ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Lapsen haamu hylätyssä talossa

Kuvaaja törmää lapsen kummitukseen hylätyssä rakennuksessa.

Kiitos vinkistä JambaB. 🙂

[ad#tra-2]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

61 kommenttia aiheeseen: Lapsen haamu hylätyssä talossa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • greer sanoo:

    Onse aika pelottavan näköinen? >:O

  • Mr.Ufo sanoo:

    Omg, tosi pelottava. En tiedä, voiko feikiks sanoo?

  • Kyyrme sanoo:

    Vähän tehdyltä vaikuttaa.

  • Mölli sanoo:

    Näyttää liian selkeältä ollakseen aito. Huijausta sanon minä!

  • Maoam sanoo:

    Nukke kenties….

  • the d sanoo:

    ´´Näyttää liian selkeältä ollakseen aito. Huijausta sanon minä!´´

    Ennen väitettiin liian rakeiseksi ja epäselväksi ja tuomittiin heti feikiksi. Mutta nyt on jo liian selvä kuva joten senkin myös täytyy olla feikki.

  • asdasads sanoo:

    Näyttää ihan taululta.

  • selekee sanoo:

    Aina porukka on samojen mielipiteiden kanssa ..:

    1.Liian aito, ei siis voi olla aito, liian hyvä kuva

    Tai

    2.Liian huono kuva, ei saa selvää, feikki hei.

    Oli tilanne mikä hyvänsä, tai kuvanlaatu millainen tahansa, joka ainoa video leimataan oitis feikiksi.

    Minulla on sellainen 10€ maksanut ladattava valaisin kotona.
    Viime talvena alkoi asunnon välikatolla kopisemaan, ja seinissä myös.
    Sitten huomasin ladattavan valaisimen alkaneen vilkkua.
    En pitänyt sitä minään, koska vekotin tippui aiemmin lattialle ja tuumin sen saaneen kolhun, joka sai sen sekaisin.

    Hetken perästä aloin kiinnittää huomiota vilkutukseen, siinä oli tietty kaava.

    Videokuvasin kännykällä 3 lyhyttä, 3 pitkää, 3 lyhyttä väläytystä.
    Eli S.O.S.

    Tätä jatkui kauan.Koitin sammuttaa laitetta siinä onnistumatta.Kytkimessä on eri asentoja. 1 painallus= hieman valoa, 2 painallusta = lisää, 3 painallusta = kirkkain asetus , 4 painallusta = pois päältä.

    En saanut laitetta pois päältä joten pistin sen vilkuttelemaan eri huoneeseen ja menin nukkumaan.

    Outo juttu ja katselen useasti sitä videota vieläkin.Sattumaa voi olla se S.O.S vilkutus, mutta silti outo.Tai sitten meillä asuu tässä talossa aiemmin eläneen mummelin henki joka tarvitsee apua johonkin? 😀

  • JambaB sanoo:

    Yey olin osana parantamassa foorumia! Kummitukset ovatkin syy miksi täällä aina käyn ja tuo on mielestäni todella hyvä video semmoisesta. Aito tai ei hyvä se on

  • recon sanoo:

    Toi on niin nukke…

  • Jonttu sanoo:

    Feikki tai ei, siltin kiinnostava artikkeli, lisää tämmöisiä.

  • Arulux sanoo:

    Näyttää tosi paljo nukelle tuo ”haamu”. Kaiken lisäksi aika liikkumaton. Tietokoneella saisi kans tuommosen efektin suht helposti aikaan, koska tuossa ”zuumaillaan” suttuiseen kohtaan aika reippaasti ja kuva ohhoh selkenee. Aika ”Blade Runneria”. 🙂

    Hyvä videopätkä silti.

  • Doc sanoo:

    selekee, uploadaa se videos johonkin ja sit linkkiä parablogiin, niin päästään mekin ihmettelemään sun SOS-valoa, täältä tulee varmaan hyviä analyysejä siitä.

    Tästä lapsen haamusta. Mitä se kuvailee tuolla talossa pimeessä? vai onko noi värit muutettu jälkeenpäin mustavalkoseks? Tossa kun heebo pelästyy, ni eihän sitä edes näkynyt vielä siellä. Oli tos ehkä viel jotain muutakin, mut ei vaan jaksa kiinnostaa tämmönen *****, sori, haisee vaan jotenkin niin helvetisti feikiltä, mut…

  • Kahlittu Laamanen sanoo:

    Tsiisus Kraist Mussolino mitä juttuja! Egyptiläinen maailman vahvin mies, joka ei edes vaivautunut nostamaan autoa meidän iloksi, ja nyt tämä Scooby Doo pätkä. Mitäs seuraavaksi? Noita Nokinenästä tehty havaintoja lentelemässä luudalla ympäri pääkaupunkiseutua.

  • Kk- sanoo:

    No onpas taas niin tehty video että heipparallaa. Ei tällaista viitsi edes tosimielessä kommentoida.

  • Hyi, h*lvetti!

  • Naamari sanoo:

    Heti voi epäillä jos on noinkin tekemällä tehty video. Miksi lähtä ylipäätään kuvaileen pimeässä jotain komeroita yms? Kaveri siis lähtenyt kuvaileen, että jos vaikka ”sattuisi” törmäämään haamuun?

    Feikki ja sillä sökö!

  • A-E sanoo:

    Ruma lapsi 🙂

  • Jusu sanoo:

    Kuten huomaa nii tää on feikki.. Kun toi kurkkaa siitä nurkalta, nii se lähtee heti pois.. mut sit ku tulee toi hidastus.. se kävelee pidemmälle, ja lopuks zoomailee lähemmäs ja jää odottaan, ja kääntyy vasemmalle, vaikka nopeammas se käänty oikealle…

  • JambaB sanoo:

    Kahlittu Laamanen mitäköhän mahdat hakea täältä paranormaaliblogista jos kummitus jutut eivät kelpaa?

    Naamari mitenhän muuten saisit footagee jostain jota et näe? Minäkin räpsin randomilla aina stillkuvia vanhasta kämpästäni jossa kummitteli ja sainkin monta orbia kuvattua

  • jeppis sanoo:

    selekee:
    heinäkuu 29, 2010 14:01

    Outo juttu ja katselen useasti sitä videota vieläkin.Sattumaa voi olla se S.O.S vilkutus, mutta silti outo.Tai sitten meillä asuu tässä talossa aiemmin eläneen mummelin henki joka tarvitsee apua johonkin? 😀
    _______________________________________________________

    Kokeile manaajaa jotta saisit yhteyden ja leivo mummelin kanssa pullaa.

  • peppis sanoo:

    Tuu sä jeppis meille manaamaan?

  • Hea-Ateist sanoo:

    miksei se liiku? ja tämäkin aave ottanut vaatteet mukaan kummittelemaan jos joku ghostbusteri sattuu vaikka olemaan petofiili.

    sais olla vähän taustatietoa videossa, ketä noi tyypit on, millä tarkoituksella kuvailee pimeessä talossa, missä ja milloin.
    mitä noi pikimustat tikut on sen haamun edessä? jos valo heijastuu ’haamusta’, miksei se heijastu sen edessä olevista varjoista!:
    JOHTOPÄÄTÖKSENI:
    pysäyttäkää video 0:48 kohtaan ja katsokaa. valo tulee oikeasta alareunasta ja valaisee kolmen oikeanpuoleisella seinällä olevan lankun kameranpuolista sivua ja ilmeisesti niistä tulee nuo kolme erittäin tummaa varjoa joista yksi ’haamun’ edessä. varjot näyttävät päättyvän kuin seinään haamun kohdalla ja seinäksi sitä epäilenkin.
    miksei valo ylety haamun takana pään yllä olevaan mustaan alueeseen, mutta pään oikealla puolella olevaan pieneen seinänpalaan valo ylettyy selkeästi. mistä päättelen sen olevan seinänpala?: jos käytävä jatkuisi vielä ’seinänpalasta’ niin valo ei vain ’katoaisi’ tuon seinänpalan jälkeen, vaan pikku hiljaa heikkenisi ’seinää pitkin’.

    ’lapsen haamu’ on myös liian suuri ollakseen lapsen, kun vertaa sen pään kokoa lähempänä olevien lankkujen kokoon.

    huomauttakaa jos en huomioinut jotain.

  • jeppis sanoo:

    peppis:
    heinäkuu 30, 2010 20:03

    Tuu sä jeppis meille manaamaan?
    _________________________________________

    Toki, koska saa tulla? 😀

  • !

  • goottityttö 95 sanoo:

    …se taitaa olla nukke.

  • Laurent sanoo:

    Taitaapa olla kuitenkin tämä feikattu, lisätty kuvankäsittelyllä nuken kasvot tuohon kohtaan kyllä. Mutta jännittävä silti ihan joo. Mutta nyt kiinnostaisi saada lisää infformaatiota Noita Nokinenä -havainnoista. Meksico Cityssä vierailulla ollut ystäväni kun kerran kivenkovaa väitti nähneensä jonkun lentävän mustakaapuisen siellä. Lensi kuulemma tosi nopeata vauhtia. Ei ollut mikään lentävä esine, vaan ihan näytti enemmälti ihmiseltä mustassa kaavussa. Tiedä häntä, onko tuollaisia havaintoja muita vaiko olisiko ollut alkoholilla osuutta asiaan 🙂

  • Leetonen sanoo:

    Aika ilkeesti on nuken näkönen. En usko että tää video on suunniteltu etukäteen.

  • Rimakauhuinen Hämähäkki-ihmisrulla sanoo:

    Ruma se on, oli nukke tai mikä tahansa.

    Totuushan on, että koneella voi muokata lähes millaisen kummituksen yms. tahansa. Siksipä kaikkea voi melkein väittää feikiksi. Kiinnostava video, ainakin se herättää keskustelua. (:

  • FDR sanoo:

    No joo, niin kauan kuin minä pystyn tekemään vastaavanlaisen videon milloin vaan, ei viitsi kommentoida kuin sitä Noita Nokinenä-juttua: siitä on netissä videokin. Ei ole nyt mulla linkkiä, mutta kattokaapa jos löytyy lentävä matami. On aidomman näköinen pätkä kuin tuo ”haamu” tässä linkissä.

  • mkn sanoo:

    Liian pelottava ollakseen totta 😀 videon äänet ja tapa tehä toi video pilaa aitouden 😀 feikki mikä feikki… mua on vähä epäilyttäny noi kummitukset jotka näyttäytyy siinä muodossa missä ne on kuollut… kertokoo ken tietää miks? eihän sielulla ole ns.ihmis ulkonäköä kuten kasvot,kädet ja jne jne…???

  • Thebel sanoo:

    Odotin jotain pelottavampaa, mutta lopputulokseksi jäin vain ilme O_o.

    Nukelta pahasti näyttää

  • Jarno T. sanoo:

    Tämähän on samankaltainen video,kuin tuo Barton mansionin demoni (harmi,että se video on jo poistettu).Kuvaaja(t) lähtevät molemmissa kirkuen karkuun,minulla kyllä putoisi kamerakin,niin järkyttyisin.Jotenkin kallistuisin tässä feikin puolelle.Kaikki nämä eivät kuitenkaan ole aitoja.

  • Wespa sanoo:

    Sielu ilmentyy monesti ihmisenä vaatteissa. Periaatteessa jos kuollut ilmestyisi samassa olomuodossaan, niin se voisi ilmentyä tuhkana tai mädäntyneenä ruumiina. Tästä voi vetää monia teorioita, mutta luulen että tietoisuus voi luoda sielulle vaatteet siinä missä se luo ihmisen ruumiinkin. Eihän kummitus siirrä ruumistaan haudasta paikanpäälle, eikä siis myös vaatteitakaan vaan jotenkin luo ne itselleen.

  • Ghost Girl sanoo:

    o__0 Toi on nukke Sen kaula on ihan sairaan ohut…Plus se muovi oikeen kiiltää..

  • jonathan sanoo:

    kyseessä on titanic

  • Laamanen Unleashed sanoo:

    Veikkaisin demonia nimeltä Adobe After Effects. Siitä on paljon video materiaalia Youtubessa.

  • KP sanoo:

    Olisiko taulu ? Tai se nukke ? 🙂 mutta kiiltääkö nuken silmät noin jos kuvaa infrapunakameralla ? tai sen puoleen taulukaan ?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Wespa:
    ”Sielu ilmentyy monesti ihmisenä vaatteissa.”

    Johan taas keulii… Sielu ei ole tiettävästi koskaan ’ilmentynyt’ missään. Ei vaatteissa eikä ilman. Aika pokkana paiskotaan taas ’faktaa’ pöytään. =)

  • Wespa sanoo:

    En väittänyt asiaa faktana vaikka olisin voinut toki sen paremmin muotoilla. Kuitenkin jos puhumme ns. raportoiduista, kerrotuista ja kuvatuista yms. tapauksista niin 99,99% kummitus tai ilmestys on ilmestynyt vaatteet päällä. Näistä kertomuksista voi siis päätellä että sielu on ilmentynyt vaatteet päällä vaikka se ei välttämättä vielä olekkaan tieteen keinoin todistettavissa.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Wespa:
    ”Näistä kertomuksista voi siis päätellä että sielu on ilmentynyt vaatteet päällä vaikka se ei välttämättä vielä olekkaan tieteen keinoin todistettavissa.”

    Ensinnäkään emme voi päätellä yhtikäs mitään näistä kertomuksista, jotka eivät millään muotoa ole todistettavissa. Paitsi, että ihmisen aivojen sähkökemia ja tietojenkäsittelyohjelma ovat mielenkiintoisia juttuja, mielikuvituksemme on joskus hyvinkin viihdyttävää ja että ihmisen tarve buustata egoaan mystifioimalla totaalisen merkityksettömän visiittinsä avaruuden laidalla on naiivissa narsistisuudessaan pöyristyttävän naurettavaa… =)

    Ihan oikeasti jonkun lyhyenkin filosofisen oppaan lukeminen saattaisi johdattaa logiikan häkellyttävään maailmaan.

  • VeeVee sanoo:

    Bullsh***! Nimenomaan 100% feikki, miten kuva tarkentuu noin paljon vaikka ensin on pelkkää syheröö? Tulee ihan CSI mieleen jossa tavallisesta valvontakamera kuvasta saadaan pienikin yksityiskohta irti 😀 Toiseks tuon nuken silmät.. miks ne pitää loistaa? luodakseen pelottavampaa tunnelmaako??

  • Kaneli sanoo:

    TÄYSIN FEIKKI!

  • Ryssi-Jussi sanoo:

    Ei ole epäilystä siitä etteikö ole tekaistu juttu eli feikki.
    näyttää ihan nuken naamalta ja niin varmaan onkin.
    Jostain syystä ei voi edes muita vaihtoehtoja ajatella.

  • Coreclown sanoo:

    Joo tosiaan, samaa mieltä selekeen kanssa; Ei tunnu mikään kelpaavan. Jos on liian selvä kuva ni leimataan feikiksi, ja jos liian epäselvä niin sekin on sitten feikki. Minkälainen materiaali on mielestänne sitten aitoa?

  • Coreclown sanoo:

    Ryssi-Jussi

    ”Ei ole epäilystä siitä etteikö ole tekaistu juttu eli feikki.
    näyttää ihan nuken naamalta ja niin varmaan onkin.
    Jostain syystä ei voi edes muita vaihtoehtoja ajatella.”

    Olisitko kenties leimannut ajatuksen ”Tää on niin feikki” päähäsi, etkä sen takia voi ”jostain” syystä ajatella muuten?

  • Coreclown sanoo:

    Jos vaikkapa jonkun kaveri tulisi näyttämään sinulle (kuka tahansa vaikkapa täältä) tällaista videota minkä oli itse kuvannut, niin aikavarmasti uskosi häntä ja hänen videotaan kohtaan olisi suurempi, koska tunnet hänet. Mutta koska kukaan tuskin tuntee tämän videon kuvaajaa, niin uksominen on vaikeaa. Toki kaikkeahan voi muokata, mutta koittakaa katsoa asioita aivoimin mielin ja eri kannoilta. 🙂

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    ei liiku ollenkaan ja näyttää muutenkin joltain lehti kuvalta

  • RedMoo~ sanoo:

    vähän tekastulta näytti, toi ol varmasti nuke. 😀

  • pacman sanoo:

    Hahahah… Toi on taulu… En nyt muista minkä maalaama mutta oon nähny sen ja siinä on just sama tyttö 😀

  • Wario sanoo:

    Ei oo järkee laittaa nukkea tonne!

  • G-g-g-ghostbuster sanoo:

    The Simsin tekijällä uus harrastus tehä näit feikkivideoita.

  • gunt sanoo:

    Joopa joo. Hyvälaatuinen video, miksi ei siis voisi olla aito? Tekopyhää väittää että jos video on liian huonolaatuinen, se on feikki, ja jos liian hyvälaatuinenkin, niin sekin on silloin feikki.

    Ainoa mikä tässä naurattaa niin kovasti on se, että porukka aina menee taloihin kuvailemaan pimeällä ja odottavat löytävänsä jotakin. Sitten kun se jokin löytyy, niin JUOSTAAN POIS. Eikös se nyt järkikin sano, että jos haluaisi kuvata ns. oikean kummitusvideon jolla voisit jotakin todistaa (muutakin kuin että olet idiootti, koska kuvaat tällaista p**kaa), niin silloin mentäisiin lähemmäksi sen sijaan että juostaisiin pois? Pelkokorttia on turha vetää mukaan.

    Eli taas yksi ”kuvaan vähän talossa ja kun näen jotakin juoksentelen pois-video” = feikki.

  • Wertti sanoo:

    Toi on vaan joku taulu , Kattokaas ny tarkemmin.
    Kuvaajakin ois juossu karkuun jos ois haamu…
    Haamukin ois ees liikahtanu tai jtn….

    —————————————————————-

    *Feikki sanon minä.
    *Se on taulu.

  • tomm1 sanoo:

    oisin aika >:( JOS NÄKISIN

  • turret tusk sanoo:

    huu on se pelottava..

  • aavekuiskaaja sanoo:

    luulen että on aito koska ei voi noin kuvaan sopeutuvaa tehdä tietokoneella!

  • S.S.J.A sanoo:

    Näyttää enemmänkin nukelta ku tytöltä ja ”hienot” ääniefektit :DD

  • Eleclya sanoo:

    Näytti kyl enempi nukelta 😀

  • ankat lammessa sanoo:

    näyttää feikiltä, koska pää on hyvin iso verrattuna vartaloon, tai sitten on nukke

  • Joku tyyppi vaan sanoo:

    Mahdollinen posliinipatsas,Taulu,Tai feikki nukke. Näyttää ihan asutetulta talolta muutenkin,kun uudet sanomalehdet ja kalusteet lattioilla,hahah,mikä mahtavan huono vitsi. Kivoja muokkausohjelmia muuten teillä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto