FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Venäläinen mies polttaa paperia Chi-energialla

Tällä videolla näkyy miten venäläinen mies kärventää paperia Chi-energian voimalla.

Mitä mieltä sinä olet? Feikki vai aito chi-energian siirtäminen paperiin?

Kiitos vinkistä Apassikotkalle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

52 kommenttia aiheeseen: Venäläinen mies polttaa paperia Chi-energialla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • feeef sanoo:

  Ois hieno nähdä livenä kyseinen temppu 🙂 Paha sanoa vielä miten se ton tekkee, vai onko tämä totta.

 • souldude sanoo:

  et oo tosissas tuonhan nyt näkee aivan helposti äijä laittaa nuo paperit kädelle ja sit ihan epänormaali liike kameran ulkopuolelle jota hetken kelailin ja tulin siihen tulokseen että kaverilla oli jokin hihassa minkä se sieltä tiputti papereiden alle ja sitkun se rupee hmmmm hmmmm hmmmm ja siihen palaa reikä niin sen sormei ei ollu siinäkohassa mihin se reikä tuli ja sit se heti korjas aaivan täysi feikki itse uskon chi energian olemassa oloon ja muihin energioihin joten en ole vaan kritisoimassa mutta selvä feikki ja sitä paitsi jos tuollaisen haluaisi todistaa niin sen tekijä ottais kaiken mahdollisen kritisoitavan pois

 • recon sanoo:

  Siinä teille sitä Chi/Kiai energia bullshittiä. Toisaalta, pitää nostaa ukolle hattua haasteesta. Omalla salilla kaikki kaatuu koskematta, mut haastematsissa ei mee ihan kaikki kässärin mukaan: http://www.youtube.com/watch?v=gEDaCIDvj6I

 • Mölli sanoo:

  Jäi kans mietityttään toi käden käyminen kuvan ulkopuolella… Ei ole aukoton video.

 • Simple sanoo:

  No toihan ois helppo feikata jollain laserilla? Netissä myydään lasereita, joilla saa paperinki syttymään helposti.

 • JambaB sanoo:

  Saisko videon näkyyn kokonaan kun nyt pysähtynyt kuva peittää puolet tuosta

 • IFO sanoo:

  Itse Joogaa harrastavana tuntuu niin oudoilta nuo tehosteet; käden örkkimäiset liikkeet, ja tuo zsiiiii-ääni suulla ym. Uskon toki Chi:hin, mutta kyllä kyseiset Mestarit yleensä laittavat kaiken sen energian hiljentymiseen ja keskittymiseen, ja ovat jollain tavalla ’vaatimattomia ja nöyriä’ moisista lahjoistaan…

 • Mitenkä toi on mahdollista? :O

 • apassikotka sanoo:

  Heh, olen viikkotolkulla koittanut saada vinkattua tuota videota.

  Elikkäs videolla on käsittääkseni kazakhstanissa (ei hajua miten kirjoitetaan oikein) majaileva chi (näillä on monta eri nimeä riippuen maasta, prana, mana, etc) mestari. Ei halua kasvojaan julkisuuteen mutta suostui jonkun pyynnöstä tekemään tuon videon.

  Kirkoissakin lauletaan virsiä, buddhismissa ynistään tietyn korkuisilla äänillä etc, ääni on tärkeä.

  Ääni saa vibraatiot liikkeelle ja sitä kautta energiakanaviin voi vaikuttaa.

  Voihan olla, että videon miekkonen on levitellyt jotain nestettä tms, paperille ennen videontekoa, tai feikannut muuten, mutta hyvältä se näyttää kuitenkin, enkä tosiaan ainakaan itse sulje pois mahdollisuutta että kyseessä ei voisi olla aito tapaus.Onhan venäjältä tullut nina kulaginakin ja hänen aikanaan ei ollut tekniikkaa trikkikuvailla tai muuten kovin tehokkaasti huijata tieteellisitä tutkimusmenetelmiä.

  Laser ei tule kyseeseen, koska silloin sen valo näkyisi videolla.

  Käsi menee hetkeksi kuvasta pois, koska mies vaihtaa asentoa tullakseen lähemmäs kameraa.

  Hetki on aivan liian lyhyt jotta käteen ehtisi sujauttaa jotain.Kysymyksiä herättää myös se, miksei käsi sitten pala rakkuloille jos paperi kerran palaa puhki, useampikin paperi.

 • Hope sanoo:

  Itse uskon kyseisen ilmiön olevan erittäin mahdollinen. Tosin todennäköisesti video on feikki. Erään kundaliini joogaa harrastaneen ihmisen kanssa kerran keskustelimme tästä videosta, ja hän sanoi sen olevan periaatteessa mahdollinen. Tuo ääni voisi olla mantra. Kamppailulajeissakin on eri ääniä hyökättäessä eri kehon energia pisteisiin tehostaen vaikutusta. Ne karate huudot elokuvista uskoakseni juontaa juurensa näihin. Myös monissa meditaatioissa on eri mantroja nostaakseen energiaa tiettyihin pisteisiin. Kaikki varmasti tietävät tutun Aum mantran joka jopa jopet showssa on kuulunut 😉

  Itse reikiparantajana tiedän tuon lämmön joka tulee käsistä (mahd. qin vaikutuksesta). Tätäkin on tutkittu tieteen keinoin. Eräs qigong mestari paransi ihmisä käsillään laittaen kosteita pyyhkeitä paikalle joita paransi. Pyyhkeet höyrysivät osa oli lähellä kiehumispistettä. Hän käsittääkseni laittoi pyyhkeet juurikin siksi ettei potilas polttaisi itseään. Tämä toimenpide kuvattiin sekä tavallisella että lämpökameralla nähden hänen käsiensä tuovan n 90 asteen lämmön kääröihin. Oli muistaakseni jossain ribleyssäkin juttua!?

  Laser olisi hyvin mahdollinen sillä se säde voi olla ihmissilmään näkymätön ja silti polttava. Muistaakseni mustaan polttava on 505nm (aallonpituus) joten hän todennäköisesti haluaa tökätä jonkun väri merkin jotta laser polttaa. Itseäni kummastutti tuo käden tärinä ja asento sekä hirmuinen jännitys. Jännitetyssä kädessähän se energia käsittääkseni liikkuu huonommin.

 • Matti sanoo:

  Vaikea mennä sanomaan onko tuo oikeaa kun ei näe mitä muuta siinä huoneessa on, tosin tuo käden pitäminen poltettavan paperi nipun takana viittaa siihen että olisi oikeaa.
  Tämän vaihtoehdon keksin jos tuo on huijausta ja aito yhtenäinen video:
  Elektroniikka teollisuudessa on infrapuna säteilyttäjiä pintaliitos komponenttien irroitustyökaluina, sulattaa tinan ja laittaa koko komponentin kuumaksi. Olisi aika vaarallinen käyttää ilman suojia.
  Pystyisi kärventämään paperia.
  Saa tietysti digitaalisella elokuvan teko tekniikalla mita vain mutta maksaa niin ei uskottavaa.

 • tuomo sanoo:

  Kun katselin miehen käsityöskentelyä niin en voinut olla huomaamatta sitä, että, taikureilla sormien ja käsien asennot ovat usein hyvin samanlaisia. Uskon kyseisen miehen olevan ammattitaikuri.

 • apassikotka sanoo:

  Hope, olet oikeassa mantrasta, suomennettuna venäjästä mies kertoo nimenomaan mantrasta nimeltä ”glim” tai ”imm” joka on maan ja tulen mantra.

  Chi lämmöstä voin sanoa sen verran että omakohtaista kokemusta löytyy. Vieraillessani aasiassa kävin chi parantajalla, ja vaikka istuin vain puisessa tuolissa, parantajan ollessa parin metrin päässä minusta, tuli kuuma kuin olisin ollut saunassa ja hiki virtasi.Todella energinen olo ja kivut katosivat yläselästä täysin.Huoneessa ei ollut mitään millä minut olisi voinut ”lämmittää”.

  Uskon itse että tuo on mahdollista, joskaan en tiedä varmaksi sanoa mitään videosta.

 • Jehkimä sanoo:

  Tässä..kin näkee että mitä sieltä tulee on täyttä puppua!
  eipä voisi olla enemmän arveluttavaa,maailmassa on niin paljon kemikaaleja joilla pystyy huijaamaan noin kuten videolla näkyy.Siispä:Huiputusta

 • Larva sanoo:

  Ja hihatkin oli varmaan tutkittu ennen temppua…

 • Wespa sanoo:

  Mitä on nämä kemikaalit joilla paperin saa palamaan videolla näkyvällä tavalla?

 • Jani sanoo:

  Ihan pakko sanoa
  I’ma Firin’ Mah Lazor!

 • IFO sanoo:

  Kuten aikaisemmin sanoin, ääni ja kädet huomioon ottaen tuntuu enemmän show-mieheltä. Toki Mantroja ym. käytetään, mutta äänellä ja äänellä on eroja.
  Tämä mies vaikuttaa show-mieheltä.

 • Kk- sanoo:

  Hahahaha, juu ei. Parempi otsikko olisi ”venäläinen mies ei tiedä, että tämä trikki on todistettu vääräksi satoja kertoja aiemmin”

 • apassikotka sanoo:

  kk, ole hyvä ja linkitä yksikin ”todisteesi” siitä että kyseessä on trikki tai huijaus.Olisi mielenkiintoista nähdä se.

  Helppo se on hihitellä, mutta todisteet tiskiin puolesta tai vastaan kiitos.

 • bmad sanoo:

  Omassa blogissani myös paranormaaleja juttuja.
  bmaadviolencebalance.blogspot.com

 • apassikotka sanoo:

  http://www.liveleak.com/view?i=d0c_1230855725

  Myöskin tätä videota olen koittanut vinkata useasti.
  ”samson” egyptissä omaa hirvittävät voimat. :d hän kykenee kameralle katkaisemaan kolikon silmäkuopallaan ja kehaisee omaavansa myös muita avuja.

  Toivon että tällä kertaa video tulee perille.

 • raakku sanoo:

  Taikurin eleethän miehellä on, mm. alussa tapahtuva paperien asettelu tarkasti kämmentä vasten, nimettömän ja keskisormen taittuessa paperin päälle. Trikkausmahdollisuuksia on niin lukuisia, että todennäköisin selitys videolle ei liene kiinalaiseen kansantieteeseen perustuva voima, jonka olemassaoloa ei, vastoin besser-wissereiden höpöpuheita, ole koskaan todistettu.

  Aika ironista, että joku tivasi todennäköisimmille syille (tässä tapauksessa kemikaalinen esivalmistelu) rationaalista ja pedanttia perustelua, kun taas omille epämääräisille, uskomuksille perustuviin selityksiin sellaisia ei tietenkään kaivata.

 • viiripää sanoo:

  Raakku, todisteet puolesta tai vastaan kiitos.

  Mielenkiintoista että kaikki väitetään hölynpölyksi, ilman todisteen häivääkään.

  Faktaa on, että sinä et tiedä.

  En tiedä minäkään, mutta minä en sentään väitä tietäväni, kuten sinä.

  Jos tosiaan on todisteita siitä, että kyse on taikurista, haastan väittäjät pistämään todisteet esille.

  On helppoa kuitata asiat joista ei tiedä mitään, huijaukseksi.Tämä vahvistaa omaa maailmankatsomusta ja tunnetta siitä että kaikki mitä tiede voi löytää, on jo löydetty 🙂

  Abraham bellkin oli herra jota tituleerattiin pölvästiksi, mutta hopsis, hän keksi puhelimen ja nykyään sillä soittelet sinäkin juttuluuriin.

  Minulla ei ole todisteita puolesta, eikä sinulla vastaan.

  Joten varmaksi väittämiset ovat ”mustatuntuu” tietoa, jolla ei ole mitään merkitystä.

 • asd sanoo:

  Tuo paperi tais palaa väärältä puolelta enemmän tossa lopussa?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Arvoisa viiripää, faktaa on, että tiedämme nykytieteen ansiosta ettei tällaisen pitäisi olla mahdollista. Sinä ja kaltaisesi vain ette ota huomioon näitä faktoja. Mutta koska nykyisten faktojen valossa tuollainen ei ole mahdollista on toista väittävillä se kuuluisa todistustaakka.

  Tämä on aivan yksinkertaista logiikkaa jos asiaa kykenee pätkääkään puolueettomalta kantilta tarkastelemaan.

 • Xplosiw sanoo:

  Laserkynä hihassa. Case closed.

 • viiripää sanoo:

  Ei kirjoituksesi kovin puolueetonta ole, vänkäät vastaan minkä kerkeät ”tiede” päässäsi joka ikisessä threadissa täällä 🙂

  ”Arvoisa viiripää, faktaa on, että tiedämme nykytieteen ansiosta ettei tällaisen pitäisi olla mahdollista”

  KYl.

  Ettei pitäisi, painotamme noita kahta sanaa.

  Minunkaan Ei pitänyt, alkaa hikoilla kuin pieni possu siellä Japanissa kun istuin yksinkertaisesti tuolilla, mutta kas, niin vain kävi.Olen saanut henkilökohtaista kokemusta että chi on olemassa.

  Nykyisen tieteen ”valossa” kun keksitään kokoajan uusia asioita mitä ei myöskään pitänyt olla olemassa.

  Näin ollen, ”faktasi” voivat olla päin prinkkalaa.

  Sinulla mutu, minulla omakohtaista kokemusta chi:n olemassaolosta.

  Minä ainakin uskon siihen.

  Jos et usko,älä sitten. 😀

 • Righer sanoo:

  Kyllä, itsellenikin chi energia on tuttu. Esimerkiksi chi-pallo on todella helppo tehdä käsiensä väliin. Se ei ole mitään humpuukkia, tai hullujen keksimä juttu. Tiede nimenomaan on todistanut että kaikki on energiaa.

  Kiljutte silmät kiinni kuin sika säkissä että tuo ei ole mahdollista, kun ette tiedä asiasta mitään, tai todella vähän.

 • Xplosiw sanoo:

  Jeah, se on faktaa että chi/ki/psi/whatever on todellinen ilmiö, mistä se johtuu, mikä sen aiheuttaa, en tiedä. Mutta tiedän faktaksi sen olemassaolon. Ja myös tämän videon feikkeyden. Mutta vaikka tuhannesta videosta vain yksi olisikin aito, se jo puhuu puolestaan. Mutta tämä ei sellainen ole.

 • sompanzo sanoo:

  Mistä tiedät faktaksi että video on feikki?

  ”musta tuntuu” tietoa vai muuta?

 • Hea-Ateist sanoo:

  Sanoisin että kyseessä on taikuri, tai oikeastaa illusionisti olisi parempi sana. videossahan kuuluu selvä ääni aina palamisen aikana joka viittaa johonkin koneeseen. Miten lämpöenergian siirrosta muka kuuluisi tuollainen ääni? Ja mietitäämpä koko ideaa siitä että lämpöenergian voisi tietoisesti keskittää johonkin tiettyyn ruumiinosaan niin paljon, että se kykenee lämmittämään paperinpalan ja sormen välisen ilman noin 300(celsius) asteiseksi saamatta sormeensa palovammaa?
  en pidä netissä tehtävistä taikatempuista siksi, etteivät ne usein näytä koko taikatempun tekijää ja siksi että kameralla on helppo tekaista kaikenmaailman mukavia temppuja (tässä en kuitenkaan kameratemppua epäile, kamera ilmeisesti jonkin käsissä kun se tärisee).

 • Xplosiw sanoo:

  Selkeä laserkynä, palaminen alkaa aina terävästä pisteestä. Ja ranteen outo asento, humina todennäköisesti kytkee laserkynän päälle tjsp, ja ranne on oudossa kulmassa jottei laser osuisi sormiin. Käytä vähän omia silmiä ja mieti todennäköisyyksiä. Ja maalaisjärkeä.

 • Xplosiw sanoo:

  Toki on mahdollista että se on aitokin. Vaikuttaa vaan niin epäilyttävältä. Voisin itsekin kokeilla jokupäivä tätä juttua, jos saisin toimimaan. Kattoo sitten pystynkö matkimaan video tehtyä ilmiötä.

 • kikkis sanoo:

  Laserkynä polttaisi jäljen myös käteen..

  Ja mikä kuumentaa paperin hänen pitäessään vain yhtä kerrallaan selkeästi näkyvissä? palaa melko laajalta alueelta verrattuna alkupalamiseen.

  Siinä meni laserkynäteorianne.

  Muita vastaavia?

 • Xplosiw sanoo:

  Totta, huomasin saman kun katsoin videon uusiksi. Laserkynäteoria kumottu.

 • Juha L sanoo:

  Kuvakulman takia ei näe mitä tapahtuu käsien lähettyvillä, juuri papereiden läheisyydessä. Siksi on aika mahdotonta sanoa juuta tai jaata tämän videon perusteella.

 • Simple sanoo:

  ”viiripää: Nykyisen tieteen “valossa” kun keksitään kokoajan uusia asioita mitä ei myöskään pitänyt olla olemassa.”

  Aivan. Onhan näitä Higgsin hiukkasia ym. keksitty ja niiden löytämiseen käytetään aivan tolkuttomat määrät rahaa, vaikkei ole kuin pari teoriaa, että sellainen PITÄISI olla olemassa.

  Joten miksi Höpönpöpön mielestä tällaista chi:tä ei voisi olla olemassa?

 • Hea-Ateist sanoo:

  Higgsin hiukkanen on aivan eri asia, sen olemassa olo oli ’ennustettu’ hiukkasfysiikan standardimallilla, eli sen olemassaolo on eriittäin todennäköistä ja siksi sitä etsitään esim. CERNissä.

  Kyse ei ole siitä miksei chitä olisi olemassa, vaan siitä miksi sitä olisi olemassa. Jos sitä olisi, ja se olisi niin vaikuttavaa kuin videon temppu(chi=lämpöenergiaa?), niin sen olemassa olo olisi jo havaittu.

 • Hea-Ateist sanoo:

  anteeksi kömpelö kielioppi, viestini ensimmäisen lauseen ’oli’ sanat voi korvata ’on’ sanalla

 • Simple sanoo:

  Jos ei ymmärretä pimeän energian/aineen tarkoitusta (voidaan vain arvailla), niin miksi voisimme tietää chin tarkoitusta? Uskoisin, että joskus kaukaisessa tulevaisuudessa näihinkin asioihin osataan suhtautua siten, että tutkitaan, eikä vain heti leimata hullujen houreiksi.

  Jos uskomme, että on esim. pimeää energiaa, muttemme oikeasti tiedä siitä mitään ja pidämme sitä silti melko totena, miksei myös chi voisi olla yhtä totta?

 • Hea-Ateist sanoo:

  Eikös tuo pimeä energia/aine voida havaita painovoiman kautta? Myöskin se aiheuttaa galaksien etääntymisen toisistaan, eli pimeän energian/aineen vertaaminen chihin ei ole tasavertaista, sillä pimeä energia/aine on havaittavissa ja sillä on suuri vaikutus.

 • Simple sanoo:

  Tietääkseni nuo mainitsemasi asiat ovat vain olettamuksia pimeästä energiasta/aineesta, eikä niillä ole mitään vahvaa pohjaa.

  On vain keksitty jokin asia selitykseksi, kun ei ymmärretä universumin laajentumista.

  Esim. pimeää ainettahan ei voida edes havaita(?) Paitsi ehkä epäsuorasti, eikä siitäkään ole varmuutta, aiheuttaako juuri pimeä aine/energia sen.

 • Hea-Ateist sanoo:

  Universumin laajentumisen aiheuttavaa voimaa kutsutaan pimeäksi energiaksi, toki voisimme kutsua sitä esim. glurõksi pimeän energian sijaan. Sen olemassa olo on pakollinen.

  Anteeksi, ei ole aikaa esitelmöidä, toivon että guuglailet hieman esim. hakusanoilla evidence for dark matter ja evidence for dark energy.

 • Wespa sanoo:

  Pimeä energia ja pimeä aine käsite itsessään on jo harhaanjohtava kun sen oletetaan tuossa olevan ainetta tai energiaa vaikka siitä ei tiedetä mitään. Yhtä hyvin voisi väittää, että Jumala venyttää universumia koska se laajenee. Pimeä energia on ihan yhtä luotettava teoria tai selitys tässä vaiheessa.

  Omien teorioideni mukaan avaruus ei oikeasti laajene, eikä ole sitä koskaan tehnytkään. Tämän perustan ajan illuusiolle (joka liittyy vahvasti tilakäsitteeseen myös), alkuräjähdykselle sekä tämän hetkiselle tietoisuudelleni avaruudesta. Olen halukas keskustelemaan teoriastani lisää, jos jotain kiinnostaa kuunnella ja antaa omaa näkökulmaa…

 • Hea-Ateist sanoo:

  Kerro toki lisää teorioistasi.

  On havaittu, että universumi laajenee (galaksin etääntyvät toisistaan[sen on myös havaittu kiihtyvän hieman]), ja sitä joka sen aiheuttaa kutsutaan pimeäksi energiaksi. Galaksit eivät sisällä tarpeeksi baryonista materiaa ollakseen sen muotoisia kuin ovat (litteä, soikea?), mutta koska ne ovat silti sen muotoisia, on pakko olettaa olevan jotain muuta, ja se jokin on nimetty pimeäksi energiaksi. Olisi aivan väärin olettaa ettei olisi mitään universumia laajentavaa voimaa (negatiivinen paine) ja että galaksit ovat silti sen muotoisia kuin ovat, vaikka 70% siihen tarvittavasta energiasta puuttuu.
  Pimeä aine ei ole niin tuntematonta kuin pimeä energia, mutta sitäkään ei tiedetä, mitä pimeä aine on (ehdokkaita kyllä on, pimeää ainetta voi toki olla montaa sorttia). Myös pimeää ainetta on pakko olla olemassa(esim. galaksin rotaatiokäyrä), ja sitä on myös jotenkin havaittu (painovoimalinssi, kosminen taustasäteily ja muita), mutta niistä rupean lueskelemaan vasta kauppareissun ja ruuan jälkeen =}

 • Wespa sanoo:

  Jos mietimme alkuräjähdystä jota ennen ei ollut tilaa eikä aikaa. Sitten kuitenkin tapahtui alkuräjähdys ja kaikki lähti ”laajenemaan”. Mihin avaruus laajenee jos sen ulkopuolella ei ole mitään?
  Oma teoriani on se, että avaruus ei laajene mihinkään, vaan se on illuusiota. Tavallaan se ”laajenee” itsensä sisällä mutta sitä ei voi kutsua niinkään laajenemiseksi, ehkä parempi termi olisi liikkuminen itsensä sisällä. Olemme edelleenkin kaikki tuossa yhdessä pienessä pisteessä ja olemme edelleenkin se yksi pieni energiakasa joka luo illuusion matkasta ja ajasta. Näen että aika ja matka ovat illuusiota. Tähän viittaavat myös kvanttifysiikan osa-alueet.

  Tämän parempi hyödyntäminen esim. kvanttifysiikan avulla voisi mahdollistaa aikamatkailun ja paikasta toiseen siirtymisen/teleportaation.

 • Hea-Ateist sanoo:

  Mihin avaruus laajenee on kuin kysyisi mitä on maailmankaikkeuden ulkopuolella. Tällä hetkellä, ja tuskin tulevaisuudessakaan emme voi olettaa siellä olevan jotain. Miksi tila tarvitsisi tilaa laajentuakseen?

  Eli avaruus ei laajene minnekkään, vaan galaksien etääntyminen toisistaan johtaa ajan myötä siihen, että kaikki materia päätyisi maailmankeikkeuden rajalle?

  Jag agreerar, olemme kaikki yhä tuossa pienessä pisteessä, eli maailmankaikkeudessa, mutta pisteen tiheys on muuttunut ja kaikkeus on siksi laajentunut, ja alkuräjähdyksen (nopea laajeneminen) alkuhetkillä muodostuivat aineen ominaisuudet jotka mahdollistavat tämän kaltaisen universumin.

  Voitko selventää hieman mihin kvanttifysiikan osa-alueisiin perustat käsityksen ajan ja matkan illuusiosta?
  Onko muuten kulkeminen nopeampaa kuin valo (onkohan tuo koskaan mahdollista) ainoa tapa aikamatkailuun?

 • Wespa sanoo:

  Jeps ihan hyvä selitys tuo, että tiheys on muuttunut. Ulkoapäin katseltaessa se näyttäisi siltä, että se ”laajenisi”/liikkuisi itsensä sisällä. Eli tavallaan juurikin tihenisi tms.

  Kvanttifysiikka kertoo, että partikkeli voi olla samaan aikaan partikkeli ja samaan aikaan värähtelyä/aaltoilua. Partikkeli voi olla monessa paikassa samaan aikaan kunnes tulee jokin tekijä joka päättää missä partikkeli on. Kvanttiteoirioiden mukaan partikkeli on siis kaikkialla kunnes tuodaan tietoisuus tutkimaan ja tavallaan määrittelemään missä partikkeli sijaitsee.

  On myös muita asioita johon ajatukseni perustuu, mutta en osaa vielä tällä hetkellä luoda niistä järkevää teoriaa niin, että voisin samalla selittää asian järkevästi.

  Kuitenkin jos laajeneminen on illuusio, niin samaan aikaan tila ja sit’ myöten myös aika ovat illuusiota.

 • Hea-Ateist sanoo:

  Eli olemme vieläkin siinä samassa pienessä pisteessä jonka tiheys on vain muuttunut, mutta tila ei ole laajentunut? Kuvitellaampa että nykyisen universumin tiheys muuttuisi pienemmäksi, ilman että tila laajenisi. Kaikkialla tiehsy ei voisi pienentyä, vaan olisi pakko olla joitain paikkoja, joissa tiheys olisi suurempi kuin muuaalla, sillä (ainakin itse päättelin) tiheys voi pienentyä ilman lisätilaa (ehkä huono esimerkki, mutta sanon silti. Vedellä täytetty lasipullo menee rikki kun sisällä oleva vesi jäätyy [veden tiheys pienenee] koska sen tiheys ei voi pienentyä viemättä enemmän tilaa.).

  HUOM: viesti on pelkkää päättelyä, itse lähden tästä googlailemaan ja korjaan mahdolliset virheet myöhemmin.

 • Wespa sanoo:

  Jeps, mutta kaikki on sen tiheytymisen sisällä. Joten jos colapullo laajenee tai tihenee samaa tahia kuin sen sisällä oleva juoma, niin ongelmaa ei ole.

 • Alker sanoo:

  Jooga ei auta chi energioihin. Taolaiset liikkeet herättävät Chi kohtia, niinkuin ne kiinalaiset tikut. Jooga on keksitty Japanissa (?), Chi ja taolaisuus kiinassa

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot