ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Haaste: Suggestioäänite

Olen tässä ollut aika kiireinen pitäessäni tuota Henkimaailma blogia. Tänään sain aikaiseksi suggestioäänitteen, jolla on tarkoitus muuttaa maailmaa. 🙂

Haastankin teidät kuuntelemaan viikon ajan suggestioäänitettä, jonka lataaminen ja käyttäminen on täysin ilmaista.

Vaikutuksia on todellisuustasolla useita ja niihin kuuluu mm. luottamus, rakkaus itseä ja muita kohtaan, positiivisuus, hyvä olo, nautinnon kokeminen, lempeys jne. Elämästäsi tulee siis kokemustasolla parempi.

Voit alkaa kokemaan mm. uusia asioita, tavata uusia ihmisiä ja tehdä asioita joista olet haaveillut. Äänite saa sinut hymyilemään ja tuntemaan hyvää oloa päivittäin.

Latauslinkki, sekä lisätietoa äänitteen käytöstä ja vaikutuksista täältä:
http://henkimaailma.wordpress.com/2009/06/21/suggestioaanite-rakkaus/

Otatko haasteen vastaan?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

31 kommenttia aiheeseen: Haaste: Suggestioäänite

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • joopjooo sanoo:

    eipä taida toimia mun osalta ku ääni on aika ärsyttävän ”yrittäväinen” ja aivan liian rauhallinen…

  • Wespa sanoo:

    Aika jännä. Yleensä ääntäni on kehuttu rauhalliseksi, mutta ei koskaan liian rauhalliseksi. 😀

    Kiitos kun kuuntelit. 🙂

  • Hexaa sanoo:

    no mutta mehän kokeilemme 🙂

  • Huttu sanoo:

    Ei millään pahalla mutta tollasiin tavoitteisiin ei pitäisi tarvita mitään äänitettä. Se on jokaisesta itsestään kiinni miten elää ja millaisia arvoja edustaa, tapaako uusia ihmisiä vai ei

    Enkä nyt lähtis hirveesti tekeen mitään elämän laatua muokkaavia lupauksia tuon äänitteen kanssa. Yleensäkään tollasista ei ole mitään konkreettista todistetta niiden toimivuudesta, herkkäuskoiset hölmöt menevät lankaan ja kuvittelevat vähän ajan päästä osaavansa parantaa käsillä ja muuta yhtä naurettavaa roskaa.

    Onko teidän elämä muuttunut tai parantunut yhtään viimekertaisista nauhoitteista? Enpä usko…

  • Hartsa sanoo:

    Entäs jos he kuvittelun lisäksi osaavatkin hetken päästä parantaa käsillään?

    Herkkäuskoisia he voivat olla, mutta kenestä se tekee hölmön, jos on kyseinen mahdollisuus olemassa, ja se haukutaan lyttyyn kokeilematta..

    Ottamatta nyt kantaa itse äänitteeseen kuitenkaan, kun en ole sitä kuunnellut. Olen samaa mieltä Hutun ettei tällaisiin tavoitteisiin _tarvita_ mitään äänitteitä, jos osaa itse asennoitua asioihin oikein, sekä muuttaa omia ennakokäsityksiä asioiden suhteen ilman ulkopuolista apua.. mutta suurin osa ihmisistä ei tätä tunnu osaavan. Ihan yksin siitä syystä, että onnettomia ihmisiä tuntuu löytyvän melko runsaasti. Jos ei itseltä onnistu niin eikö silloin ole sama kokeilla ulkopuolista apua? Menetettävää tuskin on, saavutettavana taas mahdollisuus kaikkeen.

  • metele sanoo:

    ei missään nimessä tarvita yhtään mitään, useimmilla vain tarttee olla jokin katalyytti välissä jotta ”kanavat” aukevat. saman kipinän voi saada suurinpiirtein ihan mistä vain, vaikka s**tana petanquen heittelemisestä jos se kunnolla kolahtaa. se ei silti tarkoita etteikö esim. reikiparantamisen alkeiskurssit toimisi täydellisen loistavasti.

    tsekataas myöhemmin höpinät, nyt on niin nätit kelit ettei kenenkään kannata sisällä jäpittää luurit päässä.

  • WM_ sanoo:

    Huttu, tuo valmentaa ja opettaa kiinnittämään huomiota omiin ajatuksiin. Ei se ole mikään taikatemppu siis vaan apuväline.

  • UFO sanoo:

    lol XD

  • cursedmind93 sanoo:

    Tuo on aika hassun hauska kappale. Kivan psykedeelinen ainu vaan et suggestio on vähä turha päälle pyrkivää. Se ei oo semmonen hento ja varovainen, kun tuota biisiä kuuntelee niin alkaa ärsyttämään. Saman toisto ja se tavallaan heikentää tuloksia. Eli se on liian pitkä.

  • Cheatah sanoo:

    Hahaha mut ainaki sai nauramahan ku oli niin fägäri ääni 😀

  • WM_ sanoo:

    Cheatahan vois tehdä seuraavan kun omaat niin kauniin äänen 🙂
    Mitä jos vähän kasvaisitte ennen kuin painatte ”comment!” -nappia? Säästyis kaikki muut meinaa ja se olis hyvä..

  • Hyrre sanoo:

    Ei pysty ei, ei vaan pokka pidä vaikka kuinka yrittää.

  • Wespa sanoo:

    Oot cursemind93 aika oikeassa. Ehkä on liian pitkä, mutta mitä enemmän kuuntelee, niin sitä paremmat ovat tulokset ja siksi tuo n. 10 minuutin pituus. Äänen voimakkuuttakin mietin, että laitanko sellaisen, että tulee enemmän taustalla, mutta sitten ei välttämättä olisi saanut sanoista niin hyvin selvää. Pitäisi varmaan hankkia parempi mikki, niin tuo onnistuisi paremmin. 🙂

    Huttu olet aika pitkälti oikeassa. Mitään äänitettä ei tarvita, koska kyse on omasta asenteesta ja ajattelutavasta, mutta jotkut tarvitsevat sitä ns. potkua persauksille, jota tämä edustaa. Tämän voisi nähdä toimivan vähän samalla tavalla, kuin esim. oman ystävän tuen tai hauskan elokuvan katsomisen, mutta tämä on kohdistettu nimenomaan kuuntelijalle itselleen. Olet mitä ajattelet ja jos äänite saa sinut ajattelemaan sen sisältöä (eli itseäsi positiivisessa valossa), niin se tulee vaikuttamaan tuleviinkin ajatuksiisi. Äänite auttaa siis sinua itseäsi tekemään sen muutoksen. Lisätietoa siitä miten tuo toimii voi lukea artikkelissa annetusta linkistä.

    Cheatah, kiitos hauskasta kommentistasi. Joillekin voi tosiaan tulla tuollainen mielleyhtymä lempeästä äänestä, mutta eipä tuo minua haittaa.

    Hyrre eikös tuo ole jo itsessään positiivinen vaikutus ja todiste äänitteen (ainakin hetkellisestä) vaikutuksesta. Hienoa, että tuota voi käyttää tuollakin tavalla. Ehkä siihen ääneen voi tottuakkin. 🙂

  • WM_ sanoo:

    Mielestäni Wespalta erittäin hattua nostettava teko.
    Hyvä ettei ole yhtään enempää takana ääni, ei kuulisi kunnolla jos autotien lähellä kulkee. Itse en nähnyt valitettavaa. Jos olisi lyhyempi, jäisikö siitä käteen mitään? Ja ainahan voi itse lopettaa kuuntelun kun siltä tuntuu.

  • Proximity sanoo:

    En vaan saa kuunneltua tota vaikka kuinka yritän, mun korviini se on ihan liian spookyn kuulosta, yritä sit siinä saada rakkautta ja nautintoa kun niskakarvat nousee pystyyn 😀 kai se on wespan ääni ja se meren kohina mikä tekee siihen jonkin aavemaisen fiilarin :P:P

    -no happiness for me…i guess 😛

  • ääni sanoo:

    onko tohon joku peruste jolla sen pitäs toimia, jotain tiettyjä taajuuksia tai jotain. ootko tutkinu millälailla se vaikuttaa ihmisiin, ja miksi. koska nyt meni vähän höpöksi tuo, ei millään pahalla.

  • Kristhor sanoo:

    Luin joskus tieteenkuvalehdestä, että luottamus on saatu purkitettua, eli siis varmaan jotain kemiallisia aineita käyttämällä voitaisiin saada joku luottamaan toiseen

  • Wespa sanoo:

    ääni, ei tuossa ole mitään sen kummempia taajuuksia, vaan ihan normaaleja sanoja käytetty ambientmusiikin taustalla, jotka uppoavat alitajuntaasi ja sen kautta vaikuttavat omaan ajatteluusi. Äänite saa siis sinut ajattelemaan positiivisemmalla tavalla. Kokeilemalla se selviää, toimiiko vaiko eikö toimi.

  • Wespa sanoo:

    Toiminnasta voi lukea lisää artikkelissa annetusta linkistä. 🙂

  • metele sanoo:

    ota echo pois

  • metele sanoo:

    ..muuten kyllä ihan asiallinen

  • tepasieni sanoo:

    Jee, portti helvettiin on avattu. 🙂 ja nyt se on kaikkien koettavissa

  • Hexaa sanoo:

    tepasieni eiköhän tässä olla menossa kohti tietoisuutta eripuolilla maailmaa.
    wespalle kiitokset –

  • Kari Pepsi sanoo:

    Pointsit Wespalle vaivannäöstä!
    Keep up the good work, whatever the results may be!:)

  • ukuli sanoo:

    Testaamme…

  • sandels sanoo:

    viikon verran tätä kuuntelin,(23 päivä alotin) ennen nukkumaanmenoa ja välillä päivälläkin.
    ja nyt täytyy kyllä sanoa että tämähän taitaa jopa toimiakkin 🙂

  • korsi sanoo:

    ”Joillekin voi tosiaan tulla tuollainen mielleyhtymä lempeästä äänestä, mutta eipä tuo minua haittaa.”

    Jos joku tuollaisella lempeällä äänellä mulle puhuisi niin ärsyyntyisin suunnattomasti 😀 Rauhallinen ja matala toimisi paremmin. Tuo kuulostaa liialta hyvä-ihminen yrittämiseltä. MUTTA minun mielipiteeni.

  • riki sorsan veli sanoo:

    minä nauroin kyllä pitkään kuuntelemisen jälkeenkin tolle. kuulostaa vaan niin huvittavalta kun wespa hokee olevansa rakkaus, ilo ja nautinto.

    alitajunnasta en tiedä, mutta hyvälle tuulelle tuo ainakin sai

  • zeta sanoo:

    tuo äänite ainakin tunkeutuu uniin ilkeesti mukaan ku oon kuunellu ny jo puoltoista viikkoa tätä äänitettä koska otan haasteita vastaan mielellään… hymyn huulille se kyllä saa mutta ei se musta hyvää ihmistä ole tehny mutta uniin toi ääni silti tulee…..

  • JayJay sanoo:

    Wespa tunkeutuu uniin… onko nämä märkiä unia Zeta? xP

  • zeta sanoo:

    joo o kyllä juurikin ne 😀 mistä tiesit??? säkö mun huonees öisin hiippailet vai xD

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto