ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lahjoituksia – Avusta Parablogia

AntaminenParanormaali Blogiin saisi lisää sisältöä, kun tutustumme enemmän esim. alan kirjallisuuteen ja lehtiin. Jos siis sinulta löytyy alan kirjallisuutta (ylimääräisiä jo luettuja kirjoja tai lehtiä yms.) tai jos haluat lahjoittaa vaikkapa Ultra -lehden vuosikerran, niin yhteyttä voit ottaa vaikkapa sähköpostin välityksellä.

Tuotelahjoituksia tai sponsorointia (myös mainostus) koskien yhteysosoitteena toimii wespa[at]paranormaaliblogi.net jonka kautta saat tarkemmat osoitetiedot yms.

Jonkin aikaa sitten sainkin postista iloisen paketin. Lähettäjänä oli foorumiltakin tuttu DonHessu ja paketista paljastui kirja nimeltään Mysteerien Maailma. Kyseisestä kirjasta löytyy paljon mielenkiintoisia juttuja ja siitä olisikin tarkoitus kirjoittaa lähipäivinä jonkinlainen arvostelu/esittely blogiin.

Blogin ylläpidolle on lahjoitettu myös Tarot-kortit. Niistä suuri kiitos Nikolle.

Yhteyttä voit ottaa myös Yhteys-lomakkeella (muista mainita sähköpostiosoitteesi). Mielestäni varmin tapa on kuitenkin sähköposti.

Myös kaikenlainen sponsorointi ja yhteistyö yritysten taholta kiinnostaa.

Otamme lahjoituksia myös PayPalin kautta – Vaatii PayPal-tilin tai Visa/Pankkikortin:

Rahalliset lahjoitukset menevät mm. kilpailupalkintoihin ja ylläpitokustannuksiin. Myös teetä menee paljon blogia tehdessä. ;D

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Lahjoituksia – Avusta Parablogia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • bobcat sanoo:

    Aijotteko vastaanottaa rahallisia avustuksia?

  • Wespa sanoo:

    Jos joku haluaa lahjoittaa rahaa, niin sekin käy. Rahalliset lahjoitukset auttavat mm. kilpailupalkintoihin ym. kuluihin.

  • uku sanoo:

    Toivottavasti tämä tuottaa tulosta. Tosin netistähän jo löytyy aikalailla kaikkea. Itse olen ainakin huomannut, että netin valtakaudella ei kirjoista enää ole hyötyä koska kirjoissa oleva tietokin löytyy jo verkosta. Tosin suomenkieli on rajoittava tekijä tässäkin.

  • Tonza sanoo:

    Nyt sitä sitten ruvetaan oikein kerjäämään rahaakin…

  • Wespa sanoo:

    Olinko asitivani jonkinlaista kateellisuutta? Jos näin, niin otan sen vain hyvänä merkkinä. Kerjäämisestä ei mielestäni ole kyse, mutta voi sen toki sellaisenakin nähdä, varsinkin kun aika monille raha on kaiken pahan lähde.

    Jos haluaa antaa rahaa hyvään tarkoitukseen niin mikäs siinä, mielestäni tässä ei ole mitään ongelmaa. Kilpailupalkinnot ovat kuitenkin aina menneet omasta pussista, mutta aina nuo mainokset ym. tulot hieman helpottavat hommaa varsinkin kun nyt on tämä uusi palvelin. Pakko ei tietenkään ole mitään lahjoittaa, mutta mielenkiinnolla odotan kuitenkin mm. alan kirjallisuutta, jonka avulla voi sitten tehdä artikkeleja ja vaikkapa kirja-arvosteluja. Eipä tuossakaan paljoa rahaa mene jos jo ennestään lukemansa kirjan postittaa. 🙂

    Saa nähdä, ehkäpä joku viisas yritys tekee jonkinlaisen lahjoituksen ja saa samalla pienen mainoksen sivulle. Siinähän tulisi paljon kävijöitä yritykselle, kun tekee sen hyvän teon.

    Kiitos mielipiteestäsi Tonza. Keskustelu on aina hyvästä. 🙂

  • Fenu sanoo:

    En huomannut mitään kerjäämisen merkkejä ja mitä tähän sivustoon tulee niin ymmärrän hyvin että varmasti rahalle olisi käyttöä joka suuntaisesti ja varsinkin kilpailujen palkintojen järkkäämiseen ja jos esimerkiksi joskus tulevaisuudessa kun sivuilla on 10x enemmän käviöitä ja paljon ”sponsoreita” niin voisi järjestää joskus halukkaiden ja aktiivi käviöiden kesken joku viikonloppu miitti tai vastaava tai reissata erinlaisiin kuuluisiin kummitus paikkoihin tai vastaaviin ja en nyt tarkoittanut että kaikki kulut olis blogilta.

    ESIM: Turun linna kierros maksaa opastettuna 60e/h ja muuten käynti 6-8e ajankohdasta riippuen.
    Niin blogi vaikka järkkää kierroksen ja ajankohdan milloin saisi paremmin just oppaan kanssa keskusteltua paikan kummituksista ja kokemuksista yms. +jos on hyvin pullat uunissa niin joku illastus paikka ja porukka kokoontuu keskutelemaan kierroksesta yms.

    Selitys oli varmaan hiukan sekava mutta yrittäkää saada selko mitä tarkoitin.

    Mutta lupaan lähettää kirjallisuutta kun sellaista käsiin tulee tai muuta vastaavaa.

  • Wespa sanoo:

    Mielenkiintoisia ajatuksia Fenu. Jonkinlainen miitti olisi kyllä mukava järjestää. 🙂

  • Fenu sanoo:

    Niin ja en tarkoittanut että miitin kaikki kulut olisi blogin harteilla. Annoin vain ehdotuksen. 🙂

  • jetb0x sanoo:

    Pistin sulle teerahat tulee 😀

  • Wespa sanoo:

    Kiitos paljon. 🙂

    Laitoin nimimerkkisi lahjoituslistalle.

  • jetb0x sanoo:

    Eipä mitiä. :p

  • Joona sanoo:

    Miitä ihmettä?? :O Mun nimi lukee tossa lahjotuslistalla, ja et olisin lahjottanu tänne 15 euroo!? Ei kyllä pidä paikkaansa.. en oo lahjottanu mitään, ja ihan tänään reksiteröydyin 😮 Nyt saat kyllä kertoa, miks se nimi on siellä?

  • Wespa sanoo:

    Kyseessä on joku Joona -niminen henkilö, ei siis välttämättä juuri sinä. Listalla ollut jo pitemmän aikaa… 🙂

  • Joona sanoo:

    no hyvä.. oon vaan tottunu että foorumeilla ei oo samannimisiä. Enkä ollu nähny tota vielä aiemmin 😛 Varmistin vain asian 😀 voi että kuinka noloo

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto