FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Amatöörikuvaaja tallensi oudon näyn taivaalla – mikä ihme liitää lentokoneen vieressä?

ufo

Amatöörikuvaaja tallensi hämmentävän näyn taivaalla. Lensikö matkustajakoneen vieressä lentävä lautanen, lintu, toinen lentokone – vai ehkä sittenkin teräsmies?

Video on kuvattu JFK:n lentokentällä New Yorkissa 7. heinäkuuta. Virgin Atlanticin matkustajakone oli juuri noussut kentältä, kun sen takaa liiti tunnistamaton lentävä esine.

Kuvaaja tallensi hämmentävän tilanteen videolle. LookNowTV:n edustaja kertoo, että videon kuvannut mies harrastaa tunnistamattomien lentävien esineiden kuvaamista.

– Olen työskennellyt videon kuvanneen miehen kanssa. Minulla ei ole mitään syytä epäillä, että mies olisi huijari, LookNowTV:ltä kerrotaan Caters Newsille.

Yritys ei usko, että videolla näkyisi esimerkiksi lintu tai toinen lentokone. Brittiläinen ufo-asiantuntija Russ Kellett ei osaa hänkään sanoa, mikä koneen vieressä lensi.

– Se ei näytä linnulta tai miltään sellaiselta, mutta toisesta kulmasta katsottuna se voisi olla mitä tahansa, Kellett sanoo Caters Newsille.

LÄHDE (sis. videon)

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: Amatöörikuvaaja tallensi oudon näyn taivaalla – mikä ihme liitää lentokoneen vieressä?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • fdfdffddf sanoo:

  onpa olematon kuva…

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Se on alkanut.

  Tämä on merkki!

 • Inkku sanoo:

  Minulla on kotona vanhalla videokameran kasetilla video kuvaa suomesta, jossa suuren matkustajakoneen vierelle lentää outo valopallo ja hetken kuluttua lentää siitä pois. En osaa siirtää vidokuvaa tietokoneelle, jos joku osaisi niin voisi ilmoittautua auttamaan. Muutkin voisivat videon nähtyään pohia mikä tuo outo valopallo on.

 • haamujengi sanoo:

  se on alkanut

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *