ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Vallabit syynä Tasmanian viljaympyröihin?

Monet ovat uskoneet että Tasmanian mystiset viljaympyrät ovat todiste avaruusolentojen vierailusta maapallolla.
Nyt viljaympyröiden syntyyn on vihdoin löydetty syyllinen, nimittäin Vallabit.

Vallabit ovat kengurua muistuttavia nisäkkäitä jotka elävät Australiassa.
Vallabit syövät australialaisella saarella unikkojen siemenkotia, huumaantuvat ja hyppivät pelloilla ympyrää.

”Unikkopelloille tunkeutuvat vallabit ovat ongelma” – Kertoo saaren hallinnon edustaja Lara Giddings

Australia tuottaa noin puolet maailman laillisten opiaattien raaka-aineesta.
Unikosta valmistetaan mm: Morfiinia ja Heroiinia.

Lähde: Helsingin Sanomat

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Vallabit syynä Tasmanian viljaympyröihin?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Sakikane sanoo:

    Onko siitä peltoympyrästä kuvaa? sillä en usko että nuo voi sellasta taiteellista pläsäystä aikaansaada..

  • Calemran sanoo:

    Doddi, Vallabit vain vittuilee ihmisille. Ei maanulkopuolinen elämä meihin yhteyttä haluaisi ottaakaan, k thx bye 😀

  • Phazon sanoo:

    täytyy kattoa googlesta jos löytäis 😛

  • KeyWay sanoo:

    ….ja mun papukaijat hehkuvat öisin ja lentelevät taivaalla! Vihdoinki löyty selitys tähänkin.

  • Jaarno sanoo:

    Se kyllä täytyy sanoa että tuskinpa nuokaan mitään kovin erikoisia kuvioita osaavat tehdä. Enemmän kyllä uskon alieneihin kui noihin 🙂

  • Elli sanoo:

    haha! oikeen koomikkoja hesarilla..(/reuters) siiiiis tottakai elukat voi piripäissään tehdä todella suuria ja symmetrisiä kuvioita:D

    ”Monet ovat uskoneet, että Tasmanian oudot viljaympyrät ovat todiste ulkoavaruuden humanoidien vierailuista maapallolla.”

    haha, no onneks ei sit enää usko kun löyty parempi selitys 😀

    toivon että tekstissä viitataan johonkin kämäsempiin viljarinkuloihin, eikä tosissaan samantasoisiin hienouksiin kun mitä ilmiö imo koskee:)

  • venus007 sanoo:

    no tää alkaa olla jo jotenki aika epätoivosta:D yritetään löytää joku järkevä selitys viljaympyröille jostain.. niin HS kamaa kyllä täytyy sanoa!

  • Phazon sanoo:

    itse uutisen lisääjänä uskon että kyseessä on varmasti pienet ja yksinkertaiset kuviot, jos ei ole niin täytyypä itse mennä oopiumeissa juoksentelemaan pelloille 😀 😀

  • Hexaa sanoo:

    juu todellakin. kyllähän noita löytyy, nuo eläinten tekemät kuviot voidaan kutakuinkin laskea samaan kastiin tuulien ja pienten trombien tekemiksi–

  • Hutsinda sanoo:

    On kyllä niiiiin HS-kamaa että ei voi kuin nauraa 😀

  • Joopajoo sanoo:

    Perus HS settiä…

    Otsikon vois vaihtaa ”päivän piriste” =)

  • Huttu sanoo:

    Joo ei ne hienoimmat varmaan ihan elukoiden tekemiä ole (ellei ne sitten piilottele älykkyyttään meiltä ihmisiltä). Olisi kiva nähdä millaisia ne Tasmanian ympyrät sitten on, varmaan jotain aika rujoja painaumia vain. Eli ei tässä uutisessa olla kaikkia viljakuvioita debunkkaamassa

  • shadowjin sanoo:

    Hitto soikoo ne elukat on vaa nii fiksui et me ei sitä älytä. Liekkö sitte USA:ssa ja englannissa pari lemmikkivallabia karannut ku sinne ilmestyy niit peltokuvoit.

  • Kivari sanoo:

    Luulisinpa, että nuo viljapeltokuviot ovat kaikkein todennäköisemmin huomionhakuisten farmareiden tekosia kuin joidenkin ufojen. Tuntuu aika naurettavalta, että meitä sivistyneempi yhteiskunta hakisi meihin yhteyttä viljapeltojen kautta.

  • Penttijuhani sanoo:

    Jaha,vihdoinkin selvisi kuinka nämä tmpyrät syntyy?! Jos joku tosissaan uskoo tähän uutiseen niin yliskamarissa on pahasti rattaat jumittuneet sekä ruuvit irtoilleet..
    mitähän ajatteli tuon uutisen keksinyt?
    Kammottavaa potaskaa,Vallabit eikä muutkaan elukat kykene tekemään näitä oikeita ympyröitä, ihmisilläkin on melkein ylivoimainen urakka tehdä näin taidokkaita teoksia.

  • killokki sanoo:

    aika älykkäitä olioita pitäis olla…

  • Jani sanoo:

    Aika vitsi täytyy sanoa 😀

  • wreck sanoo:

    Ai että ku eläinten älykkyys on kasvanu ku tommosii kuvioita vääntää Vallabit syömällä ruohoa.. varmaan jatkossa kun löytyy viljapeltokuvia, nii kaikki alueen Vallabit vaa roviolle, propsit hesarille, kun toi tämäkin totudeen julki :d:D.

  • Kristhor sanoo:

    lol kengurut pilvessä 😀

  • OVS sanoo:

    No, oopiumhuuruiset kengurueläimethän TODELLAKIN selittävät säteilyt ynnä muut,sekä joidenkin kuvioiden sisältämät kaavat…Iltalehdessä asia esitettiin siinä valossa että kyseessä olisi kiistaton selittys KAIKKIIN kuvioihin (kirjoitan valituskirjeen murr…)…Vallabit ovat varmasti selitys joihinkin kuvioihin ,mutta eivät kaikkiin.

  • Totuus sanoo:

    Olipas tääs viisas. Jaa että tekee viel ihan semmosia symmetrisiä kaikennäköisiä sudenkorentoja ym. Just just. Joo joo

  • ada sanoo:

    ’Jos’ syynä olisi noi vallabit, miten ne osaa tehdä tiettyjä kuvioita, esim. yhdessä viljapeltoympyrässä oli selvä kuvio?

  • Huttu sanoo:

    äh siis eihän tossa uutisessa nyt sanota mitään että ne vallabit tekisivät niitä hienoja kuvioita !! voi elämä…

    Noi on varmaan tyyliin tehnyt jotain rikkonaisia painaumia ja muuta hyvinkin hajanaista kuviota kun ovat huurupäissään HYPPINEET pellolla. Paikalliset farmarit vaan vaan tarinoineet ufoista kun eivät ole nähneet ketä tai mikä ympyrät on tehnyt. Lukekaa nyt se uutinen hyvät ihmiset

  • killokki sanoo:

    Vallabit pellolla syomässä ruohoa… aika jännästi kyl pitäis syodä jos kerran ne viljat taittuu.

  • Shadowjin sanoo:

    Tähänhä taitaa liittyä se juttu siit et ne vetää jotai kasvia (En muista nimeä, kasvilla huumaava vaikutus) Ja sen jälkee vallabit iha pösssyssää juoksee ympyrää ja törmäilee

  • PP sanoo:

    Huomaatteko miten sävy muuttui, kun joku tarjoaa jotain selitystä asiaan niin johan on ennenniinavarakatseiset viljapeltokuviointoilijat yllättävän suppealla linjalla huutamassa että ei varmaan oo!!! Skeptikoille aina vingutte että, et pitäs olla vähän avarakatseisempia. Oma kantahan on aina oikea!!!

  • Eric sanoo:

    Lähes jokainen tämän uutisen kommentoijista hehkuvat omalla vammaisuudellaan. Oletteko te oikeasti näin idi*otteja? Pellet.

    Kukaa ei ole puhunut monimutkaisista kuvioista. Ettekö te aivottomat apinat osaa lukea otsikkoa, jossa lukee selvällä suomella ”viljaympyröihin”? Ja sitä paitsi tässä uutisessa ei myöskään kerrottu millaisia nämä ympyrät ovat, joten hyvät apinat, olkaa hiljaa ennen kuin masennutatte kansan omalla hölmöydellänne.

  • Eric sanoo:

    ”ihmisilläkin on melkein ylivoimainen urakka tehdä näin taidokkaita teoksia.”

    Jos sinulle moinen urakka olisi melkein ylivoimainen, ei se tarkoita etteikö joku muu osaisi. Viljakuvioissa ei ole mitää ylivoimaista ihmiselle.

  • ukuli sanoo:

    Tämä on kyllä ihan naurettava selitys. Johan kuviot ovat niin monimutkaisia, että niiden tekeminen on ihmisellekin vähän liian monimutkainen operaatio.

  • Shadowjin sanoo:

    Ukuli, lue edellisiä kommentteja : DD Monesti ollaa jo sanottu et ei ne oo mitää ihmeempiä ku ympyröit. Ja näis tapauksis tuskin on geneettisel tasol kasvi muuttunu tai mitää säteilyä yms. Tai ei siit tiä vaikka siel ois radioaktiivisia vallabeja.

  • killokki sanoo:

    Jos ne ois vallabit, nii miksei samantien muurahaiset?? Kuka hyvänsähän voi tehä joitain naurettavia ympyroitä pelloille, mut jos vallabit ois syynä säännollistenkin ympyroiden syynä (josta ei kyllä olla puhuttu) niin kyllä minun puolestani voisi olla vaikkapa jänikset.

  • Huttu sanoo:

    Mitä siinä on nyt niin kummallista uskoa että noi elukat on aiheuttanu noiden joidenkin Tasmanialaisten farmareiden pelloille ilmestyneet painaumat, joita media nyt sit kutsuu ”viljaympyröiksi”

    Ei kai ne niitä elukoita syyttäis ellei ne ole saaneet ne kiinni itse teossa

  • Aika iso nälkä vaikka ei ole iso syöjä…!!! enkä kyllä usko että joku pikku kengurun alalaji muutenkaa tekis noin symmetrisiä kuvioita! 😀 :D:D:D:D:D:D:D

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto