ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hoffmannin taikajuoma – Suomenkielisillä teksteillä

Vimeosta voipi katsella suomeksi (tekstitys) mielenkiintoisen dokumentin, jossa haastatellaan mm. LSD:n ”keksinyttä” Albert Hoffmannia.

”Tässä sympaattisessa, rauhallisessa dokumentissa haastatellaan ukkeja ja mummeja ja muita kääkkiä, jotka tutkivat Albert Hofmannin ”keksimän” LSD-taikamolekyylin vaikutuksia 50- ja 60-luvuilla, ja joiden tajunta siksi räjähti.”

Mielenkiintoista tietoa LSD:stä ja sen vaikutuksista mm. maailmankuvaan.

Videon voipi katsella täältä.
Torrenttina voipi ladata tästä.

Huom! Paranormaali Blogi ja sen ylläpito ei ota tällä linkillä/postauksella mitään kantaa huumausaineisiin tai psykedeeleihin. Dokumentti ei vastaa Paranormaali Blogin ja sen ylläpidon mielipiteitä tai kantaa asioihin. Linkki on täällä ainoastaan sen takia, että se nyt vaan sattuu olemaan mielenkiintoinen dokumentti. Anteeksi jo etukäteen. 😀

[ad] Empty ad slot (#1)!

Tykkäys ja jakotoiminnot:

29 kommenttia aiheeseen: Hoffmannin taikajuoma – Suomenkielisillä teksteillä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • partapatu sanoo:

    Voin sanoa sen, että jos meinaa maistaa psykedeelejä, niin moni sanoo et siihen pitää valmistautua erilaisilla tavoilla. Itse sanon et siihen voi johonkin mittaan asti alussa valmistautua itse, mutta kysy enemmin itseltäsi oletko valmis kohtaamaan vaikka pienen hetken sen todellisuuden et uskot kuolevasi millä hetkellä hyvänsä. Se ahdistus et nyt sää voit kuolla ja elämä voi olla siinä.

    Siis kysy itseltäsi onko sulla henkistä kestävyyttä kohdata helvetinmoinen kuoleman ahdistus ja kaiken menettäminen ja ajatella sitä joko LSD vaikutuksen aika eli ehkä jopa 12 tuntia tai noin 3 tuntia vaikka psilocybe sienillä.

    Mutta jokainen voi kuvitella minkälainen olo on kun ei kuolekaan, eikä menetä mitään ja saa jatkaa elämää. Ja mitä arvostaa sen jälkeen elämässä.

  • ExpandedMind sanoo:

    Mietippä kahdesti mitä linkkejä ja juttuja tänne laitat ottaen huomioon lukijoitten keskimääräisen iän (reilusti alle 20) ja jopa sen että täällä käy kymmenvuotiaita lukemassa. Vähän vastuuta hei, jooko? Antaa ihmisten itse ottaa näistä selvää sitten vanhempana jos asia kiinnostaa.
    Ja millä ihmeen logiikalla liität LSD:n PARANORMAALEIHIN asioihin joita tämän blogin pitäisi käsitellä? ”Hoffmannin TAIKAJUOMA”-otsikon takiako? Oikeasti. Mieti. Mieti. Mieti vielä uudemman kerran.

  • seppo sanoo:

    Wespa, onkohan tämä nyt ihan oikea aihe parablogille. LSD ja sen ”hyvistä” vaikutuksista kertova dokkari.. täällä on nuorta porukkaa.. otatko sinä vastuun kun joku nuoripoika/tyttö nappaa huonoa lsdtä ja kertoo että täältä ollaan katsottu että hyvää se on. oletko sinä wespa koittanut LSDtä että olet valmis sen tänne asti laittaan.

    Kaikki päihteillä aiheutetut ”tajunnan” räjäytykset on väärin tehtyjä,

  • music is the answer sanoo:

    ei mikään erityisen objektiivinen dokumentti, mutta sisältää paljon hyviä, rehellisiä pointteja.. kuten tuossa lopussa nuo ”paappojen” peräänkuuluttamat turvalliset rakkautta täynnä olevat meditatiiviset ympäristöt, ilman niitä voipi mennä hommat häröiksi. harmi että tää aihe on vieläkin niin tabu kuin olla vain ja voi..

  • partapatu sanoo:

    Niinpä näistä asioista ei paljoa puhuta. Näitä vastustaa justiin ne eniten ketkä ei tiedä asiasta yhtään mitään. Monella on vaan se mielikuva päässä joka on lapsesta asti kaulittu päähän. Siitä mielikuvasta vaan pidetään lujasti kiinni.

    Joskus puhuin jonkun kanssa vähän asiasta, hän sanoi ensimmäisenä: ”Mul ei oo todellakaan ikinä käyny mielessä vetää jotain kamaa.” Ja asia oli siinä. Niin moni tuomitsee ensikädeltä asian ehkäpä pelon takia.

  • partapatu sanoo:

    Toinen aika kiinnostava dokumentti. Suomen kielen tekstit.

    Kuvaus: Provosoiva ja aistillisesti rikas dokumentti joka käsittelee monenlaisista näkökulmista shamanismia, lumousta, enteogeenejä, ihmiskulttuurin evoluutiota ja psykedeelien vaikutusta tietotekniikan kehitykseen.

    Linkki: http://vimeo.com/4662076

  • Wespa sanoo:

    Tiesin, että tämän lisäys on vähän niin tai näin. Kyseessä on kuitenkin linkki, eikä video ole suoraan tällä sivulla. Samanlaiseen tietouteen pääsee mistä tahansa käsiksi tai vaikkapa TV:n avaamalla (dokumentti ei ole K-18, eikä mielestäni mitenkään LSD:n ottamiseen suositteleva!).

    Dokumentti jakaa tietoutta… Paranormaali Blogi tai minä henkilökohtaisesti emme suosittele minkään aineen ottamista. Dokumentti on kuitenkin hyvin mielenkiintoinen ja kokemukset avartavia. Tiedän, että täällä liikkuu nuoria, mutta tieto itsessään ei tee mitään. Se on se oma valinta joka siihen vaikuttaa ja siihen en ota itse vastuuta. En kehota, enkä suosittele ketään alaikäistä tai aikuistakaan maistelemaan mitään aineita.

    Samanlaisia dokumentteja tulee ihan TV:stäkin päivällä. Huolissaan on toki hyvä olla, mutta tehdään se tietoa jakamalla, eikä tietoa pimittämällä ja asioita piilossa pitämällä (kielletty/vaiettu hedelmä kiinnostaa joskus jopa enemmän). Jossain vaiheessa se kuitenkin pomppaa eteen, niin miksi ei luotettavassa ympäristössä ja avoimesti, jolloin asioista voi myös puhua muiden kanssa. Pelkkä video on kuitenkin kyseessä ja se itsessään tuskin kenenkään elämää muuttaa ja jos muuttaa, niin sitten muuttaa.

    Ja millä ihmeen logiikalla liität LSD:n PARANORMAALEIHIN asioihin

    En millään logiikalla. Kiinnostava aihe kuitenkin kyseessä ja menee näihin outoihin aiheisiin joita blogissa ollaan sen koko historian ajan käsitelty. Lisää blogin linjasta voi lukea FAQ:sta koskien millaisia aiheita käsitellään. Tosin tämä ei ole edes varsinaisesti käsittelyä vaan linkkaus itse videoon joka sijaitsee muualla. Parempi se on katsoa netistä ja keskustella aiheesta, kun vaikkapa telkkarista yksin kotona.

    oletko sinä wespa koittanut LSDtä että olet valmis sen tänne asti laittaan

    En ole koittanut, mutta en näe mitään syytä olla silti jakamatta tietoa. Oletko sinä koittanut LSD:tä, onko sinulla kokemusta kumota ihmisten avartavia kokemuksia? Mielestäni on hyvä ”tiedottaa” asioista sellaisena informaationa ja datana kuin ne ovat.

    Mielestäni itse dokumentistakin tuli hyvin selville, että on hyviä ja huonoja kokemuksia ja aineilla tietämättä leikkiminen ja viihdekäyttö on huono asia ja voi olla vaarallista. Dokumentin voisi siis nähdä myös LSD:n viihdekäytön vastaisena. Mielestäni siinä oli kuitenkin objektiivinen linja, joka perustui ihmisten ja asiasta paljon tietävien kokemuksille ja tutkimuksista kertomiselle.

  • eikka sanoo:

    Hieno dokumentti. Postauksen aihetta jeesustelevat kukkahattutädit ja -sedät voivat mennä itseensä.

  • WM_ sanoo:

    Ja jos näitä aiheita ei voi Paranormaali Blogissa julkaista, niin sitten ei missään. Olisi mielenkiintoista löytää jokin blogi, joka kertoo muustakin kuin pitsinnypläyksestä ja uusimmista Nykäs-juoruista. 😉

  • Wespa sanoo:

    Jeps. Antamalla tähtiä voi vaikuttaa omalta osaltaan myös siihen mikä kiinnostaa ja millaista linjaa kannattaisi pitää. Se on vähän kuin tapa äänestää, eli jos tykkää paljon niin antaa 5 tähteä ja sitten jos ei tykkää niin paljon, niin oman tunnon mukaan antaa vähemmän. 🙂

    Tähtiä voipi antaa jokaisen artikkelin otsikon yläpuolelta.

  • solidmage sanoo:

    Mielestäni hyvä veto laittaa myös psykedeeleistä kertovaa materiaalia tänne. Monen ihmisen paranormaalit kokemukset voivat ihan hyvin olla vain psykedeelien aikaan saamia. Ihmisen aivoissa on jo itsestään erittäin voimakkaita psykedeelejä esimerkiksi DMT. Kun aivot vapauttavat tuota liian paljon alkaa jos jonkilaista hattivattia ilmestymään näkyviin. Joidenkin hemojen shamaanit käyttävät hyväkseen juuri aivojen omaa kemiaa pitkäaikaisen paastoamisen tai tanssin avulla vapautuu monenlaisia mieltä laajentavaa ainetta keinoja on monia.

  • T sanoo:

    ”Kaikki päihteillä aiheutetut “tajunnan” räjäytykset on väärin tehtyjä,”

    Tälle väitökselle haluaisin kuulla perustelut. LSD:tä en ole kokeilut, mutta monet muut psykedeelit ovat vaikuttaneet elämääni todella positiivisesti. En koe tehneeni mitään väärää. En silti uskaltaisi mennä suosittelemaan kenellekkään. Tiedon levittäminen ei ole koskaan väärin.

  • hattivatti sanoo:

    aika siistii, rupee tulee hapoista jutuja tänne 🙂

  • Aleksi sanoo:

    Ihmiset ovat käyttäneet luonnon psykedeelejä kymmeniä tuhansia vuosia esim. parantamiseen, shamaanimatkoihin, itsetutkiskeluun ym.

    Lisäksi erään hurjan, mutta oikeasti loogisen teorian (Terence McKenna) mukaan psilosybiiniä sisältävillä sienillä on ollut merkittävä vaikutus ihmisen kehitykseen.

  • Anonyymi sanoo:

    Minulle tuli sellainen vaikutelma, etteivät meuhkaavat edes katsoneet dokumenttia.

    music is the answer:
    Mikään dokumentti ei toki ole objektiivinen, mutta jos sinulla on tarjota objektiivisempia dokumentteja niin minä ainakin katsoisin mielelläni. Minusta vaikuttaa siltä, että psykedeeleihin tosissaan perehtyneet, sekä tutkijat että ”tavalliset ihmiset”, suhtautuvat asiaan kriittisesti. Varsinaisia kielteisiä näkemyksiä tulee vastaan hyvin harvoin sellaisilta jotka asiasta todella jotain tietävät.

    Mun mielestä toi dokumentti nimenomaan kannustaa vastuullisuuteen, aivottoman hehkutuksen tai salailun sijaan.

    Hatunnosto sivustolle – rohkeaa tuoda esille näin ristiriitaisia aiheita.

  • penalty sanoo:

    Parempi noiden vaikutuksesta on kuulla dokumenttielokuvista ennemmin kuin joltain vastaan tulevalta retkulta. Kumpi on parempi; Kerrotaan nuorille miten voimakkaasti aine vaikuttaa mieleen, vai se että voittoa tavoitteleva hyypiö tekee parhaansa myydäkseen laput esiteinille jolle mainostetaan että se on vähän niin kuin ne kaksi kaljaa viikko sitten, mutta sata kertaa parempi? Parasta huumeongelmien vastaista työtä on kertoa totuus eikä mystifioida asiaa.

  • Huttu sanoo:

    Totta, näitä asioita pidetään hirveinä tabuina, niistä ei puhuta ja jos puhutaan niin se on yleensä niiiiin negatiivista keskustelua kukkahattutätien vetämänä.

    Mutta, olisi silti ehkä parempi että viranomaiset puhuisivat näistä asioista mieluummin kuin tämän sivuston ylläpito. Ihan siinä mielessä vaan että kaikki ihmiset eivät ole ihan terävimpiä veitsiä laatikossa, ja saattavat vetää hirveet överit, ja sitten sanovat että parablogi ja wespa (tai joku muu ylläpidosta) sanoi että näissä ei oo mitään väärää ja nä on turvallisia. Kärjistettyä tiedän, mutta ymmärrätte varmaan pointin?

    Vaikea arvata seuraamuksia kun mopo lähtee lapasista niin sanotusti..

  • Huttu sanoo:

    Ja lisätään vielä että vaikka Parablogi ei olekkaan kyseistä dokumenttia tehnyt, niin ylläpidolla on silti se vastuu koska julkaisette täällä tavaraa.

    Jos nyt sattuisi käymään niin ikävästi että joku jopa kuolisi LSD:n yliannostukseen saatuaan idean täältä taikajuomineen, ette voi pestä käsiänne sillä selityksellä että ette ole materiaalia tehnyt tai että sen voi löytää mistä vaan.

  • Wespa sanoo:

    Ja lisätään vielä että vaikka Parablogi ei olekkaan kyseistä dokumenttia tehnyt, niin ylläpidolla on silti se vastuu koska julkaisette täällä tavaraa.

    Miksi julkaisu tuo vastuun jonkin yksittäisen tahon tekemälle jutulle? Eikös se ole ihan henkilön oma päätös? Varsinkin kun olen täällä sanonut, että en suosittele minkään aineen ottamista. Edelleenkin kyseessä on linkki toiselle sivustolle ja dokumentilla on tekijänsä. Haluaisin sinulta vähän tarkennusta, että missä vaiheessa olemme suositelleet tai kannattaneet minkään aineen ottamista?

    Onko televisiokanavilla vastuu huumeiden käyttäjien kuolemiin? Sieltähän niitä dokkareita tulee solkenaan ihan päivälläkin. Sehän on vielä suoranaista julkistamista.

    Jos nyt sattuisi käymään niin ikävästi että joku jopa kuolisi LSD:n yliannostukseen saatuaan idean täältä taikajuomineen, ette voi pestä käsiänne sillä selityksellä että ette ole materiaalia tehnyt tai että sen voi löytää mistä vaan.

    Voiko LSD:n yliannostukseen kuolla?

    Lainaan suoraan Wikipediaa: ”Potentiaalisesti tappava annos on kymmeniätuhansia kertoja suurempi kuin normaaliannos”.

    Jos joku oikeusjuttu tulisi, niin PB olisi kyllä vahvoilla. Emme ole missään vaiheessa suositelleet, päin vastoin olemme sanoneet, että emme suosittele mitään aineita naukkimaan. Toiseksikin dokumentin tekijöillä tai siinä esiintyvillä henkilöillä olisi suoranaisempi vastuu jos sen kautta olisi idea saatu, tosin en näe syytä miksi kukaan yhden dokumentin perusteella jossa puhutaan vaarallisistakin puolista lähtisi aineita napsimaan.

    Onko vastuu aseen valmistajalla, asetta mainostavalla, aseliikkeeseen opastavalla, asemainosta näyttävällä, asemainokseen ohjaavalla, asetta myyvällä vai aseen käyttäjällä? Tässä tapauksessa PB sijoittuisi tuohon asemainokseen ohjaavaan. Mielestäni tapaus olisi oikeudessa aika selkeä, vastuu menisi aseen käyttäjälle tai vaihtoehtoisesti aseen myyvälle henkilölle (jos myi alaikäiselle esim.).

    Mutta, olisi silti ehkä parempi että viranomaiset puhuisivat näistä asioista mieluummin kuin tämän sivuston ylläpito.

    Viranomaiset myös puhuvat ja hyvä niin, mielestäni dokumentti itsessään on myös hyvää informaatiota. Jos olisin laittanut tänne linkin viranomaisten sivuostolle tai virallisiin tutkimuksiin koskien LSD:tä miksi asia olisi yhtään sen erilaisempi? Ylläpito ei täällä asioista puhu mitään. Itseasiassa ainut puhuminen on täällä ollut tällaisiin syytösviesteihin vastaaminen.

    Kuten itse postauksessakin lukee, niin ylläpidolla ei ole mitään virallista kantaa huumausaineisiin. Jokainen luokoon oman kantansa.

    ja saattavat vetää hirveet överit, ja sitten sanovat että parablogi ja wespa (tai joku muu ylläpidosta) sanoi että näissä ei oo mitään väärää ja nä on turvallisia

    Ylläpito ei edelleenkään suosittele mitään aineita ottamaan kuten mainittua.

  • Huttu sanoo:

    Totta, ette varsinaisesti suosittele nauttimaan näitä aineita.

    Niinkuin sanoin, kaikki ei ole niin fiksuja että ymmärtää näistä aineista paremman päälle. Sen takia ei kannata olla mikään totuuden portinvartija vaan kannattaa jättää näiden asioiden infoaminen joillekkin muille.

    Se on vaan mun mielipide, senkus julkaset täällä mitä haluat mutta ei olisi ensimmäinen kerta kun joku vetää hirveet pultit siitä että pikkujuniori on saanut idean kokeilla psykedeelejä jostain nettisivulta.

    Ehkä selitän tän nyt vaan niin sekavasti ja huonosti ettet hiffaa sitä pointtia jota yritän saada perille.

  • Piku sanoo:

    Olen syönyt muutaman kerran sieniä. Ensimmäisellä kerralla trippi oli hieman pelottava. Koin olevani eräänlainen narri, paha henki ja naurattaja. Samalla tripillä koin myös olevani aistieni vanki. Koin kaiken olevan valhetta, vain aistiharha. Toisella kerralla, joka tapahtui joulukuussa -09, koin pystyväni keskustelemaan telepaattisesti ystäväni kanssa, hän koki samoin, joten emme puhuneet paljoakaan ääneen yön aikana. Jälkeenpäin olen saanut uudestaan samanlaisia tuntemuksia ihmisistä joihin minulla on linkki ja olen pystynyt käsittelemään monenlaisia ongelmiani sitä kautta. LSDtä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta kokeilen jahka saan kyseistä substanssia haltuuni. Uskon että psykedeelit on tie nähdä itsensä ilman itsepetoksen verhoa.

  • Piku sanoo:

    Vielä toteamus tuohon huumekeskusteluun liittyen. En suosittele psykedeelejä kenellekkään. Psykedeelit eivät ole kevytmielisesti käytettäväksi tarkoitettuja. Pitää ymmärtää että ne avaavat oven erilaiselle tavalle kokea ja nähdä maailmankaikkeuden jossa on syvin pimeys, kirkkain valo sekä kaikki asteet siitä väliltä.

  • Piku sanoo:

    Tämän pätkän poimin wikipediasta, ja koin mielekkääksi lisätä sen palstalle varoituksen sanana.

    ”LSD ja muut psyykkeeseen vaikuttavat kemialliset aineet saattavat aiheuttaa parantumattoman psykoosin jo pieninä annoksina otettuna ja riski on myös ensikertalaisella. LSD:n ja muiden psykedeelien käytöstä voi aiheutua pysyviä fyysisiä seurauksia ja/tai vieroitusoireita. lähde? Aineen tajuntaa muuttavien ja mieltä vääristävien ominaisuuksien vuoksi käyttöolosuhteilla on huomattava merkitys psyykkisten haittavaikutusten synnyssä tai niiden välttämisessä. LSD:n käyttö tuottaa joillekkin ahdistus- tai paniikkikohtauksen ja laukaisee psykoosin tai piilevän skitsofrenian. lähde?. Pitkäaikaisessa käytössä LSD voi myös lisätä masennuksen, ahdistuneisuushäiriöiden[6] ja itsemurhakuoleman riskiä. Tällaisten oireyhtymien erottaminen jo olemassa olevasta mielenterveyden häiriöstä voi olla vaikeaa. Huumeen käyttö voi jo lyhyellä käytöllä aiheuttaa myös muistin heikkenemistä ja vaikeuksia ajatella selkeästi.

    Pysyvän psykoosin riski on olemassa jo yhden käyttökerran jälkeen. Jotkut käyttäjät ovat kokeneet takautuneita aisti-, varsinkin näköharhoja vielä vuosien kuluttua käytöstä. Täyttä varmuutta takautumien yhteydestä aiempaan LSD:n käyttöön ei ole[1].Epäselvää on, voiko psykoosi kehittyä myös LSD:n käyttäjälle, joka ei muutoin olisi sille altis. Monet käyttäjät voivat yksittäisenkin tripin jälkeen kokea lääkitystä vaativaa unettomuutta.

    Yksittäisetkin käyttökerrat voivat aiheuttaa persoonallisuuden muutoksia aivan tavallisilla ihmisillä mutta etenkin persoonallisuushäiriöisillä henkilöillä, jotka käyttävät useita päihteitä.”

    Kyseisestä artikkelista tosin puuttui paikoin lähde, eli virallinen tutkimus jossa kyseiset oireet on todettu. Henkilökohtaisena mielipiteenä voisin todeta että artikkeli vaikuttaa hieman puolueelliselta ja kaipaisi tarkempaa selvitystä faktoilleen.

  • Wespa sanoo:

    Se on totta, että mm. alkoholi, kannabis ja LSD voi laukaista psykoosin (tämäkin ilmeisesti prosentuaalisesti todella harvinaista). Se (laukaisu) tarkoittaa siis sitä, että aine ei aiheuta itse sairautta, vaan ainoastaan voi laukaista sen oireet jos kyseisellä henkilöllä on jo tähän psyykkiset edellytykset, eli jos on jo ns. ominainen skitsofrenialle, niin aine voi laukaista piilevän skitsofrenian. En muista mitä tilastot asiaan sanovat, mutta muistelisin, että alkoholilla on tähän suurempi mahdollisuus kuin kannabiksella (LSD:stä en tiedä), mutta asia voi olla toisinkin päin. Toisin sanoen jos on psyykkisiä onglemia, niin ei kannata LSD:tä, eikä esim. alkoholia nauttia…

  • Piku sanoo:

    Olisi todella mielenkiintoista tietää mitä apinoille tapahtuisi jos niille tarjoaisi psykedeelisen tripin, tietyin väliajoin, muutaman sukupolven ajan. Ehkä ihmisen evoluution aivojen käytön jyrkkä kasvu todella on johtunut esi-isiemme syömistä luonnossa kasvaneista sienistä…

  • cryptochrome sanoo:

    Jaguaari käyttää tietoisesti ayashaa ja kellii sitten selällään ja ihmettelee muuttunutta maailmaa.
    Se että suomessa on taikatatit kielletty on täysin absurdia
    koska kyse on luonnon antimista.
    Ihan oikein että pistät vespa tänne juttua tästäkin.
    tv:tä on aika turha odottaa muutakuin hyvin ykspuolista näkemystä
    psykoatiivisesti vaikuttaviin aineisiin.
    Ja ne jotka jeesustelee tai kauhistelee tälläistä
    niin pyydän menemään itseensä ja miettimään mitkä omat
    kokemukset esim alkoholin kanssa on joka on tämän
    yhteissunnan hyväksytty päihde. ole itsellesi rehellinen
    kiitos.
    …. ’

  • Seppo sanoo:

    Kiitos hyvästä videosta Wespa vaikka kaima ei ollutkaan samaa mieltä. Niin kuin näissä viesteissä on jo todettu en tulisi mutisemaan tänne päihteiden vaaroista niille on ihan omat sivunsa. Pysytään sitten aiheessa KIITOS!!!

  • Kasparaitis sanoo:

    Suorastaan tajunnan räjäyttävä dokumentti. Paranormaaliblogi saavutti tämän jutun julkistamisen ansiosta tuhansia vanhempia silmäpareja sillä dokkari oli todella korkealaatuinen ja linkki leviää kuin kulovalkea!!! Jatkakaa ehdottomasti samaan malliin!!! Nyt sivullanne vierailee ihan uusi käyttäjäryhmä koska muutoinkin juttujenne taso on noussut kohisten, ilmeisesti kun saitte tämän neiti näpsän tiimiinne. Ja uutta juttua pukkaa jokapäivä, ennen törmäsi etusivulla samoihin hörhö juttuihin viikkotolkulla.

    Jos neiti näpsä on sinkku niin lisätkää yksi halukas treffeille lähtijä loputtomalle listalle lisää 🙂

  • Happooo sanoo:

    Olen muiden psykedeelien lisäksi kokeillut aitoa LSD:tä yhden kerran, ja täytyy sanoa että oli elämäni mahtavin kokemus. Uudestaan heti kun on sen aika.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto