ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Ihmisten ja Alienien kohtaaminen

Tällä videolla näkyy avaruusalus, sekä avaruusolentoja, mutta onko koko video näytelty ja avaruusolennot feikkejä?

Aito, vai feikki? Mitä mieltä olette?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Ihmisten ja Alienien kohtaaminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • KP sanoo:

    kovin feikiltä vaikuttaa omasta mielestä. Tai missä videon perhe nykyisin on ?

  • KP sanoo:

    niin tai sen vois lisätä et kuka jatkaisi filmaamista jos tuollaiset olis oikeesti tulossa sisälle ? 🙂

  • amliv sanoo:

    ”i have seen dead aliens, and that’s exactly what they look like.”
    sanoisin, että todella feikki video. huhhuh..

  • Snake sanoo:

    Kaikki vedot ja kuvat joissa Alienit kuvataan isopäisiksi ja vihreiksi pikku olioiksi voidaan laskea feikeiksi. Miksi Alienit ovat muka isopäisiä ja vihreitä ?

    Sitäpaitsi nuo alienit näyttivät jo epätavallisen kumisilta.

  • Wespa sanoo:

    ”Miksi Alienit ovat muka isopäisiä ja vihreitä?”

    Ehkäpä siksi, että ne vaan sattuvat olemaan. Jos ne olisivat pienipäisiä ja ruskeankeltaisia ja samanlainen ”pop-ilmiö” olisi niiden ympärille syntynyt, niin kyselisit luultavasti samaa asiaa. Ehkäpä monissa sieppauskertomuksissa on paljon asiaa ja ehkäpä juuri nämä ”harmaat”, sekä ”vihreät” suorittavat niitä (kuten useimmat ovat kertoneet). Mitä isompi pää –> Sitä isommat aivot –> Sitä viisaampia, joka vaikuttaa siis aika järkevältä, sillä avaruusolentojen oletetaan olevan meitä viisaampia.

  • Wespa sanoo:

    Itseäni ei video hetkauta lähinnä olentojen muovimaisuuden takia, mutta mitäpä minä olen sanomaan. Emme kuitenkaan voi tietää minkälainen / mitä materiaalia avaruusolentojen iho on.

  • Riikka sanoo:

    noin feikkiä videota en ole nähnyt ennen! Alienit ovat selvästi näyttelijöitä.

  • regendos sanoo:

    Ihminen tuossa tilanteessa ei olisi voinut pysyä kylmänrauhallisena. Sanon, että se on vahvasto feikattu. Moni juoksisi yhä karkuun tuollaisen näkemän perusteella.

  • @nni sanoo:

    Katsokaapa noita alieneitatuossa 1:00-0:59 kohdalla. Näyttävär minusta ainakin melko muovisilta? Silmätkin muljottivat melko oudosti.

  • regendos sanoo:

    Samaa mieltä minäkin olen

  • wadaap sanoo:

    en osaa sanoo onko feikki mutta helvetin mielenkiintoinen video oli:D

  • ziruep sanoo:

    Näyttää kyl aika feikiltä. Helppo tehdä tollasia kumisia humanoideja.

    Ja jos toi olis aito niin eiköhän toi olis kaikkien aikojen kovin todiste.

    Tosiaankin, missä perhe nykyään.. Olis aikamoisessa mediamyllyssä.

  • Demonangel sanoo:

    Minusta aika outoa..
    Eihän kukaan ihminen voisi pysyä tuossa tilanteessa ihan avaruusolioiden vieressä. Täysi feikki

  • Jenny&Jenna sanoo:

    Jenny:*reps* Sain kunnon naurukohtauksen, kun katsoin tuon videon.. xDD Ihan feikki, tuossa ei ollut YHTÄÄN totta. Tähän ei voi oikein muuta sanoa kuin TODELLA SÄÄLITTÄVÄÄ JA NAURETTAVAA. xD
    Jenna:Selvää feikkiä.Miks ette tekisi parempaa ja uskottavampaa videota.Video oli p*rseestä.Tee oikeasti parempi,jos haluat,että joku myös uskoo sinua.Haha,AVARUUSOLIOITA EI OLE OLEMASSA!=D

  • Billie sanoo:

    jooh, oli khyl nii surkee feikki et ei hitto :D:D

  • Nimetön sanoo:

    ”Jenny:*reps* Sain kunnon naurukohtauksen, kun katsoin tuon videon.. xDD Ihan feikki, tuossa ei ollut YHTÄÄN totta. Tähän ei voi oikein muuta sanoa kuin TODELLA SÄÄLITTÄVÄÄ JA NAURETTAVAA. xD
    Jenna:Selvää feikkiä.Miks ette tekisi parempaa ja uskottavampaa videota.Video oli p*rseestä.Tee oikeasti parempi,jos haluat,että joku myös uskoo sinua.Haha,AVARUUSOLIOITA EI OLE OLEMASSA!=D”

    Huoh!
    Mitäs ihmiset sitten on?

  • Star-Man sanoo:

    ”Ehkäpä siksi, että ne vaan sattuvat olemaan. Jos ne olisivat pienipäisiä ja ruskeankeltaisia ja samanlainen “pop-ilmiö” olisi niiden ympärille syntynyt, niin kyselisit luultavasti samaa asiaa. Ehkäpä monissa sieppauskertomuksissa on paljon asiaa ja ehkäpä juuri nämä “harmaat”, sekä “vihreät” suorittavat niitä (kuten useimmat ovat kertoneet). Mitä isompi pää –> Sitä isommat aivot –> Sitä viisaampia, joka vaikuttaa siis aika järkevältä, sillä avaruusolentojen oletetaan olevan meitä viisaampia.

    Wespa, miksi alienien on aina pakko olla meitä älykkäämpiä.
    Muuten älykkyys ja viisaus on eri asia. Mitä isommat aivot sitä älykkäämpi. Viisaus on elämän varrella kerättyä tietoa.

  • Beliewer sanoo:

    Toi on feikki, mut kyl sattaa olla ihan oikeesti.. En tiiä. Enn oo mikään niinku sellane ”True Believer” mut uskon joten kuten et alieneita n olemas.. En tiiä onx se vaa sellane hetken mieli johde.. Mut toi on ainki feikkii.. Muovimaisuus näkyy selvästi.. Ja mihin ne kävelemässä?? S-Markettii ostaa bissee.. 😀

  • ehm sanoo:

    Hmm mie oon nähnyt tuon videon youtubessa kokonaisuudessaan… kestää toista tuntia, jos oikein muistan. Tuolla lyhyellä klipillä oli jätetty paljon tapahtumia pois. Vaikuttaa uskottavalta, mutta voisihan sen feikatakin.

  • Ufomies sanoo:

    Its a spaceshit, Mike!

  • TuNtEmAtOn sanoo:

    Voi jum*lauta! Ei kukaa voi uskoo, et noi on aitoja! Kyl mä uskon, et alieneita on olemassa, mut toi… Voi ny elämä! Niil oli ihan selvästi joku muovinen kapistus päässä. Ja haalarit jalassa himputti ;D Ostettu jostain läheisestä prismasta varmaan.

  • TuNtEmAtOn sanoo:

    Ja silmät on ihan selvästi muovia. No joo, mist me tiedetää, mitä ”ainetta” niiden silmät on, mut ihmetyttää;; jos noi olis aitoja, pystyiskö ne näkee muovin läpi?……………….

  • Heikkuhei sanoo:

    Wespa! Aivojen koko ei vaikuta älykkyyteen vaan niiden ”ryppyisyys”
    Ja tämä on fakta!

  • gh0stb0y sanoo:

    Nuo ei näytä feikeiltä mitä eräässä kirjassa kerrotaan. sen on kirjoittanut Reijo (en muista sukunimeä) vuonna 1972. Kirjan nimi on: mies toisesta maailmasta ja muita ufo juttuja, tai joku semmoinen. Siinä kerrotaan ihmisten kokemuksia ufojen ja alieneiden kohtaamisista. Jokaisessa kokemuksessa jossa joku henkilö oli ollut lähellä alienia hän kertoi että päässä oli prätkä kypärää muistuttava kypärä ja niskasta ranteisiin ja ihan varpaisiin asti oleva ”uimapuku”. Puku oli jossain tarinassa väriltään musta ja joskus hopean harmaa. Alien rotuja on kuulemma kaksi: toinen rotu on pituudeltaan n. 80cm ja toinen rotu n. 160cm. En muista rotujen nimiä mutta kerron kun etsin kirjan hyllystä isältäni. Tämän rotu jutun kerroin tarinasta missä kolme miestä oli yhteydessä humanoideihin jotka puhuivat miesten kanssa vielen kautta. Alienit oli kuulemma rauhan asialla ja kertoivat erään miehen kysyessä oliko heillä voimakkaita aseita, alienit vastasivat että heillä on ase joka voi yhdellä laukaisulla tuhota kuumme. Eräs mies kysyi oliko humanoideja keskuudessamme, alien sanoi että heitä on n. 2 552 805.

  • gh0stb0y sanoo:

    *Puhuivat miesten kanssa mielen kautta.

  • RockHill sanoo:

    Vituttaa suoraan sanottuna kun heti väitetään feikiks mistä vitusta tiedetään millaisia ne on jotta voidaan perustaa väitteensä, ja juuri näitä mielikuvia feikkauksista luo varmasti todetut esim. elokuvat ja videot missä jälkikäteen huomaa esityksen heti. Eli vähän kun liikkuu kankeasti tai on muoviset silmät minusta ne voisivat olla mitä vain. Kertokaa siis millaisia niiden pitäisi olla miksi ne eivät voisi olla aitoja tuossa videossa. Ehkä syynä on se vain että alienit on saatu videolle noin hyvin tällä kertaa. Pahoittelen kielenkäyttöä.

  • Zank sanoo:

    Nii-in, mistäs me tiedetään onko feikki, kun ei oltu paikalla..

  • Marja sanoo:

    Mitä sillä on väliä, onko aito vai ei? Tällaiset videot pistää ajattelemaan ja se kai se ensimmäinen tarkoituskin on. Meillä ihmisillä on tapana yrittää olla kaikkitietäviä, kaiken yläpuolella olevia (ainakin omaa) maailmaa hallitsevia immeisiä ja siksi on syytä ilmoittaa heti, että olen viisaampi kuin muut, mua ei huijata. Me pelätään sitä, että joku saa vedettyä höplästä ja sitten saapi haukkua tyhmäksi. Mua ei haittaa, vaikka huijatuksi tulisin ja tyhmäksi tituleerattaisiin. Jos ajatusmaailman pölyt tuolla aivokopassa tuulettuu ja saa kyytiä, niin sehän on vaan hieno asia. Eiköhän aika näytä, miten nää jutut oikeesti menee. Ja sitä ennen on hauskaa viihtyä tällaisten juttujen parissa. 🙂

  • Miskyu sanoo:

    Feikkihän tuo lienee. Oikeaa kontaktia odotellessa katselkaamme näitä. (Y)

  • apinateoria sanoo:

    ”Wespa, miksi alienien on aina pakko olla meitä älykkäämpiä.
    Muuten älykkyys ja viisaus on eri asia. Mitä isommat aivot sitä älykkäämpi. Viisaus on elämän varrella kerättyä tietoa.”

    -Ottamatta kantaa videoon, tai viisauden ja älykkyyden vivahde-eroihin, veikkaisin että jos joku eliö lentää rakentamallaan laitteella tänne, hänen täytyy olla huomattavasti ihmistä älykkäämpi. Ellei ne sitten ole löytäneet jotain stargåtea, mutta sitten ne ei lentäisi tänne. Joo.

    ”…alien sanoi että heitä on n. 2 552 805.”

    Heheh, tarkka arvio.

  • Paranormal sanoo:

    Aika muovisia ovat. Ei voi olla tuosta niin varma.

  • Paranormaali Minä.. sanoo:

    Feikkii…. Toihan on ilmi selvä nukke, jolla on jokin kökötin päässä.. :3

  • Paranormaali Minä.. sanoo:

    Mutta kyllä avaruusolioita ON olemassa, eivätkä ne välttämättä noin suuria, tai varsinkaan ”Marssilaisia” ollut.. Tuohan on ilmielävä ihminen.. Mutta viälä kerran sanon että niitä on olemassa, mutta tuo oli feikkiä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto