FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

UFO Sarajevossa

http://www.youtube.com/watch?v=Aizg1jjlVro

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: UFO Sarajevossa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Kalolo sanoo:

  ET Väärä liputus käynnissä. :/

  (Kirjoitin ensin vahingossa ET Väärä luputus 😀 )

 • regendos sanoo:

  Ei vaikuta kovin uskottavalta minun mielestä

 • Riikka sanoo:

  lentävä lautanen nyt tuossa tapauksessa voisi olla vaikka kauko -ohjattava lelu, jota lelun suunnitelijat ovat juuri testaamassa. 😀

 • DonHessu sanoo:

  Veikkaan feikiksi/kauko-ohjattavaksi.

  Perustelut: pienikokoinen, hidas(?) ja matalalla lentävä luovat arvauksen feikistä.

  ~Hessu

 • Wespa sanoo:

  Juu voihan se olla kauko-ohjattava, mutta missä esim. pohjapropelli tms. mikä pitää laitteen ilmassa? Toiseksikin aika hyvä kantama olisi myös, jos se olisi kauko-ohjattava. Entäs sitten nuo palojäljet maassa. Tuo toinen kohta, missä ns. UFO lentää sen rakennuksen yli lähietäisyydeltä on kyllä mielestäni tietokoneella tehty muokkaus.

 • Zarathustra sanoo:

  Te ette usko mihinkään,mitä katsotte,miksi edes katsotte niitä videoita?!Samat skeptikko-jutut olivat taikuuden kommenteissa.En itse usko,että kaikki on feikkejä,kuten enemmistö täällä kommentoi,vaikken kaikkeen itse uskokaan,mutta jotkut selitykset täällä ovat itse outoja ja yliluonnollisia tai yliammuttuja!Itse olen henkilökohtaisesti nähnyt 4 kertaa UFO-ja kerran näin,kun se muutti muotoa.Silloin oli mukana myös yksi skeptikko,kuka UFO-ihin ei uskonut.Sen UFO-kokemuksen jälkeen oli ihan hiljaa,mutta myöhemmin koetti epäilevasti kuitenkin selittää,että hänkin on UFO-ja nähnyt!Hän pelkasi hirveästi leimatuksi tulemista muka kaikkitietäviltä tutuilta,ketkä kielsivät jyrkästi asian olemassaolon.Tuntuu,että tällä palstalla on niitä kaikkitietäviä typeryyksiä enemmistönä.Miksi edes vaivaudutte tälle palstalle tulemaan outoine selityksineen?Kun ette ymmärrä asiaa , se ei oikeuttaa sanomaan , että asiaa ei ole olemassa!Terveisin,Zarathustra.

 • Zarathustra sanoo:

  Kuten automerkkejä pelkästään Maassa on eri merkkejä,luulen että niin on UFO-jakin.Zarathustra.

 • Ufomies sanoo:

  Ihanan x-com:maiset musat oli ihan alussa. 🙂

 • TuNtEmAtOn sanoo:

  Äh… Sori nyt vaan, mut suurimmat kuvatut UFOt on kattolamppuja.

 • waLLu sanoo:

  Joltaki lapsi-raukalta karannut ilmapallo… en sitte tiiä kuinka iso se lentävä lautanen oikeesti nähtiin olevan kun sitä ei tosta videosta oikeen nää, tai voihan se olla et mä vaan muuten oon sokee. Mä luulen kyl että jotkut on vaan halunnu vähä pelleillä ja rakentanu tollasen härvelin… tai emt

 • waLLu sanoo:

  Jos se olis joku lelu, ni kai se olis saatu selville että joku ois käyny sanomassa ”sori, se on mun lelu, mä vähän lennätin sitä” mut voihan se jostakin olla kivaa pistää ihmiset miettimään tommosia asioita ja olla kertomatta…

 • Pikku Alien sanoo:

  ihana pikkunen UFO

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *