ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mihin ryhmään sinä kuulut?

Mietin tuota chi-tapausta, jossa tyyppi lyö energialla (ei koske lautoihin) neljä lautaa keskeltä poikki. Tuli tässä samalla kommentteja lukiessani, sekä niihin vastatessani mieleeni seuraavanlainen asia, kun mietin miten itse suhtaudun yleensä paranormaaleihin/yliluonnollisiin videoihin.

On olemassa neljänlaisia ihmisiä/mielipiteitä (ajatellen jotain paranormaalia asiaa tai videota, joka ylittää ns. feikkeyskynnyksen eli ei ensikatsomalta näytä feikiltä):

  • 1: Henkilöt, jotka uskovat sen olevan feikki.
  • 2: Henkilöt, jotka uskovat sen olevan aito.
  • 3: Henkilöt, jotka uskovat, että se voi olla kumpi vaan eivätkä ole vielä tehneet päätöstään (joilla mielipide saattaa muuttua molempiin suuntin).
  • 4: Henkilöt, jotka eivät usko sen olevan feikki eikä aito. Eli ns. todella hullut. 😀

Prosentuaalinen oikeassa olo: 😛

  • 1: 50% (about)
  • 2: 50% (about)
  • 3: 100%
  • 4: 0%

Itse olen yleensä tapaus #3 eli suhtaudun molempiin mahdollisuuksiin avoimesti ja muutan mielipidettäni muitten kommenttien, sekä todisteiden mukaan.

Mihin ryhmään sinä yleensä kuulut?
Oletko järkkyvä vuori, vai suhtaudutko avoimella mielellä?
Kerro tarkemmin miten yleensä suhtaudut ja muuttuuko mielipiteesi?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Mihin ryhmään sinä kuulut?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Phantom sanoo:

    Kaikkeen lähden avoimin mielin mukaan! Esim 9/11 ”huijaukseen” en uskonut ennen kuin näin todisteita että asiat eivät ole aina sitä mitä uutiset/media syöttää. Näihin aave/henki/UFO ja paranormaali juttuihin suhtaudun samoin.

  • gh0stb0y sanoo:

    Noista oon 3, mutta oikeasti vaihtoehtoja on 5! Ainakin itse oon henkilö joka ON tehnyt päätöksen ja se voi suuntautua feikiksi tai aidoksi. Tämä vaihtoehto jäi kirjaamatta Wespa 😛

  • Idefix sanoo:

    joo itse olen sitä mieltä että lähen avoimin mielin kaikkia vaihtoehtoja katsastaan, mutta yleensä luotan Wespan tiedollisuuteen, sen feikin ja aidon puolella, eli yleensä uskon jonkin asian olevan aito, jos siihen on erinomaiset kriteerit, muuten sitten oon siinä ”en tiedä mihin uskoisin”, eli vähän kolmosta, ja vähän nelosta.
    jos oli sekavaa tekstiä, kysy toki.. 🙂
    Idefix kuittaa;

  • aquafortis sanoo:

    Kaikki on ”feikkiä” kunnes toisin todistetaan^^

  • Tapani. sanoo:

    Jonkun nettivideon perusteella on täysin mahdotonta sanoa mitään puolesta tai vastaan. Pitäisi saada tyyppi ns. laboratorioon ja tekemään temppu siellä. Yleensä siinä vaiheessa tyypin paranormaalit kyvyt tyystin katoavat, eikä temppu onnistu kun paikalla on tarkkailijoita. Sen takia, hyvä oletusarvo kaikissa tapaukissa on, että kaikki on feikkiä.

    Telekinesia ja telepatia, jos ne todella oikeasti osaa ja suvereenisti hallitsee, miksi ne eivät ole koskaan onnistuneet ns. valotuissa olosuhteissa?

    Jos esineiden liikuttamisesta puhutaan, kannattaa muistaa, että perusvuorovaikutuksia, joilla toisiaan koskemattomat kappaleet voivat kohdistaa toisiinsa voimia, on tasan neljä: Heikko- ja vahva ydinvoima, sähkömagneettinen vuorovaikutus sekä gravitaatio. Telekinesiassa on käytettävä jotakin näistä neljästä. Ydinvoimat ovat automaattisesti poissa laskuista. Samoin gravitaatio. Jäljelle jää sähkömagneettinen. Sekä magneetti- että sähkökenttä ovat helposti mitattavia asioita, joten telekinesia voitaisiin tieteellisesti hyvin helposti todistaa oikeaksi, jos aito tapaus sattuisi kohdalle. Ei vain ole sattunut. Aitous ei ratkea videoita ihmettelemällä, vaan mittaamalla em. asioita. Ihan perusfysiikkaa.

  • Wespa sanoo:

    Ghostboy aivan, tuo kolmonen on ehkä lähimpänä sitä. 🙂

    PS. Tapani miten mittaat gravittaatiokenttää? Aivan, sitä ei voi mitata. Sen havainnollastimaninen onnistuu ainoastaan kokeilemalla (esim. tiputtamalla esineen). Sama esim. psykokinesiassa.

    PPS. Kokeita on tehty monienkin paranormaalien ilmiöiden parissa ja ilmiöitä todettu aidoiksi, mutta monesti nämä jäävät huomiotta ja ohitetaan pseudotieteenä. Tässähän oli aikaisemmin mainittu venäläisen naisen tapaus ja tutkimus, joka herättää keskustelua puolesta ja vastaan.

  • Huttu sanoo:

    Kuulun ryhmään kolme, mutta yritän itse tehdä omat johtopäätökseni enkä nojaudu hirveästi muiden mielipiteisiin. Netissä on liikaa porukkaa jotka uskovat heti kun joku toinen sanoo jotain ja pitää tätä totuutena. esim näin kävi tässä valoliitto avaruushömpässä.

    Otan kyllä muiden mielipiteet ja todisteet huomioon mutta tarkastelen niitä yhtä tasapuolisesti kuin omiakin

    Niin ja hyvää alkavaa vuotta kaikille, toivottavasti se on oikein paranormaali-rikas vuosi 😀

  • Idefix sanoo:
  • Marssilainen sanoo:
  • shakaali sanoo:

    minusta tämä on hämäävä siinä mielessä, että annetaan ymmärtää etteivät ryhmän 1 ja 2 ihmiset voisi muuttaa mielipidettään uudien todisteiden ilmaantuessa. ainakin itse näkisin kuuluvani ryhmään 2, koska harva ihminen todella on täysin ennakkoluuloton. moni myös uskoi 14. 10. 2008- tapaukseen, mutta mitäs kun mitään ufoa ei ilmaantunut?

  • tEPI sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=a0FusVb4Gp4&feature=related

    Wespa, Eikös tollasella laitteella voisi juurikin gravitaatiota mitata?

  • akba sanoo:

    Olen 3 päätöksessä, mutta enemmän siihen puoleen, että ei ole feikki, sillä telekinesiaa on oikeasti olemassa, mutta sillä ollaan onnistuttu enemmän kyllä lusikoitten ja noppien avulla , joten en ole varma.

  • kyl sanoo:

    Eka aate on et se on feikkiä, eikä yleensä muutu vaikka vois ihan hyviä muuttuakkin.

  • venus007 sanoo:

    ”Idefix (09:53:54) :
    wespa hei..
    http://uutiset.msn.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Britanniassa%20avattiin%20salaiset%20kansiot/1135242464686?ref=msn

    Miksi tuo uutinen on nyt hs.fi:ssä? Tai eikö nuo salaiset kansiot avattu jo pari kuukautta sitten?

  • Wespa sanoo:

    Niitä avataan aina osissa. Nyt on taas uusi osa/satsi avattu. 🙂

  • venus007 sanoo:

    Ahhaa selvä 😀 pitävät jännitystä yllä

  • jepjep sanoo:

    Nii en tiiä uskoakko noihin telekinetiikka hommiin tmutta itelle on vain tapahtunut ihmeellisiä asioita. Tavarat vain on jostain kumman syystä vaihtanneet paikkaansa. Parivuotta sitten auton avain vain hävisi kun olin töissä. Mun avain renksusta se ei voi tippua millään lailla. Ajateln että se olisi särkynyt ja sitten tippunut mutta puolen vuoden päästä löysin sen hanskalokerosta täysin ehjänä. Kaulassa on hopeinen koru Eagyptistä ostettu. Kaksi kertaa aikaisemmin olen sen ajatelluta ottaakaulasta kun se on irronnut itestään ilman lukkon avausta. Nyt ahattekin kirjoittaa kun se tänään tapahtu taas. Telekinetiikkaa olen ytittänyt harjoittaa mutta mitään en ole saanuta aikaiseksi. Näitä asioita tuntuu tapahtuvan ilman ajattelua vahigossa satunnaisesti ilmeisesti jotain alintajuisesti. Ei ymmärrä. Montakertaa kun olen ajellut autolla niin lyhtypylväästä sammuu valo kun olen kohdalla. Ja taaskkaan ei ymmärrä.

  • Nomi sanoo:

    Oltaisiinko hetki maanpinnalla ja tuumailtaisiin mahdollisia arkisia ratkaisuja !
    Ensinäkin kyseinen kysely on esimerkki sekoilusta !
    Kysymyksiin on jo liitetty ”valmiit” prosentit mitkä vastaavat jo kysymykseen eli ei kovin johdattelevaa.
    Mitä tulee Wespan tokaisuun Itse olen yleensä tapaus #3 eli suhtaudun molempiin mahdollisuuksiin avoimesti ja muutan mielipidettäni muitten kommenttien, sekä todisteiden mukaan. tarvitse vain vilkaista muutamiin Wespan kommentteihin ja hauskaa katsoa kuinka saattaa ukko hurahtaa.
    http://paranormaaliblogi.wordpress.com/2008/10/03/oletko-tehnyt-jo-paatoksen/#comments
    Turha puhua jos tällaista blogia pitää ettei muka olisi enemmän puolesta kun vastaan.
    En ole ainakaan itse nähnyt ketään joka tekee sivut ja aktiivisesti päivittää niitä joka ei asiaansa todella usko ?

  • Tonza sanoo:

    Periaatteessahan ryhmän 3 henkilö on myös 0% oikeassa.

    ”tarvitse vain vilkaista muutamiin Wespan kommentteihin ja hauskaa katsoa kuinka saattaa ukko hurahtaa.”
    Wespa on aina wespa.

  • Wespa sanoo:

    Kyseessä on leikkimielinen kysely (jonka valmistelun mainitsinkin aikaisemmin olevan vähän huono) ja prosentit eivät välttämättä pidä paikkaansa. Prosenttien ei ollut tarkoitus olla mitenkään valmiit, vaan kuvastaa omaa leikkimielistä mielipidettäni (huomaa kielihymiö perässä) mitaten lopputulosta, jossa viittasin sellaiseen tapaukseen, johon tavallaan lopulta tulee selvät todisteet suuntaan tai toiseen (tämäkin oli huonosti mainittu). Tuolla Paranormaali yhteisössä olinkin lisännyt tämän leikkisästi otsikolla ”Olen aina oikeassa”. Toki myönnän, että olen ollut väärässäkin, koska lähden avoimin mielin liikkeelle, mutta asennoitumiseni on muuttunut mm. muiden viisaitten kommenttien pohjalta, koska pyrin pitämään avomuiteeni molempiin suuntiin… Uskon vahvasti myös, että kukaan ei voi olla 100% oikeassa ainakaan täällä maan päällä, vaikka teoriassa sekin olisi mahdollista. Tuohon hurahtamiseen voisin kommentoida, että en koskaan pitänyt 14.10 tulemista 100% mahdollisena, vaan mainitsin mm. ircissä, suurinpiirtein, että se joko tapahtuu tai sitten ei. Olin siis tuossakin avoimin mielin ja odotin mitä tuleman pitää. Eivät tulleet 14.10, mutta so what. Jos avoin suhtautuminen eri asioihin tekee minusta jonkin mielessä hurahtaneen, niin tehköön. Ei se minua itseasiassa paljoa haittaa. Ymmärrän teidän näkökulmanne. Olisikin aika tylsää jos kaikki olisivat aina samaa mieltä. Itse tykkään kuitenkin välillä todisteista yhtä paljon kuin skeptikot ja siksi niitä välillä haluankin, välillä jopa pyydän todisteita huijaukseen liittyen pelkkien väitteiden sijaan. 🙂

    Mutta hei se on ny mitä on. Leikkimielellä tässä mennään. ”Älä ota sitä vakavasti”.

  • Wespa sanoo:

    Periaatteessahan ryhmän 3 henkilö on myös 0% oikeassa.

    Johtuu siitä osaako todisteiden ym. tullessa muuttaa mielipidettään. 1 ja 2:han pitävät mielipiteensä loppuun saakka. Omasta mielestäni osaan aika hyvinkin muuttaa mielipidettäni, koska olen avoimin mielin liikkeellä (eikä minulla ole yleensä ns. alkuasennetta, paitsi välillä), kun ryhmän 1 tai 2 henkilö junnaa samaa kaavaa ja lopulta on mielestäni välillä väärässä (ei siis aina oikeassa) kun verrataan moneen tapaukseen. Toki ryhmän 3:kin henkilö voi välillä olla väärässä, mutta hänellä on myös mahdollisuus vielä muuttaa mielipdettään jos kerran siihen on syytä (todisteita yms.) ainakin jos hän pitää avomuiteensa.

    Wespa on aina Wespa ja Tonza on aina Tonza. Mielestäni on hienoa myös välillä nähdä asioita Tonzankin näkökulmasta.

  • Wespa sanoo:

    Gallupilla voi mitata pelkästään lähinnä avoinmielisyyttä, eli sitä onko valmis muuttamaan yleensä mielipidettään tulevien asioiden mukaan, vai pysyykö siinä alkutunnelmassa loppuun asti.

  • Ja taas sanoo:

    Laitoin kolmannen: skeptinen, mutta avoin mielinen.

  • gh0stb0y sanoo:

    ”Britanniassa avattiin salaiset kansiot” Miksi pätkitellen? Miksei heti keikkea? Ettiikö ne ilmoitukset joita ei saa antaa kansan korviin vai pitävätkö he meitä vain jännityksessä? Who knows?

  • Wespa sanoo:

    Kansioiden avaamisessa kestää, kun vanhat raportit pitää käsitellä ja julkaista jne. Tämä on annettu syyksi siihen miksi niitä julkaistaan osissa.

  • jamba sanoo:

    Joillakin on kyky tuohon chi voimaa missä mielen avulla tehdään tietty juttu : D se on tieteessä selitetävissä ! esimerkiksi ajatusten luku : ajatus siirtyy sähkön avulla toisen aivoihin !

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto