ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ufotapaus RB47

RB 47:n tapaus on yksi todisteiltaan parhaita ufotapauksia. Kuusihenkinen miehistö näki valoa hohtavan ufon, joka seurasi heidän lentokonettaan. Kohde seurasi heitä lähes koko matkan ajan. Lentokone oli varustettu sen ajan parhaimmalla tekniikalla ja he nauhoittivat kohteesta tulevia signaaleja.

Kiitokset vinkistä Gammalle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Ufotapaus RB47

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • janne sanoo:

    Tämä on hyvä esimerkki todisteiltaan parhaasta UFO-tapauksesta mitä on – todisteet viittaavat TUNNISTAMATTOMAAN LENTÄVÄÄN OBJEKTIIN, mutta todisteet avaruusaluksesta perustuvat vain lentäjien kertomaan hohtavaan valoon.

    Huh huh. Näkivät valoa. Uskomattoman tarkkanäköisiä lentäjiä.

    Tutka-havainnot voivat viitata mihin vain, avaruusaluksesta tunnistamattomat esineet 50-luvulla eivät kerro mitään.

  • Wespa sanoo:

    Mikäs se sitten mielestäsi janne oli? Kai sinulla joku teoria on. Miksi se seurasi lentokonetta, lähetti signaalia ja lopulta katosi/haihtui? Mikä voisi tehdä tuollaista ja miksi avaruusalukselta se olisi mahdotonta?

  • Björn Borg sanoo:

    Tuo RB- 47 tapaus on eittämättä yksi ufologian merkittävimmistä havainnoista juuri sen takia että havaitsijoita oli useita jonka lisäksi se nähtiin monessa seurantalaitteessa.

    Olen lukenut tästä RB- 47- tapauksesta varsin usein eri kirjoissa.

    Ikävä kyllä tuossa videopätkässä on mielestäni yksi suuri puute ja se on se että siinä kerrotaan vain Project Blue Bookin ’ tutkimuksesta ’ jonka mukaan kohde oli lentokone.

    Sen sijaan jätetään kokonaan kertomatta että tätä tapausta tutkittiin todellakin myös Condon- komitean toimesta EIKÄ Condon- komitea löytänyt mitään selitystä tapaukselle vaan jätti sen tunnistamatta.

    Esim. Condon- komitean oma tutkija Roy Craig kertoo omassa kirjassaan ‘ UFOs: An Insider’s View of the Official Quest for Evidence ‘ tästä asiasta.
    Lainaan pienen pätkän omasta kirjaesittelystäni tuosta Craigin kirjasta:

    ” Toisaalta Craig tuo esille tapauksia joille ei vieläkään ole löytynyt selityksiä,kuten Schirmerin tapaus, RB-47 lentokoneen tapaus,varsin vakuuttava Beverlyn tapaus jne.,jne.Kun Condonin komitea jätti 33% tutkituista tapauksista ilman selitystä,niin tämä seikka heijastuu myös Craigin kirjasta. ”

  • Phantom sanoo:

    Nii ärsyttävä ääni tolla ämmällä ettei pystyny kattoo loppuu.

  • HOHO sanoo:

    Björn Borg ftw! 🙂

  • A-E sanoo:

    Todella hyvä. Klipissa olisi voinut olla myös nauhoitettu signaali, mutta sellainen on varmasti huippu salainen:/

  • Kari Pepsi sanoo:

    Hoho! se on what the f**k not fhat the wuck.
    No joo..
    Hienoa et asiantuntijatkin ottaa osaa palstan aiheisiin.:)

  • gh0stb0y sanoo:

    En kyllä osaa sanoa mikä olisi… Sehän voi olla mikä vaan! Joten se on UFO.

  • HOHO sanoo:

    herra kari pepsi 🙂 tarkoitan For The Win ===D

  • Kari Pepsi sanoo:

    Pyydän nöyrästi anteeksi nenäkkyytäni!:)

  • Cernunnos sanoo:

    Björn Borg:
    Condon raportti sanoo yksinkertaisesti johtopäätöksissään:
    ”If a report of this incident, written either by the B-47 crew or by Wing Intelligence personnel, was submitted in 1957, it apparently is
    no longer in existence. Moving pictures of radar scope displays and other data said to have been recorded during the incident apparently never existed. Evaluation of the experience must, therefore, rest entirely on the recollection of crew members ten years after the event. These descriptions are not adequate to allow identification of the phenomenon encountered.”
    http://www.ncas.org/condon/text/case05.htm

    Tapausta ei pystytty selittämään yksinkertaisesti siksi, koska tapauksesta ei ollut mitään näyttöä lukuunottamatta lentäjien kertomuksia. Mitään nauhoituksia oletetuista signaaleista ei löytynyt, eikä lentäjien tai väitettyjä ilmavoimien tiedustelun raportteja löydetty. Kurjaa, että tapausta alettiin tutkimaan vasta 10 vuotta tapahtuneen jälkeen.

  • Björn Borg sanoo:

    Cernunnokselle:
    Kiitos, kiitos palautteesta.
    Vaikka en nyt oikein tiedä mihin ’ Cernunnos ’ pyrkii tuolla viestillään.

    Condon- komiteassahan se oli Craig joka tutki tuon tapauksen
    Ja Condonkomitean raportissa Craig sanoo:
    ” The phenomenon remains unidentified. ”

    Ja Craig toistaa käsitystään omassa kirjassaan jonka hän julkaisi vasta vuonna 1995 eli 26 vuotta Condonraportin jälkeen.
    Eli 26 vuodessa Craig ei ole muuttanut mieltään vaan päinvastoin pitää tapausta merkillisenä.

    Ja miehistö kertoo että kaikki tallenteet takavarikoitiin laskeutumisen jälkeen.
    Mitä niille tapahtui niin ainakaan minulla ei ole harmainta aavistusta.

  • Cernunnos sanoo:

    Björn Borg:
    Tarkoitan vain sitä, että Condon raportinkaan perusteella tapauksen todenperäisyydestä ei voi sanoa mitään suuntaan tai toiseen, koska tarvittava data yksinkertaisesti puuttuu.

    Niin, erikoinen juttu tuo tallenteiden katoaminen. Olisikohan kyse siitä, että tallenteet on helpompi hävittää kuin lentäjät?

  • Cernunnos sanoo:

    Björn Borg:
    ”Ja miehistö kertoo että kaikki tallenteet takavarikoitiin laskeutumisen jälkeen.
    Mitä niille tapahtui niin ainakaan minulla ei ole harmainta aavistusta.”

    Condon raportissahan kerrotaan, että myöskään lentäjien ja tiedustelun omia raportteja tapahtumasta ei kyetty löytämään. Pelkästään tallenteet ei siis ole kadoksissa, vaan myös tapahtumaan liittyvät alkuperäiset viralliset raportit. Tosin en tiedä mikä tilanne on nykyään, mutta Condon komitean tutkimuksen aikaan tilanne oli tuo.

  • Björn Borg sanoo:

    Joo, ei se taida olla mitenkään harvinaista että vanhoja raportteja katoaa. Selitys ei tarvitse olla mitenkään erikoinen tai mystinen ( vaikka se saattaa olla sellainen).
    Huomasihan esim. kongressiedustaja Schiff että Roswellin tukikohdan papereita oli kadonnut.
    Selityksiä on kymmeniä. Ehkä siivooja heitti vahingossa jonkun paperin roskiin.
    Onko esim. sinulla tallella veroilmoituksesi vuodelta 1988? ( Jos olet tarpeeksi vanha).
    Ei ne asiat aina ole niin hyvässä järjestyksessä. Esim. juuri tässä tapauksessa kiinnitin huomiota siihen että Condonraportissa sanotaan että tapaus ei ollut lainkaan Blue Bookin arkistossa.
    Kuitenkin tuossa videopätkässä näytetään joku paperi ja väitetään että se on juuri Blue Bookin raportti tapauksesta ja muualla on annettu jopa Blue Bookin koodinumero tapaukselle, eli nro. 10073.

    Ja lopuksi voin laittaa tähän lyhyen lainauksen kirjastani
    ’ Tosiasioita ufoilmiöstä ’:

    ” (Blue Bookin lopettamisen jälkeen yksityinen tutkija löysi 2-3.000 Blue Bookille osoitettua kirjettä jotka vain oli kerätty erääseen mappiin,joka oli mikrofilmattu.
    Kirjeistä noin 20% sisälsi omia havaintoja,joista vanhin vuodelta 1913.88)Sivu 53.). ”

  • Jätkän pätkä sanoo:

    Nää pollien tekstit on liian pieniä ette viittis isompana laittaa ettei tarttis aina tihrustaa ???

  • Wespa sanoo:

    Aivan. Valitettavasti niitä ei saa isommaksi, muuta kuin itse pitämällä Ctrl pohjassa ja samalla rullaamalla hiiren rullalla ylös (ns. manuaalinen tapa, ctrl + alas niin saat taas normaalin tekstikoon).

  • mulder sanoo:

    Nyt se perhanan ufo tänne jysähti! Tätä ollaan jo pitkään odoteltu, ja nyt se vihdoin tuli! Väittävät meteoriitiksi, mutta se on se google earthissa näkynyt uhvo!

    Lentokapteeni todisti: Suomeen putosi metoriitti, eikun UHVO!!!,
    14.11.2008 19:58, päivitetty 14.11. 20:19

    Suomeen saattoi pudota perjantaina meteoriitti. (Tai uhvo!!!) Putoavan kappaleen synnyttämä valoilmiö näkyi pohjoisella taivaalla alkuillasta.

    Havainnon tehneen Petteri Tarman mukaan kappaleen edessä näkyi pääosin vihreää väriä ja perässä hyvin pitkä ja paksu oranssi tulipyrstö.

    – Nähdäkseni kyseessä oli meteoriitti, kappale, joka tulee maahan saakka. Sen täytyi olla massaltaan isompi, koska se ei ollut hajonnut ilmakehän yläosiin. Tulilieska ei hävinnyt missään vaiheessa, kuten normaalissa tähdenlennossa käy, kuvaili Tarma.

    Tarma on ammatiltaan Finnairin lentokapteeni.

    Hän teki havainnon ajaessaan viitostietä etelästä Joensuuhun päin. Autossa oli kaksi muutakin silminnäkijää. Ilmiö näkyi pohjoisella taivaalla ennen Juvaa kello 18:n aikoihin.

    Kappale tuli maata kohti 30 asteen kulmassa ja katosi horisontin taakse. Putoamispaikkaa on vaikea arvioida.

    – Tämä on tietenkin harrastelijan analyysi, mutta muitakin näköhavaintoja uskoisi ilmaantuvan. Valitettavasti en saanut itse enää kiinni ketään tähtitieteellisestä yhdistyksestä, kertoi Tarma perjantaina.

    Tarma kertoo nähneensä työssään runsaasti tähdenlentoja öiseen aikaan.

    Pohjois- ja Etelä-Savon hätäkeskuksiin ei alkuiltaan mennessä ollut tullut ilmiöstä ilmoituksia. Myöskään Oulun ja Rovaniemen hätäkeskuksissa ei ollut tietoa asiasta.

  • uskoja sanoo:

    Painelen kellariin odottamaan lisäohjeita!

  • tiedemies sanoo:

    Eli se saattaa olla meteoriitti. Mutta missään ei sanota, ettei se voisi olla ufo!!!

  • hassuklovni sanoo:

    Kiinnostava tapaus. Skeptikkona ajattelen ensiksi yksinkertaisimpia selityksiä Occamin partaveitsen periaatteen mukaan. Pätkässä sanottiin että samankaltaisia ilmiöitä on muutenkin esiintynyt saman lentokonetyypin yhteydessä. Voisiko ilmiön taustalla siis olla jokin tieteelle toistaiseksi tuntematon fyysinen ilmiö? Jokin tuon mallin lentokoneiden tekniikan ja esimerkiksi maan magneettikentän tai ilman sähkövarausten aiheuttama optis-sähköinen ilmiö kuulostaisi ymmärrettävältä. Voihan kyseessä tietysti olla huijaus tai joukkoharha, mutta tiedän tieteellisen metodin tuntien että tiede ei voi tuntea kaikkea olevaisesta. Jos tietäisi, niin miksi rakennettaisiin hiukkaskiihdyttimiä materian olemuksen tutkimiseksi tai julkaistaisiin väitöskirjoja ”jo täydellisen” tiedon lisäämiseksi?

  • janne sanoo:

    Wespa: ”Mikäs se sitten mielestäsi janne oli? Kai sinulla joku teoria on. — Mikä voisi tehdä tuollaista ja miksi avaruusalukselta se olisi mahdotonta?”

    Wespa, rauhoitu. Se saattoi olla mitä vain. Minä en tiedä, et sinä eikä moni muukaan. Minun teoriani on, että näillä tiedoilla ei voi luotettavasti väittää, että se oli avaruusalus. Sinäkö voit sanoa, että se oli avaruusalus?

    Se, olisiko avaruusalus voinut seurata lentokonetta 50-luvulla, ei ole oleellista, koska avaruusaluksen seurantakykyjä oleellisempaa on selvittää, oliko avaruusalusta ylipäänsä olemassa.

    Se, ettei tuota havaintoa osata selittää, on mielenkiintoista, mutta sen johtopäätöksen tekeminen, että koska ei osata selittää niin sen täytyy olla avaruusalus, on vähintäänkin lapsellista.

    Mutta sellainenhan tämä blogi välillä on, lapsellinen. Jotain asiaa ei täysin pystytä ymmärtämään – sen täytyi olla avaruusalus JOOOOOO!!!!

  • Wespa sanoo:

    En väittänyt missään vaiheessa, että se olisi ollut avaruusalus, vaan haen asialle selitystä, mutta sinulta janne ei sellaista vieläkään tule, eikä tarvitsekkaan tulla, mutta en silti ymmärrä miksi kumoat avaruuasluksen mahollisuuden. Jos mielestäsi se ei siis voi mitenkään olla avaruusalus, niin olettaisin sinun tarjoavan järkevän vaihtoehdon ja/tai perustella miksi se ei voisi sellainen olla. Avaruusalus ei siis ole mielestäni suljettu vaihtoehto (ei myöskään välttämättä se oikea vaihtoehto) ja se ei ole mitenkään lapsellista jos joku ajattelee että se olisi voinut olla avaruusalus. Enemmän lapsellista on mielestäni väittää eri mielipiteen omaavia lapsellisiksi ja sulkea avaruusaluksen mahdollisuus kokonaan pois ilman perusteluita…

    Teoriani on kuitenkin se, että sen on täytynyt olla jotain ylivoimaista teknologiaa. Perusteet: Se lensi nopeampaa (ja pysyi helposti sen ajan huippulentokoneen/hävittäjän perässä), siitä lähti signaali (joka viittaa älykkyyteen) ja se lopulta katosi mystisesti. Avaruusalus sopii ihan hyvin myös tähän (mahdollisesti) skenaarioon olettaen, että emme ole maailmankaikkeuden edistynein rotu. Mielestäni parhaiten sopiva vaihtoehto on avaruusalus tai jonkinlainen salainen projekti. Toki saa tarjota parempia vaihtoehtoja ja niitä haluankin kuulla!

    Mielestäni on myös hieman rajoittunutta sanoa, että se olisi voinut olla mitä vain, kuin se, että realistisesti edes miettii jotain vaihtoehtoja, joita se olisi voinut olla.

    Pahoittelen, jos sait minusta jotenkin hyökkäävän kuvan tms; sillä se ei ollut tarkoitukseni. Tarkoitukseni on kuitenkin ymmärtää sinun ja muiden teorioita paremmin ja ymmärtää se, että vaikuttaako oma maailmankuvanne siihen, että mielestänne se ei ollut avaruusalus.

  • Korn sanoo:

    Janne, tunnut sekoavan omiin sanoihisi. Sanot että se voi olla mitä vain ja silti epäilet voiko se olla alus tuolta jostain 😛 Jos kerta itsekkin uskot sen olevan mitä vain, miksi et anna muiden uskoa sen olevan vierasta teknologiaa…?

  • ada sanoo:

    mä uskon että se oli avaruusalus jannen jutuissa ei ole mitää perää

  • HÖKIS sanoo:

    Jannen jutut on aika sekopäisiä.
    Saattoi olla ufo.
    Yksi niistä uskottavimmista tapauksista on tämä RB47
    jos joku joskus kattonu, JIM:iltä tuli dokumentti tästä aiheesta.

  • janne sanoo:

    Wespa, anteeksi viimeiset kommenttini, taisin itse laittaa vähän häjysti takaisin. Eriviä mielipiteitä saa ja pitää olla, eikä minulla ole mitään oikeutta lähteä avaruusolentoihin uskovia tässä tuomitsemaan.

    Pyytäisin siis sinua Wespa, Kornia, Hökistä ja muita tuohtuneita huomioimaan, etten suinkaan väittänyt tietäväni satavarmaksi ettei kyseessä ollut avaruusalus, samoin kuin tekään ette väittäneet etteikö asialla voisi olla tavanomaisempaa selitystä, joten se siitä.

    Minusta on mielenkiintoista, että tämä lähes 60 vuoden takainen tapahtuma on uskottavin havainto avaruusaluksista, eikä sekään ole todistettavissa. Tulivatko avaruusoliot sen jälkeen varovaisemmiksi tutkien, lentokoneiden ja lentäjien suhteen, en tiedä, mutta yhtään avaruusoliota tai avaruusalusta ei julkisuudessa ole päästy tutkimaan sen jälkeenkään.

    Minäkin yritän, Wespa, ymmärtää vastaisuudessa paremmin sinua ja teitä, miksi uskotte avaruusaluksiin.

  • Wespa sanoo:

    Anteeksipyyntö hyväksytty, vaikka mielestäni ei olisi edes tarvinnut pyytää anteeksi. Eriäviä mielipiteitä aina välillä tulee ja niitä saa olla.

    Itse henkilökohtaisesti en pidä tätä uskottavimpana havaintona, vaikka tuo jonkun listan ykkösenä onkin. Mielestäni ehkä se Roswellin tapaus on se kaikken uskottavin, ainakin jos uskoo silminnäkijöitä.

    Mielenkiintoinen tapaus silti.

    Sinun kaltaisiasi henkilöitä janne tarvittaisiin blogille enemmän. Terve skeptisismi on aina hyvästä ja erilaiset näkökulmat. Hienoa, toivottavasti viihdyt jatkossakin blogilla. 🙂

    PS. Pyydän anteeksi omalta kohdaltani aikaisemman viestini sävyä, joka nyt jälkeenpäin luettavana vaikuttaa napakalta ja ehkä turhalta hiilostukselta. Kaikkea hyvää, lets keep bloggi’n. 🙂

  • Björn Borg sanoo:

    Sensaatiomaista uutta tietoa Condon- raportista :

    Muutama päivä sitten tällä palstalla oli puhetta Condon- komiteasta ja sen tutkijasta Roy Craigista.

    Voin kertoa että olen juuri äsken saanut tietää Tanskan SUFOI- järjestön kautta että amerikkalainen MUFON- järjestö joku aika sitten on saanut tutustua nykyisin kuolleen Craigin jättämiin muistiinpanoihin ja kopioida niitä.
    Niistä ilmenee mm. että NCARin (National Center for Atmospheric Research), fyysikko Joseph Rush, oli 5.9.1968 kirjoittanut salaisen muistion Condonille ja valittanut että selvittämättömät tapaukset Condon- komitean tutkimuksissa oli yli 50 %.
    Tämä 50% oli sitten lopullisessa raportissa Craigin mukaan pudotettu merkillisellä tavalla pudotettu 34%: iin vaikka tutkimukset oli jo lopetettu.
    Craig kertoo myös että Condon ei ollut lukenut itse raporttia ennenkuin itse kirjoitti yhteenvetonsa.

    On itsestään selvää että nämä tiedot antavat aihetta kaikille suhtautua uudella tavalla Condon- komitean raporttiin.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto