ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Amerikansuomalainen majuri vieraili ufossa

Suomalaista syntyperää oleva majuri Wayne Sulo Aho kohtasi vuonna 1957 ison, tähdeltä näyttävän avaruusaluksen. Aluksen kerrotaan toimineen aurinkoenergialla.

Majuri Wayne Sulo Aho

Majuri Wayne Sulo Aho

Aho löysi maahan laskeutuneen ufon ja meni sen sisään. Sisällä hän kävi koko yön kestäneen kurssin. Hän sai tietoa, jonka perusteella hän uskoi ihmiskunnan ryhtyvän kulttuurin, tavaroiden ja palvelusten vaihtoon ulkoavaruuden asukkaiden kanssa. Avaruusolennot ovat tulleet tänne auttamaan ihmiskuntaa.

Aho kertoo, että viranomaiset ovat salailleet ufovierailujen todellisuutta, vaikka ovatkin niistä hyvin tietoisia.

Lue lisää aiheesta ja katso vuonna 1965 kuvattu haastatteluvideo YLE:n elävän arkiston sivuilta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Amerikansuomalainen majuri vieraili ufossa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Shōgun sanoo:

    Heh, hauska pätkä. Muutos tulee, no ei tullutkaan. Tätä samaa on jauhettu 50-60 luvulta asti. Ehkä he, tarkemmin ajateltuaan ja yön yli nukkuneina ajattelivat että on täällä niin hullua menoa että parempi jättää oman onnensa nojaan. Niin venushan ei ole niin kuuma kuin väitetään, kuussa ei ole käyty ym. vaan se on NASA:n propagandaa ja sumutusta. Rahaa on poltettu miljardeja dollareita ettei vaan kukaan muu tietäisi asioiden oikeaa laitaa. Koko avaruustutkimus on suurta petosta. Nämä 50-60 luvun ufokontaktit tuppaavat naurattamaan, tai sitten ufohemmoilla on ihan tajuton huumorintaju kun ovat syöttäneet heille melkoista pajunköyttä. Ovat nauraneet kusi housuissa, tuhannen kippurassa kun mm. adamski on julkisuudessa kertonut venuslaisista.

  • Jaahas sanoo:

    Niin…tuohan oli hänen oma arvio, että tulisivat kohta puolin, mutta mikä se ”kohta puolin” on sitten kosmisessa mittakaavassa? Hehän eivät ole käskettävissä. Riippuu myös paljon siitä, mihin ihmiskunnan kehitys menee, kuinka primitiivistä, brutaalia meininkiä jatkamme.

  • Apinateoria sanoo:

    Nyt Wespa niitä päivityksiä. Paikka on kuollut kuin auton alle jäänyt kummitus.

  • jara sanoo:

    Toimiiko tää sivu enää..

  • HABA sanoo:

    Vieraili tunnistamattomassa lentävässä esineessä?

  • jaskuli sanoo:

    Tämä on hyvin hiljainen paikka. Ufot napannut wespan?

  • Stewan sanoo:

    Suomeen ollaan julkaisemassa uutta rajatiedon mediaa. Toki muitakin mysteereitä yms. asioita käsitellään. Tervetuloa lukemaan ja ottamaan kantaa asioihin.

    Terv. Stewan
    http://www.Etuvartio.com

  • Rajatietohöpöhöä sanoo:

    En kyllä jää kaipaamaan tätä sivua kun viime aikaiset ”uutiset” ovat olleet pelkkää rajatietohömppää ja ko. hömpän tapahtumien mainostusta / Rauni-Leena Luukainen-Kilde hurmosta.

    Vielä pari vuotta sitten oli toisenlaiset aiheet esim. ufot yms. jotka varmasti kiinnostivat lukijoita 100x enemmän kuin nykyiset aivopierut, vai loppuivat ideat kesken ja piti alkaa muuttamaan suuntaa?

    Onko http://www.etuvartio.com sivustossa Wespa mukana vai onko se ihan kokonaan uusi ja uudella kokoonpanolla mietitty sivusto sisältöineen (toivon jälkimmäistä)?

    ps. Itselleni etuvartio nimiestä tulee väistämättä mieleyhtymä Vartiotorniin ja sitä kautta jehovantodistajiin, mutta en tiedä miksi.

  • Stewan sanoo:

    Joudun vähän käyttämään tätä Wespan kanavaa tässä kommentoinnissa, mutta jos herra ei näy tai jos näkyy niin kiitos tästä hänelle!

    Wespa ei ole mukana. Koko homma on tehty uudella kokonaisuudella ja lähdetty ajattelemaan laadukkaan sisällön puolesta. Henkilökohtaisesti ei ole mitään vartiotornia vastaan, mutta samoja linjoja emme edusta. Etuvartio lähtee rakentamaan Suomen kovinta ja laadukkainta mysteeri / rajatiedon saittia. Tietenkään se ei ole mitään ilman teitä lukijoita! Joita toivottavasti aihe vielä tulevaisuudessakin kiinnnostanee. Sivusto elää jatkuvasti ja muistakaahan kun mahdollista niin tilata EV+. Vaikka vielä ei ole julkisesti mainittu niin kovia skapoja tulossa ja EV+ on mukana suoraan noissa ko. kilpailuissa. Tällä hetkellä tuo uutiskirjeen tilaaminen ei tosin toimi, mutta malttia… paljon tehdään duunia!

  • ”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan… pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” – Efesolaiskirje 6:12

    http://ennustuksia.com/2013/12/01/ilmavallan-hallitsijan-joukot-tulevat/

  • Stewart sanoo:

    Ei ainakaan tänään toiminut etuvartion sivut.
    Se on mielenkiintoista, miten skitsofrenian oirekirjo muuttuu eri vuosikymmeninä. Enää eivät nämä ufo- ja abduktiokokemukset ole yleisiä, sijaan erilaiset mielenhallinnan, gang stalkingin ja elektronisen häirinnän uskomukset ovat tulleet tilalle. Tiedon määrä on valtavaa nettiaikaudella ja on selvääkin, että subjektiivisilla nykyään jo tyhjää käyvillä ufokokemuksilla ei enää voi ruokkia mieltään yhtä tehokkaasti kuin edellä mainituissa kuvitelmissa, joihin voi liittää todellisuutta ja verkostoituminenkin muiden tietoa keränneiden kanssa on helppoa.
    Majurin aika on ohi, ihan mukava haastattelu muistutuksesi menneestä.

  • Räjähdyksestä ei koskaan synny mitään järjestä vaan kaaosta ja ajanhammas tekee kaaoksesta yhä lisää kaaosta entropian lain mukaisesti. Emme me eivätkä mitkään muutkaan näin ollen voi olla sattuman seurausta, sillä mikään jolla on alku, ei ole sattuman seurausta.

    Sillä, emme vieläkään ymmärrä esimerkiksi mitenkä painovoima toimii, mitenkä aivomme toimivat tai mitenkä ekosysteemi kokonaisuudessaan toimii – emme kykene selittämään painovoimaa, emme ymmärrä mitenkä aivot toimivat emmekä pysty ennustamaan tarkasti mitenkä edes ilmasto toimii, vaan tuoreet havainnot ovat jatkuvasti romuttaneet vanhat teot, jotka ovat lyhytaikaisempia..

    Olemme yli ihmisen älyn ylittävän suunnittelun ja Suunnittelijan ihmeellisiä tekoja. Kaikki järjestäytyneistä alkuaineista, fysiikan matemaattisista laeista ja ekosysteemin yksityiskohdista lähtien viittaa tähän, ei sattumaan. Kaikista hämästyttävin fakta onkin se, että meidän tiotemme ovat koodattu kuin ”kirjaan” eli DNA koodiin.

    ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi (cepher = koodiin) on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut.” – Psalmit 139:16

    Mitä ovat sitten ufoalukset, ufosieppaukset ja mikä on ufojen sisällä olevat muukalaiset? Ne eivät ole uusi ilmiö, vaan vanha ilmiö uusissa vaatteissa. Monet siepatuista kertovat suunnattomasta pelosta, pimeydestä, ahdistuksesta ja jopa rikinkatkusta, mutta joidenkin kohdalla kohtaus on loppunut heidän huutaessaan Jeesuksen nimeä. He eivät ole siiskään materialistisia vaan hengellisiä olentoja. He ovat se suuri eksytys, joka seuraa sitä hetkeä kun kaikki uskovat siirrettään pois maan päältä yhdessä hetkessä, kun pahuuden voimat astuvat esille.

    ”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan… pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” – Efesolaiskirje 6:12

    Sinä et ole sattuma, vaan ihmeellisen suunnitelun tulos. Sinussa on kuitenkin virus nimeltä synti ja sen voi parantaa vain lääke nimeltä Jeesuksen veri. Jeesus haluaa pelastaa sinut ja armahtaa sinut aikakaudelta, joka kohtaa maaplaneetta kun pahuuden henkivallat taivaan avaruuksista tulevat maan päälle.

    ”Ja ihmiset maassa pitää nääntymän pelvon ja odottamisen tähden niitä (ufoja), mitkä maan piirin päälle tulevat; sillä taivaan voimat (magneettikenttä ja liikeradat) pitää liikutettaman… Mutta kuin nämät rupeevat tapahtumaan, niin katsokaat, ja nostakaat päänne ylös; sillä teidän lunastuksenne silloin lähestyy.” – Jeesus (Luuk. 21:26)

    Mitä tiedämme näkymättömästä universumista?
    http://ennustuksia.com/universumin-olemus/

  • Stewan sanoo:

    Saitti tosiaan ei vielä ole avoinna. Päivämäärä on nyt lisätty sivuille ja tuohon päivämäärään tähdätään. Toki jos on mahdollista niin aikaisemminkin avataan ”ovet”. Kiinnostuneet voivat käydä kurkkaamassa sivuston (karkeata) ulkoasua alla olevasta linkistä:

    http://s10.postimg.org/uqkknmord/leiska1a.png

    Sivusto on täysin skaalautuva, joten päätelaitteella tai näytön koolla ei ole merkitystä.

  • Jacke sanoo:

    Googlailin nyt vähän, niin näyttää siltä kuin Wespa olisi kadonnut netin ihmeellisestä maailmasta toukokuussa, sen jälkeen ei ole tullut uusia kirjoituksia tai videoitakaan – ei osunut silmään ainakaan.

    Liekö kokenut ufo-kaappauksen? Onko jollakin Fox Mulderin kännykkänumbaa? =)

  • Korppujuusto sanoo:

    No yleensä/perinteisestihän ns ufoilu ja paranormaali kiinnostus lakkaa kun saa vihdoinkin sen tyttö/poikaystävän :D.

  • Wespa sanoo:

    I is back niin sanotusti! 🙂

    Oli pientä taukoa nettijutuista, koska entinen kämppä meni alta vesivahingon takia. Itsestäni riippumaton tekijä ajoi minut punkkaamaan porukoille, kavereille jne… Samalla sain hyvän syyn ottaa kesälomaa ja etsiä parempaa asuntoa. Nyt asunnon löydyttyä postaustahti paranee niin videoiden, kuin artikkeleidenkin osalta. 🙂 … vielä kun löytäisin sen usbijohdon jolla saan kamerasta/kännykästä setit koneelle. 🙂

  • fdfdffddf sanoo:

    onko tää saitti kuollut

  • stewan sanoo:

    Morjesta!

    Hyvä, että saitti on vielä voimissaan. Mekin saimme sivut nyt auki. Kuukausi etuajassa!

    Tervetuloa!

  • Shōgun sanoo:

    Hyvä juttu ja tuo uusi sivustokin näytti ihan mielenkiintoiselta, täytyy tutustua ajan kanssa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto