ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Mitä tapahtui NASA:n avaruuslennolla?

Nasan STS-134 seikkaili avaruudessa 16.5.2011 ja sinä aikana taphtui jotain kummaa.

Videolla näkyy kuinka osa sukkulasta irrottautuu ja tippuu Atlantin valtamereen. 16-20 minuutin välillä kuuluu outoja ääniä ja tunnelma on ATS:n foorumilla kommentoineiden mukaan psykedeelinen.

Jos suljet silmäsi se kuulostaa kuin Alieneilta, foxhoundone kommentoi

Outoa tapauksessa on myös se, että yleinen olettamus on se, että avaruudessa ei voi kuulla ääniä.

Lähteet: NASAtelevision ja ATS.

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

54 kommenttia aiheeseen: Mitä tapahtui NASA:n avaruuslennolla?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • kabanossi sanoo:

    en ole astronautti enkä maanteteilijä, mutta eikös tossa korkeudessa saata olla jo happea vähäsen ja siksi kuuluu ääniä? ainakin savua (eikös se ole vesihöyryä) siitä ainakin lähtee ja eikös sekin tarvii happea? jos olen väärässä, niin skipatkaa tämä kommentti. itse en saa tuosta äänestä marsilaisia mieleen millään, vaikka en kyllä ole kohdannutkaan vihreitä pieniä miehiä ja kuunnellut heidän keskusteluja.

  • jatu sanoo:

    Voisiko kyseessä olla jokin elektroninen häiriö?

  • Dr.Z sanoo:

    Katoin koko pätkän ja missasin kyl täysin sen kohdan missä olisi pitänyt kuulua alienin ääntelyä 😀

  • Antero sanoo:

    Ei kuulunut alieneita, ei. Ihan normi ääniä mitä vois olettaa tuossa olevankin. Ei tiesti oltu viel niin avaruudessa tuossa, että äänet lakkais kuulumasta.

  • Jopelius sanoo:

    Outoa tapauksessa on myös se, että yleinen olettamus on se, että vaikka avaruudessa ei voi kuulua ääniä, on avaruusaluksen SISÄLLÄ motherfucking HAPPEA joka taas mahdollista äänet.

  • Wespa sanoo:

    Jopelius sisällä oleva happi ei tietääkseni mahdollista silti ulkoa tulevien äänien kuulumista (toki sisällä olevat äänet kuuluvat sisällä) normaaleissa olosuhteissa, mutta ilmeisesti maapallon ylemmillä kerroksilla oli happea tms. joka mahdollisti sen, että mikrofoni nauhotti ulkoa tulevia/ulkona olevia ääniä, kuten kaasuvanan jne.

  • MACHETE sanoo:

    Melko psykedeelisiä ääniä näin yöllä mutta en saa noista kirveelläkään mitään alieneihin liittyvää.

  • lennart sanoo:

    15:26 kohdassa kuulostaa melko pelottavasti ihmisen huudahdukselta? Mikähän on homman nimi.

  • lennart sanoo:

    + mikä on tuo esine 5:49 kohdalla ?

  • Doodih sanoo:

    lennart, en kyllä mitenkään kuule tuota huudahdusta tuossa 15:26 kohdalla, mutta tuo esine 5:49 näin ja ihmettelen itsekkin. 😮

  • lownrgy sanoo:

    15:27 kuuluva ääni on kyllä niin ”lost soul” että hyhhyh..

  • Duhhh sanoo:

    @lennart & Doodih
    Silmä käteen. Näkyy selvästi, että se on toinen niistä laukaisuraketeista.

  • Dr.Z sanoo:

    Koko videon outous perustuu siihen, että joku hullu on sanonut kuulevansa siinä alienin ääniä. Sama juttu se, että Led Zeppelin kappaleissa on takaperin soitettuna muka ”saatanallisia viestejä”, vaikkei näin oikeasti ole. Ihminen vaan suggestioi itsensä tiedostamatta ”kuulemaan” jotain outoja. Jos hokee itselleen koko videon ajan mielessään:”Kohta kuuluu alienin ääntä, kohta kuuluu alienin ääntä”, niin kyllä sitä sitten luulee kuulevansa. Niin se ihmisen mieli tuppaa joskus toimimaan.

  • Jopelius sanoo:

    Wespa:
    Ehkäpä tämä kertoo siitä, että äänet kuuluivat aluksen sisältä/rungosta.
    Mutta enpä nyt mene väittämään mitään kun en tiedä mitä todellisuudessa tapahtui.

  • Wespa sanoo:

    Joo totta saatat olla oikeassa. Vaikka kuvissa näkyy mm. kaasuvana ulkona, niin saattaa ääni tulla kuitenkin samanaikaisesti sisältä.

  • valvontakomissio sanoo:

    Dr.Z:

    Kiitos mielenkiintoisesta teoriastasi. Mutta selitäppäs tarkemmin että miksi ihmisen mieli saattaa tuottaa tälle tuommoisia ilmiöitä – ja miten kyseinen ilmiö vaikuttaa ihan jokapäiväisessä elämässäsi uskomuksinesi tästä maailmasta ja miten näet tämän maailman tässä ja nyt?

  • lownrgy sanoo:

    Dr.Z

    kyllä siinä videolla kuuluu outoja ääniä, sen lisäksi joku on kommentoinut että ne ovat KUIN alieneiden ääniä. eihän näillä kahdella asialla pitäis olla mitään tekemistä keskenään.

  • Macroman sanoo:

    valvontakomissio:

    Ihmiseläimet ovat tutkimusten mukaan herkistyneet ihmisen kaltaisille äänille ja visuaalisille ärsykkeille jotka muistuttavat kasvoja. ”People tend to see faces everywhere.”
    Katsekontakti, kasvon piirteet, ilmeet ja ihmisääni ovat tärkeitä kommunikaatiomme kannalta ja siksi olemme tavallaan yliherkkyystilassa ja yritämme de-koodata mölinästäkin puhetta.

    Mä veikkaan että paranoidinen ”ääniä päässä”-ilmiö saa just alkunsa tästä herkkyydestä kuulla taustakohinastakin puheenkaltaisia ääniä jotka oma mieli tyypillisesti purkamattomine käsitteelisine pelkomekanismeineen lietsoo negativiiseksi assosiomalla merkityksiä asioille joilla ei välttämättä ole minkäänlaista merkitystä.

    Osa haamuvideoista ym. materiaalista kiehtoo mua just sen takia että voin peilata itseäni niistä naamoista, äänistä ym. jotka mä tavallaan toivoisin havaitsevani jotta sais kiksejä.

  • fu5e sanoo:

    Eiköhän nuo äänet ole vain sukkulan rungosta tulevia ääniä, kun metalli vääntelee vauhdin ja kuumuuden seurauksesta.

  • luuskakoipi sanoo:

    Äänihän ei pelkästään kulje vain ilmassa, esim aluksen runko noi äänet aiheuttaa tai muut tärinät mikissä. Tietääkseni ensimmäisen vaiheen osa ei lennä edes niin korkealle, ettei ilmassa olisi kaasuja. Aluksen sisäosa tuskin voisi olla tyhjiökään, joten siellä on taatusti kaasuja, jossa ääni liikkuu. Huvittavaa kuinka hieman oudosta äänimaisemasta tehdään nyt paranormaalia.

  • Vian1 sanoo:

    Mikähän tuo savu vana tuolla kauempana on kun näkyy 17:21? taisin nähdä sen aikasemminkin samassa pätkässä

  • Höpönpöpö sanoo:

    Ei voi enää olla tottakaan…

    ”- Jos suljet silmäsi se kuulostaa kuin Alieneilta, foxhoundone kommentoi”

    Jos suljet korvasi niin se näyttääkin ihan alienilta! 🙂

  • Alfred sanoo:

    1. Osien tippuminen ei ole mitään kumaa, vaan täysin normaali osa mitä tahansa vaiheilla toteutettua avaruuslentoa.
    2. Kamera on kiinni rungossa, suurin osa äänistä luultavasti välittyy rakenteiden kautta.
    3. Vaikka alus näyttääkin olevan avaruudessa, jatkuu ilmakehä jonkinasteisena jopa 1000 kilometriin asti. Kohdissa, joissa kuuluu ääniä, ollaan todennäköisesti vielä suht. tiheässä ja ääniä välittävässä ilmakehän kerroksessa.
    4. Myös erilaiset häiriöt voivat aiheuttaa ääniä.

    Saa aika kaivamalla kaivaa tästäkin jotain paranormaalia.

  • Muovi-nahka sanoo:

    Onpas väkinäinen artikkeli taas. Jotain tasoa nyt tähän paranormaaliblogin meininkiin. Laatu on kyllä jyrkässä laskusuhdanteessa.

  • anonymous sanoo:

    Ongelmahan on se että ei tapahdanu tarpeeks ”paranormaaleja” asiota. Menkääs joku nyt vaikka pyöräyttämään tortut jonkun tähtikaukoputken linssiin tms että saadaan lisää niistä ufoista materiaalia.

  • voisarvi sanoo:

    Lupaan että ainakin kesällä on tulossa vähän ”paranormaalimpaa”-matskua täältä savon suunnasta ja ilmoittelen sitten tännekkin.

  • joopajooo sanoo:

    Muistetaanpahan nyt kuitekin ettei ääni tarvitse ilmaa kulkeakseen. Mikrofoni on kiinnitetty säiliön kylkeen jota pitkin ääni johtuu ja ääni syntyy kappaleen TIPPUESSA hyvin ohuessa ilmakehässä aiheuttaen kaikennäköisiä värähtelyjä, lämpölaajenemista yms. Mukaviahan nämä avaruuslentomatskut on mutta vähän kriittisyyttä siihen ajatteluun.

  • ninjamaster sanoo:

    Olis kiva kun näkyis tuo video. jokapaikassa muualla näkyy videot etc, vaan tällä sivulla tökkii, missä vika?

  • uku sanoo:

    Mielenkiintoinen video. Kyllähän maailmalla taphtuu jatkuvasti vaikka mitä. Täytyy vain muistaa, että materiaalia Suomeksi on erittäin vähän ja kääntäminen vaatii työtä ja aikaa. Toki artikkeleitakin olisi kiva välillä lueskella.

  • jomppe sanoo:

    18:11-18:36 kuuluu samankaltaisia ”huutoja”, kuin 15:26. Kuunnelkaapa tarkkaan, eikö muistutakin hiukan toisiaan nämä?

    Ettei vain joku osa aluksessa nyt värise siihen malliin, että aiheutta tuollaisia ääniä…?

  • Askapää sanoo:

    On joo tosi paranormaalia…

  • fgfgfg sanoo:

    olisit nyt voinut vaivautua laittamaan edes suora linkki videoon… -_-

  • lennart sanoo:

    Askapää voikin sitten tarjota Wespalle linkkiä johonkin überparanormaaliin juttuun / videoon, jos niiden etsiminen on kerta niin helppoa. Tämä on meidän kaikkien yhteinen organisaatio, ei ainoastaan Wespan, joten kaikki voi pistellä vapaasti linkkejä tänne niin päästään kattelee oletteko te löytäneet jotain niin paranormaalia kun on kerran varaa täällä päätä aukoa.

  • uku sanoo:
  • Kaaosjumala sanoo:

    Ei taida olla merihirviö vaan ihan valas tai joku iso kala, niinkuin tuossa artikkelissa mainitaankin.

    Tuo koulujuttu kuulostaa mielenkiintoiselta, voisi mahdollisesta olla kyllä julkisuustemppu, varsinkin jos noin suuri määrä ihmisia joutuu demonin valtaan niin olisi mielenkiintoista nähdä tapahtuma jonkun kuvaamana, edes valvontakameran jos siellä sellaista on.

    Tuo poliisijuttu on myös ihan mielenkiintoinen mutta sekin vaa vain tarinaksi ilman mitään todisteita

  • sanoo:

    se esine on satelliitti

  • Dr.Z sanoo:

    Totuus ei aina ole tarua ihmeellisempää ja useimmiten monelle oudolta vaikuttavalle asialle löytyy jokin ihan tylsä ja normaali selitys. En tunne tätä tapausta hyvin, mutta todennäköisesti kyse ei ole mistään paranormaalista.

    Tälläisiä videoita katsellessa pitäisi unohtaa kaikki alieni-leffat ja mielikuvitusolennot ja keskittyä vain siihen mitä kuulee. Yleensäkin tälläisiin juttuihin kannattaa suhtautua viileän tieteellisesti.

  • Askapää sanoo:

    LENNART kun toi ei ole edes lähelläkään mitään paranormaalia. Ja mun tehtävä ei ole tarjota linkkejä vaan sivun ylläpidon tehtävä on niitä etsiä ja laitella sitten tänne oman harkintansa mukaan. Ja meidän muiden tehtäväksi pitäisi jäädä sivun seuraaminen ja linkkejen komentoiminen. Tottakai jos oikeest löydän jonku todella UBER paranormaalin linkin sen voin toki jakaa ylläpidon kanssa. Mutta tarviiko sitä väkisin ruveta rautalangasta vääntämään. ja näistähän voi poistaa varmaan tän kommentointi osion jos ei kestä kritiikkiä. Tai vaihtoehtoisesti jos sinua V*tu**aa negatiiviset kommentit nii jätä lukematta. Ja tuolta Foorumilta löytyy niitä MEIDÄN kuluttajien laittamia linkkejä. Eli kyllä mekin sitä sisältöä luodaan. ja niitä voi vapaasti käydä siellä komentoimassa. Vai väitätkö että tähän etusivulle voi joka ukko käydä lämimässä linkkiä?

  • Nexeon sanoo:

    Kyllä kyseessä on aivan ”normaaleja” ääniä jotka tulevat tuon hökötyksen sisältä jossa kamerakin sijaitsee. Tämän sisällä kun on ilmaa niin ääni pääsee luonnollisesti kulkemaan, jonka kammera taas luonnollisesti nauhoittaa. Ei mitään paranormaalia omasta mielestäni vaikka äänet saavatkin ihmisen mielikuvituksen kautta vaikka mimmoisia ajatuksia aikaan 🙂

  • pikkarainen sanoo:

    ”Mikähän on homman nimi?” No siellä alieni katsoo syvälle, voih niin tavattoman syvälle silmiin.
    Tuohan on kaheksas matkustaja, ilman muuta. Sehän se aina kun pikkusen suhinaa ja kolinaa kuuluu. Lämpöpattereista tai sukkulasta. Vaatii kyllä melkosesti mielkuvitusta, että tuon saa alieneihin liitettyä, saati mitään psykedeelistä, mutta kyllähän etsivä aina löytää, vaikka saunatontun ladan pakoputkesta sihisemasta.

  • Jamba sanoo:

    15:27 todellakin kuulu joku ääni? Aikas karmiva sanon minä 😀

  • Jamba sanoo:

    Korjaan huuto tai vastaava

  • miko sanoo:

    Mitä tapahtui NASA:n avaruuslennolla?
    No ei v***u mitään normaalista poikkeavaa
    oikeasti miksi tällaista p***aa väännetään

  • Jyrki sanoo:

    Olisko ihan vaan siittä kyse, että mikrofoni kerää säiliön rungon tärinät. Ja tärinät sitten heiluttelee mikrofonin herkkiä kalvoja joiden ansiosta ääni syntyy. Ja ehkä mikrofoni on myös viallinen tai siihen liittyvä elektroniikka tai hieman väärinasennettu ja nousun aikana ottaa lisää osumaa ja ottaa lopulta kiinni säiliön runkoon tms. Ja tästä kaikki johtuu. Samanlaisia ääniä saisi varmasti aikaiseksi jos raapisi, koputtelis ja potkisi jotain isoa ja tyhjää nesteen säilyttämiseen tarkoitettua säiliötä ihan maan päällä.

  • Yksi elämä on tätä mietitty miksi minä olen tästä kiinnostunut saamatta mitään vastausta mihinkään !?

  • Maapallo on kehitysplaneetta jolla heimoja ja kansakuntia,ja se on sotia sota ja jatkuva taistelu vallasta ja luononvaroista !?Ei ole virallisesti aluksia kuuta kauemmas meneviin lentoihin!?Ja ihmiset ei tiedä mistään muusta tästä planeetasta:ja elämästä täällä ihminen on tiedetty elämänmuoto jota voi ymmärtää !?

  • Askapää sanoo:

    ^^Just

  • Ihmetelijä sanoo:

    Kuuluu useita outoja ääniä. Ensin ajattelin ,että mitä p***aa, mutta nyt kun kuuntelin tarkasti niin paljon kuuluu ihmisten tuskahuutoja koneen älinän seasta ja mahdollisesti muutakin. Erittäin outoa!

  • fu5e sanoo:

    ari matti teräväinen

    Ja??

  • Mursu sanoo:

    pitäs melkee kattoa pari muuta avaruusmatka videota ja verrata keskenään ennenkö voi sanoa mitään 🙂

  • Finsku sanoo:

    Veikkaus ”oudoille” äänille:

    Ottaa huomioon, että kyseiset ensityöntöraketit (mikä oikealtaan nimeltään ovatkaan) lämpenevät, ja avaruuden jäätävän lämpötilan takia tapahtuu lämpölaajenemista sekä -supistumista. Säiliö varmaan vaurioitui niin, että apuraketin sisällä olevat kaasut (XPX) rikkoivat rakettia niin että ääntä kuului ”alienmaisesti”. Ääni kuului, koska apuraketti oli jo ilmakehässä.

    (XPX): En tiedä, miten raketin polttoaine kaasuuntuu polttoaineen säiliöön, mutta jos polttoaine kaasuuntuu, voi sen pääseminen avaruuteen synnyttää ääniä materiaalien vääntyilessä ja hajoatessa.

    Tämä oli vain veikkailua!! Korjatkaa jos/kun on asiavirheitä 😉

    -Finsku

  • DOOMI sanoo:

    RAKETTI LÄPÄS TAIVASKANAVAN JA NE ÄÄNET TULEE MAAN RADIO/TELEVISIOKANAVISTA… hui

  • storm_ sanoo:

    Siellähän on ihan selvästi jokin planeettojen sota menossa 18:00 eteenpäin olevasta äänistä.

    Hyvin mielenkiintoinen.

  • Ronde69 sanoo:

    En jaksanu kattoa et oliko joku jo kommentoinut tästä, mutta noissa Intertank kameroissa on muuten kuperat lasit. Ja äänet voi tulla esim mikrofonien hajoamisesta, kun tankki osui ilmakehään tms.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto