FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Ida Amandan vlogi: Aaveet

Ida Amanda käsittelee videolla aaveita ja henkiä. Vlogissa pohditaan mm. sitä, että onko henkimaailma todellinen ja pelkäävätkö henget meitä.

Katso Ida Amandan video suoraan alta.

Ida Amandan YouTubekanavalle pääset tästä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

8 kommenttia aiheeseen: Ida Amandan vlogi: Aaveet

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wrangler sanoo:

  Njaah, joku meikkipissis valaisee kansaa siitä mikä on henki ja miten se eroaa kummituksesta? 😀 Booring

 • Jaahas sanoo:

  Älkäähän nyt pojjaat… Eiköhän se ole hyvä, että kiinnostusta totuuden etsimiseen riittää.

 • Kivikova sanoo:
 • sandels sanoo:

  hahaa..olipa mielenkiintonen video jota en kyllä jaksanu katsoa puoliakaan…

 • Wespa sanoo:

  Salaliittokeskustelut niihin sopiviin aiheisiin, tässä kommenttikentässä keskustelua kummituksista. Salaliitoista voipi paremmin jutella vaikka tuossa etusivun uutisessa joka käsittelee Rauni-Leena Luukanen-Kildeä ja tulevaa mielenhallintakonferenssia. 🙂

 • napalmi sanoo:

  Mielellää keskustelisin henkeviä kyseisen tytönkanssa… voitas yhes vaik ettii pimees aaveita 🙂

 • Epola sanoo:

  Kannattas ottaa myös Johannaan yhteys! Hän koki sellaisen jutun missä demoni käski paistaa pitsaa.. 😀

 • Reijo Aunula sanoo:

  Uskon kokemuksiisi,osittain myös lähiseudulla tapahtuneen takia.Pohdintaa aiheuttaa,miksi vain harvoilla on mahdollisuus havainnoida ”energian” viestejä.En oikein usko ajatukseesi,että syy on pelkäämättömyydessä.Itse vertaisin vanhanajan
  kaivonpaikan hakijan taitoihin.Ehkä varpu taipui vain sopivan energian omaavan henkilön käsissä? – Mielenkiintoinen video,toivoisin Sinun kuitenkin keskittyvän itse tarinaan,sillä ne jotka eivät usko kokemaasi,eivät usko vaikka vakuutaisit kymmenen kertaa” varmasti nähneeni asian”

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot