ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit lapset

MTV3 Fakta, klo 20.05

”Psychic Kids: Children Of The Paranormal – Pelon hallinta”.  Amerikkalaissarja nostaa esiin tähän asti piilossa pysytelleen ilmiön: lapset ja nuoret, joilla on pelottavia yhteyksiä tuonpuoleiseen. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kuolleiden ihmisten näkemistä, kykyä ennustaa tulevaisuutta, pahoja aavistuksia, outoja näkyjä… Voiko paranormaaleja lapsia auttaa? Sarjan asiantuntijat, meedio Chip Coffey sekä Columbian yliopiston psykologiaan perehtynyt professori Lisa Miller, tekevät parhaansa. Nuoret eivät useinkaan pysty hallitsemaan paranormaaleja ilmiöitä. Columbian yliopiston professori ja meedio opettavat kolmelle lapselle pelonhallintaa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit lapset

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Mikin sanoo:

    Hmm… Tuttu juttu… kuulee ja näkee tuonpuoleisia ja kukaan ei usko. ja joutuu mielisairaallaan.. säälittää… Voi niitä ihmisiä.. 🙁

  • rezaR sanoo:

    ”Hmm… Tuttu juttu… kuulee ja näkee tuonpuoleisia ja kukaan ei usko. ja joutuu mielisairaallaan.. säälittää… Voi niitä ihmisiä.. :(” Niin siinä käy ku lapset saa liikaa turhaa huomioita.

  • Hexaa sanoo:

    rezaR niin et selvästikkään suko väitteeseen?

    olen katsellut muutamia dokumentteja aiheista joissa vain ~7-8v lapsi kertoo nähneensä kaikkea paranormaalia mm juttelee aaveille ja kuolleille. Kyllä nämä ei ole kaikki mitään julkisuus temppuja.

    saattaa olla että pienen lapsen on helpompi kokea kaikkea paranormaalia asiaa

  • SirkkuPeekele sanoo:

    Naapurin tyttö 3-4 vuotta näkee kuulema jonkun birgitan. Aika jännä ku ne ei edes tunne ketään birgittaa. Liekö katsonut televisiota liikaa.

  • Jani sanoo:

    Monilla pienillä lapsilla on mielikuvituskaveri, johonka ei kuitenkaan välttämättä liity mitään paranormaalia.

  • SirkkuPeekele sanoo:

    ite veikkaan just samaa

  • Shadowjin sanoo:

    Onko mahdollista että olis jollai lail ”paremmat” aistit että näkee 2 ulotteisen maailman asioita? Eikö se ollu sillee et 2 ulotteine ja 3 ulotteine maailmankaikkeus on tavallaa päällekkäin?

  • Hexaa sanoo:

    Jani & SirkkuPeekele

    Joo niin ehkä yleisesti ottaen. mutta lapset saattavat herkemmin aistia ja kokea paranormaaleita ilmiöitä. kuten mm nyt nähdä kuolleita ynm

  • Ja taas(taas) sanoo:

    Lapset kertovat miltein mitä tahansa saadakseen huomiota ja heillä on herkempi mielikuvitus.
    Suattaapi olla, suattaapi olla olemattakin, mutta epäilen.

  • OVS sanoo:

    Niin.Lapset valehtelevat,ja paljon!
    Näin pikapuolin 14 täyttävänä helposti muistan esikoulu-iän sepitykset,mutta en tosin osannut käsitellä niitä valheena, vaan uskoin niihin lähes itsekin…Paranormaalista en kuitenkaan muista tarinoineeni (johtunee varmastikin lapsuuteni ”aidoista” kokemuksista…).

    Itse voisin pitää väitettä suhteellisen uskottavana,sillä lapset,toisin kuin ahdasmielisemmät ja yhteiskunnan muotin mukaan kasvatetut aikuiset,eivät kiellä paranormaaleja ilmiöitä sellaisia kokiessaan.Lapsi voi kokea paranormaalit ilmiöt luonnollisena osana elämää,kun taas aikuinen jota on vuosia opetettu omaksumaan yliluonnollinen valheena ja kieltämään se,ei välttämättä usko vaikka omin silmin näkisikin.

    Tämähän on kuitenkin vain minun näkemykseni asiaan… 😀

  • Hexaa sanoo:

    Ja taas(taas) joo totta mutta tarkoitin lähinnä semmoisia tapauksia mitkä voidaan todistaa..

    kuten esim joku lapsi kuulee junan ääntä takapihalla ja valitustu ynm myöhemmin käy ilmi että monta kymmentä vuotta sitten samassa paikassa satui juna onnettomuus
    näitäkin on ja noihin vetosin lähinnä 🙂

  • kaunissss sanoo:

    meidän naapurin tyttön kaa oltiin kerran jäätelölle menossa. Yhtäkkiä Sara (pieni tyttö) huusi:-” Taru! EI!” Katsoin ihmeissään. Sara lähti juoksemaan ja katsoi tielle kuin joku olisi kuollut. Sitten sara alkoi itkeä. >Sitten myöhemmin selvisi että joku oikeasti oli kuollut.

  • Aurelia sanoo:

    Saa nähdä millainen sarja tuo on. Viimeksi eilen yritin selittää pojalle kuinka selvitä pelottavien näkyjen kanssa. Minuun tullut…

  • Maya sanoo:

    Mä aion katsoa tänään paranormaalit lapset uuden sarjan… mun mielestä se on aika kiehtova koska mä en oikein valehtele vaan tää on totta… talvella näin jonkun oudon näyn jota en voi millään selittää. Osaako kukaan selittää tuollaista ilmiötä?

  • Narie sanoo:

    pahus kun tulee faktalta, ei mitään mahdollisuuksia nähdä sarjaa ._.

  • Kyyrme sanoo:

    Jaahas.. Tällä hetkellä sitä tuijotan, eikä kyllä vakuuta. Ainakin nuo pari nuorempaa naperoa, vaikuttaisi toimivan äitinsä virikkeestä. Kyllä sitä itsekki ntuli pienenmpänä aloitettua kummituskerhin kavereiden kanssa x) Leikkiähän se oli mutta ei paljoa tarvittu että, kaikki näkivät saman punasilmäisen hirviön ikkunassa.

  • -normal? sanoo:

    Tämä asia on aika kiehtova ja aiheesta ollaan monta mieltä. Monet uskovat ja monet eivät halua uskoa moiseen. Lapsilla on aika vilkas mielikuvitus ja monella on näkymätön ystävä. Minullakin oli aika pitkään ”iso sisko” nimeltä Leena. Minulla ei ollut sisaruksia joten halusin kaverin jolle jutella ja Leena rauhoitti minua kun pelkäsin yksin kotona. Myöhemmin kun olin jo teini kerroin isälle että näen olemattomia otuksia yöllä ja kun katson peiliin takanani liikkuu ihmisiä. Hän kertoi että se on normaalia kun on teini-iässä koska, Aivojen kemiallinen koostumus on muuttumassa ja aiheuttaa sekaannuksia aisteissa. Sen jälkeen en enää kiinnittänyt asiaan huomiota ja näyt hävisivät. Joten uskon että kakarat ja teinit ”näkevät” just sitä mtä kertovat, eivätkä sepitä vain saadakseen huomiota. Uskon että se on vain normaalia kasvua.

  • Matti sanoo:

    Hassua kun tämä on paranormaaliblogi ja olemme niin peloissamme, että alamme vähätellä ja poisselittää lasten kokemuksia. Tai vielä kauheampaa, että joku saisi sitä ”ansaitsematonta” huomiota -heh.

    Katsoin pari jaksoa ja ihan mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää oli.

  • Sandy sanoo:

    Ihan hirveetä! Katoin yhen jakson ja siinä oli jotai 8 v. lapsia… Ne ei pystynyt nukkumaan koska näki niitä ihme kuolleita… Sit niiden äidit joutu jatkuvasti herätä ja ne lapset luulivat että se on niiden syy 🙁 Yks taas näki aina jonkun talonmiehen joka sit vei jonku taivaseen tai jätti sit siihen mätänee jos joku oli kuolemassa! Se niinku ennusti!!!!

    Ajatelkaa jostain 2-vuotiaasta lähtien nähnyt niitä! Hirveetä!
    Niin nuoria!!

  • jemma sanoo:

    joo… ne kaikki on päästään sekaisin -_-* yks luuli et sen peilissä on portti toiseen ulottuvuuteen…

  • jonttu sanoo:

    Olen itse kolmetoista vuotias ja koen paranormaaleja ilmiöitä. Näen kuvia joissakin paikoissa jos joku on kuollut siinä ja miten se on kuollut, ne kuvat ovat aina välillä todella järkkyja, mutta ne on osa mun elämää mun pitää vaan hyväksyy se ja näen aina välillä kuolleitakin mutta enemmän noita kuvia ja tuntemuksia. Niin että kukaan ei oo tässä päästään sekasi, menen meedion luo harjottamaan kykyjäni jos nyt saan ajan sinne.

  • anita mattila sanoo:

    Huvittaa, että jotkut katsovat oikeudekseen tehdä toisen paranormaalit kokemukset naurettaviksi. Olen itse lapsena ja nuorena kokenut paljon sellaista, mitä ei voi selittää, mutta kokemukseni olivat aitoja. Joissakin tapauksissa minulla oli jopa todistajia – koirani, jotka reagoivat näihin ilmestyksiin. Joskus ne pelkäsivät, joskus ei.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto