FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Zor Alef – Unijooga-seminaari ja Pyhä Terapia

Katso tapahtuman sivut Facebookissa

15.-17. marraskuuta 2014 – Zor Alef – Unijooga-seminaari ja Pyhä Terapia

Minä Olen Keskuksessa, Hämeentie 68, Helsinki

La 15.11. 18.00-22.00
Su 16.11. 16.00-20.00
Ma 17.11. 17.00-21.00

Seminaari tulkataan suomeksi

Koska nukumme kolmasosan elämästämme, on luonnollista, että henkistä polkua kulkevat etsivät välineitä unen käyttämiseksi voiman ja selkeyden lähteenä. Kysymys ei ole pelkästään rentoutumisesta ja unen syvyydestä, vaan myös siitä, miten uni auttaa meitä huomaamaan ja kasvattamaan kokemustamme alkuperäisestä olemuksestamme. Unijooga tarjoaa käytännöllisiä ja toimivia välineitä sitä varten.

Kiinnostaako sinua, mitä tavallinen uni kätkee sisäänsä, miten uni voi toimia psyyken parantajana, mitä yhteistä unella ja kuolemalla on ja miten Unijoogaa harjoitetaan?

Tervetuloa kuuntelemaan mystikko-kirjailija Zor Alefia, joka on yksi suurimpia nykyajan parantajia ja esoteerisen tiedon välittäjiä.

Samalla kannattaa myös ottaa osaa ainutlaatuiseen terapiamuotoon: Pyhä Terapia perustuu tietoiseen sanan ja äänen käyttöön ja sisältää ainutlaatuisia rukouksia monista esoteerisista perinteistä – myös alkuperäiskielillä. Terapian aikana sanan parantava voima raottaa turvallisesti alitajunnan ja henkisen todellisuuden portteja ja harmonisoi tuntuvasti psyykkisen energian kulkua.

Seminaarista saat mukaasi kuvaukset harjoituksista, jotka auttavat sinua integroimaan luennoilla käsitellyn tiedon omaksi jokapäiväiseksi kokemukseksesi.

Lisätietoa ja valmistautumisohjeet Pyhään Terapiaan

Tulossa

Pyhä Terapia on ainutlaatuinen henkinen parantava praktiikka, jota käytettiin muinais-Egyptissä, muinais-Kreikassa ja Roomassa. Pyhässä Terapiassa päävälineenä toimii Sana melodisen terapeuttisen tekstin muodossa, jolla on vahva harmonisoiva vaikutus. Zor Alefin kokemuksen mukaan 95% Pyhään Terapiaan osallistuvista on saanut helpotusta ja apua eritasoisiin ongelmiin ja vaivoihin.

Hinnat:
3 seminaari-iltaa ja 3 Pyhää Terapiaa yhteishintaan 220€ tai erikseen seminaari 90€/3pv (30€/pv),
Pyhä Terapia 150€/3pv.

Ilmoittautuminen puhelimitse: 040 370 3659 Esa
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: info(at)eheaoppi.fi
Lisätietoja: Esite PDF-muodossa

Maksu tilille Eheä Oppi Ry, FI45 5790 4320 0148 84 tai paikan päällä.

Zor Alef on venäläis-bulgarialainen henkinen kirjailija, opettaja ja parantaja.
Hän on opettanut esoteerista tietoa 14 vuotiaasta lähtien ja vastaanottanut yli 3000 potilasta. Venäjänkielellä hänen kirjoituksiaan on julkaistu yhdeksän kirjan verran joista tunnetuimpia ovat ”Vastauksia vihkiytymättömille”, ”Pyhä Terapia” ja ”Olla”.

Hänen perustamansa Eheän Opin koulu tarjoaa järjestelmällistä opetusta, joka on seuraavien oppien henkinen ja filosofinen synteesi:

– hermetismi
– esoteerinen kristinusko
– esoteerinen juutalaisuus (kabbala)
– esoteerinen islam (sufilaisuus)
– esoteerinen buddhalaisuus
– hindulaisuus
– taolaisuus

Tykkäys ja jakotoiminnot:

3 kommenttia aiheeseen: Zor Alef – Unijooga-seminaari ja Pyhä Terapia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Miksi etsiä hengiltä ja enkeleiltä viestejä, kun muinaiset Kirjoitukset ne kieltävät, mutta sen sijaan aidon rauhan ja ilon sydämeen voi saada uudestisyntymisen kautta kohtaamalla elävä Jumala eikä ”avaruuden veljiksi” tunnustautuvia eksyttäviä henkiä, joiden tarkoitus on tuhota ihmiset.

  Monet ihmiset ovat pilanneet elämänsä näillä okkultistisilla ja esoteerisilla kontakteilla, sillä todellinen hyvä universumin Luoja ei toimi pimeässä ja salaa, vaan aivoimesti valkeudessa.

  ”Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät; mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta.”

  Todellinen ikuinen elämä tulee uudelle ihmiselle, kun hän syntyy hengessä ylhäältä käsin.
  http://ennustuksia.com/uudestisyntyminen/

 • Jani sanoo:

  Miksi etsiä hengiltä ja enkeleiltä viestejä, kun muinaiset Kirjoitukset ne kieltävät, mutta sen sijaan aidon rauhan ja ilon sydämeen voi saada uudestisyntymisen kautta kohtaamalla elävä Jumala eikä ”avaruuden veljiksi” tunnustautuvia eksyttäviä henkiä, joiden tarkoitus on tuhota ihmiset

  Kuinka moni meistä on päässyt lukemaan muinaisia kirjoituksia? Raamattua toki meistä moni on lukenut, mutta ikävä kyllä teksti on niin moneen kertaan uudelleen käännettyä ja vääristeltyä, että paljon samaa ei ole enää mitä oli alkuperäisissä teksteissä. Käytännössä kaikki uskonnot ovat meitä hallitsevien tahojen ”perustamia”. Uskontojen tarkoituksena on antaa oma voimamme pois ja olla jonkun muun johdateltavissa. Itse olen ollut Helluntailainen ”tosi uskova” elämästäni noin 20 vuotta. Aivopesu kohdallani melkein onnistui, mutta onneksi pääsin niistä piireistä irti omin voimin. Joillekin sekin on varmasti hyväksi, mutta itselläni pelkoon perustuva manipulointi ei toiminut. Mutta kokemuksena elämäni kannalta se oli varmasti hyvä ja tarkoitettu.

  Sitten näihin avaruuden veljiin jotka haluavat tuhota meidät.. Ensinnäkin, he eivät todellakaan halua tuhota meitä. Aikaisemmin mainitsinkin nuo meitä hallitsevat tahot. Samat tyypit jotka hääräävät uskontojen kimpuissa, hääräävät myös Hollywoodissa. Ulkoavaruuden olennoista halutaan luoda paha kuva tarkoituksella.

  Itse sain rauhan sydämeeni ja pääsin peloista eroon kun sain ensimmäisen kontaktin noihin uskontojen väittämiin ”pahoihin henkivaltoihin”. Minulle on tapahtunut normaali järjellä ajateltuna uskomattomia asioita nyt noin 4 vuoden ajan. Unimaailmassa ollessani minulle on tehty mm. sydänoperaatio seka nuorena rikkotunut vasen kivekseni on ”korjattu”. Operaatioista on jäänyt fyysiset jäljet ja minulla on onneksi myös todistajia jotka ovat jäljet nähneet ettei olla pelkästään oman todistukseni varassa. Minulle on kerrottu ja näytetty asioita, joista osa on jo tapahtunut täsmälleen minulle kerrotulla/ näytetyllä tavalla. En usko että minut tuhota haluava pahan kätyri tekisi minulle asioita joita on tehty.

  Jos jotain kiinnostaa asioista keskustella, niin uskoisin että täälläkin voi jonkinlaisia ”yksityis-viestejä” lähettää niin voidaan vaihtaa yhteystietoja.

 • Jaahas sanoo:

  Hienoa Jani!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *