ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Video mahdollisesta abductiosta

http://www.youtube.com/watch?v=QkeOUzKRzLY

Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: Video mahdollisesta abductiosta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • wadaap sanoo:

    aika mielenkiintoinen video, kieltämättä. kylmä uskon tohon mut toisaalta on myös teoria et jolla halogeeni lampuilla tai mulla toi valo ja sit jollai häriköinnyt noita kameroita, se ois selittäny et siin ajas ois ehtiny juosta siitä kuvasta mutta kuka siihe ryhtyis, ei kukaa ny ton takii haluu naurualaiseks jonku pilan takii ”hei, jouduin ufoje sieppaamaks” toisaaltaan uskon, toisaalta en. mutta aika mielen kiintoinen video, lisää tämmösiä, mu tämmöst vinkkii tähä loppuu et ois kiehtovaa saada lisää kuvia tai videoita demoneist ja enkeleist

  • Kerttu Uimonen sanoo:

    Niin hyvin tehty feikki, että uskon sen olevan totta.

  • Wespa sanoo:

    Mielestäni vaikuttaa aidolta tapaukselta. Lopussa kun tyyppi oksentaa, niin sitä ei ole ainakaan feikattu, sillä jos vedät suun täyteen jotain nestettä, vaikka vettä, niin et millään saa teko-oksentamalla sitä ulos yhtä paljon, kuin kyseisessä videossa, jossa neste siis tuli mahalaukusta (aito oksennus).

  • wadaap sanoo:

    miksei voisi olla? maailman kaikkeus on helvetin iso, ihmine ei tiedä kui iso se voi olla ja jos täällä on ihmisiä niin miksei muita olentoja muilta planeetoilta joilla kehitys edenny mont kertaa ihmisten kehitystä edelle

  • Regendos sanoo:

    Vaikutti pelottavan aidolta. Järkytyin hieman tuosta videosta juuri sen takia.

  • wadaap sanoo:

    onko tosta tapauksesta ollut ennen medioissa esillä?

  • doomeddi sanoo:

    Mielenkiintoinen tapaus.

  • Wespa sanoo:

    wadaap, valitettavasti tälläisia tapauksia ei pahemmin lehdissä, eikä uutisissa esitellä, vaan kyseiset tapaukset jäävät aika paljon ilman huomiota. Onneksi on näitä aiheeseen liittyviä dokumentteja ym. sarjoja, joissa näitä sitten käsitellään. Eipä ole Roswellin tapauksen jälkeen pahemmin isompia UFO-uutisia tai muita ihmeellisiä ilmiöitä uutisissa käsitelty. Pitää myös muistaa, että tietty taho omistaa kaikki suurimmat USA:n lehti -ja uutisyhtiöt, joissa linja on aika tiukka tälläisien juttujen esittelemisessä. On myös jonkin verran tapauksia, joissa journalisti on tehnyt jutun jo valmiiksi, mutta on joutunut karsimaan siitä jälkeenpäin asioita tai juttua ei ole koskaan julkaistu.

  • wadaap sanoo:

    niin mä vaha arvelinki, kyllä mä oon aina uskonu maan ulkopuoliseen elämään mut nää videot on saanu epäilemää niide oikeet alkuperää ja tekoo, ku niitä huijareita on paljon. mu tää video on hyvin uskottavan näköinen ja eka video joka sai kunnolla kiinnostumaan tosta tapauksesta ja päässä virtaa hirveesti kyseisestä aiheest kysymyksiä mu vastaukset puuttuu ja neki voi saada vaa noilta tyypeilt tos:/ eniten kiinosti et mikä sai ton ihmisen sinne portille, kuuluiko joku ääni vai näkyikö se alus siinä yläpuolel ja et se ois menny tutkii sitä vai mitä siinä tapahtui enne kaappausta? ja saiko mitää jälkioireita?

  • wadaap sanoo:

    Just tosta tuli mieleen että ku puhuit että medialta kielletää niit julkasemasta nii ootsä kuullu siitä Sumiaisten ufosta? että maahan oli syöksynyt jotain, metsästä löytynyt iso savuava monttu jonka pohjalla ollut jotain sulaa hehkuvaa metallia? jonka jälkee lehdissä luki siitä että se olikin vaa palavia juuria ja joku suopalo olisi ollut syynä.. silti sinne oli menny helvetist viranomaisia ja se paikka oli eristetty muilta ihmisiltä.. oisko sinne oikeesti pudonnut jotain mikä haluttii pitää salassa ja pimittää totuus kansalaisilta? ja mediaa käskettyy oikoo suopaloksi?

  • wadaap sanoo:

    mutta yksi tuossa mietityttää tossa videossa, toi katoaminen on kuin jostain elokuvasta, syttyy valo ja yhtäkkii huijauksessa poissa

  • Wespa. Onhan ufouutisia ollut New Mexicon tapauksesta jonka Jaime Maussan toi julki. Tällä samaisella sivustolla oli siitä 10 osainen ufokonferenssikin, jonka alussa tämä tapaus näytetään. Eli ufot jotka ovat aikas lähellä vakoilulentokonetta, mutta ihmissilmä ei nähnyt niitä – ainoa mikä ne ufot paljasti oli LÄMPÖKAMERA. Sen tapauksen vois muuten tänne erikseen lisätä. Mielestäni se on aika hyrisyttävä tapaus itsestään jo. =)

  • Electric Funeral sanoo:

    Tyyppi sai vain sähöiskun….

  • Phiya sanoo:

    jos oisi ollut totta uskon että oltas otettu jotain näytteitä siitä ihmisestä, jos ne ufot vaikka pisteli sitä jollain neuloilla 😀 Sori jos siinä nyt mainittiin jotain tosta mitä kommentoin ni en tajunnu ku englannin taito on ihan päin persettiä. aika hyvin tehty kyllä oli se totta tai ei

  • Ninyo sanoo:

    Tiedän ihmisen joka osaa oksentaa ihan milloin itse haluaa, joten hyvinkin se voi olla feikki. Kyseinen ihminen voi nostattaa oksennuksen ihan milloin itse huvittaa. Joten tuommoinen oksentaminen on mahdollista ilman pahaa oloa tms.

  • Markus Keränen sanoo:

    Ton alun voi tehdä helposti yhden kirkkaan lampun avulla. Oksennuksen lääkkeen avulla.

  • Regendos sanoo:

    Tämä video jokatapauksessa kiehtoo minua hyvinkin paljon. Pidän mahdollisesti aitona.

  • tomi sanoo:

    niin….. feikki mun mielestä koska tos alus ku toi tyyppi katoo ni se kävelee johkin varjoon… ja siks sitä ei näy

  • Senthuka sanoo:

    Mitä toi joku aBUU.. öö hetki siis joku abductio niin mitä se meinaa???? ku oon aika nuori nii en tiiä ja oon tosi kiinnostunu kaikest tälläasest yliluonnollisesti.. toivottavasti videossa ei oo mitään pelottavaa ku noissa muissa joita täl sivustol oon kattonu ni ne oli jokseenki pelottavia heh ja pelkään helposti xD

  • Senthuka sanoo:

    ööh katoin tän videon ja mussa se kyl herätti jotain pelontunnetta mut aika outo enkä oikeen tajunnu siitä yhtään mitään paitsi joku ukko meni siinä porteilla ja sit se kai öö oksenti??? emt xDDD ja sit ne kamerat jotenki sekos.. emmä tajunnu

  • Vauloo sanoo:

    En tajunnu tota et miten tuo näky tosta seinän tai oven lävitte ku se oksensi tai jotai? ihan outo://

  • Wespa sanoo:

    Senthuka, abductio tarkoittaa sieppausta, eli sitä, että avaruusolennot vievät mukanaan esim. avaruusalukseen.

  • Senthuka sanoo:

    okei arvelinki jotain sellasta kiitos tiedosta Wespa ^^

  • aito näyttää olevan. olen joutunut itsekin kokemaan tuollaista ja jouduimme Turun keskussairaalaan kyseisen tapahtuman jälkeen, oksensimme rajusti mieheni kanssa ja hirveä päänsärky yms, jälki tilana. yliopistollisen keskussairaalan johtaja Jussari itse tuli katsomaan tapaustamme, ja kerroimme kaiken mahdollisen järkyttyneinä heille, silloin tutustuin Turun ufo ry,n tutkijaan fyysikko Mikko Toivolaan joka alkoi tutkia tapaustamme jatkuen yli kymmenen vuotta. tuolloin ei ollut tiedossa sitä materiaalia kuin nyt
    ja sen vuoksi olikin tapaus liian uskomaton suomessa. tapaus sattui Liedossa ja toinen tapaus humanoidin kohtaaminen kirkkaalla auringon paisteisella ilmalla hirvensalossa.mielenkiintoisia tapahtumia on tullut muitakin joissa siis on ollut jopa kymmenen näkijää sitä todistamassa. mutta asiasta vaijettiin.uskallus puuttui silloin kaikilta ja nyt uskallankin sen tuoda jo julkisuuteen, koska asioista puhutaan jo.nyt olisi aika julkistaa jo suomen tiedot ja antaa asia uuteen valoon.

  • asd sanoo:

    Kuka tietää Travis Waltonin tapauksen? Se on mielestäni uskottavin tapaus.

  • Dissu sanoo:

    Siis eihän sitä siepattu tuossa sinne alukseen… huomatkaa kellonaika. Kuluu muutama sekuntti, kun sitten äijä tapahtuu. En ymmärrä.

  • Dissu sanoo:

    Travis Walton niin onko se vielä kadonnut? Löysin aika mielenkiintoisen jutun, mutta se on kamalan pitkä.

    http://www.ufojenarvoitus.net/artikkelit/clark/walton1.htm

    Selittäkäähän mulle tää sillein tiivistettynä koko tapaus, jos jaksatte.. C:

  • Ammo9 sanoo:

    Siis toi tyyppi, sehän sairastui? Mitenköhä vakavasti?

  • 666beelzebub666 sanoo:

    melko rankka skenario… ei voi muuta sanoa \,,/

  • Wautsi! sanoo:

    Tjoo, aika hurjan kuuloista juttua, oli sitten totta tai ei.

  • STEMU sanoo:

    mitä tässä edes tapahtuu, voiko joku kertoa? wespa vaikka.

  • STEMU sanoo:

    huomasin että, kun pysäytin tohon kohtaa missä toi valo välähti. Niin se on joku valokeila, joka osotti sitä jätkää. :-S katsokaa itse. ihankun ufosta joku valokeila siihen.

  • kärmes sanoo:

    iskikö salama?

  • oon kuullu Travis Waltonista ja löysin aika mehevän sivun
    http://www.ufofinland.net/artikkelit/clark/walton1.htm

  • OVS sanoo:

    Ei kenelläkään sattuisi olemaan videota koneellaan?”Video has been removed due to terms of use violation.”-Ylemmän tason sensuuri iski taas.
    Jos jollain on video niin saisiko sen tänne uudestaan,tai edes linkki jonnekkin mistä sen voisi katsoa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto