ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Egyptiläinen mies kertoo olevansa maailman vahvin

Egyptiläinen Sayyed Muhammad Ahmad Abdallah väittää omaavansa 260 hevosen voimat joiden todisteena kerrotaan olevan lääketieteelliset testit. Hänen repertuaariinsa kuuluu mm. autojen nostaminen, kolikon katkaiseminen kahteen osaan, sekä kolikoin taivuttaminen silmää vasten. Sayyed kertoo myös juovansa sulatettua voita ja että ei ole nukkunut koskaan.

Hän kertoo myös harrastavansa seksiä 15 kertaa päivässä ja omaakin tämän takia neljä vaimoa. Miehen mukaan tämä on Jumalan lahja.

http://www.youtube.com/watch?v=rIVCpzSQTPc

Silmänkääntötemppuja ja keksittyjä juttuja vai todellinen Teräsmies? Mitä mieltä sinä olet?

Kiitos vinkistä Apassikotkalle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Egyptiläinen mies kertoo olevansa maailman vahvin

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Laama sanoo:

    Ainakin toi on feikkiä mitä tuo ukko sanoo että 1 hevosvoima vastaa 360 erittäin hyvässä kunnossa olevan miehen voimia. Toi on valetta. 1 Hevosvoima vastaa noin 10 miehen voimia. Vaikkakin moni omaa reilusti enemmän kuin sen n. 0.1 hevosvoimaa. Esimerkiksi itse nostan kyllä 75 kilon massan metrin korkeuteen nopeammin kuin 10 sekunnissa, joka vastaisi tuota 0.1 hevosvoiman määrää.

  • Laama sanoo:

    Laama jatkaa, ei näemmä voinu enää editoida. Epäilyttää tuo mies aika paljon, hirveesti kiertelee noissa jutuissa, ”miks minä nostelisin kiviä” ja sit ei sitä autoo voinu, koska energia boosti tulee ja ei voi kontrolloida itseään. Kuulostaa aika tekosyiltä. Toi kolikon taivutus ja katkaseminen sen sijaan on helppo homma, osaahan taikuritkin sen tehdä, perus silmänkääntöö. Auton nostamiset taasen on hieman hankalampi feikata, ainakaan livenä.

  • juhani sanoo:

    haluaisin kyllä nähdä kun mies testailee voimiaan tai paneskelee 15 kertaa päivässä vai miten se oli 😐

  • raakku sanoo:

    http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/archive/2008/12/P15/
    Lainaus:

    ”The strongest man in the world
    Status: b.s.

    Here’s an entertaining example of complete bs. An Arabic TV station interviews a man who claims to be the ”Incredible Hulk” of Egypt. He says that he has the strength of 30,000 men! He never sleeps! He has sex 15 times a day with his four wives! And he’s so strong that the government doesn’t allow him to work, for fear that he might accidentally hurt someone.

    But the only evidence of his strength that he offers is his ability to tear a coin in half. This, of course, is a well-known magic trick.”

    Mies puhuu muutenkin melkoista shaissea. Väittää omaavansa 260 hevosvoimaa, ”eli 30 000 miehen voimat”, mutta jälkeenpäin selittää, että yksi hevosvoima vastaa 360 miehen voimaa. You do the math.

    Lisäksi ei suostunut kättelemään juontajia, koska pelkäsi vahingoittavansa näitä. Kuitenkin niinkin vauhdikas homma kuin parittelu sujuu häneltä tunnontuskitta 15 kertaa päivässä, ilman pelkoakaan vaimojensa vahingoittamisesta.

    Egyptin karpaasi oli kieltäytynyt myös auton nostamisesta ennen haastattelua, sillä verukkeella että pelkäsi siihen vaadittavan energian aiheuttavan kontrolloimattoman agressiokohtauksen. Haastattelun lopussa väänsi kuitenkin rauhallisesti silmäkulmillaan kolikon, vaikka sanoi sen olevan ”vaikeampaa kuin junan vetäminen”.

    Omien sanojensa mukaan tämä vaatimaton viiksivallu käyttää voimiaan vain hyvään. Kuitenkaan ei ”saa tehdä” töitä, oli rintamakarkuri, eikä muutenkaan halua näyttää voimiaan muille. Eiköhän tämä ollut tässä. Case closed.

  • Pimpelipompeli sanoo:

    Joku köyhä egyptiläinen haluaa vaan mainetta ja rahaa 😐 Surullista, hyvin surullista.

  • On kyllä ”aika” vahva.

  • Taikuri sanoo:

    En sanoisi kolikon katkaisemista taikatempuksi. Taikurin oletetaan näyttävän kolikon olevan ehjä ja luultavasti kolikko on vielä lainattu ja merkitty ettei kolikkoa voida vaihtaa. Mies ei näyttänyt kolikkoa ehjänä ja kolikko oli hänen omansa.

  • lemppunen sanoo:

    Mielenkiintoisen linkistä tekee se, että miekkonen puhuu selkärangassa olevasta kanavasta joka mahdollistaa hänen ”voimansa”. Olisin itsekin halunnut nähdä kun heppu nostaa esim, auton ilmaan tms, jotta nähdään mistä tosiaan on kyse.

    Fuulaa vai ei?

  • Hyrre sanoo:

    Riiiiiiiiiiiiiiiiiiight

  • recon sanoo:

    No mutta tässähän voidaankin todeta että todistakaa ettei ole maailman vahvin, ettei omaa 260 hevosvoimaa. Teillä on niin sulketunut maailmankatsomus.
    (Viittasin tässä Chi-energia kommenteihin)

  • P_S sanoo:

    vois sanoa että tämä juttu on sitä ittiään.. aika monta epäkohtaa.. jos kerran väittää jotain tuollaista, pitäisi se myös todistaa.. onhan näitä maailman vahvin mies -kisoja.. tuon pitäis ilmeisesti pärjätä ”aika hyvin”.. ja sitten tuo paneskelu.. ei sitten ole aatellu että vois alkaa tekemään pornoa, kun kerran on sellanen sonni.. 😀

  • Dr.Z sanoo:

    BS! Kuvitteleeko toi läski, että joku uskoisi ton kaiken?
    Ihmisen aivot eivät kehity lapsena ilman unta, ilman sitä seurauksena olisi hyvin vakavista kehityshäiriöistä kärsivä henkilö.
    Sumopainijat syövät normaalisti pelkkää voita, ei se ole mikään ihme, EIKÄ siihen kuole.
    15 kertaa seksiä päivässä? Todennäköisesti pelkkää puhetta. Mies on varmaankin impotentti, kun pitää niin valehdella. Islamilaisessa kulttuurissa ei nainen voi väittää vastaan, niin helppo puhua.
    Hevosvoimista ei kannata edes puhua, niin suurta bullshittiä tuokin on. Ja kolikoiden taivutus on vanha temppu ja tässä tapauksessa ei ole mitään todistetta kolikkojen aitoudesta. BULLSHIT!

  • kpn sanoo:

    Harvinaisen huonolaatuinen huijari. Paljonkoha tienas tollaki tempauksella. Uskovaisille on näköjään helppo myydä mitä tahansa ku heittää sanan JUMALA vähän väliin. Ja tämä koskee kaikkia uskontoja.

  • Jani sanoo:

    Minä pystyn nyrkissäni puristamalla taivuttamaan kaljapullon korkin lyttyyn, minullakin on supervoimat 🙂

  • JambaB sanoo:

    Siis niinku jos on 1 hevosen voimat nii paljon nostaa penkiltä? Onko hevosen voima joku oikea mittayksikkö minkä voi noin vaan mitata?

    Noi tissit ei muuten kyllä oo lihasta

  • Kk- sanoo:

    Se vahvin asia tässä, on nauru joka itsestäni lähti joka ikisellä selityksellä tältä mieheltä. Voi jeesus sentään, ei kai nyt kukaan tätä oikeasti usko? Edes siis vähääkään?

    JambaB, yksi hevosvoima vastaa voimaa, joka pystyy liikuttamaan 750kg massaa 1 metrin 10 sekunnissa. Joku akateemikko voi tarkentaa mikä kitka on oletuksena tässä, vai onko oletettavana vastuksena vain 1G ? Eniweis, suurin osa ihmisistä, joko pyörien avulla, tai vipuvarrella ovat täysin pystyväisiä tuottamaan tämän voiman haluttuun pisteeseen, mutta pelkkä ihminen (hyväkuntoinen) voi tuottaa n. 0.15 hevosvoimaa

  • Jorgos sanoo:

    Tahdon myös 4 tai vaikkapa 7 vaimoa, että voin päivät pitkät vain pameskella!!!

  • Höpönpöpö sanoo:

    Oi, että kun on mieltä ylentävää havaita, ettei täällä sentään ihan kaikki ihan kaikkeen usko. =)

    Mutta toisaalta… Jos tämän kaverin oma kokemus näistä voimistaan ja mieskuntoisuudestaan on tämä jonka meille tässä kertoo niin mitäs me olemme väittämään, että hän valehtelisi? Vai miten se meni..? =)

  • apassikotka sanoo:

    http://www.liveleak.com/view?i=e1c_1263710793

    Hieman tiedettä.

    ”hutchison” efekti, saa esineet leijumaan resonoimalla eri taajuuksilla.

  • Ogeli sanoo:

    Melkoinen palturinpuhuja 😛

    Ja on muuten todella vanha juttu.

  • apassikotka sanoo:

    Katsokaa tuo hutchison efektin video 🙂 Pidemmällä videota on tieteellistäkin lätinää niille jotka saavat siitä säväreitä.

  • Taikuri sanoo:

    Kyseinen henkilö on itsekin myöntänyt huijanneensa ja yhdessä videossa käyttäneensä lankaa.

  • leipuri sanoo:

    Mieluummin sitä myöntää valehdelleensa kuin ottaa salaiselta palvelulta luotia, eikö?

    On aika selvää että tuollainen keksintö halutaan painaa maan alle, jotta se ei joudu vääriin käsiin, eli muille kuin yhdysvaltain hallitukselle.

    Maksettu ja uhkailtu hiljaiseksi.

  • Wespa sanoo:

    Mikä keksintö?

  • helmut sanoo:

    Tuo videossa oleva?

    Lankaa on käytetty eri videolla jolla ”demonstroitiin” tasaisesti leijuvaa metallista lautasmallista esinettä jota voitiin kuljettaa minne tahansa haluttiin.

    Ilmiö ei ole stabiili vaan kamat lentelevät minne sattuu.

    Linkkaamani pätkä ei ole näitä ”lankavideoita” vaan äänitaajuksilla saadaan esine värähtelemään, jolloin painavat metalliesineet nousevat ilmaan.

    Katsokaa se video esim. loppuun asti?

  • Taikuri sanoo:

    Helmut mitä jos sinä katsoisit tämän videon loppuun asti http://www.youtube.com/watch?v=ORWne1EIWhw

    Siinä selitetään miten tuo huijari on feikannut ilmiöt

  • agnostico sanoo:

    Tyypillinen palturin puhuja, ja vielä huono sellainen. Luulisi että äijä saa omantunnon tuskia kun valehtelee naama peruslukemilla Allahin nimeen. Yleensä olen kriittinen näitä juttuja kohtaan ja koitan ajatella asioita kaikista näkökulmista, mutta tässä tapauksessa on kyllä aika selvää että ukko puhuu omiaan…

  • agnostico sanoo:

    ”haluaisin kyllä nähdä kun mies testailee voimiaan tai paneskelee 15 kertaa päivässä vai miten se oli :|”

    Minä en haluaisi nähdä hänen paneskeluaan, ajatuskin saa voimaan pahoin 😛

  • wille k sanoo:

    joo.eli-15 kertaa seksiä joka päivä,juo sulatettua rasvaa,katkaisee kolikon tost noin vaa?tai taivuttaa silmää vasten?….tekisi mieli uskoa,mut karu totuus ois kun ton ”teräsmiehen näkis ja löis kerra leukaan ni sälli putois ku eno veneestä…tai pahemmin.varsinki,jos väittää et nukkuu noi huonosti..en usko,koska olen ainoastaan-kuulemma ihminen,enkä teräsmies

  • Leetonen sanoo:

    AHAHA 😀 kova jätkä pakko myöntää

  • joo sanoo:

    jep jep 1 hevosvoimaan tarvittaisi 360 hyvässä kunnossa olevaa miestä 😀 ok uskoin tämän.

    Mutta jos kaveri kerran pystyy pokkana väittää että vastaa
    30 000 hyvä kuntosta miestä, niin eiköhän jo lähdetä vetää köytä nyt ensiksi 😀
    Miettis nyt ensin mitä puhuu, ensinkin tarkastiko kukaan sitä kolikkoo? toiseks poika paino silmäänsä vasten kolikkoo ja väitti jotain muuta ja kauheesti puhu että pystyy vetää rekkaa sun muuta muttei todistanut mitää :D:D

  • Huppeliskeikkaa sanoo:

    Aikamoinen seksiaddikti on miäs :O

  • Mörkö sanoo:

    Miksei ole todisteita mistään!?

  • AnteroJuntti sanoo:

    HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! Isällä on muka 850 hevosvoimaa ja itsellä 260. sittenhän sen isä on maailman vahvin mies. FAKE & BULLSHIT!!!!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto