ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paras kummitusvideo vuosikausiin: Katso video

12-vuotias Reece Pitman kuuli vihellystä ja alkoi kuvaamaan ympäristöään. Hän saikin tallennettua videolle oudon mustan varjomaisen hahmon. Videolla Reese kuvaa portaikkoa ja sitten kääntää kamerakännykänsä, jonka jälkeen hän näkee tumman hahmon menevän hänen ohitseen. Tämän jälkeen poika panikoi, ja hänen suustaan voikin kuulla selvästi ”kuuluisat viimeiset sanat” OH MY GOD!”.

varjo-kummitus-haamu-paranormaaliblogi

Kohtaus tapahtui muutaman päivän päästä siitä, kun hänen yhdeksän vuotias siskonsa valitti, että joku teki hänen palapelinsä valmiiksi yöllä.

Julian Banks Britannian Paranormal Societystä kertoo, että hänen mielestään video on mahdollisesti paras haamun taltioiminen vuosiin.

Katso video The Sunin sivuilta.

Lähde: The Sun

Tykkäys ja jakotoiminnot:

59 kommenttia aiheeseen: Paras kummitusvideo vuosikausiin: Katso video

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Wespa sanoo:

    Hänen suustaan voi kuulla “kuuluisat viimeiset sanat” “OH MY GOD!”.

    Tuo oli siis vain läppä, eikä viitannut oikeaan kuolemiseen… 🙂

  • Cafi sanoo:

    mielenkiintoinen tuo video.

  • Ogeli sanoo:

    Jokin siinä meni. Eri asia on se, että onko kyseessä kuvamanipulaatio vai the real thing.

  • Zodium sanoo:

    Kuulosti kyllä siltä, että poika olisi ollut oikeasti peloissaan 😀

  • Arulux sanoo:

    Kuulosti kyllä pelokkaalta poika lopussa, mutta tuo varjoa edeltävä valonhäivähdys näyttää jollekkin muovista heijastuvalle valolle. Veikkaisinpa jälleen yhtä piirtoheitinkalvohaamua…
    Harmi jos ”paras aikoihin” statuksen saanut haamuvideo on näinkin epäuskottava…

  • töttöröö sanoo:

    Ihme kun kukaan ei ole vielä väittänyt että se on jonkun varjo tms 😛

  • KP sanoo:

    uskoisin varjoksi mikäli kamera liikkuisi samaan tahtiin ….”varjon” kanssa. Mutta poika näyttää pitävän kameraa suht koht paikallaan, ja tämä…jokin liikkuu ohi siitä.

  • nox sanoo:

    ..aika mielenkiintonen kyllä..ekaksi tuli mieleen voisko se olla jonkun varjo, joka käveli siel takana..

  • Kerttu sanoo:

    Jotenkin tulee taas tuntuma feikistä.

  • No-Face sanoo:

    Aika hieno, mikä sitten onkaan. Näissä videoissa on se huono puoli että se voi olla joko oikea tai feikki, johtuen siitä että ihmisillä on liikaa aikaa ja julkisuuden kaipuuta näitten feikkaamiseen.

  • Afandrol sanoo:

    Aika jännä..
    En kyllä menisi niinkään takuuseen siitä, että onko video feikattu vaiko ei.
    Poika todellakin oli peloissaan.. ._.

  • Tzundax sanoo:

    Saadaan aina lisää uskottavuutta kun pannaan lapsi asialle.. sillä eihän kukaan pieniä viattomia lapsukaisia usko huijareiksi.. ;D

    mutta joo kattokaapa pari framea ennenkun se ”varjo” menee pois kuvasta sinne oikeele.. kun se lamppu paistaa sieltä takaanta päin, varjon pää ainakin näyttää minusta ”alien” maiselta, sellanen pieni soikio pää ! Spooookiii!! huiii!

    Itsehän olen jo pitkään ajatellut että kummitukset ovat jotain olentoja mitkä elää täällä toisessa ulottuvuudessa ja välillä jokin häiriö syntyy minkä takia heiden varjo/aura tai joku, heijastuu meille.. tai sitten noi kummitukset on noita humanoideja mitkä ovat täällä mutta ovat näkymättömiä meiden silmille ja välillä jokin pettää tai tila/hetki on otollinen miks tulee tälläsiä ”oh my god ” momentteja.. 🙂

  • Ta-chan sanoo:

    hiukan vaan repesin,vaikkei pitänyt 8DD

  • RockHill sanoo:

    Mielestäni tuo ei olisi yhtä epäilyttävä ilman tummaa varjoa edeltävää valkeaa heijastumaa ne sitäpaitsi menevät sama vauhtia eteenpäin.. voisi olla keinotekoisesti tehty hyvinkin.

  • Napu sanoo:

    Jos katsoin oikein, niin minustakin varjon pää oli enemmän alienin kuin ihmisen. 😀

  • Hexaa sanoo:

    joo aika mielenkiintonen.
    aluksi rupesin vaan ihmettelemään miksi lapsi edes kuvaa tyhjää taloa tms
    mutta en lähde kyllä tuota feikiksikään sanomaan sillä olen ennenkin kuullut paljon henkimaailman asioista ja kertomuksia ihmisten uskoontulon jälkeen
    tosi uskokaapois vaan 😀

  • RedMal sanoo:

    Hexaa, tuolla ylhäällähän se syy kuvaamiseen lukee

    ”12-vuotias Reece Pitman kuuli vihellystä ja alkoi kuvaamaan ympäristöään”

  • Jaarno sanoo:

    nox (10:50:26) :
    ..aika mielenkiintonen kyllä..ekaksi tuli mieleen voisko se olla jonkun varjo, joka käveli siel takana..

    Entäs missäs on pojan varjo? Eikös pojankin varjon pitäisi näkyä jos hänen takanaan olevan ihmisen varjo näkyy 🙂

    Hexaa (15:58:43) :
    joo aika mielenkiintonen.
    aluksi rupesin vaan ihmettelemään miksi lapsi edes kuvaa tyhjää taloa tms

    Eikös tuossa lukenut että poika kuuli viheltelyä tms. ääniä ja alkoi siksi kuvaamaan?

  • Phantom sanoo:

    hyvä pätkä….vähän toista luokkaa kun esim se lento 333…

  • RockHill sanoo:

    Ei helvetissä voisi olla edes ihmisen varjo.. liian epätodellisen näköinen varjo olisi menisikö varjo siinä oviaukon kohdalta noin vain? huh huh meittikää mitä puhutte.

  • A-E sanoo:

    Aitoidesta en tiedä, mutta poika oli todella peloissaan. Hyvää ystävänpäivää ja hyvää hiihtolomaa 8vko

  • gh0stb0y sanoo:

    Hiano video!

  • Hutsinda sanoo:

    Miun mielestä selvä varjo. Jotenkin muovisen näköinen.. Älkää pitäkö tärähtäneenä, mutta poika kuulosti olevan repeämäisillään…

  • Asr sanoo:

    Näyttää feikiltä.. näyttäisi siltä että muovinpalaa tai jotain muuta vedetään kameran ohi. En kyllä varmaksi osaa mitään sanoa kun en tiedä

  • Haerski sanoo:

    Aika heikko esitys ollakseen parasta materiaalia vuosikausiin. Suorastaan lapsellisen helppo feikattava. Varjo voidaan luoda vaikkapa heiluttamalla muotoon leikattua pahvinpalaa kattolampun edessä. Eikö kukaan todellakaan ole koskaan leikkinyt varjokuvilla, vai onko täällä muuten vain herkkäuskoista porukkaa?

    Lapsi ei mielestäni kuulosta kovin aidosti säikähtäneeltä ja jälleen kerran kuvaaminen loppui mystisesti tasan siihen, kun jotain outoa tapahtuu. Eli heti kun ihminen huomaa jotain omituista ja mielenkiintoista on ensimmäinen reaktio hyökätä sulkemaan kamera?

    Taustatarinakaan ei vakuuta. Poika siis alkoi kuvata kuultuaan vihellystä? Miksi? Mitä kuvaamista vihellyksessä on? Sitä paitsi videolla poika kuulostaa ennemminkin esittelevän kotiaan, kuin etsivän vihellyksen lähdettä.:D

    Kyseessä on mitä todennäköisimmin poikaporukan pila, jonka The Sunin toimittaja ja British Paranormal Society nielivät. Kertoo jotain kyseisten firmojen tasosta.:(

  • Gissa sanoo:

    Mikään varjo se ei ole, koska se menisi avoimesta oviaukosta takana olevaan huoneeseen jos sen heijastaisi sitä kohti. Varjo ei pysy pystysuorana tyhjässä ilmassa.

    Muovinpalaa itsekin mietin, mutta pirun hyvin piirretty/maalattu tuo varjo siihen, kun näyttää noin utuiselta ja aidolta. Ja muovi on tosi kirkas ja puhdas, jos siihen tulee pienikin naarmu tai tahra niin se näkyy kyllä heijastuksena. Mutta on se yläheijastus aika häiritsevä, vaikka kai se on mahdollista että se tulee kattolampusta seinään ja puhelimeen.

  • dllls sanoo:

    tämähän jo sunin sivuilla debunkattiin. eli feikki video. videota muokattu. oli jonkun järjestön ”pila”

    Joo linkkiä kiitos. En ainakaan pikaisella etsimisellä löytänyt tällaista uutista Sunin sivuilta. – Wespa

  • Regendos sanoo:

    Linkkiä?

  • ice age sanoo:

    selvä varjohan se vain oli. Video oli feikki ainakin minun mielestäni

  • Fu5e sanoo:

    Joo, kuten sanottiinkin jo, mikä pointti on ruveta kuvaamaan ympäriinsä jos kuulee vihellystä? Toiseksi, ei tuo poika kuulostanut ihmeemmän pelokkaalta, mitä ei voisi näytellä. Joten ei kyllä mikään paras video vuosikausiin, mahdollista feikata, kuvaamisen loppuminen seinään ja tarina sekä tunnetila ei oikein vakuuta.

  • Naali sanoo:

    Kuten edellä on jo sanottu niin ihmettelen itsekkin miksi joku lähtisi kuvaamaan kameralla taloa jos vain sattuu kuulemaam jotain outoa. En ainakaan itse olettaisi heti asiassa olevan jotain kuvaamisen arvoista jos kuulisin jotain outoa talossa. Minusta tämä on tavallinen kummitusvideo missä jokin ihmishahmon tapainen varjo tai hahmo tallentuu videolle ja kuvaaja parkaisee ”OMG!” lopussa.

  • Wespa sanoo:

    Joo, kuten sanottiinkin jo, mikä pointti on ruveta kuvaamaan ympäriinsä jos kuulee vihellystä?

    Miksipä ei jos omistaa kamerakännykän ja on utelias luonne, kyllä moni kuvaa paljon turhemissakin tilanteissa vaikka mitä turhaa. Myös tuosta siskon kommentista päätellen heillä oli mahdollisesti jo aikaisemmin tiedossa, että talossa mahdollisesti kummittelee, jotenka ehkä hän yhdisti tämän viheltelyn siihen ja rupesi kuvaamaan. Myös jos viheltelyä on kuulunut ennenkin, niin ehkä pojalla oli nyt tarve todistaa/taltioida tämä viheltely, mutta saikin jotain aivan muuta nauhalle. 🙂

  • Ronsu sanoo:

    En vieläkään ymmärrä miks 12 vuotias tarttee kännykän, saatika si jonkun niinki hyvän ja uuden kännykän et siitä kamera löytyy… Ite antaisin lapselleni maksimissa Nokia 3210:n

  • jetbox sanoo:

    nonii ylemmästä kommentista päätelle tää on feikki =DD

  • ghostnerd sanoo:

    Itse kuulen joka ilta nukkumaan mennessä tietokoneeni menevän päälle, pitävän raksutustansa ja välillä kuulen näppäimistön naputusta. Pari kertaa olen hiippaillut videokameran kanssa huoneeseen, jossa kone on, mutta heti kun olen ovella, niin raksutus loppuu ja kone on pois päältä, juuri miten sen olin illalla jättänyt… Eli ihminen voi todellakin alkaa kuvaamaan jos kuulee jotain erikoista.

  • Päivitysilmoitus: Ghost in My House! Oh Really? «

  • metele sanoo:

    ehdottomasti varjoihminen, olen nähnyt moisen.

  • Shinryuu sanoo:

    Erittäin hieno video vaikka minua on joskus vaikea vakuuttaakin 😀 Ainakin video piristi

  • 6(6)6 sanoo:

    HERÄTKÄÄ IHMISET ! ghostnerd (22:11:30) :

    Itse kuulen joka ilta nukkumaan mennessä tietokoneeni menevän päälle, pitävän raksutustansa ja välillä kuulen näppäimistön naputusta. Pari kertaa olen hiippaillut videokameran kanssa huoneeseen, jossa kone on, mutta heti kun olen ovella, niin raksutus loppuu ja kone on pois päältä, juuri miten sen olin illalla jättänyt… Eli ihminen voi todellakin alkaa kuvaamaan jos kuulee jotain erikoista.
    ——————- munki kotona joka ilta ku meen nukkumaa ni tapahtuu just toi sama juttu, ja KAI NYT MULLEKKI TULEE PERHANA SAMA OIRE ETTÄ PITÄÄ OTTAA KAMERA KÄTEE ! einy sitäpaitsi varjo voi mennä noi jos takana on 5 metrin päässä alempana ku ite hahmo on suorana !

  • Mustix sanoo:

    Haahhhhhhhaaaaaaaaaa.

    Videon hauskin kohta on hidastetutussa kohassa kun se poika sanoo oh my god REPS ”ohh myy ggoodd” ja se matala ääni .’D

  • Apinateoria 8 sanoo:

    Ei se metele mikään varjoihminen ole. Ei ne ole ihmisiä. Juu ja luulen nähneeni itsekin vastaavia. Ne on just tollasia, ettei ole oikein varma näkikö edes mitään.

    ”Itsehän olen jo pitkään ajatellut että kummitukset ovat jotain olentoja mitkä elää täällä toisessa ulottuvuudessa ja välillä jokin häiriö syntyy minkä takia heiden varjo/aura tai joku, heijastuu meille.”

    No noi varjo-olennot on ihan oma lukunsa. Ne ei ole mitään tavallisen kummituksen varjoja, vaan jotain hit0n demoneja, joita on erikokoisia, polvenkorkuisesta kolmeen metriin. En kyllä sanoisi että ilmiöiden takana on joku häiriö eetterissä, että niitä näkyisi vahingossa. Kyllä ne varsin tahallisesti tuntuvat ilmaantuvan. Nuo varjotyypit olen kokenut huonoksi ja kuumottavaksi asiaksi.

  • MIE OON MAICK sanoo:

    En ole eläissään nähnyt mitään paranormaalia. (Jos se ei lähialueen kiskan myyjää oteta huomioon). En usko tuota varjoksi, pitkästä aikaa hyvä video.
    Propsit siitä wespa.

  • JambaB sanoo:

    Tuo näyttää kyllä ihan samalta kuin videossa ”kuinka tehdä feikki kumitusvideo” jossa tuommoinen saadaan tehtyä läpinäkyvällä kalvolla ja tussilla… Reaktio kyl tuntuu varsin aidolta

  • Pohjolan poika sanoo:

    Siis toi videohan on ihan surkea ja tossa ei ollu mitään yliluonnollista. Mie kerkesin jo oottaa tosi hyvää videota kummituksesta 🙁

  • Riku sanoo:

    Tuohan on vaan normaali varjo.

  • Apinateoria sanoo:

    Niinhän se näyttää aika tavalliselta varjolta ja niinkuin joku jo mainitsikin, varjoa edeltää vaalea valon tapainen. Toisaalta ovensuussa, heti kun se varjo ilmaantuu, näkyy tummaa hahmoa. Siis näkyy ilman taustaa johon varjo heijastuisi. Pennun reaktiokin saa aikaan kylmiä väreitä. Taustatarina on uskottava, vaikkakin samanlaisen keksisi hätävalheenakin.

    Saattaa olla aito keissi.

  • Sami LV sanoo:

    Ei.. Ei tuo ole VARJo kattokaapas uuestaan ei näytä yhtään varjolta ja miten se liikkuis tuollalailla ja katoais mihin?? Ei ole mikään Varjo ja luule että on aivan oikea video..

  • Antti Juntunen sanoo:

    Hyvä video. mutta eikö tuo ole vähän outoa kuvata ilman järkevää syytä.

  • JOni sanoo:

    jos huomasitte aika alussa näkyy portaissa kalvomainen seinämä ja kun se varjo meni siitä sen edessä siinä oli sama seinä ja se kalvo meni läpi huoneen ja portaikon!! sanon etää toi ei ollut todellinen. väärennös!! KATTOKAA JA USKOKAA!!

  • Nargatho sanoo:

    Joo eniten koko jutussa hämää se että kuvaaminen loppuu juuri kun outoa alkaa tapahtua. Näyttää ihan kalvolta jota vedetään linssin ohi, se selittää miksi varjo ei ”uppoa” taustalla nähtyyn huoneeseen.

  • lollero sanoo:

    no voi lol selvä feikki joku vaan pitäny valoo takana ja liikuttanut sitä ei sen ihmeellisenpää!!

  • juupa sanoo:

    hei kerttu sanoppa mistä sitten ei tulisi tuntumaa kun tällä sivulla oot

  • k@is@ sanoo:

    hitto pelästyin 😀
    poikaparka jos ei ollu feikki 😉

  • ninina sanoo:

    joo,aika jännää toi on varmaanki feikattu

  • haamuja ei ole tässä Maassa sanoo:

    Hehe, aika erikoinen kummitus. Heti sen tilanteen jälkeen, kun varjo on ”kävellyt” äärimmäisen oikealle, pojan siirtäessä kameraa se varjo jää sinne kameran oikeaan nurkkaan. Eli aika jännä haamu kyllä kun jää ns kameran linssiinkin jumiin. 😀

    Muuten ihan uskottava, jos olisi totta.

  • Popsipopsi sanoo:

    Ohhoh!!
    En usko et on feikki mäki oon nähny aaveen yhellä kartanolla mut se on kyllä aika pelottavaa!!!:)

  • gigi sanoo:

    Mistä ton kummitus videon voi kattoo??!

  • gigi sanoo:

    popsipopsi joo, yleensä kaikilla kartanoilla onkin aaveita, mut minkä näkönene se oli ja otitko kuvan siitä???!!! :O:O:O:O??? Ja missä paikassa siinä kartanossa se oli? Siis missä paikassa missä huoneessa???

  • arja nurminen sanoo:

    minä joudun syntejä antamaan anteeksi kuolleille. kun eivät parannusta tee maan päällä…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto