ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaaleja kokemuksia

KokemuksetAjattelin nyt sitten tähän blogiinikin kirjoittaa omista yliluonnollisista ja vähemmän yliluonnollisista kokemuksistani.

Kokemus 1:
Heräsin aamulla kovaan humisevaan ääneen. Avasin verhot ja katsoin ikkunasta ja näin taivaalla lentävän esineen, joka meni todella kovaa vauhtia ja oli näkyvissä vain muutamia sekunteja. Esine/UFO oli musta ja vesipisaran muotoinen (terävä edestä, paksumpi takaa). Tapahtuma sattui 2001 syyskuussa.

Kokemus 2:
Oli yö ja istuin kotona katsomassa televisiota, kunnes katsoin ulos ikkunastani, josta näkyy takapihamme. Näin ikkunassa tai oikeastaan sen edessä (ulkopuolella) vaaleat kasvot. Muutin katselukulmaani, menin ikkunan eteen ja tarkistin, että heijastuvatko kasvot jostain, mutta eivät heijastuneet, vaan ne olivat selvästi ulkona. Katsoin kasvoja ihmeissäni ja n. 15 sekunnin kuluttua ne katosivat. Kasvot näin joskus 2002-2005 välisenä aikana (en muista tarkkaa ajankohtaa).

Kokemus 3:
Tämä ei ole yksi kokemus, vaan oikeastaan muutama samantyyppinen kokemus. Nukuin ihan normaalisti kotonani. Näin unta jossa heräsin ja näin, kun nojatuolistani (joka on sängyn vieressä) nousi outoa savun tapaista ainetta ja minulle tuli hyvin pelottava olo, kunnes heräsin oikeasti ja samalla näin nojatuolin täsmälleen samassa kohtaa. Toisella kertaa näin, että kirjahyllyn reunasta muodostui kasvot, kunnes heräsin ja näin kirjahyllyn herätessäni samassa kohtaa ihan kuin olisin ollut hereillä. Kolmannella kertaa näin, että vieressäni olevat verhot heiluivat ja samalla minulle tuli outo väsynyt olo, en pystynyt liikkumaan ja väsytti kamalasti, joten nyrkkeilin ilmaa, jotta saisin voimia. Samantien sitten heräsin ja taas näin huoneeni samasta kohtaa ja tällä kertaa olin siis verhoihin päin. Luulen, että olen ollut unessa, mutta silmäni ovat olleet ainakin osittain auki ja tämän takia ympäristö ja uneni ovat sekoittuneet keskenään. Luultavasti ovat olleet jonkin asteisia valveunia.

– Wespa

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaal(ät)wippies.fi. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä ilman nimeä. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Paranormaaleja kokemuksia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • riku sanoo:

    menin ulos kello 00.00 kun koirat haukku ja jotain ilmassa olevaa valoa
    olin yksin kotona katsoin tietokonetta ja siihin tuli pää ja sanoi: varo kuolevainnen. sammutin koneen ja tärisin kunnes juna tuli ja piipitti säikähdin ja menin katsomaan se oli ajanut ihmisen päältä juna pysähtyi ja kysyi mitä
    tapahtui sanoin: ajoitt ihmisen päältä kunnes menin kotiinkissa oli oven edessä ja otin sen syliin ja menini nukkumaan

  • riku sanoo:

    meni naapurin luokse ja juoksin kovaa vaihtia sanonoin naapurille kotini palaa
    apua! naapuri kutsui palokunnan ja menin sitten kotiin kun palo oli ohi
    ja menin juomaan kunnes kuulin rejähteleviä ääniä oli kauhuissani luulin että se oli juna ulkona tuuli hirveästi telkkari sammui koirat haukkuivat kunne rupesivat ulisemaan ja meni koppiin siellä oli joku hahmo joka tuli lähmmeäs minua juoksin karkuun kunnes se katosi kesken kaiken

  • RP sanoo:

    Itte oon kans ollu ehkäpä samanlaisessa tilassa. Siis tosi monesti oon ollu hereillä ja nukkunut yhtäaikaa 😀 se on todella erikoinen välitila. Silloin näen unta samalla kun tiedostan maailman ympärilläni. Tässä tilassa tulee helposti nähtyä ympärilleni ja lausun ääneen mitä unes sanon. Udein herään siihen kun sanon ekan lauseen ääneen ja huomaan että olin taas välitilassa. Kerran olin väsynyt ja kaverini soitti minulle, vastasin puheluun ja vaivuin samalla uneenpäin. Yhtäkkiä näin olevani baarissa yksinäni. sanoin puhelimeen kaverille ”mähän oon ihan yksin tääl baaris” :DD Kaveri kysy et mitä helvettiä mä soperran nii sitte hoksain ittekki että olin nähny samalla unta kun puhuin puhelimes.

  • Israfel sanoo:

    Tuollaiset Wespan kuvailemat ”Kokemus 3” – kaltaiset kokemukset ovat todennäköisesti unihalvauksia ja voivat olla useimmiten aika karmivia. Olen itsekin kokenut 2 sellaista. Kummallakin kerralla olen ravistellut sen olotilan pois potkaisemalla seinää (sänkyni laita on seinän vieressä), kun ei muuten keho tunnu olevan yhteistyökykyinen. Halvaus loppui silloin oitis. Lisää tietoa:

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Unihalvaus

  • Wespa sanoo:

    Joo tuossa mainitsinkin, että jonkinlaisia valveunia olivat, eli unihalvauksen tyylisiä.

  • Israfel sanoo:

    Jep. Mielenkiintoista on se, että miksi kaikilla, jotka ovat ns. unihalvauksen saaneet ovat kokeneet nimenomaan pelkoa/ahdistusta jne, kuten itsekin, kohatuksen aikana. Mistähän se kauhu aina sitten kumpuaa? Kysyin asiaa psykologi-tädiltäni; hän ei muuta osannut asiaan lisätä kuin sen, että näyttää siltä että se mitä koemme tuon uni/valvetilan aikana riippuu pitkälti mahdollisesti persoonallisuudestamme. Uskonnolliset ihmiset ovat kokeneet hahmon, joka sanoo että ei ole taivasta tms, vain kadotus jne. Mutta niin, jää nähtäväksi saako tälläisiin univalve-kohtauksiin koskaan selvyyttä..

  • lovetti sanoo:

    Kokeikeles Wespa jos tahdot itse kokea paranormaalia tosissaan,niin (turvallisin ja helpoin kotioloissa) lemmikin/lemmikkien haudalle kynttilöitä yöllä sitten spiritismiä siinä haudalla/haudoilla ja toivo ettei osu Saatana kohdalle (eräs henkilö jonka tunsin on spiritismin yhteydessä seonnut koska osui Saatana vainoajaksi) jos saa lemmikin hengen liikekannalle voi jonakin päivänä hyvällä tuurilla huomata lemmikkinsä liikuskelevan talossa,täällä ne ovat ainakin osa talon arkea,esim:kissan naksukippo tyhjenee ilmen syyytä vaikka kissa ei ole edes lähikaupungissa eikä mikään ole syömässä ja en ole aivan varma (saattaa mennä rajatiedon puolelle tai sitten kummittelun) kissani oli kerran lukittu ulos,vanha katti,ikkunat lukossa ja ovet myös kaikki varmistettu ja oma ovikin vielä lukittu,kissa ilmestyi aamulla maukumaan ja kinuamaan ruokaa,ja lukot oli paikoillaan,olin yksin kotona ja porukkaa ei ollut lähimainkaan,voi olla että se liittyy luonnonmuistiin tai sitten se on tämän talon ”hienostuneen” (kiduttavan) aavekannan syytä,en jaksa tutkia,kun kaiken maailman otukset jo täällä vipeltää nurkissa.

  • Rasseh sanoo:

    ite haluasin kokea jotain tuollaista paranormaalia mut oon aika pelokas tommosille jutuille…mut asiaan äitini on asunu siellä pasilan ratapihan vieresil omakoti taloissa ja nehän on jtn sata vuotta vanhoja taloja niin äitini oli nukkumassa huoneessaan siinä sen sängyn vieressä oli semmoinen ovi joka menee ullakolle nii äitini oli heränny yöllä siihen että joku kattoo sitä ja katsoi sitä ovea niin siinä istui semmoinen vanha mies henkilö joka vaan tuijotti häntä ja äitini oli vähän aikaa katsellut sitä kun se katos…pelottavaa 😮

  • aavekuiskaaja sanoo:

    oho :O

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto