ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Kolmiulotteisia Viljapeltokuvioita

3DViljapeltokuvio (klikkaa suuremmaksi)

Yllä oleva viljapeltokuvio on 200 jalkaa leveä. Viljapeltokuvio ilmestyi Silbury Hillin pellolle Wiltshireen (Iso Britannia).

3DViljapeltokuvio 2 (klikkaa suuremmaksi)

Taiteellisen viljapeltokuvion kuvasi Steve Alexander, joka hänen vaimonsa Karenin kanssa on tutkinut viljapeltokuvioita yli 15 vuotta.

Steve Alexander kertoo:

– ”Se on yksi taiteellisimmista viljapeltokuvioista, mitä olen nähnyt.”

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Kolmiulotteisia Viljapeltokuvioita

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Dah sanoo:

    Aika jännä. Oon varma että ihan normaalit ihmiset noita viljapeltokuvioita tehtailee, mutta tuolle pitää kyllä antaa tunnustus että on hieno kuvio ja taidolla tehty.

  • Kerttu Uimonenlaa sanoo:

    Minul on pieni epäilys, että ne on jotenki tehty vakoilusatelliiteilta laserilla huvitukseksi. Mielummin haluaisin uskoa, että uhvot on tehny ne.

    Voishan niillä laasereilla jotain poltella, mutta en usko, että niillä voi viljaa tms. taittaa.

  • Kanankoipi sanoo:

    uhvot 😉

  • create84 sanoo:

    On löydetty kahdenlaisia peltokuvioita toisissa vilja on taitettu niin että korret ovat katkeilleet ja ne ovat olleet yksinkertaisia ja suht pieniä. Toisissa taas esiintyy magneettista säteilyä esim. kompassi sekoaa yms.. näissä kuvioissa viljan korret eivät ole katkeilleet ja hyönteisiä on löydetty kuolleena kasvien lehdiltä.

    Kysyin isältäni uskooko hän että joku meille tuntematon voima tekee näitä ja hän sanoi että joskus 70-luvulla kaksi miestä tunnusti tehneensä. Niin varmasti tunnustikin mutta ovatko he tehneet nämä kaikki sadat kuviot pelloillemme? On kopioiden tekijöitä muitakin mutta itse en usko kenenkään ihmisen pystyvän tekemään niin isoja niin tarkkoja kuvioita mistä löytyy edellä mainitut ominaisuudet. Matemaatikot ovat tutkineet näitä geometrisia kuvioita ja todenneet että näissä kuvioissa esiintyy korkean tason geometriaa, mm. kultainen leikkaus.

    useilla on motiivi epäillä, minulla on motiivi uskoa

  • nukka_ sanoo:

    Kuvat näyttää ihan jollain kuvanmuokkausohjelmalla tehdyiltä…

  • James555 sanoo:

    HAHAAH! Ihan selvästi kuvio on Matrix elokuvasta. Kohtauksesta jossa ”avaimentekijä” päästää Neo:n salaovi käytävään =). Kuva on käytävästä.

  • Dissu sanoo:

    No on siinä ollut tekemistä tuollaisessa. Feikki tai totta, niin todella upeaa työtä. Sitä paitsi tuo on varmasti totta, koska on ennenkin tuollaisia näkynyt. Ja kuvattu video kameralla.

  • Kimmo Hätinen sanoo:

    Viljapelto kuviot ovat minulle edelleenkin vähintään yhtä suuri ja ihmeellinen ilmiö kuin ufot yms. selittämättömiä, joiden synty mekanismia ei kukaan edelleenkään tiedä ja tunne useiden vuosikymmenien jälkeenkään!

  • jaaco96 sanoo:

    tollasta ihminen ei voisi tehdä

  • Totuus sanoo:

    Alempi kuva kertoo toisesta ulottuvuudesta. Selvä käytävä joka vie toiseen ulottuvuuteen.

  • Neda sanoo:

    Joo luulen et toi o totta. Ei ihminen tommost pystyis tekee O_O a oltii kerran tuol unkarii menos ni siin alla oli kans iha sika iso viljapeltokuvio. Äiti oli nukkumas 😀 nukahti koneesee. SIt vaa jäin ällistyneenä miettiin :Ei tota oo voinu ihminen eikä raktoritehä. Siin oli ihan sairaan pienii yksityiskohtii.

  • joopajoo sanoo:

    Sisi jotkut kuviothan on selvästi ihmisten tekemiä mutta jos ihminen menisi tekemään noita joitain isompia mutkikkaita kuvioita niin miksei siellä ympärillä ole yhtäkään taittunutta viljaa? Sekin on merkki et ihminen ei ole ainakaan maasta käsin tehny niitä koska muuten siellä olisi taittuneita viljoja ympärillä mutta ei ole ollut aina. Tuskin ne saa viljan kasvaa takas minkä ne talloo siel heti 😀

  • joopajoo sanoo:

    tässä lainaus:

    Ympyräkuvion keskeltä voidaan hyvin usein löytää töyhtömäinen muodostelma missä korret eivät ole lakoontuneet tai taittuneet. Vieläkin oudompia ominaisuuksia ovat kuvioiden sisällä olevissa korsissa todetut geenimuutokset ja kuvioiden poikkeuksellinen elektro-magneettinen kenttä, joka haittaa tai jopa estää sähkölaitteiden toiminnan kuvioiden sisäpuolella. Ajoittain myös näiden kuvioiden tekijöiksi ilmoittautuvat erilaiset ryhmät, mutta heidän ”tunnustuksensa” voidaan jättää omaan arvoonsa, koska heiltä puuttuvat uskottavat selvitykset siitä kuinka he ovat kuvion toteuttaneet. Näin ollen kyseessä onkin todennäköisesti bluffi.
    ”Aidoiksi” luokiteltujen kuvioiden ominaisuudet asettavat kyseenalaiseksi teorian, jonka mukaan kaikki kuviot olisivat ihmisten tekemiä, varsinkaan silloin kun kuvioiden ympäriltä ei löydy ihmisen toimintaan viittaavia jälkiä. Kuitenkin kaikista vuosittain ympäri maailmaa ilmestyvistä kuvioista vain osa täyttää ”aidon” kuvion tunnusmerkit. Kuvion inhimillisestä alkuperästä kielivät usein kuvion karkeahkot tai epätäydelliset muodot ja ihmisen toiminnasta selkeästi kielivät todisteet, kuten askelten jäljet, korsien vioittuminen ja katkeileminen. Kolmannen viljakuviotyypin muodostavat luonnon viljapeltoihin muotoilemat kuviot. Ne poikkeavat kahdesta edellä mainitusta hyvin selkeästi, koska ne eivät ole geometrisia ja vilja on laonnut hyvin epämääräisesti, ilman mitään selkeätä virtausta.

  • totta vai tarua? sanoo:

    siis, eihän ufot tollasia perspektiivi kuovoita ala maahan väsäämään, ihminen noi on tehny.

  • totta vai tarua? sanoo:

    joopajoo, mut onhan nois pellois noi kulkuväylät joita pitkin vois mennä jollaki traktorilla.

  • ihme. sanoo:

    näyttää sairaalalta ? O_______o

  • joopajoo sanoo:

    Ei se traktori mitään magneettikenttää sinne tee missä sähkölaitteet ei toimi. Sekin on fakta että tuollaisissa kuvioissa mitkä täysin symmetrisiä etc. ja magneettikettä niin on joku ihmisjoukko tunnustanu tehneensä muuta eivät ole osanneet selittää kuinka ne on ne tehny joten he eivät ole niitä tehneet että on se kumma jos kukaan joka ilmoittautuu tekijäks ei tiedä miten on sen tehny? 🙂

    Mutta mikään ei ole niin varmaa että me ei olla ainoita avaruuden asukkeja koska meitäkin on niin yhtälailla pakko jossain muuallakin olla että hulluahan se on ajatella että ainoat oltaisiin 🙂

  • joku puskasta sanoo:

    Harjoittele kirjoittamaan oikein, _ennen_ kommentointia. Tuollaista jaksa lukea… Ja uskottavuuskin menee.

    -Kansakoulun käynyt-

  • OVS sanoo:

    Melko vakuuttavaa,jos ei välttämättä ”aito”
    (mahdollista on) niin hyvin taiteellinen ainakin…Voi olla hyvinkin muukalaisten tekele…

    (Karmivaa sinänsä…Näin unta olleeni tuollaisessa paikassa/tilassa ja tapasin siellä muukalaisen/jonkun muun olennon….Hui!)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto