ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Turku kiinnostaa humanoideja

Suomen Ufotutkijat saa lähes päivittäin ilmoituksia ufo-havainnoista ympäri Suomea.

valoilmiö

Ulkomailla kuvattu valoilmiö

Selittämättömiä valoilmiöitä on nähty paljon mm. Turun seudulla.

Suomen ufotutkijat ry:n tutkija Reijo Hamari kertoo, että vuodessa tulee kolmisensataa ilmoitusta mysteerisistä ilmiöistä.

Suuri osa havainnoista on jonkinlaisia valopalloja.

Silminnäkijöiden mukaan valopallot ovat vihreitä, keltaisia, kirkkaita, sinisiä ja jopa väriä vaihtavia. Turun seudulta tuli juuri mielenkiintoinen ilmoitus nuoreltaparilta, joka oli omakotitalon työmaalla. Iltayöllä he olivat nähneet läheltä valopallon, joka oli välkehtinyt kaikissa sateenkareen väreissä. Lisäksi pallosta oli lähtenyt myös jonkinlainen lasersäde. Hamari kertoo

Hamarin mukaan osa voidaan selittää humanoidella ja heidän lentolaitteillaan. Hamarin mukaan humiksia kiinnostaa ihan tavalliset ihmiset.

Ufohavaintoja kirjataan ympäri Suomen, mutta erityisen paljon viime aikoina Turussa. Osaa havainnoista jää kuitenkin ilmoittamatta. Myös Vaasa ja Lahti on ollut aktiivista aluetta.

Suomen ufohavainnot kiinnostavat myös CIA:ta, joka on kauan tutkinut salassa ufotapauksia, mutta myöhemmin julkaissut ennen salassa olleita asiakirjojaan. CIA:ta kiinnostaa eritoten humanoidien lentolaitteiden teknologia, joiden pohjalta mm. USA:n armeijan salaiset jaostot ovat kehittäneet antigravitaatiota käyttävää, salaista lentoteknologiaa, Area 51:llä ja muissa maanalaisissa laitoksissa.

Oletko sinä nähnyt avaruusaluksen tai mysteeriksi jääneen lentävän kohteen?

Lähteet: Yle, Paranormaali Blogi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: Turku kiinnostaa humanoideja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Tarkkailija sanoo:

    Sääli vain että SUT meni maan alle ja naamakirjan taakse. Kiinnostus, näkyvyys ja maksavien kannattjajäsenien määrä kärsii. Itse aioin liittyä takaisin puh.johtajan (BB) vaihdon jälkeen mutta naamakirjaan pakollinen liittyminen tyssäsi ajatuksen.

  • Andro sanoo:

    Naamakirja ja pakollinen liittyminen pitää keskustelun ”oikeissa asioissa” ettei keskustelu lipsu ”väärään suuntaan”. Jos kannattajajäsenien määrä kärsii, niin eikö se kerro siitä että.ihmiset haluavat nähdä asiat eri tavalla.

  • Pédro sanoo:

    Ei ole ulkomaillla otettu kuva kun tuo on Rovaniemeltä, rakennus on hotelli Pohjanhovi

  • Apinateoria sanoo:

    Kuka täyspäinen liittyy naamakirjaan Herran vuonna 2012? Ymmärtäisin FB:n jos sillä nimenomaan haettaisiin näkyvyyttä, mutta senkin jättäisin PR-kanavaksi ja oikeat jutustelut olisi jossain muualla.

    Eikö muka mikään muu alusta, kuin massijutkujen vakoilutyökalu voi estää keskustelua lipsumasta? Hyvin sä vedät Andro.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto