuminaatti vois pahimmillaan tehä sen evakuoinnin vetypommilla. Oliskohan parempi niin,kun se että ihmiset tietäis totuuden. Oliskohan nimi alabama vaan hämäyksen vuoks. Epäolen kyllä yhäkin,että näin käy.

  • Kissansilmä sanoo:

    VÄHÄN SIISTIÄ! MUN SYNTTÄREINÄ!

  • Sikke sanoo:

    Alienit tykkää Lynyrd Skynyrdistä! 😀

  • Totuus sanoo:

    Näitä ufoja on varmasti kyllä olemassa. Mutta 14.10.2008 ei tapahdu mitään. Aluks olin vähä että kyllä silloon saattaa tapahtua jotain. Mutta ei tapahdu kummiskaan mitään. Normaali päivä sekin on muiden joukossa. Miksi vasta 14.10? miksei vaikka samantien? Ihmiset tulee jo hulluiks kun uskotaa tämmösee. Siis ajatelkaa nyt järkevästi, tapahtuuko niin? Vähän epäilen

  • köhmä sanoo:

    ja vielä yks epäilyttävä juttu,miks ihmeessä tän aluksen pitäs möllöttää jenkeissä 3päivää paikallaan. Siksikö että siellä on telluksen kerma, ja sieltä johdetaan maailmaa ja kaikki kuulevat tapauksesta?. onhan yhdysvallat siitä huono paikka että siellä nähään uhvoja eniten,joka päivä ja moni pitää sitä hullujen maana ja on tunnettu hömpästään.

    ennemmin vakuuttais se että jos alus haluu kerran huomioo se vois,kiertää maapallon tuossa3 vuorokaudessa muutaman kerran ja pysähtyä aina sillon tällön johonkin pariksi tunniksi.. vaan eikös ne jotkut kanavoiat ookin sanoneet että alus näyttäytyisi useammassakin maassa.

  • Jaarno sanoo:

    Odotan kyllä mielenkiinnolla kyseistä päivää. Tavallaan toivon että jotaki tapahtuisi ja tavallaan en. Jos tämä tapahtuu niin voin vain kuvitella mitä kaiken maailman UFO väittelyille ja Maan ulkopuolisen elämän väittelyille tapahtuu.

    Toisaalta pieni menetyshän tämä on todistuksesta siitä että muuallakin on älyllistä elämää jolla on teknologiaa matkata avaruudessa pitkiäkin matkoja. Ja avusta joka heiltä ehkä tulee. Varmasti jakavat teknologiaansa meidän kanssa jos eivät sitten maailmanlopun aikeissa tule. En kyllä näe mitään syytä miksi he tänne hyökkäisivät, tämmöiseen rupukylään.

    Odotan innolla, tosin skeptisesti kyseistä päivää ja loppu- ja alkuvuotta.

  • JFK sanoo:

    Jospa niillä on nälkä ja ne aloittaa sen takia jenkeistä, kun siellä on parhaat lihamarkkinat. Soylent Green ja silleensä. Eikös nuo siinä kultti sarjassa V The Final Battle tulleet myös rauhan merkeissä 🙂

  • Jonizz sanoo:

    Olisi todella hieno että tämä ei olisi taas mikään huijjaus..kuka tietää ?

    Mutta olisi kyllä hienoa jos ne tulisivat, siinä on sitte amerikan hallitukselle ja NASA:lla HIEAMAN selitettävää kun on pitänyt näitä salassa ihmisiltä.

  • Tiia sanoo:

    ja vielä yks epäilyttävä juttu,miks ihmeessä tän aluksen pitäs möllöttää jenkeissä 3päivää paikallaan. Siksikö että siellä on telluksen kerma, ja sieltä johdetaan maailmaa ja kaikki kuulevat tapauksesta?. onhan yhdysvallat siitä huono paikka että siellä nähään uhvoja eniten,joka päivä ja moni pitää sitä hullujen maana ja on tunnettu hömpästään.

    ennemmin vakuuttais se että jos alus haluu kerran huomioo se vois,kiertää maapallon tuossa3 vuorokaudessa muutaman kerran ja pysähtyä aina sillon tällön johonkin pariksi tunniksi.. vaan eikös ne jotkut kanavoiat ookin sanoneet että alus näyttäytyisi useammassakin maassa.

    ^
    Oikeastaan olen samaa mieltä. MIKSI JUURI JENKIT ? MIKSI ALUKSEN PITÄISI LASKEUTUA JUURI JONKUN USA:N VALTION YLLE KOLMEKSI PÄIVÄKSI?
    Olisi hienoa jos tuo alus kiertäisi ne 3 päivää ympäri tätä maapalloa ja näyttäytyisi muuallakin, kuin USAssa! Saisivat muutkin ihmiset nähdä OMIN SILMIN koko tapahtuman ja sen, että mikä on totuus !

  • leatherman sanoo:

    Juu, kyl se niin vaan on, että ennen ei tapahdu mitään ennenkuin tapahtuu jotain. Eli en kyllä lähtisi saarnaamaan tämän jutun perässä kadulla pelkästään sen takia että joku on saanut tietyssä mielentilassa ”viestejä”. Niitä viestejähän voi saada jokainen ja keksiä jos tarve vaatii. Samanlaisia viestejäkin voi saada vaikka pienen keskustelun jälkeen kollegan kanssa. Mutta totta se ei niistä tee.

    On toisaalta hieman ankeaa olla skeptinen näinkin ”positiivisen” viestin ollessa kyseessä. Sen takia tämä juttu on varmaan saanut tulta alleensa niin hyvin, että tähän voisi oikeasti haluta uskoa 🙂 Luulenpa, että siinä on tämän jutun pointti, saadaan vähän heräteltyä toivoa niissä ketkä haluavat uskoa. Vähän samaan tapaan kuin Jeesuksen toista tulemista on vartoiltu. Eiköhän nämä ole uskonnossa kuin uskonnossa samat metodit pitää mieltä korkealla ja toivoa yllä. Tässä ”ufoilussa” voi näitä tapahtumia keksiä vaan kuka tahansa, kunhan keksii jutulle oikean esitysasun ja oikeat kanavat julkistamiseen.

    Mut eipä siinä 🙂 Kyl mie voisin paremman maailman haluta, vielä jos se tulee näin helposti. Valitettavasti luulen ettei tuona päivänä tapahdu mitään sen kummempaa kuin muinakaan ufo-intoilioiden lanseeraamina päivinä 🙂

  • Karvalakki sanoo:

    Minä ainakin olen enemmän kuin valmis tähän. Hieman epäilyttää että onko tämä totta vai ei, mutta minusta saa luvan tapahtua. Kerrankin jotain jännää tähän maailmaan. Aina olen uskonut että tuolla kaukana on elämää ja että täällä on ufot ja ties mitkä käyneet aikaisemminkin, niin minusta onkin jo aika että ne antavat kuulua itsestään jo koko kansalle eikä pelkästään niille jotka koko ajan ovat salailleet asioita meiltä. Harmittaa kun eivät samantien ota liftareita mukaan… Pitää odottaa ilmeisesti seuraavaan kertaan… 🙁

  • Leetti sanoo:

    Mahtavaa! Odotan tuota päivää kovasti, Feikki tai tosi.. Molemmille nyt 50% Mutta saisi tapahtua! Kaiken kukkuraksi näin viime viikolla elämäni ensimmäisen ”Ufon” mihin en keksinyt mitään järkevää selitystä. Toivottavasti tästä tulisi jotain lisää.

  • Nipletius sanoo:

    Tulee tai ei, nähdään kk päästä.

  • Wespa sanoo:

    Miksi juuri Jenkit? Miksi aluksen pitäisi laskeutua juuri jonkun USA:N valtion ylle kolmeksi päiväksi?

    Jenkeissä on ehkäpä negatiivisin ilmapiiri (mediassa lähes pelkkiä negatiivisia uutisia, tappoja, murhia, rikoksia…) maan päällä ja siksi tämä voi olla otollinen paikka saada samalla vähän tilannetta rauhoitettua. USA on myös kuuluisin valtio ja täten uutinen leviäisi nopeiten jos siellä tapahtuisi jotain suurta. Ajatelkaa jos alus ilmestyisi esim. Virossa, kuinka moni uskoisi sitä? Mielestäni silti viesteissä ei ole annettu tarkkaa paikkaa ja se ei välttämättä tule olemaan USA.

  • s3nsi sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=j_6V6I5x3T0

    Tämän videon mukaan emoaluksen lisäksi ilmestyy lukuisia pienempiä aluksia joka maailman kolkkaan. Missään ei muuten ole sanottu että emoalus ilmestyisi välttämättä USA:ssa. Alabama voi viitata johonkin muuhunkin kuin tuohon osavaltioon. Lisäksi tuossa videossa sanotaan, että näyttäytyminen voi tapahtua jo ennen 14. päivää.

    by the way kannattaa tutustua tuohon blogiin.

  • Stume sanoo:

    Assassin
    ”No ainakin tämä on ennen 21.12, eli olisiko näillä tapahtumilla mahdollisesti jotain yhteyttä?”

    Millä ”tapahtumilla”? Mitään tietoa siitä, tuleeko näinä päivinä oikesti tapahtumaan mitään, ei ole.

    Ja ihme selitystä mielestäni tuo ”tulemme jos suurin osa ihmisistä toivoo meidän tulevan, tai sitten tulemme myöhemmin tai aiemmin tai emme tule”. Monta kertaa on jo tällaisia ennustettu eikä ole vielä yksikään ennustuksista toteutunut.

  • leatherman sanoo:

    Ootko wespa nyt ihan varma tästä?

    Mitäs jos nämä ystävämme eivät saavukkaan? Mitä se todistaisi?

  • UFO sanoo:

    JOS TÄMÄ OIKEASTI TAPAHTUU NIIN OTTAKAA KUVIA JA PALJON JOS HE TULEVAT JA KUVAN SAATTE PISTETÄÄN SE TÄNNE SIVUSTOLLE TAI YOUTUBEEN???

  • Everest sanoo:

    Noniin ovat ahdinkomme huomanneet ja tulevat estämään ilmastonmuutoksen.Saharaankin jos rakennettais aurinkovoimaloita niin siitä riittäisi sähköä yli maailman tarpeiden.Mutta on vain yksi mutta: Sieltä ei voida vetää sähkölinjoja eurooppaan& Muualle maailmaan koska hallitus kielti sen.
    ”Me anomme, että luotatte meidän tuloomme, jotta voimme yhdessä voittaa ne tahot, jotka ovat vastuussa maapallonne huonosta voinnista.” <onkohan tämä nyt hyvä idea? Meinaan vaan että siitähän voi syttyä vaikka sota ja sitten olis ihmiskunta heikoilla…Siis ne jotka vastustavat kehitystä, ite olisin siis turvassa. Toivottavasti ei oo kusetusta…olis minulle henkilökohtaisesti kova isku, tosin se ei horjuttaisi uskoa ulkoavaruuden muukalaisiin, vaan ihmisiin.

  • swad sanoo:

    Jos ufot tulee kaapista ulos, niin onko ufot enää paranormaalinen ilmiö? Eli ne ei enää kuulu tällekkään blogille.

  • kabanossi sanoo:

    en kattonut noita youtube-videoita, mutta tekstissä ei mainita että ne leijailis jenkkien päällä.. ne puhuu siitä, et ne leijailee etelässä 🙂
    valaiskaa joku mua jos oon väärässä

  • napalmi sanoo:

    Kyllä ne ufot pysyy silti paranormaalina ilmiönä koska UFO = Unidentified Flying Object.

    Maapallon ulkopuolinen ei sitten taas ole koskaan mielestäni ollut paranormaali aihe, sillä paranormaali tarkoittaa yliluonnollista, ja Maan ulkopuolinen elämä on elämää yhtä lailla mitä me näämme tämän oman planeettamme päällä.

  • napalmi sanoo:

    Maapallon ulkopuolinen elämä siis. Jäi tuo sana ”elämä” uupumaan tuosta.

  • smoke sanoo:

    Jos tuo tapahtuu koko maailma sekoaa. En itse usko tuohon enkä välttämättä haluakkaan että noin tapahtuisi. Miettikää ihmiset miten tuollainen vaikuttaisi, oikeasti miettikää ja ajatelkaa järjen kanssa ihan kunnolla… Ei hyvä :/

  • rezaR sanoo:

    ”Jos ufot tulee kaapista ulos, niin onko ufot enää paranormaalinen ilmiö? Eli ne ei enää kuulu tällekkään blogille.” Silloin ei tarvitse enää täältä niitä lukea vaan vaikka maailmanlehdiltä.

  • Al-Qaida Finland sanoo:

    Jos tuo tapahtuu koko maailma sekoaa. En itse usko tuohon enkä välttämättä haluakkaan että noin tapahtuisi. Miettikää ihmiset miten tuollainen vaikuttaisi, oikeasti miettikää ja ajatelkaa järjen kanssa ihan kunnolla… Ei hyvä :/

  • Kristhor sanoo:

    Jos ufojen kanssa taistoon käydään niin meidän ydinpommit saattaa tuntua kuin itikan pistoilta niiden aluksissa, ja kun ne iskevät takaisin nii meistä ei varmaan jäis jälkeen kärpäsen kakkaakaan. siis meinaan, että ne joko tulevat rauhassa tai me kuollaan. mä uskon, että ne tulevat rauhassa. onhan ufo havaintoja tehty aiemminkin, eivätkä ole vielä hyökänneet. kai olisit jo tuhonneet jos olisivat niin halunneet?

  • Peku sanoo:

    Ois aikaa coolii jos ne tulis 😀 , mut en oikee usko.. Saa nähä…

  • leatherman sanoo:

    Hyvä pointti Everest, siitä kyl syntyis jos minkälaisia konflikteja. Eihän kaikkia ihmisiä pysty muuttamaan yhdellä avaruusalusvierailulla. Entä mites nämä systeemin tukijat hoidetaan? Niiden mielestähän tämä maailma rullaa hyvin. Vai ”opetetaanko” meitä kaikkia jollain aivopesulla olemaan parempia ihmisiä? LSD:tä sateena taivaalta? Voidaanko me olla enää ihmisiä, jos kaikki ajatteleekin yht’äkkiä samalla tavalla? Mikä se absoluuttinen moraali on minkä nämä olennot haluaa opettaa?

  • Kristhor sanoo:

    oon samaa mieltä Al Gaida Finlandin kanssa:

    maailma menee kyllä ihan sekaisin ja veikkaampa, että jos eivät ufot meitä tuhoa, niin sitten meidän oma typeryytemme…

  • Wespa sanoo:

    Suurin opetus tässä ilmestymisessä on mielestäni tässä se, että emme ole yksin. Kuten viestissä sanotaan, niin tämä ei ole vierailu persoonana, vaan pelkästään ”näytös”. Meidän pitää ihmisinä itse tehdä tämä työ, mutta mahdollisesti meitä tullaan auttamaan tämän tapauksen jälkeen…

  • leatherman sanoo:

    Mutta entäs jos mitään ei tapahdu? Mikä on opetus siinä tapauksessa?

  • Kristhor sanoo:

    joku ihme kyll tarvitaan, että ihmiskunta selviää (ja muutkin elukat)… pula ruuasta kasvaa kokoajan ja ilmastonlämpeneminen tuo lisää myrskyjä.

  • Wespa sanoo:

    Mutta entäs jos mitään ei tapahdu? Mikä on opetus siinä tapauksessa?

    Opetus on silloin se, että emme ole vielä globaalisti valmiina avaruusolentojen tuloon. Liikaa pelkoa jne. Mielestäni olemme kuitenkin valmiina tähän ja luotan, että suurin osa tahtoo tämän tapahtuvan.

  • Make83 sanoo:

    Se on nyt sitten ilmeisesti meistä kiinni miten käy. USKOKAA siihen. Vaikka epäilisittekin, älkää vastustako sitä. Kyllä minulle alkaa toden teolla riittää tämän maailman huono tilanne. Parannusta kaivataan ja olen monet kerrat ollut alamaissa koska en keksi mitään keinoa miten voisin saada asiaa ymmärrettävästi perille… TÄMÄ kuitenkin on parhaita mahdollisuuksiamme. Minä uskon ja luotan tähän sanomaan. Siunausta ja ymmärrystä maailmalle.

  • Huttu sanoo:

    jos mitään ei tapahdu ni eikö se oo aika selvä merkki siitä että tä oli vaan jonkun sairas pila

    toivon kyllä että jotain tapahtuisi. odotan mielenkiinnolla ja haluan nähdä

  • Wespa sanoo:

    Tai matkustaminen valoa nopeammin edelleen mahdotonta ja kuinka helppoa ihmisiä on huijjata.

    Kuten mainitsin aiemmin, niin Newtonin lakien mukaan on mahdollista taivuttaa aikaa tai itse avaruutta, jolloinka ei enää tarvita valon nopeutta, kun aikaa kuluukin vain sekunti tai kun matka onkin valvuosien sijaan venytetty pariksi kilometriksi.

    Todistettavasti on olemassa myös madonreikiä, joiden uskotaan olevan ns. reikiä avaruudessa joidenka avulla voi matkustaa pitkiä matkoja hujauksessa…

    Fysiikan lait ja teoriat keksineet ihmiset olivat vain ihmisiä (jokseenkin viisaita sellaisia). Jos joku rotu on meitä miljoonia vuosia kehityksessä edellä, niin luuletteko todella, että he lentelevät jollain sukkuloilla ja ajelevat autoilla. Emme vielä pysty itse edes käsittämään kunnolla kvanttifysiikkaa, niin ajatelkaa mitä he tietävät.

  • Kristhor sanoo:

    En usko, että meidän tuntemat fysiikan lajit kaikkialla pätee. Tunnemme vielä todella vähän galaksistamme. Sitä paitsi, kokoajan tehdään uusia keksintöjä ja päätelmiä joilla kumotaan edelliset väitteet. En oo kyll tiiä fysiikasta melkein mitään, ajattelen vaan loogisesti.

  • Kristhor sanoo:

    tietomme rajoittuu siihen mitä olemme kokeneet.

  • Kristhor sanoo:

    hyvinkin mahdollista, mutta toivossa on hyvä elää

  • turska sanoo:

    toivottavasti tulevat

  • wesku sanoo:

    Kummasti tuli tuosta paatoksesta mieleen uskovaisten jorinat. Vaihat vaan avaruusolentojen tilalle Jeesuksen, buddhan, tms. Kaikki ihmiset haluaa uskoa johonki niin miksei sitte vaikka tämmöseen. Parempi kait tämä on ku joku uskonto, jonka nimesä tapetaan.

  • Kristhor sanoo:

    onhan niitä ollu sellasia ufo uskontoja, joiden ”johtaja” paljastuu huijariksi ja rikolliseksi, joka suostuttelee muut jäsenet joukkoitsemurhaan. Sit on taas niitä jotka on vaan sekoja tai muuten pilvessä. epäilyttää myös toi telepatia sen verran, ettei oikeen kuulosta uskottavalta, mutta kumpa olisikin totta.

  • KeyWay sanoo:

    Toi voi olla hyvinki mahdollista että toi tarina on hatusta heitetty, ja halunnut sillä uskottavalla tarinalla saada suurin osa ihmisistä ”valmiiksi” tähän muutokseen tai UFOjen vastaanottoon? Joten UFOt huomaisivat että olemme valmiit, ja sitten esittäytyvät? Sen takia ei ole just tasantarkkaan 14.10 ? Kun UFOilla voisi mennä vaik 3päivää aikaa huomata se?, Mitäs mieltä te itse olette täst? Voisko olla mahdollista?

  • ninjani sanoo:

    Käsitinkö nyt oikein. 14. päivä lokakuuta avaruusolennot tulevat tervehtimään maapallon väkeä?
    Putosin kärryiltä jo ajat sitten.

  • Jiiaa sanoo:

    Itse todella toivoisin, että tämä avaruusolentojen ilmestyminen tapahtuisi, mutta melko varma olen, että ei tule tapahtumaan.

  • Wespa sanoo:

    Tämä vetää aika hyvin ennätyksiä kommenttien määrässä. Päivässä tullut jo 140 kommenttia!

  • Kristhor sanoo:

    selvästi herättää keskustelua tää aihe, oli totta tai ei

  • tsoikkeli sanoo:

    Voi vitsii ! Terve tuloa vaan. Mahtava uutinen.

    Niin onko nyt niin että, nämä valmistelee meitä tuohon 21.12.2012 päivään. Kannataakohan tässä enää hakee töitä. Vois jatkaa työttömyyttä tonne päivään asti jos vaikka tulis maailmaan sellanen hulina että, ei tarvis tehä töitä 😀

    Ihan maailman hienoin juttu jos tulee noin tapahtumaan. Tuo päivä ei ole enää kaukana, jes.

    Olen todella pettyny jos mitään ei tapahdu 14.10.08 ja 21.12.12 päivinä.

    Tuo päivä jos toteutuu muuten tulee vaikuttaa maailmaan ihan älyttömästi ja toivottavasti vaikuttaakin ja tekee oikein kunnon kaaoksen. JES ! ANNA PALAA ! 😀 Sit voi sanoo uskottomille että mites nyt suu pannaa P#####E ! 😀 Paras uutinen aikoihin.

    ja suomalainen voima sana P#####E ! Ei enään töitä !

  • tonzka313 sanoo:

    Minulle tuli mieleen että he aikoisivat hyökätä tänne jos ovat tulossa, koska jankkasivat kokoajan että tulemme hyvällä asialla jne.. 😀

  • Annaa sanoo:

    Jaa, no mitähän tähänkin pitäisi sanoa..

  • hg sanoo:

    Joo varmaan, jotenkin en vain usko tuohon…

  • tonzka313 sanoo:

    eikös tuolla salaliittoteoriat keskustelussa puhuttu että poikkeustila julistettaisiin amerikan holocaustia varten samana päivänä? joku ainakin mainitsi mielestäni tuon 14.10.2008

  • tonzka313 sanoo:

    eikun juu, se tarkoitti että toivottavasti nuo ufot tulee silloin 😀

  • kärmes sanoo:

    mun sydän on valmis uudistuksiin…et tervetulemas vaan=)

  • eh23 sanoo:

    Kyllä niillä taittaa olla oma maapallo nyt niin saastunu että joutuu etsimään uutta oman lajin vuoksi, jos tekniikka on eellä niin oon saastumus kans kun ajattelee…

  • kärmes sanoo:

    onks se ville sitte joku valon kenraali suomes=)pakko keventää välillä jännitystä!

  • krapula sanoo:

    Mikäs oli se juttu että jotkin avaaruudessa olevat ”satelliittit” tai jotkin koneet, vempeleet tai monitorit pystyy heijastamaan maapallolle jonkin laisen kuvan/hologrammin ja sitten kaikki on että VAU! Mutta se onkin se hologrammi, joka on taas näitä Usan ja muitten hallituksen huijausta. Miksi ei tämäki olisi mahollista. Luin jostain että Jeesuksen jälleen tuleminen tehtäisiin juuri näillä hologrammeilla niin mitenkä helppoa on laittaa jonkinlainen ufo alus könöttämään 3 päivää siihen taivaalle. En sitte tiiä että uskonko itekkäään tähän salaliittoteoriaan, vaikka siitä on nii paljo hyviä dokumentteja ja selityksiä.

  • kärmes sanoo:

    muuten hyvä kun nyt ei sit tarvi oottaa maailmanloppua 2012=)

  • kärmes sanoo:

    keho loppuu kuiteski ennen pitkää…hih!

  • julle sanoo:

    Sais tuoda jonkun elämän elixiirin tänne et se kehokaan ei pettäis jo joskus 80 vuoden päästä. 🙂

  • näsä sanoo:

    Aika kova väite…ja tapahtumasta tunnutaan olevan hyvin varmoja (kuten aina)? kai se on odotettava kunnes näkee tämän aluksen, mikäli sellainen meille tuolloin saapuu näytille. Toivottavasti saapuisi..

  • Heureka sanoo:

    Jos tulisivat se olisi paras asia mitä maapallolle on tapahtunu viimeisen 300 miljardin vuoden aikana.

  • kärmes sanoo:

    ufot on siis veljiä ja sisaria?

  • kärmes sanoo:

    on se hyvä että ne älykkäämpinä katsoo miedän perään(auttaa)!

  • kärmes sanoo:

    ehkä me suomalaiset ollaan jo valon kansaa ku ollaan selvitty taas yks kesä pimeässä
    pohjolassa?

  • Synti sanoo:

    :>

    Noin 3 kuukautta sitten ensimmäistä kertaa luin tämän stoorin netistä, ja siitä päivästä lähtien oon odottanu kyseisen päivän toteutumista ja toivoen, ettei se ole pelkkää p**kapuhetta..

    Saas nähdä 🙂

  • Jonizz sanoo:

    krapula (23:06:33) :

    Mikäs oli se juttu että jotkin avaaruudessa olevat “satelliittit” tai jotkin koneet, vempeleet tai monitorit pystyy heijastamaan maapallolle jonkin laisen kuvan/hologrammin ja sitten kaikki on että VAU! Mutta se onkin se hologrammi, joka on taas näitä Usan ja muitten hallituksen huijausta. Miksi ei tämäki olisi mahollista. Luin jostain että Jeesuksen jälleen tuleminen tehtäisiin juuri näillä hologrammeilla niin mitenkä helppoa on laittaa jonkinlainen ufo alus könöttämään 3 päivää siihen taivaalle. En sitte tiiä että uskonko itekkäään tähän salaliittoteoriaan, vaikka siitä on nii paljo hyviä dokumentteja ja selityksiä.

    Juuh tämän laittaa vissiin omistaa NASA olen itsekkin kuullut tästä mutta laitteen käyttäminen on suoraan sanoen helvetin kallista jopa NASA:lle.

    Mutta mitä tulee tähän jeesuksen juttuun niin…kyllä ny monet jo tietävät että koko juttu on hemmetin hyvä valhe..ei mitään todisteita ole että jumala on olemassa TAIKKA ettei sitä olisi.

    Ja sitten vielä porukka että UFO= Unidentified Flying Object
    Ja Humanoidit jota verrataan jotka ajavat näitä ovat Alieneita tai ihan vain humanoidiksi.

    Siksi kuulostaa ehkä hieman oudolta kuten kärmes sanoi että ufot ovat veljiä ja sisaria..Undentified flying object Veljiä ja sisaria O.o kuulostaa ehkä hieman..oudolta 🙂 Mielummin ehkä alienit 😀

  • RP sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=OKcD_aLZ9EI&feature=related

    ”Sanomiset, että maailmanne on ollut tietoinen tästä television ja elokuvien kautta jne. eivät ole pelkkää huuhaata. Olemme kylväneet pieniä tiedonjyväsiä totuudesta planeetallenne valmistaaksemme teitä näitä päiviä varten.”

    INDEPENDENCE DAY!! hahaha 😀

    No joo vähän skeptisesti otan itsekkin asian vastaan, vaikka ufoihin uskonkin. Ennustus on aina ennustusta

    Toki olisin kovin iloinen jos he/ne tulisivat vierailulle julkisesti maapallolle hyvissä aikeissa. Uskon että jos ufot olisivat halunneet vallata tämän ihmisen pilaaman planeetan, he olisivat tehneet sen ajat sitten. Sillä tekniikalla mitä heillä luultavasti on, ei tekisi tuskan nujua nujertaa meitä 😛

  • Rauli sanoo:

    Valon nopeudesta sen verran, että jo vuosia sitten jenkkitiedemiehet onnistuivat ylittämään hiukkasilla valonnopeuden jopa 300 kertaisesti. Kysyin tuota asiaa aikoinaan lukion fysiikan opettajalta, että miksi väitetään ettei valonnopeutta muka voi ylittää kun se on jo ylitetty. Vastaus oli, että Einstein väitti ettei valon nopeutta voida saavuttaa, mutta ylittää voidaan. Eli että valonnopeus olisi niinkuin absoluuttinen nollapiste jonka alle voidaan kuitenkin lämpöä laskea, mutta ei itse absoluuttiseen nollapisteeseen. Myöhemminkin on hiukkasilla saatu ylitettyä tuo maaginen valonnopeus, että tämmöttös.

    Tuosta illuminatien salaliitosta sellainen juttu, että oletteko varmoja, että tuo teidän teoria ufojen ”vale saapumisesta” ei ole itse illuminatien disinformaatio, jolla saadaan ihmiset olemaan uskomatta ufoihin ja heidän viesteihinsä silloinkin kun he oikeasti saapuvat ja näin vallanpitäjät uskovat saavansa pitää vallan itsellään, koska kukaan ei usko noiden ufojen olevan todellisia vaikka aitoja olisivatkin. Ehkä teitä on höynäytetty.

  • RP sanoo:

    ja jos ne hyökkää nii onneks meillä on Will Smith <33

    http://www.youtube.com/watch?v=gTMYnvEMgDk&feature=related

    Will lyö niitä turpaan 😀

  • Bere sanoo:

    Toivottavasti tulisivat, vaikka hieman epäilyttääkin. 😉

    Oli tuo tekstikin aika uskottavan oloinen, noh 14.10 odotellessa!

  • jup jup sanoo:

    aika heikosti tullu kommenttia tähän.. mut täähän on feikki.
    ei vaan mut se mikä on aika paranormaalia tässä jutussa on se et koko tällä sivulla on vaan yhdessä kommentissa tätä enne sana feikki, mikä on näihin kommentti määriin nähden aika sensaatio. vaikka feikiks tätä on vaikee sanoo ku joku on ton sanonu oli se totta vai ei. hienoo ois kyllä jos
    tulis. tulis siihenki varmuus et niitä on. siinä yhdes linkis oli et ois joku 600-yli tuhat metrii pitkä ja ku se on vielä kai kohtuu yläällä niin ihan hyvin pistää maata pimentoon.. ellei siitä tuu jotain valoo ku sitähän ne on tuomassa.. mut tätä odotellessa kahtellaan taivahalle.

  • Jonizz sanoo:

    Muuten, jossain sanottiin että se päivä voi vaihtuu parilla päivällä ?
    Onko kukaan tietoinen tästä ?

  • Nimivaaditaan sanoo:

    Damn en kerkee täyttää 18:sta :r

  • Disse sanoo:

    Miten se äijä voi edes muistaa tuollaisen litanian? Joopa joo ja maailmanlöoppu tulee 2012.

  • Kristhor sanoo:

    taidetaan sit olla hyvä uskoisia hölmöjä ja sit petytään kauheesti kun se ei tapahdukaan.

  • KA sanoo:

    vaikuttaa aprillilta…..! odotan tuota päivää kyll innolla…hahahahaha

  • Mörkö sanoo:

    Kuka tän viestin vastaanotti ja tuliko se jonkun koneelle vai??
    Bongasko tän viestin ne ketkä kuuntelee ”viestejä” avaruudesta? Miksi tästä ei ole tullut mitään juttua esim. uutisissa? Hmm.
    Naureskeleeko joku nyt partaansa 🙂

  • Mörkö sanoo:

    Nojoo, kuka on Blossom vai mikä se nyt oli?

  • Ammo9 sanoo:

    Kattoikos kukaan tässä muutama päivä sitten uutisia? Siellä sanottiin, että suomen rajavartoilaitos/merivartiosto on havainnu jonku tuntemattoman lentävän esineen…

  • Kristhor sanoo:

    ”Me anomme, että luotatte meidän tuloomme, jotta voimme yhdessä voittaa ne tahot, jotka ovat vastuussa maapallonne huonosta voinnista.

    Jos emme puutu asioihin nyt, niin kuin olemme suunnitelleet ikuisuuksia, pelkäämme, että silloin on jo liian myöhäistä.”

    Toi kuulostaa epäilyttävältä, miten ufot voi tietää maapallon tilanteesta yhtään mitään? eihän ne puhu samaa kieltä edes… ja toi ylimielinen puhuminen rakkaudesta.

  • H&Kmp4a sanoo:

    Jos tää viesti ois tullu Ukko-Ylijumalalta R-L Luukkaselle ni sit uskoisin tähän 🙂 Sehän tuntee alieneita ehkä eniten ja on ehkä kaikista paras automaatikirjoittaja.

  • Tiia sanoo:

    Fysiikan lait ja teoriat keksineet ihmiset olivat vain ihmisiä (jokseenkin viisaita sellaisia). Jos joku rotu on meitä miljoonia vuosia kehityksessä edellä, niin luuletteko todella, että he lentelevät jollain sukkuloilla ja ajelevat autoilla. Emme vielä pysty itse edes käsittämään kunnolla kvanttifysiikkaa, niin ajatelkaa mitä he tietävät.

    Olen aivan samaa mieltä ! Ihmiset todellakin uskoo siihen vaan, mitä ne on kokenu.
    Nyt tulee edessä on jotain kokematonta ja ihmismieli on epäileväinen. Mutta sit ku kaikki toi on nähty niin ihminen on kun uudestisyntynyt.
    Tuskin täälläkään enää 50 vuoden tai 100 vuoden päästä millään saastuttavalla vanhalla mersulla ajellaan. Sukkulatkin on sitten muuttunu ”lentäviksi lautasiksi” 🙂

  • Tiia sanoo:

    Siis nyt on edessä tulossa jotain sellasta mitä ei olla ennen koettu

  • 555+111 sanoo:

    http://www.heinola.org/~patato/DULCE.html
    Tuossa on kerrottu kaikki muukalaisten eri roduista. Aika Hauskaa!

  • 555+111 sanoo:

    Varsinkin 20. luku.

  • Stabq sanoo:

    Itse näin aika keskeisenä asian että ”he” tulevat valmistamaan meitä jotain tiettyä tapahtumaa varten (luultavasti 21.12.2012) ja myös se oli mielenkiintoinen asia kun tuossa toisessa videossa sanottiin että elämme muutoksen aikaa minkä olen jo itsekkin henkilökohtaisesti huomannut.
    Ja mikäli tämä tulee tapahtumaan niin tottakai valtio yrittää peittää sen. Mitä merkitystä eism. rahalla on tälläisen tapahtuman jälkeen?

  • KP sanoo:

    -_- huoh, ilman muutahan ne tulevat, tulisivatkin. Mutta, oma veikkaus että mitään *taaskaan* ei tule tapahtumaan. 😀 kuten ei koskaan

  • KP sanoo:

    Niin joo, ja miksi aina amerikka ? Miksi viittaa koonsa mailehin ynm sen tyylistä ?

  • Raaqle sanoo:

    Use the Force Luke…
    If only you knew the power of the dark side…

  • dropkick sanoo:

    Aika kuraa koko teksti. Eikös näitä mailmanloppuja ja muita uudelleen syntymisä kaikki sekopäät ole jo ennustelleet…. ja tuloksetta, tai sitten oon vaan missannu noi kaikki pippalot

  • gh0stb0y sanoo:

    😮 Kunpa se toteutuiusi… 😮
    En tiedä uskoakko vaiko ei, mutta lupaan katsoa uutitia joka päivä lokakuussa 😀

  • gh0stb0y sanoo:

    uutisia*

  • Sompi sanoo:

    Hihhih. Lokakuun neljättätoista odotellessa…

  • tepeh sanoo:

    MInua hieman epäilyttää koska tuossa käytettiin paljon ns. sivistyssanoja kuten esim. media, poliitikko, hallitus ja valtio…
    Kuinka avaruusolennot tietäisivät tuollaisia sanoja?
    Vai onko tämä vaan käännetty helpommin ymmärrettäväksi?
    Vai ovat nämä avaruus olennot seurannet meitä niin tarkkaan että ovat oppineet?
    Mutta haluaisin todella uskoa että näin käy… mutta silti hieman epäilyttää.

  • Napu sanoo:

    Bailaan jos ne tulee, täällä menee sen verran huonosti. Ois kyllä kiva jos noita viestejä tulisi jonkun sellaisenkin päähän joka asuisi jossain Afrikassa, mutta joka myös voisi ilmoittaa siitä julkisuuteen, näin saataisiin vähän lisää uskottavuutta. Kyllä epäuskon ymmärtää kun maailmassa ei ikinä mikään muutu noin radikaalisti, nähtäväksi jää onko tämäkin vain ihmisiltä jotka haluavat herättää turhaa toivoa. Sellaisille saisi antaa keppiä. 8(

  • tepeh sanoo:

    Ai niin ja jotkut aina ihmettelee et miks alienit kuvaillaan aina samanlaisiks ku leffoissa… Siihen voin vastaukseksi sanoa että jos joku on vaikka nähny alienin ja sit päättäny tehä siit elokuvan ja koska se on nähny alienin ni se vaan kerto niil puvustajille yms. miltä sen pitäs näyttää.

  • 555+111 sanoo:

    Hubble teleskooppi havainnut oudon kohteen avaruudessa. Kohde ollut 100 päivää paikoillaan ja sitten hävinnyt. Kohde havaittu ehkä jo vuonna 2006 mutta nyt vasta julkistettu? Oisko Alus jo tuloillaan

    Lyhyt artikkeli:

    http://gizmodo.com/5049896/hubble-finds-unidentified-ob ject-in-space

    Virallinen teksti:

    http://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/0809/0809.1648v1.pd f

  • Jonetsi sanoo:

    USA:n mahtava suunnitelma antaa syy sodan aloittamiselle avaruusolentoja tai jotain valtiota vastaan.

  • toivotaan sanoo:

    juuh no toivoisin että tämä tapahtuisi.. joskaan emme voi sitä pitää täysin varmana..

    itsekki olen sitä mieltä ku luin nuita juttuja niin aattelin, että kun sanoivat jtn että nyt tämä vierailu on todistus heidän olemassa olostaan tjsp. ja tuleva sitten seuraava vierailu on 21.12. 2012 eihän se ollu välttämättä maailman loppu vaan uuden aikakauden alku.

  • Make83 sanoo:

    Kyllä me elämme muutoksen aikaa. Itsekin olen alkanut huomata sen kaikkialla ympärilläni. Ja kyllä sen kaikki varmana tietää sydämessään – jos vain malttavat hetkeksi edes pysähtyä ja kuunnella sitä.

    Ja tuohon miksi olennot osaisivat meidän kieltämme… No eiköhän kehittyneempi kulttuuri osaa kääntää puhettaan ja varmasti olla olemassakin useammalla tasolla yhtäaikaa – toisin kuin me ihmiset useimmiten vain tällä fyysisellä tasolla. Tuo että ”me olemme teidän veljiänne ja sisarianne” on lisäksi aika hyvä varmenne kaikelle sille mitä olen lukenut ja kokenut. He jo tietävät sen. Me vasta alamme epäillä sitä… Ja kun he sitten eivät hyökkää ja toteamme heidän tulevan todellakin rauhassa (miksi hyökkäisivät ja miksi ilmoittaisivat siitä silloin etukäteen?) me varmistumme itsekin siitä että olemme veljiä ja sisaria! (Minkä jo Jeesus totesi). Me olemme yhtä.

  • toivotaan sanoo:

    niin ja he ovat valmistelleet tätä ikuisuuksia niin miksei ne olisi oppineet meidän kieltämme.. (englantiahan melkeen kaikki osaavat maapallolla)

  • tsoikkeli sanoo:

    Jos tuo tulee tapahtumaan meillä kaikilla on varmaan vielä kovemmat odotukset 21.12.2012 päivää.

    Mutta jos, nuo alienit on silpponu karjaa ja siepannut ihmisiä ja tehnyt kokeita ihmisillä ja laittanut ihmisiin implantteja niin herää kysymys, tuleeko nuo rakkauden nimessä. Silti toivon että, tuo tulisi tapahtumaan ja saisi aikaan isoja muutoksia.

  • theman sanoo:

    Tonni vetoo, niin ne ei tuu…

  • Sebastian sanoo:

    ”alienit on silpponu karjaa ja siepannut ihmisiä ja tehnyt kokeita ihmisillä ja laittanut ihmisiin implantteja niin herää kysymys, tuleeko nuo rakkauden nimessä.”

    Kyllä meilläkin osataan. Olisi naivia ajatella, että kaikilla olisi puhtaat jauhot pussissa. Uskomme, että valtaosa ihmiskunnasta on hyveellistä kansaa, mutta samalla Iltalehdet paisuvat väkivaltatekoja. Ei hyvää ettei pahaakin.

  • L ja M sanoo:

    Lupaatteko että jos tuona päivänä ei tapahdu tuota episodia niin te hölmöt että usko enää mihinkään ”ufoihin ja alieneihin”. Voi monen pikku pojan hymy hyytyä kun ei ole olemassakaan kuu ukkoja ja avaruusolioita, hohhoijaa syön p….
    Eikä mitään selityksiä, että ihmiskunta ei ollut valmis vielä tuohon. Miettikääpä nyt tosissanne 😀

  • Hexa sanoo:

    heh, hassua sinäänsä että päivää ennen tätä uutista ” huokasin saunassa kun ajattelin tätä koko touhua että saisivat tulla jo! :D” tämähän on hieno uutinen

    siis kuten aijemmin olen sanonut, on suorastaan naurettavaa uskoa että koko maailman kaikkeudessa ei olisi muita älyllisiä olentoja.
    ja siitä että tulevatkohe rauhassa vai sotimaan. kannattaa unohtaa koko ajatus koska se ei olisi mitään ”sotaa” niiden tegnologia on aivan eri tasolla sama kun haastaisit 1v vauvan taistelemaan hengestään?

    mm muistakaa myös että tämä voi tapahtua tästäpäivästä aina 12.09 aikana näin muistelisin.. joten ei kannata heti 10 päivä luovuttaa 🙂

  • Hexa sanoo:

    Korjaus tästä päivästä -> 1.2.09 aikana

  • janne sanoo:

    Tämä avaruusolentojen viesti on jotenkin kummallinen. He ovat valmistautuneet ikuisuuksia tähän tapahtumaan, suuren aluksen näyttämiseen ihmisille, jotta saavat todistettua ihmisille, että avaruusolentoja on oikeasti olemassa, ja halusivat kertoa tämän pitkään valmistellun tapahtuman Amerikan intiaanien hengen “White”:n ja Blossom Goodchildin kautta.

    Siis miksi?

    Miksi he kertoivat näin tärkeästä tulevasta tapahtumasta ensin Amerikan initaanien hengelle ”Whitelle”, jonka vielä piti kanavoida tieto Blossom Goodchildille?

    ”Me anomme, että luotatte meidän tuloomme, jotta voimme yhdessä voittaa ne tahot, jotka ovat vastuussa maapallonne huonosta voinnista.

    Jos emme puutu asioihin nyt, niin kuin olemme suunnitelleet ikuisuuksia, pelkäämme, että silloin on jo liian myöhäistä.”

    Eli avaruusolennot ovat suunnitelleet ikuisuuksia puuttuvansa asioihin 14.10.2008 tienoilla, selvä.

    Eli pelkäävät, että jos eivät jostain syystä puutukaan asioihin nyt, niin myöhemmin tulee olemaan liian myöhäistä puuttua asioihin, check.

    Eli anovat luottamaan heidän tuloonsa, jotta he, jotka luottavat heidän tuloonsa, voivat yhdessä avaruusolioiden kanssa voittaa ne, jotka ovat vastuussa maapallon huonosta jamasta.

    Miksi tämä tuntuu jotenkin niin jonkun ihmisen keksimältä tarinalta.

  • Kristhor sanoo:

    en tiiä tuleeko tota tapahtumaan, mutta ufoja ja alieneita on olemassa!
    eivät ne kaikki videot, kuvat ja ääni pätkät voi olla pelkkää huijausta! aattele nyt, kuka jaksais vaan pilan vuoksi k**ettaa ihmisiä monia vuosia? kato tää linkki

    http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ex-astronautti+v%C3%A4itt%C3%A%C%A4+Nasan+salaavan+totuutta+ufoista/1135238106577

  • Kurtsa sanoo:

    Taliaivot. Nauran räkäisesti kyseisenä päivänä, kun joko mitään ei tapahdu tai sitten jotain todella huonoa silmänkääntötemppua yritetään.

  • Aivovamma sanoo:

    Ja sinä päivänä kun mitään ei tule tapahtumaan, niin toivon että tätä ”uutista” ei poisteta. Jos ihminen ”saa viestejä” on se kumma jos ei hälytyskellot ala soimaan. Blossom Goodchildkaan ei perseen raapimisen ja ruohon polton lisäksi saanut elämänsä aikana mitään järkevää aikaa. Cd:itä ja huuhaa kirjoja maailmaa saastuttamaan, sais pistää eukon satelliiti kylkee ja avaruuteen. Sain muute telepaattisen viestin että blossomin uuden kirjan julkaisu kyseisenä päivänä on todennäköisempää kuin ufojen ilmestyminen.

  • köhmä sanoo:

    niin liittyyköhän talous romahdus todellakin tähän 14päivään.illuminati kerää rahaa. tietäävät tai pelkäävät että aikansa on kohta ohi.

  • gomjabbar sanoo:

    …Valosta sie oot tullu, valoon teitin pitää palaaman…eikö?

  • Kristhor sanoo:

    vähän kummastuttaa toi… miks alieneita kiinnostaisi meidän hyvinvointi?

  • Brecle sanoo:

    Ehkä ”alienit” on joskus asunut täällä ja jättänyt meidät tänne rauhassa kasvamaan ja kehittymään ihan keskenämme. Eiks joissain vanhoissa Egyptiläisissäkin kuvissa/kaiverruksissa ollut jotain lentäviä aluksia?

  • Brecle sanoo:

    janne: Miksi tämä tuntuu jotenkin niin jonkun ihmisen keksimältä tarinalta.

    Munki mielestä kuulostaa ihmisen keksimältä tarinalta, mutta katsoo nyt mitä tulevaisuus tuo tullessaan

  • Immoxilline sanoo:

    turska (17:34:45) :

    mitähän alabama mahtaa tarkoittaa, jonkinlainen “koodi” kenties?

    ____________________________________________________________________

    Tarkoittaa yhtä Jenkkien osavaltiota.

    Sanan alabama etymologinen merkityskin on aika monimerkityksellinen..Lukekoon jokainen itse ja miettiköön mitä se tässä yhteydessä tarkoittaa..

    http://en.wikipedia.org/wiki/Alabama#Etymology_of_state_name

  • gh0stb0y sanoo:

    Juu mutta luulen että ne hieroglyfit (mitä olikaan) on joko sattumalta rustattuja tai sitten muinaisen egyptin papit osasivat oikeasti ennustaa ja nähdä tulevaiduuteen. Itse en sanoisi että he olisivat asuneet maapallolla… (alienit) En osaa sanoa että tulevatko vaiko ei, koska kuka sitä tietää mitä nuo tyypit kertoilee medialle. Toivottavasti tulee ja jenkit ei koittaisi tuhota heitä. Tuskin edes pääsee lähelle hipaisua koko aikana! 😀

  • herrayontimo sanoo:

    Jep jep ei taida tapahtua mutta toivotaan

  • HowlingCat sanoo:

    Päivää enne mu synttäreitä 😀 Toivon et toi o totta vaik kyl vähä epäilyttääki…

  • otus77 sanoo:

    UFOJA EI OLE KIITOS!!

  • Krideman sanoo:

    Toivottavasti tapahtuu. Sattuu just mun syntymäpäivälle. Kyllä ne jossain vaiheesa, ehkä muutaman tuhannen vuoden sisällä ilmestyy. Ken tietää ken tietää…

  • Peku sanoo:

    Miks ne alienit ottais yhteyttä meihi jonku intiaanien poppamiehien kautta, kuvittelis et jos niil on nii kehittyny teknologia nii et ne keksis jotai vähä viisampaa 0.o

    Kyseessä ei ollut intiaanien poppamies. Vaan henkilä oli yhteydessa intiaanien tuntemaan henkeen nimeltä White. Näin ainakin itse ymmärsin. Mutta viestintuojalla ei ole väliä, itse viesti on tärkein.

    – Wespa

  • Matti Numminen sanoo:

    Nyt pitää ottaa huomioon kaksi mahdollisuutta. Toinen on se että kyse on todellisista muukalaisista jotka tulevat oikealla asialla. Toinen mahdollisuus on se että kyseessä on Illuminaatin juoni jolla aloitetaan vuonna 2012 tapahtuvaa NWO:ta. Toisen vaihtoehdon puolesta puhuu se että ilmiön pitäisi tapahtua USA:ssa, miksi juuri siellä missä Illuminaatin johto on vallassa. Katso vaikka dollarin setelin sinettiä tai Washingtonin asemakaavaa tai USA:n historiaa, se on täynnä symbolisia ja numerologisia viittauksia Illuminaattiin ja kaiken näkevän silmän tuloon.

    Kannattaa siis olla kriittinen jos jotain tulee tapahtumaan UFO:n tai muun muodossa, se voi olla Suuri Eksytys, jolla koitetaan saada aikaan hyväksyntä Illuminaatin eli valaistuneiden pyrkimyksille. Valaistuneet (=Illuminati) tai valon lapsi (=Lucifer), kuulostaa samalta.

    Tai sitten ulkopuoliset todella puuttuvat tapahtumiin eli CERN LHC kiihdyttimen mahdollisesti luomien mustien aukkojen varalle. Mene ja tiedä, mutta älä mene halpaan, vaan epäile jos luvataan 100 hyvää ja 100 kaunista, tai vaikka 72 neitsyttä.

  • Matti Numminen sanoo:

    Suosittelen lukemaan:

    http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t548477

    Myös hakukoneilla suomeksi haut LHC Illuminati tai Illuminaatti tuovat lisää ”valaistusta”.

  • Matti Numminen sanoo:

    Haukka (12:05:13) kirjoitti :

    “Ihmisillä on outo ja oikeastaan melko typerä tapa liittää automaattisesti valo kaikkeen hyvään, samoin oletetaan oudosti että “korkeammat energiatasot/ulottuvuudet” (mitä ne sitten lienevätkin) ovat automaattisesti parempia kuin nykytilanne ja alemmat huonompia.”

    Lisään vielä tähän aiemmin itse sanomaani, että tässä on selvä taivas/paratiisi ja helvetti/kadotus-asetelma.

    Wespa (12:31:56) kirjoitti :

    ”Valo-olento on vain kuvaus hyvästä olennosta, eikä välttämättä tarkoita sitä kirjaimellisesti.

    Valo on kuitenkin suurempi voima kun pimeys ihan fysikaalisestikkin. Valossa on lämpöä ja energiaa (mitä kirkkaampi valo sitä enemmän energiaa se säteilee jne.), kun taas pimeydessä on vähemmän lämpöä ja vähemmän energiaa. Millä on fysiikan mukaan kovin nopeus? Vastaus: Valolla.

    Kyseessä ei ole mikään ihmepelastaminen, vaan lähinnä maan ulkopuolisen älyn olemassaolon todistaminen ja tätä kautta homma lähtee soljumaan.

    Mielestäni tämä ei liittynyt mitenkään taivas vs. h*lvetti asetelmaan ja tähän on turha vetää mitään uskontoja.

    PS. Ne tulevat, jos suurin osa ihmiskunnasta haluaa niiden tulevan.”

    Muistakaan nyt se että valon lapsi ja Lucifer liittyvät yhteen. Illuminati taas on valaistuneet, joten miten on? kannattaa olla kriittinen näinä hetkinä ainakin, jos ei muuta.

  • Matti Numminen sanoo:

    Jorma (21:52:56) kirjoitti:

    ”ELIITTIÄ!!! LEIJA JOS TÄMÄ TAPAHTUU. GOATSE KUNNIAAN!!!”

    Miettikää kuka on laittanut rahan ihmisen edelle, eliitti eli yläluokka jotka luulevat olevansa parempia eli yli-ihmisiä. Wahlroos juuri lehdessä kertoi miten yrityksillä ei tarvitse olla moraalia, omistajilla pitäisi ”ehkä” olla. Jos yritys on jokin moraaliton olio, niin on se kauheaa miten länsimaat etunenässä politiikassaan laittavat yritykset ihmisen edelle.
    Kapitalismi ja oikeistovoimat eli rahan valta on yritysten valtaa eli moraalittomuutta.

  • Matti Numminen sanoo:

    janne (18:34:15) kirjoitti:

    ”Tämä avaruusolentojen viesti on jotenkin kummallinen. He ovat valmistautuneet ikuisuuksia tähän tapahtumaan, suuren aluksen näyttämiseen ihmisille, jotta saavat todistettua ihmisille, että avaruusolentoja on oikeasti olemassa, ja halusivat kertoa tämän pitkään valmistellun tapahtuman Amerikan intiaanien hengen “White”:n ja Blossom Goodchildin kautta.

    Siis miksi?

    Miksi he kertoivat näin tärkeästä tulevasta tapahtumasta ensin Amerikan initaanien hengelle “Whitelle”, jonka vielä piti kanavoida tieto Blossom Goodchildille?

    “Me anomme, että luotatte meidän tuloomme, jotta voimme yhdessä voittaa ne tahot, jotka ovat vastuussa maapallonne huonosta voinnista.

    Jos emme puutu asioihin nyt, niin kuin olemme suunnitelleet ikuisuuksia, pelkäämme, että silloin on jo liian myöhäistä.”

    Eli avaruusolennot ovat suunnitelleet ikuisuuksia puuttuvansa asioihin 14.10.2008 tienoilla, selvä.”

    Tämä on todella mielenkiintoista, ja suurta eksytystä julistaneet ovat jo aikaa sitten kertoilleet että ”alienit” tulevat näyttäytymään Illuminaatin juonena. Illuminaattihan on jo aikaa sitten suunnitellut NWO:ta eli Valon tuloa. Mikä tuo valo on, kun Illuminaatin edustajat ovat vallan huipuilla, siis eliittiä joka on tavallisen ”rahvaan” ylipuolella. Eli onko kyse pyyteettömästä asiasta, tuskin jos kyse on Illuminaatista. Pitää olla tarkkana, sillä disinformaatiota on myös liikkeellä. Toinen puoli osaa huijata hyvin, sillä sillä on Tieto, kuten on ollut aina. Siksihän sillä on maailman valta.

  • Jake sanoo:

    Kaikki äkkiä lyömään vetoa kun monessa paikkaa on aika hyvät kertoimet sille tuleeko 10 vuoden sisällä tsjp löydetyksi ulkopuolista elämää!!!

  • napalmi sanoo:

    Illuminati on vain pelkkä satu, jossa on paljon mörköjä.

  • Paavali sanoo:

    Tästä tulee heti mieleen se samuli torssosen(?) tuleva elokuva ”Rautataivas” ”IRON SKY”…..

    Nazit hyökkäävät kuusta takaisin maahan, kerättyään siellä joukkojaan ja tämä iso ufohan on tietty nazien tekemä… =D

  • gh0stb0y sanoo:

    Hyvä Paavali! 😀

  • otus77 sanoo:

    siis ufoja ei ole

  • julle sanoo:

    Totta kai ufoja on ja voin todistaa sen.

  • Jonizz sanoo:

    otus77 (23:44:14) :

    siis ufoja ei ole

    UFO = Undentified Flying Object.. Eli
    Miten tunnistamatonta lentävää objektia ei ole olemassa…?

    Opi termit ennen kuin kirjotat…

  • odg sanoo:

    Luulisin että jos he tulevat rauhassa niinkuin väittävät niin ihmiset eivät kuitenkaan ota tälläista näkyä rauhallisesti, Ihminen on hyvin agressiivinen rotu ja tuosta vierailevasta rodusta ei tiedetä mitään.

    Vaikeia tälläistä on uskoa mutta kun tuon lukee ei voi kuin miettiä…

  • Wespa sanoo:

    The Federation of Light (valon tuojat) ja illuminati (illuminated ones) ovat eri asia. Turha pelätä mitään invaasiota. Jos maahan hyökättäisiin avaruusolentojen toimesta, niin ei siinä tarvittaisi mitään etukäteen kerrottuja päivämääriä, vaan se olisi yksi pamaus…

    Nämä olennot ovat viestien mukaan myös nimenomaan illuminatia vastaan. Näyttäytymällä (ilman hyökkäämistä) he jakavat myös tietoa siitä, että on olemassa hyviä avaruusolentoja, eikä pelkästään pahoja, kuten mm. elokuvat ovat antaneet ymmärtää.

  • Dragonfly sanoo:

    Tulee mieleen 1970-luku. Saa nähdä mitä 14.10.08 tuo tullessaan, tuskin mitään maata mullistavaa.

  • Hot the Pot sanoo:

    Veljet, siskot, kälyt ja kumminkaimat, meitä valmistellaan kaikkien aikojen huijaukseen. Showsta tulee varmaan upea, mutta siihen sen positiiviset vaikutukset jäävätkin. Öljy, ja nimenomaan Alaskan luonnonsuojelualueiden sellainen on tässä taustalla.

  • panth sanoo:

    Tämä on taas tällainen I WANT TO BELIEVE -juttu. Suosittelen kaikkia olemaan erittäin mediakriittisiä, sillä tämähän on vain huhu.

    14.10 sen sitten näkee.

  • Lukija sanoo:

    Hetkinen, avaruusoliot ovat valmistautuneet tähän tapahtumaan ikuisuuksia, eivätkä he löytäneet tässä ajassa kunnon PR-firman numeroa? Kyllä mahtavat harmitella nyt asian täysin huomiotta jättäviä lehtiä lukiessaan, kun tajuavat, ettei Blossom Goodchild ollut ihan uskottavin mahdollinen sanansaattaja, ja valtaosalla planeetasta ei ole yhä mitään tietoa lokakuun visiitistä.

  • Kristhor sanoo:

    Ottaa päähän, et parapsykologialla on tälläinen asema (nyt ja ennenkin), kukaan ei ota sitä vakavasti tai sit ne jotka ottaa nii ne on jotain sekopäitä, hippejä tai huijareita (ja rikollisia). Ihmisiltä puuttuu varmaan uskoa.

  • Kristhor sanoo:

    tässä on varmaan käyny nii, et jotain hippejä on ollu nuotion äärellä, pilvessä ja sit yks sanoo yhtäkkiä ”man, im so getting a message… groovey” 😀

  • Möö sanoo:

    En jaksanut ihan tasan kaikkia viestejä lukea, joten en tiedä, onko joku tästä jo huomauttanut… Mutta melko ajattelematonta alieneilta peittää kolmeksi päiväksi taivas jossain päin maailmaa. Jos heillä ei ole takataskussa jotain kikka kolmosta lämmön ja valon tuottamiseksi kyseiselle alueelle, toivottavasti siellä osataan varautua kaamoksen olosuhteisiin!

    Täytyy kuitenkin sanoa, että vähän tuli villi olo tätä lukiessani – viime viikolla näin unta taivaalle ilmestyvästä, _valtavasta_ aluksesta. Avomies kommentoi minun olevan maailman ainoa ihminen, joka näkee unta Independence day-elokuvasta. Mutta ehkä olenkin profeetta, hui! 🙂

  • Nipletius sanoo:

    Sit ku ne kerran täällä käy, ni sen jälkee ne rupee ramppamaan täällä jatkuvasti. Eli varautkaa siihen että joulupöytään tulee ”extravieraita”:D

  • Wiips sanoo:

    Minä sanon sen, että jos ovat olemassa, tulkoot.
    Mutta millä kielellä viesti oli kirjoitettu??? Englanniksi???

    Haluaisin kyllä oikeasti nähdä Heidät. Olen ehkä valmis, mutta jos se tapahtuu, olen varmasti järkyttynyt. Sehän on selvää (kai). Mutta toisaalta tämä on hyvinkin mahdollista. Koska äärettömyydessä ei voi olla vain yksi planeetta, jolla olisi älyllistä elämää. Toisaalta kummallisinta on, kuinka he tietävät meistä… Mutta eipä tässä muuta.

    Odotan Teitä innolla ~

  • Huttu sanoo:

    saa muute olla melko jööti alus ku peittää monta osavaltiota. tosin jos se on energiaa ja valoa niinkuin arvoisa valon tuojien edustaja mainostaa niin ehkä se sitte säteilee/huokuu omaa valoaan joka korvaa auringon tai jotain 😛

    jossain sanottiin että tapahtuma olisi globaali, eli kaikki maailman asukkaat saisivat nähdä omin silmin jotain, ei olisi vain yhdysvaltalaisten etuoikeus. käsitä muutenkaa miks avaruuden lähettiläät tulis esittäytymään vaan jollekin äärimmäisen rasittavalle macdonalds kansalle. luulis et jos olis globaali tapahtuma niin siinä ei pahemmin ”illuminatin” yms huuhaan vastarinta paljoa auta

  • Jaarno sanoo:

    Wiips (14:36:36) :
    Toisaalta kummallisinta on, kuinka he tietävät meistä… Mutta eipä tässä muuta.

    Odotan Teitä innolla ~

    Eipä se omasta mielestä kovin kummallist ole jos he tietävät että tällä planeetalla on älyllistä elämää. Esim. Maastahan on lähetetty joitain signaaleja ulkoavaruuteen. Ja jos me osaamme jo tutkia avaruutta kaukoputkilla yms. niin kuvittele mitä he osaavat tehdä?

  • 555+111 sanoo:

    Kirjoittanut/komentaja Adamaa kanavoinut Adam DeGray: Niille jotka eivät tunne minua, olen komentaja Adama. Olen Galaktisen valoliiton maaplaneetan edustaja ja olen päivittäin yhteydessä näihin korkeamman ulottuvuuden olentoihin galaksistamme ja maailmankaikkeudestamme:) Eikö tää Adama vaikuttanut tv-sarjassa Taisteluplaneetta Galactica. Tais olla sarja aikaansa edellä. Jos se onkin Galactica mikä tohon näkyville tulee, sehän oli julmetun suuri alus. Mene ja tiedä.

    ps. toivottavasti cylonit ei tuu perässä:(

  • Niko sanoo:

    Tää nyt on ihan selvä julkisuustemppu. Se käy ilmi siinä että viestiin on sisälletty rahastustarina Illuminatista ja kaikki turhanpäiväinen hölynpöly kanavoinnista. Lisäksi, jos todellakin Plejadialaiset ovat mukana tässä, olisimme saaneet tiedon Billy Meieriltä ja aikoja sitten.

    Luotan Billy Meierin tietoihin enemmän, kuin jonkun random typyn Austarialiasta. Billy Meierillä on todisteita sanoistaan, joita kukaan ei ole vielä pystynyt mitätöimään 30 vuoden aikana.

  • 555+111 sanoo:

    Mitä jos se onkin joidenkin näiden rotujen: Reptilian, Draconian, Vinged Draco, Nordic, Gray, Telosian, Nazi-alien touhuja. Näistä on sentään kuvia! onks noista Plejadialaisista.

  • Micadokun sanoo:

    Minun puolestani, Tervetuloa maapallollemme ja pistakaahan kunnon show pystyyn niin saadaan kaikki skeptikot hautautumaan omien sanojensa alle… ei vaan. Skeptikotkin ansaitsevat anteeksiannon. Ovathan he pitaneet ihmiset jalat maassa, mut aika ajoin vahan turhankin paljon. Elamani paras uutinen ja ei varmasti viimeinen. Epaluulo katoaa ja hieno muuten nahda, miten moni skeptinenkin ihminen ei voi kieltaa asiaa taysin, silti odottaen mita nahtavaksi jaa. Siita annan heille taydet pinnat!

  • Micadokun sanoo:

    555+111 > eikos Billy Meier tavannut juurikin Plejadialaisia olentoja, jotka nayttivat hyvinkin ihmismaisilta. Tai sit he olivat ’muuntautuneet’ ihmisen kaltaisiksi, etta Meier ei saikahtaisi naita… mene ja tieda.

  • Niko sanoo:

    Kyllä, Plejadilaisista on kuvia, Billyn ottamana. Toisin kuin nuo kuvat mitä sinä, 555+111, luettelit, ovat piirroksia, paitsi Nazi-alien on otettu jostain leffasta.

    Plejadilaiset ovat ainakin Billyn kuvissa ihan meidän näköisiä, niillä on vissiin vaan vähän isommat korvalehdet 😀

  • Micadokun sanoo:

    Minä sanon sen, että jos ovat olemassa, tulkoot.
    Mutta millä kielellä viesti oli kirjoitettu??? Englanniksi???

    Viesti joka tulee vastaanottaessa kanavoitaen telepatialla, ei ole millaan kielella. Telepatia on ymmarrettavissa/’kuultavissa’ kaikilla olennoilla, jotka sen hallitsee. Suulla tapahtuva kommunikointi sen sijaan tapahtuu vaikka milla kielella taalla maan paalla. Telepatia ei ole kieli, vaan kommunikointi ajatuksensiirrolla, joka tapahtuu valittomasti ja taysin ymmarrettavassa muodossa ja tata kautta vastaanottaja kaantaa sen omalle kielelleen ymmarrettavaan muotoon.

    Osaako Wespa tahan taydentaa paremmin, koska tuntuu etten osaa tarpeeksi ’teknisesti’ tata selventaa. 🙂

  • Micadokun sanoo:

    >>>En jaksanut ihan tasan kaikkia viestejä lukea, joten en tiedä, onko joku tästä jo huomauttanut… Mutta melko ajattelematonta alieneilta peittää kolmeksi päiväksi taivas jossain päin maailmaa. Jos heillä ei ole takataskussa jotain kikka kolmosta lämmön ja valon tuottamiseksi kyseiselle alueelle, toivottavasti siellä osataan varautua kaamoksen olosuhteisiin!<<<

    Jos ajatellaan etta nama alukset ovat valosaluksia ja energiaa, ehkapa auringon valo lapaisee ne helposti. En mene takuuseen, mutta tollanen looginen ajatus kavaisi paassa. Vaikka valo siis ei paasisi lapi, ehka muu tarvittava energia, mita maa tarvii auringolta on lavitse mentavissa… Toivotaan ainakin nain.

  • 555+111 sanoo:

    En yhtään fotoo onnistunut plejoista löytään piirrettyjä kumminkin. Ei sinänsä, en hirveesti oo vakuuttunu minkään näitten rotujen olemassaolosta, mut en vooi kiistääkkään. Laitoin noi ed.mainitut rodut sen takia et ne kuulemma asustelee jossain päin meksikoo maan alla. Oisko pojilla tarve tulla pinnalle

  • korvapuikko sanoo:

    täytyy nauraa kun ne ei sitten tulekkaan muhahahahahahhahahahahahahahahahahhhaha

  • Niko sanoo:

    Kyllä niistä fotoja on, mutta ovat aikalailla levinneet ympäri nettiä, joten ei ihan ensimmäisellä hakukerralla varmaan löydy. Pistän kuitenkin linkkiä kun löydän ne.

  • Micadokun sanoo:

    Arvaa kuka sit nauraa kun ne tuleekin? 😉 Paiva lahti kumman hyvin pyorimaan.

  • Niko sanoo:

    http://www.gnosisonline.org/imagens/ETs+Asket+e+Nera+2.jpg

    Siinä on linkki. Vähän on epäselvä kuva, ja tottakai noitakin on väitetty väärennöksi ja ties mitä. Mutta jokainen tekee oman mielipiteen, mitä sitä muita soimaamaan.

  • Niko sanoo:

    Ehdotan kuitenkin ensiksi lukaisemaan Billy Meierin stoorin ennen kuin alkaa tuomitsemaan häntä mistään liian paljon. Aika paljon luotettavaa tietoa tuolla nykyään vanhalla miehellä. Ja on ennustanut monia asioita jotka on käynyt toteen päivälleen.

  • Micadokun sanoo:

    http://www.steelmarkonline.com/ufo_photo_gallery.htm

    Olkaaten hyvat. Billy Meierin ottamia kuvia. Ei ollu kyl vaikee loytaa, mut onpahan nyt taalla ihmeteltavana. 🙂

  • Phantom sanoo:

    No helvetin hieno homma jos todellakin näin tapahtuu…

  • tyttönen sanoo:

    En jaksanut lukee noita kommentteja ku niitä on niin paljon mutta uskotteko että näin tulee käymään?

  • Kristhor sanoo:

    siis mikä tossa Nikon linkittämässä kuvassa on muka outoa? sehän on ihan normaali kuva, huono laatuinen tosin. Ja kuka tämä Billy Meijeri on? Ja mitä hän on ennustanut sitten?

  • Kristhor sanoo:

    Luin yhdellä sivulla juttua noista Replitaneista ja näin jopa CSI jakson joka käsitteli niitä. Sain sellaisen käsityksen, että se on niin paksua huttua, et miten kukaan voi siihen uskoa. Se vaan menee mun käsityksen yli. Ehkä maailman johtajilla on sellainen salaliitto (kun kerran siitä on jonkinlaisia todisteita), mut en tosiaankaan usko, et sillä olis jotain tekemistä avaruusolioiden kanssa.

  • 555+111 sanoo:

    En ole ketään tuomitsemassa kun ei ole 100% todisteita puoleen eikä toiseen. Kyseenalaistan samasta syystä. Noi Meierin ufokuvat on jo nähty,niistä ei ollutkaan puhe vaan muukalaiskuvista. Joo, valokuvahan se on, tosin huonolaatuinen. Paha sanoo, ihmisiltä näyttävät ja niin pitääkin jos kyseiset muukalaiset ovat ihmisen kaltaisia.

  • 555+111 sanoo:

    Vielä tästä Meierin muukalaiskuvasta: Kal K. Korff on kritisoidessaan Meieria ottanut esille myös Meierin valokuvat kahdesta nuoresta Plejadilais-naisesta, joiden nimet olivat Asket ja Nera. Korffin mukaan kyseiset kuvat ovat kopioitu televisiosta ja esittävät eräässä televisio-ohjelmassa esiintyneitä amerikkalaisia henkilöitä. Meier myöntää nyt tässä Moosbruggerin kirjassa, että Korff on tässä asiassa oikeassa. Meier kertoo jopa 5 sivulla Ptaahin suulla, kuinka Giza-äly oli vaikuttanut jollakin tavalla siihen, että MIB:it onnistuivat saamaan Meierin alkuperäisiä valokuvia kehittäneen valokuvaajan vaihtamaan Meierin alkuperäiset kuvat kuviin, joissa näkyy nämä Asketin ja Neran ”amerikkalaiset kaksoisolennot”

  • Wespa sanoo:

    Minä sanon sen, että jos ovat olemassa, tulkoot.
    Mutta millä kielellä viesti oli kirjoitettu??? Englanniksi???

    Viesti joka tulee vastaanottaessa kanavoitaen telepatialla, ei ole millaan kielella. Telepatia on ymmarrettavissa/’kuultavissa’ kaikilla olennoilla, jotka sen hallitsee. Suulla tapahtuva kommunikointi sen sijaan tapahtuu vaikka milla kielella taalla maan paalla. Telepatia ei ole kieli, vaan kommunikointi ajatuksensiirrolla, joka tapahtuu valittomasti ja taysin ymmarrettavassa muodossa ja tata kautta vastaanottaja kaantaa sen omalle kielelleen ymmarrettavaan muotoon.

    Osaako Wespa tahan taydentaa paremmin, koska tuntuu etten osaa tarpeeksi ‘teknisesti’ tata selventaa

    Juurikin noin. Telepatiahan tulee periaatteessa samassa mudossa kuin ajatuksesi, eli tavallaan kuvina (näin ainakin itse olen ymmärtänyt). Jos ajattelet esim. olevasi metsässä syömässä marjoja, niin et sinä siinä mitään sanoja tarvitse vaan näet itsesi siellä…

    Tosin on olemassa erilaisia kanavointitapoja ja yksi on mm. automaattikirjoitus, jossa henkilö kirjoittaa tiedostomattomasti asioita paperille tai sitten purkaa juurikin nuo saamansa kuvat/näyt paperille, josta tässä oli tietääkseni kyse, mutta telepatiaan tämäkin liittyy.

  • Wespa sanoo:
  • khyl sanoo:

    kumma juttu että aina samat ihmiset näkee ”ufoja” ja aina on kamera mukana … 😀

  • Micadokun sanoo:

    Hmm.. Tai sitten ufot tulevat ihmisten lahelle, joilla on kamera, joilla hyvalla lykylla voi ottaa videokuvaa… monesta vinkkelista voi katsoa tuotakin asiaa. 🙂

  • Kristhor sanoo:

    miten niin aina samat ihmiset? ja ufohan voi olla mikä tahansa tuntematon lentävä esine

  • tepeh sanoo:

    tiedoksi niille jotka sanovat että ufoja ei ole olemassa: UFO tarkoittaa mitä tahansa tunnistamatonta ja lentävää kappaletta. Ja maailmankaikkeus on aivan ääretön niin on aivan pakko että siellä on toisiakin älylisiä olentoja kuin me. Se olisi avaruuden haaskausta… Ja siis UFO voi olla vaikka vähän erikoisempi tähdenlento tai meteori tms.

  • Phantom sanoo:

    Jos ne olisivat vihamielisiä eivät ne tulostaan ilmoittelisi. Vaan käyttäisivät yllätystä etunaan. Toivo todellakin että tulisivat ois se vaan niin hienoa

  • Tonza sanoo:

    Tulemme rauhassa, ja aikeenamme on vain vallata maapallo ja tappaa teidä sukupuuttoon.

  • Niko sanoo:

    Joo, 555+111, näinhän se olikin. Anteeksi. Mutta on MIB kyllä kovasti yrittänyt Billy Meieriä saada alas. 11 eri murhayritystä on kohdistunut kohti Billyä.

  • Make83 sanoo:

    vähän kummastuttaa toi… miks alieneita kiinnostaisi meidän hyvinvointi?

    Varmaan siitä yksinkertaisesta syystä, että he ymmärtävät kaiken ykseyden että me olemme osa heitä kehittymättömämpinä olentoina… Miksi he siis hyökkäisivät itsensä kimppuun kun ymmärtävät tämän?

  • Vesa sanoo:

    Ei kai siinä sitten auta muu kuin laittaa Musen Exo-politics taustalle soimaan ja nauttia showsta.

  • huoono sanoo:

    APUA ! 😀 Kuollaanko me kaikki. Nyt jännittää.. Eikun odotttelemaan vaan !

  • juppe3 sanoo:

    hei, mun synttärit on just 13 päivä ! 😀

  • Möö sanoo:

    Joku tuolla jo mainitsi Musen Exopoliticsin. Piti ihan kaivaa kyseisen orkesterin levy tuolta hyllystä ja kuunnella mainittu biisi. Hymyhän siitä syntyi.

    ”As conspiracies unwind
    Will you slam shut
    Or free your mind
    Or stay hypnotised

    When the Zetas fill the skies
    Will our leaders tell us why
    Fully loaded satellites
    We can´t get nothing but our minds”

    Että sitten vain merkkiä odottelemaan, siskot ja veljet.

    Voi että. Jos tuo on totta, ja näin käy, niin onpahan melko hässäkät edessä lähitulevaisuudessa.

  • Kalle sanoo:

    Eipä tähän ole oikein muuta lisättävää kuin että:

    who summon?

  • Hexa sanoo:

    haha.
    voi että- lukekaa ensin muita kirjotuksia ufoista ja katsokaa videoita ehdotan vaikka ettö käytte kaikki tämän saitin ufo aiheet läpi Ja Vasta sitten teette johtopäätökset että Onko ufoja olemassa

    koittakaa nyt ymmärtää että on paljon todenmukaisempaa että ufoja on olemassa kuin ettei ole ollaanhan mekin täälä.

    JA todellakin on löydetty niin ikään egyptistä ja maijojen sun muista luolist maalauksia ja kirjoituksia ufoista!!

    ja mitä vielä ette todellakaan voi olla näin sokeita

  • Hexa sanoo:

    noh mietis vaikka että ota pieni kivi hippu kätees kato sitä ja aattele että siinä on maapallo. sitten suuntaa katsees kuuhun siinä on sulle galaksi tai vastaavaa-

  • Hexa sanoo:

    tarkotan sitä matkaa siitä kivi hipusta sinne kuuhun-

  • shakaali sanoo:

    elämän synty maailmankaikkeudessa on vähän eri juttu kun humanoidit lentelemässä aluksillaan meidän tykönämme.

  • bullet for my valentine sanoo:

    oon iha onnesta sekaisin!! oon aina uskonut UFOihin.. jos tää tapahtuu niin kamut ei usko silmiään! 😀 kiitos komentaja Adama!

  • Assassin sanoo:

    Hexa (03:11:57) :

    haha.
    voi että- lukekaa ensin muita kirjotuksia ufoista ja katsokaa videoita ehdotan vaikka ettö käytte kaikki tämän saitin ufo aiheet läpi Ja Vasta sitten teette johtopäätökset että Onko ufoja olemassa

    koittakaa nyt ymmärtää että on paljon todenmukaisempaa että ufoja on olemassa kuin ettei ole ollaanhan mekin täälä.

    JA todellakin on löydetty niin ikään egyptistä ja maijojen sun muista luolist maalauksia ja kirjoituksia ufoista!!

    ja mitä vielä ette todellakaan voi olla näin sokeita

    Ja tähän vielä lisätäkseni ettei jokainen avaruusolentoihin uskova ole mikään hihhuli, joka juoksee ympäri maita ja mantuja foliohattu päässä. Niinkuin skeptikoilla on tapana yleistää.

    Mielestäni skeptisyyskään ei ole ihan tervettä touhua, jos ei ole hihhuloiminenkaan.

    Ja niinkuin Hexa sanoi, se että olisimme yksin tässä maailmassa on luultavasti hyvin pienitodennäköisyys, onhan kaikkialla kuitenkin samoja alkuaineita, niin kyllä jossakin on pakolla syntynyt elämää synnyttävä yhdistelmä.

    Sitä en iteskään tiedä ovatko alienit käyneet täällä maapallolla, mutta ei tämä koko ufo- kulttuuri nyt ihan tyhjästäkään ole voinut syntyä, kun otetaan huomioon Egyptiläisten sun muiden muinaisia töherryksiä. Ja silloin ei ole ollut feikkivideoita ja -kuvia, ja jos siihen aikaan olisi tehnyt ufo-piirrustuksen olisi luultavasti joutunut aika nopeasti hautaan, kiitos uskontojen voiman silloin. Tästä voi vain päätellä että ufo- kulttuuri on ollut silloin jo hyvin suuressa suosiossa, kerta tämmöisiä maalauksia on tehty.

  • Dalen sanoo:

    Häh eikö tää alus näy Suomesta käsin…?

  • Jonizz sanoo:

    hmm tuo wespan linkittämä video vaikuttaa huijaukselta..

    Katsokaas mistä valo tulee.. vasemman puolisen alien kuvasta näköisi että valo tulee vasemmalta mutta oikealla olevan alienin valo vasemmalta..

  • teme sanoo:

    noh sittehän se nähään tulooko vai ei

  • Möö sanoo:

    Yksi lempi-ihmisistäni päällä maan, Esko Valtaoja, vertasi maailmankaikkeutta hiekkarantaan. Kun sormen päähän ottaa yhden hiekanjyvän, vastaa se meidän aurinkokuntaamme. Kaikki muut maailman hiekanjyvät kaikilla maailman rannoilla ovat ne muut galaksit.

    Väittäkääpä nyt vielä, että ollaan täällä yksin…

  • Möö sanoo:

    Korjaan: Meidän _Linnunratamme_, ei aurinkokunta.

  • shakaali sanoo:

    möö: esko on kyllä loistava.

    mutta ei se eskokaan tunnu uskovat humanoidien vierailuun täällä. sanoi ihan selvästi yhdessä kirjassaan. en nyt äkkiseltään muista missä.

    vaikka tässä nyt mennäänkin ohi aiheen. alunperin kyse oli siitä, että lähettävätkö ”ne” jotain telepaattisia viestejä jollekin henkiolennolle.

  • Pohjolanpoika sanoo:

    Miks aina yhdysvaltoihin niiku tuossa taas oli. Toivottavasti tulisivat mielummin Eurooppaan –> viisaampia ihmisiä

  • Neda sanoo:

    O.o Hienoa . Äitin synttärit on 4 pv ennen. Eihän siihen ole ees hirveen montaa päivää 35-36. siinäpä se. Mutta jos se on totta, ja jos ne on sitten kilttejä meille voisivathan ne sitten häippästä ja lopettaa tuo härnääminen. : D tai tulla esille. Mihinköhä päin maailmaa ne laskeutuu??

    -Neda Kuittas

  • Brecle sanoo:

    Kyllä ne vielä joskus tulee, Aika Näyttää, Aika Vie

  • Wespa sanoo:

    Jonizz siinä videossahan kerrottiin, että huone oli pimeä, mutta itse olennot hohtivat, jotenka tuosta voi johtua tuo varjojen sijoittuminen…

    En tosin mene sanomaan onko aito vai ei, mutta tuo ei ainakaan mielestäni ole mikään todiste feikkeyteen.

  • Päivitysilmoitus: Valo-olennot tulevat lokakuussa « Henkimaailma

  • Katti sanoo:

    :oo
    Toivottavasti totta ^^
    Alan kattelee nyt taivaalle 😮

  • manuvaan sanoo:

    Mikä avaruusolentoja maassa kiinnostaa? Luulisi galakseista paljon parempiakin menomestoja löytyvän…

  • meiizi sanoo:

    Tästä nyt voi olla montaa mieltä:

    -Tämä kaikki voi olla totta, ja avaruusolennot tulevat ja näyttäytyvät.
    Ehkä avaruusolennot tosiaan tulevatkin auttamaan ihmisiä mm. ilmaston muutoksen vaarojen välttämiseksi ja vapauttamaan ihmiset illuminatin aivopesusta ja väärän informaation levittämisestä aiheutuneesta huonosta yhteiskunnasta. Avaruusolennot voivat tulla kertomaan mitä 21.12.2012 todella tapahtuu. Ehkä avaruuden asukkaat tietävät maapallon menosta paljon enemmän kuin me ”tavalliset” ihmiset… Jos olennot pystyvät paljastamaan maapallon oikean tilanteen kaikille, ei enää media pysty vääristämään yhtään mitään.

    -Kuten JFK aikaisemmin sanoi, osa viestin sisällöstä kuulostaa paljon hyökkääjän propagandalta. Ehkä avaruusolennot suunnittelevat jotain muuta kuin maapallon asukkaiden auttamista…

    -Tämä voi olla osa illuminatin salaliittoa ja uuden maailmanjärjestyksen luomisen edistämistä. Suuren avaruusolentojen aluksen ilmaantuminen maapallolle saisi aikaan hämmennystä ja mahdollisesti paniikkia jota illuminati tarvitsee ohjaillakseen ihmisiä haluamaansa suuntaan.

    -Tämä voi olla vitsi tai väärinkäsitys tai pelkästään hölynpölyä.

    Näistä itse toivoisin ensimmäisen vaihtoehdon toteutuvan. Olisi hienoa jos avaruusolennot olisivat ystävällisiä ja tietäväisiä maapallon tilanteesta ja tulisivat auttamaan.

    Totuus selviää ensi kuussa..

  • Haisul1 sanoo:

    Muistakaa, että tämä on vain yhden ihmisen kanavoima ”informaatio” ja kannattaa tutustua laajemmin koko ”First Contact”-ilmiöön.

    Tässä jotain:

    http://www.youtube.com/watch?v=IT4YaWBhsKQ

    http://www.youtube.com/watch?v=kuQPQ6dLHcY

  • wildchild sanoo:

    koko systeemi menee perseellee jos ne tänne tulee

  • Niko sanoo:

    Totta, koko systeemi menee pilalle jos ne tänne tulee, ja jos he tänne itse asiassa tulisivat ja sotkisivat meidän systeemit, aivan varmasti tietäen mitä he tekevät, eikös se tekisi heistä pahoja?

  • Niko sanoo:

    Ainiin ja minua ärsyttää tämä kun syytetään Illuminatia ja sun muita meidän huonosta jamasta. Illuminatia ei ole. Me olemme ihan itse aiheuttaneet nämä huonot olosuhteet itsellemme. Ihmiskunnan pitäisi ymmärtää että olemme itse vastuussa itsestämme. Ennen kuin tämä tajutaan, tuskinpa mitään muuta sivilisaatiota kiinnostaa tulla tänne näyttäytymään.

  • rezaR sanoo:

    Koko systeemi on jo täysin pilalla.

  • Jonizz sanoo:

    Niko:

    Totta, olen aivan samaa mieltä..
    On aivan turha lähtee syyttää muita jos systeemit kusee.

  • Jonizz sanoo:

    Wespa:

    ai okei
    Oli äänet pois kun katoin videota >.<
    Paha virhe sori.

  • meiizi sanoo:

    Siis systeemi menee pilalle jos avaruusolennot tulevat maapallolle..? Systeemi ei tästä enää voi paljon enempää pilalle mennä! Miten avaruusolentojen saapuminen muka siihen edes vaikuttaisi..?

  • Niko sanoo:

    meiizi:

    Syntyisi sekasortoa, sotia, uusia uskontoja (mitkä eivät ole koskaan olleet hyvä asia) jne.

    Meidän tsydeemit on jo pilalla, mut jos ne ilmestyy, ne menee toisinlain pilalle.

  • meiizi sanoo:

    ”Syntyisi sekasortoa, sotia, uusia uskontoja (mitkä eivät ole koskaan olleet hyvä asia) jne.”

    Tästäpä syystä syntyisi uudenlainen hallinto. Illuminatin uusi maailmanjärjestys.

  • meiizi sanoo:

    Pitää pistää uusi viesti koska en muistanut kirjoittaa kaikkea edelliseen. Niin mistä voit päätellä että syntyy sotia avaruusalkusen saapumisen takia? Sekasorto voi olla mahdollista, mutta senkin laatu riippuu täysin avaruusolentojen tarkoituksesta näyttäytyä maapallon ihmisille. Tuskin tulee kovin suurta ja vakavaa sekasortoa jos he tulevat vain auttamaan.
    Uusien uskontojen syntyminen ei välttämättä olisi hyvä asia, mutta ei se ehkä niin kamalaakaan voisi olla…

  • Elli sanoo:

    ”Totta, koko systeemi menee pilalle jos ne tänne tulee, ja jos he tänne itse asiassa tulisivat ja sotkisivat meidän systeemit, aivan varmasti tietäen mitä he tekevät, eikös se tekisi heistä pahoja?”

    Ei kaikki muutos ole pahasta.
    Edelleen olettaen JOS tämä kanavoitu viesti on totta, niin olennothan väittävät tekevänsä kaiken yllämainitun tavalla, joka on mahdollisimman hellä meidän herkille ihmismielillemme;)
    Pitäkää mieli avoinna.

  • Moljo sanoo:

    Se systeemi mikä tässä pilaantuisi on verrattavissa ”juolupukki efektiin”. Elikkäs, vaikka kuinka halusit uskoa pienenä että tämä punatakkinen pulska veijari on olemassa, niin ei vaan ole. Eli siis vaikka kuinka paljon haluat nyt uskoa että elämä on pelkkää perunamuusia ja makkaraa, ei se ole enää niin yksinkertaista. Siis tietenkään jos tämä tapahtuma tulee tapahtumaan.

    Toiseksi, ihmisten ylpeys kokee kovan kolauksen kun emme olekkaan enää se ”ylin elämän muoto”

    Kolmanneksi, on vaikea uskoa että tuosta mitään uusia uskontoja syntyisi, vaikkakin nä vieraat ovat teknologisesti meitä paljon korkeammalla, ei se heistä juomalia tee.

    Toivottavasti tämä nyt oikeasti tapahtuu, on mukava lukea/kuunnella että miten feikki-sepot sen yrittävät sitten selittää 😀 ”se on suokaasua” tai ”tuo on selkeästi säähavaintopallo” jne.

  • julle sanoo:

    Jos avaruusolennot on seuraillu tätä meidän yhteiskuntaa jo hyvän aikaa, eiköhän ne tiedä miten niitten pitäisi lähestyä meidän planeettammea ja ihmisiä. Ei sillä että tarkoittaisin, ettei yhtään hysteriaa siitä seuraisi.
    Yksi jännä tapa, joka tuli tässä 14.10. jutussa mieleen oli tuo kuinka kertovat lähettävänsä energiaa osavaltioiden ihmisille, jonka alus peittää, ettei he kuolisi heti johonkin sydänkohtaukseen. 😀

  • jeppis sanoo:

    parempi ois viskata jokaselle purkki nitroja, voivat sitten niitä popsia ja kummastella näkyä

  • elvis sanoo:

    Hienoo! Ehkä ne palauttaa Elviksen samalla.

  • g2rave sanoo:

    So Fake! Sad but true 🙁

    ”eikä hyödy mitenkään rahallisesti.”

    Muuten vaan löytyy jo entuudestaan, Kirjoja, Cd-levyjä, Kursseja jne..
    Kehittänyt hyvän mainos kikan ja levittänyt sitä paranoormaaleista asioista kiinnostuneille. Tässä tapauksessa jenkit jotka maksaa kaikesta ja ostaa kaiken mikä mahdollisesti liittyy asiaan. Eihä me eurooppalaiset tuommoseen sorruta, pahoittelen että ihmiset on nii ahneita ja huijaa muita minkä kerkeää.

    http://www.blossomgoodchild.com/

  • Wespa sanoo:

    Ensinnäkään Blossom ei ole ainut, joka on tämän viestin saanut. Toiseksikin on hyvä, että hän on lopettanut työnsä ja ottanut tämän työkseen. Tämän tiedon hän kuitenkin jakoi ilmaiseksi. Monet tutkijat, professorit ym. kirjoittavat kirjoja ja tekevät DVD:itä ym. kokemuksiensa ja tutkimuksiensa perusteella. Onko se rahastusta? Jos itse saisin joltain ylemmältä taholta viestejä, niin itsekkin lopettaisin työt ja omistautuisin täysin viesteilleni… Valitettavasti raha on kuitenkin sellainen asia mitä ilman ei vielä tule toimeen ja se pyörittää maailmaa, näin se vaan menee, mutta se ei muuta itse viestin sisältöä mitenkään varsinkin kun samoja viestejä on tullut eri tahoilta.

  • Micadokun sanoo:

    Ufojussi pysyhan aiheessa….

    wildchild (11:32:34) :

    koko systeemi menee perseellee jos ne tänne tulee>>>>

    Eikos se systeemi oo jo ihan muutenkin jo sekasin. Taa systeemi ei oo toiminu siita lahtien ku raha keksittiin. Sen jalkeen on ollut koyhyytta ja vahaosaisien hyljeksintaa. Ennemmin ma odotan avaruusystaviamme kuin etta jaisin odottamaan miten ihmiset tuhoaa toisensa sotien, joka on TOSI lapsellista potaskaa ja elaman halveksuntaa. Ihmisten pitaisi rakastaa toisiaan eika ampua ja murhata tai riistaa toiselta toisen omaa… ihan sairasta jaskaa koko maapallo meininki. Jos joku on eri mielta niin pysykoot tassa todellisuudessa, ma en pysy… teen kaikkeni etta paasen taalta niin sanotusta helv…ista pois.. mut en oman kaden kautta vaan suuremman alykkyyden kautta. Ties vaikka paasen lennolle toiseen galaksiin… mista sen tietaa. Kuka lahtis mukaan jos ois mahdollisuus? *nostaa katensa pystyyn*

  • Micadokun sanoo:

    Teet muuten Wespa hyvaa tyota etta pidat puhtaana blogin piip puhujista. arsyttaa joskus kun ei osata pysya aiheessa. 🙂 kiitos viela kerran!

  • TeppoTerhakka sanoo:

    Haluaisin uskoa. Epäillyttää vaan tuo telepaattinen viestintätapa ja julkaisun vaatimattomuus. Suhteelliisen vähän olen löytänyt juttua asiasta ympäri verkkoa :/ Luulisi, että Maan ulkopuolisella älyllä olisi vähän tehokkaampi tapa ilmoittaa tulostaan kuin telepatia muutaman mitäänsanomattoman ihmisen kautta. Telepatia voi olla heille(alieneille) arkipäiväinen asia, mutta pienen taustatutkimuksen tehtyään luulisi heidän tietävän kuinka skeptisesti ihmiset asennoituvat moiseen viestintämenetelmään. Miksei siis ilmoittaa asiasta näkyvämmin? Tarkoitushan on valmistaa meitä tulevaa varten. Kysykäämme itseltämme: Kuinka moni vähemmän ”ufofriikki” törmää tähän uutiseen netin syövereissä?

    En tyrmää uutista. Odotan kyseistä päivää tietyllä jännityksellä, mutta en omaa suurempia odotuksia itse aluksen ilmestymistä kohtaan. Jännittävintä on nähdä etenkin miten alus otettaisiin vastaan viestintävälineissä. Rehellisesti uskon että suurimman ilon päivämäärää silmällä pitäen saan odottamisesta. Jonkin asian odottaminenhan onkin elämän parasta aikaa. Toiset odottavat joulua tai kesälomaa, toiset vieraan älyn alusesittelyä.

  • Niko sanoo:

    Olisi todella hienoa jos toinen laji tulisi vierailemaan, enkä tosiaankaan epäile etteikö toisia lajeja olisi, mutta ottaen Maapallon nykyiset olosuhteet huomioon, en usko että ketään tervejärkinen yleensäkään haluaisi tulla tekemään mitään virallista ensitapaamista.

    Nämä Valon tuojat eivät selvästikään ymmärrä, että meidän pitäisi hoitaa ITSE meidän OMAT ongelmanne. He tosissaan aikovat tulla tänne, ja viedä kaiken evoluutiomme rankat koettelumukset ja kehittymiset, johon heillä ei ole mitään oikeutta, sanomalla pari rakkauden sanaa, ja olemme heti myytyjä? Tiedättekö kuinka paljon ihminen on pettänyt toista ihmistä rakkauden ja rauhan sanoilla?

    Joten, heti kun uusi laji on tulossa saarnaamaan meille heidän ajatusmaailmastaan, meidän pitäisi heti soveltaa sitä? En sano että viha ja tuho olisivat oikea ajatusmaailma, mutta kaiken sen jälkeen mitä meidän ihmiskunta on kokenut, eikö meillä olisi myös oikeus valita oma kohtalomme ja tiemme? Kenen käsissä sen pitäisi olla, jos ei meidän?

    Näitä asioita miettiessä voi päätellä, että onko näillä Valon tuojilla oikeasti moraalit kohdillaan, vai onko se vain jonkun naisen kyhäämä tarina, jonka on pistänyt nettiin levitykseen.

    Avoin mieli on terveellistä, mutta sokea uskominen ei.

  • marsu sanoo:

    Mä ainakin uskon ufoihin ja aion oottaa niitä kärsivällisesti koska ne nyt tuleekin.

  • marsu sanoo:

    miks mulla on tollanen kuva muuten?

  • Mustix sanoo:

    Wow…
    Syön hattuni jos ne tulevat 😀 Mutta uskon ettei näin tule tapahtumaan.
    Lukeekohan ne alienit tätä blogia?

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    50/50 tuleeko vai ei mut toivottavasti tulisivat.Tuli mieleen tosta isosta aluksesta se maailmojen sota elokuvan alus mut toivottavasti tulevat eri mielellä kuin ne oliot siin elokuvassa.

  • Hexa sanoo:

    niin.
    kiitos niille jotka ymmärtävät mitä ajan takaa
    .

  • M sanoo:

    Toivon et tämä tapahtuu, vaikka en niin uskokkaan tähän. tervetuloa vaan! \,,/

  • bluebeam sanoo:

    mitä werner von braun on tästä kaikesta sanonut?
    taas uusi falseflag tulossa?

  • Wallu sanoo:

    Toivottavasti tulis. ei sitä tiedä.

  • rezaR sanoo:

    ”mitä werner von braun on tästä kaikesta sanonut?
    taas uusi falseflag tulossa?” Hyvin todennäköistä.

  • Elli sanoo:

    Ei muuten ole hyvää mainosta tälle Blossomille/muille kanavoijille, jos viesti paljastuu täysin perättömäksi/ei vaan toteudu. Siis jos olen oikein ymmärtänyt, he saavat elantonsa tällaisista.. Se, että viesti on välitetty ilmaiseksi kertoo mielestäni ainakin jonkin sortin vilpittömyydestä. Nainen varmasti tietää työn olevan vaarassa, mutta otti kuitenkin riskin. Tai sitten kyse on myyntiä lisäävästä julkisuudesta. Julkisuuden laadusta riippumatta, kuten esimerkiksi Tukiaisella.

  • Wespa sanoo:

    Blossom Goodchildin haastattelu:
    http://www.youtube.com/user/BajaVet2007

  • Wespa sanoo:

    Blossom on saanut myös lisää viestejä kanavoinnin kautta ja tässä pieni ote niistä vapaasti suomennettuna:

    Näyttää siltä, että moni teistä on vaikutuksen alaisena kirjalle, joka on saanut elämissänne suuren aseman ja joka on kirjoitettu kauan sitten ja tämän jälkeen uudelleenkirjoitettu (tässä ilmeisesti viitataan raamattuun). Olemme ihmeissämme, että moni teistä tottelee kauan sitten kirjoitettujen sanojen voimaa, eikä kuuntele omaa totuuttaan (tällä viitataan ilmesesti siihen, että raamatussa sanotaan valon tuojien olevan luciferin lähettiläitä tms.)…

    Toimme teille viestin toivosta ja te käänsitte sen peloksi.

    Toimme teille viestin valosta ja te käänsitte sen pimeydeksi.

    Toimme teille viestin rauhasta ja te käänsitte sen sekaannukseksi.

    Sanomme tämän teille ystävät. Kun ilmestymme taivaallenne, ette voi kieltää keitä olemme totuuden nimessä.

  • 555+111 sanoo:

    Mikäköhän rotu sielt on tulossa? Jos aluksen pitää olla tosi iso niin täs on 3 vaihtoehtoa: (kaikki näistä kuuluvat Galactic Federation of Light:iin)
    Bellatricianit
    Procyonansit
    Mintakansit
    Näillä on riittävän isot alukset. Haarukalla n.600m-1600m.

  • Huttu sanoo:

    okei mist ihmeen hatusta te vedätte noit avaruuden asukkaiden rotujen nimiä ? kuten jotkut plejadianit, dracot yms…

    procyansit ? mintakansit… wtf … jollai ollu tylsää ja ottanu randomina jostain lääkiksen kirjast noi nimet.

    jotain linkkiä kiitos ? eikä mitää turhia ”kanavoijien” nettisivuja vaan iha oikeita faktasivustoja sitten jooko ? jos joku täti sanoo pienessä sieni huurussa että ”jooo hey duuuude, noi o niiku noit [insert name from galedos]” ni en oikee pidä luotettavana lähteenä

  • 555+111 sanoo:

    No tuolla on ainakin esitelty kyseisest rodut, tiedä sitten onx toi sen luotettavampaa kuin lääkiksen kirjat 🙂

    http://www.paoweb.com/gfmember.htm

  • 555+111 sanoo:

    Hauskaa kumminkin!!

  • Wespa sanoo:
  • TEEMU8D sanoo:

    hm. Tätä hetkeä odotellessa. (epäilen kyllä tämän tapahtumista, mutta ”I Want To Believe”)

    @ TEEMU8D

  • meiizi sanoo:

    ”No tuolla on ainakin esitelty kyseisest rodut, tiedä sitten onx toi sen luotettavampaa kuin lääkiksen kirjat 🙂

    http://www.paoweb.com/gfmember.htm

    Noi kaikkihan voi olla täysin omasta päästä keksittyjä (ja varmaan onkin).. Itse voisin tehdä myös nettisivun ja sepustaa kaikkea jännää ja hauskaa mitä tulee mieleen erialisista avaruusolennoista….

  • Kristhor sanoo:

    Mun serkku on nähny kahden viikon aikana kahdesti samana viikonpäivänä ufon. Viime viikon tiistaina klo 23:30 ja eilen klo 22:30. Tässä voi olla joku järjestelmä, ehkä ens viikolla 21:30 tulee taas ufo? Eikä mun serkku ollut ainoa joka näki niitä, samasta havainnosta oli myös lehdessä. Se leiju kuulemma kerrostalon yläpuolella, eikä se kuulostanu lentokoneelta, vaan siitä kuului kummaa huminaa. Se näytti pyöreältä alhaalta katsottuna, siinä oli 1 punainen valo keskellä ja 4 keltaista reunoilla.

  • [A-E] sanoo:

    Löytyykö minkäänlaista kuvaa tai videota?

    Jos se tulee tänäänki, niin ottakaa videokamera mukaan:D

  • Kristhor sanoo:

    ei oo mitään videota 🙁 mut serkku sano, et ens kerralla on valmiina kamera kädessä.

  • Nuadhu sanoo:

    Tottakai haluaisin, että ko. tapahtuma tapahtuisi mutta kyllä haiskahtaa bullshitille.
    Ikävää olla skeptinen, mutta esimerkiksi se, että tämä tapahtuu vain jos suurin osa ihmiskunnasta haluaa niin tapahtuvan, on jo niin saatanan vanha -ja ennenkaikkea läpinäkyvä- kikka, että ihan naurattaa.

    Vaikka tulisivatkin valloitusmielessä niin eipäs tässä ole paljoa hävittävää…

  • Inka sanoo:

    Mietin, et jos se alus tulee, ni onko se sit koko ajan amerikan yläpuolella vai pysyykö se siellä avaruudessa samalla paikalla, että maapallon pyöriessä kaikki ihmiset näkee sen? vai liikkuuks se sit kans ympäri maailmaa, et tuleeko se ilmakehään asti… Haluisin nähä ja innolla odotetaan että toteutuuko vai ei 🙂

  • Janus sanoo:

    Minusta koko viestissä on niin monia epäkohtia, että tuota on erittäin erittäin vaikea uskoa. Olen kuitenkin skeptikko enkä sulje mitään mahdollisuuksia pois.

    Tässä kuitenkin perusteluita:
    Miksi avaruusolennot ottaisivat meihin yhteyttä kanavoinnin kautta, jos kerta ovat tarpeeksi kehittyneitä ottamaan yhteyden muutenkin (ja vieläpä uskottavammalla) tavalla?

    Joku tässä voisi huomauttaa siitä, että media tulisi sensuroimaan kaikki yhteydenotot, mutta miettikääpä tätä: Jos kerta meitä kehittyneempi rotu olisi kykenevä jostain galaxin takaa matkustamaan maapallolle, niin sanokaapa miksei median ”murtaminen” olisi heille lasten leikkiä?

    Vaikka paranormaaliin tietyllä tasolla uskonkin ja olen kokenut monenlaisia kummallisia asioita, täytyy sanoa, että tämä haisee huijaukselle. Odotan kyllä päivää mielenkiinnolla, mutten niin kovalla että tulisin pettymään.

  • anna sanoo:

    vähä siiduu 😀 vähä se ois kivaa jos se näytettäisiin telkas

  • Kapa sanoo:

    Sillo 14 päivä loppuu Big brother klo 22.00 aikaan, kovat nimeämiset sillo, toivottavasti ne ei tuu sitä ennen häsläämään? mutta mitä minä siitä, ne tulee ja menee miten haluaa..

  • Wespa sanoo:

    Inka, ihan ilmakehään se tulee ainakin noiden viestien perusteella.

  • JFK sanoo:

    Jos joskus joku tuollainen alus tulee (mieluiten 14.10) niin parempi onkin kun pysyis Jenkien yläpuolella. Eipähän saastu muut maat kun yrittäävät nukettaa vierailijaa.

  • Aya sanoo:

    Pikku vinkki; korkeampia olentoja voit tavata halutessasi. Kokemusta on, erittäin vaikuttavaa sellaista… skeptikko tiedemiehelle.

    http://www.ayahuasca-healing.net/ingles.htm

    jokseenkin kaikki tapahtui mitä ennakolta kerrottiin ja kommunikaatio oli niin vaikuttavaa niin älyllisesti kuin verbaalisestikin, että sanoisin 50/50 että todella siirryin toiseen ulottuvuuteen ja tapasin ko. olentoja.

    Tuota 14.10.08 kyllä toivoisin, mutta eipä taida tulla.

  • nostra sanoo:

    I Want to Believe

    I Want to Believe.

  • kärmes sanoo:

    tapahtus nyt jotain muuten on niin mälsää:(

  • Recon sanoo:

    Jos oot tota ainetta vetäny niin ei ihme että pääsee toisiin ulottuvuuksiin, meilläpäin niitä kutsutaan HALLUSINAATIOIKSI. Kyseessä on aistiharhoja aiheuttava huume. Suomen luonnostakin löytyy useita kasveja joita shamaanit yms. ovat napsineet. En nyt kerro esimerkkejä ettei joku saa päähänsä lähtee kokeileen kontaktia muukalaisten kans. Psykoaktiivisilla aineilla leikkiminen ei oo kauheen terveellistä.

  • helsinki sanoo:

    Heh. Psykoaktiivisilla aineilla ”leikkiminen” ei nimenomaan ole terveellistä sellaiselle joka ei niistä mitään tiedä. Ps. ayahuasca ei ole ns, ”aine”.

  • Wautsi! sanoo:

    Mielenkiintoista. Saapa nähdä millaisia kavereita sieltä tulee 🙂

  • Recon sanoo:

    en tarkoittanut et se on ”aine”. Kasvissa vaikuttava AINE on harmiini ja harmaliini

  • nauran sulle sanoo:

    tältä sivulta saa aina hyvät naurut:D:D:D:D:D::D

  • A.A. sanoo:

    Eipä oo näkyny…

  • Just sanoo:

    Mielenkiintoista, jos tämä ei tapahdu en todennäköisesti enää usko näihin juttuihin enää, ollenkaan, en tarkoita että menettäisin uskoni avaruudessa olevaan toiseen ”älyyn”. Mutta odotan päivää, mielelläni.

  • Just sanoo:

    Mitä minun viestiin vielä tulee, haluan uskoa tähän mutta en usko ;o, mikä tekee tästä huijauksen hajuiseni sitte tuukkaa nii kaikkia teitä on vedetty he käyttävät samoja termejä kuin me maapallolla: ”Niille jotka eivät tunne minua, olen komentaja Adama”.

    Tähän tapahtumaan oleva mahdollisuus on niin pieni, näitä on ennustettu ennenkin, jos se ei sitten tapahtuisikaan teitä on vedetty ja pahastikkin höplästä. 🙂

    Todennäköisesti avaruudessa on elämää, joku pikkuinen mato/bakteeri laji. Mutta tämä galaktinen valta ja sen sellainen, kuulostaa science fictionilta.

    Kuten tuolla ylempänä, joku tokaisikin siitä, että hyvässä mielessä olevat älyt, jotka tulevat auttamaan meitä kehityksessä sun muussa on vakuuttavampaa, kuin ”tulemme tappamaan teidät kaikki”, otamme maapallonne mukavien maisemien ja sopivan sään vuoksi”, sillä näitä on kuultu vuosien saatossa. Vaikka sama asia, vain käännettynä negatiiviseksi.

    Sitäpaitsi meediot ovat ihmiskunnalle syöttäneet niin paljon pajun köyttä, ihan tukehtumiseen asti, tämä on vain ollut jossain olo tilassa ja nähnyt sitä mitä on alitajunnassaan miettinyt. Kuvitelkaa jos minä olisin kertonut teille tämän kaiken saman.. olisitteko uskonut.

    Tällä asialla ei ole tieteellistä taustaa.

  • Xplosiw sanoo:

    Just, et voi sanoa mitään ennen ko. päivämäärää. Itse haluaisin uskoa, mutta vaikuttaa niin h*lvetin kliseiseltä, että huhhuh.. Komentaja Adamat ja kaikki.. Tulee mieleen joku Battlestar Galactika.. Että näin, mutta jää nähtäväksi mitä käy, petyn kyllä pahasti kaikkeen jos niitä ei ala tulemaan viimeistään 15. päivä.

  • Joku sanoo:

    laitoin tämän irc-gallerian päiväkirjaan tietenkin lähteen kanssa

  • No niin,

    Kyllä juttu on niin että jos ja kun UFOT eli Uffet saapuvat ”planeetallemme” niin on siinä pojat semmoista meininkiä että ei tierä sanua tuleeko niitä monta vai yks, vai kaks, vai montako. Joka tapauksessa tiedän kokemuksesta että UFOJEN vihaajat saavat tästäkin taas uutta keittoa lautaselleen eivätkä katso hyvällä nuo meikäläisten tietoja tai muita ideoita mitä ufoiluun tulee.

    Nimim: Kerranhan vaan, toistekin

  • Mr. K sanoo:

    Onko kukaan ottanut huomioon sitä, että pitäiskö niiden (eli ufojen tai muiden juttujen) näkemiseen olla jotain erikoisvempaimia? Eli tarvisko mun ostaa jotain esim 3D-laseja tai jotain? Ootan kyllä innolla!

    Mikäs sUomen Eduskunnan kanta on ollut tähän? Joko on jotain sanottu, joko vanhanen tai sitten lipponen tai vaikka uosukiainen? Kamalasti kiehtois tietää. Tarvitaanko uusia siirtolaislakeja ja maahanmuuttomääriä? Nykyäänhän suomeen ei kai kauhean paljoa pakolaisia oteta ees maapallon sisältä!?!?!

  • No enpä tiedä Uosukaisen kantaa. Noista erikoisvempaimista sen verran että en ole kuullut että mitään apua olisi. Suomen Eduskunnan kannan olisin halukas tietämään mutta ei sieltä mitään selkeämpää ole ilmestynyt. Lipposen mielipidettä en ole kuullut.

    Mitä tulee lakeihin ja määriin niin voisi kysyä joltain viisaammilta tarvitaanko noihin jotain. En osaa itse varmaksi sanoa.

    Ei kai niitä paljoa oteta, pakolaisia siis. Tai miten lie on?

  • winclub sanoo:

    Vähän niinkuin wincapita, kaikkeen ihmiset uskookin …

  • Pipsu sanoo:

    Hitsi kun tää ei tuu suomeeen jos tää ees on oikee : D

  • Xenu sanoo:

    ”Maapallon ystävämme. Älköön olko peloissanne. Me anomme, että luotatte meidän tuloomme, jotta voimme yhdessä voittaa ne tahot, jotka ovat vastuussa maapallonne huonosta voinnista.

    EIköhän tuo ihmiskunta ole vastuussa maapallon nykytilasta joten.. =)

    Kaipa ne höyrystää meidät kaikki lokakuussa. =D

  • A|X sanoo:

    Toivon että näin tapahtuu mutta luulen että on jokin huijaus takana. 🙁 se jää nähtäväksi!

  • Mikko on ufomies sanoo:

    Mikon ufossa on tehoputki ja recaron ufopenkit…

  • rezaR sanoo:

    Mikko on luojan mieliharmi, joka ei onnistunut naurattamaan yhtäkään älyllistä eliötä.

  • Mikko on ufomies sanoo:

    Mikko on luoja, toisinajattelijat vaietkoon!

  • Zapporo sanoo:

    Oiskohan tämä nyt se tapahtuma mistä näin unta pienenä… Unessakin oli pimeä ja lämpimähkö ilma rannassa, taivaalla lensi monia avaruusaluksia. Oli vihreitä valoja ja punaisia ja sinisiä. Lensivät matalalla merelle länteenpäin. Suunnaton rauhan tunne siitä välittyi.

  • Micadokun sanoo:

    Herasin just. Nain mainion unen. Huusin kavereille unessa, etta Katsokaa mita tuol taivaalla on! Nain uskomattoman kauniin enkelin, joka muodostui sadoista, miltei tuhansista pikku ufoista, jotka oli variltaan kultaisia ja ne liikkui koko ajan, silti kuva pysyi muuttumattomana. Jos tuo olisi ollut totta, naky olisi ollut vaikuttava. Siivet tassa muodostelmassa oli todella isot. Janna juttu sinansa, etta muut kaverit joille huusin taivaalla tapahtuneesta jutusta, eivat siihen reagoineet oikeastaan mihinkaan. Eivat ees vaivautuneet katsomaan. Sen muistan myos, etta olin sanoinkuvaamattoman iloinen tapahtuneesta.

  • Wespa sanoo:

    HUOM! Pieni käännösvirhe oli tuossa, joka on aiheuttanut ihmisissä hämmennystä.

    TRUST that we come to bring the downfall of those who have misintentions for the well being of your planet.

    Tuon olin suomentanut muotoon: Me anomme, että luotatte meidän tuloomme, jotta voimme yhdessä voittaa ne tahot, jotka ovat vastuussa maapallonne huonosta voinnista.

    Korjasin tuon nyt oikeampaan muotoon, joka on:
    Luota, että me tulemme tuomaan laskukierteen niille, jotka eivät aja maapallon hyvinvoinnin etuja.

    Kyse ei siis ole mistään tuhoamisesta tai tappamisesta.

  • Hyrre sanoo:

    Mielenkiintoista olisi jos tämä tapahtuisi, mutta uskon että tuona päivänä jotkut nauravat todellan makoisasti.

  • kärmes sanoo:

    noniin. Tämä emoalus tulee miljoonien vuosien takaa tänne maapallollemme.
    Luomaan rauhaa ja hyvinvointia. Jepjep. Ettei vaa olisi taas näitä Amerikan hallituksen turhan tutuiksi tulluita salaliittoteorioita.
    Käännyn sen puoleen että tämä ei tapahdu, vaikka toivisin toisin tämän tapahtuvan. Silloin loppuisi se ainainen vääntäminen että onko ulkopuolista elämää olemassa. Mutta ei se oikein nappaa, että nämä E.T :t tietävät sanoja kuten media ja teknologia. Miksi tämä on niin uskottava muiden joukossa?
    Tälläsien stoorin nyt voisi itekkin vääntää. Sekään ei oikein nappaa, että nämä korkeat herrat on silloin tällöin puhelimssa keskustellut E.T johtajan kanssa maahan tulosta, ja vaikka mars :in säästä. Miksi he meitä auttaisi kehittymään? Onhan montakin kertaa tulitettu ufoja, ja murhattu alieneita, ja viety kokeisiin etc. Miksi he auttaisivat meitä parempaan teknologiaan, sun muuhun. Mitä ne on meille velkaa? Ei yhtään mitään.

    @ kärmes

  • Ja taas sanoo:

    Mitä he auttaisivat meitä teknologiassa. Meillä on oma avaruus aluskin, kutsumme sitä raketiksi. Mitä me enää tarvitsemme, ajallaan voimme kehittää pientä kuumaa vihreää laaseriamme tuhoisaksi, taittaa valoa niin hyvin, että ”sateelliittimme” voivat tutkia muita planeettoja ilman että niitä huomaa taivasissa..Huomaatteko me itse olemme ufoja, puikko aluksin herätämme kauhua marsin pieneliöissä..

    Älkää ottako tätä viestiä liian vakavasti.

  • Foliohattu sanoo:

    Hei joo, ne tuo meille iisoon synttärikakun ja sitten ne pomppaa sieltä sillain ” Pöö ” lolZor. Menkää kaikki sinne yhteen isoon nurkaanne miettimään teorioitanne, pellet.

  • joku sanoo:

    En oikein tiedä haluanko että ne tulee sillä siihen olisi vaikea tottua. Kuvitelkaa jos ne vaikka muuttaisi tänne naapuriin =D vaikka en uskoisi jos ne tulee että ne muuttaa tänne, mutta jos muuttaisi se ei olisi kiva että naapurin ikkunassa on semmone uhvomies joka tuijottaa koko aja. Tai jotai sinnepäin… olenhan kuullut että ne on ihmisiä tulevaisuudest ja tieteen kuvalehdessä oli semmone juttu jos luki et ihmiset kehittyy yhteen tai useampaa suuntaan nii siin oli iha uhvomiehelt näyttävä tyyppi =D uhvomies =D.

  • Ja taas sanoo:

    Ihan huijausta, 14.10 ei ole mitään ja kanavoitsijat vain valittaa ettemme halunneet sitä tarpeeksi. Uskokaa tai älkää, älkää uskoko 😀

  • Inmy sanoo:

    Ei välttämättä 14.10 mitään, mutta 14.10. ehkä.. toivottavasti.

  • Inmy sanoo:

    ”Mitä he auttaisivat meitä teknologiassa. Meillä on oma avaruus aluskin, kutsumme sitä raketiksi. Mitä me enää tarvitsemme”
    Tämä periaatteessa totta, mutta minä olen ajatellut asian tällä tavalla:
    Uhmot ovat olleet joskus samassa tilanteessa, mitä me ja syystä tai toisesta kokeneet jotain karmeaa.. ehkä sen takia haluavat tulla meitä auttamaan.

  • sipisiili sanoo:

    Kuinkakohan kauan mä olen odottanut tätä? Muutosta. Ei paluuta entiseen. Mä sydämmessäni toivon, että tämä tapahtuu. Vuosia olen odottanut että vihdoin TODISTE muunlaisesta elämästä tulee.
    Mutta jotenkin mun tuuria, että tää on taas jonkun huono pila. Lähettää viestin valituille ihmisille ja aiheuttaa yleistä kaaosta.
    Mä olen niin friikki, mä haluun jonkun todisteen että mä en kuvittele enää mitään.

  • Riku sanoo:

    ”Tuossa videossa kerrotaan myös, että päivä ei välttämättä ole 14.10.2008, mutta kuitenkin lokakuun puolen välin paikkeilla. Päivämäärää voidaan siis muuttaa, jotta voitaisiin estää vastatoimet aluksen ilmestymiselle.”

    Mitähän nämä mahdolliset vastatoimet on? Jos puhutaan teknologisesti huikean kehittyneestä sivilisaatiosta, niin mitkä vastatoimet voisi estää aluksen ilmestymisen? Tarkennusta kaivataan kiitos!

    Lisäksi on surullista, jos jotkut uskovat tosissaan tuohon aluksen ilmestymiseen. Miksi antaa tarkkoja päivämääriä – noin ylivertaiset olennot voisivat saman tien ilmestyä, jos ovat oikeasti olemassa. Nakertaa uskottavuutta aina nuo tarkat päivät tämäntyylisissä jutuissa. Surullista kerrassaan joidenkin lapsuuden usko tälläkin palstalla.

    Mutta nuo mahdolliset vastatoimet – kenen osalta ne mahdollisesti tulevat? Ja mitä vastatoimia ne mahdollisesti ovat? Tuo kiinnostaa erityisesti, vastatkaas joku.

  • Wespa sanoo:

    Riku: Vastatoimia voisivat olla esim. samanlaisen eventin feikkaaminen ennen kyseistä tapahtumaa ja sitten esittää se pahana. Vastatioimi voisi olla myös se, että aluksen ilmestyessä jotkut alkaisivat esim. tulittaa maahan saadakseen näin esitettyä, että alusta ohjaavat pahat tms. Tällainen tulitus tullaan kuitenkin estämään. Vastatoimia voisivat esittää/pistää toimeen sellaiset korrputoituneet ihmiset, jotka ovat olleet kauan vallassa ja haluavat pitää ohjat käsissään mm. pelolla (USA:n mediassa 24/7 tappoja, raiskauksia, pelottelua ym. masentavaa)…

    Miksi alus ei sitten ilmesty heti jos ovat niin mahtavia otuksia? Ihmisille annetaan aikaa valmistautua ja tiedon levitä aluksi mahdollisimman monelle. He ovat katsos paljon viisaampia kuin me ja haluavat välttää paniikkia yms.

  • Pena sanoo:

    Kannattaa lokakuun jokaisella päivällä tähyillä taivaalle näkyykö sitä alusta. 😉

  • smau sanoo:

    aletaanko heti keksimään selityksiä: mikä meni vikaan, kun mitään ei näkynykkää?

  • Riku sanoo:

    Jep… Jos haluaa välttää paniikkia niin paras temppu on tuoda älyttömän iso avaruusalus kolmeksi päiväksi ilmakehään, missä se ei tee mitään. Netin kautta nuo ”kanavoidut viestit” tavoittavat maksimissaan muutaman miljoonan ihmisen tietoisuuden, joten myöskin tuo että ihmisten annetaan valmistautua asiaan kuulostaa heikolta selitykseltä.

    Mutta vastatoimiin: Tuollaisen ”eventin” feikkaamiseen ei ole teknologiaa, joten se siitä. Jos joku tosin tällaisen lähtisi järjestämään, niin eiköhän nämä all mighty -avaruusoliot helposti sen pysty estämään superteknologiallaan. . tuskin olet eri mieltä.

    Myöskin tuo jonkun valtion(?) järjestämä tulitus maahan aluksen ollessa ilmassa kuulostaa erittäin lapselliselta. Jostain ö-luokan scifi-filmistä keksitty idea. Tämä ei myöskään olisi mikään vastatoimi, jos avaruusolennot tulisivat estämään tämän. Alkuperäinen kysymys oli mikä olisi sellainen vastatoimi, joka _estäisi aluksen ilmestymisen_.

    Kerro Wespa, uskotko tosissaan että 14.10. tai sen päivän tienoilla tulee tuo ihmiskunnan suurin tapahtuma tähän mennessä?

  • shakaali sanoo:

    smau: humanoidithan sanoivat, että saattavat tulla myöhemmin tai ei koskaan. luultavasti suurin osa porukasta ei sitten tahtonut tarpeeksi 🙂

    olen aika vakuuttunut, että joku tulee saamaan telepaattisen viestin, jonka mukaan me emme olleet valmiina siihen. että ehkä sitten myöhemmin. tai sitten ne jättivät tulematta, ettei joku USA:n hallitus alkaisi tappaa ihmisiä jostain merkillisestä syystä, jota en nyt keksi.

  • Wespa sanoo:

    Paniikkia vältetään ilmoittamalla asiasta etukäteen ja nimenomaan tuo mitään tekemättömyys (ei laskeudu) ei myöskään aiheuta paniikkia, kun se, että se lasketuisi maahan ja sieltä tulisi otuksia ulos.

    Mitä tähän teknologiaan tulee, niin USA:lla on paljon teknologiaa, jolla samankaltainen eventti voitaisiin feikata ja esittää pahana.
    Mm. tällaisia hävittäjiä on olemassa http://ufologie.net/pics/a17.jpg http://images-cdn01.associatedcontent.com/image/A1442/144221/300_144221.jpg USA:lla on myös monia salaisia projekteja, joista jotkut saattavat selittää osan ufo-havannoista.

    Kyllähän se Venäjäkin väitti, että Suomen tykistöllä sinne ammuttiin, josta alkoi talvisota. Ehkä USA:n johdossa olevat haluavat, että USA pysyy ns. suurvaltana jne. Ei ole mitenkään ihmeellistä jos USA:n johto määräisi omat peitealuksensa tulittamaan omiaan, jotta saataisiin ns. galaktinen sota alulle. Nytkin USA on hyökkäillyt Irakiinkin, kun siellä ”piti olla ydinaseita”, joita ei sitten ollutkaan, mutta mitä USA teki? Lisäsi vaan lisää joukkoja sinne saadakseen öljyä ja valtaa.

    Spekulointi on kuitenkin spekulointia ja vasta sitten lokakuussa näämme mitä tapahtuu. Itse en henkilökohtaisesti siis usko siihen, että USA tekisi tällaisen peiteoperaation, mutta mahdollista se kyllä olisi.

  • niator sanoo:

    Hei!

    Koska milloin, missä voi olla hyväkin kysymys? Tuo jos tapahtuu niin luulen et eivät ihan uskolla näyttäytyä siinä muodossa missä ovat itse.

    ..__:::….:.–:.

  • Riku sanoo:

    Wespa: Kysyin uskotko 14.10. tienoilla tapahtuvaan avaruusolentojen avaruusaluksen näyttäytymiseen?

    Hirvittävän lapsellista myöskin edes spekuloida, että Yhdysvalloilla olisi Tähtiportti-tyylinen iso alus (jollaista tässä kai haetaan), joka leijuisi ilmakehässä jossain päin maapalloa. Sitten järkättäisiin vielä joku feikki-isku sen kautta omin joukkoihin? Ajattele vähän mitä puhut. Vaikea myöskään kuvitella miten Yhdysvallat tuosta hyötyisi. Muiden maiden tutkissa näkyisi myös se, jos tämä alus nousisi maasta tai laskeutuisi operaation jälkeen jonnekin takaisin maalle. Muut maatko hiljentyisivät? En jaksa spekuloida noin lapsellisilla väittämillä edes enää.

    Tilanne ei ole mitenkään verrattavissa esim. Irakin sotaan. Uskon että USA oikeasti piti Irakia uhkana (vaikkakin vääristeli tiedusteluraportteja että saa tekosyyn hyökätä) itselleen. Samaa mieltä olen myös siitä, että valta on myös yksi syy hyökkäykseen. Nyt ovat varpaisillaan Iran, Pohjois-Korea – aina Venäjää ja Kiinaa myöten. Varsinkin Pohjois-Korea on ollut aika hiljaksiin Irakin sodan jälkeen, ennen sitä oli jatkuvaa uhittelua. Yhdysvallat on saamassa mitä halusi.

    Öljy taas tuskin oli syynä hyökkäykseen, vaikka media ja asiaan perehtymättömät ihmiset niin jaksavat aina muistuttaakin. Pelkästään Kuwaitissa ja Saudi-Arabiassa (USA:n läheisiä kauppakumppaneita erittäin hyvillä suhteilla) on koko maailman tunnetuista öljyvaroista yli 40% kun taas Irakissa 10%. Tähän vielä laskee muut öljymaat mukaan, niin Yhdysvalloilla on erittäin hyvät suhteet 3/4 koko maailman öljyvaroista, ainakaan 50 vuoteen ei tule mitään ongelmaa siitä – ja silloin on kehitetty vaihtoehtoinen energianmuoto, että öljystä tulee tarpeetonta.

    Mutta se siitä, pysytään itse asiassa. Toivottavasti vastaat ensimmäiseen kysymykseeni.

  • niin sanoo:

    olioiden tulemiseen voisikin uskoa..mutta asiasta tekee helposti epäuskottavan se,kun me ihmiset ilmoitetaan heidän aikataulusta.on alukset jotka liikkuvat valonnopeudella..he kyllä pääsevät liikkumaan määränpäähänsä sekunnin tarkkuudella,oli paikka maa tai pluto!!
    aluksi kerrotaan tarkaksi päiväksi 14.10.08,mutta sitten kerrotaankin että aika taulu voi myöhästyä jopa 2 kk!!??luulenpa vain että jos ulkomaailmasta tulee tämmöisiä viestejä,tietävät ”he” viestin laittajat hyvin tarkkaan ilmestyksensä ajankohdan.

  • Nazu sanoo:

    Tässäkohtaa on pakko mainita yksi juttu mikä minulle kävi. Näin erään unen useita kuukausia sitten kun en tiennyt yhtään mitään 14.10 ennustuksista. yleensä ihminen tuppaa unohtamaan unensa erittäin nopeasti, mutta minulla on kyky nukkua niin kevyttä pintaunta missä pystyn jopa kommunikoimaan huoneessa muiden hereilläolevien kanssa ja muistamaan unen ja keskustelun saman aikaisesti, josta johtuen uni syöpyy muistiini samanlailla kuin tavallinenkin muisto tai ajatus. Muistan vielä erittäin tarkasti kun seisoin unessa ulkona tupakilla kun kaukaa lähelle lipui jättimäinen alus. pyrin tietysti tähän alukseen sisälle vannoutuneena ufomiehenä ja pääsin kuin pääsinkin alukseen. siellä sain telepaattisia viestejä jossa minulle annettiin ohjeita ja minun kauttani heidän suunnitelmansa piti toteutua, kysymys oli ihmiskunnan pelastamisesta, unta en tarkemmin selvitä mutta kuitenkin onnistuin tehtävässäni ja humanoidit palkitsivat minut. Monet varmasti pitävät minua hulluna ja ei usko tätä todeksi mutta kyseessähän oli vain uni ja siitä voidaan olla montaa mieltä. kuitenkin meni aamukahvit väärään kurkkuun kun yhdistin aivoissani nämä kaksi asiaa toisiinsa katsoessani youtubesta videon liittyen näihin tapahtumiin. outo sattuma kyllä oli

  • H. Peliitta sanoo:

    Kuka korvaa jos ne ei tulekkaan?

  • Micadokun sanoo:

    Mita pitaisi korvata? Hehe! Tasta tuli mukava De-Ja Vu… mielenkiintoista.

  • Wespa sanoo:

    Riku, uskon.

    En missään vaiheessa väittänyt, että USA:lla olisi mitään tähtiportti-tyylistä isoa alusta, mutta jonkinlaista teknologiaa heiltä kyllä löytyy (samantapaista kuin nuo antamani linkit, tosin paljon salaisempaa ja uudempaa vuosimallia), jolla voitaisiin kyseistä juttua yrittää (tosin ei tulisi huijaamaan monia).

    Öljy on vain pieni osa sitä vallanhimoa… Tuolla Irakin sodalla ym. sodilla tarkoitin verrata lähinnä halitsijoiden ym. vallanhaluun, joka olisi motiivina positiivisen kontaktin feikkaamisena pahaksi. Uskontokin on ollut vuosien saatossa vain tekosyynä, kun oikea syy on ollut hallitsijoiden väliset skismat ja vallanhimo.

  • Totuus sanoo:

    Luulis ainakin Wespan niinkun näyttävän paljon enemmän skeptisyyttä tästä asiasta. Sanoit että uskot että ufot näyttäytyy 14.10? En sano sitä että ettet saisi uskoa mutta luulisi ainakin että sä et oikeen uskois. Oot muutenki viisasta kommenttia antanu täällä niin nyt…

  • Wespa sanoo:

    Kyllä minulla on paljon skeptisyyttäkin tätä asiaa kohtaan ja kuuluu hieman ollakkin, mutta olen kuluttanut todella paljon aikaa asian tutkimiseen, eri kanavointien tulkitsemiseen ja lukemiseen. Olen myös tutkinut henkilöiden muita kanavointeja ja näiden perusteella olen muodostanut oman mielipiteeni.

    Aika moni uskoo sokeasti esim. iltalehden uutisiin ja juttuihin, vaikka niissä on paljon artikkelin kirjoittajan omia henkilökohtaisia mielipiteitä ja lähteistä johtuvia juttuja mukana. Tervettä skeptisyyttä on etsiä asiasta eri näkökantoja, sekä lähteitä ja perustaa niiden kannalta oma mielipide.

    Skeptisyyttä pitää siis aina olla hieman joka asiassa ja siihen kuuluu nimenomaan asian tutkiminen monelta eri kannalta, eikä se, että tulee vaan sanomaan, että ”se tapahtuu” tai ”ei varmana tapahdu”. Oman mielipiteeni olen siis perustanut tutkimalla ja se on oma uskon asiani.

    Uskon siis, että on hyvinkin mahdollista, että lokakuussa maapallolla tapahtuu jotain mullistavaa ja positiivista. 🙂

    En voi kuitenkaan väittää, että uskosin siihen täysin 100%:sti, koska aina on pientä epäilyä, mutta enemmän olen sen kannalla, että se tapahtuu, kun se, että se ei tapahtuisi.

  • Nefi- sanoo:

    Miksiköhän niin moni tällainen tulee aina USA:sta?

  • PP sanoo:

    ”Ei kukaan ole puhunut valoa nopeammasta aluksesta. Newtonin lakien mukaan on hyvinkin mahdollista taivuttaa itse avaruutta tai aikaa ja täten matka on lyhempi. Ei tarvistse siis suuria nopeuksia jos matkasta saa lyhemmän. Myös madonreikien käyttö on mahdollista.”

    Ensinnäkin Newtonin mukaan aika on absoluuttinen. Lisäksi ajan lyhenemiseen tarvitaan suuria nopeuksia |v|->c, tämäkin siis riippuvainen tarkastelijasta.

  • kiksu sanoo:

    No hohhoijaa…
    Jos tulee niin tulkoot.. muuten en usko.

  • zcuyon sanoo:
  • Ja taas sanoo:

    Hei wespa, iha hyvä et oot hieman skeptinen, mutta en kehoita sinua olemaan täysin taika uskoinen.

    Se mikä teki haamutiimistä hyvän oli juuri että ne tuli niihin ilmoitettuihin taloihin täysin skeptisinä. Sinunkin kannattaa ottaa asiat vakavasti ja skeptisesti ja mieluiten ottaa huomioon asian epäkohdat kuin sen ”aitous/todenmukaisuus”.

  • Jukka Varjonen sanoo:

    Mikä siinä sitten vaan,
    mutta aina kuitenkin
    sopinee epäillä vaikkapa
    ihan mitä vaan!

  • cybe sanoo:

    Project Bluebeam?

  • Rami sanoo:

    Oma mielipiteeni 14.10.2008 tapahtumasta:

    1. Jenkit on järjestämässä tätä omaa ns. NWO (new world order) juttua johon Bush on pelkkä sätkynukke jota tietty eliittiryhmä komentaa tai käskee.

    2.Miten on jenkien rahamarkkinat mennyt noin sekaisin ? Onko taustalla ehkä rahoitettu noita ”black project”-juttuja joihin on uponnutkin enemmän rahaa kuin pitäisi. Suunniteltiin kaksoistornien romahdus jotta saatiin oikeutus päästä sotimaan Afganistaniin vain etsiäkseen Bin Ladenia. Eihän sinne ihan noin vain mennä vaan ainahan se syy täytyy jotenkin saada tai sitten se pitää itse järjestää…Miksi mentiin Irakiin ? Öljyn vai Husseinin takia joka oli diktaattori ja piti kansalaisiaan kovassa kurissa ydin/kemiallisin asein.
    Miksi ei menty afrikkaan jossa tapettiin viidakkoveitsillä 3pv aikana enemmän ihmisiä kuin Irakissa 6kk aikana ? No ei tietenkään kun ei siellä ole mitään mitä jenkit haluaisivat,…tai….siellä ei ole arabeja jotka ovat taas kovia terrorisoimaan josta saataisiin sitten oikeutus riehua maailmalla ”terroristien” perässä. Miettikää jos joku suomalainen ryhmä tekis jonkun kuvitellun iskun jonnekin usa:n maaperälle…. jenkit olisi kohta meidän maaperällä jonne niillä ei ole mitään asiaa. Niin ai mutta kun ne saa tappaa niitä terroristeja !

    3. Tällä hetkellähän Usa:n talous on romahduspisteessä joka pahimmassa tapauksessa johtaa siihen että veronmaksajat joutuvat sen maksamaan. Eliittiryhmällä on varmasti omat konstinsa sen suhteen…. Se kellä on rahaa —> on valtaa, eli oma kansa laitetaan talutusnuoraan, eli NWO = uusi maailmanjärjestys.
    Nuo tapahtumat varmasti vaikuttavat kaikille muillekin valtioille (suomeenkin) vaikka poliitikot väittävät muuta ja ongelmat lisääntyvät entisestään. Ei kukaan hallitus anna sellaista viestiä ihmisille että ”nyt hanat kiinni”, että on lama tulossa kun omat pankit tulevat olemaan myös vaikeuksissa.

    Jos maailmantalous on vaarassa globaalisesti niin silloin ollaan vaarallisessa tilanteessa koska kaikki elämä maanpäällä pyörii yksin ja ainoastaan RAHAN ympärillä.

    Nämä on vain muutamia seikkoja mitä tulee mieleen maailmantilanteesta. Aika dominoiva maahan tuo Usa on joten sieltä minun mielestä tää kaikki juontaa juurensa.

    Olisiko nyt sitten niin että nämä kaikki tapahtumat YHDESSÄ voisivat johtaa isompiin konflikteihin tai sotiin, joihin muut ulkoavaruuden olennot haluavat puuttua, jotta ihmiset saataisiin ymmärtämään mikä oikeasti on elämässä tärkeintä ja miten ihmiskunta ei itseään tuhoa. Oletan että heillä on siitä mihin pyrkiä parempaa tietoa jonka he haluavat ihmiskunnalle välittää.

    No joo…. meni tää viesti osittain jo offtopic-osastolle !!

    Osittain olen skeptinen itsekin mutta toivon syvästi että nuo tapahtumat saavat alkunsa 14.10. haluan uskoa ainakin tuohon itse…

    jos ei niin sitten ei… oikean ufon olen yhden kerrran nähnyt mutta eipä siitä nyt sitten enempää… 🙂

  • RockHill sanoo:

    Jenkeissä pressat on yleensäki pelkkiä sätkynukkeja jota ohjaa rahamiehet.

  • bostoni sanoo:

    öö jos ne tulee niin tuskin ne mitään propagandaa tarvii valloittaakseen maan, jostain valovuosien takaa tullee nii paljo meijjän tussarit auttaa niitten huippu teknologiaa vastaan

  • Soig sanoo:

    Haha.. Alienit osa 2

  • R1NN1 sanoo:

    Jaa-a.. muuttuisi maailman uskonnot ja ihmisten käsitykset heti kättelyssä, jos UFO-aluksia ilmestyisi yhtäkkiä taivasalle. Saattaisi pistää koko maailman sekaisin tai sitten ei.

    Mutta tuskinpa tapahtuu.. kaikilla on toki kova halu uskoa. ”I want to believe..”

  • Jaarno sanoo:

    Itse en usko että maailma sekoaisi tästä. Varmasti pelästyisivät aluksi mutta rauhoittuisivat pikkuhiljaa kun (jos) mitään pahaa ei tapahdu.

  • otuson kovis sanoo:

    tilanne jenkeissä on se et ne on rakentanut niin valtavia maan alaisia rakennelmia 21.12 silmällä pitäen ja se on käynyt kalliiksi ja muut salaiset ase kehittelyt ja selvittelyyn kuinka avaruusolennot voi olla nuin selvästi suokaasua mahdollisesti usan visa on jäänyt baarin pöydälle ja joku ”hieno nuori mies” on pitänyt vähän ”juhlia”

  • Jusu sanoo:

    Jooooo! Meikän synttärit on 14.10 😀

  • jusbe sanoo:

    Ne tulee ja korjaa jusu sun skodun;D (Synttärien kunniaks) Ois kyl kivaa jos ne tulisi

  • Jep sanoo:

    Voi huoh, on meitä moneen junaan ja Blossom on jäänyt kauas ensimmäiselle asemalle.

  • Joonas Rantala sanoo:

    Todella mielenkiintoista. Odotan tuota päivää innolla.. 😛

  • Pipari sanoo:

    Toivottavasti tulevat.

  • Aleksi sanoo:

    Entä jos kyseessä onkin vain mainostemppu kuten esim. kasvottomat kummajaiset? Tälläinen aihe herättää monen mielenkiinnon, ja paljon keskustelua. Tämä selviää vain odottamalla…

  • Pipari sanoo:

    Mitä tekisitte jos ne tulis? 🙂

  • Micadokun sanoo:

    Mita tekisin? Lahtisin mukaan alukseen jos vain ottasivat. Ja eika jais ikava ketaan, sen verran iso asia taa on ja en katuisi paatostani. Valon lapsiahan me kaikki ollaan, mut suurella osalla on huivi silmien eessa tahtomattaan tai ihan tarkoituksella omasta tahdosta, kun pelkaa.

  • Yuki-chan sanoo:

    Ai mitä tekisin? Ampuisin ne alas kiväärillä ja valataisin aluksen. Of course. Mutta jos ei tapahdukkaa? ;s

  • kabanossi sanoo:

    puolentoista viikon päästä näiden avaruusveikkojen pitäisi lentomobiilillaan leijua jenkkien päällä, mut katsotaanpa vaan: ketään ei tule.
    mutta nehän lupas myös tulla puolen vuoden aikavälillä, mutta eihän saapumisajankohdan laskeminen pitäisi olla niin vaikeeta, että se heittäis sellaset vaatimattomat puoli vuotta. jos ne nyt on laskenu, kauanko matka maahan kestää planeetalta X1Yp, nii ei saapumisajankohdan laskeminen voi heittää puolta vuotta.
    jos nää ääliensit on tosiaan tulossa, niin ne saattais myöhästyy korkeintaan pari päivää- sekin johtuu todennäköisimmin siitä, että lentomobiilin kapulla on ikävä ripuli eikä pysty ohjaamaan alusta.
    mut niin älylliset olennothan tuskin erehtyy matikassa? onhan niillä ihmisiä paremmat laitteet ja vempeleet, niitten lyhyen matikan laskimetkin on varmaan hienompia kuin mitä meidän.

  • Mustix sanoo:

    Tuskin tulevat…

  • stefi sanoo:

    MAHTAVAA!

  • Xena sanoo:

    Jos noi edes tulee, miksi ne tulis rauhassa, kun me ollaan kuitenkin aika iso siviilisaatio ja mitä ne vois meidän hyväksi tehdä? Jos ne tulee, niin ihan varmaan ne räjäyttää koko maapallon tai alistaa kaikki orjuuteen tai jotain. Noh, ei mua kauheesti pelota, kun en kuitenkaan usko että tulee. Sen näkee sit..

  • Kristhor sanoo:

    jos ne olis vihamielisiä, meitä ei olis enää…

  • Xena sanoo:

    Miten avaruusolennot voivat auttaa ihmiskuntaa, jos he eivät ota kontaktia, vaan leijjuvat jossain maan ja ilmakehän välissä? Jos he tietävät olemassa olostamme, miksi he eivät vain tulleet? Eivät ihmisetkään laittaneet viestiä marsiin, kun lensivät sinne. Tarinassa on paljon aukkoja, ja mutkia. JOS joku ihminen usassa sai viestin ja se suomennettiin, on teksti voinut muuttua matkan varrella. Ja muuten, viestissä ilmaistiin, että alus tulee peittämään useita valtioitamme, joten JOS se alus tulee, NASA tuskin pystyy sitä piilotteleman, ja jos ihmis´kunta tähän tosissaan uskoo, miksi tätä ei jo ole televisiossa, radiossa ja lehdissä?
    Hei ihan oikeasti, miettikää, kannattaako pettyä? Oma näkemykseni on, ettei kannata odottaa liikoja ja sitten musertua suuren surun alle, kun mitään ei tapahdu.

  • Draven sanoo:

    Haiskahtaa – kuten kaikki aikaisemmatkin ”kanavoidut” ennustukset – siltä itseltään. Ketä kanavoijaa tässä pitäisi uskoa? Jokainen ennustus on ristiriidassa toisensa kanssa. Toisaalta väitetään, että nähtävä alus tulee peittämään ”6 valtiota”, toisaalta todetaan että ”aluksen pituus on jotain väliltä 600-1500 metriä.”.

    Kuten asiaan kuuluu, on totta kai tapahtuman todennäköisyyden suhteen jätetty myös sopivia porsaanreikiä: ”Jos tätä ei tapahdu tuolloin, niin se merkitsee vain sitä, että tämän tapahtuman energioissa on tapahtunut hienoinen muutos, mikä on viivästyttänyt sen toteutumista. Jos näin todella tapahtuu, aikakehys mitä voitte odottaa sen tapahtumiseksi, on 15.10.08-1.2.2009”. Ne, ketkä ovat tutustuneet erinäisten huijareiden, kuten vaikkapa kanavoijien ja meedioiden metodeihin tietävät, että asiansa osaava jättää aina ennustukseensa jossittelun varaa. Tämä siksi, että sinisilmäisten ihmisten olisi helpompi uskoa perustelut ennustetun tapahtuman peruuntumiselle. Kognitiivisen dissonanssin ja realismin välttelyä edesauttavan itsepetoksen voima on (tähänkin asiaan) uskovilla melkoinen.

  • Kummisteleva sanoo:

    Punainen takkini syön jos ei tapahdu T. Hilda (Hilkka)

  • 0918204 sanoo:

    ois mahtavaa jos ne tulis tänne mutta en usko et tulee

  • Repa sanoo:

    Mun kaveri kanavoi hattivateilta viestin, ne tulee 23.11.2009 ja sillo on kuulemma hirveet bileet 🙂 nii joo, ne näyttäytyy pelkästään siperiassa

  • juppihippipunkkari sanoo:

    mee ite ja ota aivot kätee! Yht hyvi ufojaki voi ol olemas ku meki ollaa! jos marssistaki on löydetty vettä ja lunta ja pienhiukkasii! ni miks ufoja sit ei vois ol? mitä nää ufo havainnot sit muka on? häh!!? mite selität Helsingin ufo havainnon??

  • Päivitysilmoitus: Tiistai, 7.10. «

  • Pöppöröö sanoo:

    ”juppihippipunkkari (15:59:33) :
    mee ite ja ota aivot kätee! Yht hyvi ufojaki voi ol olemas ku meki ollaa! jos marssistaki on löydetty vettä ja lunta ja pienhiukkasii! ni miks ufoja sit ei vois ol? mitä nää ufo havainnot sit muka on? häh!!? mite selität Helsingin ufo havainnon??”

    Ufojahan siis on olemassa. Käsite ufo on vain määritelmä tuntemattomalle esineelle joka tässä meidän maapallomme lähellä lentää. 😛 Ufo voi olla vaikka meteori, lentokone tai jokin muu alus jota ei vaan tunnisteta. 😛 Sitten kun kappale tunnistetaan niin se ei enää ole ufo. ^^ Itse en usko tuohon aluksen esiintymiseen… 😛 Ja jos minä en usko jonkin tapahtuvan niin yleensä olen oikeassa. 😀 Eli todennäköisesti käy niin että ”emme ole vielä valmiita eivätkä avaruusolennot tulleetkaan.” 😛 Ihmetyttää sekin että miksi jotain ukkoja tai elämänmuotoja jossain valovuosien päässä kiinnostaisi se että uskooko jonkun pikkuplaneetan kansa niihin jossain hevon kuusessa.

  • jeppe sanoo:

    No saas nyt nähdä tuleeko vai ei….. ois ihan kiva nähdä ”oikeasti” jotta voisi uskoa siihen ja tulisivat nyt sitten vaikka kylään kerta haluavat tänne tulla…tarjoon niille space cake coca-colan kera niin rupee juttu luistamaan. Haluan kyl jonkun yliluonnolisen voiman lahjaksi.

  • Will sanoo:

    Joo ja goodchild ratsastaa kapitalismillä

  • maukka sanoo:

    se olis sitten vajaan viikon päästä , pitää varmaan otta pekkanen

  • Manki sanoo:

    Mitä tarkoitat Will? (taipuu muuten kapitalismilla)

    Nainenhan ei ole tehnyt aiheesta kirjaa tai laittanut tapahtumalle överi pitkiä deadlinejä. Kapitalismissahan on kyse vapaasta markkinataloudesta. Valotas mua vähän, että mitä tarkoitat.

  • Metsänpeikko sanoo:

    Olen tutustunut tähän asiaan ystäväni kautta, ja jo ennen sitä olin saanut merkkejä että jotakin tapahtuisi. Uskon aika vakaasti että 14.10 tienoilla tapahtuu jotain, sillä olen kohtuullisen kokenut ennustaja, ja luotan ennustuksiini. Ennustin nimittäin tiistaina että jotain suurta tulee tapahtumaan. Enustuksen mukaan meidän on luotava hyvät suhteet läheisiimme jotta kaikki selviytyvät järkytyksestä ja että meidän maailmame muuttuu. Tiedä häntä sitten toteutuuko tuo. Toivon kuitenkin sitä koko sydämestäni.

  • Wynn sanoo:

    En tiedä tapahtuuko, mutta eiks ois kivaa? Ainakin mä haluaisin että toi tapauhtuis. :):):):):):):):)

  • Huuhkaja sanoo:

    Toivottavasti antavat edes vähän alusta voimaa meidän maajoukkueellemme Venäjää vastaan vai ovatko kenties tulemassa katsomaan juuri tuota MM-karsintaottelua Venäjä-Suomi ja majoittuvat jo päivää ennen hyviin tarkkailuasemiin ; )

    Päätä patteriin!!

  • JaruPunno sanoo:

    Se on etusormi mitä näytän!

  • Ogeli sanoo:

    Olisihan se hienoa jos näin tapahtuisi… Sisäinen realistini vain sanoo, että se on mahdotonta. Miksi sellaista tapahtuisi juuri nyt? Aina kuitenkin kaikki tällaiset kanavoinnit ovat osoittautuneet vääriksi tai huijauksiksi, kaikenmaailman pöpipäitä kun sattuu olemaan aika paljon tässä maailmassa. Kapteeni Adama, eikös kuulostakin naurettavalta ja epäuskottavalta (Battlestar Galatica!)? Mutta enpä laittaisi pahakseni vaikka jotain näkyisikin tuolloin taivaalla. Onhan se hienoa uskoa tällaiseen valon sanomaan, mutta luulenpä että kovin moni ihminen tulee vain pettymään. Sittenpä nähdään.

  • just joo sanoo:

    jos näin on, että muukalaiset ovat paljon kehittyneempiä kuin me… miksi lähettävät muutamalle ihmiselle telepaattisia viestejä mikseivät lähetä kaikille henk.koht mailia vaikka… kysyn vaan… voisko joku kysyy silta adamalta sitä?

  • Will sanoo:

    Goodchild on julkaissut vuosien ajan useita kirjoja, joista ainakin 2 koskevat 14/10/2008 väitettyä tapahtumaa.

  • Kerberos sanoo:

    Siis oikeasti, otatte vakavissanne jonkun yhden ihmisen uskomuksen, jonka hän on saanut telepaattisesti. Ei se tee hänestä sen enempää asiantuntijaa jos hän on sattunut itsekeksimästä aiheesta pari kirjaa kirjoittamaankin. Minä voisin tehdä saman; päättäisin päivän, kirjoittaisin nettiin vakavalla naamalla väitteelleni perusteluita ja hyviä argumentteja, kuten ”automaattikirjoitus”, sanoisin vaikka että viesti ilmestyi huuruiseen parvekelasiimme, joten sen täytyy olla fakta! Tässä epäselvässä tekstissä on totuus! Ihmiset on niin heikkoja. Toki uskomuksissa ei ole mitään väärää jos ne antavat voimaa mutta tässä kaikki joutuvat vain pettymään. Ainakin siihen asti kun seuraava hörhö päättää valita päivän jolloin JOTAIN SUURTA tulee tapahtumaan.

  • just joo sanoo:

    minä en usko vaikka näkisin! mistä tietää ¿ Voi olla yhdysvaltojen hallituksen juoni, maailman seuratessa ihmeellisiä aluksia…

  • Hummailija sanoo:

    Hei.

    Nyt on ihan pakko oikaista muutama asia. Valo ei todellakaan ole pimeyttä suurempi voima, tällä hetkellä ihmisten laskelmien mukaan mailmankaikkeus koostuu suurimmalta osaltaan pimeästä aineesta ja pimeästä energiasta ja vain 5% mailmankaikkeuden koostumuksesta on jotain tunnettua aineen/energian muotoa esim. valo.
    Valolla on kautta aikan kuvattu ”jumalaa” koska valo maapallolla konkreettisesti kuvastaa hyvinvointia, ilman auringon tuottamaa säteilyä valo ei maapallolla kasva mikään, joten ko. aspekti on helppo liittää kaikkeen ihmiskunnalle vieraaseen ”hyvänä” asiana. Kuitenkin jos esim. pallomme olisi lähempänä aurinkoa eli lähempänä valon lähdettä meitä ei täällä olisi. Eli olosuhteista johtuen valoa pidetään hyvänä.

    Sitten viellä tästä telepatiasta, oletetaan että jossain on rotu joka tarkkailee meitä ja on tuomassa meille jonkin viestin. Oletetaan viellä että kyseessä oleva rotu on meitä huomattavasti edellä teknisesti ja henkisesti. Luuletteko oikesasti että ko. rotu ottaisi telepaattisesti yhteyttä johonkin tunnettuun himpulavimpula humpuuki ukkoon. EI TODELLAKAAN, vaikka ko humpuuki ukko voisikin olla henkisellä tasolla ylempänä kuin esim nykyiset valtion johtajamme niin ei sitä viestiä sinne lähetetä vaan nimen omaan noille valtioiden johtavissa asemissa oleville. Jos ko henkilöt ohittavat viestin niin silloin sinne suunnataan kunnon massa spam telepatia ja tilanteessa jossa vielläkin asia kielletään ne eivät tänne edes vaivaudu tulemaan.

  • Ja taas sanoo:

    möh pimeä aine on vain sen kutsuma nimi… sen koostumusta ei vielä tiedetä, se puskee maailmankaikeutta suuremmaksi, eli voiko väittää sitä pimeydeksi.

    Totta ihminen kuvaa pimeän negatiiviseksi ja valon positiiviseksi…. tosin eihän positiivinen ja negatiivinen ole hyvä ja paha (jin&janin mukaan)

    telepatia on minustakin huono tapa kuvata toisten älyjen kommunikointia, ihmiset liittävät mielikuvituksensa toisiin eliöihin, niitä on siellä mutta ne eivät ole mitään velhoja
    jos MINÄ viestisin jollekkin (ei) täydellisesti kehittyneelle älylle, viestini tulisi olemaan globaali eikä kenenkää kirjailin pieni salaisuus

  • Hummailija sanoo:

    Valon koostumus tiedetään ja sitä se pimeä aine ainakaan ole.

  • Manki sanoo:

    Will (06:02:37) :

    Goodchild on julkaissut vuosien ajan useita kirjoja, joista ainakin 2 koskevat 14/10/2008 väitettyä tapahtumaa.

    :::::::::::::::::::::

    Aijaa, minä taas oon lukenut, ettei mitään kirjoja ole, ja nainen vasta 3 kk sitten otti asian puheeksi. Pasteeppa tähän vähän taustatietoa Will, olisi mukava nähdä, jos noita kirjoja on olemassa, vaikka ei siihen päivään toisaalta hirveen kauaa enää olekaan.

  • irkku sanoo:

    Miksi sitä ihmettelemään,jos tulee niin tulee,olishan se ainakin(toivottavasti)jotain positiivista tässä maailmanmenossa!
    Onko ihmiskunta niin tyhmää,ettei voi tai pysty ymmärtämään,että maailmankaikkeudessa voi olla muuallakin elämää kuin tällä meidän ”apinoiden planeetallamme :o) ”!
    Sitäpaitsi jos humanoidit ottaisivat yhteyksiä valtion päämiehiimme,luuletteko,että siitä meille tavallisille pulliaisille kerrottaisiin?Niin ja tässä tapauksessahan jokainen jolla on silmät päässä tulee näkemään jotain,jos ja kun se toteutuu,se ei paljon auta vaikka kuinka olisi päällikkö tai pomo.
    Mitäpä tätä jauhamaan,sehän selviää 14.10.2008 !

  • Skeptinen sanoo:

    Just äsken itsekkin yhdistin valon tuojat valaistuneisiin eli illuminatiin. Illuminati on suuri salaliitto maanpäällä joka pitää vallan omissa käsissä. Illuminatin tapa kontrolloida ihmistä on ekonomia eli rahatalous ja kaikki maailman uskonnot. Bildenberg family on maailman keskus pankin toiminnan johto. Jos jotain ufoja näkyy tona päivänä niin ne on vaan usan jotain omia lentäviälautasia. Ei mikään kumma juttu. Kuhan kusettaa teitä kaikkia.

  • Random Esko Jack sanoo:

    Tarjoan kahvit jos sattuu näkymään alieneita

  • Tatti1234 sanoo:

    Joo en kyl usko että mitään tulee tapahtumaan! Kaikki voi olla mahdollista, mutta en ehk kyl usko. Jos ne tulee niin kyllä on maailma ihmeissään, ketkä ei nettiä käytä. No sittenhän sen näkee, ja toivottavasti tulee raahaassa!

  • Tatti1234 sanoo:

    niin ja niinkuin aikaisemmin joku jo sanoi niin voi olla juoni! Ihmiset lentää aluksilla ja vilkuttaa valoja, ei sen kummempaa 😀

  • Believer sanoo:

    Illuminati pitää valtaa myös pelon ja/eli sodan avulla. Seuraava video kannattaa katsastaa: (ajan kanssa, kesto n. 2 h)
    http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750

    Itse uskon, että jos Valon Tuojat tulevat, he tulevat Todellakin hyvissä aikeissa. Maailmamme ei tuosta enää paljoa pahempaan suuntaan voi muuttua ja todellakin toivon, että tulevat pian, ennen kuin ehtii tapahtua tuo kaikkein kamalin vaihe.

  • LOL sanoo:

    Yea, right! Uskon vissiin :’DD

  • Make83 sanoo:

    Jälleen yksi joka kanavoinut saman viestin?

    http://www.youtube.com/watch?v=G4G4mFvM0OY&feature=related

  • nnn sanoo:

    Haluaako joku lyödä rahasta vetoa, siitä, että tuleeko tämä tapahtumaan? Minä väittäisin että ei. Olen valmis hyväksymään melkein mitkä tahansa kertoimet ja panoksen.

  • otuson kovis sanoo:

    olen valmis laittaa 200eskoa kertoimella 10-1 siihen että tulee eli voittaisin 2k otatko vastaan?

  • Micadokun sanoo:

    Otuson Kovis: Ja jos haviaisit vedon, et maksaisi kuitenkaan, koska silloin sanoisit, etta loit vetoa 200 eskosta, etka euroista. Olinko oikeassa?

  • me uskotaan tohon ja toivottavasti se näkyy myös suomessa. jos se tulee niin kuinkakohan lähelle maanpintaa??

  • Tuntematon sanoo:

    Jos alieneita on niin mistä ne tietää että me ollaan tämmösellä planeetalla. Ehkä ne luulee samalla tavalla kuin me että avaruudessa on jotain muitakin olioita tai sitten ne lulee olevansa ainoat olemassa olevat oliot tai viisaat. Tai mistä sitä tietää ONKO niillä edes avaruusaluksi

  • MAP sanoo:

    EI ole eikä tule.

  • skeptix sanoo:

    aikamoista proppista. vahvempi fiilis mulla on siihen että meitä tarkkaillaan jostain kaukaa koko ajan jo muutenkin. jos tänne joku tulis kaffeelle eri galaksista, niin kyllä ne ilman mitään propagandaa pärjäis.

  • Aelion sanoo:

    Tietoisuuden ihan muutos on käsillä. Herkkyytemme aistia toisia tasoja kohoaa pian. Veljeys ja lähimmäisyys avaa sisäisiä ovia, jotka kasvattavat ihmisyyden energian suhtaaksi ja suureksi iloksi. Tämä avaa ovet galaksisen yhteistyön piiriin, jossa rakkaus ja avoimuus lainehtii pursuavasta lähteestä. Tietoisuus kristallisoituu, eikä tällaisia feikkiuutisia enää lueta netistä. Huomenna kaikki on toisin, valitettavasti tänään olemme vielä tavallisia.

  • Make83 sanoo:

    Näin eilen ja perjantain vastaisina öinä valopallon joka liikkui hetken eteenpäin ja katosi sitten. Ensimmäisellä kerralla punaisena vilkkuva valopallo ja sen yläosassa lisäksi useampi erillinen pienempi vilkkuva valo. Meni kohtuu läheltä sanoisin että 300-400 metrin päästä. Ilmestyi kuin tyhjästä ja katosi tyhjään – pilvettömällä taivaalla.

    Toisen kerran eilen illalla valkoisena hehkuva pallo meni jossain 500 metrin päässä. Ilmestyi ja katosi, mut taivaalla oli jonku verran pilviä ja toi toinen saattoi olla myös lentokoneen valo. Niin äkkiä meni että varmuutta ei ehtinyt saada. Youtubesta löytyy lisäksi useampi video juuri samannäköisistä valopalloista kuin itse näin.

    Paitsi että uskon tähän, uskon myös että voimme myös KUTSUA heitä ajatuksillamme niin halutessamme!

  • Kirpaisija sanoo:

    Sitten ei ketään näykkään, ja annettaan uusia kommentteja,
    ei ne tuukkaa, halusin vain saada tällä julkisuutta että ihmiskunta plää plöö plää, viitataan kaikkiin myrskyihin, ihmisten hirmutekoihin, kasvihuonekaasuihin yms.

  • salmonella sanoo:

    Aivan sama vaikka tulevatkin. Hallitukset kyllä pystyvät olemaan hiljaa asiasta, oli se sitten vaikka kuinka iso kiekko taivaalla. Kunhan vain kaikki vakavasti otettavat mediat ja isot tahot eivät reagoisi millään tavalla tuohon alukseen jos se tulisi.

    Mitä siitä seuraisi?
    – Aluksen itse nähneet uskoisivat siihen
    – 99% maailmasta unohtaisi koko tapahtuman muutamassa vuodessa, kun siitä ei tehtäisi numeroa eikä saisi kivenkovaa todistetta (valokuvat, videonpätkät ja ihmisten kertomukset eivät riitä, vaikka niitä olisi kuinka – aina on joku joka ei usko)
    – Koko tapahtuma johtaisi vain yhden uuden uskonnon syntymiseen

    Ufot eivät tässä tapahtumassa paina pätkääkään. Jos jotain tapahtuu, haluan nähdä miten maailmamme johtajat saavat koko homman lakaistua piiloon (kyllä, 100% varmuudella tämmöinenkin keissi voidaan ajan mittaan saada tehtyä nollaksi). Ihmiset vaan on pidettävä rautaisessa nyrkissä ja tiukassa nuorassa. Muuten ne tappavat toisensa.

  • Make83 sanoo:

    ”Ihmiset vaan on pidettävä rautaisessa nyrkissä ja tiukassa nuorassa. Muuten ne tappavat toisensa.”

    Juu ihmiset on niin kertakaikkisen tyhmiä yleisellä tasolla – tai heidän ajatellaan olevan, mut hei onhan meillä aivot (vaikka ei aina siltä vaikutakaan)

  • Jean sanoo:

    ehh…? Millon ihmisillä alko olemaan niin tylsää että piti tehä tällanen tempaus. Eiköhän ne alienit lähettäis näitä viestejä useammille vaikutusvaltaisille ihmisille tai todennäköisemmin tulis varoittamatta? Vaikuttaa kyllä sensaatiohakuiselta ihmisten tekeleeltä… mutta eihän sitä koskaan tiedä. :p

  • ErakkoPapu sanoo:

    No olipa taas… Huomenna pitäisi tulla? LAL katotaan sitte!

  • tooooooooto sanoo:

    ei mitään tapahdu ! se tiedetään !

  • Jarmo sanoo:

    En voi uskoa että joku uskoo oikeasti tähän. Eihän tästäkään puhuta muualla kuin Suomessa ja täällä porukka luulee että koko maailma odottaa.. Jotenkin käsittämätöntä että näinkin moni tuntuu oikeasti uskovan tuohon.

  • Kummaste sanoo:

    No huomennahan tuo nähään (tai siis ollaan näkemättä…).

  • Lääninarsisti sanoo:

    Itsellänihän tilanne on sellainen, että isäni on kannattanut ufojen tulemista 70-luvulta lähtien, joten syntyessäni minulle ei annettu paljoa valinnan varaa. Ensimmäisen I want tu biliiv-paitani muistaakseni sain jo kaksi vuotiaana eli isäni vain kylmäverisesti päätti, että sinä kannatat maapallon ulkopuolista elämää. En edes uskalla ajatella mitä olisi käynyt, jos olisin murrosiässä alkanut glooryhuntata esimerkiksi menninkäisiä!

    Todellinen fanius alkoi minulla viisi kuusi vuotta sitten. Kuten sanoin niin avaruuden älyllinen elämä on ollut suosikkini jo pikkupojasta lähtien, mutta ei se ollut samanlaista kuin tänä päivänä. Kannattaminen on muuttunut rakkaudeksi ja intohimoksi. Nuoresta iästä huolimatta olen ehtinyt seurata humanoideja kuitenkin jo aika kauan, mutta vuosi vuodelta mielenkiintoni ja rakkauteni paranormaalia kohtana vain voimistuu. Kyllä voi sanoa, että ufojen odottelu foliohattu sisäkumin päällä on iso osa elämääni, jota ilman en osaa, enkä halua elää.

  • V the Alienhunter sanoo:

    Huhhuh, mitä potaskaa! :D:D:D:D

  • Harrastelijafyysikko sanoo:

    Korjataanpas muutama väärinkäsitys siltä varalta, ettei niitä vielä ole.

    ”Kuten mainitsin aiemmin, niin Newtonin lakien mukaan…”
    Einsteinin esittämän suhteellisuusteorian mukaan.

    ”Todistettavasti on olemassa myös madonreikiä, joiden uskotaan olevan ns. reikiä avaruudessa joidenka avulla voi matkustaa pitkiä matkoja hujauksessa…”
    Madonreikiä ei ole todistettu olevan olemassa. Suhteellisuusteorian mukaan niitä voisi olla, mutta suoraa havaintoa niistä ei ole tehty. Sen puoleen kuin valkoisista aukoistakaan.

    ”Valo on kuitenkin suurempi voima kun pimeys ihan fysikaalisestikkin. Valossa on lämpöä ja energiaa (mitä kirkkaampi valo sitä enemmän energiaa se säteilee jne.), kun taas pimeydessä on vähemmän lämpöä ja vähemmän energiaa. Millä on fysiikan mukaan kovin nopeus? Vastaus: Valolla.”
    Tarkennetaan: valonnopeus (valon nopeus tyhjiössä) on fysiikassa suurin mahdollinen nopeus. Valon (fotonien) lisäksi mm. neutriinot kulkevat tätä vauhtia, ja neutriinot vieläpä valosta poikkeavalla tavalla: siinä missä fotoni hidastuu maapallon ilmakehässä, törmäilee sen hiukkasiin ja poukkoilee meissä ja näkyy meille eri väreinä, neutriinot sujahtavat lävitsemme ilman minkäänlaista vuorovaikutusta.

    Toisekseen, gammasäteilyllä on suurempi energia kuin näkyvällä valolla. Mutta onneksi sentään nämä väitetyt avaruusolennot eivät kutsu itseään Gammasäteiden federaatioksi. 🙂

    Btw, pimeän energian hypoteesin mukaan tyhjyydelläkin (tyhjyys = ei valoa, ei ainetta) on myöskin energiaa, jolla on myös takuulla suuremmat vaikutukset maailmankaikkeuteemme kuin valolla koskaan. Sehän sentään aiheuttaa universumin kiihtyvän laajenemisen. Ei toivoakaan, että pahaisilla fotoneilla saisi vastaavaa aikaiseksi. No, pimeä energia on kuitenkin sen verran uusi tuttavuus, että se teoria ehtinee muuttua tai korvautua paremmalla vielä monta kertaa ennen kuin meistä aika jättää.

    ”Kysykää itseltänne seuraavia kysymyksiä.

    Haluatteko tämän tapahtuvan? Oletteko valmiina muutokseen? Jos tällainen kohtaaminen tapahtuu, niin oletteko valmiina kehittymään henkisesti, vai pelkäättekö muutosta?

    On tärkeää, että teette itse päätöksen sydämessänne, ettekä anna muitten vaikuttaa valintaanne.

    Jos haluatte tämän tapahtuvan, niin ainakin toivokaa ja antakaa sen tapahtua, vaikka ette siihen uskoisikaan.”
    Luonnontieteilijän näkövinkkelistä katsovana on pakko kysyä, että millä tavalla faktat, usko, pelko ja henkinen valmius ovat yhteydessä toisiinsa? Mistä lähtien minun haluamiseni on vaikuttanut siihen, tapahtuuko jokin asia oikeasti vai ei?

  • Herttua sanoo:

    No huhhuh 😀 jollain taitaa oikeesti viirata päässä ku kirjottelee tämmösii? xDD

  • Ja taas sanoo:

    ”Nuoresta iästä huolimatta olen ehtinyt seurata humanoideja kuitenkin jo aika kauan, mutta vuosi vuodelta mielenkiintoni ja rakkauteni paranormaalia kohtana vain voimistuu”.

    Mielestäni ulkoavaruudessa oleva äly ei ole paranormaalia…
    Huomenna nähään.. vinkkinä vain, että jos lyötte vetoa, kannattaa lyödä sen tulemattamuudesta ;).

    1/3 murrettu tästä ”myytistä” kun eivät ole tulleet etuajassa…

  • gh0stb0y sanoo:

    Huomenna se tapahtuu ja satun vielä silloin olemaan Tallinnassa 😀

  • Tatti1234 sanoo:

    Huomenna lähden uimaan joten katsotaan mitä käy!!!

  • jplot sanoo:

    Hahahahah! Ei saamari. Jos joku sattuu olemaan paikan päällä, niin pyytäkää zorkilta intergalaktinen koordinaatistoportteri niin ei tartte ennä pyöräillä ylämäkiä.

  • Jari Porttila sanoo:

    Viesti alkaa!

    Kuten huomenna voitte kolumnistani lukea, niin tämä ”muukalaisten” ilmestyminen on vain osa norjalaisten salajuonta tahrata Suomen maine hiihtomaana ja etenkin estää Janne Ahosen voittokulku mäkihypyssä. Onneksi vihjasin Jannelle asiasta ja hän lopetti uransa ennen norjalaisten viimeistä iskua.

    Viesti loppuu!

  • Zelda sanoo:
  • Zone sanoo:

    ”Ufo lensi juuri tuohon viereeni!”

  • bella sanoo:

    haahhahha.. :’D mulla repes perse tätä lukiessa.Jotkut ufot tulee maapallolle,jiihaa… no ei siinä, on tosiaan odotettu , pistetään kahvit tulelle ja munkit pöytään ! 🙂

  • bella sanoo:

    eiku vua sauna lämpöseen 🙂

  • Anonyymi sanoo:

    Eipä taida valitettavasti mitään kuulua, mikä vain laskee näiden kanavoitsijoiden ja ufopuheiden uskottavuutta. Muutoksia en pelkää, niitä kaipaan.

  • Nanna sanoo:

    Vittiku olis siistiä jos ne tänää/huomenna tulis 😀 Jollain tapaa halu uskoa on kova. Kumminkin maailmankaikkeus on nii iso paikka, olisi jotenkin tyhmää aatella että olisimme ainoa rotu täällä ja miksikä ei joku pystyisi jopa ottamaan meihin kontaktia.

  • Michael sanoo:

    ”olisi jotenkin tyhmää aatella että olisimme ainoa rotu täällä ja miksikä ei joku pystyisi jopa ottamaan meihin kontaktia.”
    Jees, mutta tokkopa ne muukalaiset ihan tällä tavalla niitä viestejä meille lähettäisi. Jos ne ovat kerran niin ylivoimaisia teknologiassa meihin verrattuna, niin siltikin heillä on resurssit pelkästään normaalin sähköpostin lähetykseen parille tyypille? Juu.

  • Owned sanoo:

    juuri heräsin. 14.10 iha sama päivä siinä missä mikä tahansa muukin

  • Aerial sanoo:

    No… nyt on tiistai.. ja…
    Missä ne on?

    Mistään, ei löydy mainintaan..
    ;_____;

    AAAANNGGSST!!
    Olisivat nyt suosiolla tulleet.

  • -K- sanoo:

    No niin…. Tänään nähhään sitten kuinka käy 😀 Toivottavasti jotain tapahtuu, mutta valitettavan useinhan tällaiset ovat osoittautuneet huuhaaksi :/

  • eps sanoo:

    Aluksia nähty Keravalla!!!

  • eps sanoo:

    Make83 (14:11:55) :

    Näin eilen ja perjantain vastaisina öinä valopallon joka liikkui hetken eteenpäin ja katosi sitten. Ensimmäisellä kerralla punaisena vilkkuva valopallo ja sen yläosassa lisäksi useampi erillinen pienempi vilkkuva valo. Meni kohtuu läheltä sanoisin että 300-400 metrin päästä. Ilmestyi kuin tyhjästä ja katosi tyhjään – pilvettömällä taivaalla.

    Toisen kerran eilen illalla valkoisena hehkuva pallo meni jossain 500 metrin päässä. Ilmestyi ja katosi, mut taivaalla oli jonku verran pilviä ja toi toinen saattoi olla myös lentokoneen valo. Niin äkkiä meni että varmuutta ei ehtinyt saada. Youtubesta löytyy lisäksi useampi video juuri samannäköisistä valopalloista kuin itse näin.

    Paitsi että uskon tähän, uskon myös että voimme myös KUTSUA heitä ajatuksillamme niin halutessamme!

    Tottakai voimme.. Hurraa suuri päivä!

  • ödijgöjdgd sanoo:

    ”Zelda (00:25:24) :

    http://www.melbournephotos.net.au/webcam/images/2008-10-14/2008-10-14_0700.jpg

    toivottavasti tuo ei ole photoshoppaus :O”

    Täh? 😀 Siis ihan tavallinen kuva melbournen kaupunkimaisemasta..? Pilvinen sää näkyy olevan. And the point was..? 😀
    Ensi viikonloppuna minä muuten naureskelen makeasti kun ei avaruusörkkejä näkynytkään. >.<

  • Micadokun sanoo:

    Oon nyt valvonu koko yon kun ei osaa menna nukkumaankaan. Nyt on 14. paiva ja… 😛 Osassa maapalloa ei oo viel ees 14. paiva…

  • olen sanoo:

    alieneiden näyttäytyminen on ajatuksena hyvin mielenkiintoinen. erityisesti viimeaikoina olen huomannut elämääni tulevan herätyksiä muiden sivilisaatioden olemassaolosta.
    jos he näyttäytyisivät toivoisin heidän todellakin tulevan rakkauden nimissä. kanavoitu uutinen voi olla myös manipulaatiota, jotta ottaisimme heidät avosylin vastaan. kuitenkin uskon, että jos keskitymme valoon ja rakauteen, meidän käy lopulta hyvin.
    lähetän tämän viestin nyt sen takia, että olen nähnyt viimeaikoina useita unia hehkuvista planeetoista (maapallo yhtenä niistä), joita seuraavat alienieden esiintulo ja suuret sodat ja tunne maailmanlopusta. sen lisäksi että alienit ovat näyttäytyneet, ovat näyttäytyneet ”pahat miehittäjät”, jotka ovat jo planeetallamme. ja yleensä nämä molemmat tulokkaat ovat olleet samalla puolella ihmisrotua vastaan.
    tulivat tai eivät, odotan mullistusta. pyydän mullistusta, pyydän muutosta. ja sitä tapahtuu.

  • Sissijuusto sanoo:

    Missä pelaa? Uuh/uhh.

  • Mitsu sanoo:

    Joo ei varmana näy Suomeen asti.

    ”Lokakuun 14. 2008 suurikokoinen alus ilmestyy taivaallenne etelään ja se tulee peittämään montaa valtiotanne. (tässä voidaan myös puhua viestin vastaanottajalle suoraan, eli mahdollisesti USA:n eteläosaan ja peittää montaa osavaltiota).”

  • Wespa sanoo:

    Tuo ei kuitenkaan poissulje esim. muiden pienempien alusten ilmestymistä esim. ympäri maapalloa. 😉

    PS. Virhe korjattu, Blossom on nimittäin Australialainen.

  • Simakuutio sanoo:

    Olen kyllä nyt suunnattoman pettynyt. Eksyikö ne penteleet nyt loppumetreillä… vai loppuiko usko kesken? Kyllä minä ne haluan nyt sinne ilmestymään (niin että kaikki ne näkee) kolmeksi päiväksi kuten on luvattu. Kuitenkin kuikuilevat kuun takaa ja katsovat, että uskaltaakohan tuonne nyt oikeasti mennä kun noin skeptisesti niistä jo puhutaan jollain wepiforumilla…

    Uffomiehet hoi, tänne vaan, ei pelkoa, ja hei kun tänne tulette, poiketkaa toki Skeptiksen konttorin kautta kuittaamassa teille luvattu palkinto. Voitte sitten lahjoittaa sen vaikka jollekkin Ufo-tutkija yhdistykselle jos ette itse keksi käyttöä tälle ”rahaksi” kutsutulle asialle jota vaihdon välineenä täällä Maa-planeetalla käytämme yleisesti.

  • Micadokun sanoo:

    Niin vaikka paiva on tassa vaiheessa ei se tarkota sita etta ei ne tulis. Muistakaa edelleenkin etta osassa maapalloa aika on meita jaljessa… New Yorkissa kello on vasta aamu 6:20 ja HE lupasivat tulla aamun koitteessa (sunrising). On se janna kun pitaa hyppia seinille jo tassa vaiheessa. Itse olen erittain positiivisilla mielin JA vaikka tanaan en nakisi mitaan niin JO huomenna on varmasti youtubessa yms. blogeissa juttua eri tapahtumissa, ja jos sen jalkeen ei oo mitaan juttua mistaan, niin sit kay saaliksi Goodchildia… Koska ei ees rahasta millaan tavalla. Eika hanella ole aihettakaan siihen. Mukava nainen. Koska hanhan on vain sanansaattaja. Jos avaruus ystavamme ei saavu, he VARMASTI tietavat etta Goodchild karsii siita.

  • Valo-olento sanoo:

    Ne kävi jo, sano mulle että muut maan asukit on niin typeriä, ettei ne viitti kertoa salaisuuksiaan täydellisestä onnesta.

    Mut ne lupas ottaa mukaan niiden paratiisiplaneetalle, käyn kotoa vaan hakemassa repun mukaan ja vähän eväitä ja sitten mennään!

  • herkko sanoo:

    Se oli nyt vissiin siinä… Mitähän kivaa joku seuraavaksi keksii?

  • Valo-olento sanoo:

    ”No niin…. Tänään nähhään sitten kuinka käy Toivottavasti jotain tapahtuu, mutta valitettavan useinhan tällaiset ovat osoittautuneet huuhaaksi :/”

    Valitettavan usein? Eli siis muistat joitain kertoja, jolloin muukalaiset ovat oikeasti käyneet?

  • eps sanoo:

    alabaman taivaan täyttää parhaillaa iso avaruusalus!

  • M31 sanoo:

    Onhan maailmanloppujakin ennustettu maailman sivu. Ei tuollaiset tarkat päivämäärät (saati kellonajat) oikein vakuuta. Tokihan se olisi hienoa ja jopa melkein mairittelevaa, että muut olennot tulisivat meitä varta vasten katsomaan ja vakuuttelemaan hyväntahtoisuudestaan, mutta… 😉

  • M113 sanoo:
  • Ååsa sanoo:

    Näin ne sitten näyttäytyivät. Ja jos joku pienempi alus on tulossa, NASA kuitenkin piilottaa sen ihmiskunnalta. PISTE.

  • Nipsu sanoo:

    Amerikoissa on vasta aamu, että kyllä se voi vielä ilmestyä…

  • BG sanoo:

    Kohta alkaa lynkkaus jossei ala näkyä parin päivä sissää!

  • kyl sanoo:

    Njoo-o, tais nähä ufot näkemättä! Mut mitäs jos humanoidei onkin mein keskuudessa mut ne on muuttanu ittensä ihmisten näköseks? No joo. Alun perinkin suhtauduin melko skeptisesti tähän! Pieni usko oli, mutta kuoli kun kaverit alko nauraa että niin vissiin.

    Mietin vain että miten ne osasivat ”puhua” sille meediolle. Yhteinen kieli yhdistää meitä! Mahtaa olla meedio nyt nolona, tai sitten vain iloisena että ”tulipa kusetettua immeisiä!”

    No joo. Sitä minäkin, että jos alienit tulisivat eivät paljoa ilmottaisi tai sitten ilmoittaisivat maailmanlaajuisesti eikä parille tyypille 😛

    Ja jos/kun tuolla muualla on kehittyneitä toisia lajeja, miksi ne tulisivat tälläiseen takapajulaan? Pienelle maapallolle, vain hyvää hyvyyttään auttamaan meitä kaikissa ongelmissamme? Tai ehkä meidän ihmisinä on vaikea uskoa että jotkut ovat oikeasti hyviä ja hyväntahtoisia.

    Seuraavat leffat kannattaa kattoa:
    Alien, kahdeksas matkustaja
    Mars hyökkää
    Maailmojen sota

    Siinä näytteitä alieneista! HUOM. Minä en usko mihinkään netissä näkemääni UFO kuvaan. Musta ne on huuhaata ne kuvat, niitä on helppo tehdä ja muokata.

  • kyl sanoo:

    Niin tosiaan ”näyttäytyivät”…

  • sammy sanoo:

    joo tosiaan.. näkemättä tais jäädä.. ^^ no sitte venaamaan 2012 😀 ..tai onhan niillä tässä aikaa vielä 1.2 asti 🙂

  • tässä sanoo:

    Alus näyttäytyykin Pohjois-Amerikassa, kun aurinko nousee 3:50 itäistä standardiaikaa. Se on -5 gmt eli 20:50 Suomen aikaa.

  • Make83 sanoo:

    Kohta voi alkaa tiiraileen tähtitaivaalle. Tulee vissiin kirkas yö ku kuukin möllöttää noin nätisti. Etteivät vaan siihen just tähdänneetkin?

  • Nebula Gamma sanoo:

    Varmasta lähteestä saatu tieto (salattu sivusto, ei voi linkata), että he ovat päättäneet viivyttää laskeutumista kahdella päivällä. Ihmiskunta ei ollut tänään valmis kohtaamaan suurta älyä. He saapuvat 16.10.2008. Paikka on sama.

  • yebus sanoo:

    ^Onks varma tieto?^

  • ranokkis sanoo:

    Itsekkin kuulin että saapuminen voi tapahtua vasta kahden päivän sisällä. Nebula Gamma, jos haluut kertoo mulle ton sivun niin viestii: matu_hullu@hotmail.com

  • insesti sanoo:

    mä haluun oman pikku humanoidin.

  • Porissa sanoo:

    Uskomattomia esineitä taivaalla. Parin kaverin kanssa olimme takapihalla ja sieltä täydellinen näkyvyys. Sanon vain…. luottakaa niihin

  • Porissa sanoo:

    porissa uudessaniityssä näkyy iha vitusti, kaikemaailma hävittäjät lentelee niitte peräs jne.

  • erja leppänen sanoo:

    niin kyllä on jännää kun ollaan kuultu että kaikki muut valtiot ovat julkaisseet
    ufo raportit mutta ei suomi, kuulemma meillä ei niitä ole hmmm..

  • Corona sanoo:

    Tervehdys…

    Luulisi että havaintoja tulisi jo lentomatkustajilta sekä -kapteeneilta jos jotain olisi näkyvillä.

  • sammy sanoo:

    ota ihmeessä kuvaa jos lentelee 🙂

  • hoh hoijaa sanoo:

    siis joku tyyppi on saanu telepaattisesti ulkoavaruudesta viestin että muukalaiset tulevat 14.10 ja on täällä kolme vuorokautta…:Densinnäkin A äijä on varmasti jenkki. B äijä on raha ahne ja C jos kaveri on tosissaan kuullu jotain ääniä niin on täysin höperö..koska taivaalla on samat tähdet ja sama kuu eikä mitään muuta ylimääräistä mitä ei oltaisi ennen nähty..kyllä nyt voisi sanoa että telepaattisen viestin saanut kaveri on onnnistunut pyrkimyksissään eli kusettanut kaikkia ja saanut mukavan kasan rahaa..

  • Jou sanoo:

    Tulis jo.. Muutoksia kaivataan tosissaa

  • Mr.Moon sanoo:

    Ei tainnu niiden häkkyrät startata enää näillä keleillä.Soittelee varmaan kohta af Grannille(vai mikä se oli:), et katellaan keväämmällä.Mut pitäkää parkki varattuna….

  • it's me sanoo:

    Nii tai sit toi juttu keksittii jonkuu valtion toimest et ne voi tehä jotaa pimeet sillä aikaa ku huomio on pois tai rahastaa kaikel tohon liittyväl. (Uskoin vielä 8 tuntia sitten, että ne oikeasti esiintyvät julkisesti)

  • helsingissä sanoo:

    ei mitään, ei kertakaikkiaan mitään..

  • Xyzzy sanoo:

    Nyt ollaan jo Suomssa siirrytty 15. päivän puolelle, eikä ainakaan vielä ole kansainväliseltä suunnalta tiedotusvälineistä kuulunut juttua ”valoaluksista” (paitsi tietenkin ihmisiltä joille ne ovat jokapäiväistä kauraa). Mitäs sitten tapahtuu jos käykin ilmi ettei mitään tapahtunutkaan, uskovat jatkavat uskomista mutta maailma jatkaa menoaan? Vai tehdäänkö ”Jehovan Todistajat” ja ilmoitetaan että valoalus ilmestyi uskoville toisessa ulottuvuudessa?

  • Rick sanoo:
  • KiliPaa sanoo:

    Olen ihan varma että näin ”ufon” ikkunasta joskus 3(yöllä)aikaan! täältä katsottuna nyrkin kokoinen valopallo leijali ilmakehässä hiljaksiin n,5sekunnin ajan kun otin kiikarit niin se himmeni ja katosi tavalla kuin lentokone katoaisi pilveen..

    Ps. Kun mietin mitä kirjotan niin katselin taivaalle ja näin kirkkaan sinertävän välähdyksen (valopisteen) katosi heti.

    Pps. Katsoin eilen yöllä tuota empiren webkamerakuvaa sillä oli useita valoja, tänään niitä ei näkynyt eli tuskin oli lentokoneita!

    Ppps.Varmuudella voin sanoa että jotain täällä tapahtuu!

  • jake sanoo:

    nEBULA gAMMA: Varmasta lähteestä :DD varmaa jollain on varmaa tietoa tämmösestä shaisesta. Kyllä huvittavaa tämä. Lisää

  • Jumalauta sanoo:

    Missä ne ufot on? Olen lyönyt vetoa vaimon, lapset ja koirani Ruffen, että ne tulee. Ei niillä vaimolla ja lapsilla niin väliä ole, mutta helvetti jos ne vie Ruffen!! ELi niitä ufoja VÄHÄN ÄKKIÄ!!!

  • Katti Matti sanoo:

    Joo ei täällä näy mitään 😀

    Katti Ausseista

  • aatu sanoo:

    Onko kukaan huomannut tätä ”tyhjää aukkoa” google earthissa? Kaikki säätutkijat ympäri maailmaa ovat tämän huomanneet. Itse olen seuraillut sitä ja olen tullut siihen tuloksee, että se peyrii myötäpäivään pohjoisnavan ympärillä. Tällähetkellä se on venäjän pohjoisrannikolla Taymyrskiy nimisen kaupungin yllä. Ilmiö näky silleisä, että siinä kohtaa ei ole lainkaan pilviä. Jokuhan tottakai ajattelee, että ”kyllähä niitä o semmosia pilvettömiäki kohtia, muttakun tässä kohdassa on terävät kulmat ja suorat sivut.

  • zei zei sanoo:

    No nyt se alus ilmestyi taivaalle Ameriikoissa ! ! ! !

  • Green sanoo:

    mun mielest kyl ALIENEJA on (Ufo on eri asia =epätunnistamaton lentävä asia)
    Mun teorian mukaa alienit on ollut ihmisiä, ja pakenut maapallolta ilmastonmuutokselta. Joku on keksinyt avaruusaluken, ja matkannut eri universumiin. Kun he ovat löytänyt uuden planeetan, missä elää, siellä voisi olla muita aineita, mistä saa ravintoa, ja heidän ulkomuoto on muuttunut, koska he ovat hyvin kehittyneitä ja geenit muuttunut.
    Ja mielestäny avaruusalukset ovat jonkin sortin aikakoneita. Ja he ovat tulleet varoittamaan meitä ilmastonmuutoksesta. (Mun teoria!)

  • Simakuutio sanoo:

    Nonni, nyt on deadlinet menneet jo moneen kertaan eikä ufon ufoa ole vielä isosti ilmaantunut taivaalle… no, tämä ei kyllä yllättänyt. Parempi onni ensikerralla. Sitä odotellessa voitte harrastaa mielikuvitusleikkiä jossa siirrätte itsenne 10 miljoonaa valovuotta (vähemmänkin riittää) mielivaltaiseen suuntaan silmät sidottuna (niin ettette tiedä mihin suuntaan lähditte) ja sitten siellä jossain alatte arvailemaan, missäpäin on maapallo…

    Tai jos on niin vaikeaa niin siirtäkää itsenne samalla sokkomenetelmällä satunnaiseen kohtaan linnunradassamme ja yrittäkää löytää takaisin perille. Onnea yritykselle!

  • Jenkki sanoo:

    Taas on jenkeissä pari hullua enemmän. Ei tullut ufoja eikä tule. Kuka on keksinyt että avaruuden olennot olisivat kehityksessä meitä edellä? Nehän saattavat elää vielä kivikaudella. Miksi ufot ovat aina pyöreitä ja täynnä valoja? Jos olisin viisaampi kuin ihmiset ja tulisin toiselta planeetalta, ufoni olisi musta eikä siinä olisi ainuttakaan valoa.

  • Naapertti sanoo:

    14.10, Mitään ei ole tapahtunut. En uskonut, että tuo tapahtuisi,
    mutta toivoin kyllä… ;(

  • kyl sanoo:

    Uskon koko ajan vähemmän tähänkin juttuun! No, oisivat tulleet kun lupasivatkin! Njoo-o, taas on meitä kusetettu. Ei pidä uskoa liian herkästi ooppimia vetäviin meedioihin jotka jossain hippiluolassa näkevät näkyjä ja kuulevat ääniä. Et sil viisiin. Taas vedettiin immeisiä kuin pässiä narussa! Miljoona kärpästä VOI olla väärässä 😀

  • Tatu sanoo:

    Ei ei ei! Täällä on niin hätästä porukkaa, et on pakko nyt puuttua keskusteluun.
    A: Viestihän meni niin, että media ja valtiot yrittää estää viimeiseen asti todellisuutta, ettei tulis sekasortoa. (Jokohan meiltä yritetään pimittää jotain. Me tavan talliaiset ollaan jostain tiedosta jäljessä)
    En jaksa kirjottaa enempää ku tää yhteys tökkii niin kamalasti tällä sivustolla.
    Kyllä ne tulee!

  • nathrakh sanoo:

    Tatu rauhotus nyt jo. Näitä tulee joka vuosi samanlaisia huijauksia. Uskomatonta, että ihmiset vieläkin menevät näihin. 😀

  • Nipsu sanoo:

    Noh, tulikos ne ufot???? Mitäs menitte uskomaan.

  • ihanaaq sanoo:

    No, wesku, uskoit tähän niin kovasti. Miten perustelet, sen että mitään ei tapahtunut?

  • Purojannu sanoo:

    No hätä, olin kävelyllä tuossa purolla ja sain telepaattisen viestin. Ufot laskeutuu Vantaalle puroni ääreen huomenna 18.00, Blossom vahvisti viestin myös tuossa äskön puhelimella, myös Lasse tiesi jotain olevan lähellä ja tulossa, eli jaksetaan odottaa.
    Eikös joo Wespa.

  • Mr.Moon sanoo:

    Ootte kyl aika porukkaa… Ette voi tosissaa olla?

  • mimimimimimi sanoo:

    no ooon nyt amerikassa itseasiassa ja.. eip oo valoilmiot normaaleja katuvaloja kummempia olleet, saali silti =/

  • erkki hikari sanoo:

    No niin, on 16.10.2008 klo 13.00.

    Eivät sitten tulleet, ja Blossom itse julkaisi (tänää?) videoviestin, jossa pahoittelee tapahtunutta eikä osaa selittää miksi eivät tulleet. Viestissään toteaa, että monet muut kanavat ja lähteet ovat antaneet selityksiä siitä, että aikataulu voi muuttua päivästä kuukausiin, mutta hän nimenomaan mainitsee, että kysyi moneen otteeseen onko päivä 14.10.2008, ja hänelle suoraan ”annettu” tieto oli, että nimenomaa juuri sinä päivänä tapahtuu, ei seuraavana tai kuukausien päästä, ja että mitään tekosyitä ei ole olemassa, vaan tulevat juuri sillon.

    Olen kai ollut jonkin sortin skeptikko aina, mutta pidin ajatuksesta, toivoin että tulisivat näkyviin ja ajattelin että sillä tosiaan voisi olla positiivinen vaikutus maailmaan. Kun näin ei nyt käynytkään, niin en ole vihainen enkä suuremmin pettynyt (kun en hetkeäkään ajatellut että tekisivät pallon suhteen mitään konkreettista, vaan että näyttäisivät vaan kaikille että ovat olemassa), mutta jatkossa ei enää valitettavasti pysty suhtautumaan edes toiveikkaasti mihinkään vastaaviin ilmoituksiin.

    Jos oikeasti jotain olentoja on ja jos oikeasti on ihmisiä joilla on yhteyksiä jonnekin, niin ei varmaan jatkossa kannata julkaista mitään ilmoituksia mistään tulemisista. Tulee jos tulee, ja kun ei kuitenkaan tule, niin ihmiset jatkaa elämäänsä ihan normaalisti niin kuin tähänkin asti. Mitäpä siitä tekemään numeroa ja saattamaan itseään ja mahdollisia saapuvia avaruusolentoja naurunalaiseksi katteettomilla lupauksilla.

    Hyvää päivänjatkoa vaan kaikille

  • janne sanoo:

    Wespa kirjoitti ensimmäisessä kommentissa:
    Kysykää itseltänne seuraavia kysymyksiä.

    Haluatteko tämän tapahtuvan? Oletteko valmiina muutokseen?

    On tärkeää, että teette itse päätöksen sydämessänne, ettekä anna muitten vaikuttaa valintaanne.

    Jos haluatte tämän tapahtuvan, niin ainakin toivokaa ja antakaa sen tapahtua, vaikka ette siihen uskoisikaan.

    Ketään ei tullut.

    Riittikö syvällä sydämessä tehty päätös avaruusaluksen ilmestymiseen?

  • Tatu sanoo:

    Nyt ku kaikki hässäkkä on ohi, voi alkaa tapahtumaan.

  • Timppa sanoo:

    Laittoivat aikalailla itsensä peliin ,kun kertoivat ,että GFL alus on tulossa.
    Päivämäärä on muuten välille 14.10-08 – 09.02-09 , jos nyt oikein muistan.
    Ovat niin varmoja,että jos joku kysyy: mitäs jos ei mitään tapahdukkaan?
    .niin vastaus on : kyllä näin tulee käymään.
    Eli asialle ei ole edes vaihtoehtoja.Kait se on niin,kun on huonot ajat
    ihmisillä ja koko maapallolla on hyvä hakea toivoa ja lohtua vähän
    korkeammilta ulottuvuuksilta. Mutta jännitettävää siis vielä riittää.

  • Gorgut sanoo:

    ”mun mielest kyl ALIENEJA on (Ufo on eri asia =epätunnistamaton lentävä asia)”

    :————————-D

    Epätunnistamaton lentävä asia, eli vaikkapa lentokone? Viihdearvo: priceless.

  • dalen sanoo:

    (Ufo on eri asia =epätunnistamaton lentävä asia)Gorgut (09:16:08) :
    “mun mielest kyl ALIENEJA on (Ufo on eri asia =epätunnistamaton lentävä asia)”

    :————————-D

    Epätunnistamaton lentävä asia, eli vaikkapa lentokone? Viihdearvo: priceless.

    FAIL!!! UFO=Undefined Flying Object suom. tunnistatamaton lentävä esine, eikä epätunnistamot lentävä asia…

  • Gorgut sanoo:

    ”FAIL!!! UFO=Undefined Flying Object suom. tunnistatamaton lentävä esine, eikä epätunnistamot lentävä asia…”

    Undefined = määrittelemätön, mutta hyvä se on sitä failia huudella. Termi lienee oikeasti kuitenkin ”unidentified”. Ja mikä on epätunnistamot?

  • nääs nääs sanoo:

    olis kiva tietää kuinka monta konette usa lähetti ilmaan vain tämän takia?
    heh joo jos ne on älyllisempiä niin asia saattaa olla nii…
    et tulevat kun keskustelu on käyty ja ensimmäiset innokkaammat on pettyneet
    ja uskonsa asiaan haudanneet ja oikein haukkuneet kaiken asian ympärillä pyörivän .
    niin sitä uskoa kokeillaan.
    jos olisin älykkäämpien seurassa kuin ihmiskunta, niin toimisin just noin…

  • Walpuri sanoo:

    Google Earthin sääkartalla näkyy etelämantereen päällä outo täysin pyöreä alue. Katsokaapa Etelä-Amerikan eteläkärjen ja Australian välillä olevaa aluetta niin huomaatte. Osaako kukaan sanoa, mikä se on?

    Pohjoisella jäämerellä näkyy muotoaan muuttava tumman sininen suoralinjainen alue myös. Kertokaa, jos tiedätte näistä!

  • Päivämäärä oltiin arvioitu väärin Blossom on kertonut että he elävät aivan eri päivämäärässä. Uusi päivämäärä on 24-26.10.2008 jos oikein muistan

  • KUSETUSTA sanoo:

    miks te uskotte näitä kaikenmaailman hörhöjä?? itsekin tiedän että ufoja on olemassa mutta tarviiko silti JOKAISEEN salaliittoteoriaan sun muuhun uskoa. saa silti käyttää omaakin järkeään ei tarvi heti uskoa välittömästi mitä teille sanotaan. vaikka joku asia joka sanotaan meneekin yhteen teidän uskomuksien kanssa ei sitä tarvi heti uskoa. KAIKKEA pitää epäillä. ettehän te tvstäkään usko kaikkea niin miksi uskotte jotain mitä joku elämäänsä tylsistynyt eukko selittää. olipa kumma ettei mitään tapahtunut. ja kylläpä oli hyvät selitykset miksi mitään ei tapahtunut. en ymmärrä miksi jokaista lausetta joka käsittelee ufojen olemassaoloa pitää uskoa. itsekin kyllä toivoin hartaasti että jotain suurta tulisi tapahtumaan mutta tollaset ihmiset ku toi blossom vie vaan kaikkia taaksepäin ja aiheuttaa mielipahaa ja harmia noilla typerillä ennustuksillaan miksi te otatte häntä tosissaan nyt ihmiset maalaisjärki käyttöön.

  • 555+111 sanoo:

    ’Päivämäärä oltiin arvioitu väärin Blossom on kertonut että he elävät aivan eri päivämäärässä. Uusi päivämäärä on 24-26.10.2008 jos oikein muistan’

    Joo, ja seuraavaks niillä on eri kuukausi, sit eri vuosi, eri viikonpäivät jne. Näitähän riittää… HALOO!!!!

  • Ranttali sanoo:

    Tälläkin hetkellä Atlantin yllä n. 6.000 km korkeudessa on muukalaisten avaruusalus, on ollut siellä jo jonkin aikaa. Siitä ei kuitenkaan tietoa, liittyykö mitenkään alkuperäiseen aiheeseen. Se miksi noita ei havaita välttämättä missään vaiheessa, johtuu mahdollisuudesta muuttaa valon taittumisominaisuuksia ja kenttien heijastumia, jolloin alueella ei näytä olevan välttämättä mitään jo lähietäisyydelläkään. Näkymättömyysverhoa on kokeiltu ihan menestyksekkäästi jo Maan laboratorioissakin. Toisaalta taas tutkassa näkymättömättömiksi alunperin suunnitellut Stealth-koneet näkyvät ainakin sotilaallisissa tutkissa helpostikin.

  • janne sanoo:

    Ranttali pistää höpönpöppöä tuuttiin oikein kunnolla.

  • nääs nääs sanoo:

    niin mihinkä se avaruus loppuikaaa….
    jospa ollaan vain jonkun ”isomman” terraariossa ja se ottaa sen mukaan ja kuljettaa kavereille ja kertoo ”hei nyt mulle on syntynyt uusi laji tänne pallolle ne luulee et ne on ainoita” ja räkä naurut perään…
    niin mihinkäs se avaruus loppuikaan…

  • Timppi sanoo:

    Tänään menin aamulla töihin ja näin valoilmiön pimeää taivasta vasten.
    Se tuli jostain tyhjästä mutta se olikin kasvihuoneen valot jotka taittuivat
    hienosti taivaalle

  • Daniel sanoo:

    Minä uskoin ennen ufoihin. En enää. Uskoin ihan tosissaan että se lentävälautanan ilmestyy sinne Alabamaan. Lueskelin internetissä kaikenlaisia netti sivuja ja keskustelupalstoja, joissa väitettiin että se ufo saapuu sinne amerikkaan 14.10.2008. Kun ei saapunut petyin pahasti. Sitten sitä ennustusta siirrettiin kahdella päivällä. Kun kaksi päivää oli kulunut, eikä tapahtunut mitään. Siirrettiin ennustusta viikolla. Kun taaskaan ei tapahtunut mitään, tajusin että olen tosi hölmö. Kun uskon kaiken mitä internetistä luen. Nyt en usko kaikkea mitä luen. Nyt olen skeptikko, enkä usko mihinkään yliluonnolliseen, enkä ufoihin. Ufot ovat täyttä hömpänpömppää.

  • Koikku sanoo:

    daniel sinäpä vasta tyhmä olet kun menetät toivosi semmosen ihmisen takia ketä osaa vaan manibuloida ihmisiä, eihän se liity mihinkään ufoihin jos joku ihminen huijaa hei haloo??! en oo ennenkää kauheesti uskonu tämmösiin juttuihin koska niistä ei voi olla varma, ufoista oon varma ku ittellä on kokemuksia ufoista haamuista jne. ryhristäydy hyvä mies LOL!

  • seppo sanoo:

    http://www.10-14-08.blogspot.com/

    Katsokaas tuonne, onko se alkanut?

  • seppo sanoo:

    Wespa. pistähän Päivitystä kehiin 🙂 Maailmalla kuulemma tapahtuu

  • ranokkis sanoo:

    Daniel oot aika nolo jos menetät uskos ulkopuoliseen tollasen kakan takia 😀 peace man.

  • Daniel sanoo:

    Kuulun Adventtikirkkoon. Meillä adventisteilla oli sen niminen profeetta kuin Ellen G. White. Minä uskoin myös ennen Ellen Whiteen. En enää. Eksyin vähän aikaa sitten yhden entisen adventistin kotisivuille. Siellä oli paljon kritiikkiä adventtikirkon ja Ellen G. Whiten opeista. Olin vihainen, kun joku kehtaa halventaa meidän profeettaa. Kun tutuistuin tarkemmin sivustoon. Huomasin että asiat joita hän kirjoitti oli täyttä faktaa. Aloin myös lukea yhtä hänen kirjaansa ja tulin siihen tulokseen että en todallakaan usko niinkuin hän opettaa. Ellen G. White uskoi myös ufoihin ja hän väitti käyneensä myös toisella planeetalla. En todellakaan usko siihen mitä hän väitti. Luin myös ihmiskunnan historiaa, huomasin että tollaisia hulluja ja huijareita on aina ollut. Mihinkään ufo videoihinkaan ei voi uskoa, koska nykyisin tietokoneella
    voidaan tehdä kuvamanipulaatioita. Suosittelen teille ufo uskovaisille että alette lukea ateistejen, spektikkojen ja vapaa-ajattelijoiden sivuja.

  • Daniel sanoo:

    Koikku, minkälaisia kokemuksia sinulla on ufoista ja haamuista?

  • ufo? sanoo:

    Meillä asuu naapurissa ufo. Se muutti sinne eilen. Olenkohan kohta itsekin ufo?

  • takioni sanoo:

    Daniel kirjoitti: Suosittelen teille ufo uskovaisille että alette lukea ateistejen, spektikkojen ja vapaa-ajattelijoiden sivuja.

    Omasta puolestani suosittelen kaiken muun lisäksi tutustumaan ihan tiedesivuille.
    Ja tiedepohjaiseen ufotutkimuksen. Ja tiedepohjaiseen paranormaalin tutkimiseen.

  • Ranttali sanoo:

    Ufoilla, eli tässä tapauksessa muiden sivilisaatioiden olemassaololla ja jopa tännekin satunnaisesti ”eksymisellä” ja taas käytännön kokemusperäiseen tietoon pohjautuvalla tieteellä ei sinällään ristiriitaa, ristiriita vain yksilöiden omien näkemysten välistä. Koska jokainen loogisesti ajatteleva olento tajunnee jo luonnostaankin, että kaikki vaihtoehdot yhtä mahdollisia ja jossain maailmankaikkeuden kehitysvaiheessa jopa todennäköisiä.

    Tuo aiemmin mainitsemani teidän ajanvietechattaajien iloksi luonnollisestikin täysin kuvitteellinen (?) ufo Atlantin yllä 6.000 km korkeudessa ei täyttänyt tietenkään mitään yleisiä tieteellisiä kriteereitä, koska se ei pysytellyt millään Maan nykyteknologian yleisesti hyväksymällä kiertoratakorkeudella. Mutta ei sillä kyllä väliäkään, ko. alus poistui 18. 10. klo 13.20 Suomen aikaa Maan piiristä, eikä välttämättä tule aivan pian uudestaan! Koska älykästä elämää ei valitettavasti löydetty :-)! Varsinainen hukkareissu siis!

    Oikeasti, ihkaoikeita ufojakin ja vieraita sivilisaatioita todella on ja myös Maassa silloin tällöin näyttäytynyt. Etäisyydet, energia ja muut ”luonnonlait” ei sinänsä enää heille pieninkään ongelma, pikemminkin muut tekijät. Eli miksi Sinä tai muut yleiset piirit ei tiedä heistä mitään, ei ainakaan heidän vikansa. Ei vaan ole kutsuttu Skepsis ry:n kokouksiin, eikä aikaakaan käydä jokaisen luona sunnuntai-iltapäivällä rupattelemassa, työviikko kun yleensä 7- tai jopa 8-päiväinen!

  • Alien sanoo:

    Ufot ovat pyöreitä siksi, koska niiden sisäinen painovoima ja lentotekniikka perustuvat sekä pyörimisliikkeeseen, että ulkopuoliset voimat kumoaviin ja vahvistaviin magneettikenttiin, näin saadaan mahdollisimman suuri ”ohjauspinta”. Vastakkaiset magneettikentät kumoavat samantyyppisesti painovoimaa kuin esim. suprajohtavuus tekee. Isoja pitkänmatkan aluksia on myös muun mallisia, koska ne käyttävät valoa nopeampia hiukkasvirtoja monitasoisten kenttämuutoksen kautta. Tuo taas perustuu vähän samaan kuin hiukkauskiihdyttimen tai fuusioreaktorin magneettien toimintatapa. Nopeus-/aikarajat, tarvittava energia ja aikatilamuutokset eivät silloin enää perinteiset, vaan hallittavissa mihin rajaan asti tahansa.

    Amerikkalaisten elokuvien pikku-ufoilla taas varmaan siksi lentokonemaisempia muotoja, koska ne näyttävät noin tekijöidensä mielestä tyylikkäämmältä suihkukonemaisena ulokkeita ja jopa valosuihkukanavia eli jonkinlaiset ”vauhtiviivat” omaavina. Sama efekti kuin esim. sarjakuvien liikeviivat.

  • Ranttali sanoo:

    Skepsis ry:n kaltaiset yhteisöt on perustettu lähinnä jäsenistönsä omaksi hupi- ja irrottelukanavaksi, tiede kun pohjimmiltaan kuitenkin aika tylsää ja huonosti palkattua 😉 perusduunia. Siksi skeptisismi kuten eri tieteenalatkin ovat loppujen lopuksi vain uskontoja, jotka pohjautuvat tiettyyn rajalliseen kokemusmäärään yhdistettynä henkilökohtaisiin mielipiteisiin, usein vielä jo syntymäkodista saatuihin. Ainoa tieto on siksi tässäkin henkilökohtaista, ei jostain ulkopuolelta täysin puhtaana saatua.

    Yhtälailla on jopa tieteellisestikin tarkastellenkin luonnollista (tai ainakin loogista), että myös muualla maailmankaikkeudessa on elämää, niin ihmisen ymmärtämässä muodossa kuin sen ulkopuolellakin. Ja ihan yhtä luonnollista on, että joku olentolaji hallitsee paremmin luonnonvoimia kuin nykyihmiset. Siksi etäisyydet, energia, aika, kokemustason rajallisuus, rahoitus, ”dilaatio” ja muut pikemminkin juuri tällä hetkellä ”inhimillinen” ongelma.

    Se on taas sitten ihan kysymys, miksi joku ihmisenkaltainen tai erilainen luojanluoma maapallolle eksyisi tai haluaisi matkustaa. Tai onko täällä jopa jonkinlainen kokeilu tai tarkkailutehtävä jollakin kenties menossa, ehkä jopa heidän kokeilunsa ihmisillä jonkinlaisina koe-eläiminä kenties!

  • the jopa sanoo:

    joo eipä taino ufot tulla xd

  • the jopa sanoo:

    mitä mosahtiko niide alus sieltä marssista tullessa ei ole ihme ammuin kato tossa toissa kuussa vähän ilmakiväärillä

  • eps sanoo:

    pekka siitoin pelasti maapallon ufoilta!

  • "yhteys/kontaktisetä" sanoo:

    ”Tuossa videossa kerrotaan myös, että päivä ei välttämättä ole 14.10.2008, mutta kuitenkin lokakuun puolen välin paikkeilla. Päivämäärää voidaan siis muuttaa, jotta voitaisiin estää vastatoimet aluksen ilmestymiselle.”

    Hienoa, mitkä vastatoimet voisivat sen mukamas estää jos he ovat teknisesti ja henkisesti ylivoimaisia ihmisiin nähden? Miten muka joku voisi estää heidän tulemisensa?

    Cmon hei hirveetä pas*** koko vuodatus, näitä päiviä on lupailtu ammoisista ajoista lähtien aina jonkun uuvatin ”tietäjän” tai ”yhteyshenkilön” toimesta.Aina sama juttu, mitään ei tapahdu, paitsi että tietäjä selittää nettisivullaan uffojen estyneen tulemasta koska aluksesta loppui löpö kesken matkan ja piti palata jupiteriin tankkaamaan essolle.

    Uusi päivämäärä tulee yhteyshenkilölle mieleen kuitenkin oitis ja hän voi paasata asiasta taas muutaman kuukauden toisten mielisairaalan osasto ö:n asukkien liittyessä kuoroon.

    Dont get me wrong, uskon kyllä että elämää on muutakin kuin me ihmiset täällä, mutta tuollaiset pas***puhujat kierrän kaukaa ja odottelen mieluummin ilman paasausta että jotain tapahtuu.

  • Tabel sanoo:

    Ihan suotta täällä hermoillaan tyyliin
    ”ainahan näitä tapahtumia on ennustettu ja ne on menny pieleen”
    Miksi sitten olette kiinnostuneet edes vaivautumaan näille sivuille?
    Uskonpa, että tämän sivuston käyttäjät tietävät jo sen, että ennustetut asiat eivät monestikkaan ole toteutuneet. Mutta mitä sitte!
    Kyllä ne vielä joskus toteutuu.

  • Ranttali sanoo:

    Tuskinpa ne ilmoittelevat etukäteen meille kaikkia tulemisiaan. Eiväthän Maan asukkaatkaan lähetä viestittele etukäteen Kuuhun, Marsiin ja Venukseen sinne lähiaikoina lähetettävistä aluksistaan. Yleensäkin selvänäkijöiden ja muiden ”kontaktihenkilöiden” ennustukset muistakin asioista varsin usein epäonnistuneet.

    Silti tiedän lukuisia järkeviä paljon elämää kokeneita ihmisiä, joilla ihan lähihavaintojakin ufoista. Itseni lisäksi. Eikä vain näköhavaintoja, sen lisäksi myös eläimet ovat reagoineet valoon ja esim. puhelin soinut tuntikausia valon taivaallaoloaikaan.

    En pidä kuitenkaan mitenkään mahdottomana, että joillakin ihmisillä on myös oikeita kontakteja noihin matkustajiin. Todellisuus usein paljon ihmeellisempi, kuin insinöörit ja psykologit pystyvät oman rajallisen kokemuspiirinsä puitteissa selittämään.

  • kyl sanoo:

    Joko nolottaa että uskoitte tämän todella? 8DD

  • Sampo sanoo:

    Daniel. Taidat ollakkin aika tyhmä henkilö? Jokainen mitä jokainen kirjoittaa tulee lukujärjestyksessä sinun mielipiteiksesi? Nyt luet raamatun tulet uskoon, huomenna luet koraanin ja palaat islamiin?(islamissa ei käännytä vaan palataan, koska allahin mukaan jokainen syntyy muslimina). Onko sinulla mitään omia mielipiteitä?
    Skeptismi on sinänsä mielenkiintoinen periaate se kertoo tietynlaisesta tyhmyydestä, vammaisuudesta. Jos ihminen luottaa vain kaikkii ja nolaa itsensä hän uskoo että kaikki vain pettää hänet ja alkaa skeptiseksi, mutta eipä hän oikeen sosiaalinenkaan osaa olla? Jos joku juttu ei vain onnistu omien puutteiden takia niin helppohan on sitä syysteemiä on syyttää ja alkaa epäilemään eikä itseään koettaa ihmisenä kehittää/parantaa.

    Ihan henkilökohtaisesti Daniel olet säälittävä. Et lukisi liikaa. Kuuntele musiikkia he ottavat kantaa asioihin ja voit saada sitä kautta ideoita ja niiden kautta omia mielipiteitä eikä vain mitä joku idiootti kirjoitti umpikännissä jossain päin Venezuelan viidakkoa, että saisi maksettua elatusapunsa ex-vaimolleen. Kirjat ja raportitkin kusettaa you know ja kuka ne oikeasti sanelee? Esim. oikeudessa sihteeri pikakirjoittaa kaiken sanotun salissa, mutta ketkä siellä oikeasti puhuvat sihteeri tai tuomari?

  • Sampo sanoo:

    Ranttali oletko koskaan kuullut virtapiikeistä? Kun paikallinen sähköjakajasi on rikki tai vanhentunut se voi lähettää liian suuria sähköpulsseja mikä saa elektronisia laitteita sekaisin. Esim. itäisellä pk-seudulla netti kaatuilee usein koska sähköjakajia sabotoidaan ja kolhitaan mitä johtaa usein sähköpulsseihin. 🙁 Kaikelle vain on yleensä selitys ja kun ei ole… mieti haluatko todella tietää miksi se tapahtui? Koska uskominen ja tietäminen on eriasia.

  • kyl sanoo:

    Daniel, tosi vapaa-ajattelia oletkin kun tuputat omia juttujasi muille. Meidän ussan opettaja sanoo aina, että ateistitkin uskovat johonkin, koska he uskovat ettei ole mitään. Se on ärsyttävästi sanottu. Itse en lokeroisi itseäni mihinkään uskoon tai lahkoon.

    En usko että alienit tulee.

  • Uskon että ne kuitenkin olisivat laskeutuneet jonnekkin päin amerikkaa.. tuispa ne pelastamaan meidän maailmanlopun tuholta 🙁 toivon sitä niin hartaasti.

  • erkki sanoo:

    jos haluatte oppia ufo kieltä nii laittakaa peruna suuhun ja alkakaa puhua! 😀

  • Simakuutio sanoo:

    Vai peruna suuhun… no silloin syntyy lähinnä tanskan sukuista mokellusta…

  • SecretUchiha sanoo:

    no päivämäärä on menny umpee jo aikakausia sitte eikä vieläkää ole niit alieneit näkyny. vai onko?

  • Hesmu sanoo:

    Näkyikö jotain? 😀

  • Markus K sanoo:

    Tervehdys!

    Ohessa muutama kohta, olkaapa hyvät…

    Washington syyskuu 15 2010.

    Entiset armeijan palveluksessa olleet henkilöt kertovat UFOjen tarkailleen ja jopa vahingoittaneen USAn ydinohjuksia ja vaativat hallitusta paljastamaan tosiasiat.

    120 entistä tai eläkkeelle jäänyttä sotilashenkilöä ovat huolestuneita UFOjen läsnäolosta ydinaseiden läheisyydessä 2003.

    Joisssakin tapauksiassa useat ydinohjukset vioittuivat samanaikaisesti kun levyn muotoinen UFO leijui niiden läheisyydessä.

    Kuusi entistä USAn ilmavoimien upseeria ja yksi entinen sotilas ovat alkaneet kertoa tapahtumista julkisuudessa ja kehoittavat hallitusta vahvistamaan julkisesti tapahtuneen.

    Yksi heistä Robert Salas oli kapteeni joka vastasi ohjusten laukaisusta ja sattui päivystämään juuri häiriön sattuessa Malmstromin ilmavoimien tukikohdassa. Tapauksen jälkeen häntä kiellettiin koskaan ottamasta asiaa esille.

    Charles Halt näki kiekon muotoisen objektin joka lähetti säteen kohti maata, ja kuuli radiosta, että säde kohdistui ydinase alueelle.
    Molemmat miehet kertovat ällistyttäviä yksityiskohtia näistä tapahtumista ja paljastavat, miten USAn armeija vastasi.

    Kapteeni Sallasin muistiinpanot. Yhdysvaltojen ilmavoimat valehtelevat kansalliseen turvallisuuteen vedoten UFOista jotka ovat liikkuneet ydinase tukikohtien läheisyydessä ja me voimme todistaa sen.

    Charles Halt lisää. Minä uskon, että yhdysvaltojen ja yhdistyneiden kansakuntien turvallisuuspalvelut ovat väärän informaation turvin peitelleet tapausta.

    Joukko todistajia ja johtavia tutkijoita on vihdoin saatu yhteen ensikertaa keskustelemaan kansallisesta turvallisuudesta ja näistä hälyyttävistä tapauksista. He kaikki kehoittavat hallitusta paljastamaan kaiken tapahtuneisiin liittyvän aineiston.

    He vaativat julkaisemaan USAn salaiset asiakirjat UFOjen toiminnasta, jotka ulottuvat aina vuoteen 1948. Vaatimuksiin kuuluu myös järjestää lehdistö tilaisuus jossa käsitellään huolta ydinaseiden väärinkäytöstä ja niihin liittyvästä uhasta.
    Lähde: Reuters

  • Markus K sanoo:

    Ja oheisesta linkistä lisää aiheesta;
    Eli tuo nyt jo kuuluisa Disclosure Projekt!

    http://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

  • Ogeli sanoo:

    Ydinsodan syttyessä ydinkärjet eivät toimisikaan kiitos avaruuden ystäviemme. 🙂

  • "simson daanilainen" sanoo:

    Tähdennän todennan annan Jeesus mitä sanoo todistus Jeesuksesta, maassa voidaan nähdä mitä avaruudessa ei voi nähdä, kiinnostuin selityksen intiimistä, saamme – Mikä on ”Ihmisen Pojan merkki”, joka ilmestyy ajalla ihmeellisyyksiä, niinkuin Nooan aikaan vedet tuhosi maassa … Jeesus onko avaruudessa, mitä emme voi hakea ja onko valoilmiöitä, joita olemme saaneet aikaan ja Kiitos heille, jotka selitti selvitti marsin ilmiöissä olevan kysymyksessä kaiken kuvan taidon haltijat …

  • sini/keltainen sanoo:

    minä sanon ja minulla on sitten kysyä: ”mitä Teollisuus /äly-ymmärrys-viisaus/ei ole halunneet /voida tahtoa todeta myöntää tunnustaa ilmaista ideoida/ asiaa tuoda esille, jotta on ……….333¤””””¤$¤…….#£# …….. €€€€€€€€€” minä kertoilen ja on kertoa, alan epäillä kokeneeni mitään selittämätöntä, (joitakuin kansojen keskuudessa ilmiolevia saatesanoja) ja /psykologin arvio terveellä ihmisellä on alkanut palaa/… siis, jos jollakulla on ======= saisi tehdä selonteon selitykseíneen ja tunnustaa ”on varastossa”

  • Rider sanoo:

    Ei ainakaan vielä näy mitään…kaunako vielä pitää odottaa…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto