ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Joulukalenteri 2008 – Luukku 18

Luukku 18

Tässä luukun kahdeksantoista kokemukset.

Tuntematon kirjoitti:

Sukumme naisia sanotaan noidiksi, koska meillä kaikilla on kyky nähdä enneunia ja saada ”etiäisiä”, myös minulla. Tämä tapahtui kuitenkin mummolleni hänen ollessaan pieni.

Mummoni nukkui silloin veljensä kanssa samassa sängyssä. Keskellä yötä hän heräsi siihen kun hänen oma mummonsa(sanotaan häntä vaikka Hildaksi) tuli huoneeseen. Hildalla oli päässään suuri ja erikoinen hattu, joka kilisi. Hilda oli tanssinut sängyn vieressä kunnes oli alkanut viikata peittoa pois mummoni veljen päältä. Tässä vaiheessa mummoni oli alkanut huutaa äitiään huoneeseen: ”Äiti Hilda on täällä ja koittaa viedä veljeä”. Tässä vaiheessa mummoni äiti oli tullut huoneeseen ja Hilda katosi. Mummon äiti oli selittänyt, jotta illalla oli tullut tiedo, jotta Hilda on kuollut, rauhoitellut mummoani, jottei Hilda ole voinut olla siellä, mummoni on nähnyt vain unta. Huoneeseen oli sytytetty valot mummoni pyynnöstä ja silloin oli huomattu, jotta mummoni veljen päältä peitto oli viikattu sängyn jalkopäähän.

Penta kirjoitti:

Kuuntelimme musiikkia huoneessani, kun kaverini piirsi ruotsinvihkoon leikillään pentagrammin. Samaan aikaan hyllystä putosi Stephen Kingin unensieppaaja. Hyllyssä oli paljon muutakin tavaraa, mutta vain kirja putosi. Hylly oli ihan takanamme ja oli paikassa josta kirja ei voinut millään pudota helposti. Kaikenlisäksi kirja kääntyi aivan eri päin kuin ollessaan hyllyssä. Hylly oli aika matala, joten normaalisti kirja ei olisi voinut pudota täyttä kieppiä.

Lentävä tunnistamaton esine kirjoitti:

Olin kaverini kanssa ulkona pilveettömällä säällä klo. 7 aikaan, heinäkuun paikkeilla. Kaveri yllättäen huomasi taivaalla mustan, hitaasti liikkuvan pisteen. Hän kävi hakemassa kiikarit ja minä jäin vartioon, jottei hukattaisi sitä. Kun kaveri tuli, minä vilkaisin häneen päin ja hoputtelin häntä. Kun me katsoimme samaan suuntaan, missä musta piste oli ollut, niin se oli jo kerennyt katoamaan. Tämä tapahtui Kuusamon Wetterin lähellä. En ole varma, näkivätkö muut sitä, mutta ainakin minä vieläkin mietin, mikä se voisi olla.

^Nimetön^ kirjoitti:

Tämä tapahtui noin kaksi vuotta sitten ollessani yksin kotona. Huomasin lattialla matossa kuhmun/kohouman. Luulin sitä vain ilmakasautumaksi, mutta se alkoi yhtäkkiä liikkua villisti ympäriinsä maton alla. En ollut peloissani, mutta alkoi jotenkin ihmetyttää, sillä en omista hamsteria, enkä leikkiautoja? Yhtäkkiä kuhmu pysähtyi ja laskeutui tasaiseksi. Olin ihmeissäni ja hieman peloissani.  En enää uskalla pitää tuota mattoa huoneessani.

Pikkukivi kirjoitti:

Olin noin vuosi sitten tässä koneella datailemassa. Oli jo melkein keskiyö, joten oli pimeää. Minulla oli huoneeni ikkuna auki. Yhtäkkiä alkoi tuulla sisälle kylmä viima. Olin menossa sulkemaan ikkunan, kun jokin vaaleansininen hahmo katsoi minua mustilla tyjillä silmillä. Säikähdin ja juoksin nopeasti toiseen huoneeseen missä vanhempani katsoivat jotain leffaa. Olin peloissani, mutta en kertonut vanhemmille mitään vaikka he ihmettelivät, että miksi juoksin tuolla tavalla keskellä yötä. Jäin sinne sitten katsomaan sitä leffaa ja ajattelin, että olin vain nähnyt harhoja. Noin puolen tunnin päästä tuli sähkökatkos. Kesti hetki ennen kuin ikkunaan syttyi valo, jonka keskellä näkyi musta merirosvon pukuun pukeutunut hahmo. Hahmo näytti nauravan, mutta minkäänlaista ääntä ei kuulunut. Näkyä kesti ehkä 8 sekunttia. Me kaikki näimme sen ja olimme peloissamme. Juoksimme kaikki minun huoneeseeni ja lukitsimme oven. Laitoin ikkunan kiinni ja istuimme sängylleni viltin alle. Vanhempani jäivät yöksi huoneeseeni, mutta seuraavana päivänä yritimme olla kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Joulukalenteri 2008 – Luukku 18

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • stenari sanoo:

    Pikkukivin tarina mielenkiintoinen, toivottavasti tosi.

  • Miro sanoo:

    Jotenki vaikuttaa Pikkukivi’n tarina vaikutti mielenkiintoiselta. stenarin kanssa samaa mieltä.

  • Miro sanoo:

    Oho, mitä mä mussutan :DD

  • BlackDeath sanoo:

    empä tiedä. huvitti tuo pikkukivi:n tarina.
    Enkä usko, että tuossa pentan tarinassa tuolla pentagrammin piirtämisellä on mitään vaikutusta kirjan putoamiseen. Ehkä se kirja on vain ollut huonosti hyllyllä, vaikka kirjoittaja toisin väittääkin.
    On nimittäin tullut piirrettyä yksi jos toinenkin penta, mutta ei mitään ole tapahtunut. Ei silloin, eikä nyt.

  • Tombaaa sanoo:

    no nämä nyt ovatkin selittämättömiä tosi tapahtumia.. minä ainakin uskon.. talossa tai paikassa missä tapahtuu, ei voi tietää liikkuuko siellä spiritismi

  • J.M.N. sanoo:

    Joo’o. Tuota noin, kiinnostavia tarinoita.

    Samaa mieltä BlackDeathin kanssa: Itsekkin on tullut piirreltyä pentagrammeja molemmanlaisia yms. merkkejä, eikä ole mitään kummallista tapahtunut…
    Että tarkoititko, että kaverisi piirsi pentagrammin ylösalaisin, jolloin se viittaa saatananpalvojan merkkiin, ja pahaan, vai oikeinpäin (niinkuin tähti) jolloin se on pahalta suojeleva tunnus…? 😀 Niissä on ero…

  • UFO sanoo:

    Oks pikkukivi teijä lähel merta tai järvee?

  • penta sanoo:

    pentagrammi oli ylösalaisin, yksi sakara alaspäin ja kaksi ylöspäin. Se oli punainen, liittyykö väri saatanaan mitenkään? kaveri piirtelee niitä yhtenään eikä tämä ollut ainoa outo juttu pentagrammin piirtämisen yhteydessä mitä kaveriini tulee, hän väitti kerran nähneensä suuren mustan koiran ikkunasta, mutta mennessään katsomaan ulkona ei edes ollut jälkiä lumessa.

  • machinehead sanoo:

    Ensimmäinen tarina ylivoimaisesti mielenkiintoisin ja aidoimman tuntuinen. Hämmentävä kokemus kaikkine tansseineen ja erikoisine hattuineen. Viimeinen tarina sen sijaan on niin lapsellinen, että tulee lähinnä mieleen joku b-luokan leffa. Vaaleansininen hahmo tyhjine silmineen ja naurava merirosvo voisi olla Mikki Hiiren viimeisimmistä seikkailuista.

  • Ääh sanoo:

    Jaa, juu, ei pentagrammit saa kirjoja hyppimään hyllyistä, rentoutukaa. Ellei se sitten ole suojataikojen kirja 😉 Pentagrammi kun ei ole mikään paholaisen symboli, oli se miten päin vain.

  • Nina sanoo:

    hyyyyi :-/

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto