ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Libanonilainen tyttö itkee kristallikyyneleitä

Hasnah, 12-vuotias libanonilainen tyttö hämmästyttää asiantuntijoita. Tytön itkiessä hän tuottaa pieniä kirstalleja, jotka eivät kuitenkaan vahingoita hänen silmiään. Kyseistä ilmiötä ei ole vielä pystytty selittämään.

http://www.youtube.com/watch?v=elivMsS8bl0

Tykkäys ja jakotoiminnot:

58 kommenttia aiheeseen: Libanonilainen tyttö itkee kristallikyyneleitä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Come sanoo:

    Jotta TERVE.

  • Korn sanoo:

    Aika omituinen tapaus…Voisiko kyynelnesteen suola jostain syystä kiteytyä tuollatavoin? Joko tämä on erittäin hyvä huijaus tai sitten jotain oikeasti outoa.

  • Kerttu sanoo:

    Toi enteilee sitä kun vuonna -12 olomuotomme muuttuu korkeammalle värähtelytaajuudelle.

  • A-E sanoo:

    Aika ihmeellistä. Olishan se mukavaa, jos silmistä tulisi timantteja:D

  • Kristhor sanoo:

    Tosta tulee mieleen joku satu 😀
    toi periaatteessa voisi olla totta, koska kyyneleethän ovat suolavettä, joten miksei se voisi kiteytyä?

  • Kristhor sanoo:

    Kerttu mitä tarkoitat ”korkeammalla värähtelytaajuudella”? vai tiedätkö itse edes mistä puhut? en kyll mäkään tiedä 😀

  • bjd sanoo:

    ”pieniä kirstalleja”

    meinasit kai kristalleja 😀

  • rezaR sanoo:

    ”Aika ihmeellistä. Olishan se mukavaa, jos silmistä tulisi timantteja:D”
    Kristallit ja timantit ovat eriasia.

  • Totuus sanoo:

    Oikeaa kyyneltä jotenkin kovettuneena?

    Eihän noi siis mitään kristalleja ihan oo? Niinkun arvokkaita tai semmoisia?
    Luulen vähä että jotenkin sen kyyneleet on kovettuneet 😮
    Outo juttu

  • Satunnainen Vieras sanoo:

    Kyllä, kuten aikaisemmin todettu: kiteytynyttä suolavettä (ja mahdollista muuta mineraalia / nestettä) jota kyyneleet ovatkin. Tosin syytä ei taideta tietää, että miksi ne noin kiteytyvät. Kannattaa katsoa myös tuo youtubessa related-listalta löytyvä kolmas video. Olisi mukava tietää, mitä videossa kerrotaan, harmi vaan kun en osaa kieltä.

  • Pena sanoo:

    Ei tarvis käyän ton tytön töissä aikuisena.

  • Mr. Tietäväinen sanoo:

    Eihän nuo miten voi olla mitään kiteytynyttä suolaa. Nmittäin kun tuo ukko tekee toho juttuu jälje ni olis se suola kide jo varmaa hajonnu, eikä suolasta jää sellasta jälkee (?)

  • mogulo sanoo:

    Mullapas tulee p***eestä rubiineja

  • metu sanoo:

    Sadistinen ukko tunkenut lasinpalasia tytön luomien alle.

  • nalle karhu sanoo:

    Tosi jännä juttu! Ansku onks sul jotai? Samoin!

  • Hyrre sanoo:

    Määki p*skon raakatimantteja :D.

    Kyllä kieltämättä aika jännää, hyvin jännää.

  • Mercs sanoo:

    Tulee mieleen hoaxi, jossa tungetaan noita nenän kautta kulkevan kyynelkanavan läpi. On todistettu että jos kanavia ”venyttää” vaakasuunnassa, voi aika kivuttomasti tunkea vaikka naulanpalasia silmäluomesta ulos.

    Olen yhden kerran elämässäni itkenyt verta muutamia pisaroita, vaikka silmässä ei todettu haavaa, eikä nenästäkään voinut ”suonien polton” takia tulla verta. Jälkiä löytyy meidän kodin takan yläpään betonista vieläkin, kiipesin sinne ”poraamaan” (en muista miksi).

  • gg sanoo:

    Öö tota, muistaakseni luin täst vuoden takaista juttua jossa tyttö ja ”lääkärit” myönsivät tämän olevan kusetusta 😀

  • Hubuhubu sanoo:

    hyi

  • Totuus sanoo:

    ”Tulee mieleen hoaxi, jossa tungetaan noita nenän kautta kulkevan kyynelkanavan läpi. On todistettu että jos kanavia “venyttää” vaakasuunnassa, voi aika kivuttomasti tunkea vaikka naulanpalasia silmäluomesta ulos.”

    Voi hyvinkin olla? Jotain varmasti laitettu nenän kautta. Niin, pystyyhän niitä naulojakin tuolla tavalla silmästä ulos ottamaan. Olen nimittäin jossain nähnyt jossa joku teki ties mitä silmänkautta ulos ottoja nauloja ym.
    Eikä jotenkin yhtään itkulta vaikuta…

  • Merlin sanoo:

    Tämä on kirjaimellisesti se kuuluisa silmänkääntötemppu.

  • Lich King sanoo:

    Kiteethän syntyvät aika hitaasti joten en usko, että nuo ovan kiteytyneitä kyyneliä. Yksi henkilö kertoi kerran nähneensä dokumentin tytöstä joka oli joutunut onnettomuuteen ja hänen silmiinsä oli joutunut lasia. Hän sanoi minulle, että lasi tytön silmistä poistettiin tuolla tavalla ja väitti videon loppua feikiksi.

  • julle sanoo:

    Merlin (19:58:00) :
    Tämä on kirjaimellisesti se kuuluisa silmänkääntötemppu

    Ja huom, kiteytettynä!

  • HOAX sanoo:

    http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/permalink/girl_cries_crystal_tears/

    Fake? Of course. Hasnah’s crystal tears were debunked by Joe Nickell in a 1997 Skeptical Inquirer article:

    Hasnah, who claims to produce up to seven crystals a day, showed a collection of the allegedly apported rocks. From their rhomboidal shape and other properties, I recognized them as the natural quartz crystals generally known as ”Herkimer diamonds.” With the television crew being expected to arrive here the following day, I hastily made some phone calls and soon had acquired a handful of the gemstones.
    Although such stones are indeed sharp – and I could see a dark red spot inside the girl’s eyelid that probably represented a wound from one of them – I decided to duplicate the effect. All that was necessary was to pull out the lower eyelid to form a pouch and drop in a small crystal so that it rested, only a bit uncomfortably, out of sight. A tug on the lower lid causes the stone to come into view and then pop out of the eye. This I demonstrated at an appropriate time for the television camera, allowing their reporter to actually do the extraction himself. The effect was indistinguishable from the Lebanese ”miracle.”

    Olen jo pitkään ihmetellyt paranormaaliblogin käyttäjien lapsellista uskoa hömppään ja kriittisen ajattelun puuttumista. Taas tuli todistettua kuinka vedätettävissä ihmiset ovat.

  • Wespa sanoo:

    Se, että joku pystyy simuloimaan samaa efektiä ei vielä tarkoita välttämättä sitä, että tämä olisi feikattu. Mahdollista se toki on, mutta ei 100% varmaa. Voin itsekkin laittaa vettä silmäluomeeni ja simuloida itkua, mutta ei se tee itkemisestä feikkiä… Kyseessä voi mahdollisesti olla feikkaus, mutta mielenkiintoinen video silti.

  • Lihis sanoo:

    Tuon tyttären isähän oli kaiken takana, raha mielessä tietty. Täälläkin tämä taitaa olla toista kertaa jopa?

  • Korn sanoo:

    Mitä tuohon esineen raapimiseen kristallilla tulee, tuohan on kirjankansi. Näyttäisi olevan nahkaa tms pehmeää materiaalia. Tuollaiseen ei ole kovinkaan vaikeaa saada jälkeä, vaikka sitten suolakiteellä.

  • XD Mixeri sanoo:

    Jännä, kun itki tuollain, vaikka tavara oli aika terävää, eikä verta tullunna ollenkaan…?

  • neda sanoo:

    Ahh . Eikä toi sattunu sitä? Hitto ois cool jos oikeest vois itkee kristalleja.
    Tulis aika rich?

  • vikke sanoo:

    mä veikkaan että tonne silmiin on laitettu nenän kautta tai jotenki noi kristallit. eikä toi edes näytä yhtään itkulta ja miks sieltä tulis vaan aina yks kerrallaan ja sitten yhtäkkiä niitä kuitenkin muka ois kauheesti kädessä? 😮 :/

  • Seppo sanoo:

    Juu tämähän on ilmiselvää kusetusta kuten tuossa aikasemminkin todistettu. Aika lapsellista jos tällaseen hömppään uskoo tosiaan…

  • HOAX sanoo:

    ”Se, että joku pystyy simuloimaan samaa efektiä ei vielä tarkoita välttämättä sitä, että tämä olisi feikattu. Mahdollista se toki on, mutta ei 100% varmaa. Voin itsekkin laittaa vettä silmäluomeeni ja simuloida itkua, mutta ei se tee itkemisestä feikkiä… Kyseessä voi mahdollisesti olla feikkaus, mutta mielenkiintoinen video silti.”

    GODDIDIT! :——D tyypillistä hörhön puhetta.

  • Wespa sanoo:

    Voitko selventää mitä tuolla tarkoitat? Tekeekö se minusta hörhön, jos pidän kahta eri vaihtoehtoa mahdollisena, vaikkakin toista enemmän mahdollisena? Itsekkin kallistun enemmän feikin puoleen, mutta en sano, että kyseessä on 100% feikki.

  • recon sanoo:

    K U S E T U S T A ! ! !

  • Penttijuhani sanoo:

    Asia on varmasti niin että tämä tarina on pelkkää tarinaa..muslimien oma veto, kristittyjen ”stigmojen” vastine! jokainen taikuri tekee paljon parempia temppuja kuin tämä ”taikuri”.
    Olisi huikeaa jos tällainen olisi mahdollista mutta kenenkään silmiin ei varmasti muodostu lasisia kohteita! olisi ollut aivan sama kun olisivat väittäneet että silmistä tippuu timantteja!

  • Inka sanoo:

    Mietin että jos kyseessä on feikki, niin on tietenkin rahat mielessä. Mutta mistä noi on saanu noin paljon kristallia? 😀 Ei kovin kauheen rikkailta näytä…

    Ehkä ei tyttö itke, sillä vanhempansa eivät anna, ja kyyneleet ovat jääneen kertymään silmän taa, ja näin kiteytyneet? 🙂

  • metele sanoo:

    ”Mutta mistä noi on saanu noin paljon kristallia? 😀 Ei kovin kauheen rikkailta näytä…”

    siis kyseessähän oli kristallin hippusia, ei tosiaan mitään timantteja.

  • metele sanoo:

    ”Mullapas tulee p***eestä rubiineja”

    kannattaa ihmeessä sillon tällön tsekata! =D

  • Wanha sanoo:

    Todistettu huijaukseksi ja muistaakseni aikoinani luin saittia jolla kerrottiin, että tytön isäkin olisi myöntänyt tapauksen huijaukseksi. Tietenkin voidaan kyseenalaistaa lähteeni ja etenkin se, että tämän kertoo random anonyymi, nyt kun ruvettiin hiuksia halkomaan 100% huijauksen ja vain osittaisen huijauksen välillä. 😉 Ja jos oikein nipoillaan, niin itse asiassa lause ”en sano, että kyseessä on 100% feikki” on väärin aseteltu. Uskomuksesi voi olla 100% tai vaikka 95,4%, mutta itse tempaus joko on feikki tai ei ole. Se ei toki tee Wespasta hörhöä ja on tosi, että vaikka joitakin ilmiöitä voidaan kopioida, se ei välttämättä tee niistä yhtään vähemmän todellisia. Vähän samaan tapaan kuin tekosydämen pumppaus ei tee oikean sydämen pumppauksesta yhtään vähemmän oikeaa, vaikka ihminen pystyy sen kopioimaan.

    Mielenkiintoinen temppu, kuitenkin. Näin itse kyseisen videon ensimmäistä kertaa puolisen vuotta sitten ja ihmettelin miksi tytön silmä punotti niin vähän. Jos tuo olisi totta, eikö rassukalla olisi tuossa iässä jo vähän enemmän ongelmia silmänsä kanssa? Esineet näyttävät kuitenkin aika teräviltä. Kenelle tulee mieleen työntää semmoisia silmän sivuun ja ruveta pudottelemaan ulos? Suurin osa tuonkin videon taiasta tulee tekstistä joka meille syötetään. Jos siitä ei lukisi lääkärien hämmennyksestä, sanoisi heti, että feikki. Mutta tuo mystinen lääkäri-osuuden lisääminen tekstiin antaa sille jonkinlaista uskottavuutta.

  • TURBO-TEEMU sanoo:

    MÄ QCEN HUNAAJAA ! =D

    noninoni. Mielenkiintoinen video.

  • Angelina sanoo:

    No huh huh,mikäpä se siinä sitten 🙂 mielenkiintoista..

  • minävaan sanoo:

    oudointa videos oli se ;että tytön silmät ei vuotan yhtään, itellekki ku tulee tttoooosi pieni kivi silmää ni sattuu ihan sairaasti ja vettä alkaa vuotaa silmist solkenaan!!!

  • TheMagician sanoo:

    Tuleepa oudoista paikoista nuo kristallit, ei sieltä silmän alta tai sivusta voi mitään läpi tulla, kun siellä on lihakset, jotka pitävät silmän kuopassa ja liikuttavat silmää, ilman niitä silmä ei liikkuisi ja kirjaimellisesti voisi tippua päästä, joten kysymys kuuluu, miksi kristallit eivät tule suoraan kyynelkanavista? Kuten HOAXin pasteemassa artikkelissa kerrottiin, kristallit voi pistää silmäluomen alle, jolloin ne menevät jonkin verran silmäkuopan sisään, kunnes osuvat näihin lihaksiin ja siellä ne lepäävät rauhassa näkymättömissä ja useitakin niitä voi sinne piilottaa.

  • Kerttu sanoo:

    Kristhor: No tuskinpa liittyy tulevaan kummalliseen vuoteen 2012, tosiasiassa mä en tykkää ton tytön faijasta, se on jotenki junaillu ton jutun, kiusaa tyttöään maineen nimissä.

  • Nimim2341 sanoo:

    Jos jotain tuona vuonna tapahtuu, se on Antikristuksen valtaannousu. Tämä on muuten kumma sivu, koska sana Sa*tana on jonkun suodattimen mielestä kirosana.

  • Markus sanoo:

    Tarviiko ton tytön isän aina sit auttaasormil sitä itkemään…. käyttäkää aivoja… Kristalli tungettu tytön silmää vähä enne kuvausta ja sit se faija siin työntää niil sormil sitä krstallii ulos sielt silmäst..

  • Tiipe. sanoo:

    Mun mielestä toi on feikki . Kelatkaa vähän tyttö joka itkee kristallipaloja 8’DD
    Se kyl vähä ihmetyttää jo sen tytön silmään ei tuu mtnn mut silti tää o ihan feikki . Ja sen faijanko tarttis koko ajan auttaa sitä tyttöö itkeen vaan sen takii et ne sais julkisuutta ? 8’D

  • Ismo sanoo:

    Joo niin varmaan

  • Mambu sanoo:

    …Jos kyyneleet helmia ois, mua rikkaaksi mainita vois….. Mut kun ei voi…. Aito kyynel ei voi olla feikkii ja kristallithan ei muodostu ihmisessa. Paisi jos meit tuhkataan ni muututaan timanteiksi

  • Mambu sanoo:

    Siis siita mein tuhkasta voidaan puristaa timantti…=)

  • 6(6)6 sanoo:

    KERTOKAAPA MITEN TON TOISESTA SILMÄSTÄ EI TUU MTN ???? JOS SE KERTA ITKEE KRISTALLI KYYNILEIÄ !??!?!?!:D en kyl väitä että toi ois feikki mut sanoimpa vaa 😀

  • Laura sanoo:

    Toi näyttää nätiltä, ku se ”itkee” noita kristalleja (:

  • matttikallikas sanoo:

    Mutta eihän kyyneleet tule tuolta, mistä nuo kristallit tulee?

  • Miuka sanoo:

    En oikeen usko tohon. Luulen vaan et sinne silmään on laitettu noita kyyneleitä..

  • Miuka sanoo:

    Korjaan, siis niitä ”kristalleja”..

  • OVS sanoo:

    Kirjassa ”MYSTERIA,selittämättömiä arvoituksia ja ilmiöitä”, lukee kyseisestä tytöstä ja hänen kyvystään näin:”Valkoisen ritarin yöllinen vierailu-Muutamien epätietoisuuden ja kristallikyynelten täyttämien viikkojen jälkeen
    Hasnah(kyseinen tyttö) kertoi perheelleen,että lähes joka yö joku koputti hänen ikkunaansa.Sängystä noustessaan hän omien sanojensa mukaan näki kokovalkoisiin pukeutuneen ritarin,joka pyysi häntä tulemaan ulos.Hasnah alkoi jutella ritarin kanssa.”Valkoinen ritari” sanoi Hasnahin olevan jumalan lähettiläs maan päällä,ja kristallikyyneleet olivat siitä todistus.Ritarin mukaan Hasnahin ei tarvinnut pelätä,sillä kaikki tapahtui jumalan tahdon mukaan.Kysymykseen,koska hän lakkaisi itkemästä kristalleja,Hasnah ei saanut vastausta.Jumalallinen sanansaattaja ilmestyi useasti.kerran myös Hasnahin veli oli läsnä,mutta hän ei nähnyt tai kuullut valkoista hahmoa.vaan ainoastaan oman sisarensa.”
    Kirjan mukaan tapauksen kristilliset piirteet huolestuttivat islamilaisia viranomaisia,jotka lahjoivat ytytön isän vaitioloon.Tapaus leimattiin huijaukseksi ja ”Hasnahin isän väitettiin laittaneet kristallikyyneleet tytön silmiin ansaitakseen rahaa.” Tapausta eikuitenkaan ole tähän mennessä selvitetty ja itku jatkuu.

    Aika jännä….

  • JUkyo sanoo:

    Onkohan totta? jos on ni huhhuh.

    Mutta toki voi olla myös feikki.

  • pera sanoo:

    Ensin laitettu tytön silmään…selvää huijausta

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto