ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit Kokemukset Maaliskuu 2009

kokemukset_maaliskuu_2009Tässä onkin ollut muutaman kuukauden tauko, kun olen viimeksi julkaissut kokemuksia. Vielä niitä löytyy sähköpostini kätköistä kuukausien takaa. Nauttikaa.

Ville kirjoitti:

Minä ja kaverini menimme ajelemaan kelkalla, talvisena iltana noin kymmenen aikaan. Menimme vanhan mökin ohi. Sanoin kaverille, että katsotaan tuon mökin ikkunasta sisään. Katsoimme  ja yhtäkkiä tuli metrin pituinen tumma usva olohuoneesta ja meni makkariin. Säikähdimme sitä jumalattomasti ja juoksimme täysillä kelkalle ja siitä kotiin. Lopuksi kävi selväksi, että siellä oli kuollut iäkäs noin 80-85 vuotias nainen.

Aksunen kirjoitti:

Tulin koulusta ja heitin reppuni eteisen sohvalle. Menin sitten olohuoneeseen ja heittäydyin sohvalle. Olin juuri pistämässä televisiota päälle, kun kuulin ihan selvästi askelia samasta huoneesta, missä olin silloin. Ei näkynyt kuitenkaan mitään.

Yhtenä toisena päivänä, kun olin ulkona kaverini Iiriksen kanssa. Menimme keinuihin keinumaan ja keinuimme vähän aikaa, kunnes kuulimme rasahduksia. Katsoimme metsään päin mistä se ääni kuului ja näimme pari tummaa vilausta. Sitten ne rupesivat lähestymään meitä. Tumma hahmo, joka näytti aivan ihmissudelta, mutta ei ollut. Joku sen näköinen kuitenkin. Juoksimme äkkiä Iirikselle päin ja onneksemme se hävisi.

Linda kirjoitti:

Tämä kokemus tapahtui vuonna 2007 heinäkuussa. Silloin olin 11-vuotias. Heräsin aamulla noin klo. 9.00, kun kuulin ääntä, niin kuin olisi satamassa vettä, nukuin ikkunan vieressä. Sitten päätin avata sadekaihtimet, mutta ne olivat rikki, ne meni kuitenkin ihan pikkuisen auki ja samalla näin käden ikkunallani. Kädessä oli hanska. Sitten toivoin, että se ei olisi totta. Poistuin huoneestani ja menin avamaan ulko-oven. Siellä paistoi aurinko ja linnut lauloivat. Ei pisaraakaan vettä. Eikö olekkin kummallista? Veljeni ja siskoni, sekä äitini olivat nukkumassa. Isäni oli olohuoneessa kannettavan tietokoneen äärellä. Kerroin hänelle kummallisesta kokemuksestani ja hän meni ulos juosten, kiersi pihan varmaan viisi kertaa ja tarkisti tarkalleen, että oliko siellä kukaan. Piha oli kuitenkin tyhjä. Kenelläkään meidän perheestä ole semmoista hanskaa.

Lola kirjoitti:

Kaverini asuu tosi kaukana. Olen siellä aina joskus lomilla yötä. Siellä tapahtuu myös kaikkia outoja juttuja, mutta kukaan muu kuin me eivät kuule niitä.

Kun olin heillä ensimmäistä kertaa, olimme alakerrassa. Kaverini isä oli vielä töissä ja äiti ulkona pihatöissä. Me olimme juuri lähdössä huoneesta, kun joku koputti oveen kolme kertaa kova äänisesti. Olimme ihan hiljaa paikallamme ja tarkistimme oven. Minä avasin oven ja siellä ei ollut ketään! Kukaan ei ollut edes tullut, koska ylhäällä oli remontti ja alakerran ovi ei aukeutunut tai edes sulkeutunut. Ystäväni vanhemmat eivät uskoneet, kun kerroimme sen. Seuraavana päivänä olimme jälleen alakerrassa, kun saunatuvan ovi aukeutui itsestään. Menin katsomaan, eikä tuvassa ollut ketään.

Mikko kirjoitti:

Olin eräänä päivänä kotona katsomassa televisiota pikkuveljeni kanssa. Pikkuveljeni löi minua. Löin takaisin ja sen jälkeen menin huoneeseeni. Kun olin huoneeni rajalla kuulin äänen: ”Hyvin tehty”. Tuo tapahtui ollessani 9-vuotias eli en ollut juonut tai mitään. Tämän jälkeen olen jotenkin alkanut kummaksumaan yliluonnollista.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi tällä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Jos haluat tapauksesi tutkittavaksi, niin kerro siitä viestissäsi, jolloin ohjaan samalla viestisi tutkijalle. Viesti näkyy blogissa vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

17 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit Kokemukset Maaliskuu 2009

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • amntz sanoo:

    Hehe, Mikon kokemus oli hauska :D.

  • Jani sanoo:

    Hups kirjoitin kokemuskenttään Noh taidan olla tässä hieman unessa niinkuin Lindakin.

  • Masterpiece sanoo:

    Hassuja kieliopillisia virheitä Lindalla :D. ” – – kun kuulin ääntä , niin kuin olisi satamassa vettä – -”. Annettakoon anteeksi nuoren iän takia 🙂

  • oraakkeeli sanoo:

    ”Tuo tapahtui ollessani 9-vuotias eli en ollut juonut tai mitään. Tämän jälkeen olen jotenkin alkanut kummaksumaan yliluonnollista.”
    Juonut tai mitään…? Ei hyvää päivää toivon ettet tosiaan ole tuon ikäisenä juomista harrastanut. 9v. pitäisi vielä leikkiä turtelesseilla ja barbeilla ja ties millä…

  • Bläkkis sanoo:

    jopas taas. Säälittää melkein nämä jutut..
    Hävettää lukea näitä.

    Talon äänet on hassuja. Ne kuuluu yleensä vain, kun on yksin, oletteko huomanneet?
    Ovetkaan eivät pysy kiinni. Aukeilevat itsestään..Laitoitko sen kunnolla kiinni?

  • Haerski sanoo:

    Onkos sitä olemassa muitakin, kuin iäkkäitä 80-85 -vuotiaita? 😛

    Ja jo on kumma, kun ovetkin nykyään ”aukeutuvat”, eivätkä vain perinteisesti aukea tai avaudu.

    Alan jo melkein huolestua suomen kielen tulevaisuudesta tämän mesesukupolven käsissä. 🙁

  • kabanossi sanoo:

    hei wespa, valitsepa myös muiden tarinoita joukosta kuin 9-13 -vuotiaiden.
    noloa luettavaa, etenkin tämä kohta:

    “Tuo tapahtui ollessani 9-vuotias eli en ollut juonut tai mitään. Tämän jälkeen olen jotenkin alkanut kummaksumaan yliluonnollista.”

  • MYSTiCAL sanoo:

    en hirveesti usko mihinkään näistä, en ole asiantuntija, mutta aika päästä keksittyä.

  • HP sanoo:

    Ei se kovin ihmeellistä ole jos ovet avautuvat itsekseen. Taloissa olevat ilmavirrat voivat olla yksi tekijä.
    Selittämättömät äänet taas voivat kuulua vaikka mistä.
    Jos oven kahva liikkuu niin silloin olisi syytä jo huolestua. =D

  • Sir Lancelot sanoo:

    Aika feikeiltähän nuo kuulosti kaikki, mutta ei kai sitä tiedä..

  • UsKo sanoo:

    on aika vaikea uskoa kun ei oo todisteita mutta onhan näitä kiva lueskella

  • mo sanoo:

    Voi jee! mikon juttu oli hyvä!

  • Dippa sanoo:

    Lolan juttu oli kyllä aika ”mielenkiintoinen” 😀
    Ja Lola oletko ihan varma että koputus kuului juuri ovelta? Sanoit nimittäin että yläkerrassa oli remontti , eikös ne koputukset sieltä olisi voineet kuulua?

    Tai olisiko se voinut olla ystäväsi mamma joka oli ulkotöissä ?

  • Jejj sanoo:

    Jännää luettavaa nää. Mikolla oli aika hyvä. ”Hyvin tehty”. Vaan ei se kyllä HYVIN ollut tehty, mutta kumminkin. Vaan miksi minä en kuule mitään tuollaista, vaikka hakkaan pikkuveljeäni aika usein (johtunee siitä, että se hakkaa minua)?

  • henkka sanoo:

    jänskää

  • LOL! kaikkki on feikkejä -.-’

  • Miley sanoo:

    Minulla on myös paranormaali kokemus. Lähetin sen äsken :s

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto