ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Outoja kuvia julki

Suomen suosituin yliluonnollista käsittelevä sivusto Paranormaali Blogi on monen ihmisen kiinnostuksen kohteena ja tämän kautta myös fanit ovat lähettäneet omia kokemuksiaan ja outoja kuviaan. Sähköpostiimme onkin tulvinut ajoittain outoja kuvia, joista muutaman haluankin tässä nyt laittaa julkiseen pohdintaan.

Outoja palloja taivaalla

Noora kertoo:

”Hei, liitteenä olisi kuva jonka otin eilen aikasin aamulla. Huomioni kiinnitti erityisesti se, että taivaalla näkyi neljä palloa vierekkäin säännöllisin välein. Eivät ne mitään sääpalloja voi olla koska rakenne näytti hyvin pilvimäiseltä. Outoa oli myös se että kun sekunniksi katsoi muualle olivat ”pilvipallot” vaihtaneet paikkaa taivaalla! Muokkasin kuvaa hieman tummemmaksi jotta ne näkyisivät paremmin.”

Ufojako

5.9 aamulla. Neljä Ufoako? - Klikkaa kuva suuremmaksi

Hahmoja vaahdossa

Pia kertoo:

”Tässä on tyttäreni ottama kuva Braz nukesta. Hän leikki nukella merenneitoleikkiä lavuaarissa, missä myös vaahtoa. Hän päätti ottaa kuvan kamerakännykällään, nostaen samalla nukkea vedestä. Äkkiä hän sanoi kuvaa katsoessaan että ”tuleepa outoa savua Brazin nenästä”. Minä katsoin kuvaa ja sanoin että savu muodostuu vain vaahdosta.Huomasin kuitenkin vaahdon/savun keskellä nuorta tyttöä muistuttavan ihmisen hahmon, olkavarren ja aivan kuin vaalea mekko päällä. Pitempään katsottuani kuvaa myös, ehkä mielikuvituksen voimalla, muutakin tapahtumaa. Kysyisinkin, että onko tämä kuva todella vaahdosta syntynyt vai voisiko siinä olla jokin selittämätön tallentuma?”

Näetkö hahmoja vaahdossa? - Klikkaa suuremmaksi

Näetkö hahmoja vaahdossa? - Klikkaa suuremmaksi

Outoa savua

Otto kertoo:

”Kuvaa ei ole muokattu, eikä ’savua’ näkynyt paljain silmin, pelkästään kuvassa. Huppupäinen kaveri teki temppujaan, otin kuvan ja noi lentävät valkoiset jutut ilmestyivät kuvaan. Ei poltettu mitään, mistä voisi johtua tuo ’savu’.”

Keksitkö selityksen savulle? - Klikkaa suuremmaksi

Keksitkö selityksen savulle? - Klikkaa suuremmaksi

Mitä mieltä sinä olet näistä kuvista? Avaa sanaisa arkkusi ja jätä kommentti.

Onko sinulla outoja kuvia tai kokemuksia? Voit lähettää kuviasi osoitteeseen yhteys(ät)paranormaaliblogi.net tapahtumakuvauksen kera. Pelkkien kokemusten kertominen onnistuu helposti yhteyslomakkeemme kautta.

Lisää outoja kuvia julkaistaan piakkoin. Ole siis kuulolla. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

73 kommenttia aiheeseen: Outoja kuvia julki

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • WM_ sanoo:

    Hienoa, mietinkin että ei pitkään aikaan ole julkaistu lukioiden kokemuksia 😛
    Eka on mielenkiintoinen. Vikassa nuo savut näyttävät aika samanlaisilta, että olisivat kenties joku virhe kuvatessa tullut.. En usko että likaiseksi voi linssiä väittää kun sen nyt kuka tahansa itse huomaisi tapahtuneen.

  • Huttu sanoo:

    Emt, noi kaikki näyttää aika photoshopatuilta.

    1. kuva: Tämä on näistä kolmesta paras ja milenkiintoisin. Noi neljä kohdetta näyttää ihan pilvilta, mutta kun pilvet on aika satunnaisen muotoisia, niin mitkä mahdollisuudet niillä olisi muodostaa neljä samanlaista palluraa just tasaisin välimatkoin.. Hmm. Shopilla tollaset tekee varmaan jossain 5 minuutissa? Ei noistakaan voi oikein sanoa että ne olis maan ulkopuolista alkuperää. Emt.. siinä on ollut yksi pilvi ja se on häivytetty jotenkin ja jätetty vaan noi neljä. Ja olis mielenkiintoista myös nähdä se kuva jossa ne ”pilvet olis vaihtanu paikkaa mukamas? Kumma kun ei siitä ottanu kuvaa mutta kuitenkin mainitsi sen tarinassa?

    2. kuva: En näe muuta hahmoa kuin bratzin veden alla. Missä siinä pitäisi olla muuta?

    3. kuva: Outo kuva. Noi kaikki objektit on lähes identtisiä, ja muistuttaa hirveästi vaikka katulampusta otettua kuvaa jossa kamera on heilahtanut ja kuvaan on piirtynyt juova siitä lampusta. muutenkin näyttää siltä että kun kuva on otettu, kamera on liikkunut tai tärähdellyt, koska kaikki mahd. kohteet kuvassa on ”valahtanut” alas.

    Joten sanoisin että alkuperäisessä kuvassa on ollut katulamppu tuossa vasemmassa reunassa,näyttäisi ainakin että siitä valoo tulee kun katsoo tota muuria/aitaa oikealla. Sitten kun toi kuva on kerta tärähtänyt, niin sen katulampun valokin on tärähtänyt. Vaikka mainitaankin että kuvaa ei ole muokattu ei siitä voi olla varma, joten uskoisin että nuo kaikki objektit ovat katulampun valon kopioita joita on sitten laitettu erilaisina versioina tohon kuvaan miten sattuu.

    esim yksi layer on ollut normikuva, sitten toisessa layerissä on kopsattuna ja editoituna paljon noita valoja, sitten ne on yhdistetty maskeilla lopuksi.

    No hei.. sanan oli vapaa 😀

  • Huttu sanoo:

    Tuli muuten ihan mieleen näistä kuvista yks juttu. Olen alkanu harrastamaan valokuvausta, ja harjoittelenkin nyt sellasta HDR-kuvaamista.

    Noh yks päivä otin kuvasarjan ja yhdistin HDR-kuvaksi ja aloin ohjelmalla tekee sellaista tone mappia siihen. Pelleilin asetusten kanssa ja tietyillä valoasetuksilla kuvan taivaalle pompsahti sarja ”orbbeja” tai jonkinlaisia pallon muotoisia objekteja. Sitten kun muutin valo-asetukset takas normaaliin päin ne pallot hävis.

    Tietääkö joku kuvankäsittelyn ammattilainen että johtuuko ne orbit vaan siitä ohjelman asetuksista, esim rikkooko ne sen kuvan jotenkin vai mitä ne tekee?

    Jos haluutte ni voin vaikka yrittää kattoa saanko ne vielä esille. Niitä ei tullut muualle kuin taivaalle

  • Korn sanoo:

    En minäkään tuosta bratz kuvasta saa mitään outoa näkymään….Siinä on vain nukke ja vähän vaahtoa hieman tärähtäneessä kuvassa 😛
    Kolmannessa kuvassa saattaa tosiaan olla jokin katulamppu tms josta ”heijastumat” tulevat. Tyypin takana näkyy jokin paalu joka tod.näk. on katulampun varsi…
    Itsekkin olen tehnyt samaa ottamalla hämärässä autojen valoista kuvia. Kuvissa valot ikäänkuin venyvät ja monistuvat. Jollei tietäisi että ne ovat autoista otettuja, niistä saisi varmasti keksittyä ties mitä ufo tarinoita ;P
    Ensimmäinen kuva sen sijaan on mielenkiintoinen. Tosin tässäkin herää kysymys onko kuva otettu ikkunan läpi ja valot ovat heijastettu lampulla lasiin. Tyyliin kuin siinä ufojutussa jonka kaksi pikkupoikaa olivat tehneet led-lampulla…Tuo tumma läntti kuvassa ylhäällä näyttäisi joltain lialta joka voisi hyvinkin olla ikkunassa.
    Tosin tämä kuva on näistä vakuuttavin.

  • Kaikkitietävä sanoo:

    Ekassa kuvassa jonkinlainen halo ilmiö?

  • Jani sanoo:

    Olikohan ensimmäinen kuva otettu ikkunan läpi? Jos ei niin jonkinlaista haloilmiötä kanssa tuossa kuvassa veikkaisin.

  • jäppinen sanoo:

    Toka kuva helppo feikata laita Bratz nukke vaikka lavuaariin. Paljon pesuainetta tms vaahtoavaa ainetta lisää vesi ja ota valokuva.

  • RedMeat sanoo:

    Tossa alimmassa kuvassa on selkeästi vaan kamera tärähtänyt valotuksen aikana. savut ovat mitä luultavammin puiden läpi näkyvää taivasta josta sitten tärähdyksen takia muodostunut noita ”savuja”

  • RockHill sanoo:

    Viimeinen on selvästi muodostunut kameran heilahduksesta ja lampusta osutvat juovat monistuvat kuten jo joku mainitsikin, perustella voi, koska samallaisia kuvia on muodostunut itsellekkin, ei ihmeempää.

  • Moikka sanoo:

    Toisesta kuvasta en saanut selvää voisiko sen hahmon rajata?

  • joti74 sanoo:

    mielen kiintosii kuvii, lisää vaan tänne sivustolle…

  • mixu sanoo:

    miksi 2. kuva on tänne edes laitettu. tyhmäkin näkee että siellä on lelu veden alla (bratz nukke)

  • Wespa sanoo:

    Selityksessähän kerrotaan, että nukke siellä on. Ei sitä sen nuken takia laitettu vaan sen mitä voi nähdä vaahdossa.

  • Pastori sanoo:

    Ei prkl ihmiset, koittakaa nyt hieman edes lukea niitä selityksiä..

  • Ylipappi sanoo:

    Hah nää kuvat lähinnä nauratti pistkää lisää vaan!!!

  • :D sanoo:

    hahaha :;D aika naurettava tuo toinen

  • Vacant sanoo:

    Heips! Olen ykkös kuvan ottaja ja juu on se ikkunan läpi otettu mutta ei se riitä millään selittämään noita.
    Olin äitini auton kyydissä ja mutsini noista mulle sanoi. Olisin ottanu toisenki kuvan mut matkan varrella tuli korkeita puita etten saanu otettuu kuvaa… Kuva oli otettu joskus kuuden-seitsemän aikaan aamulla.

  • WM_ sanoo:

    Mielenkiintoinen kuva se onkin!

    Huvittaa että vissiin eka veikkaus kuvalle oli photoshop. Ihan varteen otettava olettamushan sekin on, mutta en osaa edes kuvitella sellaista tylsyyttä missä itse lähtisin ”läpällä vaan” muokkaa jonku tollasen UFO-kuvan ja lähettää sitä sit eteenpäin että ”kattokees mitä otin!”

    Kellä riittää sellaiseen selkärankaa?

    En nyt itse sano että se olisi lentävä lautanen med ulkoavaruuden ukkeli, mutta mikä ikinä onkin, niin raah, ärsyttää henkilökohtaisesti photoshop -ehdotukset 😀

    (Ei todellakaan ole kenellekään henkilökohtaisesti, ihmettelen vaan kuka menis tekee sellasta)

  • Shadowjin sanoo:

    Itselläni tuli tässä mieleen (Ei liity aiheeseen) Kun aina puhutaan kun alienit ei näyttäydy ja et ne ois tuhonnu maan jos ois halunnu. Olisiko mahdollista että he eivät käytä aseita eivätkä ymmärrä niitä? Ehkä ihmiskunta on se rotu joka lähtee avaruuteen ”valloittajana” Eikä neuvottelijana.

  • WM_ sanoo:

    Kaikki on mahdollista kunnes toisin todistetaan ja todisteiden on parasta olla hyvät 🙂
    Uskon alieneita sitten kun ne itsestään itse kertoo 😀

  • Shadowjin sanoo:

    Nii ja kyl aika lail turhan usein sanotaan et muokattu kuva:D kohta ku ufo tökkii sormel kylkee nii sanotaa et joku mainostemppu, photoshop tai sit säähavaintopallo/suokaasua.

  • WM_ sanoo:

    niin tai ollaan tulossa hulluksi, oltiin kännissä tai aineissa tai sitten venäjällä palo jätteenkäsittelylaitos ja se toi myrkyllisiä, ajatuksia sumentavia kaasuja joista hallusinaatioita.
    Tai sitten oltiin liian väsyneitä tai ei yksinkertaisesti uskalleta puhua aiheesta.
    Olipa kyseessä mikä tahansa, kummitus, enkeli, Jumal-hahmo, alien, maahinen, etiäinen, näky….

  • Huttu sanoo:

    Ei kannata olla niin naiivi WM…. Photoshop on ihan yhtä hyvä selitys kuin mikä tahansa muukin. Varsinkin kun nuo eivät todellakaan ole mitään hirveen monimutkaisen näköisiä kohteita. Pinkkejä palloja taivaalla rakeisessa kuvassa, tollaset oikeesti tekee photarilla ihan hetkessä

    Kannattaa vaan ihan uskoa että maailmassa, ja jopa suomessa, on ihmisiä jotka saavat silti nukuttua yönsä hyvin vaikka feikkaisivatkin kuvia. Saavatpahan ainakin hyvät naurut kun kun sekoittavat herkkä uskoisten pakan totaalisesti niiden kuvilla

    Sanoin photoshopin siksi koska sillä saa todellakin ihmeita aikaan valokuvilla.

    Luin muuten tuossa Tiede-lehden nettisivulta yhden artikkelin jossa tehtiin tutkimus liittyen kuvamanipulaatioihin ja tommosiin, ja siinä päädyttiin tulokseen että nykyään kuvamanipulaatiolla voidaan hämätä jopa silminnäkijää, eli henkilö on ollut paikalla, ja on näytetty kuvamanipulaatio tapahtumasta mikä mukamas on tapahtunut ja kyseinen henkilö on uskonut että niin on sitten varmaan käynyt..

    Tossa vielä linkki sihen artikkeliin jos jotain kiinnostaa lukea:
    http://tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=3889

  • Huttu sanoo:

    Ja mitä tulee tohon että alien tökkii kohta ja ajatellaan että se on huijaus..

    Come on oikeesti…. Kyl nyt varmaan aidon osaa erottaa kun sellainen vastaan tulee,jos nyt puhutaan ihan ihminen vs alien kohtaamisita. Typerää ajatella noin etteikö tunnistaisi tai uskoisi sitten. Tälläiset suttuiset kuvat ja niiden uskominen on kuitenkin hippasen eri sarjassa kuin törmääminen oikeaan alieniin vaikka metrin etäisyydeltä.. eikö?

    Jos alkaisi vaikka tuollaisessa tilanteessa selittämään asiaa vaikka suokaasulla, niin se menisi jo totaalisen kieltäytymisen piikkiin. Varmaan alitajunnassa pelko siitä että koko oma maailma murenee tai jotain.

    Kyllähän minäkin uskon/luulen että tuolla on jotain tuolla avaruuden uumenissa, mutta ennen kuin saan oikeasti hyviä, kiistattomia todisteita en lähde sokeasti julistamaan ”the aliens are here!”

  • Huttu sanoo:

    Tein nyt ihan viidessä minuutissa tämän kuvan. Ihan vain esimerkiksi että näinkin voi tehdä ja ei mun mielestä ainakaan hirveesti eroa tosta ekasta.

    Huom. en nyt siis ala lyttäämään tota ekaa kuvaa, ne on mitä on,mutta ihan vaan pointtina

    ”ufo” on oikeassa reunassa, sikarinmallinen

    http://i241.photobucket.com/albums/ff299/hekathn/linnajauhvo.jpg

  • Wespa sanoo:

    Voihan sitä osaava tehdä tehdä photarilla melkein mitä vaan, mutta mielestäni se on ihmisten ja luonnonilmiöiden, sekä erilaisten tapahtumien aliarviointia, että laittaa photarin piikkiin varsinkin jos ei ole perusteluja…

    Mielestäni kuvasi oli ihan eri tasoa tuon artikkelissa olevan kuvan kanssa. Itselleni tuli ainakin heti sellanen olo kuvastasi, että on tosiaan photoshopattu tuo kun rajat näkyy ja muutenkin tökerön oloinen. Ei muutenkaan kauhean luonnolliselta näytä.

  • shadowjin sanoo:

    Ja mitä tulee tohon että alien tökkii kohta ja ajatellaan että se on huijaus..

    Come on oikeesti…. Kyl nyt varmaan aidon osaa erottaa kun sellainen vastaan tulee,jos nyt puhutaan ihan ihminen vs alien kohtaamisita. Typerää ajatella noin etteikö tunnistaisi tai uskoisi sitten. Tälläiset suttuiset kuvat ja niiden uskominen on kuitenkin hippasen eri sarjassa kuin törmääminen oikeaan alieniin vaikka metrin etäisyydeltä.. eikö?

    Jos alkaisi vaikka tuollaisessa tilanteessa selittämään asiaa vaikka suokaasulla, niin se menisi jo totaalisen kieltäytymisen piikkiin. Varmaan alitajunnassa pelko siitä että koko oma maailma murenee tai jotain.

    Kyllähän minäkin uskon/luulen että tuolla on jotain tuolla avaruuden uumenissa, mutta ennen kuin saan oikeasti hyviä, kiistattomia todisteita en lähde sokeasti julistamaan “the aliens are here!” <———————————————-
    Elikkä voisi väittää että kaikki kuvat yms. saattasi olla totta, mutta kaikki kieltävät ne pelkonsa vuoksi?

  • Huttu sanoo:

    No joo on se kyllä aika huono kieltämättä 😀 Ehkä jos oisin pienemmän kohteen ottanu ja laittanu sen ikäänkuin kauas horisonttii eikä noin lähelle. Muuten toi kyl menee sinne kategoriaan ”P*skimmat ufo-feikki yritykset kautta aikojen top3” Mitäköhän tollakin yritin..

    Nopsaa kopsasin ylemmästä pilvestä ja yritin kikkailla.

    anywhoo, onhan sulla tossa pointtia wespa. Niin paljon vaan nähnyt huonoja ja vähän parempia yrityksiä että ei vaan enää jaksa antaa mahdollisuutta kaikille kuville niinkuin joskus ennen antoi

  • Huttu sanoo:

    ”Elikkä voisi väittää että kaikki kuvat yms. saattasi olla totta, mutta kaikki kieltävät ne pelkonsa vuoksi?”

    Tuo kieltäytyminen oman maailman murenemisen pelossa liittyi enemmänkin tuohon kasvotusten kohtaamiseen jolloin ei pitäisi olla enää mitään epäilemisen aihetta. Se voi olla kova paikka itse kullekkin, paha sanoa kun ei vielä ole sellaista tapahtunut.

    En osaa kuvitella mitä itse tekisin

    Toki onhan varmaan niitäkin jotka kieltäytyvät uskomasta näihin, on sitten kuva tai koko olemassaolon mahdollisuus. Varmaan jotkut uskonnolliset ryhmät, ja muut mitä nyt niitä on?

  • WM_ sanoo:

    Mikä pistää ihmisen tuomitsemaan jonkun asian suoralta kädeltä valheeksi ja toisen omaksumaan sen heti totuutena?

    Kumpikaan ei ole toistaan parempi, jatkuvana toimintana ainakaan..

  • pekka sanoo:

    1. kuvassa on Suurjännitesähköjohdot joissa on punaiset pallot; tällä vähennetään lintujen aiheuttamia oikosulkuja. Linnut näemmä pelkäävät niitä; sekä lentokoneista ne pallot huomataan helpommin; jos pakkolaskua on tekevinään.

  • Huttu sanoo:

    Noi olis aika ison kokoiset pallot siinä tapauksessa 🙂

  • Nia sanoo:

    Joo, enpä oo aiemmin noin isoja jännitepalloja johdoissa nähny, hyvii kuvii muuten! 🙂

  • Mie vaan.... sanoo:

    2. kuvassa näkyy siinä bratzin nenästä tulevassa savussa pitkätukkainen vilkuttava tyttö/nainen… Aika hienon jutun on tullu Pia huomanneeks… 😉

  • Vacant sanoo:

    Täällä Sipoossa mitää suurjännitesähköjohtoja ole näkyny 😀 ihan taivaalla noi oli. Ne näytti paljaalla silmällä ihan valkosilta melkee. Kuvassa meni vähän punertavaks. Harmi ettei parempaa kuvaa voinu ottaa koska oli hitonmoinen kiire junaan 😐

  • Shadowjin sanoo:

    Toki onhan varmaan niitäkin jotka kieltäytyvät uskomasta näihin, on sitten kuva tai koko olemassaolon mahdollisuus. Varmaan jotkut uskonnolliset ryhmät, ja muut mitä nyt niitä on? <—— Ne jotka pelkäävät myöntää alieneiden olemassaolon.

  • paperilyhty sanoo:

    ykköskuvasta tuli sillai mieleen että nehän voi olla vaikka kuumailma palloja ja saahan nuita ny arvuutella vaikka maaliman täpiin asti kun sillä ei ole väliä että onko kuva aito vai feikki kun kuvan ottajahan sen tietää

  • Kaikista mielenkiintoisin ja pelottavin kuva on ehdottomasti tuo bratzvaahto.

    siinä on ikäänkuin teksti, siitä saa selvästi D -kirjaimen, se voi olla ”Delly” tai jokin vastaava nimi, voi olla myös ”Hello” mutta D on niin selvä että uskoisin siinä lukevan ”Delly”.

    Hahmo heti tekstin alla keskellä on jokseenkin pelottava, kun kuvaa muokkaa yksinkertaisesti leikkimillä kontrastin kanssa, saa paljon paremmin hahmosta selvää, en saa sille mitenkään mitään vaatetta, siinä näkyy napa vatsan alueella myös käsi näkyy selvästi, pää on eräässä kontrasti asetuksessa suoraan eteenpäin ja kasvoilla näyttää olevan suu hieman auki, toisessa kontrasti asetuksessa taas pää katsoo oikealle ja sen muodon voisi kuvailla peikkomaiseksi, pitkä pää ynm..

    Palaan vielä tuohon tekstiin, siitä viimeisestä kirjaimesta ei saa kunnolla selvää mutta ikään kuin siitä muodostuisi silmäkuopat, otsahiukset ja nenää.. (mustavalkoisena, ei muokattuna), tulee mieleen se eräs japanilainen leffa jossa oli pieni poika kuollut…

    Tuo kakkonen tosiaan vie voiton näistä kuvista, alin kuva on selvästi tärähdys, ylimmästä en kommentoi.

  • Lisätään.. tuossa kakkoskuvassa tulee jatkuvasti uusia asioita esiin, melkeinpä demonimaisia hahmoja!.. alla, lähellä alarajan keskustaa näkyy jotakin hyvin häiritsevää, myös kirjaimia kuvan eri paikoissa on paljon!..

    en tiedä, jännä kuva ja mielenkiintoista ja pelottavaa on tuota pohdiskella ja tutkia.

    Kuvan ottajalta voisikin kysyä onko mitään muuta erikoista tapahtumaa ilmentynyt? onko muissa kuvissa mitään erikoista, onko kotona tapahtunut kummia ynm? Olisi hienoa saada vastaus!

  • Tein videon jossa näytän alueet jossa näen jotakin tuosta kuvasta 🙂

    videolaatu on huono mutta alueen josta pölötän saa selville kun osoitan videossa kuvan aluetta, voi sitten itse omalla koneella katsoa kuvaa samalla 🙂

    linkki: http://www.youtube.com/watch?v=e77SoTQZ9us

  • Huttu sanoo:

    ”Ne jotka pelkäävät myöntää alieneiden olemassaolon”

    Osalla varmaan pelkoa ilmassa kyllä. Mutta on myös sitä että nuo alienit eivät vaan sovi niiden maailmankatsomukseen, täten ne kielletään.

    Ja en vieläkään näe mitään tuossa bratz kuvassa. Olisiko nyt kyse vaan siitä että ihmismieli yhdistelee kuvioita kaaoksen keskellä ja muodostaa niistä jotain jota mielemme ymmärtää?

    Sille oli joku hieno termikin

  • Stuge sanoo:

    Ykköskuvassa on jotain punertavia pilviä muistuttavia hässäköitä taivaalla
    Kakkoskuvassa on Bratz nukke veden alla lavuaarissa
    Ja kolmoskuvassa on kaks valokuvaa menny päällekäin…Luultavasti olen vääräässä kaikkien näiden kuvien suhteen, mutta mä en vaan näe näis mitään ihmeellistä.

  • Jani sanoo:

    Paredoilia tai Matrixing. Ihmisaivot toimii nimenomaan siten että, tunnistamme kasvojen piirteitä sekä tuttuja kuvioita jopa hyvinkin epätavallisissa paikoissa.

  • Jani, totta aivot hakevat kasvoja ja muita asioita kaikesta automaattisesti.

    Mutta se miten kaiken voi tulkita on ehkä se mielenkiintoisin vaihe.

    Siksi tein videon jossa halusin tuoda julki sen mitä minä näen kuvassa, tarkoitus ei ollut sanoa että siinä on juuri ne, mutta ehkä sain videon avulla myös muiden kiinnostumaan kuvasta eniten.

    Harmittaa miten kakkoskuvaa on täällä kommentointialueella mollattu kaikista eniten, vaikka mielestäni se on juuri kaikista mielenkiintoisin.. Toiset eivät halua ymmärtää, ei vaikka kummitus veisi limutölkin kädestä.

  • Huttu sanoo:

    Niin tulkintakysymyshän se saattaa olla tuon kakkoskuvan kanssa.

    Kai niitä ”kummituksia” löytyy melkein joka kuvasta jos lähdetään oikein kunnolla etsimään kaikista abstrakteista kuvioista mitä joku kuva voi sisältää.

    Mutta onko ne silloin aaveita? Ei taida olla, vaan jotain kuvioita joita mielemme yhdistelee miten sattuu.

    ”Toiset eivät halua ymmärtää, ei vaikka kummitus veisi limutölkin kädestä.”

    No miksi se on niin vaikeaa ymmärtää että jos joku ei vaan nyt näe siinä mitään yliluonnollista ja yhdy sinun tulkintaasi? Enkä nyt pikaisella lukemisella löytänyt yhtään mollausviestiä, sanottiin vaan että siinä on vaahtoa, ei muuta.

  • Joku joka tietää sanoo:

    Mjaa-has.. Luulen tosta ekasta kuvasta että ne olisi jotain sähkölangalla olevia palloja..? Lienee tosin vähän epäuskottatalta. Kuva 2: Nyt en käsittänyt, eihän siinä ole mitään! Kuva 3: Veikkaan jotai kuvan tärähdystö tms.

  • Joku joka tietää sanoo:

    Ja lisään vielä ykköskuvasta sen verran sähkölankatosdisteeseen; huomaa oikealla reunalla sähkölankoja ym. viivoja..

  • Jos te ette brazin nenästä tulevasta savusta näe niitä päitä ootte sokeita! 😀 😀

  • 🙁 kuvat on muutenkin tylsiä

  • TPKM sanoo:

    kuvat ei näy :/

    haluan niiiin nähdä nuo kuvat x)

  • Ne kuvat on siinä sun nokkas edessä 😀

  • Plate sanoo:

    jee

  • ice age sanoo:

    Tokassa kuvassaha on ilmiselvä Bratz nukke tai mikä lie nimeltään onkaan, repesin kyllä kun katsoin kuvan 😀
    Kolmannessa kuvassa kuvaaja oli juuri nähnyt hallusinaatioita, säikähtänyt ja yrittänyt ottaa omasta mielestä taivaalla vilisevistä muumeista kuvaa mutta käsi tärisi niin kovasti että kuvan lopputulos on tuollainen. Voi kuvaaja parkaa, hallusinaatiot on toisinaan isokin ongelma ;(

  • ice age sanoo:

    siinä minun tulkintani kuvasta : D

  • Gurbba sanoo:

    Vika kuva: Jos tuo hupparityyppi hyppi siinä, niin tuo ”savuhan” on vain sen vaaleasta hupparista kun se on liikkunut kuvaa otettaessa.

  • MelkeinAito sanoo:

    Miks mä en nää tossa Bratz-kuvassa mitään outoa? siis sen nenästä tulee jotain valkosta mut mä vaan en osaa hahmottaa sitä mitenkää. :<

  • Pia Parviainen sanoo:

    Heipä hei!
    Kiva kun kuvaa kommentoitiin. Itse näin välittömästi kuvassa hahmon, mutta ajattelin että vaahto ikäänkuin muotoilee sen. Sen jälkeen olen koneellani suurennellut kuvaa ja ajattelin että siinä vaiheessa se paljastuu vaahdoksi, mutta niin ei käynyt,hamon ääriviivat vain säilyivät. Kuva oli siis nopeasti näpsäisty kamerakännykällä, eikä sitä ole muunneltu millään tavalla. Vastauksena kysymykseen onko kuvan ottajalla muuten outoja kokemuksia, niin kyllä on ollut ihan pienestä saakka ja nyt hän on 9 – vuotias ja kokemukset senkuin jatkuvat. En tiedä liekkö sitten vilkasta mielikuvitusta vain?

  • hhmmmm….

  • Plop sanoo:

    Oiskohan tossa ekassa kuvassa vain auton namiskat(keskikonsolin säätimien tjsp.) heijastunut tohon ikkunaan.

  • AHAA! sanoo:

    MÄ HUOMASIN 2 KUVASSA SEN TYTÖN! SEN KÄSI ON EDELLÄ JA SE ITSE SEISOO SIIN JOKU UIMAPUKU PÄÄÄLLÄ 😀

  • nikke sanoo:

    Plop: Vacant (siis se valokuvaaja) sanoi että hänen mutsi oli nähnyt ne ensin ja hänhän istui todennäköisesti suht etäällä hänestä, joka otti sen kuvan, eli ei ne mielestäni voi heijastiksia olla koska ne nähtiin ihan eri paikoilta ja silti samalla suunnalla (esim. jos mutsi istuu takapenkillä ja valokuvaaja takana)…

    Aika massiivisia olisivat ne sähkölinjan pallukat jos niiksi kerran luullaan XD

    Kyllä mäkin näen ne valkoset muodostumat siinä 2 kuvassa, mutten erota muuta kuin sen D kirjaimen ja ehkä vähän siitä tytöstäkin, mut ite kyl huomasin paljo muutakin mistä ei ollut mainittu mitään eli se voi todistaa että ihmiset näkevät mielikuvituksen varjolla samat asiat eri tavalla…

  • ekassa kuvassa se on voinut heijastua (jos kuva otettiin lasin läpi siis” esim. jostain kahvin keittimestä missä on valo nii mulla on käyny

  • aralas sanoo:

    Hmm… Tuo kolmas kuva on otettu heilauttaen kuvaavaa kättä. Itsellänikin on tullut samantyyppisiä otoksia. Ei tuossa kyllä mitään ole.

    Tuo Bratz -kuva taas…. Noh, en erota siinä mitään muuta kuin nuken vaahdon alla.

    Eka kuva on mielenkiintoinen! Siitä on vaikea mennä sanomaan kyllä mitään…

  • Taffe sanoo:

    Immeiset. Hienoja kuvia, minkälaisia oon iteki oottanu. Valitan, mutta nää ei oikeen vakuuta mua. Ei tarvi mitään potosoppia että sais tämmöstä jälkeä. Yllättäen ku joku ”yliluonnollinen” kuva julkaistaan, ni aina on potosoppieditointi ensimmäisten kommenteissa?!?! Koittaa löytää se ymmärrys itestänne.. Miks pitää edes kommmentoida, jos on ite käyttäny potosoppia ja epäilee sitä kyseiseen kuvaan!!!!!??

    Ihan omasta mielestäni ei edes ole olemassa mitään yliluonnollista. Ihmiset vaan sanoo kaikkea sitä yliluonnolliseksi tai potosoppaukseksi mitä ei ite ymmärrä, tai tiede ei selitä. Reppanat.

    Kootkaa ittenne.

  • Ano sanoo:

    Huomasin toussa bratz kuvassa vilkuttavan naisen/tytön lisäksi pääkallon väärinpäin 😮 Näkeekö kukaan muu ??

  • Liz sanoo:

    On vähän kulunut aikaa tästä julkasusta, mutta ihan pakko kommentoida, koska on mielestäni hyvinkin mielenkiintoisia kuvia.
    1.Kuva on mielestäni hyvinkin vakuuttava, vaikka en osaa sanoa mitä kuvan pallot voisivat olla. Sähköjohtoihin ei mielestäni liity mitenkään, koska eiväthän pallot edes ole samassa linjassa kuin kuvan mahdolliset johdot ja liian säännöllisiä ollakseen normi pilviä. Niin ja tähän photoshop keskusteluun. Sitä tyrkytetään mielestäni liikaa aina joka asiassa. Eivätkö ihmiset haluaisi uskoa yliluonnollisen olevan oikeasti olemassa.
    2. Kuva on mielenkiintoisin. Säädin kuvan terävyyttä, jolloin vaahtokuviot tulevat selkeämmin esille. Omasta mielestäni kuvioissa on vedessä uiva tai muuten leijaileva naishahmo jolla käsi eteenpäin ojennettuna ja kädessä jotain. D- kirjain on selkein, mutta jotenkin näen sen jälkeen olevan E ja I, DEI, ei tarkoita kai mitään kummallista. Tai D ja H. Hakuammuntaa luultavasti. Naishahmon alapuolella oleva kuvio tuo mieleen jonkinnäköisen linnun, jonka suuntana sama kuin naisella. Oikealla alakulmassa näyttäisi olevan kasvot/pää joka huutaa edellä olevan naisen perään. Kirjainten alapuolella olevaan hahmoon en saanut oikein mitään kunnon otetta. Tai ehkä liikaakin mielikuvia. Mielestäni hyvinkin ajatuksia herättävä kuva, kunhan unohtaa veden alla olevan nuken.
    3. Kuva on vähän ristiriitainen. Näyttäisi kameran heilahduksesta johtuvilta valoilta, joita saa kyllä ihan aikaan liikaakin kuvaillessa ihan normaalisti. Kuitenkin kuva on mielestäni hyvinkin aavemainen, mutta en mene enempää sanomaan.
    Saatan olla liialla mielikuvituksella ja uskolla yliluonnolliseen varustettu tapaus, mutta sanansa sai tuoda julki.

  • jojo sanoo:

    Bratz!

  • Eleclya sanoo:

    Viimesssä kuvassa kamera heilahtanut kuvatessa, ja savu ”monistunut” tolleen 😀

  • Tommy Laine. sanoo:

    No tuossa yhdessä kuvassahan on brätzi ainakin….katsokaahan ihmiset tota toista kuvaa.

  • Hepsuli sanoo:

    Ekassa kuvassa tuolla ylhäällä, hieman vasemmalla on myös jokin harmaa pallero.
    Tokassa kuvassa on barbi/brätzi ja vikasta en tiiä.

  • Hepsuli sanoo:

    Ja tokassa näyttää olevan myös jokin kaapumainen heebo vasemmassa reunassa.

  • Plom sanoo:

    Eka kuva. vaikuttavat olevan sähkölinjoissa olevia punertavia palloja jotka ovat paikallaan lintuja varten – isot linnut hahmottavat piuhat paremmin eivätkä törmää niihin.

  • Stewart sanoo:

    Ensimmäisessä kuvassa aamu-usva, kosteus, ilman lämpötilaan verrattuna eri lämpötilan varanneet suurjännitemerkkipallot sekä nouseva aurinko muodostavat kuvauksellisen ilmiön, etenkin kun kuva otettu liikkuvasta autosta.
    Toinen kuva on ns. mustetahratesti-tyyppinen ilmiö, mitä kukin katsoja näkee satunnaisissa vaahdon muodostamissa kuvioissa.
    Kolmannessa kuvassa alivalottuminen ja kameran heilahdus tuo mukavan aavemaisen tunnelman.
    Kaikki ovat kivoja kuvavälähdyksiä, mutta yliluonnollista en niistä löydä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto