ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Joulukalenteri 2008 – Luukku 21

Luukku 21

Tässä luukun kaksikymmentäyksi kokemukset.

Moppi kirjoitti:

Asumme nykyjään eräässä vanhassa kauniissa puutalossa. Muutimme tähän ehkäpä viisi vuotta sitten. Muuton ajan tapahtui välillä outoja juttuja, tässä nyt yksi:

Olin tullut päivällä vanhasta asunnostamme mopin kanssa pesemään saunaa ja pesutiloja. Aikani kuurailin siellä, ja kun päätin lopettaa, niin luonnolisesti pesin kaikki välineet, mopin, sankon ja pari rättiä. Vein ne autoon ja aioin järjestellä tavaroita, mutta mieheni soitti minulle, että minun pitäisi hakea poikamme päiväkodista, kun mieheni oli joutunut ylitöihin. Lähdin siis viemään siivoustavaroita autoon ja poikaa hakemaan. Seuraavana päivänä menin jatkamaan siivousta, kun minulla oli mahtava viikon loma töistä. Vein mattoja mukanani, jotta voisin pestä ne. Meidän edellisessä asunnossamme kun ei ollut isoja pesutiloja, ja oli talvi. Menin siis mattojen kanssa kylppäriin, ja pesin ne matot. Aloin siirtää niitä lauteille kuivumaan, kun tallasin johonkin märkään. Katsoin maahan, ja huomasin että kiukaan alla oli noin sangolinen vettä mopin kera. Siis mopin pesupää oli kiukaan alla, joka oli ilmeisesti likainen, koska vesi oli hiukan mustaa. Moppi oli siis itsestään siirtynyt uuteen kotiimme, ja vedestä en tiedä mitään, koska saunassa ei ole vesijohtoja tmv.

Lisäksi muuton jälkeen tavaroita katoili n. viikon ajaksi ja sitten ne palautuivat kaikki olohuoneen pöydälle. Kummallisinta on, että kaikki liittyivät jollain tapaa siivoamiseen. Esim. tiski- ja muita pesuaineita, rättejä ja liinoja, lattia- ja pihaharjoja ym. En olisi kiinnittänyt kauheasti huomiota tavaroiden katoiluun, asuuhan täällä yksi pikkuvilperi, mutta miksi hän piilottaisi ulkoharjan jonnekin, ja toisi takaisin olohuoneen pöydälle?

Emmi kirjoitti:

Olin n. 14-vuotiaana, vuonna 2004 kaverillani kun ukkosti. Kaikki oli ihan hyvin, juttelimme ja naureskelimme keskenämme ihan tavallisille jutuille. Yhtäkkiä kuitenkin säikähdimme molemmat aika tavalla, kun kaverini huone alkoi täristä rajusti. Tavarat tippuivat pöydiltä ja ajattelimme, että salama on iskenyt hyvin lähelle taloa. Tärinään tuli tauko ja sitten se taas jatkui n. minuutin väliajoin. Tuijotimme vaan toistemme kauhistuneita katseita, sillä emme uskaltaneet mennä katsomaan mitä tapahtui. Vähän ajan päästä tärinä kuitenkin lakkasi, nousin ja hiivin varovaisesti ikkunaan. Näky salpasi henkeni. Viitoin kaverini katsomaan outoa näkyä. Noin 10 metrin päässä huoneen ikkunasta lensi omituisen näköinen littana alus, jossa oli edessä valtavat valot. Alus lensi kaaressa pois ikkunan luota sen verran kauas että se näkyi n. penaalin kokoisena ja sateen sumentamana läikkänä. Tuijotimme, kun aluksesta marssi ulos pitkiä ja sauvamaisia olentoja, jotka liikkuivat nurmikentällä. Vähän ajan kuluttua he kuitenkin lensivät takaisin öiselle taivaalle. Sovimme, ettemme kerro tästä kellekään, koska tiesimme ettei kukaan kuitenkaan uskoisi.

Hell on earth kirjoitti:

Tämä tapahtui muistaakseni joskus, kun olin 10v-vuotias, eli 90-luvun puolessa välissä. Olimme iso- ja pikkuveljen kanssa eräänä pimeänä talvi-iltana laskemassa mäkeä pulkilla. Mäen lävitse kulkee tie ja suurjännite-linja. Olimme jo lähdössä pois, koska alkoi olemaan liian pimeää. Mäen päällä huomasimme, että suurjännitelinjan yläpuolella n. 200- 300 m päässä meistä leijui punainen ”piste”. Välillä se pysyi paikallaan ja välillä se taas teki semmosia laiskoja liikkeitä oikealle ja vasemmalle. Emme osanneet sanoa siihen tilanteeseen yhtään mitään, olimme vain hiljaa ja ihmettelimme sitä leijuvaa pistettä vielä noin viisi minuuttia, kunnes juoksimme kotiin ja ilmoitimme vanhemmille tästä. Isän kanssa lähdimme vielä katsomaan sitä ”ilmiötä” sinne läheiselle mäelle, mutta ei siellä enään mitään näkynyt.

Demus kirjoitti:

Tämä tapahtui noin pari vuotta sitten Kuopiossa. Tarkemmin sanottuna Petosen ilmatilassa. Juttelin päiväsaikaan isäni kanssa ja huomasimme taivaalla lentävän tulipallon. Ihmettelimme oliko se tulessa oleva lentokone tai jotain muuta esim. avaruusromua. Tulipallo lensi lännestä itään päin ja sen alastulokulma oli todella loiva ihan kuin se laskeutuisi jonnekin kauas, arvelisin n. 50 kilometrin päähän. Omituisen tulipallosta teki se, että tulipallon pyrstö muutti suuntaansa, vaikka lentorata pysyi samana. Pyrstö saattoi olla äsken 40-asteen kulmassa ja kohta se oli 90-asteen kulmassa ylöspäin ja seuraavaksi 140-asteen kulmassa. Pyrstö pysyi kuitenkin kappaleen yläpuoliskolla, eikä kiepsahtanu kappaleen alle. Varsinkin kun tulipallo pääsi kauemmaksi meistä, pyrstö heilui hitaasti edestakaisin. Tulipallo lensi hitaasti (ei ainakaan syöksynopeutta) ja lensi kadoten horisontiin. Tapahtuman jälkeisinä päivinä televisiossa tiedoitettiin Kuopiossa ilmentyneen paljon meteoriitteja/meteoriittisadetta (olikohan termi klusterimeteoriitti?). Epäilen tätä, sillä mikä meteoriitti muuttaa pyrstönsä kulmaa lentosuunnasta huolimatta?

Nykyään äiti kirjoitti:

Olimme kaverini kanssa kesällä vuonna 98 kesäleirillä Seinäjoen suunnalla. Olin tuolloin 11-vuotias, en muista paikkaa tarkasti. Kyseessä oli kuitenkin jokin järven rannalla sijaitseva leirintäkeskus, johon kuului asuntola ja toimintarakennuksia. Yhtenä aurinkoisena, kirkkaana päivänä olimme kaverini kanssa kävelemässä rantaan päin, piha oli tyhjä. Yhtäkkiä näimme molemmat järvellä n. 150 metrin päässä rannasta omituisen, noin parimetrisen vesisuihkun, joka muistutti lähinnä sellaista minkä valaat välillä päästävät. Järvi oli tyyni, mistään ei kuulunut ääntä eikä missään näkynyt yhtäkään venettä tai vesiskootteria. Tunnelma oli jotenkin pelottava. Tämä jäi mieleeni, mikä lie sitten ollut.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

21 kommenttia aiheeseen: Joulukalenteri 2008 – Luukku 21

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • cursedmind93 sanoo:

    hee olipa eka 😀

  • Tuputhy sanoo:

    Outoja kokemuksia kaikki. Kiva, että näitä julkaistaan vielä ainakin kolmen päivän ajan!!

  • Korn sanoo:

    cursedmind93, et sitten mitään fiksumpaa kyennyt kirjoittamaan? Haluatko ihan palkinnon uroteostasi?
    Mitä juttuihin tulee, Demuksen ja Mopin tarinat olivat mielenkiintoisia.

  • cursedmind93 sanoo:

    en pystynyt en. joo 300 e lahjakortti tonne sohoon ois aika kiva jos palkintoo ideaa mietit 😀

  • A-E sanoo:

    Emmin juttu oli hyvä:D Harmi, kun ette ole saanut kuvaa :/

  • sTEMU8D sanoo:

    ;:D:D=D=D=D= ei jeesus mä putosin emmin tarinalle :D:D Wespa hei, jotai rajaa

  • pinja sanoo:

    missä mun kokemukset viipyy ??????

  • Loeon sanoo:

    Nykyään äiti: Tuo on ollut aivan normaali vesitornado, jos sen voi niin ilmaista. Isänikin on pienenä nähnyt sellaisen 😉

  • cursedmind93 sanoo:

    miten vesitornado syntyy ilman tuulta jotenki outoo miusta

  • Boogie sanoo:

    Toi kuopios tapahtunu juttu oli pelottava.. Ite asun kuopiossa, ja on kokenu kummia täällä myös :s Näinpähän entisen talon (kerrostalon) parvekkeelta valopallon , joka pyöri lähimetsän ympäri. Se näytti lentävältä valolampulta 😀

  • Yavanna sanoo:

    Öh… joko kommenttini ei tullut tahi sensuuri iski… No enivei kivaa, kun on tullut uutta ja mielenkiintoista luettavaa.
    sTEMU8D:lle tiedoksi, ettei sun ole pakko lukea näitä, jos sisältö ei sua kerta miellytä.

  • theozku sanoo:

    Desmuksen juttu nyt oli mielenkiintoinen, mutta sen on moni nähnyt kuten hän mainitsikin.

    Mtv3 uutiset ja kyseinen juttu (olettaisin) http://www.youtube.com/watch?v=BzBRFCooDi8

    Itsekkin näin tuossa muutama vuosi sitten tämmöisen roihuavan esineen tulossa taivaalta n.9-10 aikoihin aamulla, jos oikein muistelen.

    Tämäkin tapaus Mtv3:selta http://www.youtube.com/watch?v=__DYqGoDmpM
    Ja tämä tapaus on näkynyt myös muissa maissa http://www.youtube.com/watch?v=QstkOaIfReU ja eri päivinä (28.01.) http://www.youtube.com/watch?v=eMWdoaYoAN8&feature=related

  • Mora sanoo:

    Emmin juttu täyttä kakkelssonia

  • joni kuikka sanoo:

    cursedmind93!!! Tornadot syntyvät kun lämmin ja kylmä ilmavirta kohtaavat… Ei sillä ole väliä sillon tuuleeko muuten. Niitä saattaa ilmestyä ihan yllättäin. Äitinikin komian vesipatsaan joskus näki. Olis mukava itsekkin nähdä. Noi on kuitenkin ihan normaaleja luonnonilmiöitä.

  • joni kuikka sanoo:

    Niin.. Ja olkaapa hiukan avoimempia. Tutkikaa tutkimasta päästyänne, ennen kuin hutkitte. Itse kiinnostaisi kovasti kuulla lisää Emmin näkemistä asioista.

  • J-Ankka sanoo:

    Korkeajännitelangoista sen verran että varsinkin talvella eli pakkasella saattaa langoilla tapahtua ”outoja” sähköilmiöitä. Monet ovat ainakin nähneet pakkasella kun junien koskettimet hohtaa sinisiä kipinöitä. Valoilmiöt korkeilla jännitteillä varsinkin pakkasella ovat ihan fysiikkaa vain. Eivät UFO:ja. Ps. Pitää olla epäileväinen jotta voi tutkia paranormaaleja ilmiöitä. 😉

  • J-Ankka sanoo:

    Valopallot saattavat olla myös pallosalamia joita ei olla tutkittu enempää kuin että niitä on näkynyt ja nykyään monet tutkijat jopa uskovat niihin. Mutta tämä punainen valo ei ollut pallosalama vaan ihan normi sähköilmiö, varsinkin kun valo liikkui vasemmalle ja oikealle eli lankojen mukaisesti.

  • Sharga sanoo:

    Tämä tapahtui muutama vuosi sitten juhannuksena.

    Olimme serkkuni kanssa riehumassa tiellä (sellaisella pienellä hiekkatiella.)
    Minulla oli pyörä, ja ajoin serkkuni edellä, kun hän huusi jotain että menee kotiin. Minä käänsin päätäni, ja näin mustaan, risaiseen mekkoon verhoutuneen mustatukkaisen naisen. Käänsin pääni takaisin eteenpäin ja käänsin pyörän, mutta nainen oli kadonnut. Se ei voinut olla serkkuni, koska hän on poika ja hänellä on vaaleat hiukset.

  • UFO sanoo:

    Emmi onko toi oikeesti totta? ja oon nähny videoita ja ufot on siinä pieniä…

  • Albus Dumbledore sanoo:

    Parahin Moppi!

    Pyydän anteeksi törkeää käyttäytymistäni! Moppi oli itsestään siirtynyt, koska et osannut aavistaa, että moppi onkin oikeasti edellisen asukkaan luudanvarsi, jonka harjaspää onkin vaihdettu mopiksi! Kätevää! Näin ollen sillä voi jopa siivota, ja tarpeen tullen lentää kauas pois!

    Elintarvikkeet katoilivat, koska Molly Weasley tarvitsi niitä Potterin pojan syntymäpäiväjuhliin – omat kun olivat loppu.

    Pyydän teitä odottamaan kärsivällisesti, niin lähetämme teille korvauksen Jästipostin kautta (Uusi luudanvarsi, ja lahjakortti s-etukauppoihin!)

    Saat kaupanpäälle Kristallipallon!

    Parahin,
    Albus Dumbledore

  • J.M.N. sanoo:

    Emmi: ”Sovimme, ettemme kerro tästä kellekään, koska tiesimme ettei kukaan kuitenkaan uskoisi.” –> Nonnih, ei kerrota kellekään, mut laitetaan nettiin koko maailman nähtäväksi! :DDD Reps.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto