ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Solfeggio-taajuudet

Äänitaajuus

Netissä pyörii aikamoinen ”äänitaajuusbuumi”. On I-Dosereita, Brainwave generatoria ym. minkä avulla saa tuotettua erilaisia tunnetiloja.

Itseäni kuitenkin eniten kiinnostaa Ravi’s Ascension Audio Freqs -niminen äänitiedosto, joka on täysin ilmainen. Tiedoston kerrotaan avaavan chakroja ja aiheuttavan positiivista oloa.

Miten tämä äänitiedosto sitten vaikuttaa, mikä on sen tarkoitus ja miten kuuntelun voi aloittaa?

– Vaikutus / tarkoitus

  • Äänitiedosto lähettää korvien kautta aivoille tiettyjä äänitaajuuksia, joilla on positiivisia vaikutuksia
  • Vaikutus alkaa joidenkin päivien päästä
  • Poistaa masennusta
  • Unenlaatu paranee
  • Ego pienenee
  • Tunnet itsesi virkeämmäksi
  • Itseluottamus paranee
  • Keskittymiskyky lisääntyy
  • Chakrat avautuvat, joka mahdollistavaa erilaisia henkisiä kokemuksia

– Kuuntelu

  • Kuuntele päivittäin, mielellään aina ennen nukkumaan menoa
  • Kuulokkeilla, ääni kovalla, mutta samaan aikaan siedettävällä tasolla
  • Kuunnellessa kannattaa pitää silmiä kiinni ja keskittyä olemaan rauhallinen
  • Parantaaksesi vaikutusta kannattaa hengittää kuunnellessa syvään ja ajatella positiivisia ajatuksia

Itse olen ollut aika skeptinen tällaisten äänitiedostojen kanssa, mutta ajattelin kuitenkin aloittaa Ravin tekemän Solfeggio-äänitaajuussetin kuuntelun joitain päiviä sitten. Jo nyt huomaan jonkinlaisia vaikutuksia. Keskittymiseni on parantunut ja pystyn enemmän nauttimaan nykyhetkestä, ajattelematta menneitä ongelmia ja en murehdi tulevaa. Myös muilla on ollut positiivisia kokemuksia.

– Volumi oli täysillä ja käytin Sonyn hyviä kuulokkeita, että kokisin sen tarpeeksi hyvin. Joka kerta, kun äänet muuttuivat se sai minut hieman hämilleni ja hieman tavallaan pomppasin, mutta sitten totuin siihen. Kuuntelun loputtua sain täydellisen rauhan! En edes tiedä miten kertoa siitä! Olen yleensä aika negatiivinen tyyppi ja minulla on paljon ongelmia mieleni hiljentämiseksi… mieleni on AINA keksimässä jonkinlaista keskustelua. KAIKKI SE LAKKASI ja tunsin kuinka päässäni oli hiljaisuutta ja rauhallisuutta! Jostain syystä tunsin, että kaikki on ok, ihan kaikki! Tunsin myös kuinka “vanha negatiivinen” mieleni oli pyyhitty! Kuin kaikki menneisyyden kokemukset ja ongelmat… en eds muista niitä! Tunnen olon raikkaaksi, joten käytin mahdikkisuuden kertoa itselleni, että tästä lähtien mieleni tulee vastaanottamaan ainoastaan positiivisuutta, jumalaisia ajatuksia, sekä ajatuksia, mitkä itse valitse.” Raphael kertoo 2012Evolution.comissa.

– Kaikesta huolimatta n. viikon kuunneltuani olen pystynyt tekemään seuraavaa:

  • Parantamaan kipuja vasemmalla kädelläni
  • Näkemään himmeästi auroja, mutta työskentelen vielä onnistuakseni siinä kunnolla
  • Kokemaan tietoisuuteni laajentumista, sekä ESP-kykyjä
    Alex kertoo.

Suosittelen teitä lataamaan kyseisen äänitiedoston alla tarjotusta linkistä. Kannattaa kokeilla kyseistä tiedostoa päivittäin vaikka viikon ajan, jolloin näkee onko siitä ollut mitään hyötyä.

Huom! Joissain harvinaisissa tapauksissa äänitiedosto voi aiheuttaa päänsärkyä tai pahoinvoinita herkissä ihmisissä, mutta tällaiset olotilat menevät nopeasti ohi ja ovat merkki, että tiedosto toimii.

Tiedoston voit ladata täältä

Lisää tietoa ja äänitiedoston antamia kokemuksia tarjoaa:
Henkimaailma
solfeggiotones.com

Hienoa. Tiedosto on ladattu jo yli 1500 kertaa! 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

143 kommenttia aiheeseen: Solfeggio-taajuudet

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Jos on asiaa kohtaan skeptinen, niin voi itse kokeilla toimiiko tiedosto itsellä vai ei. It’s that easy. 🙂

    Haastankin kaikki halukkaat viikon testiin, alkaen tänään maanantaina. Viikon päästä voi sitten (mahdollisesti aikaisemminkin) raportoida kommenttien muodossa omista kokemuksiaan.

  • Ogeli sanoo:

    Kyllähän tuota voisi kokeilla, mutta mitä jos se on muukalaisten suunnitelma hypnotisoida kaikki sen kuuntelijat? 😀

  • Hartsa sanoo:

    Otetaan nyt Wespan haaste vastaan ja yritän tunnollisesti viikon ajan kuunnella tuota.. jos ei kauhean pahaa oloa vain minulle tuota, tai en koe että tuo on vahingollinen itselle eka testien jälkeen.. 😉

    Pitänee raportoida jahka tuota on tullut kuunneltua jokunen kerta tai se viikko. Onkin melkoisen iso tiedosto, saahan nähdä kuinka pitkä pätkä mahtaa olla kyseessä.

  • Jonizz sanoo:

    Nämä äänitaajuudet jotka ”muokkaavat” Olotilaa ovat todella jänniä,joskus oli jopa jotain salaliitto teorioita että mainoksissa…itse en usko tuohon salaliittoon.

    Otan Haasteen Vastaan =)

  • calemran sanoo:

    Joskus kokeiltiin porukalla tuollasta i-doseria, josta pitäisi tulla kännin kaltainen olotila. Noh, lopuksi huomattiin, että tämä vaikutti oikeastaan vain niihin, jotka eivät ole koskaan juoneet alkoholia tai ovat juoneet sitä todella vähän. Itseeni se ei vanhana juoppona vaikuttanut mitenkään :’D

  • Wespa sanoo:

    Kyseessä on siis hieman vajaa 10-minuutin pätkä, mutta tiedosto on aika iso, n. 99 Mt, koska kyseessä wav-muotoinen äänitiedosto. MP3-pakkaus heikentäisi taajuuksien voimaa ja siksi onkin suositeltavaa, että tuota tiedostoa ei vaihda mp3-muotoon…

  • janne sanoo:

    Tämähän on todella hyvä keskittymisharjoitus kaikille. Tosin menetelmä perustuu ihan tavanomaisiin menetelmiin, WAV-tiedoston merkityksen jäädessä vähemmälle.

    ”Makaa selälläsi, pidä silmiä kiinni ja keskity olemaan rauhallinen. Hengitä syvään ja ajattele positiivisia ajatuksia. Toista päivittäin päivän päätteeksi.”

    Listalla näyttää olevan tuttuja keskittymisharjoituksista tuttuja vaikutuksia.

    ”Tunnet itsesi virkeämmäksi. Itseluottamus paranee. Unenlaatu paranee. Poistaa masennusta.”

    Täytyy jakaa hauska vinkki niille, jotka kaipaavat vähän jännitystä: koittakaapa WAV-tiedostoa kuunnellessanne päivittäin ennen nukkumaanmenoa silmät kiinni keskittyä ajattelemaan mahdollisimman vihaisia, väkivaltaisia ja aggressiivisia ajatuksia, vaikkapa ihmisistä, joita vihaatte. Huomaatte takuulla voimakkaita muutoksia fiiliksessä – jo viikossa!

  • WM_ sanoo:

    Ääni vaikuttaa ihmiseen, henkisesti ja fyysisesti. Pidän tätä aivan mahdollisena ja lataankin tiedoston.

  • Aikuinen sanoo:

    Yksi kysymys: Mitä tarkoittaa ESP-kyvyillä?

  • Spiff sanoo:

    Olen nyt kuunnellut tuota joka ilta ennen nukkumaan menoa reilun viikon. No 2 päivää jäänyt välistä pois. En ole huomannut minkäänlaisia vaikutuksia. Ei kertakaikkiaan mi-tään muutosta. No enpä sinänsä mitään odottanutkaan, mutta toisaalta en myöskään torjunut mitään mahdollisuuksia.

    Olisi tietty aivan huippua pystyä esim. näkemään auroja, mutta ehkä mä olen vaan hidas. Tostahan mainittiin että tämä kuuri voi kestää jopa 6 viikkoa. Joillekkin se vaikuttaa jo muutaman päivän päästä.

    Itse en oikeen jaksa uskoa tähän hommaan, mutta ajattelin nyt koittaa loppuun saakka.

  • Pena sanoo:

    Tunsin outoa energiaa tuota kuunellessakin.
    En pystynyt keskittymään muutakun siihen ääneen, tuntui joltain hypnoosilta, hieman ahdistunut olo. Mutta loppua kohti positiivinen. Olen vastan kerran kuunellut ja sekin oli pari minsaa sitten. Kokeilen illalla uudestaan.

  • roi sanoo:

    voisihan tuota toki kokeilla ;o kuulostaa jännältä, ja pieni posiviitisuusruiske ei kyllä tekisi pahaa nyt..

  • tonttu sanoo:

    Ja kuinkahan monta pöpöä tuo tiedosto sisältää XD

  • Snotti sanoo:

    Siinähän tulee pelkkä wav. tiedosto joten en usko viruksiin. 😀 Latasin ja kokeilen –

  • BG sanoo:

    suosittelen I-doseria

  • mörkö sanoo:

    oon2 päivää jo kokeillu tota ja voin sanoo et kyllä se toimii,mieli tulee todella virkeeks ja rauhalliseks pidemmän päälle varmaan pysyyki virkeenä…eilen ku kuuntelin ja menin nukkumaan nii mun kämmenet ja ja jalkapohjat oli todella kuumat ja pisteli ihan älyttömästi en tiiä sit johtuko jostain muusta mutta outoo kyl oli… normaalisti olen aika hermostunu kokoaja joka asiasta mutta eilen ku kuuntelin niin ei ollu yhtää hermostunu olo tosi rauhallinen ja virkee mieli. suosittelen kaikille!!!

  • mörkö sanoo:

    ja pitäs 6 viikkoo kuunnella tota…en kyl malta odottaa miten se vaikuttaa parin viikon pääst.

  • mörkö sanoo:

    huom.kannattaa juoda paljo vettä ja proteiinii pitää saada mahollisimman paljon.se on kuullema erittäin tärkeää!!

  • frost sanoo:

    Ei tarvinnu ku kuunnella tän yhen kerran, nii tuli jotenkin pirun outo olo. Oli semmonen niinku olis just heränny. Ja näin muutamien ihmisten ympärillä sellasia valonsäteiä tai sellaista, niin kuin kirkast valo olis ympäröinnyt ihmisen.

    Huumaavaa, alan kuunteleen tätä kerran päiväs.
    Vai saako useammin kuin kerran yhdessä päivässä kuunnella?

  • Spiff sanoo:

    HÖH!!!!!!!!!!!!! X(

    Miksei mulle tule mitään tollasta!!????

  • Marika sanoo:

    Yhden kerran olen kuunnellut enkä tiedä pystynkö kuuntelemaan enempää. Rupeaa päätä särkemään jos kuuntelen. En pidä muutenkaan kauhean korkeista enkä oikein matalista äänistä.

  • Spiff sanoo:

    Latasin tuolta saman äänifailin missä on tausta-ambienssia vähemmän ja koekuuntelin läpi. Sain ainakin lievän pahan olon aikaseks 😀

    http://rapidshare.com/files/160829432/Ravi_s_AscFreq_01__Less_Ambience.wav

  • jaaco96 sanoo:

    voisko wespa laittaa sen vaikka youtubeen jonku videon yhteydessä kun en pysty lataa vaikka on vista ei oo mitään estojakaan koneessa ja oisko mikä tekis vihaseks

  • Spiff sanoo:

    Ton äänen tasoa ei saa muuttaa – siis huonontaa ja youtubet sun muut pakkaa niin rajusti että vaikutus saattaa vääristyä tai hävitä kokonaan.

  • Venus007 sanoo:

    Olis mielenkiintoista, jos näitä taajuksien vaikutuksia alettais tutkia ihan lääketieteellisesti, esim aivojen magneettikuvauksissa! En ole itse ladannut vielä tuota tiedostoa, mutta kun youtubessa kuuntelin jonkun 5minuuttisen pätkän niin kyllä tuntui oudolta..

  • Haukka sanoo:

    Tästähän oli vasta Penn & Tellerissä ja siellä testattiin mm. gongia ja kazoota testihenkilöihin. Lopputulos oli se, että mitkä tahansa äänet pystyivät parantamaan jos niiden vaikutukseen uskoi. Eli kyseessä on PLASEBO.

    Kyllähän loppujen lopuksi se oma mielimusiikki rauhoittaa parhaiten ja on olemassa sitäkin musiikkia jolla on täysin päinvastainen vaikutus.

  • Pistaasipähkinä sanoo:

    Kuuntelin tätä samalla kun pelasin CS:S ja k/d oli jotain 140/0 Joten epäilen että tämä antaa sisäisen aimbotin.

  • Aqua vitae sanoo:

    Kyllä kokeilen^^
    Placebohan tässä todellakin on kyseessä, mutta ihan huvin vuoksi kuuntelen^^
    Ei siitä haittaakaan ole, mutta täyttä placeboa…

  • Tonza sanoo:

    Placeboasanoisin minä. Mutta varmistan asian vielä. Rupean kuuntelemaan tuota ja katsotaan sitten tarkemmin.

  • Ada sanoo:

    nyt se sitten lataa sitä… saa nähä vaikuttaako vai ei:) toivottavasti vaikuttaa sillä mulla on ollu näitten päivien aikana hirveet paineet ja stressi painaa kokoajan….

  • Wespa sanoo:

    Olkoon placeboa tai ei jos vaikutukset ovat tuollaista luokkaa, niin hyvä vaan. Eli onko sillä loppujenlopuksi väliä tekeekö positiiviset vaikutukset itse äänitiedosto, vai oma mieli? 😉

    Se on ainakin ihan todistettu juttu, että esim. meditaation ja unen aikana ihmisen aivoissa liikkuu eri määrä (muistaakseni tiheämmin) alfa-aaltoja, eli aaltokuvio on erilainen. Äänitaajuuksilla sitten pystytään simuloimaan mm. tuota meditaatiossa tulevaa aaltomäärää ja homman pitäisi toimia niin, että aivot sitten synkronisoituvat tähän ”aaltorytmiin”. Samaan juttuun perustuu Brainwave generator, joka lähettää äänipulssien lisäksi valoärsykkeitä aivoille. Eli ei ainakaan ihan täyttä bullshittiä ole. Omasta mielestäni Penn & Teller eivät ole todistaneet mitään (ei mitään tieteellisiä mittauksia tms.) ja ohjelman tyyli on ainakin omasta mielestäni liiankin raflaava ja harhaanjohtava, sekä aika paljon on jopa suoranaista propagandaa joukossa.

  • Wespa sanoo:

    ”Vai saako useammin kuin kerran yhdessä päivässä kuunnella?”
    Ihan oman mielen mukaan, se määrä mikä itsestä tuntuu hyvältä.

    ”Ja kuinkahan monta pöpöä tuo tiedosto sisältää”
    Ei yhtäkään. Kyseessä on normaali wav-tiedosto, jonka itse lähetin filefrontiin, jotta sen voisi ladata mahdollisimman vaivattomasta.

  • Ada sanoo:

    kuuntelen sitä nyt a oon tosi väsyn ja en voi kirjotaa

  • Ada sanoo:

    ihna tunnr

  • Kimi sanoo:

    No pitäähän tätä kokeilla:)

  • haha sanoo:

    jaa että EGO pienenee, no jääpä kokeilematta. tärkeintä on mahdollisimman suuri ego elämässä!

    😀

  • Katepillar sanoo:

    Wau! Toi tuntu jo heti iha mielettömältä, mä ainakin koitan kuunella joka päivä tota ja kattoo fiiliksiä ens viikolla 🙂

  • Niko sanoo:

    Hmm, onko todisteita ettei tällaisia käytetä massojen kontrolloinnissa? Eräs vehje nimeltään HAARP käyttää myös erillaisia taajuuksia ihmisten aivoihin luodakseen erillaisia mielentiloja ja haluja. Elikkä erittäin voimakas vehje kontrolloimiseen. Onko mitään takeita ettei tässä ole semmoista filunkipeliä mukana?

    Jos haluaa rehellisen hyvän olon ja kaikki nuo ylös listatut vaikutukset, niin alkaa vain reippaasti meditoimaan. Ei siinä mitään ihmeellisiä äänitiedostoja tarvita, jotka lähettelee jotain taajuuksia aivoihisi.

  • anauna sanoo:

    Noin, päätinpäs ladata. Kohta se on laadannut sen. Pitänee heti testata. Mutta mulla on semmonen kysymys, että onko kukaan kuunnellu useita kertoja päivässä?? Elikkäs mitä vaikutuksia on jos kuuntelee esim. 3 kertaa päivässä.. Toivottavasti toimii tämä.

  • Karvalakki sanoo:

    Kolmatta päivää kuuntelen tuota. Ensimmäinen kerta oli aika hypnoottinen kieltämättä. En tiedä kuvittelenko vain, mutta tuntuu kuin olisin paremmalla tuulella kuin ennen. Otan asiat jotenkin… Keveämmin. Mutta oli kyse sitten tuosta äänestä tai ei, niin voin sanoa että virkistää kummasti tämä outo positiivisuus. Kuuntelen sen viikon ja odotan muutoksia. Jos viikon päästä tuntuu hyvältä, voisi vaikka jatkaa pidempään. Jos tämä on placebo niin hyvä se ainakin on 😀

  • Huttu sanoo:

    en uskalla kokeilla, pelkään että tämä on jotain alitajunnallista hypnoosia jolla pyritään tekemään pidemmällä aikavälillä ihmisistä säyseitä lampaita

  • Wespa sanoo:

    Voin vakuttaa omasta puolestani ja muiden kokemuksia lukeneena, että mistään hypnoosista tai hallinnasta ei ole kyse, mutta jos on kovin epäleväinen/pelkää, niin suosittelen, että ei sitten kannata kuunnella.

  • Huttu sanoo:

    latasin sen ja kokeilen paremmalla ajalla kun voin rauhassa keskittyä siihen

  • Sisar Surmattu sanoo:

    Juu juu, pitääpä ite ladata. Katotaas viikon päästä. Itse kun olen aina halunut kokeilla tällaista kaikkea.. tämmöistä.. liittyvää.. Siis joo. Kokeillaan ja raportoidaan.

  • Anima Damnata sanoo:

    Se kirjoitetaan ”aiotko” ei ”aijotko”.

    Kielioppi ei voi olla näin vaikeaa…

  • tuulias sanoo:

    Höh rauhallinen uni ja hyvä olo tulee raittiissa ilmassa reippailusta eikä sisällä kuulokkeet päässä kököttelystä. Hopi hopi nyt kaikki ulos lenkille siitä:)

  • Tzundax sanoo:

    itse ajattelin heti tuota luettuani että toi vois olla jotaa alitajuntaista hypnoosia.. mutta, aihe on sen verran mielenkiintoinen että olkoot mitä vain.. pakko testata.. jos toimisi edes pieneen stressin poistoon niin hyvä vaan. ;D

    ajattelin että jos heittäis kuulokkeet korville siks aikaa kun nukkuu.. tosin tiedosto ei ole latautunu vielä että en tiedä mitä siinä on.. jotaa liikenne ruuhkan ääniä? 😀 ei taida uni tulla silmään.. no läppä läppä.. testataan !

  • Everest sanoo:

    Jospa tuo onkin vain suggestiota…Kun vakuutetaan että tuo toimii niin kyllä se sitten toimii!.Lataan tämän kyllä ja kokeilen…

  • Munahaukka sanoo:

    kyl juu

  • Munahaukka sanoo:

    joku lintu piipittää

  • Munahaukka sanoo:

    kylhä se rentouttaa jos lintusist tykkää

  • Wespa sanoo:

    Juu se linnunlaulu ja merenkohina on siinä vaan taustaäänenä. Itse äänitaajuudet vaikuttavat, eli se ”uliseva” koreataajuuksinen ääni.

  • Lh_Dreamer sanoo:

    Kuulostipas se pelottavalta >:<. En uskaltanu kuunnella kuin pari sekunttia ja sitten laitoin kiinni. Nyt tuntuu rauhalliselta eikä pelota enää yhtään (Katsokaas, kun pelkään joka yö nukkumaan mentäessä). Pitäs varmaan kuunnella huomenna. Huh…

  • Picard sanoo:

    Varoitus.
    Itse kuuntelin Brainwave Generatorilla joskus jotain presettiä. En muista minkä niminen se oli. Nukahdin sitten luurit korvilla. N. 40 min päästä heräsin ja piti juosta oksentamaan, oli päänsärky, kylmänhiki ja muutenkin aivan kaamea olo. Eikä se ollut mitään mahatautia tms. Sen jälkeen en ole näitä ääniä kuunnellut.

  • kuski sanoo:

    mahtaa niitä auroja näkyä huomenissa ainakin pohjoisemmassa.

  • ppietu sanoo:

    Pakkohan tota on kokeilla. Saisi kerrankin olla jotain sellaista joka oikeasti toimii. Itse uskon, että placebo on osana vaikutusta, mutta ettei kyse olisi pelkästään siitä..?

  • oozie sanoo:

    jos siinä korkeita ääniä on niin taitaa jäähä ku mulla tulee päänsärkyä korkeista ääniistä :S

  • ääni sanoo:

    täähän on ambienttia, aika vaisu mutta silti. tarpeeks monotonisilla äänillä on ainaki mulle lievästi huumaava vaikutus kun niihin keskittyy tarpeeksi.

  • jeppe sanoo:

    Nyt kuuntelin ensimmäistä kertaa ja täytyy kyllä sanoa että olin ainakin todella rentoutunut tuon clipin ajan. Aloitin kuuntelun miljoona murhetta päässä, mutta nyt en enää jaksa edes ajatella niitä. Täytyy ottaa päivittäiseksi tuo kuuntelu ja katsoa mitä tapahtuu 🙂

  • janne sanoo:

    onko normaalia jos reaktio nopeus nousee paljon

  • Huttu sanoo:

    voin uskoa että tämä klippi jotenkin rentouttaa,mutta se o kyllä iha bs:a että ihmisen henkiset kyvyt kasvaisivat tämänkuuntelun myötä.

    en todellakaan usko että viikkojen kuuntelun jälkeen alkaisit näkemään auroja, tai pystyt parantamaan pieniä kipuja kädelläsi ja mielen voimalla

    kuuntelin klipin kerran, ärsyttävää ujellusta enkä tuntenut itsessäni mitään erikoista. en kuuntelun aikana enkä sen jälkeen

  • Lh_Dreamer sanoo:

    Kun laitoin koneeni kiinni rupesi ihan hemmetisti pelottamaan. Päätin sitten laittaa valon päälle kunnes se mokoma sitten pamahti ja enpä sitten nukkunut kuin 5h. En tiedä oliko valon pamahdus videon syytä, mutta silti. Argh… tänää 7 tuntii koulus :'<.

  • mörkö sanoo:

    Karvalakki (17:31:43) :

    ”Kolmatta päivää kuuntelen tuota. Ensimmäinen kerta oli aika hypnoottinen kieltämättä. En tiedä kuvittelenko vain, mutta tuntuu kuin olisin paremmalla tuulella kuin ennen. Otan asiat jotenkin… Keveämmin. Mutta oli kyse sitten tuosta äänestä tai ei, niin voin sanoa että virkistää kummasti tämä outo positiivisuus. Kuuntelen sen viikon ja odotan muutoksia. Jos viikon päästä tuntuu hyvältä, voisi vaikka jatkaa pidempään. Jos tämä on placebo niin hyvä se ainakin on :D”

    oon myös kuunnellu 3 päivää ja tosi positiivinen kokemus tähän asti ollu:D tosi outoo kyllä mutta uskon että positiivisuus voimistuu…normaalisti oon tosi hermostunu ja hermoheikko.eilen oli taas sama polte ja pistely käsissä ja jaloissa ja heho väris jotenki oudosti. nukuin kyllä huonosti ku kersa kuorsas korvaan mutta vaikka nukuinki huonosti viimeyönä niin ei oo mitää negatiivista ollu vaa tosi hyvä päivä ollu 🙂 normaalisti olisin tosi huonol pääl…

  • Erra sanoo:

    Enpä epilepsiaa sairastavana uskalla kokeilla. Muuten ihan mielenkiintoista.

  • frost sanoo:

    Heleijaa! toista kertaa kuuntelin ja oon ihan pää pilvissä! kokoajan muuttuu vaan paremmaksi!

    Rupeen joka päivää kuunteleen tätä 😀 on nii kiva fiilis tuon jälkeen 🙂

    Enkä kuulkaa yhtään liioittele! 😀

  • venus007 sanoo:
  • Janne sanoo:

    Olen kokeillut vasta 2 päivää äänitiedostoa, mutta jo toisen kuuntelukerran jälkeen vasenta kämmentä alkoi kuumottaa ja pistellä. Ei se kuuma ole, ei punoita, ei mitään. Tuntuu vaan. Mielentilassa en tunne vielä muita muutoksia kuin todella rauhallisen olon kuuntelun jälkeen.. Vaikuttaa mielenkiintoiselta 😛

  • Hexaa sanoo:

    JOoo jotenkin tuntuu että päässä napsahtaaa :D:D
    muta jos jos vielä kerran xD

  • AveraG sanoo:

    Joskus löysin juttua samasta aiheesta ja sain linkkejä eri ääniin.
    Tuossa ne ovatkin en tiedä että toimiiko linkit enään mutta pistinpä silti.
    http://rapidshare.com/files/90026620/5HTP.mp3
    http://rapidshare.com/files/90030547/A-BOMB.MP3
    http://rapidshare.com/files/90035821/ABSINTHE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90039687/ACID.MP3
    http://rapidshare.com/files/90042921/ADRENOCHROME.MP3
    http://rapidshare.com/files/90046021/AFTERGLOW.MP3
    http://rapidshare.com/files/90048039/AFTERMATH.MP3
    http://rapidshare.com/files/90051360/ALCOHOL.MP3
    http://rapidshare.com/files/90054470/ALPHA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90059270/Anesthesia.mp3
    http://rapidshare.com/files/90061073/ANTI_MIGRANE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90063869/ANTISAD.MP3
    http://rapidshare.com/files/90066629/ASTRAL.MP3
    http://rapidshare.com/files/90069885/BETA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90075684/Black_Sunshine.mp3
    http://rapidshare.com/files/90079332/BRAIN__.MP3
    http://rapidshare.com/files/90083141/BUFO_TOAD.MP3
    http://rapidshare.com/files/90085868/CALM_ME.MP3
    http://rapidshare.com/files/90089558/CHAKRA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90089558/CHAKRA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90094629/CLIFF_HANGER.MP3
    http://rapidshare.com/files/90305068/cocaine.mp3
    http://rapidshare.com/files/90307729/content.mp3
    http://rapidshare.com/files/90310949/CRYSTAL_METH.MP3
    http://rapidshare.com/files/90313858/DELTA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90316520/DEMEROL.MP3
    http://rapidshare.com/files/90319180/DEXIES.MP3
    http://rapidshare.com/files/90322759/DIVINORUM.MP3
    http://rapidshare.com/files/90327118/DMT.MP3
    http://rapidshare.com/files/90339002/DOWNER.MP3
    http://rapidshare.com/files/90344511/DXM.MP3
    http://rapidshare.com/files/90350393/Ectasy.mp3
    http://rapidshare.com/files/90354796/ENERGIZER.MP3

    http://rapidshare.com/files/90026620/5HTP.mp3
    http://rapidshare.com/files/90030547/A-BOMB.MP3
    http://rapidshare.com/files/90035821/ABSINTHE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90039687/ACID.MP3
    http://rapidshare.com/files/90042921/ADRENOCHROME.MP3
    http://rapidshare.com/files/90046021/AFTERGLOW.MP3
    http://rapidshare.com/files/90048039/AFTERMATH.MP3
    http://rapidshare.com/files/90051360/ALCOHOL.MP3
    http://rapidshare.com/files/90054470/ALPHA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90059270/Anesthesia.mp3
    http://rapidshare.com/files/90061073/ANTI_MIGRANE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90063869/ANTISAD.MP3
    http://rapidshare.com/files/90066629/ASTRAL.MP3
    http://rapidshare.com/files/90069885/BETA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90075684/Black_Sunshine.mp3
    http://rapidshare.com/files/90079332/BRAIN__.MP3
    http://rapidshare.com/files/90083141/BUFO_TOAD.MP3
    http://rapidshare.com/files/90085868/CALM_ME.MP3
    http://rapidshare.com/files/90089558/CHAKRA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90089558/CHAKRA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90094629/CLIFF_HANGER.MP3
    http://rapidshare.com/files/90305068/cocaine.mp3
    http://rapidshare.com/files/90307729/content.mp3
    http://rapidshare.com/files/90310949/CRYSTAL_METH.MP3
    http://rapidshare.com/files/90313858/DELTA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90316520/DEMEROL.MP3
    http://rapidshare.com/files/90319180/DEXIES.MP3
    http://rapidshare.com/files/90322759/DIVINORUM.MP3
    http://rapidshare.com/files/90327118/DMT.MP3
    http://rapidshare.com/files/90339002/DOWNER.MP3
    http://rapidshare.com/files/90344511/DXM.MP3
    http://rapidshare.com/files/90350393/Ectasy.mp3
    http://rapidshare.com/files/90354796/ENERGIZER.MP3

    http://rapidshare.com/files/90485331/MASOCHIST.MP3
    http://rapidshare.com/files/90491665/MORPHINE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90512544/MULTIPLEO.MP3
    http://rapidshare.com/files/90516719/NICOTINE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90518320/NITROUS.MP3
    http://rapidshare.com/files/90523429/OPIUM.MP3
    http://rapidshare.com/files/90531828/ORGASM.MP3
    http://rapidshare.com/files/90536027/OUT_OF_BODY.MP3
    http://rapidshare.com/files/90540079/OXYCONTIN.MP3
    http://rapidshare.com/files/90547325/Peyote.mp3
    http://rapidshare.com/files/90551245/PROZIUM.MP3
    http://rapidshare.com/files/90551839/QUICK_HAPPY.MP3
    http://rapidshare.com/files/90555799/QUIT.MP3
    http://rapidshare.com/files/90559370/RAVE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90561639/RESET.MP3
    http://rapidshare.com/files/90565120/SERENE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90569321/Sleeping_Angel.mp3
    http://rapidshare.com/files/90572690/SPEED.MP3
    http://rapidshare.com/files/90610110/THETA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90623320/TRANQUIL.MP3
    http://rapidshare.com/files/90632340/Trip.mp3
    http://rapidshare.com/files/90637186/VICTORY.MP3
    http://rapidshare.com/files/90642645/VIKADIN.MP3
    http://rapidshare.com/files/90648240/WHITE_CROSSES.MP3
    http://rapidshare.com/files/90654428/YABA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90695277/YOU_CHOOSE.MP3

    http://rapidshare.com/files/90362400/EXCITE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90365550/EXTEND.MP3
    http://rapidshare.com/files/90371331/FIRST_LOVE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90372389/FRENCH_ROAST.MP3
    http://rapidshare.com/files/90378848/GAMMA.MP3
    http://rapidshare.com/files/90385581/GENESIS.MP3
    http://rapidshare.com/files/90392213/GRAY_BE_GONE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90399621/Hand_of_God.mp3
    http://rapidshare.com/files/90404752/HANGOVER_CURE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90412318/HASH.MP3
    http://rapidshare.com/files/90417030/HEROIN.MP3
    http://rapidshare.com/files/90421888/INHALANT.MP3
    http://rapidshare.com/files/90431000/INSOMNIAC.MP3
    http://rapidshare.com/files/90442336/INSPIRE.MP3
    http://rapidshare.com/files/90448865/JUICE_IT.MP3
    http://rapidshare.com/files/90452606/LAST.MP3
    http://rapidshare.com/files/90463786/LSD.mp3
    http://rapidshare.com/files/90470123/LUCID_DREAM.MP3
    http://rapidshare.com/files/90478984/MARIJUANA.MP3

  • AveraG sanoo:

    Ja sitten myöskin vähän tietoa näistä, että miten saa parhaimman vaikutuksen tekijän kertomana. En muista sivun nimeä josta löysin kaiken infon mutta olin copy pastennut notepadii kun tuntu niin kiinnostavalta aiheelta. Copy pastetan koko tekstin vaikka onkin enkuks kun ei kai siitä mitään haittaakaan voi olla.
    ————————-
    I created these files by using the ”I-Doser” PC Software package purely to make listening
    to them more convenient. By convenient I mean that you can transfer & listen to them on your
    personal mp3 player or burn them onto a cd-r & listen to them on your stereo or CD Walkman.

    Please read the descriptions for each track as some of them are quite effective & can
    (if used correctly) have a very strong effect.

    For best results, play through headphones in private laying comfortably with eyes closed.

    Brainwave synchronization (entrainment) may be achieved when audio signals are introduced
    to the brain causing a response directly related to the frequency of the signal introduced,
    called binaural beats. Two tones close in frequency generate a beat frequency at the
    difference of the frequencies, which is generally subsonic. For example, a 500 Hz tone and
    510 Hz tone will produce a subsonic 10 Hz tone, roughly in the middle of the alpha range.
    The resulting subsonic tone may affect the state of mind of the subject. The ”carrier
    frequency” (i.e. the 500 Hz in the example above), is also said by some to affect the
    quality of the transformative experience.

    Each audio track contains advanced binaural beats that will synchronize your brainwaves
    to the same state as the recreational dose. Mixed with our advanced auditory pulses are
    soothing backtracks of ambient soundscapes to help the brain induce of state of mood lift,
    euphoria, sedation, and hallucination.

  • Sisar Surmattu sanoo:

    Toinen päivä. Ei mitään ihmeellistä. Toimiiko se sitte oikeasti, vai olenko minä sitten jo syntyääni masentunut henkilö. Ei ankanaan tunnu vaikuttavan mielentilaani mitenkään. Ja yhtä negatiivinen kuin ennen… Mutta tämähän oli vasta toinen päivä! *katoaa muutamaksi päiväksi*

  • Painless sanoo:

    En tiä mikä oli, mut ekal kerral kuunnellessani repesin ensimmäisen minuutin aikana, jollekki vaa syyttä suotta. Loppuu kohden alko konekki tilettää, tais sillekki tulla jtn ”repeämisiä” =D

  • Hartsa sanoo:

    Ei vielä parin kuuntelukerran jälkeen mitään ihmeempiä ole tapahtunut kuuntelun aikana tai jälkeenm ei hyvässä eikä huonossakaan. Yleensäkin mnulle nuo ääniaaltohommat on aina toiminut huonosti (brainwave generator, I-Dozerit..), mutta kokeillaan nyt ainakin tämä viikko loppuun jos se viiveellä lähtee käyntiin.

  • No-Face sanoo:

    Kohta lähtee kokeiluun. Tod näköisesti toimii tietyllä tavalla koska olen yrittänyt tuota ruumista irtautumistakin ja olen päässyt siihen vaiheeseen jossa sähkö tuntuisi virtaavan lävitsesi. Muuten onkohan niskassani vikaa vai mikä kun kumarran niskalla voimakkaasti niin tunnen aivan kuin tulisi hermostokatkos tai jotain tunne on aika vaikea kuvailla mutta ei se kovin miellyttävä ole…vai oiskohan se sitä qi energiaa. Uskon myös että jumalat on tehty qi:stä eli uskomalla johonkin lujasti niin se voi toteutua koska ohjaat silloin qi:tä.

  • Karvalakki sanoo:

    Neljäs päivä. On paljon parempi olo. Ja hei, pitäisi olla varmaan kaamosmasennus meneillään mutta oon pitkästä aikaa iloinen oikein oikeasti. Ajattelen positiivisesti ja vitutus on uskomattoman nopeasti katoavaa kun normaalisti se on 24/7 päällä ja pienikin asia saa takomaan nyrkkiä. Ja kun minulla oli ns sisäistä tuskaa muutamien asioiden takia vielä lauantaina, niin nyt se on täysin kadonnut. Osaan ottaa monen asian positiivisemmin ilman turhia hermoiluja ja vääntöjä. Ja nukun paljon paremmin, uni on syvempää eikä unia ole niin paljon. Se miksi minä tunnistan nämä muutokset johtuu siitä, että ennen tätä oli pelkkä kestovitutus ja inhottava olo ja olen syntyjäni täydellinen kyynikko. Muutos voi jonkun mielestä olla muustakin johtuva, mutta minä en usko siihen, minä huomaan sen täydellisen eron ja se vaikuttaa mun elämääni aika isosti. Tämä toimii, oli se sitten suggestiota, mitä tahansa hömppää tai jotain, niin on aika koomista miten joku höpönen äänitiedosto voi tuoda elämään näin valoa. Jos nyt jo tuntuu niin hyvälle, että välillä tulee outoja ”riemukramppeja”, niin voi vaan kuvitella miltä tuntuu kun viikko on tullut täyteen.

    Ehkei se toimi kaikkiin samalla tavalla, tai jotkut tarvitsee pidempää kokeiluja että muutoksia tapahtuu. Kai tämä on vähän kuin lääke, ei sovi kaikille, ei välttämättä toimi ja sivuvaikutukset on jokaisella erilaiset. Mutta vaikka kuinka skeptinen olisi, kannattaa kokeilla edes sen viikon. En minäkään tähän kunnolla uskonut mutta ihan kokeiluna ajattelin testata. Ja minusta tätä toimii. Tai jos ei, niin jokin on tänä aikana mussa muuttunut joka saa mut aamuisin nousemaan pirteämpänä uuteen päivään.

  • Sebastian sanoo:

    Antakaa itsellenne aikaa. Tiedosto vaikuttaa ihmiseen yksilöllisesti. Vaikutukset voivat näkyä vasta viikkojen päästä.

  • tarppi sanoo:

    onko välttämätöntä kuunnella kuulokkeilla…itellä on rikki..??? enkä nyt jaksa tämän takia uusia käydä ostamas

  • Sebastian sanoo:

    Kyllä. Kävin muuten ostamassa kuulokkeet juuri tätä varten, kun en aiemmin omistanut moisia.

  • No-Face sanoo:

    ”Eka kerran” jälkeen vähän oudot tuntemukset jäi jotenkin outo olo päälle. Se linnun laulu alkoi ottaa pattiin ja tuntuu kuin ois saanut kyseisestä ketutuksesta voimaa. Viha olkoon Voimamme (Star Wars:in tyyliin :).Testaan tuota viikon ja vastaan tänne sitten tuloksen. Testatkaa avoimella mielellä.

  • köhmä sanoo:

    en mä ainakaan käytä kuulokkeita,kun ei just oo, luulen ettei niillä oo muuta merkitystä kun auttavat keskittymään,sulkevat muita ympäristön ääniä pois

  • Marie sanoo:

    Otan haasteen vastaan! Mielenkiintoista saada lisäharjoitusta kaikkeen jännään. Aurat näen jo muuten, mutta parannus olisi mahtava juttu! Testaan viikon ja raportoin tulokset!

  • tEPI sanoo:

    Alku oli loistava! Repesin heti sille linnunlaululle :D. Täytyy kyllä sanoo että jäi outo virne naamalle heti ekan kuuntelun jälkeen ja on positiivinen olo:D. Kuuntelin Skullcandyn subwooferilla varustetuilla kuulokkeilla joten matalatkin taajuudet luulis toistuvan hyvin. Kattoo jos jaksais viikon kuunnella niin vois kommentoida lisää. Suosittelen kuunteleen 😀

  • A-E sanoo:

    Pakko se on varmaan tänään ladata ja kuunella, kun suurelle osalle on tullut hyvämieli:D Ja jos toi syysmasennus lähtis

  • Huttu sanoo:

    pelkkää massahysteriaa ! muutamat muka tuntevat jotain ja muut alkavat yhtäkkiä myös tuntemaan jotain koska pelkäävät joutua ”massan” ulkopuolelle 😉

    käy kalmasesti jos toho onki piilotettu joku alitajunnallinen käsky, ja sit jossain vaihees ympäri maailmaa asetetaan kovaäänisiä kadun varteen ja sielt tulee tietty signaali tietyllä taajudella mikä aktivoi komennon kaikkien päässä. nwo here we come 😉

    suostun kokeilemaan tätä viikon, raportoin sitten viimeistään ensi viikon tiistai ja aikaisemmin jos kaltaiseni kyynikkö tuntee jotain outoja viboja. vasen käsi pistelee nyt muutenki kun nojaan koneella ollessani pöytään huonosti ja kyynärpään hermot alkaa jotenki kipunoimaan

  • Hyrre sanoo:

    Odotukset alhaalla mutta tuskin nuo nyt aivoni pesevät… tai mistäs sitä tietää… Kyllähän noita nyt voisi viikon yrittää kuunnella.

  • - sanoo:

    ””- Kaikesta huolimatta n. viikon kuunneltuani olen pystynyt tekemään seuraavaa:

    * Parantamaan kipuja vasemmalla kädelläni
    * Näkemään himmeästi auroja, mutta työskentelen vielä onnistuakseni siinä kunnolla
    * Kokemaan tietoisuuteni laajentumista, sekä ESP-kykyjä…
    Alex kertoo.”

    -Tohon asti vaikutti mielenkiintoiselta… mutta mutta. Muuten vaikutti mielenkiintoiselta ja täytyy ottaa haaste vastaan ja kokeilla. Niin ja ”Chakrat avautuvat, joka mahdollistavaa erilaisia henkisiä kokemuksia”!?

    Ps. Hymiö vasemmassa alanurkassa, skrollaa alas. Onko tämä paranormaalia?

  • thebel sanoo:

    Kuuntelin nyt neljännen kerran, silmät kiinni. Oikeassa kädessä alko tuntuu lämpöä ja samalla tunsin siinä turvotusta. Niskassa tuntu omituiselta ja hengitys alko tuntuu hieman raskaammalta. Sitten vatsan alueella alkoi kihelmöimään. Oon varmaa herkkä tälle. Ensimmäisillä kerroilla pää tuli kipeäksi, mutta nykyään tulee väsymys ja kauhee jano.
    Kyllä tällä jotain vaikutusta siis on, vaikka en edes kuuntele millään huippukuulokkeilla, vaan JVC:n ohuilla kuulokkeilla.

  • thebel sanoo:

    Pitäs varmaa kokeilla jossain vaihees nappikuulokkeilla, jotka pystyvät toistamaan jopa 7 Hz ääniä.

  • thebel sanoo:

    Onko outoa jos vain oikeassa kädessä alkaa tuntuu lämpöä, ei vasemmassa :D. Teillä muilla näyttää tuntuvan lämpöä juuri vasemmassa.

  • mörkö sanoo:

    ”Onko outoa jos vain oikeassa kädessä alkaa tuntuu lämpöä, ei vasemmassa :D. Teillä muilla näyttää tuntuvan lämpöä juuri vasemmassa.”

    jos oot vasenkätinen nii lämpöä voi tuntuu oikees kädes ja oikeekätisel taas toisin päi…itellä kyl tuntuu molemmissa käsissä mut vasemmas vähä enemmän mul tuntuu myös jalois…

  • venus007 sanoo:

    http://10-14-08.blogspot.com/2008/10/saviors-of-earth-solfeggio-ascension.html tolla videolla sanotaan, että jos on oikea kätinen, niin vasemmassa kädessä pitäisi tuntua kihelmöintiä ja sama toisin päin.

    Tänään aloin miettiä, että onkohan noiden kuuntelu ihan täysin terveellistä? 😀 meinaan että toivottavasti ei ala kasvamaan mitään aivosyöpää tms.. Olis kiva tietää minkälaisia tuloksia saataisiin jos tyrkättäisiin ihminen aivojen magneettikuvauslaitteeseen ja soitettais sille noita taajuuksia.

  • metele sanoo:

    muutaman kerran tullut kuunneltua, eka kerralla tuli viileätä kipunointia molempiin käsiin. sen jäkeen ei vaikutuksia. mielenkiinnolla odotellaan tapahtuuko jotain muuta jossain vaiheessa. mut joo.. siis jos periaatteesta on jo vastaan, ei takuulla tapahdu mitään minkä vois huomata, se on varma se 😀

    btw henkilöt joilla on jo ennestään suht ehyt energia tuskin kokevat mitään välitöntä rauhoittumisen tunnetta

  • metele sanoo:

    ”jaa että EGO pienenee, no jääpä kokeilematta. tärkeintä on mahdollisimman suuri ego elämässä!”

    sääliksi käy..

  • Dalen sanoo:

    ”- Kaikesta huolimatta n. viikon kuunneltuani olen pystynyt tekemään seuraavaa:

    * Parantamaan kipuja vasemmalla kädelläni
    * Näkemään himmeästi auroja, mutta työskentelen vielä onnistuakseni siinä kunnolla
    * Kokemaan tietoisuuteni laajentumista, sekä ESP-kykyjä…
    Alex kertoo.

    Joo piaskan marjat, joo määki kuuntelen viikon verran tota ja pystyn näkemään saakeli mörköjä ja parantamaan vasemmalla kädellä… täyttä SONTAA tuo ”Alexin” puhe

  • metele sanoo:

    viikon satunnaisen kuuntelun jälkeen:

    viimeiset kolme kertaa -> lievä hedari

    + ensimmäistä kertaa omituinen otsalohkon kiristymisen tunne.

  • metele sanoo:

    ”Joo piaskan marjat, joo määki kuuntelen viikon verran tota ja pystyn näkemään saakeli mörköjä ja parantamaan vasemmalla kädellä… täyttä SONTAA tuo “Alexin” puhe”

    no haist sinä*** jengi onnistuu irtautumaan ruumiistaan kahden viikon pikameditointikursseilla. revi siitä.

  • Saagai sanoo:

    Tässä juuri kuuntelen tätä ’musiikkia’. Onnellisemmalta tuntuu. Tosin luulen, että naureskelen täällä lähinnä näille äänille, tuntuu jotenkin… koomiselta laittaa lintujen ujellusta ja meren kohinaa taustalle, puhumattakaan näistä äänistä. Mutta joka tapauksessa; toimii. 8D Itselläni ainakin on paljon huvittuneempi mieli, vaikka olen tätä vasta nelisen minuuttia kuunnellut.

    Tässä katselin myös kissani reagoimista tähän ääneen, laitoin kuulokkeet hetkeksi kissani lähelle pöydälle, jotta se kuulisi ääniä(en korviin kuitenkaan tunkenut, kissathan kuulevat paremmin kuin ihmiset?). Se katseli hetken kuulokkeita, jonka jälkeen alkoi keräämään ja kieriskellä selällään onnellisena(joka ei kyllä vielä selitä mitään, sillä kissani on vain sellainen kehrääjä, eipä sille tarvitse kuin osoittaa pieni huomionosoitus, niin tämä on jo kehräämässä). Nyt se käänsi minulle selkänsä, kun laitoin kuulokkeet päähäni takaisin. Nukkuu vierelläni, korvat kyllä värähtelevät jatkuvasti. Taitaa kuunnella näitä ääniä. n__n

    Mutta joo, suosittelen kokeilemaan, jos haluaa. Alussa kuulostaa vähän pelottavalta, mutta lopulta alkaa naurattamaan (ainakin omalla kohdallani) jokin, luultavasti linnun kiljunta ja meren kohina plus nuo … jännät ääniaallot. Mutta tarvitseeko sen nyt mitään paranormaalia tms. olla, kunhan vain saa rennon ja hyvän mielen? 8D

  • Huttu sanoo:

    en tiedä ruumiista irtautumisesta, mutta toi kuulostaa kyllä niin scifiltä että saa jotain esp-kykyjä ja parantavia voimia kun kuuntelee viikon ajan tuota klippiä

    uskon että tämä pitemmällä käytöllä voi jollain kumman keinolla rauhoittaa kuulijaa mutta loppu taitaa olla mielikuvituksen tuotetta ja oman ”uskon” buffaamista.

  • mörkö sanoo:

    Dalen (15:18:29) :

    “- Kaikesta huolimatta n. viikon kuunneltuani olen pystynyt tekemään seuraavaa:

    ”* Parantamaan kipuja vasemmalla kädelläni
    * Näkemään himmeästi auroja, mutta työskentelen vielä onnistuakseni siinä kunnolla
    * Kokemaan tietoisuuteni laajentumista, sekä ESP-kykyjä…
    Alex kertoo.

    Joo piaskan marjat, joo määki kuuntelen viikon verran tota ja pystyn näkemään saakeli mörköjä ja parantamaan vasemmalla kädellä… täyttä SONTAA tuo “Alexin” puhe”

    riippuu ehkä ihmisesä mitä pystyy tekee ja mitä ei,jotkut on herkempii ku toiset.jos asenne on et vitut nii tuskin mitää pahemmin ees tapahdu…

  • mörkö sanoo:

    Itellä taas on aika hyvin vaikuttanu jo 4 päiväs..kivaa ku ei oo semmonen vittu asenne kokoaja niinku normaalisti ollu.uni on parantunu ja mieli tosi virkee ja jaksaa jo jotain tehäkki…

  • aquafortis sanoo:

    3 päivä menossa ja mitään muuta vaikutusta ei oikein tunnu olevan kuin tykyttävät päänsäryt^^
    Viikon loputtua sitten nähdään…

  • tarppi sanoo:

    kokeilin ihan piruuttain tota i doserin yhtä pätkää ja voin sanoo et kyl niin sekasin oli muutaman minuutin naureskelin yksin vessas joka asial eikä millään pystyny olemaan paikallaan tai hymyilemättä..:D en täst näitten sivujen pätkäst tiiä mut voin sanoo et toi i doser toimi kyllä mun osalta…ja toi kyseinen pätkä minkä kuuntelin on kuulemma lyhyin ja pieni vaikutteisin joten mielenkiinnol odotan muitten pätkien vaikutuksia

  • Annaa sanoo:

    latasin just ja kuunnellut kaks kertaa. tuntuu vähä sellaset omituiselta kun en oo tuollasia ääniä koskaan oikeastaan kuullut, mutta se kuulosta aivan ihanalta tuo taustalla seuraava aaltojen kohina. siitä tuli jotenkin mahtava olo. mutta aion kyllä kuunnella tätä nyt sen viikon ajan ja vaikka enemmänkin, katsotaan sitten tuleeko mitään vaikutuksia.

  • Lumimies sanoo:

    Heh :D. Heti kun aloin kuuntelemaan alkoi hymyilyttämään ja naurattamaan 😀

  • metele sanoo:

    ”3 päivä menossa ja mitään muuta vaikutusta ei oikein tunnu olevan kuin tykyttävät päänsäryt^^”

    sama tääl. onko ne sun hedarit millasia? mä joudun toimenkuvani puolesta olemaan vähän kaikenlaisten (myös voimakkaiden) äänien kanssa tekemisissä pitempiäkin jaksoja ihan päivittäin, joten noin niinkuin periaatteessa pitäs kyllä olla aika hyvä toleranssi. en uskonut noita varotuksia että tulis hedari, luulin että jos taajuuksia kuuntelemalla voi hedarin saada se olis tullut jo ^^

    tän perusteella uskaltais jo sanoa että ne pääkivut tulee siitä mistä väittävätkin tulevan = aivolohkojen aktivoitumisesta.. tai jotain

    no en sano vielä juuta enkä jaata.

  • Huttu sanoo:

    uh kuulostaa vähä huolestuttavalt noi teidän päänsäryt, olkaahan varovaisia sitte. ei noista oikee oo takeita miten ne vaikuttaa pääkopassa 🙂

    itelläni ei oikee oo viel kahden päivän jälkee mitää vaikutusta suuntaan tai toiseen

  • Karvalakki sanoo:

    6. pv nyt (jos laskin oikein). Eipä tässä mitään auroja ole nähty tai vasurilla paranneltu, mutta hyvä olo on joka tapauksessa. Koko ajan on sellanen hyvä mieli, vitutus katoaa kuin pieru saharaan hetkessä ja tuntuu että kaiken pystyy ottamaan positiivisesti. Enkä murehdi enää asioita! Minä, joka normaalisti valvon yöt läpeensä murehtimassa mitä typerimpiä asioita ja tulevia päiviä en enää tunne murehtimisen kitkerää tunnetta! Se on helpottanu mun elämääni uskomattoman paljon. Lisäksi pärjään n. 6 tunnin unilla, kun alkuyöstä on niin syvää unta ettei näy unia eikä mikään häiritse. Herään keskellä yötä pirteänä kuin peipponen. En tiedä mistä on kyse mutta hyvin pyyhkii, suosittelen lämpimästi.
    Tosiaan, tuo pääkipu on ainut ”haitta” minkä olen huomannu. Tuon äänen kuunneltua tulee joskus pään etuosa kipeäksi. Samoin se tulee päivän mittaan hieman araksi välillä ja kuin kiristäisi joku. Mutta pistän sen osittain sen päihin että olen kuitenkin sisätiloissa 7 tuntia päivässä. Voi se olla toki juuri sitä vaikutusta mistä se kipu voikin tulla, joten särkylääkkeitä en ole napsinu ollenkaan. Mutta jatkan siis kuitenkin kuuntelua kun näin hyvältä tuntuu.

    Varoitan toki että jos kuuntelee tuota ääntä ja doseja sekaisin niin voi tulla aika muhkea päänsärky. Ei välttämättä kaikille, ehkä vain mulle kun eillen kuuntelin ensin tuon läpi ja sitten quick happy dosen. Jyskytti päässä koko illan sen päätteeksi 😀

    Tästä kykyjen tulemisesta sanoisin, että jos on parantamisen lahja tai joku muu henkinen kyky, niin se tulee nyt esiin jos tuota kuuntelee tarpeeksi. Ne ei ole kaikilla samanlaisia, se ois ihan älytöntä. Menee ehkä kauemmin ennen kuin se tulee pintaan, ei välttämättä viikko riitä kaikille. Riippuu siitä kuinka henkisesti vireinen näille asioille on ennen tätä ollut. Jos ei ole mitään erikoista henkistä kykyä, niin sitten sitä ei tule. Itellä, jos edes omistan sellaista, voi mennä jonkun kyvyn pintaan tuleminen pitkäänkin kun olin aika henkisessä lukossa ennen tätä vaikka liki kaikkeen paranormaaliin uskoinkin.

    Jatkakaa kuuntelua, kyllä se muutos jossain vaiheessa salakavalasti luikertaa teidän aivoihin kuten minulle kävi 😉

  • Huttu sanoo:

    taitaa kyl vaatii vähä muutaki tekemistä kun kuunnella tätä klippiä kerran päiväs samas ku lukee iltalehden nettisivut jos haluu jotain tuloksia. tarvitaan vuosien meditaatioharjoituksia ja muuta outoo settii, omistautumista.

    ei pojat ja tytöt tä oo mitään ”tohtorin tutkinto kirjekurssilla” meininkiä. ei guruista oo tullu guruja istumalla viikko tai pari kuulokkeet päässä

    täytyy sanoa että paremman fiiliksen saan kuuntelemalla hyvää musiikkia kuin tätä. ei se ketutus lähde pois, se vaan hautautuu kunnes sitten miettii itse että miksi harmittaa ja korjaa tilanteen

  • Ogeli sanoo:

    Enpä ole ainakaan vielä parin päivän kokeilulla huomannut mitään, mutta hienoa jos joillakin on toiminut tuo. Kai jotkut ovat sitten herkempiä tuollaisille vaikutuksille, tai ”ärsykkeille”.

  • kabanossi sanoo:

    kuullostaa, kuin että makoilisin meren äärellä ja lintu laulelis taustalla.. 🙂
    yleensä en uskoi tälläiseen, mutta tämä on ns. konkreettista ja voin itse kokea jotain kokeilemalla.
    perjaatteessahan tässä ei ole mitään yliluonnollista, sillä se vaikuttaa psykologisesti ja fyysisesti aivoihin, jos vaikuttaa.
    itse olen pari iltaa ennen nukkumaanmenoa kokeillut:
    1. ilta= ei mitään
    2. ilta= tunsin, että olisin heilahdellu ja heitellyt volttia sängyn kanssa! (pidän silmät suljettuna ja makoilen pimeässä huoneessa kuunnellessani nauhotetta)
    3. ilta= alkaa tänä yönä, katsotaan mitä tällä kertaa olisi tarjolla..

  • tiikerililja sanoo:

    Latasin tuon ja kokeilin. Aluksi tuli sellanen tosi pirtee olo yhtäkkiä, mutta sitten kaikki meni _aivan_ päinvastoin, tuli ihan hirveen ahdistunut ja säikky olo. Lopetin jossain kolmen minuutin paikkeilla kun ei pystynyt vaan enempää kuuntelemaan. Se siitä positiivisuudesta o.O
    Kumma juttu. En oo kyllä koskaan ollu noin ahdistunut mitään kuunnellessa.

  • Dalen sanoo:

    Ainoo mitä mul on tapahtunu et nenään tuli sellanen meren haju eli et olisin ollu niin kuin jossain meren rannalla… Mutta muuta ei oo käynyt

  • Pete sanoo:

    Moikka,

    itse olen tehnyt energiahoitoja jo monta vuotta joten annan oman näkökantani energia-näkökulmasta.

    Äänet tuntuvat kohdistuvan kehon eri energiakeskuksiin energisoiden ja puhdistaen niitä. Googlettakaa Chakroista tietoa niin näette että niitä on pitkin selkärankaa alhaalta ylös. Noita taajuuksia on 6 eli siinä mennään alhaalta ylös käsitellen chakra kerrallaan.

    Eri ihmisiin vaikuttaa tällaiset hyvin erilailla. Jotkin on herkkiä ja niille tulee nopeasti tällaisilla tuloksia. Toisilla voi mennä kuukausia. Mutta kaikkiin nämä vaikuttaa, nopeus vaan vaihtelee.

    Äkilliset pelot johtuvat ns. puhdistusoireista. Eli kun sulla on jossain Chakrassa ”kökköä” ja nämä taajuudet ravistelevat niitä irti niin pintaan voi tulla hetkellisesti vanhoja pelkoja. Tuon pitäisi olla nopeasti ohimenevää kun vaan ei lähde märehtimään pelossa vaan kääntää ajatukset positiiviseen suuntaan sinnikkäästi. Syvään hengitys pelon aikana nopeuttaa sen poistumista.

    Päänsärky ja paineen tunne ovat hyvin tavallisia tuntemuksia kun joku chakra aktivoituu voimakkaasti. Samoin kihelmöinnit sun muut lämmön tunteet on normaaleja energian lisääntyvästä kierrosta johtuvia juttuja.

    Energiahoitaminen on ihan luonnollinen juttu ja siihen pystyy ihan jokainen. Tämän kuuntelu voi voimistaa kykyä koska energiakehoa aktivoidaan. Mutta tässäkin toiset on luonnostaan lahjakkaampia. Sama juttu aurojen näkemisen kanssa, lahjakkuus ratkaisee kuinka äkkiä niitä alkaa nähdä jos alkaa.

    Eli jos kokeilette niin rentoutukaa mahdollisimman hyvin, antakaa prosessille aikaa ja pitäkää se positiivinen mieli. Positiivisuuden ylläpitäminen helpottuu sitten huimasti kunhan paikat puhdistuu. Ja muistakaa että se mihin keskitytte voimistuu. Oli se sitten positiivista tai negatiivista.

  • mörkö sanoo:

    paras lääke stressii mitä oon kokenu.enää ei tuu mitää sterssii paitsi jos joku oikee kunnol ärsyttää mut se menee hetkes ohi ja taas on positiivinen mieli 😀

  • Emolys sanoo:

    Jos tuo todella toimii, sitähän voi käyttää mainoksissa ja vaikka missä propagandassa. Se joka sen hallitsee, saa valtaa ja tuon takia se voi koitua tappavan vaaralliseksi :O

    Villi teoria mutta miksi se ei olisi mahdollinen?

  • venus007 sanoo:

    Onko tällä siis jotain tekemistä chakrojen kanssa?

  • Karvalakki sanoo:

    Vielä kerran soitan tuon ja sitten on viikko täynnä 🙂 mutta jatkan tätä ehdottomasti, en halua että tämä hyvä olo loppuu. Sain kaamean räkätaudin, ja olen jo odotellut riipivää vitutusta saapuvaksi. Mutta ei mitään. Ei yhtään mitään. Hieman harmittaa välillä kun oikein silmät vuotaa ja nenä niiskuaa, mutta ei vituta. Ja se on ihme homma. Välillä tulee hetkellisiä ”minikriisejä” jotka katoaa yhtä nopeasti kun ovat tulleetkin. Ja tänään kaveri sanoi käveleväksi jukeboxiksi kun lauleskelen ja pitelen outoa hälinää koko ajan kun on niin hyvä mieli 😀

    Auroja en vielä nää. Tai en ainakaan huomaa että näkisin. Haluaisin kyllä kovasti saada sen kyvyn. Mutta eipä tuo mitään, tämä hyvä olo on jo yksin tarpeeksi mahti juttu.

  • leaherman sanoo:

    Itse pistän aina kotiintullessani Morrisseta soimaan ja jotenkin tulee samantien hyvä fiilis ja ego pienenee, olo tuntuu hyvältä 🙂 Ja siinä on myös melodia, hei sekinhän tuntuu hyvältä! 😀

  • Dalen sanoo:

    ”Karvalakki (17:32:18) : Auroja en vielä nää. Tai en ainakaan huomaa että näkisin. Haluaisin kyllä kovasti saada sen kyvyn. Mutta eipä tuo mitään, tämä hyvä olo on jo yksin tarpeeksi mahti juttu.”

    Veikkaanpa että et edes tule näkemäänkään se Alex puhu p:tä ei nyt ketään pystyisi parantamaan vasurilla, no joo ehkä auroja voi nähdä…

  • kakka sanoo:

    Kauheata kuraa , tämä ei vaikuta mulle ainakaan mitään DXXXX

  • MothMan sanoo:

    Moni voi pitää näitä ääniä ärsyttävinä, aika ihmeellisiä vingutuksia =) Täytyypä kokeilla, mutta kunhan ei kuulo tästä menis vielä huonommaksi kun kerran kovalla pitää kuunnella 😀

  • Hartsa sanoo:

    Onhan se vähän kumma, kun joillakin tuntuu olevan tuollainen suorastaan kateellinen näkemys jos joillekin tulee audioklipistä hyvä mieli tai hienoja kokemuksia.. mitä ihmettä se teitä haittaa? Ettekö ole kokeillut, vai eikö teille toiminut heti eka kerralla ja pitää sitten lähteä muita haukkumaan?
    Se että se ei teille toimi ei tarkoita että se ei muille toimisi, toisilla on näkövammoja, koita heille selittää miten heidän pitäisi nähdä.. tai miksi osa ihmisistä pystyy vaikka pyöräyttämään kielen rullalle kun taas toisille se on täysi mahdottomuus.. geeneistä kiinni? Ehkä näin, mutta jokatapauksessa jokainen meistä on erilainen, sen nyt voinee jokainen myöntää ja hyväksyä. Antakaa siis toisten kokea positiivisia vaikutuksia ilman että tungette subjektiivisia kokemattomuuksia ainoina objektiivisina kokemisen mahdollisuuksina.
    Itselle ei vielkään näin kuuden illan jälkeen ole tullut mitään merkittäviä vaikutuksia, edelleenkään huonossa tai hyvässä. Ainoastaan kruunuchakra on parina edellisenä iltana aktivoitunut melko hanakasti.. saahan nähdä jos tässä jotain vielä tapahtuu.
    Ja mitä tuohon parantamiseen tulee, niin parantamisen lahjat voi kuka tahansa harjoitella päivän-viikon treenillä, se nyt on jokaisen hylätty ominaisuus jonka voi uudelleenopetella jos vain haluaa. Ei ole kovin ihme jos tämä sen uudelleenomaksumisen jollain tapaa aktivoisi joillekin.

  • Skorp sanoo:

    Eihän tuo äänitiedosto muokkaudu mitenkään, jos sen siirtää iPodiin?

  • Wespa sanoo:

    Tietojeni mukaan ei pitäisi muokkautua mitenkään.

  • Dee sanoo:

    Kokeilen tätä nyt. Vähän viiveellä sain tiedoston koneelleni, mokoma mokkulanetti…

    Toivottavasti edes muistini paranee jos ei muuta tapahtuisikaan.. 😀
    Mut kyllä uskon että tämä toimii. 😉

  • Karvalakki sanoo:

    Voiko suggestion kumota sillä, että jätti tiedoston kuuntelematta ja uskoi että nyt on päivä pilalla ja masentaa mutta ei masentanutkaan vaan oli yhtä hyvä päivä kuin sillon kun oli kuunnellut äänen? Jos joku ymmärtää mitä yritän tässä sönkätä 😀
    En muistanut eillen ollenkaan kuunnella tuota ja odotin vakaasti koko päivän, että noniin, loppu tuli ja kohta alkaa masentaa ja elämä painaa. Eipä painanut. Olin ihan yhtä iloinen kuin muinakin päivinä kun olin kuunnellut sen äänen. Eikö se kumoaisi ainakin osittain sen väitteen, että se on itsesuggestiota kaikki, sillä minä melkein suggestoin itseni masentumaan kun ajattelin että kun ei saa kaivattua annostani kuin huumeriippuvainen en voi olla iloinen? En tiedä, tuli vain mieleen. Tänään muistan kyllä kuunnella kun kerran vaikutukset on pysyviä.

  • metele sanoo:

    ”En muistanut eillen ollenkaan kuunnella tuota ja odotin vakaasti koko päivän, että noniin, loppu tuli ja kohta alkaa masentaa ja elämä painaa.”

    en usko että se toimii ihan tolleen. älä huoli, teet sitä vauhtia kuin tuntuu 😉

    ”Eri ihmisiin vaikuttaa tällaiset hyvin erilailla..”

    et vois kyllä olla enää enemmän oikeassa. tossa kun sanotaan ym. -> poistaa masennusta, stressitilat purkautuu, keskittymiskyky paranee, tulee virkeämpi mieli njanjaa..

    eipä ole tarvetta kun on kaikki kondiksessa. no koitinpa kuitenki.

    mutta jotain kyl tapahtu, nimittäin alkoi ottamaan päähän aika paljon 😀 ja ahdistaan, ja yhtäkkiä tajusin että oon kiriny mun karannutta flowta kolme vuotta kahdessa viikossa.

    erilailla, sanosin.

  • Yasirotta sanoo:

    En yhtään epäröi etteikö tällä olisi vaikutusta ihmismieleen. Itseäni naurattaa jälleen nämä kommentit; ”haha ei tee vaikutusta yhtään”. Samanlailla minäkin voin mennä niihin hengitys-/rentoutusharjoituksiin ja huudella että; ”Empäs rauhoitu ! Tää ei toimi ollenkaan!” 😀

  • XD Mixeri sanoo:

    Mietin vaan, että olisikohan tuossa kyse juurikin siitä, että aivot saavat ”virike”-ääniä, jolloin mielenkiinto pysyy korkealla?

  • Urz sanoo:

    Sain eilen illalla, kun makasin sängyssä ja kuuntelin tuota, niin aivan viime hetkillä, kun se ”tuuli” puhaltaa voimakkaasti, niin suuren hyvänolon tunteen, joka kulki varpaista päähän ja takaisin. En uskonut, että voisi olla tuollasia vaikutuksia ja kun en ennen ole tälläisiä kokenut, niin ei se kaiketi minun itseni ajattelun-tuotosta voinut olla. Hyvin tyytyväinen! viides kerta, kun kuuntelin eilen.

  • metele sanoo:

    ”Sain eilen illalla, kun makasin sängyssä ja kuuntelin tuota, niin aivan viime hetkillä, kun se ”tuuli” puhaltaa voimakkaasti, niin suuren hyvänolon tunteen, joka kulki varpaista päähän ja takaisin. En uskonut, että voisi olla tuollasia vaikutuksia ja kun en ennen ole tälläisiä kokenut”

    hienoa kuulla, ei muuta kuin jatka ihmeessä =)

  • Obituary sanoo:

    Olisi kiva tietää että mistä tuo äänite on alkujaan peräisin. Väitetäänkö alieneiden tehneen sen?

  • jeppe sanoo:

    Kuuntelin tätä ja se aiheutti päänsärkyä mutta hetkellisesti….sit olikin jo vessan vuoro….joten tiedosto toimii mut kokeillaan uudestaan muutaman buranan avulla:)

  • A-E sanoo:

    Noin 4 päivän kokeillun jälkeen olen huomannut vain yhden asian. En ole enää niin paljon väsyntynyt…

  • aika jännä näin eka kuuntelun jälkee.. ensin en todellakaan osannut rentoutua tai mitään tuon korkean äänen takia ja jopa pelotti vähäsen… sitten alko oksettaan aina ku korkea ääni hyppäsi korviin.. ja kun sanottiin että ajattele iloisia asioita niin tässä paineessa se on lähes mahdotonta, MUTTA. Ihan lopussa, veikkaisin että viimeisen 30-60 sekunnin aikana totuin tähän, pahaolo lähti ensin pois, sitten totuin ääneen ja yhtäkkiä ajattelin tosi mukavia asioitakin ja jopa naurahtelin.. ja ne hyvät asiat mun mielestä vaan tuli mieleen eikä niihin tarvinu keskittyä tai ei niitä väkisin pitänyt edes miettiä.. taidan piruuttani kokeilla tätä ja katsotaan..

    ps. väsyttämäänki alko älyttömästi 😀

  • Ada sanoo:

    kokeilin youtubesta noita muita ja nukahin kesken sen ja olin tosi väsyny kun kuuntelin yhtä tommosta

  • thebel sanoo:

    Nyt en oo kunnellu vähään aikaa, pitäs alkaa uudestaa kuuntelee. Huonona puolena olen huomannut sen että siitä tulee sellainen sykkivä päänsärky. Kuitenkin tästä on paljon positiivisia vaikutuksia, kuten lämmön tunne ja positiivinen mieli. Välillä hengittäminen on tullut hieman raskaammaksi tuota kuunnellessa.
    Ja Ada, Youtube raiskaa sen äänen totaalisesti. Youtubessa äänenlaatu on jotain 128 kbps (kilobittiä per sekunti), kun taas alkuperäinen Wav-ääni on 1411 kbps. Kokoa tällä kyllä on (melkein 100 mb) mutta kyllä sen netistä lataa alle puolessa tunnissa.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    Onko tässä sellasia sivuvaikutuksia että hymyilyttää aivan helvetisti? Itseäni ainakin hymyilyttää ja melkeimpä naurattaa kun olen kuunnellut tämän, unet on ainakin parantunut nukun nykyään 2-5 tunnin unia ja olen piretä.

  • Wespa sanoo:

    Hienoa. Positiivisuus on yksi vaikutuksista. 🙂

  • anna sanoo:

    Ohh my. aluksi alkoi pelottamaan kun ensimmäisen kerran kuuntelin, mutta tänään kuuntelin koko pätkän ja nyt varpaissa pistelee jännästi. ihan kuin joku pitelisi niistä kiinni. : )

    ja kun yleensä käteni on viileä kun pidän kättäni hiirellä, niin tällä kertaa se on lämmin.
    taitaa tuo tiedosto toimia, voisin alkaa säännöllisesti kuuntelemaan jos näin hyvä olo tulee. ja nyt hymyilen vaikken tieä edes syytä.. ^_^ ihana olo

  • Jani88 sanoo:

    Tulipas tätäkin uteliasuutta kokeiltua. Voimakkain tunne aluksi oli se että tuntui että sänky lainehtisi alla! 😀 Ihan uskomatonta. Jalkoja ja vasempaa kättä alkoi myös kihelmöidä, sekä molemmissa käsissä rupes syke tuntumaan todella selvästi (pidin mahan päällä ristissä). Ennen kuin rupesin tuota kuuntelemaan niin olin tosi väsyny, etenkin silmät. Nyt on paljon virkeämpi ja iloisempi olo! Melkeimpä aina on vi***untunut olo ja väsyttää mutta jos tämä auttaisi, niinkuin auttoi muita kyrpiintyneitä kohtalontovereita 😀 Kiitos!

  • ”Ego Pienenee”…. Taitaa jäädä kokeilemattta 😀

  • Tiina sanoo:

    Joo, latasin sen ja CD:lle tuli pianon pimputusta!!???

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto