FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Paranormaali Blogin viikottainen keskustelutuokio #1

Hello kaikki paranormaalifanit. Nyt olisi vihdoinkin tarkoitus potkaista käyntiin Paranormaali Blogin viikottainen keskustelutuokio.

Tähän ensimmäiseen (ja mahdollisesti muutamaan seuraavaan) osallistumisen on tarkoitus olla ilmaista, mutta jatkossa tästä on tarkoitus tulla osa VIP-palvelua (joka maksaa jonkun nimellisen summan), näin pahimmat trollit pysyvät poissa. Myös muita lisäpalveluja olisi tarkoitus sisällyttää VIPeille (kaikki tähän asti ilmaiset toiminnot pysyvät ilmaisina). VIP-palvelusta annamme jatkossa tarkempia lisätietoja.

Keskustelutuokioon voi ottaa osaa jos omistaa mikin tai web-kameran. Suoran lähetyksen kuunteleminen on toki myös mahdollista. Lähetyksen audio tullaan nauhoittamaan myöhempää kuuntelua varten. Osaa voi ottaa myös kirjoittamalla viestejä, mutta nämä eivät tietenkään tule nauhoitettuun lähetykseen mukaan.

Ensimmäisen keskustelutuokin aihe on Maapallon ulkopuolisen elämän mahdollisuus – Keskustelua kaikista näkökulmista aiheeseen liittyen.

Ajankohta: PE 9.7.2010 Klo 19-20.

Paikka: http://tinychat.com/paranormaali

Keskustelu alkaa siis seitsemän aikoihin ja virallista aikaa on tunnin verran. Mahdollisesti tuota voidaan vielä jatkaa jos keskustelua aiheesta saamme enemmänkin aikaa. Virallisen lähetyksen jälkeen myös vapaamuotoista keskustelua. Jatkossa lähetys saatetaan pitää sopivimpina päivinä 2-4 kertaa kuukaudessa.

Kaikki ovat tervetulleita ottaman osaa keskusteluun, sekä kuuntelemaan suoraa lähetystä.

——–

Pikaopas sivuston käyttämiseen ja keskusteluun (jos aiot vain kuunnella sinun ei tarvitse suorittaa toimenpiteitä):

Kanavalla voi keskustella vapaasti myös muina aikoina.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Paranormaali Blogin viikottainen keskustelutuokio #1

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Muutama ihminen jo ilmoittanut tulevansa ainakin kuuntelemaan ja mahdollisesti ottamaan osaa keskusteluun. Ilmoittakaa vapaasti jos olette tulossa.

  Nähdään tinychatissa:
  http://tinychat.com/paranormaali

  Porukkaa ja keskustelua myös muina aikoina, mutta virallinen keskustelu aiheesta alkaa siis yllä mainittuna aikana. Voi tulla aikaisemminkin kurkistelemaan. 🙂

 • souldude sanoo:

  vois kyllä osallistua mutta kai siellä puhua voi muustakin paranormaalista 😀 vai onko vain toi yksi aihe tuo tinychat on khyllä hyvä keksintö ja näitä lisää

 • Ylai sanoo:

  Tuonnepa siis tänään. 🙂

 • Jarno sanoo:

  Olen mukana.

 • Shinryuu sanoo:

  Tämäpä tuli yllätyksenä. Olen varmasti ottamassa osaa tähän lähetykseen 😀

 • s3nsi sanoo:

  Hyvin mielenkiintoista. Aihe on aika perinteinen, mutta varmasti siitä syntyy keskustelua. Tuolla on mielestäni hyvä aloittaa.

  Koulussa kokeiltiin tinychattia muutamaan otteeseen yhdellä etäkurssilla ja ihan hyvin se pelitti. Mäkin voisin varmaan ottaa osaa keskusteluun.

 • WM_ sanoo:

  Pitääpä katsoa jos kykenen mukaan 🙂

 • Höpönpöpö sanoo:

  Joudun tyytymään nauhoituksen kuunteluun, mutta jo etukäteen voisi veikata, että luvassa on takuuvarma päivänpiristys.

 • Tessa sanoo:

  Tämäpä kuulostaa hauskalta idealta! Varmasti kuuntelen jos ehdin töistä kotiin tuohon mennessä.

 • Kk- sanoo:

  Enpä usko, että tuossa on paljon keskustelun aihetta. Kuka tahansa nyt tajuaa, että on statistisesti ottaen lähes mahdotonta olla koko multi-/universumissa yksin.

 • s3nsi sanoo:

  Kk-:, kyllä näitäkin ihmisiä yllättävän paljon löytyy, jotka väittävät että olemme yksin, ainakin niin pitkään kun itse näkevät humanoidin/ufo:n.

  Tuosta keskustelu on helppo viedä siihen että onko meitä älykkäämpää elämää ja jos on(tietysti on), ovatko he vierailleet planeetallammme.(all day every day)

 • Wespa sanoo:

  souldude muina aikoina voi puhella vapaasti mistä tahansa, mutta tuo klo. 19-20 tänään on varattu tuolle viikottaiselle aiheelle.

 • Wespa sanoo:

  Kiitos kaikille osallistuineille. 🙂

  Editoin ja uploadaan keskusteluäänitteen netiin kuunneltavaksi lähipäivinä.

 • souldude sanoo:

  onko näitä tulossa lisää ja sit kun tulee niin pistetään pidempi aika tuo jäi vähän liian lyhyeks kun nuista aiheista kumminkin juttua löytyy 😀

 • Wespa sanoo:

  Juu lisää on tulossa. Tarkotuksena ainakin kaksi kertaa kuukaudessa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot