FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Henkimaailman pelikortit

Paranormaali Blogin lukija lähetti sähköpostiini mielenkiintoisen kuvan viime vuoden puolella.

Kuvassa näkyy televisio ja sen lisäksi jotain outoa, television sisältä näyttäisi nimittäin tulevan pelikortteja.

Henkimaailman pelikortit?

Kuvan ottaja Tuuli kertoo kuvasta seuraavaa:

Mieltäni on vaivannut nyt jo noin vuoden verran eräs kuva, jonka otin ystävieni kanssa. Olimme kolmestaan tyttökaverieni kanssa kotonani ja otimme kameralla, pitkällä valoitusajalla kuvia päällä olevasta televiosta. Tarkoitus oli saada kuvia joissa tv-ohjelma näkyy erilaisina valokuvioina ilmassa. Otimme kuvia paljon, ainakin 50 ja väliin tuli oheinen kuva.

Kuva kummastuttaa siksi, että kuvat on otettu ilman salamaa, päällä olevasta televisiosta ja en omista pelikortteja, en ole koskaan omistanut. Kun katsot kuvaa huomaat kyllä, että mikään vaan ei natsaa.

Kun kuvaa zoomaa näyttää kuin alaruudussa istuisi tyttö tuijottamassa. Outoa on myös, että kaikki pelikortit ovat herttaa ja niiden takana näyttää olevan jokin demoni.

Mitä mieltä sinä olet kuvasta? Henkimaailmasta tulevia pelikortteja vai jotain muuta?

Oletko kuvannut jotain outoa? Lähetä kuvasi ja kertomuksesi tapauksesta osoitteeseen: yhteys(ät)paranormaaliblogi.net

Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Henkimaailman pelikortit

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Thene sanoo:

  Minun mielestä näyttää kyllä että olisi otettu sammuneesta televisiosta tuo kuva salaman kanssa, koska tuon ihme valopallon ympärillä näyttäisi olevan jotain sormenjälkiä.

  Siihen en kuitenkaan usko että nuo pelikortit olisi vain heitetty tuohon kuvaan, koska niiden saaminen lentämään tuollaisessa jonossa on aikas vaikeata. Siksi epäilen Photoshopia.

  Mutta en sulje pois sitä vaihtoehtoa että tuon takana olisi jotain yliluonnollista.

 • Wc Veera sanoo:

  otin pekka poudasta kuvan kadulla ja se näkyi kuvassa aivan haamuna mutta olin laittamassa kuvia koneelle nii tiedosto tuhoutu ;(

 • Wc Veera sanoo:

  valopallo on salama

 • Deepthroat sanoo:

  Kuvan exif-tietojen mukaan kamera on Nikon D40 järkkäri ja salama on lauennut kuvaa otettaessa, sen näkee myös kepin/kasvin terävästä varjosta. Valotusaika on ollut 1/15 sekuntia eli ei kovin pitkä mutta riittävän pitkä että kameraa ehtii liikuttamaan.

  Selitykseni on siis että kuva on otettu pimeässä huoneessa jolloin salama on valottanut taustan ja heti salaman laukeamisen jälkeen kameraa on liikutettu tai objektiivin zoomia on nopeasti säädetty niin että television ruudussa olleet kirkkaat valkoiset kortit ovat valottuneet kuvassa eri kohtaan ja suurempina kuin television ruutu.

 • Ampuja sanoo:

  Kiitoksia asiantuntevasta kommentista. Kaikkea sitä aina yritetään. Toisaalta kyllähän tuon hoaxiksi voi helposti tunnistaa.

 • Sludge sanoo:

  Tää on mielenkiintonen sivusto mut tämmöset jutut…pliis,jotain rajaa

 • Deepthroat sanoo:

  Toisaalta selitys voi olla myös yksinkertaisempi, eli kuvassa on ilmaan heitettyjä pelikortteja joiden liikkeen salama on ”pysäyttänyt”. Korttien ympärillä näkyy vaaleaa huntua joka viittaisi liikkeeseen.

 • alivuokralainen sanoo:

  … mikään ei kuvassa tahdo natsata kertomuksen kanssa 😉

 • tuplawee sanoo:

  huuhaata, tekemällä tehty. vaikka kylläkin uskon avoimesti henkimaailmaan ja muuhun paranormaaliin

 • on se tehty, tai ei. enpä muuten tiennyt, että aavetkin pelaavat korttipelejä 🙂

 • Reiska sanoo:

  Hei Tuuli, sä et ole ainoa joka ymmärtää jotain valokuvauksesta. Selvä feikki.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Pelikorttien takana jokin Demoni? Enmä kyll mitään demonia nää 😀

 • HenkkaHenkka sanoo:

  Hah, ehkä halvin trollaus ikinä. Miten voi edes väittää ettei salamaa ole käytetty, kun telkkarin ruudusta näkyy salamavalo ja varjot ovat kovia (kasvin takana varjot). Kortit on joko photoshopattu, tai vaihtoehtoisesti kamerassa on käytetty toisen verhon valotusta jonka avulla yhteen kuvaan saa kaksi valotusta. Feikki.

 • Naali sanoo:

  Miksei tässä lue ”päivän piristys” tai jotain, ei kukaan tähän voi uskoa 😀

 • en minäkään nää mitään demonia..

 • iiik sanoo:

  Kummitus!!!

 • ululululululululululululululululu sanoo:

  😀

 • mörkö-man sanoo:

  Kummittelevat kortit…kuulostaa aika keksityltä mutta ei voi tietää.Mut kun alkaa aatella et Piru alkaa viskoo jotain pelikortteja niin sopii aika LIIANKI hyvin yhteen.

 • pirut pelaavat aikansa kuluksi pokeria 😀

 • pate sanoo:

  kyllä on tyhmä kuva….heti tuosta näkee että joku on joko heittänyt kortteja tuohon tai sitten jälkeenpäin lisäilty koneella.

 • joku heitti kortit, toinen otti kuvan. erittäin helppoa tehdä..

 • Wespa sanoo:

  Itse en usko, että kortteja olisi heitetty. Kaikki on samaa maata (toki olisi voinut heittää vain herttoja), mutta eniten ihmetyttää se että kaikki on hienossa suorassa rivissä siinä. Koittakaapa heittää kortteja noin suorassa ja ottaa kuvaa, ei ole mitään helppoa.

 • NK sanoo:

  Feikkihän tämä on!

  Jos exif-tiedot sanoo että salama on ollu niin se on ollu ja tosiaan varjotkin sen jo kertoo. valotusaika on ollu suht pitkä ja kamera liikkunut, minkä takia noita pelikortteja näyttää olevan useempi tulossa telkusta ulos. Huone on ollu itessään melko hämärä, joten huonekalut yms. ei näytä erityisen tärähtäneiltä. kortteja on monta ja ne on melko teräviä, koska tommonen tv näyttää 20-40 kuvaa sekunnissa. Eli niitä kortteja ei ole montaa näkyny kerrallaan siinä ruudussa.

 • totta. kun kortit heittää, ne lähtevät päin permantoa eivätkä mene tuollaiseen suoraan riviin. paholainenhan se siellä tv ruudun sisällä viskomassa pelikortteja.

 • NK sanoo:

  Eli ne kortit on siinä tv-ohjelmassa jota tuo tv on näyttänyt kun kuvaa on otettu. se miksi ne näyttää ”heitetyiltä” on kamran liike ja pitkä valotusaika (esim 1 sekunti jonka aikana se tv:n kuva on ehtinyt räpsähtää kymmeniä kertoja). helppoa testata kotona jos on vielä tommonen vanhempi kuvaputki-tv. pistää vaikka jonkun leffan missä on tekstit ja sit hämärässä huoneessa ottaa ruudusta kuvan noin puiolen sekunnin valotusajalla samalla liikuttaen kameraa. silloin se tekstitys näkyy siinä kuvassa monena erillisenä rivinä vaikka tv:ssä se on ollu kokoajan sama rivi 🙂

 • Naali sanoo:

  … sanompahan vaan että tuon kuvan voi amatöörikin tehdä photoshopilla …

 • Pöllö sanoo:

  Sanosinko jopa että jotain rajaa pitäisi olla millaisia asioita tänne laitetaan.. Vallan surkea kuva en voi muuta sanoa, ja komia tuo Tuulin selitys tapahtuneesta. En niele ! 😀
  Tippunu todella paljon paranormaaliblogin taso…

 • Kuvaaja sanoo:

  Tietääkseni kyseisellä kameralla pystyy ottamaan päällekkäisvaloituksia.

 • HenkkaHenkka sanoo:

  On myös syytä huomauttaa, että kuvaa on selvästi cropattu, eli rajattu. Jos itse kuvaisin jotain yliluonnollista, niin en koskisi kuvamateriaaliin milläänlailla.

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Ainakin jätkä ja kymppi ovat valoittuneet kaksi tai kolme kertaa samassa järjestyksessä, selvästi erillisinä toisistaan, eli tv:n frameja ne ovat. Salaman kestoaika on niin paljon lyhyempi kuin valotusaika 1/15s, että (ilman salamaa pimeänä ollut) tausta on valottunut selvästi ja tarkasti, ja tv:n kuva ainoana valoisana kohteena salaman jälkeen valoittui kovin erilailla. Deepthroatin ensimmäinen veikkaus on siis oikein. Pikku tytöt ja demonit vaatisivat enemmän mielikuvitusta, mitä minulta löytyy.

  Harmittaako Tuuli sinua kun ei oikein mennyt trolli läpi (paitsi Wespasta)?

 • tege sanoo:

  No sanonpa vain sen verran että esimerkiksi kokeneelle texas hold ’em jakajalle ei ole ongelma eikä mikään nakata kortteja tuohon malliin. Kortit ovat eri kortteja, eli ei ole kyse mistään ”pari korttia telkkarin ruudulla”.

  SItäpaitsi mitä ihmettä, telkkarin väitetään olleen päällä kun noita kuvia on otettu ja kas, kuvassa televisio on kiinni. Tyhmäkin näkee sen olevan kiinni, mutta lisättänee vielä sen verran, että pitkällä valotusajalla vähänkin kirkas ( tai sitten aika kirkas, kuten televisio) aika äkäisesti tuottaa sitä valoa kuviin. Jotain rajaa noiden selitysten kanssa.

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Tarkemmin kuvaa katsottuani väittäisin siinä olevan oikealta vasemmalle lueteltuna kymppi, jätkä, rouva, kuningas ja ässä, ässästä ei näy muuta kuin nurkka tv:n vasemman alanurkan vieressä. Tämä värisuora toistuu kolme kertaa, tai ehkä useammin, kortit menevät liikaa päällekkäin vasemmalla, jotta niitä voisi tunnistaa.

 • HenkkaHenkka sanoo:

  Bongasin just, että kuvan vasemmalla puolella näkyy jotain heijastusviivoja, ja ensimmäisenä tuli mieleen, että voisivat olla tv-ruudun reunasta. Tämä siis viittaisi jälleen päällekkäisvalotukseen ja siihen, että kortitkin ovat alunperin telkkarista.

 • Pasi Kuikka sanoo:

  Kortit ovat peräisin Poker after dark -tv-ohjelmasta, joka tuli Diggari-kanavalta 11.9.2009 kello 21:45. Kameran kello on ollut talviajassa, joten se näyttää kuvan otetun 21:03, mutta oikeasti se on otettu 22:03.

  Linkki tv-ohjelmaoppaaseen: http://www.telvis.fi/?vw=channel&ch=diggari&dy=11.09.2009&pg=1&str=Ajankohtaisohjelmat/Fakta

  Case closed?

  Terveisin Salapoliisi

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot